Rondreis Tunesië

Penke

Rondreis Tunesië

Lees informatie
Vergelijk vakanties

Rondreis Tunesië: De Ultieme Gids

Rondreis Aanbiedingen

Bekijk 200 rondreizen naar Tunesië.

bekijken

Tunesie, rots met waterval

Tunesië heeft veel bijzonders te bieden. Je geniet er namelijk van heerlijke badplaatsen met mooie stranden, je kunt er kleurrijke medina’s bezoeken en in hetzelfde land een tocht door de woestijn maken. Er ligt hier veel moois op je te wachten.  

1. Kenmerken Tunesië 

In Tunesië zul je een smeltkroes van verschillende invloeden uit de geschiedenis tegenkomen. Zo vind je er onder andere Franse invloeden, omdat het een Franse kolonie is geweest. Je kunt er dus bijvoorbeeld een heerlijk croissantje eten. Benieuwd wat je allemaal kunt bekijken en ontdekken in dit land? Lees dan vooral verder. Ook zetten we alle praktische reisinformatie voor je op een rij. 

Kenmerken rondreis Tunesië

Land Tunesië
Werelddeel Afrika
Klimaat Mediterraans klimaat

Woestijnklimaat

Inwonersaantal  11.5 miljoen
Aantal internationale toeristen per jaar 3 miljoen
Reistijd vliegtuig (rechtstreekse vlucht) 3 uur
Valuta Tunesische dinar
Taal Arabisch
Tijdsverschil met Nederland 1 uur eerder in de zomer
Prijsniveau Goedkoop
Beste reisperiode Lente, zomer, herfst
Activiteiten Cultuur, natuur, historie, strand
Soort reis Geschikt voor een groepsreis,

alleen of met kinderen

Visum nodig Max 90 dagen zonder visum
Inenten DTP, Hepatitis A

Graag zetten we nog wat handige weetjes voor je op een rij. Je hebt als je de Nederlandse nationaliteit bezit geen visum nodig voor een vakantie naar Tunesië. Je mag tot 90 dagen blijven. Je paspoort moet nog wel minimaal geldig zijn tot na je verblijf in het land. 

  • De zon schijnt erg fel in Tunesië. Smeer je dus, het hele jaar door, goed in met zonnebrandcrème.
  • Prijzen kunnen tot wel 60% lager liggen in Tunesië dan in Nederland.
  • Je kunt het water uit de kraan beter niet drinken. Koop liever mineraalwater in flessen. 
  • Ongeveer 96% van de bevolking is Moslim. Kleed je dus gepast.  

2. Inentingen voor Tunesië

Ga je naar Tunesië op vakantie? Dan worden vaccinaties tegen DTP (difterie, tetanus en polio) en Hepatitis A aangeraden. Verder kunnen er inentingen worden aangeraden die persoonsgebonden zijn, afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Het wordt aangeraden om 4 tot 6 weken voor vertrek een afspraak te maken bij een vaccinatiebureau bij jou in de buurt. Tijdens een persoonlijk consult kun je jouw reisroute door Tunesië doornemen. De meest gangbare vaccinaties kunnen normaal gesproken ook gelijk gezet worden. Voor het intakegesprek wordt een bedrag van rond de €24 gerekend. Deze kosten, net als de kosten van de inentingen, wisselen per regio. Je kunt bij jouw vaccinatiecentrum de exacte kosten navragen. Een vaccinatie voor DTP kost gemiddeld €29 en voor Hepatitis A zul je rond de €55 moeten betalen. 

3. Reisadvies voor een vakantie naar Tunesië

In Tunesië geldt de noodtoestand. Tijdens een vakantie naar Tunesië moet je er rekening mee houden dat er terreuraanslagen gepleegd kunnen worden. Ook toeristen en toeristische plaatsen kunnen hiervan het doelwit zijn. Het wordt afgeraden naar de grensgebieden met Libië en Algerije te reizen. Hier is de situatie onveilig. Ook zijn er gebieden in het woestijngebied die als onveilig worden gekenmerkt en waar alleen noodzakelijke reizen voor worden geadviseerd. Voor de rest van het land is het raadzaam alert te zijn

Als je met een reisorganisatie op vakantie gaat, is het goed om na te vragen welke veiligheidsmaatregelen jouw accommodatie ter plaatse heeft genomen. En volg nieuws over Tunesië via bijvoorbeeld lokale of internationale media. Voor het laatste, up-to-date reisadvies kun je het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken bekijken. Graag zetten we nog een aantal tips op een rij die specifiek voor Tunesië gelden.

  • Zorg dat je altijd een kopie van of je daadwerkelijke paspoort bij je hebt om je te kunnen identificeren. 
  • De politie, militairen of leden van de Nationale Garde staan niet open voor discussie. Volg dus altijd hun aanwijzingen op. 
  • Het is streng verboden om drugs in bezit te hebben of te gebruiken. De lokale autoriteiten treden hier streng tegen op, ook als het om kleine hoeveelheden en softdrugs gaat. Je kunt een hoge gevangenisstraf riskeren. 
  • Het is verboden om foto´s of video´s van overheidsgebouwen en demonstraties te maken in Tunesië. 
  • Het is in het algemeen aan te raden uit de buurt van overheidsgebouwen en gebedshuizen te blijven, aangezien hier veel mensen samenkomen.  
  • Houd er rekening mee dat homoseksualiteit strafbaar is in Tunesië. Ook voor buitenlanders. 

Het komt voor dat er misbruik wordt gemaak van liefdesrelaties. Hierbij proberen jonge Tunesiërs om (vaak oudere, Europese) vrouwen te verleiden. Dit met het doel om hier financieel voordeel mee te behalen of een verblijfsvergunning voor Nederland. Het is belangrijk om te weten dat het volgens de Tunesische traditie niet de gewoonte is om te huwen met een vrouwen die ouder dan de man is. Wees dus voorzichtig als je een liefdesrelatie met een lokale inwoner begint. 

Er kunnen in Tunesië demonstraties voorkomen waar geweld bij gebruikt kan worden. Het wordt dus aangeraden om demonstraties te vermijden. En mocht je onverhoopt in een demonstratie terecht komen, verlaat deze dan direct. Het is goed om rekening te houden met het feit dat criminaliteit en overvallen veel in heel het land voorkomen. Het is daarom aan te raden om voorzorgsmaatregelen te treffen. Bezoek bijvoorbeeld geen afgelegen straten, (sloppen)wijken en parken. Ook het is af te raden na zonsondergang te reizen of de straat op te gaan. En bied geen verzet mocht je slachtoffer worden van een overval of beroving. Het beste is om je bezittingen af te geven want verzet leidt vaak tot (meer) geweld. 

4. Beste reistijd voor Tunesië

Over het algemeen kun de maanden maart tot en met november als de beste reistijd beschouwd worden. Je geniet dan van heerlijke temperaturen. De zomermaanden tussen mei tot en met september zijn de warmste maanden in Tunesië. Het is er dan eigenlijk altijd zonnig met temperaturen tot wel boven de 40 graden. Dit zijn ook de maanden met de meeste bezoekers die op zoek gaan naar de zon. Wil je buiten het hoogseizoen een vakantie naar Tunesië maken? Dan kun je ook in april en oktober nog genieten van aangename temperaturen. Het weer kan dan alleen wat wisselvalliger zijn in vergelijking met de zomer. 

Het klimaat in Tunesië is in verschillende zones te verdelen. Het Noorden van het land heeft een zogenoemd mediterraans klimaat. Hier geniet je van milde, natte winters en droge, warme zomers. Het midden van het land heeft een vergelijkbaar klimaat. En het Zuiden van het land geniet een woestijnklimaat. Dit is logisch aangezien je hier in de bovenste regionen van de Sahara woestijn bevindt. Hier heb je dus bloedhete zomers en milde winters. De nachten zijn hier echter heel koud in de winter. 

5. Vervoer Tunesië

Over het algemeen zul je vanuit Nederland per vliegtuig naar Tunesië reizen. De vliegtijd naar de hoofdstad Tunis of de luchthaven van Enfidhais is iets minder dan 3 uur. Hoewel dit misschien verrassend dichtbij is, voel je gelijk dat je echt in een ander land en een ander continent bent. In Tunesië zelf kun je kiezen uit diverse vervoersmiddelen. Er is een treinnetwerk dat van goede kwaliteit is. Het netwerk is niet groot, maar als je over land wilt reizen, is het een vervoersmiddel dat zeker aan te raden valt. Houd er rekening mee dat de treinen niet het comfort zoals in bijvoorbeeld Nederland bieden. Je kunt dus bij het kopen van een kaartje kiezen voor comfortklasse, in plaats van 1e of 2e klasse. 

Een ander vervoermiddel is de bus. De bussen rijden tussen vrijwel alle grote steden in Tunesië. Het is een goedkoop transportmiddel, alleen kunnen de bussen erg druk zijn. Vooral in de zomermaanden. Reizen met de bus is over het algemeen comfortabel, aangezien ze zijn uitgerust met airconditioning en meestal op tijd rijden. Een andere optie is om een taxi te pakken. Je kunt net als de locals bijvoorbeeld een gedeelde taxi (louage) gebruiken om van A naar B te komen. Hier passen gemiddeld 8 tot 12 personen in en de taxi vertrekt als hij vol is. 

Je kunt ook zelf een auto huren in Tunesië om mee rond te reizen. Het wegennet is goed ontwikkeld en de wegen zijn redelijk onderhouden. Bij hevige regenval kunnen er alleen wel gaten in de weg ontstaan. Let wel op dat de bestuurders in Tunesië zijn minder goed aan de verkeersregels houden dan je misschien gewend bent. Zo kun je een spookrijder tegenkomen. En ook verkeersborden of stoplichten worden genegeerd. In de steden zie je ook gewoon voetgangers op de rijbaan lopen. En in landelijke gebieden moet je niet vreemd opkijken als je dieren op de weg ziet. 

6. Bezienswaardigheden Tunesië

Wat mag je echt niet missen in Tunesië tijdens een vakantie naar dit land? Om je inspiratie te geven en om je te helpen met het uitstippelen van je route, zetten we 15 bezienswaardigheden voor je op een rij. 

6.1. Sidi Bou Said

Geniet van een Moorse-mediterrane uitstraling in een plaats waarvan wordt gezegd dat het één van de mooiste van Tunesië is. In Sidi Bou Said loop je namelijk door straten met witgekalkte huizen met blauwe kozijnen en deuren. Het geheel biedt een mediterraans gevoel. De pittoreske stad is op een klif gelegen en biedt een prachtig uitzicht op de baai van Tunis en de plaats Carthago. De plaats is niet alleen erg geliefd bij kunstenaars die er voor inspiratie komen. Ook kan het er druk en vol zijn met toeristen. Maar als je door de kleinere straatjes wandelt kun je zeker genieten van de charme van Sidi Bou Said. Leuk weetje: je zult in de deuren bij huizen spijkers geslagen zien. Hoe meer spijkers een deur bevat, hoe rijker de bewoners zijn. 

6.2. Carthago

Als voorstad van Tunis was Carthago eens een van de beroemdste steden van het Middellandse Zeegebied. Echter in 146 v. Chr. werd de plaats geheel door de Romeinen verwoest. Tijdens een bezoek aan deze stad kun je de oudheidkundige overblijfselen bewonderen. Het is trouwens ook de plaats waar het paleis van de president en villa´s van vooraanstaande Tunesiërs gelegen zijn. Je kunt diverse Romeinse overblijfselen in Carthago bekijken. Eén van de meest indrukwekkende overblijfselen is het thermencomplex. Dit was één van de grootsten in zijn tijd. Ook het Romeinse theater is bijzonder om te bekijken. Dit bood eens plaats aan ongeveer 5.000 bezoekers. 

6.3. Medina van Tunis

In de hoofdstad kun je de Medina bezoeken dat sinds 1979 een UNESCO World Heritage Site is. Een Medina is een wijk die normaal gesproken ommuurd is en vele nauwe, doolhof achtige straten bevat. Het woord medina betekent stad of dorp in het hedendaagse Arabisch. In de Medina van Tunis vind je zo’n 700 monumenten. Denk hierbij aan paleizen, moskeeën, mausoleums en fonteinen. Deze stammen uit de 12de tot 16de eeuw toen de Almohaden en Hofsiden over het land heersden.  

6.4. The national Bardo museum

In de voorstad van Tunis ligt het National Bardo Museum. Dit archeologische museum wil het erfgoed bewaren en vooral ook delen met het publiek. Het is het eerste nationale museum in het land dat al meer dan een eeuw bestaat. En de pronkstukken van de collectie vormen de Romeinse mozaïeken die afkomstig zijn uit verschillende Tunesische plaatsen. Tijdens een bezoek aan het museum maak je een reis terug in de tijd door de fantastische stukken die tentoongesteld zijn.  

6.5. Hammamet

Ten Zuiden van Tunis ligt Hammamet. Je kunt deze plaats heel goed als basis kiezen om diverse uitstapjes, bijvoorbeeld naar Tunis, te maken. Het is namelijk een rustige plek om te genieten. Hammamet is vooral bekend geworden door zijn uitgestrekte strand. In de stad geniet je verder van smalle straten vol met winkeltjes. En in het nieuwe gedeelte van de stad liggen de warenhuizen. Je hoeft je in deze plaats zeker niet te vervelend.  

6.6. Bulla Regia

Als je een bijzondere opgravingsplaats met deels ondergronds gebouwde villa´s wilt bekijken, moet je in Bulla Regia zijn. Deze Romeinse overblijfselen tonen een bijzondere bouwmethode die waarschijnlijk werd gebruikt om aan de extreme hitte te ontsnappen. Bulla Regia is deels goed bewaard gebleven, onderandere doordat het met zand overdekt raakte. Dit zorgt ervoor dat er op de archeologische site enkele villa´s met souterrain nog redelijk intact zijn. Ook kun je diverse mozaïeken uit de Romeinse tijd bewonderen. 

6.7. Kairouan

De plaats Kairouan kan bestempeld worden als het religieuze centrum van Tunesië. Na Mekka en Medina trekt dit bedevaartsoord de meeste islamitische bezoekers. In deze plaats kun je dus echt kennismaken met de Arabische cultuur. Die is bewaard gebleven omdat de Fransen tijdens hun overheersing van Tunesië deze stad grotendeels ongemoeid hebben gelaten. Geniet in deze heilige stad van verschillende moskeeën en heiligdommen met prachtige versieringen. 

6.8. Bourguiba Mausoleum

In Monastir vind je het Bourguiba mausoleum. Dit is een monumentaal graf van de voormalige president Habib Bourguiba. Hij wordt gezien als de vader van de onafhankelijkheid van Tunesië. In 1963 werd er met de bouw van het mausoleum begonnen. Het project werd pas afgerond na de dood van de president in 2000. Het traditionele gebouw in Arabische-Moslim stijl wordt vergezeld door twee 25 meter hoge minaretten en een lang pad om bij het mausoleum te komen. Binnen in het mausoleum vind je een klein museum waar je persoonlijke bezittingen van de president kunt bekijken. Het Bourguiba mausoleum ligt trouwens op de Sidi El Mezeri begraafplaats, de belangrijkste begraafplaats van Monastir. 

6.9. Ribat van Monastir

Tijdens een bezoek aan Monastir mag je ook het Ribat van Monastir niet overslaan. Dit is een klein fort dat langs de grens werd gebouwd gedurende de eerste jaren van de Moslim invasie in het Noorden van Afrika. De militaire vrijwilligers werden hier gehuisvestigd. Later diende de ribat ook om commerciële routes te beschermen. De Ribat van Monastir is de oudste ribad die door de Arabische veroveraars werd gebouwd. Het is ook het meest prominente monument in de stad. En als je de toren beklimt, kun je genieten van een prachtig uitzicht over de stad. 

6.10. Mahdia Beach

Op ongeveer een uur rijden ten zuiden van Monastir ligt de havenstad Mahdia. Hier kun je genieten van het strand van deze kleine badplaats. Je kunt een heerlijke strandwandeling door het zandstrand maken. De zee kan af en toe wilt zijn met hoge golven, wat een prachtig schouwspel biedt. Op het strand kom je trouwens allerlei verkopers tegen die je van alles zullen aanbieden om te kopen. Als je ze netjes bedankt, zullen ze je verder met rust laten is de ervaring. 

6.11. Amphitheatre van El Jem

In het Oosten van Tunis ligt El Djem. En hier vind je het derde grootste Romeinse amfitheater ter wereld. De ruïnes van het grootste colosseum in Noord-Afrika tonen de immense omvang. Dit amphitheater bood eens plek aan 35.000 toeschouwers. Het moment toont de grootsheid en omvang van het Romeinse Rijk. Het amphitheater is geheel van stenen gebouwd. Echter, aan het einde van de 17de eeuw werden delen van de tribunes afgebroken. De stenen werden door de lokale bewoners gebruikt om de stad te bouwen. Maar het grootste deel van de infrastructuur voor de gelaagde zitplaatsen is nog geheel intact. Net als de muur van het podium, de arena en de ondergrondse gangen. Hier kun je onder andere de waterleidingen en tanks aanschouwen. Deze werden gebruikt om de dieren die in de arena moesten vechten van water te voorzien.

6.12. Chott el Djerid

Chott el Djerid is een zoutmeer in het Westen van Tunesië. Het is het grootste en belangrijkste zoutmeer van het land. Het meer is geheel begrensd door waterscheidingen en heeft geen afwatering in de zee of oceaan. De bodem van Chott el Djerid ligt trouwens tussen de 10 en 25 meter beneden zeeniveau. En bij zonnig weer kun je hier fata morgana´s waarnemen. Het meer heeft een oppervlakte van ongeveer 5.000 km2 en om het te doorkruisen moet je ongeveer 250 kilometer afleggen. Het merendeel van de tijd is het meer voor het grootste gedeelte opgedroogd. Dit zorgt ervoor dat je met landvoertuigen door het meer kunt reizen. Je moet alleen oppassen dat op het moment van het bezoek het veilig is om over het meer te reizen. Vanwege het vele zand kan het namelijk moeilijk of gevaarlijk zijn op bepaalde tijden. 

6.13. Djerba Explore Park

In het Zuid-Oosten van Tunesië vind je het eiland Djerba. En op dit eiland ligt het Djerba Explore Park. Dit park bestaat uit verschillende delen, waaronder een dorp waar je kunt relaxen en allerlei winkels en restaurants vindt. Een ander onderdeel van het Djerba Explore Park is het Lalla Hadhria Museum. Hier kun je meer dan 1000 Islamitische kunstwerken aanschouwen. Sieraden, kaligrafie kunstwerken en antieke deuren vormen maar een kleine greep uit de omvangrijke collectie.

Bij de Djerbien Heritage kun je zien woningen zien die een indruk geven hoe er vroeger met verschillende gezinnen in één woning werd geleefd. Ook vind je er bijvoorbeeld een ondergrondse olie molen. De Djerbianen exporteerden al in de Romeinse tijd olijfolie. Je vindt er ook allerlei demonstraties, zoals pottenbakken en wol weven. 

6.14. The Crocodile Farm

The Crocodile farm is onderdeel van het Djerba Explore Park. Hier kun je ongeveer 400 krokodillen aanschouwen en hun leefgewoonten ontdekken. De krokodillen wonen in een park dat hun natuurlijke leefomgeving nabootst. Mis zeker de voedershow niet, dit is een waar spektakel. De trainers tonen hoe krokodillen eten en dit verteren.   

6.15. Grand Erg Oriental

De Sahara woestijn ligt voornamelijk in Algeria, maar het Noord-Oostelijke gedeelte loopt over in het Zuiden van Tunesië. De woestijn fantastische panoramische uitzichten over de zandduinen die voornamelijk door de wind gevormd worden. Het landschap in de woestijn verandert constant. Zo kun je ineens een bron of een berg tegenkomen, of zelfs een meer. Een lokale gids kan je meenemen op een onvergetelijke tocht door de Sahara. En als je kiest voor een overnachting in de woestijn, zul je ´s ochtend kunnen genieten van de kleuren die van geel naar roze veranderen bij zonsopkomst.

7. Boek een vakantie naar Tunesie: vergelijk accommodaties en aanbieders

Boek een vakantie naar Tunesië en laat je verrassen door de veelheid aan culturele, natuur en archeologische bezienswaardigheden die het land te bieden heeft. Het aangename klimaat zorgt ervoor dat je kunt genieten van een heerlijke vakantie.  

Lees meer Rondreizen gidsen...


Rondreizen Aanbiedingen Tunesië

Occidental Marco Polo
Vanaf€629

Tunesië

Op ca. 15 minuten van de golfbanen van Citrus ligt het moderne Occidental Marco Polo direct aan het strand in Zuid-Hammamet Yasmine. Ruime kamers, een heerlijk groot zwembad in een ruim bemeten tuin en een prima buffetrestaurant maken dat u zich hier echt op vakantie voelt. Van en naar de golfbanen gaat u eenvoudig met een voordelige taxi.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Barcelo Concorde Green Park Palace
Vanaf€599

Tunesië

In 2016 opende dit 5-sterrenhotel dat op een schitterende locatie ligt. Het indrukwekkende Barcelo Concorde Green Park Palace grenst aan de Sea Course van de El Kantaoui GC en ligt aan het zandstrand op enkele minuten rijden van de gezellige jachthaven van El Kantaoui. Zodra u het hotel binnenkomt, zult u verrast zijn door de prachtige hal met een schitterende doorkijk richting zee.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hotel Phenicia
Vanaf€549

Tunesië

Direct aan het strand in Hammamet ligt in een 15 hectare (!) grote tuin Hotel Phenicia. Alle kamers zien er modern en fris uit. Opvallend is de rust in de enorme tuin met behalve diverse zwembaden ook (gravel)tennisbanen en rijpaarden. Zelfs golfoefenfaciliteiten ontbreken niet. De golfbanen liggen op slechts 5 minuten rijden van het hotel (gratis shuttleservice). Hotel Phenicia is dan ook hét golfhotel van Hammamet met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
La Badira
Vanaf€649

Tunesië

La Badira betekent in het Arabisch 'helder als de volle maan' en die naam past goed bij het compleet witte design van het hotel. Alle 130 witgekleurde suites bieden een rustgevend uitzicht op de mediterrane zee. Dit Adults Only hotel is één van de meest luxueuze hotels van Tunesië en tevens het enige hotel in Tunesië dat lid is van 'The Leading Hotels of the World'. Ervaar nu een vijfsterrenvakantie voor een ongekend lage prijs.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Natuurhuisje in Dar allouch kerkouane
Vanaf€170

Dar Allouch Kerkouane, Tunesië

De volledig uitgeruste villa, die 24/24 uur per dag bewaakt wordt, bestaat uit een hoofdgebouw (2 verdiepingen: begane grond: 1 woonkamer, 2 slaapkamers. Boven: 1 grote woonkamer, 3 slaapkamers & een suite met terras, toegang tot het dak ) Een apart appartement / studio, zwembad, tuin met barbecue faciliteiten, garage voor maximaal 4 auto's, de villa is geschikt voor 2 tot 30 personen. Grote en gunstige transport- & verkeersmogelijkheden zijn dicht bij elkaar te vinden. Wij staan altijd voor u klaar als u de hulp van ons team of informatie nodig heeft.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Golf Beach
Vanaf€460

Djerba, Tunesië

Covid. 19 hygiëne. en veiligheidsmaatregelen: verminderde hotelbezettingaanvullende veiligheids. /hygiënemaatregelen Inchecken: Vragenlijst over gezondheid, Contactloze temperatuurmeting,...

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Golf Beach
Vanaf€484

Djerba, Tunesië

Covid-19 hygiëne- en veiligheidsmaatregelen: verminderde hotelbezettingaanvullende veiligheids-/hygiënemaatregelen Inchecken: Vragenlijst over gezondheid, Contactloze temperatuurmeting,...

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Mediterranee
Vanaf€425

Hammamet, Tunesië

Covid. 19 hygiëne. en veiligheidsmaatregelen: verminderde hotelbezettingaanvullende veiligheids. /hygiënemaatregelen Inchecken: Vragenlijst over gezondheid, Contactloze temperatuurmeting,...

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Dar Khayam
Vanaf€536

Hammamet, Tunesië

Offizielle Landeskategorie: 3 SterneLetzte Renovierun 2011Anzahl Gebäude: 3, Anzahl Etagen im Hauptgebäude: 2, Anzahl Wohneinheiten: 320Zahlungsmöglichkeiten: MasterCard,...

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Sindbad
Vanaf€634

Hammamet, Tunesië

Offizielle Landeskategorie: 5 SterneBaujahr: 1966, letzte Renovierun 2014Hotelsprache: Arabisch, Niederländisch, Englisch, Französisch, Deutsch, ItalienischAnzahl Etagen im...

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag

Wat zou jij verbeteren aan deze pagina?