Rondreis Egypte

Rondreis Egypte: De Ultieme Gids

Rondreis Aanbiedingen

Bekijk 1386 rondreizen naar Egypte.

bekijken

Piramides Egypte

Als je aan Egypte denkt, denk je aan piramides en farao´s. Ook is het een land waar je van een prachtige onderwaterwereld kunt genieten. En je vindt er vele All Inclusive accommodatie opties waarbij je van luxe en comfort geniet tijdens je vakantie. Een heerlijk zonnetje en de helderblauwe zee bezorgen je direct een optimaal vakantiegevoel. 

1. Kenmerken Egypte

Om te zorgen dat je goed voorbereid op vakantie gaat en alvast je reis kunt gaan plannen, hebben we alle informatie voor een rondreis door Egypte voor je bij elkaar verzameld. Ontdek de beste reistijd en de bijzondere plekken die niet je mag overslaan. 

Kenmerken rondreis Egypte

Land Egypte
Werelddeel Afrika
Klimaat Woestijnklimaat
Inwonersaantal   miljoen
Aantal internationale toeristen per jaar  miljoen
Reistijd vliegtuig (rechtstreekse vlucht) 4.5 uur
Valuta Egyptische pond
Taal Arabisch 
Tijdsverschil met Nederland 1 uur later in de winter
Prijsniveau Goedkoop
Beste reisperiode Winter
Activiteiten Cultuur, natuur, historie, strand
Soort reis vliegtuig 
Visum nodig Ja, max 30 dagen
Inenten DTP, Hepatitis A 

2. Rondreis Egypte: handig om vooraf te weten

Als je een rondreis door Egypte gaan maken, krijg je te maken met een andere cultuur en gebruiken dan je mogelijk gewend bent. We zetten graag een aantal zaken die goed zijn om vooraf te weten op een rij. 

 • Over het algemeen zijn Egyptenaren vriendelijke mensen. Personen die in de toeristenindustrie werken kunnen echter opdringerig zijn.
 • Je kunt het water uit de kraan niet drinken in Egypte. Gebruik daarom mineraalwater uit flessen. 
 • Voorkom darmproblemen en eet bijvoorbeeld geen rauwe groenten.
 • Houd er rekening mee dat de zon aanzienlijk krachtiger is in Egypte dan in Nederland. Gebruik dus een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor en smeer je regelmatig in.  
 • Het is gebruikelijk om een fooi te geven in bijvoorbeeld restaurants, hotels en aan lokale gidsen. 

3. Goed voorbereid op reis naar Egypte

Als je een rondreis door Egypte gaat maken, is het belangrijk om goed voorbereid op vakantie te gaan. Daardoor is het belangrijk rekening te houden met een aantal zaken. 

3.1. Visum

Je hebt een visum nog voor een vakantie in Egypte. Je kunt deze gemakkelijk online aanvragen. Het visum is 90 dagen geldig en in deze periode mag je maximaal 30 aaneengesloten dagen in Egypte verblijven. Vraag je visum op tijd aan, de verwerkingstijd is ongeveer een week. De kosten voor het visum liggen rond de €35. Je moet trouwens minstens één overnachting in Egypte kunnen overleggen bij het aanvragen van je visum. En je paspoort moet nog minimaal 6  maanden geldig zijn bij aankomst in Egypte. 

3.2. Inentingen

Als je een rondreis door Egypte gaat maken, worden inentingen tegen DTP (difterie, tetanus en polio) aangeraden. Verder is een vaccinatie tegen gele koorts verplicht als je uit een risicoland voor gele koorts komt of een transit hebt gehad. Ook kunnen er persoonsgebonden inentingen aangeraden worden. Het is aan te raden om minimaal 4 tot 6 weken voor je rondreis door Egypte een afspraak te maken bij een vaccinatiebureau om je te laten voorlichten. 

Tijdens een consult kun je jouw reisroute doornemen. Als je inentingen worden aangeraden, kunnen die vaak gelijk gezet worden. De kosten voor het consult en de inentingen hangen af van de plaats waar het vaccinatiebureau gevestigd is. Over het algemeen kun je rekenen op een bedrag van ongeveer €24 voor het consult, €29 voor DTP en voor een inenting tegen Hepatitis A betaal je gemiddeld €55. Bekijk trouwens ook je verzekeringspolis, want in veel gevallen worden deze kosten door je zorgverzekering vergoed. 

4. Veiligheidsrisico´s Egypte

Als je een rondreis door Egypte gaat maken, is het goed om vooraf te weten dat er in het hele land kans is op politieke onrust. En dat er een risico is op terroristische aanslagen. De veiligheidssituatie is de afgelopen jaren echter wel verbeterd. En de overheid neemt extra veiligheidsmaatregelen. 

Er worden veiligheidsrisico´s in bepaalde gebieden van Egypte gemeld. Voor de laatste update, kun je het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken nagaan. Het is belangrijk op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen ter plaatse. Hotelresorts zijn over het algemeen goed beveiligd. Als je vanuit Hurghada een bezoek aan Luxor wilt brengen, is de weg alleen overdag open. ´s Avonds is de web gesloten voor toeristen in verband met veiligheidsrisico´s. Reisorganisaties moeten vooraf toestemming vragen aan de toeristenpolitie om de weg te mogen gebruiken. Graag delen we ook nog wat tips om veilig een rondreis door Egypte te maken. 

 • Er kunnen protesten tegen de regering voorkomen die gewelddadig kunnen worden. Vermijd demonstraties en samenscholingen. Mocht je onverhoopt in een demonstratie terecht komen, is het aan te raden de plaats direct te verlaten. 
 • Let op dat je geen foto´s maakt van demonstraties of strategische plekken zoals overheidsgebouwen en militaire objecten. Je kunt hiervoor gearresteerd worden of het land worden uitgezet. 
 • Er kunnen aanslagen in Egypte voorkomen. Doelwitten zijn vaak overheidsgebouwen of kerken. Wees alert in de buurt van deze gebouwen en volg aanwijzingen van de autoriteiten op. 
 • Het is strafbaar om kritische opmerkingen over Egypte, de president, religie en veiligheidsdiensten te maken. Ook op social media. 
 • In Egypte staan er hoge straffen op het in bezit hebben en het gebruik van (soft)drugs. Neem geen drugs mee het land in en gebruik het daar ook niet. 
 • Vrouwen lopen het gevaar slachtoffer te worden van seksueel geweld of liefdesfraude (bezness). Hierbij gaat een man een relatie aan met een buitenlandse vrouw om haar geld afhandig te maken of voor een visum. Pas hier dus voor op. 
 • In Egypte krijgt de LHBTI community te maken met arrestaties en veroordelingen. Ook zijn buitenlandse homoseksuelen in het verleden het land uitgezet. Houd hier dus rekening mee. 
 • De regels voor de veiligheid tijdens activiteiten zoals watersporten kunnen afwijken van die in Nederland. Het is goed om vooraf eerst na te gaan of de organisatie erkend is en als betrouwbaar bekend staat. 

Door armoede in het land en de verslechterde economische situatie is er criminaliteit in Egypte. Het is daarom aan te raden bij voorkeur niet in de avond te reizen. En wees na zonsondergang alert op straat. Ook overdag is het aan te raden niet alleen over straat te lopen en vermijd sloppenwijken. Mocht je slachtoffer worden van een beroving, bied dan geen weerstand. Dit kan tot (meer) geweld leiden.

5. Klimaat in Egypte 

Wat is de beste reistijd voor een rondreis door Egypte? In principe kun je het hele jaar door een rondreis door dit land maken. Echter, als je de hete en droge zomermaanden wilt vermijden, kun je het beste in de Nederlandse wintertijd naar Egypte reizen. Dan geniet je van temperaturen tussen de 20 en 30 graden. Er zit weinig verschil tussen de temperaturen in de verschillende plaatsen in het land. Egypte heeft een klimaat wat als woestijnklimaat te bestempelen valt. Er valt zeer weinig neerslag, de zomers zijn er heet en de winters mild. Er kunnen binnen dezelfde 24 uur allen wel grote temperatuurverschillen voorkomen. Zo kan het ´s avonds flink afkoelen. April tot en met oktober zijn de hetere maanden in Egypte waarin temperaturen van 40 graden in de schaduw niet vreemd zijn.

Als je een kustplaats gaat bezoeken, kun je genieten van een zeebriesje wat de hoge temperatuur aangenamer en dragelijker maakt. Normaal gesproken rond de maand april krijg je in Egypte jaarlijks te maken met de khamsin - een zeer warme wind uit de woestijn. Dit gaat vaak gepaard met veel woestijnzand in de lucht. Als je last hebt van gevoelige luchtwegen of contactlenzen draagt, kan deze hete wind voor last zorgen. 

6. Transport voor een Egypte rondreis

Als je vanuit Nederland naar Egypte gaat, is het vliegtuig de manier om er te komen. Je kunt in Egypte op verschillende plaatsen vliegen. Veelgebruikt zijn de vliegvelden van Sharm-El-Sheikh, Luxor, Caïro en Hurghada. De vliegtijd bij een rechtstreekse vlucht zal tussen de 4,5 en 5,5 uur liggen. Vanaf het vliegveld vindt de transfer naar accommodaties met grote en kleine bussen. Als je een pakketreis hebt geboekt, zal de transfer in de meeste gevallen geregeld zijn. Mocht je geen georganiseerde reis hebben geboekt en wil je ter plaatse zelf het vervoer regelen, dan is een taxi in de meeste gevallen de makkelijkste manier om je te verplaatsen. Maak vooraf goede prijsafspraken om onaangename verrassingen achteraf te voorkomen. Je zult merken dat de meeste taxichauffeurs aardig Engels spreken. 

Om Egypte te bekijken is het boeken van excursies een aanrader. Dit is een verstandige keuze, want zo voorkom je dat je zelf in het chaotische verkeer moet manoeuvreren. Dit brengt enige veiligheidsrisico´s met zich mee. Er vallen jaarlijks vele verkeersslachtoffer. Dit komt onder andere door de slechte verlichting van de wegen. Het wordt dan ook niet aangeraden om zelf bijvoorbeeld een auto te huren. Als je toch een auto wilt huren, doe dit dan inclusief chauffeur. Die kent de weg en is gewend aan de lokale rijstijl. 

Om van A naar B te komen, kun je ook kiezen voor de superjet bus. Dit zijn de beste en snelste busdiensten van Egypte. Deze zijn meestal voorzien van airo. Het uitgebreide busnetwerk brengt je comfortabel naar de verschillende grote steden en badplaatsen. Het nadeel is wel dat de dienstregeling normaal gesproken alleen in het Arabisch wordt aangeboden. Vraag bijvoorbeeld een chauffeur even om hulp. Deze spreken vaak redelijk Engels. In tegenstelling tot het busnetwerk is het treinnetwerk niet goed onderhouden. Reizen met de trein is niet aangenaam en wordt dus afgeraden. 

7. Bezienswaardigheden rondreis Egypte

Als je naar Egypte gaat, wil je waarschijnlijk piramides zien. Natuurlijk vind je daarvoor tips in deze top 16 met bezienswaardigheden. Maar Egypte biedt meer. Ontdek de bijzondere plekken die je niet mag missen als je een rondreis door Egypte gaat maken. 

7.1. Egyptisch museum

Als je alles te weten wilt komen over de geschiedenis van de farao's in Egypte,moet je zeker een bezoek brengen aan het Egyptisch museum. Het museum bevat een collectie van ruim 120.000 kunstschatten uit het Oude Egypte waarvan een groot deel tentoongesteld wordt. Het museum heet officieel het Museum der Egyptische oudheden en is gevestigd in de hoofdstad Caïro. Je vindt enkele van de grootste schatten uit de Egyptische oudheid in het museum. Wat dacht je bijvoorbeeld van de inboedel van het graf van farao Toetanchamon en de mummie van Ramses II. Geef je ogen de kost en plan je bezoek zodat je geen tijd te kort komt om alles te zien wat je wilt bekijk. 

Penke Aangezien het huidige gebouw van het museum niet meer voldoet aan de eisen om de verschillende objecten op de juiste manier te bewaren, wordt er aan een nieuw gebouw gewerkt. Dit belooft een architectonisch hoogstandje te worden om bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden. De opening wordt media 2020 verwacht.
 

7.2. Gizeh Plateau

Net buiten Caïro ligt het Gizeh Plateau. Op dit plateau vind je de Grote Piramiden van Gizeh en de Grote Sfinx. Het Gizeh Plateau omvat in totaal elf piramides. De drie grootsten (Cheops, Chefren en Mykerinos) bestaan al ruim 4900 jaar. Deze toeristische bezienswaardigheid mag niet ontbreken op je bezoek lijstje voor een rondreis door Egypte.  

7.3. Piramiden van Gizah

Niet alleen zijn de Piramiden van Gizeh de bekendste Egyptische piramiden, ze zijn ook de oudste bouwwerken van de mensheid. En als één van de zeven wereldwonderen van de oude wereld de enigen die je nu nog met eigen ogen kunt zien. De piramiden zijn vernoemd naar de farao die erin begraven ligt. Je zult versteld staan van de grootsheid ervan. Rondom de koningsgraven vind je begraafplaatsen van familieleden van de farao's en bijvoorbeeld priesters.  

7.4. Piramide van Cheops

De Grote piramide van de Piramiden van Gizeh is die van Cheops. Het biedt een overweldigend schouwspel. Er wordt geschat dat er ongeveer 20 jaar aan deze piramide is gewerkt. Hij bevat miljoenen stenen die elk zo’n 2000 tot 3000 kilo wegen. Het is nog steeds niet duidelijk hoe de Egyptenaren deze enorme bouwwerken konden maken zonder de moderne hulpmiddelen. De piramide is jarenlang het hoogste gebouw ter wereld geweest. De andere groten piramiden van Chefren en Mykerinos zijn wat kleiner, maar nog steeds enorm. Je kunt deze piramide van binnen bekijken, alleen worden bezoekersaantallen streng gereguleerd.

7.5. Sfinx van Gizeh

Op het Gizeh plateau vind je ook de Sfinx van Gizeh. Dit is het grootste beeld van een sfinx ter wereld. Het bouwwerk van het mythologische wezen met een menselijk hoofd en het lichaam van een leeuw, staat met zijn rug naar de piramide van Chefren. De sfinx wordt als de bewaker van het dodenrijk gezien. De uit rots gehouwen sfinx ligt in een geul, waarbij alleen het hoofd boven het grondniveau uitkomt. Hij is al diverse keren uitgegraven en gerestaureerd.

7.6. Piramides van Saqqara

Saqqara is een grote begraafplaats (necropolis) uit het Oude Egypte, gelegen ten zuiden van Caïro. Je vindt hier onder andere de Piramide van Djoser. Naast deze piramide lieten nog 16 andere koningen van Egypte een periode in Saqqara bouwen. Ook werden er grafmonumenten voor hoge ambtenaren aangelegd. De trappiramide van Djoser stamt uit de 27e eeuw v. Chr. en werd gebouwd voor de farao Djoser. De piramide heeft de naam trappiramide gekregen omdat het ontwerp als het ware uit trappen bestaat. Bij helder weer kun je hem vanuit Caïro zien. 

7.7. Mount Sinai

De Sinaïberg staat bekend vanwege zijn diepe religieuze betekenis. Het is namelijk de plek waar volgens velen geloven God de Tien Geboden aan Mozes gaf. De berg, inclusief het klooster dat aan de voet ligt, staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het St. Catharinaklooster aan de voet van Mount Sinai staat bekend om zijn architectuur. En de bijzondere ligging in het verder ruige landschap. Je kunt vanaf hier de berg beklimmen. De klim kan door sommigen als lastig worden ervaren, maar het uitzicht maakt dit zeker de moeite waard. 

7.8. Coral Reefs

Er zijn verschillende plekken in Egypte waar je de onderwaterwereld en de koraalriffen kunt ontdekken. Eén van de mooiste plekken hiervoor is de Coral Reefs in Dahab. Je ontdekt vele gekleurde vissen en de gevorderde duikers kunnen verborgen grotten ontdekken. Je zult vele duikscholen en aanbieders van excursies langs het strand vinden die je meenemen om de Coral Reefs te bekijken. Je kunt bijvoorbeeld je hotel of touroperator om advies vragen om een tour bij een betrouwbare partij te boeken. 

7.9. Ras Mohamed National Park

Vlak bij Sharm-el-Sheikh, een bekende kustplaats in Egypte, vind je het nationale park Ras Mohammed. Het is gelegen op het schiereiland Sinaï en omvat ook een groot deel van de zee. Het gebied is de leefomgeving voor vele belangrijke vogels en dieren, zoals de nubische steenbok. Ras Mohammed wordt als één van de mooiste duikplekken van de Rode Zee bestempeld. 

Het leven onder water vol met bijvoorbeeld zeeschildpadden en clownvissen, kun je tijdens het snorkelen of duiken ontdekken. Ook vind je in de zee voor de kust meer dan 200 soorten koraal. Ras Mohamed wordt vanaf alle zeekanten trouwens omringt door koraalriffen. Verder ligt er een scheepswrak in het park wat als één van de mooiste wrakduikplekken ter wereld wordt gezien.

7.10. Witte woestijn

Egypte bestaat ook uit woestijn landschap. En een bijzondere plek om te bekijken is de zogenoemde Witte woestijn (Sahara el Beyda). De woestijn dankt zijn naam aan de bijzondere witte krijtrotsformaties die je er vindt. Deze zijn ontstaan door erosie en zandstormen in het gebied. De woestijn is namelijk gevormd door resten van microscopische zeedieren. Na verdwijning van de zee had de wind vrij spel om de hedendaagse rotsformaties te vormen. Je ontdekt allerlei creaties in vreemde vormen die als pilaren in de woestijn staan. 

7.11. Ramesseum

Het Ramesseum is een herdenkingstempel aan de westoever van de Nijl, boven Luxor. Ramses II gaf opdracht voor dit grote bouwwerk dat niet alleen een dodentempel is, maar ook een gedenkteken dat de koning verheerlijkt. In het Oude Egypte werd de tempel gebruikt om offers te brengen aan de goeden. Na het overlijden van Ramses kreeg de tempel ook de rol van een herdenkingsplaats.    

De tempel wordt versierd met diverse succesvolle scènes van de koning in het slagveld. Het laat de belangrijkste gebeurtenissen uit de regeerperiode zien. Ook zijn er afbeeldingen van de familie van Ramses II in het bouwwerk.Gedurende de jaren zijn verschillende gebouwen van het Ramesseum afgebroken. Stenen werden bijvoorbeeld herbruikt in andere gebouwen en diverse standbeelden werden vernietigd of onthoofd.    

7.12. Tempel van Amon

In Luxor vind je het grootste tempelcomplex van Egypte: de tempel van Karnak. De hoofdtempel hier is gewijd aan de god Amon, de Koning der Goden. De eerste constructies aan de tempel dateren van de periode die als het Middenrijk bekend staat. Dit is de periode van 2040 tot 1783 v.Chr. Daarna heeft bijna elke farao wel een bijdrage aan het complex geleverd. Er is namelijk steeds bijgebouwd. De tempel van Amon staat op de plek waar volgens het Egyptische geloof Amon de wereld heeft geschapen met zijn gedachten. Amon is een goed die met alles wat bestaat wordt geassocieerd. Hij wordt vaak afgebeeld terwijl hij op een koningstroon zit. 

De tempel is door de eeuwen heen zwaar beschadigd geraakt. Niet alleen weersomstandigheden hebben hier schuld aan gehad. Ook mensen hebben de tempel aangetast door bijvoorbeeld stenen uit de tempel te gebruiken voor het bouwen van huizen. Ook schatgravers en toeristen hebben stukken reliëf uitgehakt of hun naam op muren geschreven. 

7.13. Luxortempel

Een ander groot tempelcompex is de Luxortempel. Dit complex is gelegen aan de oostelijke oever van de Nijl en werd gebouwd rond 1400 v.Chr. In tegenstelling tot andere tempels in deze streek, is de Luxortempel niet gewijd aan een speciale god of farao. De tempel is gewijd aan de verjonging van het koningschap. Diverse farao´s van Egypte werden hier gekroond. Om bij de tempel te komen, loop je door een laan met sfinxen met menselijke hoofden. De ingang werd eens door twee obelisken opgeluisterd en 4 kolossale koninklijke beelden. Je kunt de Luxortempel van ´s morgens vroeg tot in de avond bezoeken. Het complex gaat namelijk al om 6 uur ´s morgens op. 

7.14. Sharm El Luli

Egypte bestaat natuurlijk niet alleen uit piramides om te bekijken. Als je op zoek bent naar een afgelegen zandstrand en lagoon, moet je naar Sharm El Luli. Dit strand en de kustlijn behoren tot het nationale park Wadi El Gemal. Hier geniet je van een bijzondere onderwaterwereld met een exotisch zeeleven. Het strand van Sharm El Luli bevat enkele rotspartijen en wordt geflankeerd door koraalriffen. De meestal kalme lagoon bevat kristalhelder water. Je kunt hier heel goed snorkelen of duiken. Houd er alleen rekening mee dat op drukke dagen het zicht mogelijk niet perfect is. Dit komt doordat de zandbodem door de vele bezoekers kan worden aangewakkerd. 

7.15. Tempel van Philae

Op een eiland in de Nijl, in het Zuiden van Egypte vind je de Tempel van Philae. Dit tempelcomplex is gewijd aan Isis, de vruchtbaarheidsgodin. Met een bootje kun je het eiland bereiken. Je hebt dan gelijk al zicht op de grote tempel. De tempel omvat verschillende heiligdommen en tombes. Oorspronkelijk stond de Tempel van Philae niet op het eiland Agilkia, maar op het eiland Philae. Echter, in de jaren zestig werd de Aswandam gebouwd waarbij het Nassermeer zou ontstaan. Hierbij zou de tempel onder water zouden verdwijnen. Er werd dus een reddingsplan opgesteld waarbij de tempel in zijn geheel verplaatst werd naar het hoger gelegen eiland. Het landschap hier werd aangepast zodat het lijkt op de oorspronkelijke site waar de tempel stond.  

7.16. Aboe Simbel

In het Zuiden van Egypte, aan de oever van het Nassermeer, vind je Aboe Simbel. Dit is een archeologisch complex met twee enorme Egyptische tempels die uit rotswanden zijn gehakt. Hiervoor werd opdracht gegeven door Ramses II in de 13e eeuw v.Chr om zichzelf en zijn koningin Nefertari te eren. Opvallende kenmerken van de tempel zijn de acht zuilen van elk bijna 10 meter hoog van Ramses II. Voor de façade werden vier hoge zittende beelden van Ramses gemaakt van maar liefst 22 meter hoog. Tussen de benen van deze beelden staan kleinere beelden. Die moeten de moeder van Ramses, zijn koningin en diverse van zijn kinderen voorstellen. 

De plek waar de tempels nu staan is niet waar ze zijn ontdekt. Net als de Tempel van Philae zijn deze tempels in de jaren zestig verplaatst. Dit om te voorkomen dat ze onder water zouden verdwijnen. De tempels zijn een paar honderd meter verder van de rivier weer neergezet. . 

8. Boek een rondreis naar Egypte: vergelijk accommodaties en aanbieders

Wil je duiken of snorkelen in de Rode Zee? Het Oude Egypte met de piramides en farao´s leren kennen? Of het prachtige woestijnlandschappen aanschouwen? In Egypte kan het allemaal. Geniet van al het moois, met aangename temperaturen, tijdens een Egypte rondreis. 

Lees meer Rondreizen gidsen...


Rondreizen Aanbiedingen Egypte

Groepsrondreis Egypte Hoogtepunten
Vanaf€1.599

Caïro, Egypte

Een vakantie naar Egypte met alle hoogtepunten van de cultuur, maar ook met voldoende tijd om van het dagelijkse Egyptische leven te genieten. Deze reis brengt je langs mysterieuze geschiedenis, gastvrije bevolking en indrukwekkende bouwwerken en kunstschatten van Egypte. Ook maken we een mooie cruise over de Nijl. Aan het eind van de reis kun je heerlijk aan de kust genieten van het aangename klimaat.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Ramses: 10 Daagse Cairo - Nijlcruise - Abu Simbel
Vanaf€1.795

Nijldelta, Egypte

RAMSES: 10 DAAGSE RONDREIS INCL. CAIRO, NIJLCRUISE EN ABU SIMBELRondreis door Egypte langs alle highlights van de Nijl, Cairo en Abu Simbel. Het kan met de Ramses rondreis!   Accommodatie: Pyramids Park Resort, Giza, CairoDAG 1: AANKOMST CAIRO  / START RONDREIS - De vakantie is begonnen! Vanuit het vliegtuigraampje komt langzaam de kleurrijke stad Caïro in zicht. Na aankomst op de luchthaven van de grootste stad van Afrika wordt u naar uw hotel gebracht, waar u de komende twee nachten verblijft op basis van logies en ontbijt. Uw Egypte avontuur kan beginnen.DAG 2: PIRAMIDES, SFINX EN MUSEUM - De gids haalt u na het ontbijt op voor een uitgebreide excursie dag vol hoogtepunten. Allereerst bezoekt u de wereldberoemde Piramiden van Cheops, Chefren en Mykerinos en de Sfinx bij Gizeh. Daarna gaat u naar het indrukwekkende Egyptisch Museum. Het mooiste archeologiemuseum van de wereld, waar onder andere het Gouden Masker van Toetanchamon te bewonderen is.DAG 3: VLUCHT NAAR ASWAN - Het is tijd om verder te reizen. Afhankelijk van de vluchttijden heeft u een transfer naar de luchthaven voor vertrek naar Aswan. Bij aankomst heeft u de rest van de dag vrij om te genieten van de heerlijke rust in één van de warmste plekken van Egypte. Pak een terrasje, wandel door de charmante straatjes en breng een bezoek aan de beste Souk van het hele land. De komende nacht in het hotel verblijft u op basis van logies en ontbijt.   Accommodatie: Pyramisa Isis island, de Nijl, AswanDAG 4: ASWAN EXCURSIES - Vandaag bezichtigt u in Aswan eerst de Hoge Dam, ook neemt u een kijkje bij de Granietgroeven met de onvoltooide obelisk en de Philaetempel op het eilandje Agilika. Na de lunch wacht een unieke traditionele zeiltocht met een felucca. U vaart naar de botanische tuinen en geniet van het uitzicht onderweg. De overnachting is aan boord van het cruiseschip in Aswan, waar u de komende drie nachten verblijft op basis van volpension.   Accommodatie: M/S Renaissance, Aswan - Luxor, NijlcruiseDAG 5: ABU SIMBEL / KOM OMBO EXCURSIE - Vroeg in de ochtend wordt u met de bus opgehaald voor een bezoek aan het reusachtige rotstempels van Abu Simbel. De enorme bouwwerken doen u steil achterover slaan. Ze zijn in opdracht van Ramses II gebouwd. De gids vertelt u de hele geschiedenis en brengt u daarna terug naar Aswan. In de middag koerst de boot naar Kom Ombo waar u een bezoek zal brengen aan de dubbele tempel van Kom Ombo. Uniek! Dit is de enige Egyptische tempel die voor twee goden is gebouwd. Na een uitgebreide tour vaart u verder naar Edfu waar u aan boord overnacht.DAG 6: TEMPEL VAN HORUS / LUXOR TEMPELS - Het pronkstuk van Edfu is de Tempel van Horus. Het gebouw ter ere van de god van de hemel is een van de best bewaarde tempels van heel Egypte. U heeft in de ochtend alle tijd om samen met uw gids het meesterwerk te bezichtigen en te bewonderen. Daarna vaart het cruiseschip verder naar Luxor. Een bezoek aan de oostelijke oever van Luxor staat op het programma. U wandelt door de belangrijke tempelcomplexen van Luxor en Karnak. De enorme wanden zijn rijkelijk versierd met reliëfs van oude Egyptische rituelen. De magie druipt ervan af. 's Avonds kunt u een unieke Sound & Light Show in Luxor bijboeken.DAG 7: LUXOR EXCURSIES - Met uw gids bezoekt u in de ochtend de westelijke oever van Luxor. In de Vallei der Koningen ziet u de eeuwenoude graven van farao’s uit het nieuwe rijk. U bewondert de kolossen van Memnon, twee gigantische standbeelden van farao Amenhotep III. En brengt een bezoek de tempel van Hatsjepsoet, één van de weinige vrouwelijke farao’s.    Accommodatie: Sonesta St. George, de Nijl, LuxorDAG 8: VRIJE DAG LUXOR - Deze dag kunt u naar eigen inzicht invullen: eventueel kunt u een ballonvaart doen, het Luxor Museum bezoeken, de Sound & Light show aanschouwen of andere optionele excursies bezoeken.DAG 9: VLIEGEN NAAR CAIRO - Na het ontbijt reist u per transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Caïro. Na de landing in Caïro wordt u direct naar het hotel gebracht, waar u wederom verblijft op basis van logies en ontbijt. U kunt nog op eigen gelegenheid de laatste souvenirs aanschaffen en genieten van de Egyptische gastvrijheid..  Accommodatie: Le Passage Hotel, Cairo International Airport, CairoDAG 10: CAIRO / AMSTERDAM - Het is tijd om naar huis te gaan. Een paar uur voor vertrek, wordt u met een koffer vol herinneringen per transfer naar de luchthaven van Caïro gebracht voor uw reis naar Amsterdam.Het programma kan zonder bericht vooraf gewijzigd worden vanwege organisatorische redenen of veiligheidsmaatregelen.Het programma kan wijzigen, maar niet de te bezoeken bezienswaardigheden.INBEGREPENVlucht Amsterdam - Caïro - Amsterdam met EgyptAir.  Vlucht Cairo - Aswan en Luxor - Caïro met EgyptAir Retourtransfer Aswan - Abu Simbel per luxe minibus 2 nachten verblijf in Pyramids Park Resort in Cairo op basis van logies & ontbijt 1 nacht verblijf in het Pyramisa Isis Island Resort in Aswan op basis van logies & ontbijt (upgrades mogelijk, zie 'Prijzen & Boeken') 3 nachten aan boord van het cruiseschip M/S Renaissance op basis van vol pension op het standaard dek (kamer upgrades mogelijk, zie 'Prijzen & Boeken') 2 nacht verblijf in het Sonesta St.George in Luxor op basis van logies & ontbijt (upgrades mogelijk, zie 'Prijzen & Boeken') 1 nacht verblijf in het Le Passage Cairo Hotel & Casino op basis van logies & ontbijt (upgrades mogelijk, zie 'Prijzen & Boeken') Excursies in Abu Simbel, Aswan, Kom Ombo, Edfu en Luxor Excursies in Cairo: de Piramiden van Gizeh, de Sphinx en het Egyptisch Museum Alle entreegelden m.b.t. de excursies Luchthavenbelasting Alle transfersNIET INBEGREPENFooien: 39 euro p.p. (ter plaatse te voldoen)Visum kostenUpgrade privé excursiesReis- of annuleringsverzekering (optioneel bij te boeken, zie 'Prijzen & Boeken')Overige uitgaven

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Rondreis Cairo, Aswan en Luxor
Vanaf€2.559

Cairo, Egypte

Dit belooft een onvergetelijke rondreis door Egypte te worden. Vanaf Amsterdam vlieg je naar Caïro, hier staat de transfer al op je te wachten! Het vervoer inbegrepen en begeleid een Engelssprekend gids je tijdens deze fantastische reis. Het enige wat jij hoeft te doen is instappen, relaxen en natuurlijk je ogen uitkijken! Je zult tijdens deze reis de mooiste plekken van Egypte ontdekken en bewonderen. Van millennia-oude tempels tot grote piramides tot het Egyptisch museum. Eén ding is zeker: een vakantie om nooit te vergeten!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Horus: 15 daagse Cairo - Nijlcruise - Rode Zee.
Vanaf€1.895

Egypte

HORUS: 15 DAAGSE RONDREIS EGYPTE INCL. CAIRO, NIJLCRUISE EN RODE ZEE / HURGHADAFantastische rondreis langs alle highlights van Egypte!DAG 1: AANKOMST CAIRO  / START RONDREIS - De vakantie is begonnen! Vanuit het vliegtuigraampje komt langzaam de kleurrijke stad Caïro in zicht. Na aankomst op de luchthaven van de grootste stad van Afrika wordt u naar uw hotel gebracht, waar u de komende twee nachten verblijft op basis van logies en ontbijt. Uw Egypte avontuur kan beginnen.   Accommodatie: Cairo Pyramids Hotel, Giza, CairoDAG 2: PIRAMIDES EN SFINX - Onze chauffeur haalt u en uw gids na het ontbijt op voor een uitgebreide excursie dag vol hoogtepunten. Allereerst bezoekt u de wereldberoemde Piramiden van Cheops, Chefren en Mykerinos en de Sfinx bij Gizeh. Daarna gaat u naar het Egyptisch Museum. Het mooiste archeologiemuseum van de wereld, waar onder andere het Gouden Masker van Toetanchamon te bewonderen is. ’s Avonds heeft u de optie om een Diner aan de Nijl bij te boeken.DAG 3: VRIJE DAG CAIRO - Deze dag in Caïro kunt u zelf indelen. U hebt de optie om een of twee excursies bij te boeken. Zo kunt u naar de oud-Egyptische stad Memphis en het necropolis Sakkara of Caïro verkennen. Kiest u voor Caïro, dan neemt de gids u mee naar de citadel van Saladin. U heeft een prachtig uitzicht over de stad. Daarna bezichtigt u de statige Mohammed Ali Moskee. De minaretten van dit prachtige gebouw zijn vanuit de hele stad te zien. Na de lunch staat een bezoek aan de Khan El-Khalili bazaar op het programma. U kijkt uw ogen uit!DAG 4: VLIEGEN NAAR LUXOR / START NIJLCRUISE Het is tijd om verder te reizen. Afhankelijk van de vluchttijden heeft u een transfer naar de luchthaven voor vertrek naar de oude hoofdstad van Opper-Egypte, Luxor. Bij aankomst in Luxor wordt u naar het cruise schip gebracht en kunt u zich voorbereiden op de eerste excursie dag. Na een korte kennismaking staat een bezoek aan de oostelijke oever van Luxor gepland. U brengt vandaag een bezoek aan het immense tempelcomplex van Karnak en de tempel van Luxor. ’s Middags keert u terug naar het schip in Luxor.   Accommodatie: M/S Renaissance, Luxor - Aswan, NijlcruiseDAG 5: LUXOR EXCURSIES / VAREN VIA ESNA NAAR EDFU - 's Morgens staat u vroeg op voor een bezoek aan de oostelijke oever van Luxor. In de Vallei der Koningen ziet u de eeuwenoude graven van farao’s uit het nieuwe rijk. U bewondert de tempel van Hatsjepsoet, één van de weinige vrouwelijke farao’s. En u aanschouwt de kolossen van Memnon, twee gigantische standbeelden van farao Amenhotep III. In de namiddag vaart u via Esna naar de stad Edfu. DAG 6: EDFU EXCURSIE / VAREN NAAR KOM OMBO EN ASWAN - Edfu staat vooral bekend om de Tempel van Horus. Het gebouw ter ere van de god van de hemel is een van de best bewaarde tempels van heel Egypte. U hebt in de ochtend alle tijd om samen met uw gids het meesterwerk te bezichtigen. De rest van deze dag brengt u in het zonnetje door aan boord. De cruise vaart na de lunch naar Kom Ombo en u kunt ultiem ontspannen. Tijdens het diner met Galabeya party vaart het cruiseschip naar Aswan.DAG 7: ASWAN - In Aswan neemt de gids u mee naar de hoge Aswandam. Ook neemt u een kijkje bij de granietgroeven en de Philaetempel op het eilandje Agilkia. De lunch wordt aan boord geserveerd. Op het middagprogramma staat een unieke traditionele zeiltocht. Met een felucca vaart u naar de botanische tuinen.DAG 8: ASWAN - HURGHADA - Het is tijd om verder te reizen.Na het ontbijt wordt u per luxe transfer naar Hurghada (ca. 500 km) gebracht. Hier zult u de komende 7 nachten verblijven.   Accommodatie: Long Beach Resort, HurghadaDAG 9 T/M DAG 14: HURGHADA - In Hurghada viert u echt vakantie. U deelt deze dagen naar eigen wens in: zwemmen, snorkelen, duiken of heerlijk met een boek luieren op het strand. U kunt deze dagen geheel naar eigen wens indelen.DAG 15: HURGHADA / AMSTERDAM - Het is tijd om naar huis te gaan. Een paar uur voor vertrek, wordt u met een koffer vol herinneringen per transfer naar de luchthaven van Hurghada gebracht voor uw reis via Cairo naar Amsterdam.Het programma kan zonder bericht vooraf gewijzigd worden vanwege organisatorische redenen of veiligheidsmaatregelen. Het programma kan wijzigen, maar niet de te bezoeken bezienswaardigheden. Vertrekt u vanaf Brussel dan verblijft u 1 nacht korter in Cairo aan het begin van uw reis en 1 nacht langer in Hurghada.INBEGREPENVlucht Amsterdam - Cairo en Hurghada - Amsterdam (via Cairo) met EgyptAirVlucht Cairo - Luxor met EgyptAir23KG ruimbagage, 8KG handbagageMaaltijden en frisdranken aan boord van het vliegtuig3 nachten in het Cairo Pyramids Hotel op basis van logies & ontbijt4 nachten aan boord van de cruise M/S Renaissance op basis van vol pension7 nachten verblijf in het Long Beach Resort op basis van all inclusiveExcursies in Caïro: de Piramiden van Gizeh, de Sphinx en het Egyptisch MuseumExcursies in Aswan, Kom Ombo, Edfu en LuxorTransfer per a/c mini bus van Aswan naar HurghadaAlle entreegelden m.b.t. de excursiesLuchthavenbelastingBijdrage SGR & Calamiteitenfonds (niet in vanafprijs)Alle transfers23 KG Ruimbagage + 8KG HandbagageNIET INBEGREPENFooien: 44 euro p.p. (ter plaatse te voldoen)Visum kostenReis- of annuleringsverzekering Overige uitgaven

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Isis: 15 Daagse Nijlcruise&Rode Zee / Hurghada.
Vanaf€1.745

Nijldelta, Egypte

ISIS: 15 DAAGSE RONDREIS INCL. NIJLCRUISE & RODE ZEE / HURGHADAIsis - Spectaculaire rondreis inclusief Nijlcruise en een all inclusive strandvakantie aan de Rode Zee (Hurghada).DAG 1: AANKOMST LUXOR  / START NIJLCRUISE Het startpunt van uw reis is de oude hoofdstad van Opper-Egypte, Luxor. De hoeveelheid archeologische schatten in deze omgeving is overweldigend. Direct na aankomst op de luchthaven brengt één van onze gidsen u naar het cruiseschip, waar u de komende zeven nachten verblijft op basis van vol pension. Uw avontuur kan beginnen!.  Accommodatie: M/S Renaissance, Luxor - Aswan, NijlcruiseDAG 2: LUXOR EXCURSIES - 's Morgens staat u vroeg op voor een bezoek aan de westelijke oever van Luxor. In de Vallei der Koningen ziet u de eeuwenoude graven van farao’s uit het nieuwe rijk. U bewondert de tempel van Hatsjepsoet, één van de weinige vrouwelijke farao’s. En u aanschouwt de kolossen van Memnon, twee gigantische standbeelden van farao Amenhotep III. 's Avonds kunt u optioneel een Sound & Light-show bij de tempel van Karnak bijboeken. Een unieke voorstelling die met indrukwekkende middelen het verhaal vertelt van de tempels en de farao’s.DAG 3: LUXOR EXCURSIES / VAREN VIA ESNA NAAR EDFU - Voordat de zon op zijn heetst is, bezoekt u de oostelijke oever van Luxor. U wandelt door de belangrijke tempelcomplexen van Luxor en Karnak. De enorme wanden zijn rijkelijk versierd met reliëfs van oude Egyptische rituelen, het heeft iets magisch. Uw gids vertelt u alles over de historische waarde van deze gebouwen. In de namiddag vaart u via Esna naar de stad Edfu tijdens een gezellige cocktail party. U dineert en overnacht aan boord in Edfu.DAG 4: EDFU EXCURSIE / VAREN NAAR ASWAN - Edfu staat vooral bekend om de Tempel van Horus. Het gebouw ter ere van de god van de hemel is een van de best bewaarde tempels van heel Egypte. U hebt in de ochtend alle tijd om samen met uw gids het meesterwerk te bezichtigen. De rest van deze dag brengt u in het zonnetje door aan boord. De cruise vaart na de lunch naar Kom Ombo en u kunt ultiem ontspannen. Tijdens het diner vaart het cruiseschip naar Aswan.DAG 5: ASWAN EXCURSIES - In Aswan neemt de gids u mee naar de hoge Aswan dam. Ook neemt u een kijkje bij de granietgroeven en de Philaetempel op het eilandje Agilkia. De lunch wordt aan boord geserveerd. Op het middagprogramma staat een unieke traditionele zeiltocht op het programma. Met een traditionele feluca vaart u naar de botanische tuinen. U overnacht aan boord in AswanDAG 6: ABU SIMBEL (OPTIONELE EXCURSIE) - Er is genoeg te verkennen in het prachtige Aswan, maar u kunt deze ochtend ook een optionele excursie boeken naar de reusachtige rotstempels van Abu Simbel. U start de dag om half 4 voor de ca. 3,5 uur durende tocht. U krijgt een ontbijtbox mee voor onderweg. De indrukwekkende tempels van Ramses II en zijn geliefde koningin Nefertari zullen u steil achterover doen slaan. In de middag keert u terug naar Aswan voor het diner aan boord en kunt u genieten van een Nubische show. Overnachting in Aswan.DAG 7: EDFU / LUXOR - Na de lunch vaart u naar Kom Ombo waar u de dubbele tempel van Kom Ombo zult bezoeken. Dit is de enige Egyptische tempel die voor twee goden is gebouwd, de krokodillengod Sobek en de valkengod Horus. De rest van deze dag brengt u in het zonnetje door aan boord. De cruise vaart na de lunch naar Luxor waar de dag wordt afgesloten met een diner en Galabeya party.DAG 8: LUXOR / HURGHADA - Na het ontbijt kunt u optioneel het avontuur op de nijl afsluiten met een ballonvaart over Luxor. Per luxe transfer wordt u naar Hurghada (ca. 300 km) gebracht. Hier zult u de komende 6 nachten verblijven.   Accommodatie: Long Beach Resort, HurghadaDAG 9 T/M DAG 14: HURGHADA - In Hurghada viert u echt vakantie. U deelt deze dagen naar eigen wens in: zwemmen, snorkelen, duiken of heerlijk met een boek luieren op het strand. U kunt deze dagen geheel naar eigen wens indelen.DAG 15: TERUGREIS - Het is tijd om naar huis te gaan. U wordt per transfer naar de luchthaven van Hurghada gebracht voor uw reis naar Amsterdam. U blikt terug op een onvergetelijk avontuur!Het programma kan zonder bericht vooraf gewijzigd worden vanwege organisatorische redenen of veiligheidsmaatregelen. Het programma kan wijzigen, maar niet de te bezoeken bezienswaardigheden.INBEGREPENHeenvlucht Amsterdam - Luxor (via Cairo) met EgyptAirRetourvlucht Hurghada - Amsterdam (via Cairo) met EgyptAir7 nachten aan boord van de cruise M/S Renaissance op basis van vol pension7 nachten verblijf in het Long Beach Resort op basis van all inclusiveExcursies in Luxor, Edfu, Kom Ombo en AswanTransfer Luxor - Hurghada per luxe minibusAlle entreegelden m.b.t. de excursiesLuchthavenbelastingBijdrage SGR & Calamiteitenfonds (niet vermeld in de vanaf prijs)Alle transfers.23KG Ruimbagage + 8KG HandbagageNIET INBEGREPENFooien: 42 euro p.p. (ter plaatse te voldoen)Visum kostenUpgrade privé excursiesReis- of annuleringsverzekering (optioneel bij te boeken, zie 'Prijzen & Boeken')Overige uitgaven

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Sfinx: 8 daagse Cairo en Nijlcruise
Vanaf€1.495

Nijldelta, Egypte

SFINX: 8 DAAGSE RONDREIS INCL. CAIRO EN CRUISE OVER DE NIJLDeze rondreis gaat langs alle belangrijke monumenten in een korte periode. Inclusief Cairo, Nijlcruise & uitgebreid excursiepakket.DAG 1: AANKOMST CAIRO  / START RONDREIS - De vakantie is begonnen! Vanuit het vliegtuigraampje komt langzaam de kleurrijke stad Caïro in zicht. Na aankomst op de luchthaven van de grootste stad van Afrika wordt u naar uw hotel gebracht, waar u de komende drie nachten verblijft op basis van logies en ontbijt. Uw Egypte avontuur kan beginnen.    Accommodatie: Cairo Pyramids Hotel, Giza, CairoDAG 2: PYRAMIDES, SFINX EN MUSEUM - Onze chauffeur haalt u en uw gids na het ontbijt op voor een uitgebreide excursiedag vol hoogtepunten. Allereerst bezoekt u de wereldberoemde Piramiden van Cheops, Chefren en Mykerinos en de Sfinx bij Gizeh. Optioneel is een bezoek aan het Solar schip tegenover de Piramide van Cheops (extra entree ter plaatse). Daarna gaat u naar het Egyptisch Museum. Het mooiste archeologiemuseum van de wereld, waar onder andere het Gouden Masker van Toetanchamon te bewonderen is.DAG 3: CAIRO VRIJDE DAG - Deze dag in Caïro kunt u zelf indelen. U hebt de optie om een of twee excursies bij te boeken. Zo kunt u naar de oud-Egyptische stad Memphis en het necropolis Sakkara of Caïro verkennen. Kiest u voor Caïro verkennen, dan neemt de gids u mee naar de citadel van Saladin. U heeft een prachtig uitzicht over de stad. Daarna bezichtigt u de statige Mohammed Ali Moskee. De minaretten van dit prachtige gebouw zijn vanuit de hele stad te zien. Na de lunch staat een bezoek aan de Khan El-Khalili bazaar op het programma. U kijkt uw ogen uit!DAG 4: VLUCHT NAAR ASWAN / START NIJLCRUISE - Het is tijd om verder te reizen. Afhankelijk van de vluchttijden heeft u een transfer naar de luchthaven voor vertrek naar Aswan. Vandaag bezichtigt u in Aswan eerst de Hoge Dam, ook neemt u een kijkje bij de Granietgroeven met de onvoltooide obelisk en de Philaetempel op het eilandje Agilika. Na de lunch wacht een unieke traditionele zeiltocht met een felucca. U vaart naar de botanische tuinen en geniet van het uitzicht onderweg. De overnachting is aan boord van het cruiseschip in Aswan, waar u de komende drie nachten verblijft op basis van volpension.   Accommodatie: M/S Renaissance, Luxor - Aswan, NijlcruiseDAG 5: ABU SIMBEL (OPTIONEEL) / KOM OMBO EXCURSIE - Als u de excursie naar Abu Simbel heeft bijgeboekt wordt u vroeg in de ochtend met de bus opgehaald voor een bezoek aan het reusachtige rotstempels van Abu Simbel. De enorme bouwwerken doen u steil achterover slaan. Ze zijn in opdracht van Ramses II gebouwd. De gids vertelt u de hele geschiedenis en brengt u daarna terug naar Aswan. In de middag koerst de boot naar Kom Ombo waar u een bezoek zal brengen aan de dubbele tempel van Kom Ombo. Uniek! Dit is de enige Egyptische tempel die voor twee goden is gebouwd. Na een uitgebreide tour vaart u verder naar Edfu waar u aan boord overnacht.DAG 6: TEMPEL VAN HORUS / LUXOR TEMPELS - Het pronkstuk van Edfu is de Tempel van Horus. Het gebouw ter ere van de god van de hemel is een van de best bewaarde tempels van heel Egypte. U heeft in de ochtend alle tijd om samen met uw gids het meesterwerk te bezichtigen en te bewonderen. Daarna vaart het cruiseschip verder naar Luxor. Een bezoek aan de oostelijke oever van Luxor staat op het programma. U wandelt door de belangrijke tempelcomplexen van Luxor en Karnak. De enorme wanden zijn rijkelijk versierd met reliëfs van oude Egyptische rituelen. De magie druipt ervan af. DAG 7: LUXOR EXCURSIES - Met uw gids bezoekt u in de ochtend de westelijke oever van Luxor. In de Vallei der Koningen ziet u de eeuwenoude graven van farao’s uit het nieuwe rijk. U bewondert de kolossen van Memnon, twee gigantische standbeelden van farao Amenhotep III. En brengt een bezoek de tempel van Hatsjepsoet, één van de weinige vrouwelijke farao’s. 's Avonds kunt u een unieke Sound & Light Show in Luxor bijboeken. U overnacht in uw hotel in Luxor.   Accommodatie: Sonesta St. George, de Nijl, LuxorDAG 8: LUXOR / AMSTERDAM - Het is tijd om naar huis te gaan. Een paar uur voor vertrek, wordt u met een koffer vol herinneringen per transfer naar de luchthaven van Luxor gebracht voor uw reis via Cairo naar Amsterdam.Het programma kan zonder bericht vooraf gewijzigd worden vanwege organisatorische redenen of veiligheidsmaatregelen.Het programma kan wijzigen, maar niet de te bezoeken bezienswaardigheden.INBEGREPENVlucht Amsterdam - Cairo en Luxor - Amsterdam (via Cairo) met EgyptAir.Vlucht Caïro - Aswan met EgyptAir.23KG ruimbagage, 8KG handbagageMaaltijden en frisdranken aan boord van het vliegtuig3 nachten in het Cairo Pyramids Hotel op basis van logies en ontbijt3 nachten aan boord van de cruise M/S Renaissance op basis van vol pension op het standaarddek 1 nacht in het Sonesta St. George in Luxor op basis van logies en ontbijtExcursies in Caïro: de Piramiden van Gizeh, de Sphinx en het Egyptisch MuseumExcursies in Luxor, Edfu, Kom Ombo en AswanAlle entreegelden m.b.t. de excursiesBijdrage SGR & Calamiteitenfonds (niet in vanafprijs)Alle transfersNIET INBEGREPENFooien: 39 euro p.p. (ter plaatse te voldoen)Visum kostenReis- of annuleringsverzekering Overige uitgaven

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Rondreis EGYPTE 'KORT'; In de voetsporen van de farao's
Vanaf€1.395

Egypte

In ruim een week tijd krijg je een goed beeld van wat Egypte te bieden heeft. Natuurlijk staan tijdens deze Egypte rondreis bekende bezienswaardigheden als de faraograven en tempels van Luxor op het programma. Ook de piramides van Gizeh en Saqqara mag je niet missen. Net als de schitterende musea en de oude wijken van Caïro. Optioneel kun je ook nog een bezoek brengen aan het woestijngebied en de meren van El Fayoum. Na alle indrukken breng je de laatste dagen van de reis door aan de Rode Zee waarna je goed uitgerust en vol mooie herinneringen weer huiswaarts keert.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Amon: 15 dagen Cairo, Nijlcruise en Rode Zee
Vanaf€1.895

Nijldelta, Egypte

AMON: 15 DAAGSE RONDREIS INCL. CAIRO, CRUISE & RODE ZEEDe schatten van de Nijl - Luxe rondreis langs alle monumenten van de Nijl en Caïro met een ontspannend einde aan de Rode Zee.DAGPROGRAMMA T/M VERTREK 10 MAART 2023DAG 1: AANKOMST EGYPTE  - Na aankomst in Hurghada brengen wij u naar uw hotel voor overnachting. De volgende ochtend wordt u na het ontbijt opgehaald voor de transfer naar Luxor.    Accommodatie: M/S Renaissance, Luxor - Aswan, NijlcruiseDAG 2: HURGHADA - LUXOR / START NIJLCRUISE - Het startpunt van uw reis is de oude hoofdstad van Opper-Egypte, Luxor. De hoeveelheid archeologische schatten in deze omgeving is overweldigend. Direct na aankomst op de luchthaven brengt één van onze gidsen u naar het cruiseschip, waar u de komende zeven nachten verblijft op basis van vol pension. Uw avontuur kan beginnen!DAG 3: LUXOR EXCURSIES / VAREN VIA ESNA NAAR EDFU - 's Morgens staat u vroeg op voor een bezoek aan de westelijke oever van Luxor. In de Vallei der Koningen ziet u de eeuwenoude graven van farao’s uit het nieuwe rijk. U bewondert de tempel van Hatsjepsoet, één van de weinige vrouwelijke farao’s. En u aanschouwt de kolossen van Memnon, twee gigantische standbeelden van farao Amenhotep III. Na de lunch aan boord bezoekt u het immense tempelcomplex van Karnak. In de namiddag vaart u via Esna naar de stad Edfu. DAG 4: EDFU EXCURSIE / VAREN NAAR KOM OMBO EN ASWAN - Edfu staat vooral bekend om de Tempel van Horus. Het gebouw ter ere van de god van de hemel is een van de best bewaarde tempels van heel Egypte. U hebt in de ochtend alle tijd om samen met uw gids het meesterwerk te bezichtigen. De rest van deze dag brengt u in het zonnetje door aan boord. De cruise vaart na de lunch naar Kom Ombo en u kunt ultiem ontspannen. Tijdens het diner met Galabeya party vaart het cruiseschip naar Aswan.DAG 5: ASWAN EXCURSIES - In Aswan neemt de gids u mee naar de hoge Aswandam. Ook neemt u een kijkje bij de granietgroeven en de Philaetempel op het eilandje Agilkia. De lunch wordt aan boord geserveerd. Op het middagprogramma staat een unieke traditionele zeiltocht. Met een feloeka vaart u naar de botanische tuinen. In de middag kunt u kiezen voor een optionele tour naar het Nubian Village of lekker ontspannen aan boord. U overnacht in Aswan.DAG 6: ABU SIMBEL (OPTIONELE EXCURSIE) - Er is genoeg te verkennen in het prachtige Aswan, maar u kunt deze ochtend ook een optionele excursie boeken naar de reusachtige rotstempels van Abu Simbel. U start de dag om half 4 voor de ca. 3,5 uur durende tocht. U krijgt een ontbijtbox mee voor onderweg. De indrukwekkende tempels van Ramses II en zijn geliefde koningin Nefertari zullen u steil achterover doen slaan. In de middag keert u terug naar Aswan voor het diner aan boord en kunt u genieten van een Nubische show. Overnachting in Aswan.DAG 7: KOM OMBO EXCURSIE - varen naar Edfu - Na de lunch vaart u naar Kom Ombo waar u de dubbele tempel van Kom Ombo zult bezoeken. Dit is de enige Egyptische tempel die voor twee goden is gebouwd, de krokodillengod Sobek en de valkengod Horus. Tijdens het diner zet het schip koers naar Edfu waar u overnacht.DAG 8: VAREN NAAR LUXOR VIA ESNA / LUXOR EXCURSIE - De cruise vaart na het ontbijt naar Luxor en u kunt ultiem ontspannen. Na de lunch aan boord bezoekt u de laatste, maar zeer bijzondere tempel van Luxor. 's Avonds kunt u optioneel een Sound & Light-show bij de tempel van Karnak bijboeken. Een unieke voorstelling die met indrukwekkende middelen het verhaal vertelt van de tempels en de farao’s. U overnacht aan boord van het schip.DAG 9: LUXOR / CAIRO - Na het ontbijt bezoekt u de laatste, maar grootste tempel van dit gebied, de tempel van Karnak. U kunt optioneel het avontuur op de nijl afsluiten met een ballonvaart over Luxor. Per binnenlandse vlucht vertrekt u daarna naar uw volgende bestemming. Direct na aankomst op de luchthaven van de grootste stad van Afrika wordt u naar uw hotel gebracht, waar u verblijft op basis van logies en ontbijt. In de avond kunt u optioneel de Sound & Light show bij de piramides bijboeken.   Accommodatie: Cairo Pyramids Hotel, Giza, CairoDAG 10: PIRAMIDES EN SFINX - Onze chauffeur haalt u en uw gids na het ontbijt op voor een uitgebreide excursie dag vol hoogtepunten. Allereerst bezoekt u de wereldberoemde Piramiden van Cheops, Chefren en Mykerinos en de Sfinx bij Gizeh. Daarna gaat u naar het Egyptisch Museum. Het mooiste archeologiemuseum van de wereld, waar onder andere het Gouden Masker van Toetanchamon te bewonderen is. ’s Avonds heeft u de optie om een Diner aan de Nijl bij te boeken.DAG 11: VRIJE DAG CAIRO - Deze dag in Caïro kunt u zelf indelen. U hebt de optie om een of twee excursies bij te boeken. Zo kunt u naar de oud-Egyptische stad Memphis en het necropolis Sakkara of Caïro verkennen. Kiest u voor Caïro, dan neemt de gids u mee naar de citadel van Saladin. U heeft een prachtig uitzicht over de stad. Daarna bezichtigt u de statige Mohammed Ali Moskee. De minaretten van dit prachtige gebouw zijn vanuit de hele stad te zien. Na de lunch staat een bezoek aan de Khan El-Khalili bazaar op het programma. U kijkt uw ogen uit!DAG 12: CAIRO / HURGHADA - Per binnenlandse vlucht vertrekt u vandaag naar uw laatste bestemmin badplaats Hurghada. Dé bestemming om in alle rust bij te komen van uw indrukken en te genieten van de fantastische onderwaterwereld. De verzorging voor uw verblijf in Hurghada is op basis van all inclusive.   Accommodatie: Long Beach Resort, HurghadaDAG 13 T/M DAG 14: HURGHADA - In Hurghada viert u echt vakantie. U deelt deze dagen naar eigen wens in: zwemmen, snorkelen, duiken of heerlijk met een boek luieren op het strand. U kunt deze dagen geheel naar eigen wens indelen.DAG 15: HURGHADA / AMSTERDAM - Het is tijd om naar huis te gaan. Een paar uur voor vertrek, wordt u met een koffer vol herinneringen per transfer naar de luchthaven van Hurghada gebracht voor uw reis naar Amsterdam.Het programma kan zonder bericht vooraf gewijzigd worden vanwege organisatorische redenen of veiligheidsmaatregelen. Het programma kan wijzigen, maar niet de te bezoeken bezienswaardigheden.INBEGREPENRetourvlucht Amsterdam - Hurghada  met TransaviaVlucht Luxor - Cairo met EgyptAirVlucht Cairo - Hurghada met EgyptAir7 nachten aan boord van de cruise M/S Renaissance op basis van vol pension3 nachten in het Cairo Pyramids Hotel op basis van logies & ontbijt4 nachten verblijf in het Long Beach Resort op basis van all inclusiveExcursies in Aswan, Kom Ombo, Edfu en LuxorExcursies in Caïro: de Piramiden van Gizeh, de Sphinx en het Egyptisch MuseumTransfer per mini bus van Hurghada naar LuxorAlle entreegelden m.b.t. de excursiesLuchthavenbelastingBijdrage SGR & Calamiteitenfonds (niet in vanafprijs)Alle transfersNIET INBEGREPENFooien: 45 euro p.p. (ter plaatse te voldoen)Visum kostenReis- of annuleringsverzekering Overige uitgaven--------------------------------------------DAGPROGRAMMA VANAF VERTREK 15 MAART 2023DAG 1: AANKOMST CAIRO  / START RONDREIS - De vakantie is begonnen! Vanuit het vliegtuigraampje komt langzaam de kleurrijke stad Caïro in zicht. Na aankomst op de luchthaven van de grootste stad van Afrika wordt u naar uw hotel gebracht, waar u de komende twee nachten verblijft op basis van logies en ontbijt. Uw Egypte avontuur kan beginnen.   Accommodatie: Cairo Pyramids Hotel, Giza, CairoDAG 2: PIRAMIDES EN SFINX - Onze chauffeur haalt u en uw gids na het ontbijt op voor een uitgebreide excursie dag vol hoogtepunten. Allereerst bezoekt u de wereldberoemde Piramiden van Cheops, Chefren en Mykerinos en de Sfinx bij Gizeh. Daarna gaat u naar het Egyptisch Museum. Het mooiste archeologiemuseum van de wereld, waar onder andere het Gouden Masker van Toetanchamon te bewonderen is. ’s Avonds heeft u de optie om een Diner aan de Nijl bij te boeken.DAG 3: VRIJE DAG CAIRO - Deze dag in Caïro kunt u zelf indelen. U hebt de optie om een of twee excursies bij te boeken. Zo kunt u naar de oud-Egyptische stad Memphis en het necropolis Sakkara of Caïro verkennen. Kiest u voor Caïro, dan neemt de gids u mee naar de citadel van Saladin. U heeft een prachtig uitzicht over de stad. Daarna bezichtigt u de statige Mohammed Ali Moskee. De minaretten van dit prachtige gebouw zijn vanuit de hele stad te zien. Na de lunch staat een bezoek aan de Khan El-Khalili bazaar op het programma. U kijkt uw ogen uit!DAG 4: VLIEGEN NAAR LUXOR / START NIJLCRUISE Het is tijd om verder te reizen. Afhankelijk van de vluchttijden heeft u een transfer naar de luchthaven voor vertrek naar de oude hoofdstad van Opper-Egypte, Luxor. De hoeveelheid archeologische schatten in deze omgeving is overweldigend. Direct na aankomst op de luchthaven brengt één van onze gidsen u naar het cruiseschip, waar u de komende zeven nachten verblijft op basis van vol pension. Uw avontuur kan beginnen!   Accommodatie: M/S Renaissance, Luxor - Aswan, NijlcruiseDAG 5: LUXOR EXCURSIES / VAREN VIA ESNA NAAR EDFU - 's Morgens staat u vroeg op voor een bezoek aan de westelijke oever van Luxor. In de Vallei der Koningen ziet u de eeuwenoude graven van farao’s uit het nieuwe rijk. U bewondert de tempel van Hatsjepsoet, één van de weinige vrouwelijke farao’s. En u aanschouwt de kolossen van Memnon, twee gigantische standbeelden van farao Amenhotep III. Na de lunch aan boord bezoekt u het immense tempelcomplex van Karnak. In de namiddag vaart u via Esna naar de stad Edfu. DAG 6: EDFU EXCURSIE / VAREN NAAR KOM OMBO EN ASWAN - Edfu staat vooral bekend om de Tempel van Horus. Het gebouw ter ere van de god van de hemel is een van de best bewaarde tempels van heel Egypte. U hebt in de ochtend alle tijd om samen met uw gids het meesterwerk te bezichtigen. De rest van deze dag brengt u in het zonnetje door aan boord. De cruise vaart na de lunch naar Kom Ombo en u kunt ultiem ontspannen. Tijdens het diner met Galabeya party vaart het cruiseschip naar Aswan.DAG 7: ASWAN EXCURSIES - In Aswan neemt de gids u mee naar de hoge Aswandam. Ook neemt u een kijkje bij de granietgroeven en de Philaetempel op het eilandje Agilkia. De lunch wordt aan boord geserveerd. Op het middagprogramma staat een unieke traditionele zeiltocht. Met een feloeka vaart u naar de botanische tuinen. In de middag kunt u kiezen voor een optionele tour naar het Nubian Village of lekker ontspannen aan boord. U overnacht in Aswan.DAG 8: ABU SIMBEL (OPTIONELE EXCURSIE) - Er is genoeg te verkennen in het prachtige Aswan, maar u kunt deze ochtend ook een optionele excursie boeken naar de reusachtige rotstempels van Abu Simbel. U start de dag om half 4 voor de ca. 3,5 uur durende tocht. U krijgt een ontbijtbox mee voor onderweg. De indrukwekkende tempels van Ramses II en zijn geliefde koningin Nefertari zullen u steil achterover doen slaan. In de middag keert u terug naar Aswan voor het diner aan boord en kunt u genieten van een Nubische show. Overnachting in Aswan.DAG 9: KOM OMBO EXCURSIE - varen naar Edfu - Na de lunch vaart u naar Kom Ombo waar u de dubbele tempel van Kom Ombo zult bezoeken. Dit is de enige Egyptische tempel die voor twee goden is gebouwd, de krokodillengod Sobek en de valkengod Horus. Tijdens het diner zet het schip koers naar Edfu waar u overnacht.DAG 10: VAREN NAAR LUXOR VIA ESNA / LUXOR EXCURSIE - De cruise vaart na het ontbijt naar Luxor en u kunt ultiem ontspannen. Na de lunch aan boord bezoekt u de zeer bijzondere tempel van Luxor. 's Avonds kunt u optioneel een Sound & Light-show bij de tempel van Karnak bijboeken. Een unieke voorstelling die met indrukwekkende middelen het verhaal vertelt van de tempels en de farao’s. U overnacht aan boord van het schip.DAG 11: LUXOR / HURGHADA - Na het ontbijt bezoekt u de laatste, maar grootste tempel van dit gebied, de tempel van Karnak. U kunt optioneel het avontuur op de nijl afsluiten met een ballonvaart over Luxor. Per luxe transfer wordt u naar Hurghada (ca. 300 km) gebracht. Hier zult u de komende 4 nachten verblijven.   Accommodatie: Long Beach Resort, HurghadaDAG 12 T/M DAG 14: HURGHADA - In Hurghada viert u echt vakantie. U deelt deze dagen naar eigen wens in: zwemmen, snorkelen, duiken of heerlijk met een boek luieren op het strand. U kunt deze dagen geheel naar eigen wens indelen.DAG 15: HURGHADA / AMSTERDAM - Het is tijd om naar huis te gaan. Een paar uur voor vertrek, wordt u met een koffer vol herinneringen per transfer naar de luchthaven van Hurghada gebracht voor uw reis via Cairo naar Amsterdam.Het programma kan zonder bericht vooraf gewijzigd worden vanwege organisatorische redenen of veiligheidsmaatregelen. Het programma kan wijzigen, maar niet de te bezoeken bezienswaardigheden.INBEGREPENVlucht Amsterdam - Cairo met EgyptAirVlucht Cairo - Luxor met EgyptAirVlucht Hurghada - Amsterdam (via Cairo)  met EgyptAir3 nachten in het Cairo Pyramids Hotel op basis van logies & ontbijt7 nachten aan boord van de cruise M/S Renaissance op basis van vol pension4 nachten verblijf in het Long Beach Resort op basis van all inclusiveExcursies in Caïro: de Piramiden van Gizeh, de Sphinx en het Egyptisch MuseumExcursies in Aswan, Kom Ombo, Edfu en LuxorTransfer per a/c mini bus van Hurghada naar LuxorAlle entreegelden m.b.t. de excursiesLuchthavenbelastingBijdrage SGR & Calamiteitenfonds (niet in vanafprijs)Alle transfers23 KG RuimbagageNIET INBEGREPENFooien: 45 euro p.p. (ter plaatse te voldoen)Visum kostenReis- of annuleringsverzekering Overige uitgaven

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Rondreis EGYPTE - 15 dagen; Van Alexandrië naar de Rode Zee
Vanaf€1.875

Egypte

Al duizenden jaren is de rivier de Nijl de levensader van Egypte. Tijdens onze tweeweekse reis door Egypte volg je deze rivier vanuit het aan de Middellandse Zee gelegen Alexandrië tot aan Abu Simbel in het uiterste zuiden van het land. Meer dan 5000 jaar geschiedenis en verrassend goed bewaarde monumenten komen aan bod, waarbij het oude Egypte een voorname plaats inneemt, maar ook de koptische en islamitische monumenten en bouwkunst menig reiziger verbaasd doen staan. Je sluit je Egypte groepsreis af aan de Rode Zee, waar je overdag de onderwaterwereld kunt verkennen en ’s avonds in een van de vele restaurantjes van de Egyptische keuken kunt genieten.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Sobek: 8 dgn Nijlcruise en Rode Zee / Hurghada.
Vanaf€1.295

Nile River Valley, Egypte

SOBEK: 8 DAAGSE RONDREIS INCL. NIJLCRUISE & RODE ZEE / HURGHADALuxe rondreis door Egypte inclusief een Nijlcruise en ultiem all inclusive relaxen aan de Rode Zee.Excursiepakket inbegrepen / gegarandeerd vertrek.DAG 1: AANKOMST EGYPTE  - Na aankomst in Hurghada brengen wij u naar uw hotel voor overnachting. De volgende ochtend wordt u na het ontbijt opgehaald voor de transfer naar Aswan. .  Accommodatie: M/S Renaissance, Luxor - Aswan, NijlcruiseDAG 2: AANKOMST ASWAN  / START NIJLCRUISE - Het startpunt van uw reis is de poort naar Centraal Afrika, Aswan. Lopend door Aswan heeft u meer het gevoel in Afrika te zijn dan waar dan ook in Egypte. Direct na aankomst in Aswan brengt één van onze gidsen u naar het cruiseschip, waar u de komende drie nachten verblijft op basis van vol pension. Uw avontuur kan beginnen!DAG 3: ASWAN EXCURSIES / KOM OMBO - In Aswan neemt de gids u mee naar de hoge Aswan dam. Ook neemt u een kijkje bij de granietgroeven en de Philaetempel op het eilandje Agilkia. De lunch wordt aan boord geserveerd. In de middag koerst de boot naar Kom Ombo waar u een bezoek zal brengen aan de dubbele tempel van Kom Ombo. Uniek! Dit is de enige Egyptische tempel die voor twee goden is gebouwd. Na een uitgebreide tour vaart u verder naar Edfu waar u aan boord overnacht.DAG 4: EDFU EXCURSIE / VAREN NAAR LUXOR - Het pronkstuk van Edfu is de Tempel van Horus. Het gebouw ter ere van de god van de hemel is een van de best bewaarde tempels van heel Egypte. U heeft in de ochtend alle tijd om samen met uw gids het meesterwerk te bezichtigen en te bewonderen. Daarna vaart het cruiseschip verder naar Luxor. Een bezoek aan de oostelijke oever van Luxor staat op het programma. U wandelt door de belangrijke tempelcomplexen van Luxor en Karnak. De enorme wanden zijn rijkelijk versierd met reliëfs van oude Egyptische rituelen. De magie druipt ervan af. 's Avonds kunt u een unieke Sound & Light Show in Luxor bijboeken.DAG 5: LUXOR EXCURSIES / TRANSFER HURGHADA - Met uw gids bezoekt u in de ochtend de westelijke oever van Luxor. In de Vallei der Koningen ziet u de eeuwenoude graven van farao’s uit het nieuwe rijk. U bewondert de kolossen van Memnon, twee gigantische standbeelden van farao Amenhotep III. En brengt een bezoek de tempel van Hatsjepsoet, één van de weinige vrouwelijke farao’s. Per luxe transfer wordt u naar Hurghada (ca. 300 km) gebracht. Hier zult u de komende 3 nachten verblijven.   Accommodatie: Long Beach Resort, HurghadaDAG 6 T/M DAG 7: HURGHADA - In Hurghada viert u echt vakantie. U deelt deze dagen naar eigen wens in: zwemmen, snorkelen, duiken of heerlijk met een boek luieren op het strand. U kunt deze dagen geheel naar eigen wens indelen.DAG 8: TERUGREIS - Het is tijd om naar huis te gaan. U wordt per transfer naar de luchthaven van Hurghada gebracht voor uw reis naar Amsterdam. U blikt terug op een onvergetelijk avontuur!Het programma kan zonder bericht vooraf gewijzigd worden vanwege organisatorische redenen of veiligheidsmaatregelen. Het programma kan wijzigen, maar niet de te bezoeken bezienswaardigheden.INBEGREPENRetourvlucht Amsterdam - Hurghada  met Transavia3 nachten aan boord van de cruise M/S Renaissance op basis van vol pension4 nachten verblijf in het Long Beach Resort op basis van all inclusiveExcursies in Luxor, Edfu, Kom Ombo en AswanTransfer Hurghada - Aswan per luxe minibusTransfer Luxor - Hurghada per luxe minibusAlle entreegelden m.b.t. de excursiesLuchthavenbelastingBijdrage SGR & Calamiteitenfonds (niet vermeld in de vanaf prijs)Alle transfers.NIET INBEGREPENFooien: 34 euro p.p. (ter plaatse te voldoen)Visum kostenUpgrade privé excursiesReis- of annuleringsverzekering (optioneel bij te boeken, zie 'Prijzen & Boeken')Overige uitgaven

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hotel Concorde El Salam Sharm El Sheikh.
Vanaf€645

Egypte

HOTEL CONCORDE EL SALAM SHARM EL SHEIKHHet 5* Concorde el Salam is een juweel van een resort. De spectaculaire en sensationele riffen van Ras Nousrani maken Concorde el Salam een waar paradijs voor de watersport liefhebbers. Het resort bevindt zich op ongeveer 5 min loopafstand van het Soho Plein, waar ook de enige ijsbaan van Sharm el Sheikh ligt. Het schitterende overloopzwembad van Concorde el Salam is voorzien van een adembenemende uitzicht over de Rode Zee. Het is heerlijk vertoeven in dit sublieme resort.Het resort beschikt over 4 restaurants, 5 bars en een trendy discotheek.LAGUNA RESTAURANT: Bij het Lagune restaurant kunt u terecht voor het ontbijt, lunch en diner in buffetvorm. ook kunt u uw maaltijd nuttigen op het grote terras met een daverend uitzicht over de Rode Zee.WATERFALLS RESTAURANT: Prachtig uitzicht over door de waterval. Bij het waterval restaurant kunt u terecht voor het ontbijt, lunch en diner. Verder bevindt zich ook ook een barbecue en is er een ruime keus uit Internationale gerechten.L' ITALIANO RESTAURANT: L' Italiano serveert typische, Italiaanse gerechten in een romantische sfeer. Het restaurant heeft een mooi uitzicht over de Rode Zee.LOBBY & PIANO BAR TERRAS: Geweldig uitzicht over het overloopzwembad. Dit is de ideale plek om te relaxen met een verfrissend drankje.ZWEMBADBARS: Het resort heeft 3 zwembadbars, die de gasten van een heerlijke snack of lekkere drankje voorzien.FLAME RESTAURANT: Het Flame restaurant serveert overheerlijke lunch lekkernijen.VENDOM BAR: De Vendom bar is dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 en van 19:00 tot 00:00. Verrukkelijke drankjes zullen voor totale ontspanning zorgen.NORMANDY II: De trendy discotheek zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Geniet van de Internationale muziek onder het genot van een drankje.KAMERFACILITEITENConcorde el Salam heeft 725 luxe en verzorgde kamers. De kamers die Egypte.nl heeft ingekocht zijn de standaard tuinzicht sports area kamers, de standaard tuinzicht front area kamers, de deluxe kamers, de zeezicht kamers, de deluxe zeezicht kamers, de beach front kamers en de family suites. Alle kamers zijn uitgerust met telefoon, satalliet tv, minibar, airco, wifi en een compleet verzorgde badkamer met bad of douche, toilet en een haardroger.VERZORGINGJe verblijft op basis van logies en ontbijt, half pension of all-inclusive. Het gewenste verzorgingstype selecteer je boven de prijstabel.Bij de All Inclusive formule zijn het ontbijt, lunch, avondeten en snacks inbegrepen. Lokale alcoholische dranken, bier, wijn, lokale cocktails, thee, mineraal water, koffie, sappen en frisdranken zijn ook inbegrepen.- Ontbijt (buffet) van 07.00 tot 10.00 uur- Lunch (buffet) van 12.00 tot 14.30 uur- Avondeten (buffet) van 19.00 tot 21.30 uur

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag

Wat zou jij verbeteren aan deze pagina?