Vakantie Amerika

546 vakanties

Huidig filter


  • Amerika

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

16 daagse familiereis Cowboys & Indianen in de USA
Vanaf€3.097

Amerika

Een roadtrip door het westen van Amerika, het is voor velen de ultieme reisdroom. Komt deze droom binnenkort voor jou uit, dan kun je je alvast verheugen op het leuke San Francisco met de rode Golden Gate Bridge en gevangeniseiland Alcatraz. Het maffe Las Vegas in woestijnstaat Nevada. En de 'City of Angels', oftewel Los Angeles. Daar tussenin ontdek je samen met andere gezinnen natuur van de bovenste plank. De torenhoge rotswanden en watervallen in Yosemite National Park. Het gloeiendhete Death Valley. Eekhoorntjes tussen de unieke rode rotsen van Bryce Canyon of Antelope Canyon. En de oh zo machtige Grand Canyon. Deze reis in één woord? Wauw!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
20-daagse rondreis American Canyonlands
Vanaf€2.168

Amerika

Vanuit filmstad Los Angeles rijd je een traject waarbij alle nationale Canyon parken van Amerika worden aangedaan. Naast de mystieke Antelope Canyon en die van Bryce en Zion is daar natuurlijk ook de allergrootste, de Grand Canyon. In Arches, Mesa Verde en Monument Valley zijn geen canyons, maar het maakt deze parken daarom niet minder indrukwekkend. Er is zelfs een stukje van de fameuze Route 66 inclusief. Het vermaak van Las Vegas en de charme van San Francisco maken het compleet. Wat een beleving!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
New York - stedentrip
Vanaf€1.329

Amerika

Op deze stedentrip ontdek je in je eigen tempo alle bezienswaardigheden van New York in Amerika. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
West-Amerika - fly drive
Vanaf€2.169

Amerika

Op deze fly drive ontdek je met je huurauto in je eigen tempo alle bezienswaardigheden van het westen van Amerika. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
546 Vakanties