Vakantie Zuidoosten, Amerika

Verenigde Staten - The Southern States
Vanaf€1.951

New Orleans, Amerika

Rondreis per huurauto door de warmbloedige zuidelijke staten Louisiana, Mississippi, Tennessee en Georgia. Volg het voetspoor van grote muzikanten en ontdek de Blues, Country, Rock & Roll en Jazz. Bezoek de schitterende plantagelandhuizen en ervaar de sfeer uit 'Gone with the wind'. Maak een boottour op Huckleberry Finn's Mississippi en wandel in de koelte van de Great Smokey Mountains. Je verblijft in goede hotels, een prachtig historisch plantagehuis en sfeervolle herbergen op bijzondere locaties.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Old South Heritage (18 dagen)
Vanaf€1.554

Atlanta, Amerika

Geniet van de muziek en de historie van het diepe zuiden. Deze reis door de zuidelijke staten zal u laten kennismaken met de typische zuidelijke gastvrijheid en cultuur. Memphis en Nashville zijn de muzieksteden bij uitstek, hier kunt u veel leren en horen over de geschiedenis van de muziek.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Rhythms of the South (9 dagen)
Vanaf€1.690

New Orleans, Amerika

Een korte groepsreis langs de muzieksteden van het Diepe Zuiden van Amerika. De reis start in New Orleans, bekend door French Quarter en Bourbon Street met de talloze Jazzclubs. Plantages en Mansions domineren het bezoek aan Natchez en het verblijf in Memphis staat in het teken van de Blues en Graceland. Via de Country & Western muziek in Nashville eindigt de reis in Atlanta.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Deep South Discovery (10 dagen)
Vanaf€2.018

Atlanta, Amerika

Heeft u niet veel tijd maar wilt u toch de sfeer proeven van de zuidelijke staten van Amerika? Dan is dit absoluut de ideale groepsreis voor u! U start de reis in Atlanta en rijdt naar de kust waar u de geschiedenis van Charleston en Savannah zult tegenkomen. Via het historische Montgomery en de Golf van Mexico eindt de reis in New Orleans. Onderweg ziet u vele koloniale gebouwen afgewisseld met prachtige plantages.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
The American South (15 dagen)
Vanaf€2.404

Atlanta, Amerika

Een groepsreis waarbij u de geschiedenis van het zuiden inrijdt. The Deep South heeft een rijke geschiedenis welke u zult tegenkomen in Charleston, Natchez en Savannah. Daarnaast is het een regio met veel verschillende muzieksoorten zoals Blues, Jazz en Country muziek. Gecombineerd met mooie natuur, karakteristieke dorpjes, heerlijk eten, koloniale gebouwen, indianencultuur en prachtige plantages maakt dit een zeer afwisselende reis vol met hoogtepunten. Ervaar de gastvrijheid en tour lekker door het land van Martin Luther King, Elvis Presley, Jimmy Carter en B.B. King!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Labrunnie
Vanaf€900

+42.7km Saint Julie De Lampon, Frankrijk

Labrunnie is een geheel gerenoveerde en liefdevol ingerichte romantische Franse boerenwoning uit de 18e eeuw. Het huis ligt niet ver van Sarlat, één van de mooiste plaatsen van Frankrijk. Om het huis is een grote parkachtige tuin en natuurlijk een heerlijk privé zwembad. LaBrunnie ligt ver van de drukte op een absoluut rustige locatie. In Saint Julien de Lampon op ongeveer..

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
5 Vakanties