Vakantie Los Angeles, Amerika

73 vakanties

Huidig filter


  • Amerika

  • Los Angeles
Hilton Los Angeles Airport
Vanaf€919

Los Angeles, Amerika

Anzahl Stockwerke: 17. Anzahl Zimmer/Wohneinheiten insgesamt: 1234. Empfangshalle, Rezeption, 24 Std., Sitzgruppen, Hotelsafe(s) (inklusive), Lift(s), Internetecke (inklusive). Anzahl Restaurants insgesamt: 3. A-la-carte-Restaurant 'The Café' (gegen Gebühr). A-la-carte-Restaurant 'Andiamo' (gegen Gebühr) mit italienischer Küche. A-la-carte-Restaurant 'The Bistro' (gegen Gebühr). Anzahl Bars: 1. Sportsbar. Bank/Wechselstube, Bankautomat, Business-Center, Gepäckraum, Souvenirshop. Roomservice...

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Carmona A
Vanaf€3.080

Los Angeles, Amerika

Nieuw huis in een rij "Carmona A".Wasmachine (voor alleengebruik), droger (voor alleengebruik).Parkeergelegenheid: parkeerplaats nabij huis. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk.Gelegen: in het centrum.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Carmona C
Vanaf€3.080

Los Angeles, Amerika

Nieuw, moderne huis in een rij "Carmona C".Wasmachine (voor alleengebruik), droger (voor alleengebruik).Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk.Gelegen: in het centrum.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Park View C
Vanaf€2.619

Los Angeles, Amerika

Moderne huis in een rij "Park View C", gerenoveerd.Parkeergelegenheid: parkeerplaats nabij huis. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk.Gelegen: in het centrum.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Carmona B
Vanaf€3.080

Los Angeles, Amerika

Nieuw, moderne huis in een rij "Carmona B".Wasmachine (voor alleengebruik), droger (voor alleengebruik).Parkeergelegenheid: parkeerplaats nabij huis. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk.Gelegen: in het centrum.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Campingpakket: Drie weken West-Amerika
Vanaf€1.539

Los Angeles, Amerika

Je vertrekt van Amsterdam naar Los Angeles waar je de eerste nacht in een hotel nabij de luchthaven van Los Angeles verblijft. Na een ontspannen nacht kun je de volgende dag fris jouw camper ophalen bij de verhuurder Cruise America waarna jouw avontuur door de USA echt kan beginnen! Je beschikt 19 dagen over een Cruise America camper die van alle gemakken is voorzien. Tijdens de reis zijn alle campings al vastgelegd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de route of de kosten van campings onderweg. Bezoek tijdens jouw avontuurlijke reis nationale parken als de wereldberoemde Grand Canyon met haar overweldigende vergezichten, Bryce Canyon National Park, waar je de mooiste wandelingen kunt maken tussen de torenhoge rode rotsen, en Sequoia National Park met de eeuwenoude en enorme oerbossen. Stel je eens voor: je hebt een heerlijke dag gehad waarin je een prachtige wandeling hebt gemaakt of heerlijk hebt genoten van een lunch in de ongerepte natuur van Zion N.P., 's avonds geniet je van een heerlijke barbecuemaaltijd en wanneer de temperatuur wat afneemt steek je een kampvuurtje aan waar je onder het genot van een drankje napraat over de dag. Dit is toch echt het ultieme vakantiegevoel? Na 19 dagen is het tijd om je camper weer in te leveren en overnacht je nog één nacht in een hotel nabij de luchthaven van Los Angeles. Hierna vlieg je terug naar Amsterdam en zit jouw onvergetelijke reis er op! Voordat je op reis gaat wil je natuurlijk op de hoogte zijn van al het moois dat het westen van Amerika je te bieden heeft. Lees daarom eens dit reisverslag van onze twee collega's Maike en Marjolein en leer zo de tips en tops die je kunt gebruiken tijdens jouw reis.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Metro Plaza
Vanaf€1.085

Los Angeles, Amerika

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag