26.733 vakanties in Frankrijk. Zoek bij 199 aanbieders tegelijk!

PenkeHallo, ik ben Penke. Ik heb voor jou 26.733 vakanties in Frankrijk gevonden. Ik ben onafhankelijk & onpartijdig. Gebruik het filter en zoek bij 199 aanbieders tegelijk om te boeken voor 2024/2025.
Vanaf€999

Lourdes, Frankrijk

In 1858 verscheen aan de toen veertienjarige Bernadette Soubirous achttien keer een in het wit geklede vrouwengestalte. Dit gebeurde in de grot van Massabielle. Zij noemde zich 'Onbevlekte Ontvangenis'. In 1862 bevestigde de bisschop van Tarbes het bovennatuurlijk gebeuren en begon de grote trek van bedevaartgangers naar deze plaats in de Pyreneeën. Spoedig verrees op de Massabielle een kerk en enkele tientallen jaren later werd 20 meter lager een tweede gebouwd. Pas vijftig jaar geleden kwam een ondergrondse kerk gereed. Lourdes groeide uit tot de drukst bezochte Maria bedevaartplaats ter wereld. Er komen per jaar gemiddeld vijf miljoen bezoekers. Het oude stadsdeel ligt aan de voet van een middeleeuwse burcht. De stroom van gelovigen nam steeds meer toe naarmate er opzienbarende genezingen plaatsvonden. Lourdes is voor veel Oad-gasten méér dan zomaar een vakantiebestemming. Tijdens deze reis nemen we deel aan de plechtigheden die bij Lourdes horen. Op de heenreis brengen we ook een bezoek aan Nevers, waar het (intacte) lichaam van Bernadette opgebaard ligt. Uiteraard maken we tijdens deze reis ook kennis met de omgeving. Zo maken we onder leiding van onze chauffeur ook een wandeling door het oude centrum van Lourdes. Op deze manier leert u ook het stadje kennen waar we verblijven. Uiteraard brengen we ook een bezoek aan de prachtige natuur van de Pyreneeën. U leest het: een zeer bijzondere reis in een schitterende omgeving!

BEKIJKEN
OAD.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€264

Fayence, Frankrijk

Beoordeling
7.7 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Fayence? Vakantiepark Domaine de Fayence is een luxe 4-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 71 reizigers beoordelen Vakantiepark Domaine de Fayence gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Vakantiepark Domaine de Fayence, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Frankrijk? Boek jouw vakantie naar Vakantiepark Domaine de Fayence vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€560

Port En Bessin, Frankrijk

Beoordeling
8.1 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Port En Bessin? Hotel Mercure Omaha Beach is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 208 reizigers beoordelen Hotel Mercure Omaha Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Mercure Omaha Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Frankrijk? Boek jouw vakantie naar Hotel Mercure Omaha Beach vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€342

Torreilles Plage, Frankrijk

Beoordeling
8.1 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Torreilles Plage? Vakantiepark Lagrange Vacances Le Mas de Torreilles is een luxe 4-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 62 reizigers beoordelen Vakantiepark Lagrange Vacances Le Mas de Torreilles gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Vakantiepark Lagrange Vacances Le Mas de Torreilles, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Frankrijk? Boek jouw vakantie naar Vakantiepark Lagrange Vacances Le Mas de Torreilles vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€936

Greoux Les Bains, Frankrijk

Beoordeling
7.9 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Greoux Les Bains? Hotel Villa Borghese is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 176 reizigers beoordelen Hotel Villa Borghese gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Villa Borghese, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Frankrijk? Boek jouw vakantie naar Hotel Villa Borghese vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€473

Mandelieu La Napoule, Frankrijk

Beoordeling
7.2 / 10
Luxe niveau
3 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Mandelieu La Napoule? Appartement Pierre et Vacances Residence Les Rives de Cannes Mandelieu is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 119 reizigers beoordelen Appartement Pierre et Vacances Residence Les Rives de Cannes Mandelieu gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Pierre et Vacances Residence Les Rives de Cannes Mandelieu, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Frankrijk? Boek jouw vakantie naar Appartement Pierre et Vacances Residence Les Rives de Cannes Mandelieu vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Penke

Jouw Persoonlijke Vakantie Zoekservice

Kun jij je ideale vakantie nog niet vinden? Maak kennis met mijn gratis persoonlijke zoekservice. Ik neem het zoekwerk uit handen. Jij vertelt mij wat je zoekt, en ik vind de beste opties voor jou. Kies vervolgens je favoriet en boek rechtstreeks bij een van de betrouwbare aanbieders.

Type hieronder wat je zoekt en maak je zoekopdracht aan:

Vul je e-mailadres in:

We gebruiken je e-mailadres om een account voor je te maken waarin je jouw gepersonaliseerde vakantieopties kunt bekijken. Je ontvangt een mail zodra ik opties gevonden hebben.

Naar filter
26.733 Vakanties