Vakantie Frankrijk

24.868 vakanties

Huidig filter


  • Frankrijk

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

7 daagse Busreis Elzas & Vogezen
Vanaf€439

Frankrijk

Tijdens deze busreis waan je je in een sprookje. Kleurrijke vakwerkhuizen, schattige middeleeuwse stadjes, een schitterende natuur en de beste wijnen die Frankrijk kent. Eindeloze groene wijngaarden worden onderbroken door boerendorpjes en kleurrijke steden als Colmar en Straatsburg, waar Franse gezelligheid het stadshart vult. Ooievaars die hun nesten bouwen op de kerktorens en middeleeuwse kastelen die hoog boven de bossen uit torenen. Een wat ruiger landschap vinden we in de Vogezen, met bergkammen tot 1424 meter hoogte. We bezoeken dit alles vanuit ons comfortabele hotel in het centrum van Mulhouse, waar je fijn kunt winkelen en op een terrasje kunt genieten van een goed glas Elzasser wijn.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping de la Bonde

Frankrijk

Camping bij , Provence in Frankrijk. Gelegen aan meer met privé zandstrand. Nieuw multisportterrein. Animatie in juli en augustus. Geniet van de mooie natuur in de Provence.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping de l'Aigle

Frankrijk

Camping bij , Provence in Frankrijk. Prachtige vergezichten op het Lac de Sainte-Croix vanaf heel de camping. Op wandelafstand van het dorpje Aiguines. Alle mogelijke watersporten op 10 minuten autorijden. Ideale camping voor een actieve vakantie.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Domaine des Mauriers
Vanaf€60

Frankrijk

Aan de zuidkant van Saint Malo zijn de appartementen van Domaine de Mauriers met een bijzondere uitstraling te vinden. Het lijkt op een groot kasteel, maar dan van deze tijd. Lichte kleuren door het gehele complex en zwembaden om lekker in af te koelen. De appartementen zijn kleinschalig en eenvoudig ingericht, de ligging daarentegen is ideaal. In slechts 10 minuten rijden sta je midden in het oude centrum of moet je je schoen al legen door het zandstrand. Saint Malo is niet alleen een drukke haven, maar ook een befaamde badplaats. Een goede plek om lekker op een terrasje aan de haven een overheerlijke crêpe te eten. Domaine de Mauriers is ook een ideale uitvalsbasis voor tripjes in de omgeving zoals Mont Saint-Michel.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Le Val de Trie

Frankrijk

Camping bij , Picardië in Frankrijk. Heel veel waterplezier voor de allerkleinsten. Heerlijke wellness met sauna, spa en massages. Gooi een hengeltje uit in het vismeer. Maak kennis met de dieren op de kinderboerderij.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
24.868 Vakanties