Vakantie Zweden

1.660 vakanties

Huidig filter


  • Zweden

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

9 daagse fietsreis Zweden
Vanaf€1.079

Ängelholm, Zweden

Tussen Helsingborg en Göteborg ligt de Kattegattleden, de eerste lange afstand fietsroute van Zweden die in 2015 werd geopend. In 2018 is deze route verkozen tot mooiste fietsroute van Europa! Een fantastisch fietspad van maar liefst 370 kilometer tussen Malmö en Göteborg. De route is uitstekend bewegwijzerd. Het rode bordje met de fietser en het cijfer 1 (omdat het de eerste nationale fietsroute in Zweden is) zie je overal terug. Je gaat dus niet verdwalen hier. Geniet van vergezichten, zandstranden, de zee, pittoreske haventjes, kliffen, bossen en natuurreservaten. Fietsen langs de westkust van Zweden is echt leuk!

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
8-daagse rondreis Ontdek Zweden
Vanaf€407

Linkoeping, Zweden

In één week al het moois van Zweden ontdekken, dat kan met deze trip! Begin je reis op ca. 800 kilometer van huis in Malmö en reis via een prachtige route in een rondje naar het Zweedse Olofström. Breng een bezoek aan de veelzijdige hoofdstad Stockholm waar je 2 nachten in het nabijgelegen Solna overnacht. Geniet onderweg van de ontelbare meren en de prachtige natuur. Vergeet niet je wandelschoenen in te pakken want Zweden is spectaculair en nodigt uit tot avontuur!

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Natuurhuisje in Ydre
Vanaf€93

Ydre, Zweden

Dit ruime, lichte natuurhuis van circa 100 m2 ligt op het erf van een voormalige hereboerderij. Rust & Ruimte! Begane grond: Ruime compleet ingerichte eetkeuken met vaatwasser, koel/vries, fornuis etc.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Naar filter
1.660 Vakanties