Vakanties Van BBI-Travel.nl

1.451 vakanties

Huidig filter


  • BBI-Travel.nl

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Skitocht door het Nationale Park

Geniet van een skitocht door het bos! Tijdens deze rustige skitocht door een kalm sneeuwlandschap, beweegt u zich voort op comfortabele korte ski’s, terwijl uw gids u meer vertelt over de uitgestrekt natuur om u heen en de geschiedenis ervan. Tijdens de tocht houden we een gezellige pauze met koffie en traditioneel Fins zoet gebak.Duur: 3 uurVertrek: 13:00u (wo, vr, za)

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Huskytransfer Airport - Sälen- 45-75 minuten

Begin uw vakantie met een avontuur en ga direct na de landing op een hondenslee. De gidsen ontmoeten je in de aankomsthal met overall en schoenen. Na een veiligheidsbriefing en instructie over hoe de hondenslee werkt, zullen onze ervaren gidsen de weg wijzen en je vertellen over de fantastische bergomgevingen die net buiten de luchthavenpoorten wachten. De tour gaat door bebost terrein en we eindigen bij een afgesproken accommodatie of waarom niet in een tent of berghut als eerste nacht voordat we inchecken voor de rest van de vakantie?Duur: ca. 45-75 minutenVertrek: 40 minuten na landing (do,zo)Kledin inbegrepen.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Sneeuwscootersafari Sälen - hele dag

De omgeving van Sälen is prachtig om te beleven tijdens een sneeuwscooter tour. Na een introductie van hoe de sneeuwscooter werkt, gaan we van start. We suizen door het prachtige winterlandschap en genieten onderweg van het mooie uitzicht op de omliggende met sneeuw bedekte bergen. De gids neemt ons mee naar de beste plekken in de omgeving. Uiteraard is de tour afhankelijk van de weersomstandigheden. Geschikt voor beginners en mensen die nooit eerder op een sneeuwscooter hebben gereden. Onderweg maken we een stop bij één van de berghutten waar u een snack en iets te drinken kunt kopen (wel contant geld meenemen).Duur: ca. 5-6 uurVertrek: 09:00 uur (di en do)Kledin U krijgt een helm (neem zelf een balaclava mee), kleed u goed warm aan, liefst hoge schoenen en warme handschoenen.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Sneeuwscootersafari Sälen - halve dag

De omgeving van Sälen is prachtig om te beleven tijdens een sneeuwscooter tour. Na een introductie van hoe de sneeuwscooter werkt, gaan we van start. We suizen door het prachtige winterlandschap en genieten onderweg van het mooie uitzicht op de omliggende met sneeuw bedekte bergen. De gids neemt ons mee naar de beste plekken in de omgeving. Uiteraard is de tour afhankelijk van de weersomstandigheden. Geschikt voor beginners en mensen die nooit eerder op een sneeuwscooter hebben gereden. Onderweg maken we een stop bij één van de berghutten waar u een snack en iets te drinken kunt kopen (wel contant geld meenemen).Duur:      ca. 3,5 uurVertrek:  09:00 en 14:00 uur (di en do)Kledin  U krijgt een helm (neem zelf een balaclava mee), kleed u goed warm aan, liefst hoge              schoenen en warme handschoenen.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Sneeuwscootersafari Familietocht - 2,5 uur

Volg kronkelende bospaden tot aan onze rustplaats op de berg. Daar bouwen we een kampvuur en genieten we van BBQ-worstjes en opwarmende dranken. Volwassenen in bezit van een rijbewijs mogen de sneeuwscooters besturen en kinderen boven de minimum lengte van 130 cm mogen, als ze durven, mee achterop de scooter. Kleinere kinderen zitten in de slee achter de sneeuwscooter. Voor de allerkleinste gezinsleden, raden we aan om te gaan samen met een volwassene in de slee plaats te nemen. Breng een warme deken mee!Duur: 2,5 uurVertrek: 14:00u (di,do,za)

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Sneeuwscootersafari Sälen - 2,5 uur

De omgeving van Sälen is prachtig om te beleven tijdens een sneeuwscooter tour. Na een introductie van hoe de sneeuwscooter werkt, gaan we van start. We suizen door het prachtige winterlandschap en genieten onderweg van het mooie uitzicht op de omliggende met sneeuw bedekte bergen. De gids neemt ons mee naar de beste plekken in de omgeving. Uiteraard is de tour afhankelijk van de weersomstandigheden. Geschikt voor beginners en mensen die nooit eerder op een sneeuwscooter hebben gereden. Onderweg maken we een stop bij één van de berghutten waar u een snack en iets te drinken kunt kopen (wel contant geld meenemen).Duur: ca. 2,5 uurVertrek: 09:00* en 14:00 uur (wo en vr). *= vanuit Klappen en Stoten alleen 09:00u variant mogelijk.Kledin U krijgt een helm (neem zelf een balaclava mee), kleed u goed warm aan, liefst hoge schoenen en warme handschoenen.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Huskysafari familie wildernistour - 1 uur

Een leuke familie-ervaring die bij iedereen past. De tour duurt ongeveer een uur en gaat door een heel mooi wildernisgebied ten noorden van Tandådalen. Een perfecte tour om mee te beginnen voor gezinnen met jonge kinderen. We gaan met het hele gezin in overdekte sleeën met warme rendierhuiden en winddichte kapellen, waardoor je beschermd en comfortabel zit. Zoals bij al onze tours, leid je je team graag terwijl de kinderen en vrienden in de slee zitten en genieten.Duur: ca. 1 uurVertrek: 10:00, 11:00, 12:00, 13:00 en 14:00 uur (di)Kledin kleed u goed warm aan, liefst hoge schoenen en warme handschoenen.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Huskysafari incl fika - 2 uur

Husky-tour in het grootste natuurreservaat van Sälen’s met pure wildernis zonder sneeuwscooters en skiliften. De tocht is ongeveer 16 km en duurt ongeveer 2 uur. Je zit samen met je vrienden of familie in een met rendiervellen bedekte slee. We stoppen halverwege de tour voor wat "Fika" in onze Lapse tipi met een lekker warme haardoven. Je gaat met 6-8 husky’s voor elke slee en natuurlijk één of twee gidsen.Duur: ca. 2 uurVertrek: 10.00 uur en 13:00 uur (wo,do,vr,za)Kledin kleed u goed warm aan, liefst hoge schoenen en warme handschoenen.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Huskysafari hele dag - 5 uur

Voor de echte avonturiersgroep of familie. We gaan langer met de husky’s door de wildernis en de hoge bergen in. Het is een tocht van ongeveer 5 uur en afhankelijk van de sneeuw-kwaliteit en ongeveer 40-45 km lang.Bij de tocht is een warme maaltijd inbegrepen en we stoppen halverwege de tour om de lunch boven open vuur te maken.Dit is het avontuur van je leven. Je gaat twee aan twee in de slee voor uw veiligheid.Duur: ca. 5 uurVertrek: 10.00 uur (di,wo,do,vr,za,zo)Kledin kleed u goed warm aan, liefst hoge schoenen en warme handschoenen.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Sneeuwscootersafari Sälen - 90 minuten

De omgeving van Sälen is prachtig om te beleven tijdens een sneeuwscooter tour. Na een introductie van hoe de sneeuwscooter werkt, gaan we van start. We suizen door het prachtige winterlandschap en genieten onderweg van het mooie uitzicht op de omliggende met sneeuw bedekte bergen. De gids neemt ons mee naar de beste plekken in de omgeving. Uiteraard is de tour afhankelijk van de weersomstandigheden. Geschikt voor beginners en mensen die nooit eerder op een sneeuwscooter hebben gereden. Onderweg maken we een stop bij één van de berghutten waar u een snack en iets te drinken kunt kopen (wel contant geld meenemen).Duur: ca. 1,5 uurVertrek: 10.00, 12.00, 14.00 uur dagelijksKledin U krijgt een helm (neem zelf een balaclava mee), kleed u goed warm aan, liefst hoge schoenen en warme handschoenen.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Sneeuwschoenwandeling - 2 of 3 uur

Tijdens de winter ligt de Zweedse natuur verborgen onder een dikke laag sneeuw. Diep in het natuurgebied, ver van bewandelde paden, wacht jou een wildernis die stilletjes in afwachting van de lente is. Ga mee op avontuur met sneeuwschoenen, om te zien wat anderen zelden ervaren, dieren in het wild, Zweedse fika of gegrilde worst. Niemand weet precies wanneer sneeuwschoenen voor het eerst werden gebruikt, maar ze worden zeker al honderden gebruikt. Zelfs op dieren hebben we ze gebruikt - sneeuwschoenen droegen onze paarden over de dikke sneeuw. Laat de gids je meenemen in de natuur, het wordt het avontuur van je leven! Met wat geluk en geduld is de kans groot dat we dieren zullen zien in hun natuurlijke omgeving tijdens onze tocht door het terrein. Onderweg we maken een stop in het bos. Tijdens de twee uur durende tour genieten we van een Zweedse fika en tijdens de drie uur durende tour maken we een vuurtje om heerlijke worstjes te grillen.Duur: 2 of 3 uurVertrek: 14:00u (dagelijks)

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Sneeuwscootersafari Granfjall - 90 minuten

Deze tour neemt je vanuit Stöten mee naar ongerepte, uitgestrekte gebieden en spectaculaire landschappen. Boven de boomgrens van Granfjäll ligt een natuurreservaat van waaruit prachtige bergpanorama’s wachten. Dit zijn adembenemende vergezichten over de natuur op haar best. Als het weer tegenvalt, beloven we je even geweldige maar veilige tocht op alternatieve paden door bergbossen en over afgelegen, verlaten moerassen. Een camera is een must!Duur: 1,5 uurVertrek: 10:00u, 12:00u, 14:00u, 16:00u (dagelijks)

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
2022 18-Daagse Hurtigruten expeditie; Chileense fjorden, Antarct
Vanaf€5.749

Ontdek het magische continent Antarctica Reis in harmonie met de elementen naar het witte continent. Onderweg beleef je de wilde natuurwonderen van de Chileense fjorden. Eenmaal op Antarctica, de aanblik van machtige gletsjers die in de oceaan afkalven, zullen kuddes pinguïns en walvissen in de ijzige zeeën onuitwisbare herinneringen creëren. Aan boord is er zoveel te doen: Science Center, spannende lezingen en meer, allemaal ontworpen om je reis te verbeteren.HoogtepuntenOntdek de gletsjers, wildernis en natuur van de Chileense fjordenReis naar het einde van de wereld; ervaar de unieke flora en fauna van Antarctica en de FalklandsHightech Science Centre en lezingen over populaire onderwerpen aan boordLandingen en excursies met een hoogwaardig expeditieteamVan de steile bergen en valleien van de Chileense fjorden tot nauwe ontmoetingen met de Antarctische natuurDeze expeditie begint in Punta Arenas en laat je kennismaken met de natuurlijke schoonheid van Patagonië voordat je de verraderlijke Drake Passage naar Antarctica en de machtige bevroren woestijn in het zuiden oversteekt.Vertrek mogelijkheden - 28 februari 2022Reisschema1 NachtVliegreis Amsterdam - Santiago de Chile (niet standaard inbegrepen) Transfer Luchthaven - Hotel (niet standaard inbegrepen)1 NachtHotelverblijf in Santiago de Chile inclusief ontbijt. Transfer hotel - luchthaven. Vliegreis Santiago de Chile - Punta Arenas. Transfer luchthaven - kade15 NachtenExpeditiereis per MS Roald Amundsen met volpension aan boord. Transfer kade - luchthaven. Vliegreis Punta Arenas - Santiago de Chile Transfer Luchthaven - Hotel (niet standaard inbegrepen)1 nachtHotelverblijf in Santiago de Chile inclusief ontbijt (niet standaard inbegrepen) Transfer Hotel - Luchthaven (niet standaard inbegrepen)1 nachtVliegreis Santiago de Chile - Amsterdam (niet standaard inbegrepen)

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
15-Daagse autorondreis Rondom Ierland - B&Bs
Vanaf€697

Een mooie rondreis, die u in twee weken kennis laat maken met de toeristische hoogtepunten van Ierland. U bezoekt eerst de bruisende hoofdstad Dublin, steekt vervolgens over naar het ruige Mayo & Connemara gebied aan de westkust. Via het vreemde steenlandschap van de Burren en de Cliffs Of Moher zakt u af naar Kerry, met een weergaloos mooie natuur. Via Cork, het pittoreske havenplaatsje Kinsale en het middeleeuwse Kilkenny wordt de reis afgesloten in de lieflijke Wicklow Mountains, met haar prachtige tuinen. U verblijft in goede B&B’s.Reisschema 2 n Fly Over B&B - Dublin 2 n Ardmore House - Clifden 2 n Nellie Dee’s B&B - Doolin 3 n Applecroft House B&B - Killarney 1 n Danabel B&B - Kinsale2 n Mena House - Kilkenny 2 n Glen na Smole B&B - WicklowDeze reis kan ook worden geboekt met verblijf in Inns of hotels .ExcursiesOm uw vakantie in Ierland nog leuker te maken kunt u optioneel excursies en activiteiten bijboeken. Kijk op het tabblad Excursies voor een compleet overzicht van alle excursies die u bij deze reis kunt boeken. De 3 meest populaire excursies/activiteiten zijn:• Boottocht op de meren van Killarney • Diner met Ierse muziek in de Danny Mann Pub• Dingle dolfijnen spotten VervoerU heeft bij deze reis de keuze uit dagelijkse vluchten met KLM of Aer Lingus . Klik hier voor de autohuur prijzen en voorwaarden.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
10-Daagse autorondreis Eilanden Van Ierland - Inns
Vanaf€629

Prachtige rondreis met het accent op de schiereilanden van Zuidwest Ierland en de ongerepte eilanden voor de westkust. U verblijft op het ruige Beara schiereiland, het Dingle schiereiland en gaat per ferry naar de unieke Aran Islands, waar u overnacht op het eiland Inishmore. Tijdens deze reis kunt u nog verschillende kleinere eilanden voor de kust bezoeken, zoals Garinish Island, Bere Island, Dursey Island en Inishbofin. Deze reis is ook zeer geschikt voor wandelaars. U verblijft in sfeervolle Inns. Reisschema2 n Casey’s Hotel - Glengarriff1 n Barr na Sraide B&B - Dingle1 n Wild Atlantic Lodge - Ballyvaughan2 n Pier House - Aran Islands2 n The Helm - Westport1 n Lansdowne Hotel - DublinDeze reis kan ook worden geboekt met verblijf in hotels of B&B’s .ExcursiesOm uw vakantie in Ierland nog leuker te maken kunt u optioneel excursies en activiteiten bijboeken. Inbegrepen in deze reis is een minibus tour op de Aran Islands:• Aran Islands ferry & minibus tourKijk op het tabblad Excursies voor een compleet overzicht van alle excursies die u bij deze reis kunt boeken. De 3 meest populaire excursies/activiteiten zijn:• Boottocht op de meren van Killarney • Dingle dolfijnen spotten• Cliffs Of Moher cruiseVervoerU heeft bij deze reis de keuze uit dagelijkse vluchten met KLM of Aer Lingus . Klik hier voor de autohuur prijzen en voorwaarden.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
10-Daagse autorondreis Hoogtepunten van Zuidwest Ierland - Inns
Vanaf€570

Met deze schitterende tour en verblijf in goede hotels reist u door de fraaiste delen van Zuidwest Ierland. U heeft de kans op het spotten van dolfijnen, zeehonden en zelfs walvissen bij Baltimore. Rijdt u de bekende ‘Ring Of Kerry’ of de minstens even zo mooie ‘Ring Of Beara’ ? U bezoekt Killarney, het Dingle schiereiland, de Cliffs Of Moher aan de Atlantische Oceaan, de unieke Burren en het pittoreske Kinsale, vlakbij Cork.Reisschema2 n Casey’s Of Baltimore - Baltimore 3 n Murphys Guesthouse - Killarney1 n Barr na Sreide B&B - Dingle2 n Wild Atlantic Lodge - Ballyvaughan1 n Tierneys Guesthouse - KinsaleDeze reis kan ook worden geboekt met verblijf in B&B’s of hotels .ExcursiesOm uw vakantie in Ierland nog leuker te maken kunt u optioneel excursies en activiteiten bijboeken. Kijk op het tabblad Excursies voor een compleet overzicht van alle excursies die u bij deze reis kunt boeken. De 3 meest populaire excursies/activiteiten zijn:• Walvissen & dolfijnen spotten vanuit Baltimore • Diner met Ierse muziek in de Danny Mann Pub• Cliffs Of Moher cruiseVervoerU heeft bij deze reis de keuze uit dagelijkse vluchten met KLM of Aer Lingus . Klik hier voor de autohuur prijzen en voorwaarden.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
10-Daagse autorondreis Eilanden Van Ierland - B&Bs
Vanaf€493

Prachtige rondreis met het accent op de schiereilanden van Zuidwest Ierland en de ongerepte eilanden voor de westkust. U verblijft op het ruige Beara schiereiland, het Dingle schiereiland en gaat per ferry naar de unieke Aran Islands, waar u overnacht op het eiland Inishmore. Tijdens deze reis kunt u nog verschillende kleinere eilanden voor de kust bezoeken, zoals Garinish Island, Bere Island, Dursey Island en Inishbofin. Deze reis is ook zeer geschikt voor wandelaars. U verblijft in goede B&B’s. Reisschema2 n Realt na Mara B&B - Castletownbere 1 n O’Neills B&B - Dingle 1 n Nellie Dee’s B&B - Doolin 2 n Radharc na Ceibhe B&B - Aran Islands 2 n Ardmore House - Clifden 1 n Fly Over B&B - DublinDeze reis kan ook worden geboekt met verblijf in Inns of hotels .ExcursiesOm uw vakantie in Ierland nog leuker te maken kunt u optioneel excursies en activiteiten bijboeken. Inbegrepen in deze reis is een minibus tour op de Aran Islands:• Aran Islands ferry & minibus tourKijk op het tabblad Excursies voor een compleet overzicht van alle excursies die u bij deze reis kunt boeken. De 3 meest populaire excursies/activiteiten zijn:• Boottocht op de meren van Killarney • Dingle dolfijnen spotten • Cliffs Of Moher cruise VervoerU heeft bij deze reis de keuze uit dagelijkse vluchten met KLM of Aer Lingus . Klik hier voor de autohuur prijzen en voorwaarden.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Hurtigruten excursie voordeel pakket 3

Hurtigruten excursie voordeel pakket 3U boekt in dit pakket 6 excursies. Een kant een klaar uitgezocht excursie pakket voor uw Hurtigruten reis langs de Noorse kust. Indien u dit pakket boekt krijgt u maar liefst 1400 NOK on board credit! U kunt dit dan weer aan boord besteden voor eventueel een souvenir of aan een extra drankje aan de bar. U komt alleen in aanmerking voor de gratis on board credit als u alle 6 de excursies boekt. Het is niet mogelijk een excursie te ruilen. Welke excursie zijn er inbegrepen? Klik voor meer informatie over de excursies op de onderstaande excursies. Vanaf prijs pp Excursie 4E/4F - Ontmoeting met de vikingen 185 euro ppExcursie 6A - Busexcursie naar de Noordkaap 195 euro ppExcursie 7A - Busexcursie naar de Russiche grens 135 euro ppExcursie 8C - Tromso middernachtconcert 99 euro ppExcursie 9A - Harstad Vestralen busexcursie 139 euro ppExcursie 11A - Stadsexcursie incl. Nidarosdom109 euro ppTotaal prijs 862 euro ppGRATIS on board credit / uw voordeel 1400 NOK* Dit excursie pakket is alleen geldig bij de reis Bergen - Kirkenes - Bergen in de periode 01-04-2020 t/m 31-03-2022

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
10-Daagse autorondreis Hoogtepunten van Zuidwest Ierland - B&B
Vanaf€442

Met deze schitterende tour en verblijf in goede hotels reist u door de fraaiste delen van Zuidwest Ierland. U heeft de kans op het spotten van dolfijnen, zeehonden en zelfs walvissen bij Baltimore. Rijdt u de bekende ‘Ring Of Kerry’ of de minstens even zo mooie ‘Ring Of Beara’ ? U bezoekt Killarney, het Dingle schiereiland, de Cliffs Of Moher aan de Atlantische Oceaan, de unieke Burren en het pittoreske Kinsale, vlakbij Cork.Reisschema2 n Rathmore House B&B - Baltimore 3 n Applecroft House B&B - Killarney 1 n O’Neills B&B - Dingle 2 n Nellie Dee’s - Doolin 1 n Danabel B&B - Kinsale Deze reis kan ook worden geboekt met verblijf in hotels of Inns .ExcursiesOm uw vakantie in Ierland nog leuker te maken kunt u optioneel excursies en activiteiten bijboeken. Kijk op het tabblad Excursies voor een compleet overzicht van alle excursies die u bij deze reis kunt boeken. De 3 meest populaire excursies/activiteiten zijn:• Walvissen & dolfijnen spotten vanuit Baltimore • Diner met Ierse muziek in de Danny Mann Pub• Cliffs Of Moher cruise VervoerU heeft bij deze reis de keuze uit dagelijkse vluchten met KLM of Aer Lingus . Klik hier voor de autohuur prijzen en voorwaarden.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Sneeuwscootersafari en ijsvissen 6-7 uur

Maak kennis met de geweldige omgeving tijdens deze sneeuwscootersafari in het hart van de natuur. Terwijl u door bossen en over open vlakten rijdt, komt u misschien wel een kudde rendieren tegen, op zoek naar hun favoriete voedsel: rendiermos of korstmossen. Houd uw ogen ook open voor andere dieren die in het Lapse bos leven en naar voedsel zoeken! De tocht voert u over ruig berglandschap en door smalle dalen naar een rustige locatie, waar u de kans krijgt om te ijsvissen en een heerlijke lunch in de buitenlucht te bereiden met uw gids. Na een welverdiend moment van ontspanning, is het tijd om weer op de sneeuwscooters terug te rijden naar de Safari Club.Duur: 6-7 uurVertrek: 10:00u (di, za)

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Winterse E-Biketocht door het Nationale Park vanaf Yllas

Ervaar een excursie met gids op een e-bike! De elektrische fiets is voorzien van brede banden om te zorgen voor een soepele en evenwichtige rit in de sneeuw. Nadat u uw helm, fiets en instructies hebt ontvangen, kan uw avontuur beginnen. Tijdens de tocht rijdt u door besneeuwde landschappen, waar u kunt genieten van de rust van de verstilde bossen en de prachtige natuur om u heen. Onderweg nemen we een korte pauze om te genieten van een kop warme chocolademelk.Duur: 2,5 uurVertrek: 13:00u (ma, do, zo)

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Sneeuwscootersafari 2 uur

Beleef een winterse dag, rijdend per sneeuwscooter door het besneeuwde landschap. Voordat u vertrekt krijgt u instructies voor het besturen van de scooter en heeft u de gelegenheid warme kleding aan te trekken. De safari laat u kennismaken met de Lapse natuur; u zult genieten van de wit bevroren meren en sprookjesachtige bossen. Onderweg zal een stop gemaakt worden voor een kop warm bessensap.Duur: 2 uurVertrek: 15:00u (ma, do, zo)

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Huskysafari 10 km vanaf Yllas Saaga

Als u aankomt bij de huskyboerderij, wordt u enthousiast begroet door de vriendelijke husky’s. Voordat de reis begint, krijgt u instructies over het besturen van de slee. Tijdens deze safari kunt u zelf ervaren hoe er een unieke band ontstaat tussen de honden en de slededrijver als ze samen de wildernis in trekken. U ontdekt al snel dat achter de ijsblauwe ogen van de husky een vriendelijke hond schuilgaat, die graag met mensen samenwerkt. Na terugkeer op de boerderij kunt u rond een vuur onder het genot van warme bessensap nog even napraten met de sledehondendrijver over deze bijzondere pooldieren.Duur: 3 uurVertrek: 13:00u (wo, vr)

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Vintage Tea Tours - Dublin
Vanaf€52

Kom aan boord van deze Vintage dubbeldekker en geniet van een heerlijke High Tea met goede jazz muziek, terwijl u de hoogtepunten van Dublin aan u voorbij ziet gaan. De High Tea is een geliefd ritueel uit de vroegere 1840’s. Het was een mini-maaltijd om de kloof tussen lunch en diner te vullen en bestond uit scones met room en jam, kleine sandwiches, zoetigheden en heerlijke taarten. Boek nu deze unieke High Tea en kies uit een traditionele, glutenvrije*, vegetarische of veganistische* Afternoon Tea! Vertrek: wo t/m zo om 11:00 uur + dagelijks om 13:15 en 15:30 uur Prijs: € 56 per persoon *Duur: 75-85 min. Vertrekpunt: 4-6 Essex Street East, Temple Bar, Dublin 2. *) Voor de glutenvrije en veganistische optie geldt een toeslag van € 2 per persoon

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Naar filter
1.451 Vakanties