Vakantie Verenigd Koninkrijk

862 vakanties

Huidig filter


  • Verenigd Koninkrijk

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Royal Edinburgh & Highlands

Verenigd Koninkrijk

Schotlandfans opgelet: The Royal Edinburgh Military Tattoo is het grootste internationale evenement van Schotland dat plaatsvindt tegen het unieke decor van het prachtige kasteel van Edinburgh. Een overweldigende kleurrijke belevenis van muziek, dans en tradities. U blijft in Schotse sferen want in Oban proeven we de echte Schotse whisky en in Crieff gaan we naar de Highland Games waar stoere Schotten hun krachten meten op fysiek én op muzikaal terrein: want geen Schots feest zonder doedelzakken.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Groepsrondreis Verenigd Koninkrijk/Ierland
Vanaf€3.149

Verenigd Koninkrijk

Episch. Zo durven wij deze reis wel te noemen. We nemen je mee door Engeland, Schotland, Noord-Ierland, Ierland en Wales. Klaar voor een roadtrip? In drie weken tijd maak je kennis met het gehele Verenigd-Koninkrijk en Ierland. We bezoeken historische steden, wandelen door natuurparken en genieten van idyllische plattelandsdorpjes. Een actieve dag sluit je natuurlijk af met een grote pint in een van de vele pubs. Zowel de liefhebbers van sfeervolle, authentieke steden als natuurliefhebbers zullen voldaan thuis komen en niet kunnen wachten hun ervaringen te delen met vrienden en familie. Dat weten we zeker! Ga mee op deze afwisselende en zeer boeiende reis door het Verenigd Koninkrijk en Ierland en laat je verbazen!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Abbey Wood Caravan Club Site

Abbey Wood, Verenigd Koninkrijk

Een parkachtige, glooiende camping met nieuwe voorzieningen. Mooie camping in Londen. Naar centrum Londen duurt ongeveer 35 minuten met de trein. Het station is 5 minuten lopen vanaf de camping. Reserveren noodzakelijk met Pasen en de meimaand. Kampeerauto's moeten geregistreerd staan bij Transport For London (gratis) i.v.m. Low Emission Zone.

BEKIJKEN
Gevonden: 5 dagen geleden
13 daagse fly drive Schotland compleet
Vanaf€966

Aberdeen, Verenigd Koninkrijk

Het Monster van Loch Ness, de overweldigende Hooglanden, onwaarschijnlijk mooie wandelroutes, imposante kastelen maar ook kleine en gezellige vissersdorpjes. Het zit allemaal in deze meest uitgebreide fly drive naar het adembenemende Schotland. Ga naar alle mooie hoekjes van het land en geniet van de prachtige natuur, de pubs en whisky's, luister naar de typische Schotse doedelzakken of het kenmerkende dialect. En met de inbegrepen Explorer Pass heb je maar liefst op zeven verschillende dagen gratis toegang tot alle 'Historic Scotland' attracties die je op je route tegenkomt.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Skelwith Fold Caravan Park

Ambleside, Verenigd Koninkrijk

Deze grote luxe doch rustige camping (met veel stacaravans) is gelegen in een prachtig bos. Toercaravans op aparte veldjes. Prachtig speelterrein aanwezig. Ook veel wandelmogelijkheden en zwemgelegenheid in de dichtbij gelegen meren. Dicht bij leuke stadjes zoals Hawkshead en het bruisende Ambleside met zijn vele gezellige restaurantjes, winkels, bioscopen en mooie park. Leuk is om de ferry te nemen in Ambleside en stadjes die rondom Windermere liggen te bezoeken. Elke vrijdag kan er tegen betaling Fish & Chips afgehaald worden op de camping.

BEKIJKEN
Gevonden: 5 dagen geleden
Naar filter
862 Vakanties