Rondreis Tanzania

Rondreis Tanzania: De Ultieme Gids

Tanzania Olifanten Kilimanjaro

Een tanzania vakantie is een onvergetelijke belevenis. Je kunt er genieten van mooie stranden en de azuurblauwe zee. Tegelijkertijd biedt het land indrukwekkende natuurparken om het wildleven te ontdekken.

Als je een safari wilt maken om de Big Five te spotten, ben je in Tanzania op de juiste plek. Verder is het natuurlijk de thuisbasis van de Kilimanjaro. En ook als je cultuur wilt opsnuiven of kennis wilt maken met de vriendelijke bevolking, biedt Tanzania volop mogelijkheden. We zetten alle informatie voor een vakantie naar Tanzania voor je op een rijtje.

Kenmerken vakantie Tanzania

Land Tanzania
Werelddeel Afrika
Klimaat Tropisch 
Inwonersaantal  57.3 miljoen
Aantal internationale toeristen per jaar 1.000.000+
Reistijd vliegtuig (rechtstreekse vlucht) 8-10 uur
Valuta Tanzaniaanse shilling (TZS)
Taal Swahili en Engels
Tijdsverschil met Nederland 2 uur (zomertijd 1 uur)
Prijsniveau Gemiddeld 
Beste reisperiode Zomer
Activiteiten Strand , natuur, bezienswaardigheden
Soort reis Geschikt voor alleenreizers, stellen en gezinnen
Inenten Gele koorts, DTP, Hepatitis A, Malaria

 

 

 

2. Handig om te weten voor je vakantie naar Tanzania

 • Sinds 1 juni 2019 zijn plastic tasjes in Tanzania verboden. Let hierop bij je koffer inpakken en eventuele aankopen op het vliegveld.
 • Homoseksualiteit is verboden in Tanzania en strafbaar. Ook voor toeristen. Houd hier rekening mee als je dit land gaat bezoeken.
 • Check goed welke souvenirs wel en niet mee terug naar huis worden genomen. Ivoor, schelpen, tanden, koraal en souvenirs van huiden van dieren en tropisch hardhout zijn verboden mee te nemen.
 • Je kunt maar bij een beperkt aantal geldautomaten geld opnemen. En deze vind je vooral in de grote steden. Je Nederlandse bankpas moet voorzien zijn van het Maestro/Mastercard-logo. En geactiveerd zijn voor geldopnames buiten de Europese Unie. 
 • In Tanzania zijn de stopcontacten anders dan in Nederland. Je hebt dus een verloop of reisstekker nodig.
 • Je mag de Tanzaniaanse shilling niet in- of uitvoeren uit Tanzania.
 • Amerikaanse dollars en euro´s worden op bepaalde plekken geaccepteerd als betaalmiddel.
 • Het geven van een fooi is gebruikelijk. Je kunt hiervoor ongeveer 10% aanhouden. Ook aan mensen die je geholpen hebben, bijvoorbeeld door de weg te wijzen, kun je een kleine fooi als waardering geven.
 • In Tanzania wordt de klok niet verzet. In onze zomertijd is het in Tanzania 1 uur later, in onze wintertijd is het verschil 2 uur.

 

3. Inentingen voor Tanzania

Malaria mug prikt

Voor een reis naar Tanzania worden vaccinaties tegen gele koorts, DTP (difterie, tetanus en polio) en hepatitis A aangeraden. Als je uit een hoogrisicoland voor gele koorts komt, is deze inenting zelfs verplicht. Afhankelijk van jouw situatie kunnen extra vaccinaties aangeraden worden. Als je bijvoorbeeld nooit bof, mazelen of rode hond hebt gehad, kan deze vaccinatie aangeraden worden. Tijdens een afspraak met een vaccinatiebureau bij jou in de buurt kun je dit allemaal bespreken.

Het wordt aangeraden minimaal 4 tot 6 weken voor vertrek een afspraak te maken. Tijdens jouw afspraak kun je de reisroute doornemen. En natuurlijk jouw vaccinatie geschiedenis. Op basis hiervan wordt vastgesteld welke inentingen je nodig hebt. Deze worden in de meeste gevallen gelijk gezet.

De kosten voor vaccinaties wisselen per plaats. Naast de inentingen wordt er vaak ook een bedrag voor het consult gerekend. Het inentingsboekje, mocht je dit nog niet hebben, zit bij deze prijs inbegrepen. Bekijk ook jouw verzekeringspolis. Veel verzekeraars vergoeden namelijk de kosten van het consult en de inentingen. De kosten voor het basisconsult zijn ongeveer €24. Het gele koorts vaccin kost ongeveer €39. Voor DTP betaal je gemiddeld €29 en Hepatitus A kost ongeveer €55.

4. Reizen naar Tanzania visum aanvraag

Paspoort en visum

Je hebt een visum nodig om Tanzania in te mogen. Je kunt deze vooraf in Nederland aanvragen. Houd er rekening mee dat kosten hiervoor rond de €50 bedragen. En het duurt ongeveer 4 werkdagen om het visum te ontvangen. Je hebt trouwens naast een geldig paspoort ook de terugvlucht of een ticket naar de volgende bestemming nodig. 

De vliegtijd naar Tanzania is afhankelijk van de plek waar je heen reist. Maar het ligt tussen de 8 en 10 uur. Je kunt kiezen uit verschillende vliegvelden in Tanzania. De meest bekende zijn Kilimanjaro en Dar es Salaam. Vanuit Nederland gaan er diverse rechtstreekse vluchten naar Tanzania. De hoofdstad Dodoma beschikt trouwens niet over een internationale luchthaven.

5. Beste reistijd voor een Tanzania vakantie

Uitzicht strand wolken onweer

Eigenlijk kun je Tanzania gedurende het hele jaar goed bezoeken. Doordat het praktisch tegen de evenaar ligt, geniet je het hele jaar door van gemiddelde temperaturen tussen de 23 en 32 graden celsius. Maar de maanden juni tot en met september worden als de beste reistijd bestempeld. Dan valt namelijk de minste regen. En is het niet zo verstikkend heet zoals in de warmste maanden januari, februari en maart.

De lange regenperiode in Tanzania duurt van maart tot mei. Er kunnen dan overstromingen en tropische stormen voorkomen. Daarnaast is er een kort regenseizoen in november en december. Er valt dan meer regen dan in de rest van het jaar. Sommige gebieden zullen hierdoor slechter of helemaal niet toegankelijk zijn. De luchtvochtigheid is hoog in de regentijd.  

Er kunnen soms aardbevingen in Tanzania voorkomen. Dit kunnen voortekenen zijn van een uitbarsting van de vulkaan Lengai. Je kunt voor meer informatie het lokale nieuws volgen. Of informatie inwinnen bij de reisleiding of de accommodatie ter plaatse.

6. Veilig reizen door Tanzania

Als je op reis gaat naar Tanzania is het aan te raden voor vertrek het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken te bekijken. Zij adviseren om alleen alleen als het echt noodzakelijk is naar streken langs de grens met Mozambique en Burundi te reizen.

Over het algemeen wordt Tanzania als één van de meer stabiele en rustige landen in Oost-Afrika bestempeld. Toch is het aan te raden voorzichtig te zijn op plaatsen waar veel mensen en toeristen komen. Denk hierbij aan bekende attracties, overheids- en militaire gebouwen,markten en religieuze ontmoetingsplaatsen. Tanzania heeft namelijk een geschiedenis van politieke onrust. En er geldt een verhoogde terroristische dreiging. Volg het lokale nieuws en laat je goed informeren. Bijvoorbeeld door de reisleiding of bij jouw accommodatie.   

Verder moet je in het hele land alert zijn op gewelddadige berovingen en overvallen. Buitenlanders zijn hier vaak slachtoffer van. Handtassen worden bijvoorbeeld vanuit rijdende auto’s en motoren beroofd. Ook worden korte ontvoeringen gemeld in de grote steden van Tanzania. Toeristen worden door criminelen in een auto of taxi gelokt. Vervolgens worden ze bedreigd en gedwongen op op verschillende plekken geld op te nemen. Het advies is geen verzet te bieden bij een overval of beroving. Dit leidt vaak tot (meer) geweld. Kijk dus uit als je op stille, verlaten gebieden loopt. En stap niet in bij onbekenden die ongevraagd een lift aanbieden.

7. Transport in Tanzania

Zebra's op de weg Tanzania

De afstanden in Tanzania zijn groot. Het kan daarom soms beter zijn om op een aantal gebieden te focussen. Zo voorkom je dat je teveel in de beschikbare tijd wilt doen. In Tanzania is de verkeersveiligheid op de openbare wegen slecht te noemen. Er komen jaarlijks vele mensen om tijdens verkeersongelukken. Zowel met auto´s als bijvoorbeeld bussen.

Tenzij je goed bekend bent met de rij-omstandigheden in Tanzania, wordt het afgeraden om zelf rijden. De omstandigheden zijn namelijk minstens onvoorspelbaar te noemen. Verlichting, zowel op straat als bij de weggebruikers, ontbreekt vaak. Wegen bevatten volop kuilen. En vooral niet geasfalteerde wegen zijn van slechte kwaliteit. Het is aan te raden lokaal transport bij een reisorganisatie of safari operator te boeken. Zo kun je bijvoorbeeld een auto met een chauffeur huren.

De bus is een veelgebruikt vervoersmiddel in Tanzania. De prijzen zijn aantrekkelijk voor de afstanden die je aflegt. Het wordt afgeraden om ´s avonds en ´s nachts met de bus te reizen. Bij veel ongelukken in Tanzania zijn (langeafstands) bussen betrokken. Kies een plaats aan de schaduwkant van de bus. En houd je bagage bij je. Koop je tickets alleen bij de officiële kantoren en het liefst een dag eerder dan dat je wilt reizen. 

Als je tijdens het reizen van de omgeving wilt genieten, kun je kiezen voor de trein. Je moet hierbij alleen wel rekening houden met lange reistijden. Verder zijn vertragingen gebruikelijk. Neem wat te eten en drinken mee. En als je eerste klas tickets wilt kopen, moet je deze zo ver mogelijk van te voren bestellen. 

Als je met een taxi wilt reizen, moet je erop letten dat deze een witte nummerplaat heeft. Gebruik alleen taxi`s van betrouwbare hotels of erkende taxiplaatsen. Meters zijn niet gebruikelijk en `officiële´ prijslijsten tonen vaak hogere prijzen dan gebruikelijk. Spreek dus vooraf een prijs af. Je kunt de lokale bevolking vragen wat een normale prijs is voor de rit. Dit gebruik je vervolgens om te onderhandelen.

Andere lokale vervoersmiddelen zijn bijvoorbeeld de bajaj. Dit is een klein driewielig vervoermiddel. Vermijd het gebruik hiervan ´s avonds en ´s nachts. En dalla-dallas zijn minibusjes die je goedkoop ergens heen brengen. Dit vervoersmiddel is over het algemeen alleen erg druk en vol met mensen. Daarnaast komen er vaak ongelukken mee voor. Dit omdat bestuurders bijvoorbeeld tegen elkaar racen om als eerste bij de halte te komen om nieuwe passagiers op te pikken. Er wordt verder veel gebruik gemaakt van kleine vliegtuigen om langere afstanden te overbruggen.

Als je de omliggende eilanden zoals Zanzibar wilt bezoeken, kun je voor een veerboot kiezen. Kijk ook hierbij vooraf welke maatschappij betrouwbaar is. Je herkent deze aan het elektronisch registreren van passagiers. Als je met een (eigen) boot gaat varen, moet je alert zijn op piraten. Deze zijn in de Indische Oceaan voor de kust van Tanzania actief. Dit zorgt voor risico's voor kapingen van zowel commerciële als particuliere schepen.  

Lees ook onze uitgebreide gids over Zanzibar.

8. Tips voor veilig reizen tijdens je Tanzania vakantie

 • Kies alleen voor betrouwbare transportorganisaties. Als je het niet vertrouwt, kies dan voor een andere vervoersmethode of organisatie.
 • Reis bij voorkeur niet na zonsondergang in verband met de veiligheid.
 • Zorg dat de autodeuren altijd op slot zitten. Dit geldt niet alleen als je zelf met een auto erop uit trekt. Vraag het ook aan bijvoorbeeld de taxichauffeur.
 • In de steden is het aan te raden ook ramen van auto´s gesloten te houden. En berg waardevolle spullen uit het zicht op. 
 • Draag je tas niet aan de straatkant. En loop op straat zover mogelijk van de weg af, aan de kant van het tegemoetkomend verkeer.
 • Als je een interne vlucht hebt, kijk dan vooraf welke luchtvaartmaatschappijen betrouwbaar zijn. Vliegtuigen van de bekende, grotere maatschappijen zijn vaak beter. 
 • Voorkom opdringerige kaartverkopers als je met de veerboot reist en koop je kaartje vooraf.
 • Reis niet met veel contant geld. En verdeel pasjes en contant geld over meerdere plaatsen.

9. Bezienswaardigheden tijdens een Tanzania vakantie

Graag zetten we de belangrijkste Tanzania bezienswaardigheden op een rijtje. Wat mag je zeker niet missen?

9.1. Lake Victoria

In het noorden van Tanzania, op de grens met Kenia en Oeganda ligt het Victoriameer. Dit is het grootste meer van Afrika en het op één na grootste zoetwatermeer ter wereld. Aan de oevers vind je verschillende kampeerplaatsen om te overnachten. En in het meer kun je nijlpaarden tegenkomen. Als je op zoek bent naar een rustigere plek om te genieten van de zon, moet je zeker een kijkje nemen bij Lake Victoria.

9.2 Serengeti National Park

Een van de allerbekendste natuurgebieden in Afrika is toch wel het Serengeti National Park. Wist je dat Serengeti ´eindeloze vlaktes´ betekent?! Het is de perfecte manier om dit natuurgebied te omschrijven. De savanna heeft een omvang van 30.000 km2 en is daarmee bijna net zo groot als heel België. Gedurende het hele jaar krijg je de kans unieke wildlife te spotten.  

Het Serengeti National Park is vooral beroemd om de migratie die elk jaar in verschillende seizoenen plaatsvindt. Hierbij verplaatsen grote hoeveelheden dieren zich vanuit de noordelijke heuvels naar de zuidelijke vlaktes. Ze moeten hierbij een rivier oversteken, wat een spektakel van hoeven door het water en lichamen die tegen elkaar aanbotsen geeft. Je zult vooral gnoes, zebra´s en gazellen aantreffen.

De winter is de beste tijd om de kuddes in het zuiden van het park te zien. Terwijl je in de zomer en herfst het beste het westen en noordelijke gedeelte kunt bezoeken. Houd er echter rekening mee dat de natuur onvoorspelbaar is. Maar als je het juiste gedeelte van het park in de juiste jaargetijde bezoekt, heb je grote kans om de spectaculaire migratie te zien.

Vergeet je verrekijker niet bij een safari door het park. En natuurlijk een fotocamera om al het moois wat je ziet vast te leggen. Op de paklijst mogen ook zonnebrand en insectenspray niet ontbreken. 

9.3. Empakaai Krater

In het noorden van Tanzania, tussen het Serengeti National Park en Arusha vind je de Empakaai krater. Deze krater is gevuld met een meer. En dit zorgt ervoor dat flamingo´s en andere watervogels volop in de krater aanwezig zijn. De krater bodem wordt omgeven door steile, beboste kliffen.

Je kunt vanaf de kraterrand genieten van het uitzicht. Of kies voor een wandeling in de krater. Het is goed om te beseffen dat de afdaling en beklimming misschien minder geschikt zijn voor mensen op leeftijd. De tocht kan vermoeiend zijn. Maar het uitzicht maakt dit meer dan goed.

9.4 Arusha: Cultural Heritage

In het noordoosten van Tanzania vind je de plaats Arusha. Dit is tevens de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Deze stad ligt centraal voor een bezoek aan het Serengeti National Park, als ook de Ngorongoro Krater, Lake Manyara en de Kilimanjaro. En aan de rand van de stad vind je het Cultural Heritage center.

De collectie bestaat onder andere uit Afrikaanse antiek en edelstenen tot hedendaagse schilderkunst en beeldhouwkunst. En als je geïnteresseerd ben in een kunstwerk, kun je deze ter plekke aankopen. Van de edelstenen is een zeldzame blauw-violette tanzaniet een pronkstuk. Deze wordt namelijk alleen in Tanzania gevonden. En het Culturale Heritage center heeft hier een internationale reputatie voor opgebouwd.

9.5. Ngorongoro Krater

De Ngorongoro is een groot landschap in het noordwesten van het Arusha gebied in Tanzania. De Ngorongo krater is een reusachtige krater met in het midden een zoutmeer dat dieren aantrekt. Het staat op de werelderfgoedlijst van Unesco´. Hier kun je cheetah’s, zwarte neushoorns, leeuwen en bijvoorbeeld nijlpaarden spotten. Aan de rand van de krater vind je kampeerplaatsen en lodges om te verblijven. 
De Masai die in de omgeving wonen, dalen regelmatig met hun kuddes af in de krater om de koeien te laten drinken. Zij mogen trouwens als zich buiten voertuigen in de krater bevinden. Als je dit gebied wilt bezoeken, kun je heel goed kiezen voor een (georganiseerde) safaritocht. Hiermee rijd je langs het kratermeer en kun je genieten van de dieren.  

9.6 Lake Manyara

Tussen de regio´s Arusha en Manyara vind je het National Park Lake Manyara. Dit is een groen en waterrijk wildpark. Je kunt hier roze flamingo´s spotten die tijdens het natte seizoen graag dit gebied opzoeken. Daarnaast vind je hier zeldzame boomklimmende leeuwen. Vergeet dus niet omhoog te kijken in de bomen om de leeuwen te zien luieren. In dit park huist verder een grote olifantenpopulatie, samen met luipaarden, nijlpaarden, gazellen en andere wilde dieren.

9.7. Kilimanjaro beklimmen

Kilimanjaro Tanzania

De Kilimanjaro is voor velen de belangrijkste reden om Tanzania te bezoeken. Het is Afrika´s hoogste vrijstaande berg en bestaat uit drie aaneengesloten stratovulkanen. Het hoogste punt is 5895 meter. En de top is over een gebied van ruim 11 m2 bedekt met ijsvelden en gletsjers.

Je kunt kiezen voor een meerdaagse trektocht waarbij een gids en dragers je mee naar boven nemen. Dit is trouwens een behoorlijke beproeving en uitdaging. Een goede voorbereiding, voldoende conditie en de juiste uitrusting zijn hierbij van belang. Wil je de Kilimanjaro niet beklimmen, maar wel aanschouwen? Vanuit de omliggende plaatsen of het Serengeti National Park heb je prachtig uitzicht op deze reusachtige berg. 

9.8 Tarangire National park

Het Tarangire National Park in het noordoosten van Tanzania is kleinschaliger dan het Serengeti National Park. Echter, het landschap is zeker net zo mooi. En vooral in het droogseizoen kun je hier vele diersoorten bekijken. Door het park stroomt de Tarangire rivier waar veel dieren stoppen om te drinken. En doordat het landschap overwegend groen is, is er volop voedsel beschikbaar voor grazers.

9.9. Bongoyo Island

Als je een luiermoment in de vakantie wilt inbouwen, kun je heel goed een dagtrip naar Bongoyo Island maken. Dit onbewoonde eiland vind je 2,5 kilometer noord vanaf Dar es Salaam, de grootste stad van Tanzania. Na een 30 minuten durende boottocht, kun je op het eiland zonnebaden en snorkelen.

9.10. Iringa

In het midden van Tanzania ligt Iringa in de Udzungwa bergen. Deze regio is de woonplaats van de Hehe bevolking, een etnische groep. Verder is de stad beroemd om de geweven manden. Deze worden gemaakt van lokaal riet. De manden worden door het hele land gebruikt en zelfs geëxporteerd.

Daarnaast vind je in Iringa het Neema Crafts center. Dit is een ambachtscentrum dat training en werk biedt aan ruim 120 mensen met een handicap. Je kunt er overnachten in het guesthouse. Als je kennis wilt maken met de kleurrijke tradities van Tanzania, is Iringa een aanrader om te bezoeken.

9.11. Gombe Stream National Park

In het zuiden van Tanzania ligt het Gombe Stream National Park. Dit is met 35 km2 een van de kleinste natuurparken in Tanzania. Je kunt het alleen per boot bereiken. Het landschap is een combinatie van grasland, bos en tropisch regenwoud. In dit park kun je kennis maken met de chimpansee gemeenschap Kasekela. Het park en de chimpansees zijn vooral bekend geworden als locatie waar antropoloog Jane Goodall onderzoek deed naar chimpansees. 

Het national park biedt de bijzondere ervaring om in het Tanganyikameer te zwemmen en snorkelen. Hier kun je bijna 100 soorten kleurrijke vissen bekijken. Verder kun je in het park in het bos niet alleen chimpansees spotten, ook bavianen, roodstaartapen en blauwe apen behoren tot de inwoners.

Als je dieren in het wild wilt spotten, kun je in Tanzania in één van de vele natuurparken heel goed terecht. Het land biedt verder mogelijkheden om kennis te maken met de lokale cultuur en de authentieke bevolking.

10. Vind goedkope accommodaties Tanzania

 

 

Ontdek meer...


Top 6 Rondreis Aanbieders naar Tanzania

Vakanties van D-reizen in Tanzania
Vakanties van De Vakantiediscounter in Tanzania
Vakanties van TenzingTravel.nl (voorheen Kuoni in Tanzania
Vakanties van Traveltroef in Tanzania
Vakanties van TUI.nl in Tanzania
Vakanties van Vakanties.nl in Tanzania

Rondreizen naar Tanzania

Diamonds Mapenzi Beach
Vanaf€1.681

Zanzibar, Tanzania

Op een prachtige plek aan de oostkust van Zanzibar verrijst tussen de palmbomen opeens hotel Diamonds Mapenzi Beach. Met de grootst mogelijke zorg en oog voor Swahili architectuur zijn hier authentieke villa's en kamers gebouwd. Zou je het resort van bovenaf bekijken, dan zie je de makuti grasdaken op elk gebouw. Hier waan je je in een Zanzibari dorpje, met vier restaurants, twee bars, een souvenirwinkel en een eigen beachfootballteam. Lekker luieren op een van de strandbedjes is ook oke voor vandaag. Duik weg onder de palmbomen of in de turquoise zee. En vanavond tijdens de show bij het zwembad verder genieten van de All Inclusive formule. Niet gek, zo'n strandvakantie!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Reef & Beach Resort
Vanaf€999

Jambiani, Tanzania

In Reef & Beach Resort hebben rustzoekers en zonfanaten de tijd van hun leven. Hoe kan het ook anders met een heerlijk zwembad, een prachtig zicht op de Indische Oceaan én een All Inclusive formule? Verwacht geen luxe, wel een gezellig resort. De kamers zijn basic, maar goed onderhouden en schoon. Iets meer vakantiebudget? Gun jezelf dan een bungalowkamer en relax op de ligbedden van je eigen terras. In de azuurblauwe zee heeft de Nederlandse eigenaar een steiger gebouwd. Aan het einde vind je de Jetti Bar, dé plek voor een Zanzibar cocktail en een verfrissende duik in de oceaan. Alles is aanwezig voor een zorgeloze strandvakantie. Hakuna Matata!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Sunshine Marine Lodge
Vanaf€994

Zanzibar, Tanzania

Ben je op zoek naar een zorgeloze zonvakantie Tanzania? Hotel Sunshine Marine Lodge schittert boven op een klif. Het hotel heeft slechts 24 kamers in vrolijke lodges met rieten daken, gelegen in een rustige omgeving waar je echt ontsnapt aan de massa. Op slechts 700 meter ligt het privéstrand en bevindt zich de beach bar en zonnebedden. Kom ook genieten van de tropische rifvissen, schildpadden en dolfijnen!Hotel Sunshine Marine Lodge heeft:Gratis WiFi in openbare ruimteReceptieKledingwasservice (tegen betaling)Stomerijservice (tegen betaling)Eten en drinkenÀ-la-carte restaurant: InternationaalBar: zwembadbar Boat BarZwembaden3 buitenbadenEr zijn ligbedden en parasols beschikbaarZonneterras aanwezigSport en ontspanningMassage (tegen betaling)KanoLeenfietsDuiken (licentie verplicht) (tegen betaling)Snorkelset (tegen betaling)Voor de kinderenBabybedje (tegen betaling) (op aanvraag)Hotel Sunshine Marine Lodge heeft:Gratis WiFi in openbare ruimteReceptieKledingwasservice (tegen betaling)Stomerijservice (tegen betaling)Eten en drinkenGratis WiFi in openbare ruimteReceptieKledingwasservice (tegen betaling)Stomerijservice (tegen betaling)Eten en drinkenÀ-la-carte restaurant: InternationaalBar: zwembadbar Boat BarZwembadenÀ-la-carte restaurant: InternationaalBar: zwembadbar Boat BarZwembaden3 buitenbadenEr zijn ligbedden en parasols beschikbaarZonneterras aanwezigSport en ontspanning3 buitenbadenEr zijn ligbedden en parasols beschikbaarZonneterras aanwezigSport en ontspanningMassage (tegen betaling)KanoLeenfietsDuiken (licentie verplicht) (tegen betaling)Snorkelset (tegen betaling)Voor de kinderenMassage (tegen betaling)KanoLeenfietsDuiken (licentie verplicht) (tegen betaling)Snorkelset (tegen betaling)Voor de kinderenBabybedje (tegen betaling) (op aanvraag)Babybedje (tegen betaling) (op aanvraag)Kamertype omschrijving hotel Sunshine Marine LodgeKlik op een prijs en vervolgens op 'alle kamertypes', om de beschikbare kamertypes te bekijken.Alle kamers zijn voorzien van:Alle kamers zijn voorzien van:VentilatorGratis WiFiGratis kluisjeBadkamer met douche entoiletMuskietennetBalkon of terras met zitjeVentilatorGratis WiFiGratis kluisjeBadkamer met douche en toiletMuskietennetBalkon of terras met zitje

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Essque Zalu Zanzibar
Vanaf€2.255

Nungwi, Tanzania

Essque Zalu Zanzibar is een 5 sterren accommodatie gelegen in Nungwi in Tanzania. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 9.7. Essque Zalu Zanzibar beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, kinderopvang, duikcentrum, fitness, kids club, zwembad buiten, restaurant, roomservice, kluisje, watersporten, wellness, wifi.

BEKIJKEN
Gevonden: 1 dagen geleden
Sea Cliff Resort & Spa
Vanaf€1.900

Mangapwani, Tanzania

Sea Cliff Resort & Spa is een 5 sterren accommodatie gelegen in Mangapwani in Tanzania. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.8. Sea Cliff Resort & Spa beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, fietsverhuur, fitness, kids club, zwembad buiten, ontspanning, restaurant, sauna, tennisbanen, watersporten, wellness, windsurfen.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Ongerept Tanzania
Vanaf€3.298

Tanzania

Maak de mooiste safari's met de beste SRC-reisleider tijdens een culturele groepsreis naar Tanzania, met als hoogtepunten de Ngorongorokrater en Lake Manyara

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Dhow Inn Zanzibar
Vanaf€1.243

Paje, Tanzania

Liefhebbers van zon en de Indische Oceaan hebben de tijd van hun leven bij Dhow Inn Zanzibar. De Nederlandse eigenaar vond dit kitesurfparadijs bij Paje en richtte zijn inn daarop in. Witte huisjes en rieten daken in de typische stijl van Zanzibar en voorzien van hippe en luxe details. Wat te denken van een loungebank op je terras en overal een snelle wifi verbinding? Ga kitesurfen op dé kitesurfspot van Zanzibar of plof neer op de witte ligbedjes bij een van de drie zwembaden. Mét een relaxed dik matras erop natuurlijk. Want alles staat hier in het teken van laid back luxury. Van de gevulde minibar bij aankomst tot het verse fruit bij het ontbijt. Deze strandvakantie is een aanrader!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Paradise Beach Resort
Vanaf€834

Zanzibar, Tanzania

Korte omschrijvingHet hernieuwde Paradise Beach Resort wordt gerund door een Nederlandse eigenaar en is gelegen aan de oostkust van Zanzibar. Het is een ideale plek om tot rust te komen of deel te nemen aan de...

BEKIJKEN
Gevonden: 2 dagen geleden
Fumba Beach Lodge
Vanaf€1.497

Zanzibar, Tanzania

Karibu! Gewoon even helemaal niks. Aan één van de meest afgelegen stranden van Zanzibar vind je het kleinschalige Fumba Beach Lodge. Dé plek om heerlijk tot rust te komen. Ruime bungalows met veranda. Kies je voor zicht op de weelderige tropische tuin óf juist voor uitzicht op zee. Het maakt niet uit, hier kom je eindelijk toe aan dat boek dat je al maanden wilt lezen. Kies je vanavond voor een vers gevangen vis of één van de andere lokale specialiteiten? De kok maakt het met liefde voor je klaar.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fruit & Spice Wellness
Vanaf€1.038

Makunduchi, Tanzania

Fruit & Spice Wellness Resort is een 5 sterren accommodatie gelegen in Makunduchi in Tanzania. Fruit & Spice Wellness Resort beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, fitness, zwembad buiten, restaurant, kluisje, kleinschalig, tennisbanen, wellness, wifi.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren