Verre Reis Zanzibar

Verre reis Zanzibar: De Ultieme Gids

Verre Reis Aanbiedingen

Bekijk 171 verre reizen naar Zanzibar, Tanzania.

bekijken

Zanzibar uitzicht accomodaties strand

Zanzibar Bay.
Vanaf€1.009

Zanzibar Bay

Het eiland Zanzibar voor de kust van Tanzania (Afrika) biedt een combinatie van cultuur, natuur en strand. Het altijd warme klimaat zorgt voor een aangename temperatuur tijdens je vakantie. En doordat er bijna geen tijdsverschil met Nederland is, heb je geen last van een jetlag. 

1. Kenmerken Zanzibar

Zanzibar wordt ook wel Unguja genoemd. Hier kom je een mix van invloeden tegen van de culturen van bijvoorbeeld de Arabieren, Portugezen en Engelsen. En je kunt er terecht voor een heerlijke strandvakantie aan de ruim 300 kilometer lange kustlijn.

Kenmerken vakantie Zanzibar

Land Zanzibar
Werelddeel Afrika
Klimaat Tropisch 
Inwonersaantal  1.3 miljoen
Aantal internationale toeristen per jaar 100.000
Reistijd vliegtuig (rechtstreekse vlucht) 9 uur
Valuta Tanzanian Shilling
Taal Swahili en Engels
Tijdsverschil met Nederland 2 uur (zomertijd 1 uur)
Prijsniveau Gemiddeld 
Beste reisperiode Zomer
Activiteiten Strand , natuur,
Soort reis Geschikt voor alleenreizers, stellen en gezinnen
Visum nodig Ja
Inenten Gele koorts, DTP, Hepatitis A, Malaria

 

2. Tips voor een vakantie naar Zanzibar

Als je op vakantie gaat naar Zanzibar is het handig om een aantal zaken vooraf te weten. Graag zetten we handige weetjes voor je op een rijtje.  

 • Homoseksualiteit is verboden en strafbaar op Zanzibar, ook voor buitenlanders. Wees hierop voorbereid.
 • 98% van de inwoners zijn moslims. Pas in openbare gelegenheid je kleding hierop aan.
 • Bedek je schouders en draag een rok of korte broek tot op of over de knie.
 • Op vrijdag zullen winkels veelal gesloten zijn. 
 • Doordat Zanzibar niet ver van de evenaar af ligt, staat de zon dichterbij dan je waarschijnlijk gewend bent. Smeer je dus regelmatig in met een zonnebrand met een hoge beschermingsfactor. 
 • Op Zanzibar gebruiken ze voornamelijk Engelse drie punt stopcontacten. Vergeet dus niet om een verloopstekkers mee te nemen
 • De officiële munteenheid is de Tanzanian Shilling. Je zult er op veel plekken ook met de Amerikaanse Dollar kunnen betalen.
 • Je kunt op het eiland eigenlijk geen pinautomaat vinden waar je met een Europese pas kunt pinnen. Je kunt hiervoor binnen in een bank terecht. In hotels en bij excursie bedrijven kun je vaak met een creditcard betalen. 
 • Het is normaal om een fooi te geven. Ook aan mensen die je bijvoorbeeld op straat helpen als je de weg vraagt. 
 • In Zanzibar doen ze niet aan zomer- en wintertijd. In de zomer is het er een uur later dan in Nederland. In de winter is het tijdsverschil 2 uur. 
 • Een traditioneel gerecht is pilaurijst. De Arabieren hebben dit geïntroduceerd en de lokale bevolking heeft het een Afrikaans tintje gegeven.
 • Het water uit de kraan kun je niet drinken.

3. Vervoer op en naar Zanzibar 

Zanzibar vervoer weg

AHG Dream s Bay Boutique.
Vanaf€1.168

AHG Dream s Bay Boutique

Op Zanzibar vind je het vliegveld op ongeveer 25 kilometer van Zanzibar stad. Het vliegveld, Abeid Amani Karume International Airport, beschikt maar over 1 landings- en startbaan. Helaas gaan er normaal gesproken geen rechtstreekse vluchten hierheen. In sommige perioden van het jaar biedt TUI als enige aanbieder rechtstreekse vluchten aan. Als je dit geluk van een rechtstreekse vlucht niet hebt, moet je met een tussenstop reizen. Er wordt vaak een tussenstop gemaakt om te tanken en om voor een betere bezettingsgraad in het vliegtuig te zorgen. Vanuit Nederland maak je een tussenstop in bijvoorbeeld Düsseldorf, Nairobi of Dubai. Dit zorgt ervoor dat de totale reistijd langer is dan wanneer je wel een directe vlucht kunt nemen. 

Royal Zanzibar Beach Resort
Vanaf€1.763

Royal Zanzibar Beach Resort

Houd er rekening mee dat het vliegveld op Zanzibar beperkte faciliteiten biedt. Zorg ook dat je ruim voordat je vertrekt aanwezig bent. Het kan er erg druk zijn en zo heb je voldoende tijd om bij de gate te komen. Het vliegveld zelf krijgt middelmatige recensies en de officiele website is op moment van schrijven (feb. 2020) niet bereikbaar. Verwacht er dus niet teveel van.

Breezes Beach Club en Spa
Vanaf€1.734

Breezes Beach Club en Spa

Eenmaal op het eiland kun je het beste rondreizen met taxi’s of een georganiseerde bustour. Om er zeker van te zijn dat je met een betrouwbare taxi reist, kun je deze bij jouw hotel of bijvoorbeeld reisleiding boeken. Als je zelf een taxi aanhoudt, moet je erop letten dat deze een sticker met ´Taxi of private hire licensed to carry passengers` op de zijkant heeft. 

Nest Style Zanzibar.
Vanaf€908

Nest Style Zanzibar

Het wordt over het algemeen afgeraden om zelf te rijden. En het openbaar vervoer is normaal gesproken erg oncomfortabel en niet veilig. Je zult op het eiland Dalla Dalla busjes zien rondrijden. Deze worden vaak volgestopt met mensen. Aan toeristen wordt het afgeraden deze te gebruiken gezien de veiligheid. Je kunt eventueel fietsen huren als de hitte je niet belemmert om actief te zijn. Houd er dan wel rekening mee dat het verkeer chaotisch is. En dat er links gereden wordt. 

4. Zanzibar: visum is verplicht

Je hebt een visum nodig om Zanzibar te kunnen bezoeken. Het makkelijkst is om dit vooraf aan te vragen. Normaal gesproken ontvang je met 2 dagen het visum. Let op dat je paspoort nog minstens 6  maanden geldig moet zijn bij aankomst in Zanzibar. De kosten voor het aanvragen van het visum liggen rond de €50. Je kunt ook op het vliegveld van Zanzibar zelf een visum kopen. Je ontvangt hiervoor een formulier in het vliegveld. Je geeft dit af samen met een ander formulier wat je op het vliegveld zelf vindt. Om het land te verlaten moet je ook een formulier aan de douane geven. Dit kun je ter plekke op het vliegveld pakken of je krijgt het via je reisleiding.  

5. Aan te raden inentingen Zanzibar

Malariamug prikt op de huid

Paradise Beach Resort.
Vanaf€986

Paradise Beach Resort

Voordat je op vakantie gaat naar Zanzibar, heb je mogelijk een aantal inentingen nodig. Zo is, als je uit een hoogrisico land voor gele koorts komt, een vaccinatie tegen gele koorts verplicht. Verder worden inentingen tegen DTP (difterie, tetanus en polio) en Hepatitus A (besmettelijke geelzucht) aangeraden. 

Afhankelijk van je persoonlijke situatie kan je nog een aantal inentingen aangeraden worden. Neem tijdig, uiterlijk 4 tot 6 weken voor vertrek, contact op met een GGD bij jou in de buurt. Je kunt tijdens een persoonlijke afspraak je geschiedenis m.b.t. ziekten en de reisplanning doornemen. Op basis daarvan zal je een advies ontvangen over de benodigde vaccinaties. Normaal gesproken zijn de meest gangbare inentingen op voorraad. Deze kunnen dan gelijk gezet worden. Voor bijvoorbeeld Malaria tabletten zul je een recept meekrijgen. 

Sandies Baobab Beach.
Vanaf€1.549

Sandies Baobab Beach

De kosten voor een bezoek aan de GGD en het laten plaatsen van de vaccinaties bestaat uit diverse onderdelen. Zo worden er consultkosten in rekening gebracht (rond de €22). Hierbij zitten de kosten voor jouw vaccinatieboekje inbegrepen. Verder heb je natuurlijk de kosten voor de vaccinaties. De vaccinatie voor gele koorts kost ongeveer €39. Een inenting tegen DTP ligt rond de €25 en voor Hepetitus A betaal je gemiddeld €55. De kosten zijn afhankelijk van de plaats waar je woont en wisselen per GGD. 

Kijk ook in je ziektekostenpolis wat er door jouw verzekeraar vergoed wordt voor de inentingen. 
Let op dat de medische voorzieningen op het eiland niet goed zijn. Mocht je onverhoopt iets overkomen, dan zul je in de meeste gevallen naar het vasteland van Nairobi of Tanzania worden gebracht. Kijk ook of de reisverzekering die je afsluit kosten in Zanzibar dekt. Anders zul je deze ter plekke moeten afrekenen. 

6. Veiligheid op Zanzibar

Zanzibar is een relatief veilige plek om naar toe te gaan. Op het eiland komt bijna geen criminaliteit voor en normaal gesproken voelen toeristen zich hier erg veilig. Wel is het altijd goed om het reisadvies van de Rijksoverheid te bekijken voordat je op reis gaat. Wees altijd alert op openbare plaatsen voor een verhoogde terroristische dreiging op Zanzibar. Volg bijvoorbeeld het lokale nieuws. Ook in je accommodatie kunnen ze je vast meer informatie geven over de huidige situatie voor toeristen. En pas op voor gewelddadige berovingen en overvallen. Vanuit bijvoorbeeld rijdende auto’s worden hand- en schoudertassen wel eens beroofd. 

7. Beste reisperiode Zanzibar

Zanzibar strand uitzicht

Kwanza Zanzibar
Vanaf€1.355

Kwanza Zanzibar

De beste maanden om Zanzibar te bezoeken zijn februari, juli, augustus en september. Zanzibar heeft namelijk twee moesson seizoenen. De eerste loopt van maart tot en met begin juni. En een tweede tussen oktober en januari. In deze periode is de kans op meer neerslag hoger dan in de andere maanden. April, mei en november zijn trouwens de natste maanden op Zanzibar. Tijdens het moessonseizoen regent het gelukkig niet de hele dag. Je zult merken dat er vooral aan het begin of eind van de dag een stevige bui valt. De rest van de dag is dan vaak droog. Het enige is dat de lucht vaak vol zal zijn met donkere wolken. Op het heetst van de dag bieden ze je bescherming tegen de zon, maar je hoopt dan natuurlijk dat de regen niet ineens losbarst.  

Zuri Zanzibar.
Vanaf€2.988

Zuri Zanzibar

De zon laat zich het hele jaar door redelijk veel zien, ook in de natste maanden. De minimum temperatuur is 28 graden Celsius. Dit geldt voor het hele jaar. Houd er wel rekening mee dat tijdens de moesson periodes de luchtvochtigheid flink oploopt. Het kan dan erg benauwd zijn. Vooral in de maanden april en mei zul je dit goed kunnen merken. Je hoeft in Zanzibar niet bang te zijn om in een koude zee te stappen. Het hele jaar door is het zeewater van de Indische Oceaan minimaal 25 graden Celsius. En in de maanden maart en april loopt dit zelfs op tot zo’n 30 graden Celsius. 

8. De meest populaire bezienswaardigheden op Zanzibar

Nest Style Zanzibar.
Vanaf€908

Nest Style Zanzibar

Er zijn op het eiland allerlei bijzondere plekken om te bezoeken. En uitstapjes om te maken. Graag zetten we 11 bezienswaardigheden voor je op een rijtje die je zeker niet mag missen.  De stranden van Zanzibar, die tot de mooiste van de wereld behoren, ontbreken natuurlijk niet het overzicht. 

8.1. Stone town

Stonetown Zanzibar

Hyatt Park Zanzibar
Vanaf€2.068

Hyatt Park Zanzibar

Stone Town vind je in Zanzibar-stad in het westen van het eiland. Het is het oude centrum dat sinds 2000 op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat. Je kunt hier de geschiedenis van Zanzibar met eigen ogen aanschouwen. De vele invloeden van over de wereld komen hier samen. Wist je trouwens dat de stad haar naam heeft gekregen vanwege de vele gebouwen van kalksteen? De omliggende koraalriffen boden deze grondstof voor de wit met rode gebouwen. 

Je kunt in Stone Town door een wirwar van kleine straatjes en steegjes wandelen, terwijl je geniet van de bazaars, ambachtswinkeltjes en moskeeën. Op de markt snuif je de geuren van de lokale specerijen op. Je komt in deze smalle straatjes trouwens geen auto´s tegen. Je moet alleen opletten voor fietsers en brommers. Verder kun je diverse musea en kathedralen waaronder de Sint-Jozefskathedraal bezoeken. Eén van de bekendste bezienswaardigheden is ´Het Paleis van de Sultan´. In dit paleis uit de negentiende eeuw is nu een museum gehuisvestigd. Vanaf de balkons heb je een prachtig uitzicht.  

8.2. Palace of Wonders

Het grootste en hoogste gebouw in Stone Town is ´Palace of Wonders´ uit 1883. Het paleis kreeg de bijnaam ´House of wonders´ omdat het het eerste gebouw met elektriciteit en ook nog een lift was. Het is één van de zes paleizen die door de tweede sultan van Zanzibar is gebouwd. Tegenwoordig vind je het ´Museum of history and Culture of Zanzibar´ in het paleis. 

8.3. Forodhani market

Michamvi Sunset Bay Resort.
Vanaf€1.350

Michamvi Sunset Bay Resort

De Forodhani gardens in Stone Town heeft twee gezichten. Overdag is het een tuin waar je rustig op een bankje kunt zitten om bijvoorbeeld een boek te lezen. ´s Avonds komt het echter tot leven met een ´food market´. Locals en toeristen komen hier samen om te genieten van een groot aanbod ´sea food´ en vlees op barbeques. 

Geniet van de lokale gerchten zoals Urojo (soep met aardappelballetjes), pilau (kruidige rijst) en chipsi mayai (een omelette met patatjes). En dat samen met een vers geperste suikerbietensap met limoen. Hoe weet je nu waar je moet zijn? Kijk naar welk standje de lokale bevolking gaat. Daar waar de langste rij met locals staat, is het eten waarschijnlijk een aanrader. Natuurlijk is het ook goed om te kijken hoe het eten bereid wordt, of dit hygiënisch is.

Penke Goed om te weten: Het is verboden om alcohol in het park te drinken.

 

8.4. Prison Island

Zanzi Resort
Vanaf€2.604

Zanzi Resort

In het westen, voor de kust van Zanzibar, ligt Prison Island. In ongeveer een half uurtje vaar je vanuit Stone Town hierheen. Op het eiland lieten de Portugezen een gevangenis bouwen, wat nu dient als restaurant. De gevangenis is echter nooit is gebruik geweest. De portugezen vonden het eiland namelijk te mooi om als gevangenis te gebruiken. Het eiland is nu vooral bekend om de schildpadden die er wonen. Sommigen zijn al zo'n 200 jaar oud. De leeftijd staat namelijk op hun rug geschreven.

8.5. Paje voor watersporten 

Zanzibar Bay.
Vanaf€1.009

Zanzibar Bay

In het Zuidoosten van Zanzibar vind je het paradijs voor kite board liefhebbers: Paje. Hier waait eigenlijk het hele jaar door een constante landinwaartse wind. Het kilometerslange witte strand zorgt voor een aangename omgeving. Ook als je nog niet kunt kitesurfen, kun je terecht in Paje. Er zijn namelijk volop mogelijkheden om het te leren. 

8.6. Jozani Forest

In het midden van het eiland ligt het Jozani Chwaka Bay National Park. Dit is het enige nationale park van het eiland. Je kunt hier eindeloos door de jungle wandelen. En kijk of je de rode franjeaap (ook wel de Zanzibar franjeaap genoemd) kunt spotten. Dit dier leeft namelijk alleen in deze streek. 

8.7. Nungwi

Zuri Zanzibar.
Vanaf€2.988

Zuri Zanzibar

Zanzibar is uitstekend geschikt om een heerlijke strandvakantie te vieren. Hiervoor kun je onder andere naar Nungwi gaan. Dit plaatsje vind je in het noordelijkste puntje van het eiland. En het strand wordt als één van de mooiste van het eiland beschouwd. Je kunt er heerlijk in de zee zwemmen als je even wilt afkoelen. In het dorpje zelf geniet je van het lokale leven als je bijvoorbeeld tussen de lokale winkeltjes en inwoners doorloopt. Nungwi is verder een perfecte uitvalsbasis om diverse dagtrips in de omgeving te gaan maken.

 

8.8. Mnarani Aquarium

Zeeschildpadden zijn beschermd op Zanzibar. En voor schildpadden die bijvoorbeeld verstrikt zijn geraakt in vissersnetten is er een schildpaddenopvang. Je vindt het Mnarani Aquarium in het noorden van Nungwi. Tegenwoordig worden ook baby schildpadden die hun moeder zijn kwijtgeraakt hier opgevangen. Er zijn verschillende lagoons en zwembaden waar de schildpadden worden opgevangen. 

Zanzibar Bay.
Vanaf€1.009

Zanzibar Bay

Daarnaast heeft het centrum een recycling project ´trash to treasures´ opgezet. In Zanzibar is geen afvalverwerkingssysteem opgezet. Dit project wil de lokale bevolking bewust maken van het afvalprobleem. En ondersteunt ze om de materialen te recyclen in nuttige alledaagse objecten. 

8.9. Op excursie naar Mnemba

Marijani Beach Resort en Spa.
Vanaf€1.318

Marijani Beach Resort en Spa

Rondom Zanzibar liggen vele kleine eilandjes. Eén daarvan is Mnemba, in het noordoosten. Het eiland is trouwens onbewoond, er zijn alleen hutjes voor toeristen om te overnachten te vinden. Vanaf Nungwi worden er dagtrips per boot aangeboden naar dit eilandje. Als je op zoek bent naar een tropisch strand en een fantastische onderwaterwereld om te ontdekken, moet je zeker dit eilandje bezoeken. De koraalriffen hier zijn zeker een snorkeltocht of duiktrip waard. En worden vaak als de mooiste van Zanzibar betiteld. 

8.10. Bezoek een plantage

Kwanza Zanzibar
Vanaf€1.355

Kwanza Zanzibar

Zanzibar wordt ook wel ´Spice Island´ genoemd. Er zijn vele plantages op het eiland en de specerijen zijn één van de belangrijkste bronnen van bestaan. Kruidnagel, vanille, kurkuma, gember, nootmuskaat en peper zijn maar een voorbeeld van de kruiden die hier vandaan komen. Vanuit Nungwi kun je makkelijk een bezoek aan een kruidenplantage boeken. Tijdens een spice tour ga je op bezoek bij een plantage in het binnenland. En leer je waar de kruiden vandaan komen. Vergeet natuurlijk niet wat mee naar huis te nemen om mee te kunnen koken. 

8.11. De stranden van Kendwa en Matemwe

AHG Dream s Bay Boutique.
Vanaf€1.168

AHG Dream s Bay Boutique

Als je op zoek bent naar hagelwitte stranden en een blauwe zee, ben je in het plaatsje Kendwa aan het juiste adres. Het ligt vlak onder Nungwi en het is er een stuk rustiger. Een ander rustig strand is dat van Matemwe, zo’n 25 kilometer ten zuiden van Nungwi. Vanaf het strand hier kun je heerlijk gaan snorkelen en duiken. Ga hier vooral niet te snel weg. Tijdens het wisselen van het getij zul je namelijk het landschap geheel zien veranderen. Als het eb is, kun je tijdens een wandeling genieten van het koraal en de schelpen. 

Als je op zoek bent naar bounty stranden, prachtige onderwater taferelen en een mix aan culturen, ben je op Zanzibar aan het juiste adres. Met een heerlijke temperatuur het hele jaar door, kun je hier fijn genieten. 

9. Boek een reis naar Zanzibar: vergelijk aanbieders en accommodaties

Lees meer Verre Reizen gidsen...


Top 5 Verre Reis Aanbieders naar Zanzibar, Tanzania

Vakanties van D-reizen.nl in Zanzibar, Tanzania
Vakanties van De Vakantiediscounter in Zanzibar, Tanzania
Vakanties van Tjingo in Zanzibar, Tanzania
Vakanties van Travel Store in Zanzibar, Tanzania
Vakanties van TUI.nl in Zanzibar, Tanzania

Verre Reizen Aanbiedingen Zanzibar, Tanzania

Vanaf€2.604

Selem, Tanzania

Verblijven in een aangename accommodatie in Selem? Hotel Zanzi Resort is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 101 reizigers beoordelen Hotel Zanzi Resort gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Zanzi Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tanzania? Boek jouw vakantie naar Hotel Zanzi Resort vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€1.734

Dongwe, Tanzania

Verblijven in een aangename accommodatie in Dongwe? Hotel Breezes Beach Club en Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 218 reizigers beoordelen Hotel Breezes Beach Club en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Breezes Beach Club en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tanzania? Boek jouw vakantie naar Hotel Breezes Beach Club en Spa vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€1.318

Pwani Mchangani, Tanzania

Verblijven in een aangename accommodatie in Pwani Mchangani? Hotel Marijani Beach Resort en Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 43 reizigers beoordelen Hotel Marijani Beach Resort en Spa gemiddeld met een 10. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Marijani Beach Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tanzania? Boek jouw vakantie naar Hotel Marijani Beach Resort en Spa vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€1.350

Michamvi, Tanzania

Verblijven in een aangename accommodatie in Michamvi? Hotel Michamvi Sunset Bay Resort is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 72 reizigers beoordelen Hotel Michamvi Sunset Bay Resort gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Michamvi Sunset Bay Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tanzania? Boek jouw vakantie naar Hotel Michamvi Sunset Bay Resort vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€1.372

Matemwe, Tanzania

Verblijven in een aangename accommodatie in Matemwe? Resort SBH Kilindini Resort is een luxe 5-sterren resort, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 16 reizigers beoordelen Resort SBH Kilindini Resort gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Resort SBH Kilindini Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tanzania? Boek jouw vakantie naar Resort SBH Kilindini Resort vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€1.072

Mangapwani, Tanzania

Verblijven in een aangename accommodatie in Mangapwani? Hotel Sea Cliff is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 309 reizigers beoordelen Hotel Sea Cliff gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sea Cliff, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tanzania? Boek jouw vakantie naar Hotel Sea Cliff vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€2.988

Kendwa, Tanzania

Verblijven in een aangename accommodatie in Kendwa? Hotel Zuri Zanzibar is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 192 reizigers beoordelen Hotel Zuri Zanzibar gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Zuri Zanzibar, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tanzania? Boek jouw vakantie naar Hotel Zuri Zanzibar vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€1.168

Matemwe, Tanzania

Verblijven in een aangename accommodatie in Matemwe? Hotel AHG Dream s Bay Boutique is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 24 reizigers beoordelen Hotel AHG Dream s Bay Boutique gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel AHG Dream s Bay Boutique, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tanzania? Boek jouw vakantie naar Hotel AHG Dream s Bay Boutique vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€1.009

Marumbi, Tanzania

Verblijven in een aangename accommodatie in Marumbi? Hotel Zanzibar Bay is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 54 reizigers beoordelen Hotel Zanzibar Bay gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Zanzibar Bay, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tanzania? Boek jouw vakantie naar Hotel Zanzibar Bay vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€1.355

Kizimkazi, Tanzania

Verblijven in een aangename accommodatie in Kizimkazi? Resort Kwanza Zanzibar is een luxe 5-sterren resort, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 10 reizigers beoordelen Resort Kwanza Zanzibar gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Resort Kwanza Zanzibar, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tanzania? Boek jouw vakantie naar Resort Kwanza Zanzibar vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€1.327

Kiwengwa, Tanzania

Verblijven in een aangename accommodatie in Kiwengwa? Hotel Bluebay Beach Resort is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 274 reizigers beoordelen Hotel Bluebay Beach Resort gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Bluebay Beach Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tanzania? Boek jouw vakantie naar Hotel Bluebay Beach Resort vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€1.763

Nungwi, Tanzania

Verblijven in een aangename accommodatie in Nungwi? Hotel Royal Zanzibar Beach Resort is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 231 reizigers beoordelen Hotel Royal Zanzibar Beach Resort gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tanzania? Boek jouw vakantie naar Hotel Royal Zanzibar Beach Resort vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€1.375

Kiwengwa, Tanzania

Verblijven in een aangename accommodatie in Kiwengwa? Hotel VOI Kiwengwa resort is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 203 reizigers beoordelen Hotel VOI Kiwengwa resort gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel VOI Kiwengwa resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tanzania? Boek jouw vakantie naar Hotel VOI Kiwengwa resort vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€1.549

Nungwi, Tanzania

Verblijven in een aangename accommodatie in Nungwi? Resort Sandies Baobab Beach is een luxe 4-sterren resort, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 202 reizigers beoordelen Resort Sandies Baobab Beach gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Resort Sandies Baobab Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tanzania? Boek jouw vakantie naar Resort Sandies Baobab Beach vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€2.068

Stone Town, Tanzania

Verblijven in een aangename accommodatie in Stone Town? Hotel Hyatt Park Zanzibar is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 3058 reizigers beoordelen Hotel Hyatt Park Zanzibar gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Hyatt Park Zanzibar, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tanzania? Boek jouw vakantie naar Hotel Hyatt Park Zanzibar vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€1.162

Uroa, Tanzania

Verblijven in een aangename accommodatie in Uroa? Hotel Uroa Bay Beach Resort is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 83 reizigers beoordelen Hotel Uroa Bay Beach Resort gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Uroa Bay Beach Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tanzania? Boek jouw vakantie naar Hotel Uroa Bay Beach Resort vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€908

Makunduchi, Tanzania

Verblijven in een aangename accommodatie in Makunduchi? Hotel Nest Style Zanzibar is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 36 reizigers beoordelen Hotel Nest Style Zanzibar gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Nest Style Zanzibar, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tanzania? Boek jouw vakantie naar Hotel Nest Style Zanzibar vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€986

Uroa, Tanzania

Verblijven in een aangename accommodatie in Uroa? Hotel Paradise Beach Resort is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 151 reizigers beoordelen Hotel Paradise Beach Resort gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Paradise Beach Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Tanzania? Boek jouw vakantie naar Hotel Paradise Beach Resort vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag

Wat zou jij verbeteren aan deze pagina?