Verre Reis Bahamas

Verre reis Bahama's

Verre Reis Aanbiedingen

Bekijk 24 verre reizen naar Bahamas.

bekijken

Uitzicht Bahama's van bovenaf

De Bahama's bestaan uit 700 eilanden, verspreid over 161.000 vierkante kilometer oceaan. De archipel is een ecologische oase met het helderste water op aarde. Wie aan een vakantie Bahama’s denkt, is duidelijk in voor ontspanning!

1. Kenmerken Bahama's

Toch kun je binnen deze eilandengroep meer vinden dan enkel helder witte zandstranden en azuur blauwe zee. Denk bijvoorbeeld aan sightseeing, duiken, surfen, vissen, boot varen, golfen, cricket en het geweldige Caribische nachtleven! 

Kenmerken rondreis Bahama's​

Land Bahama's
Werelddeel Caribisch Gebied
Klimaat Tropisch savanne
Inwonersaantal  400.000
Aantal internationale toeristen per jaar 670.000
Reistijd vliegtuig (rechtstreekse vlucht) 9 uur
Valuta Bahamaanse dollar (BSD)
Taal Engels
Tijdsverschil met Nederland 5 uur eerder in de zomer
Prijsniveau Gemiddeld tot hoog
Beste reisperiode Winter, Lente
Activiteiten Cultuur, natuur, historie, strand
Soort reis Groepsreis, alleen
Visum Max 90 dagen zonder visum
Inenten Geen inentingen aanbevolen

2. Reisadvies Bahama's

Op de website van de overheid kun je de actuele reisadviezen voor de Bahama's volgen. Op sommige plekken op de Bahama's, zoals op het eiland New Providence en in de delen van Nassau waar weinig toeristen komen, komen veel berovingen voor. Enkele veiligheids tips:

  • Ga niet na zonsondergang op straat, ook niet om te reizen.
  • Informeer bij je hotel/accommodatie naar criminele plekken in de buurt zodat je deze kunt vermijden.
  • De meeste overvallen vinden overdag plaats. Loop niet alleen over straat en verberg sierraden of laat ze thuis.
  • Vermijd sloppenwijken.
  • Verlies andere bezittenen (zoals koffers) niet uit het oog.
  • Reis zoveel mogelijk alleen en overdag.

In de maanden juni t/m november is het orkaan seizoen. Hou hier rekening mee. Vorig jaar (2019) zijn de Bahama's flink getrokken door orkaan Dorian. Deze heeft veel schade aangericht aan hotels en accommodaties. 

3. Beste reisperiode Bahama's

14 dg cruise Kaaiman Eilanden, Jamaica en Bahamas
Vanaf€2.163

14 dg cruise Kaaiman Eilanden, Jamaica en Bahamas

Zoals genoemd is in de maanden juni t/m november het orakaan seizoen op de Bahama's. De grootste kan op een orkaan zijn in de maanden september en oktober. Alle eilanden van de Bahama's hebben schuilkuilders waar je als toerist ook gebruik van kunt maken. Wil je toch reizen in het orkaan seizoen, hou dan altijd de lokale weersberichten goed in de gaten. De beste reisperiode is december tot mei.

4. Interessante eilanden van de Bahama’s

De Bahama's bestaan uit verschillende eilanden. 

4.1. Blue lagoon island

Blue Lagoon Island (ook bekend als Salt Cay) ligt slechts vijf kilometer ten noordoosten van Nassau en is de thuisbasis van dolfijnen en zeeleeuwen bij Dolphin Encounters, maar het biedt ook alles wat je maar wilt voor een privé-eilandvakantie. Je kunt er zwemmen in een verborgen lagune met helderblauw water, snorkelen vlak bij het strand en koraalriffen zien wemelen van talloze soorten tropische vissen. Zonnebaden op witte zandstranden omringd door kokospalmen en wandelen door weelderige natuurlijke vegetatie die de habitat is voor nestelende vogels.

4.2 Eleuthera Island

Op iedereen's lijst van 's werelds top 10 stranden staat het beroemde Pink Sand Beach van Harbour Island. Weinigen weten dat roze zand zich ook verspreidt over 35 mijl aan de zijkanten van de Atlantische Oceaan en de Caribische Zee van het eiland Eleuthera, dat op zichzelf 100 stranden heeft. Het eiland biedt ook verschillende andere blozende stranden, met name French Leave Beach, Lighthouse Beach, Surfer's Beach en Winding Bay Beach. Je vindt wit, poederachtig zand op Alabaster Beach ook bekend als Receiver's Beach, waar je kunt zwemmen terwijl je wacht op je vlucht. Ook Gaulding Cay Beach, met zijn nabijgelegen naamgenoot Cay waar je bij eb naartoe kunt lopen biedt een prachtig zicht. 

4.3 Stocking Island

Stocking Island is gemakkelijk bereikbaar per boot vanuit Elizabeth Harbour en heeft enkele van de mooiste witte zandstranden van de Bahama's. Snorkelaars en duikers houden ervan om de blauwe gaten, koraaltuinen en onderzeese grotten van het eiland te verkennen. Het eiland is ook de thuisbasis van Stromatolites, naar verluidt de oudste bekende macro-fossielen op de planeet, gevonden op de stranden aan de Atlantische kant.

4.4. Cruise castaway cay (wiki)

Castaway Cay is een privé-eiland op de Bahama's dat dient als een exclusieve haven voor de Disney Cruise Line-schepen. Het ligt in de buurt van Great Abaco Island en heette vroeger Gorda Cay. In 1997 kocht The Walt Disney Company een 99-jarige pachtovereenkomst (tot 2096) voor de cay van de Bahamaanse overheid, waardoor het bedrijf aanzienlijke controle over het eiland kreeg. Castaway Cay was het eerste privé-eiland in de cruise-industrie waar het schip aanmeert op het eiland, waardoor gasten niet meer hoeven te worden aangeland om te landen.

5. Stranden van de Bahama’s

16 dg cruise Van Rotterdam naar Fort Lauderdale
Vanaf€3.394

16 dg cruise Van Rotterdam naar Fort Lauderdale

Het is bijna onmogelijk om de beste stranden van de Bahama's te verfijnen, omdat het lijkt alsof elk strand dat je tegenkomt het mooiste strand is dat je ooit hebt gezien. Toch hebben we hier een top 5 beste stranden van de behama’s bij elkaar gekregen.

5.1. Treasure Cay Beach, Abacos

8 dg cruise Westelijke Caribische Zee.
Vanaf€2.344

8 dg cruise Westelijke Caribische Zee

Niet alleen beschouwd als een van de beste stranden in de Bahama's, maar ook het hele Caribisch gebied. Vijf glorieuze kilometers lang, heeft Treasure Cay Beach prijzen gewonnen ter ere van zijn ongekende allure. Het strand zelf lijkt op een witte, door de wind geblazen berg bedekt met sneeuw, maar je zult geen spatje winter voelen! 

5.2. Tahiti Beach, Abacos

14 dg cruise Kaaiman Eilanden, Jamaica en Bahamas
Vanaf€2.163

14 dg cruise Kaaiman Eilanden, Jamaica en Bahamas

De naam Tahiti Beach wekt beelden op van wuivende kokospalmen op een exotische locatie in de Stille Zuidzee. Het strand op Elbow Cay met deze naamgenoot is niet toevallig. Dit specifieke strand, uit alle glorieuze stranden in de Bahama's, lijkt het meest op een ver tropisch eiland. Een zandstrand glooit rond een bochtig punt en in een beschermde baai.

5.3. Cape Santa Maria, Long Island

Best Western Bay View Suites.
Vanaf€1.829

Best Western Bay View Suites

Het grote en langgerekte land van Long Island heeft meer dan 3000 inwoners. Het is een populaire stopplaats voor iedereen die het beste strand van de Bahama's zoekt. Dit is te danken aan Cape Santa Maria Beach, het perfecte voorbeeld van een tropisch paradijs. Het heeft zand in poedervorm, zo zacht dat het aanvoelt als zijde onder je voeten. Zwemmen, snorkelen en duiken zijn hier populaire activiteiten.

5.4. Cable beach 

8 daagse cruise Beleef de Caribische Zee
Vanaf€774

8 daagse cruise Beleef de Caribische Zee

Het grootste en meest populaire strand van New Providence is vijf gebogen kilometers wit zand en sprankelende turquoise zee, net ten westen van het centrum van Nassau. Cable Beach is vernoemd naar de onderzeese telegrafische kabel die hier in 1892 aan land kwam en is bekleed met resorts, hotels en casino's. Als je een strandstoel wilt, betaal je een dagtarief bij een van de hotels voor het gebruik van de faciliteiten.

5.5. Coco Cay

Coco Cay aka Little Stirrup Cay, is particulier eigendom van Royal Caribbean Cruise Line (RCCL). Het is ongeveer anderhalve kilometer lang, 300 meter breed en het witte zandstrand is exclusief gereserveerd voor gasten van RCCL. Ze hebben het eiland omgetoverd tot een geweldige tussenstop van een dag voor zijn cruisepassagiers. Alle denkbare vormen van watersport zijn er te vinden. Er zijn ook veel restaurants en bars, winkels, spa's, glijbanen en een waterpark voor jong en oud.

6. Natuur van de Bahama’s

Op de verschillende eilanden van de Bahama's kun je veel natuur vinden. 

6.1. Marine Habitat at atlantis

Voordat ze Paradise Island voor het eerst bekijken, realiseren vakantiegangers zich misschien niet de ongelooflijke kans die ze zullen hebben om de buitengewone verzameling mariene habitats en mariene tentoonstellingen te verkennen. Lagunes, grotten, koraalformaties en adembenemende onderwaterruïnes zijn ontworpen om exotisch onderwaterleven te presenteren. Variërend van haaien tot roggen, barracuda, piranha, paling en zelfs bedreigde alligators. Atlantis, Paradise Island, is de thuisbasis van de grootste openlucht mariene habitat ter wereld . Met 14 lagunes, acht miljoen liter oceaanwater en meer dan 50.000 waterdieren die meer dan 250 mariene soorten vertegenwoordigen. 

6.2. Lucayan National park

The Garden of the Groves en Rand Nature Center zijn beide centraal gelegen en populair en trekken elke dag honderden bezoekers. De parken tonen de natuurlijke schoonheid van de Bahama's met slingerende paden door inheemse en niet-inheemse bomen en planten. Beide centra zijn ook een geweldig bezoek voor natuurliefhebbers, met name vogelaars. Opgericht in 1977, is dit 40 hectare grote nationale park de ster van de drie parken van het eiland. Het bevat een van de grootste onderwatergrotsystemen ter wereld, met twee grotten die open zijn voor het publiek. Zwemmen in de grotten is echter verboden en voor duiken is een speciale vergunning vereist.

6.3. Andros

8 dg cruise Westelijke Caribische Zee.
Vanaf€2.344

8 dg cruise Westelijke Caribische Zee

Alle Bahamaanse eilanden hebben een overvloed aan natuurlijke attracties. Maar Andros - de grootste en meest dun ontwikkelde van alle Bahama's - is koning als het gaat om een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Hier vind je het op twee na grootste barrièrerif ter wereld, betoverende blauwe gaten en talloze soorten flora en fauna. Als je een ecotraveler, kajakker, vogelaar, wandelaar, snorkelaar, duiker of visser bent, moet Andros je eerste stop zijn wanneer je de Bahama's bezoekt.

7. Duiken op de Bahama’s

The Royal at Atlantis
Vanaf€2.433

The Royal at Atlantis

De eilanden bieden een scala aan duikervaringen. Je vindt hier verzonken Spaanse galjoenen, blauwe gaten in het binnenland, onderwatergrotten en bosachtige koraalriffen vol met zeeleven. Je kunt zelfs rifhaaien voeren en ermee zwemmen! Duikers op de Bahama's hebben keuze te over. De eilanden zorgen voor alle ervaringsniveaus en duikers kunnen kiezen uit ontspannen ondiepe duiken, spannende driftduiken en ontmoetingen tussen haaien en dolfijnen. Net als bij de stranden is het haast onmogelijk te zeggen welke duikstekken de mooiste zijn. Hieronder een top 5.

7.1. Runway Wall, Nassau

8 dg cruise Bahama's, Haïti en Jamaica
Vanaf€1.295

8 dg cruise Bahama's, Haïti en Jamaica

Buiten het hoofdstadseiland New Providence, meestal Nassau, kunnen duikers weken doorbrengen met het verkennen van de vele wrakken, dramatische muren en de overvloed aan gezonde rifsystemen. Een van de beroemdste duiklocaties hier is Stuart Cove's Dive Bahamas Shark Arena, ook bekend als Runway Wall. Deze duik heeft duizenden duikers van over de hele wereld kennis laten maken met Caribische rifhaaien, gebruikelijk in Bahamaanse wateren. 

7.2. James Bond Wrecks, Nassau

Omdat de nieuwste James Bond-film, "Spectre", werd uitgebracht in november, is het gemakkelijk om terug te blikken op de Bond-geschiedenis in Nassau. Nassau staat bekend als 'Underwater Hollywood' en heeft een grote rol gespeeld als achtergrond voor verschillende Bond-films. Duikend uit het zuidwestelijke einde van New Providence, kunnen duikers hun eigen stukje filmgeschiedenis ervaren door de Vulcan Bomber uit de film "Thunderball" uit 1965 en de Tears of Allah-schipbreuk uit de Bond-film uit 1983 "Never Say Never Again" te verkennen. 

7.3.Current Cut, Eleuthera

The Coral at Atlantis
Vanaf€2.121

The Coral at Atlantis

Iets naar het noorden vind je het eiland Eleuthera, en kun je Current Cut bekijken, gelegen tussen Great Eleuthera Island en Current Island. De beste tijd om te duiken op deze geweldige locatie is bij een vloed, wanneer de getijdenwisseling water door de nauwe opening tussen de eilanden dwingt, waardoor een snelle driftduik ontstaat. Met een maximale diepte van 18 meter kunnen duikers genieten van het kijken naar Bahamaanse riffen en het onderwaterleven zonder energie uit te oefenen. 

7.4. Fowl, Sandy en Pelican Cay, Abaco

Op ongeveer 160 kilometer van Walker Cay, het meest noordelijke eiland van de Bahama's, tot net ten zuiden van Elbow Cay in het oosten, is een uitgebreid riffenstelsel. De nationale parken Sandy Cay, Fowl Cay en Pelican Cay van Abaco helpen dit ongelooflijke gebied te beschermen voor zowel duikers als snorkelaars. Omdat deze rifstructuur uitkijkt op de Atlantische Oceaan, komt er veel voeding binnen, waardoor de koralen en het zeeleven van een overvloedige voedselbron worden voorzien. 

7.5. Tiger Beach, Grand Bahama

8 dg cruise Bahama's Haïti en Jamaica
Vanaf€1.295

8 dg cruise Bahama's Haïti en Jamaica

Bij het meest noordwestelijke puntje van de Bahamaanse keten, vind je Grand Bahama, met name West End. Neem een boottocht van 43 kilometer ten noorden daarvan toe en je bent in een onderwaterparadijs die Tiger Beach wordt genoemd. In een gebied dat een verscheidenheid aan haaiensoorten ondersteunt, is de majestueuze tijgerhaai de onbetwiste ster hier, met een achtergrond van blauw water en een witte, zandige bodem. Deze duiklocatie is niet alleen perfect voor enthousiaste fotografen en videografen, maar ook voor duikers die een ander niveau van haaienervaring willen toevoegen aan hun logboek.

8. Op avontuur in de Bahama’s

Op de verschillende eilanden van de Bahama's is genoeg te beleven. Hieronder enkele tips.

8.1. Stingray Adventure

Een korte comfortabele boottocht brengt je naar Stingray City-park. Vanaf het moment dat je aan boord stapt, wordt je begroet door een vriendelijk welkom van een vriendelijke bemanning. Je zult dol zijn op het prachtige witte ondiepe zand waar je kunt staan of zwemmen met de roggen die je vriendedelijk zullen begroeten. Tijdens de encounter kun je onder andere voeren, snorkelen en veel foto's maken met je nieuwe Stingray-vrienden. 

8.2. Aquaventure water park Atlantis paradise island

Atlantis, Paradise Island - de meest populaire vakantiebestemming op de Bahama's - beschikt over 's werelds grootste open lucht mariene habitat; Waterpark Aquaventure. Inclusief glijbaan van de iconische Mayan Temple, 11 unieke zwembaden,  gerenommeerde stranden,  18-holes golfbaan, het grootste casino in het Caribisch gebied, meer dan 21 restaurants, 19 bars en lounges en nachtclub Aura. 

8.3. Blue lagoon dolfijnen

Blue Lagoon Island Dolphin Encounters, de thuisbasis van Flipper, is een volledig natuurlijke oceaanhabitat op een buitengewoon privé-eiland. Bij Dolphin Encounters heb je de kans om een keer in je leven met dolfijnen te spelen. Je zult je verbazen over hun spectaculaire sprongen ander kunsten. Ook kun je de dag doorbrengen met het genieten van een van de meest afgelegen stranden in de Bahama's op het beroemde Blue Lagoon Island.

8.4. Port Lucaya Marketplace 

8 dg cruise Bahama's, Haïti en Jamaica
Vanaf€1.295

8 dg cruise Bahama's, Haïti en Jamaica

De Port Lucaya Marketplace is de grootste openluchtfaciliteit voor winkelen, dineren en amusement op de Bahama's, met meer dan veertig speciaalzaken en boetieks, zestien restaurants om elke smaakpapillen te verleiden en vier bars / lounge voor entertainment 's avonds laat. De Marketplace heeft een breed scala aan Duty Free-winkels, twee royaal gevulde stromarkten, twee Craft Centers en Push Carts gevuld met Bahamaanse ambachtelijke en souvenirartikelen. Bezoek de beroemde Coconut & Fruit Daiquiri Stand & Daddy Brown’s Conch and Seafood Stand voor authentieke lekkernijen. De beroemde graaf Basie Square, nu Marketplace Square genoemd, laat je de hele nacht dansen op Bahamaanse en internationale muziek!

8.5. John Watling’s distillery

De distilleerderij van John Watling bevindt zich op het historische landgoed Buena Vista in het centrum van Nassau. Het landgoed kijkt uit over de haven en biedt een panoramisch uitzicht en ligt op meer dan twee hectare aan weelderige tropische tuinen met eeuwenoude zwarte olijfbomen. Je kunt een gratis en zelfgeleide rondleiding over het landgoed maken, waarbij het pakhuis een intiem beeld geeft van hoe de rum wordt gebotteld - op de ouderwetse manier, door lokale handen. Meer dan 1.000 verouderde witte eiken vaten vullen de lucht met het 'engelenaandeel', het deel dat verloren is gegaan door verdamping gedurende de vele jaren dat de drank in de vaten rust.

8.6. Prince George Wharf

The Reef at Atlantis.
Vanaf€2.760

The Reef at Atlantis

De historische cruiseschipwerf, ten noorden van Rawson Sq en Bay St, is de toegangspoort tot Nassau voor meer dan een miljoen bezoekers per jaar. Aan de voorzijde van de bruisende Woodes Rogers Walk, herbergt de werf souvenirstalletjes, fastfoodrestaurants, door paarden getrokken surrey touts, een VVV-kantoor en het Junkanoo Expo Museum. Watertaxi's naar Paradise Island en rondvaartboten vertrekken ook vanaf hier en aangrenzende Woodes Rogers Walk.

9. Vervoer op de Bahama’s

The Cove at Atlantis.
Vanaf€4.773

The Cove at Atlantis

Er zijn verschillende opties om je te begeven over de prachtige eilanden. Huurauto's, scooters, bussen en taxi's zijn de meest voorkomende vormen van openbaar vervoer. Fietsen zijn over het algemeen niet beschikbaar voor verhuur, maar zijn in veel resorts te vinden.

9.1. Bus

The Cove at Atlantis
Vanaf€4.136

The Cove at Atlantis

Lage tarieven en lokale mensen maken busreizen een geweldige manier om de echte Bahama's te ervaren. Volwassenen kunnen een enkele reis verwachten van € 1,15 tot €2,30 voor langere reizen. Senioren en schoolkinderen in uniform betalen €0,50. Reizen met de bus is een geweldige manier om geld te besparen en de lokale cultuur te ervaren. 

9.2. Taxi

14 dg cruise Kaaiman Eilanden, Jamaica en Bahamas
Vanaf€2.163

14 dg cruise Kaaiman Eilanden, Jamaica en Bahamas

Taxi's stellen vakantiegangers in staat zich te concentreren op de schoonheid van de Bahama's in plaats van op de weg. Taxi's worden beschouwd als een redelijk goede manier om door de Bahama's te reizen, maar passagiers kunnen een hobbelige rit over ruige Out Island-wegen in petto hebben als ze op weg zijn naar meer afgelegen locaties. Bij aankomst op de eilanden is het egen probleem om er eentje te vinden, omdat ze vaak buiten grote havens en luchthavens worden gestationeerd.

9.3.Auto

The Coral at Atlantis
Vanaf€2.121

The Coral at Atlantis

Er is veel te zien en te doen op de Bahama's en hoewel veel bezoekers meestal niet de attracties verlaten die direct bij hun hotels of resorts liggen, willen anderen graag een deel van de eilanden ontdekken dat iets verder van de gebaande paden ligt. Een auto huren kost gemiddeld zo’n €75,00 per dag .

9.4.  Ferry/boot

8 dg cruise Bahama's, Haïti en Jamaica
Vanaf€1.295

8 dg cruise Bahama's, Haïti en Jamaica

Op de Bahama's bieden veerboten en boten toegang tot de meest afgelegen eilanden. De charme van reizen per boot op de Bahama's valt niet te ontkennen. Jachthavens zijn er in overvloed op elk eiland, waardoor veerboten en boten goede opties zijn voor eilandhoppen. De prijzen hangen natuurlijk af van de afstand die wordt gevaren.

9.5. Scooter

The Royal at Atlantis
Vanaf€2.433

The Royal at Atlantis

Bromfiets en scooters zijn redelijk gemakkelijk te vinden en veel hotels verhuren ze dagelijks of wekelijks. Cruiseschippassagiers kunnen scooterverhuurstations vinden in het Freeport Harbor-gebied en andere stands kunnen worden gezien in Freeport en Lucaya. Helmen zijn verplicht, maar zijn meestal inbegrepen in de huurprijs. Huurprijzen variëren maar zouden ergens in de buurt van €35,00 per dag moeten liggen. Een aanbetaling van ongeveer € 175 is ook vaak vereist

10. Boek een reis naar de Bahama's: vergelijk accommodaties en aanbieders

Lees meer Verre Reizen gidsen...


Verre Reizen Aanbiedingen Bahamas

Vanaf€2.662

Paradise Island, Bahamas

Verblijven in een aangename accommodatie in Paradise Island? Hotel The Royal at Atlantis is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 13204 reizigers beoordelen Hotel The Royal at Atlantis gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel The Royal at Atlantis, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Bahamas? Boek jouw vakantie naar Hotel The Royal at Atlantis vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€2.298

Paradise Island, Bahamas

Verblijven in een aangename accommodatie in Paradise Island? Hotel The Coral at Atlantis is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 5788 reizigers beoordelen Hotel The Coral at Atlantis gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel The Coral at Atlantis, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Bahamas? Boek jouw vakantie naar Hotel The Coral at Atlantis vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€2.760

Paradise Island, Bahamas

Verblijven in een aangename accommodatie in Paradise Island? Hotel The Reef at Atlantis is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 467 reizigers beoordelen Hotel The Reef at Atlantis gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel The Reef at Atlantis, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Bahamas? Boek jouw vakantie naar Hotel The Reef at Atlantis vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€4.773

Paradise Island, Bahamas

Verblijven in een aangename accommodatie in Paradise Island? Hotel The Cove at Atlantis is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 652 reizigers beoordelen Hotel The Cove at Atlantis gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel The Cove at Atlantis, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Bahamas? Boek jouw vakantie naar Hotel The Cove at Atlantis vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€3.000

Nassau, Bahamas

Verblijven in een aangename accommodatie in Nassau? Hotel Sandals Royal Bahamian is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1434 reizigers beoordelen Hotel Sandals Royal Bahamian gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sandals Royal Bahamian, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Bahamas? Boek jouw vakantie naar Hotel Sandals Royal Bahamian vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€1.829

Paradise Island, Bahamas

Verblijven in een aangename accommodatie in Paradise Island? Hotel Best Western Bay View Suites is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 58 reizigers beoordelen Hotel Best Western Bay View Suites gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Best Western Bay View Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Bahamas? Boek jouw vakantie naar Hotel Best Western Bay View Suites vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€774

Miami, Bahamas

Helderblauw water, zandstranden witter dan wit en overal wuivende palmbomen. Welkom in de Caribbean. Op het privé eiland in de Bahama's van MSC Cruises geniet je volop van de zee ontdek de indrukwekkende onderwaterwereld, ga kajakken of huur een sup board. Doe je het liever wat rustiger aan? Ontspan dan volop in de Ocean Yacht Club en Spa. Volgende bestemming Puerto Plata. Neem hier de kabelbaan en bewonder het prachtige uitzicht over deze koloniale stad van de Dominicaanse Republiek. Door naar Puerto Rico, waar je alles te weten komt over de geschiedenis van Bacardí. Geniet vervolgens van een heerlijke cocktail aan boord van de gloednieuwe MSC Seascape. Met vele buitenruimtes en een Infinity Pool aan boord, brengt dit mooie MSC schip je zo dicht mogelijk bij zee. Enjoy!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€1.145

Cozumel, Bahamas

Helderblauw water, zandstranden witter dan wit en overal wuivende palmbomen. Welkom in de Caribbean aan boord van de Norwegian Epic! Eerste stop het privé eiland Great Stirrup Cay in de Bahama's. Geniet hier volop van de zee en ontdek de indrukwekkende onderwaterwereld, ga kajakken of huur een sup board. Aan boord fris je je op in je hut en geniet je even van het uitzicht. Vervolgens bestel je een heerlijke Martini in de Shakers Martini Bar. Als je Martini op is, ga je naar Taste waar een heerlijk diner op je staat te wachten. Door naar de volgende bestemmingen, de Kaaimaneilanden en het populaire Mexico. Geniet hier van zon, zee en strand of boek een excursie naar bijvoorbeeld de indrukwekkende ruïnes in Tulum. Afhankelijk van de vertrekdatum bezoek je daarnaast één van de volgende plaatsen op Jamaica, het land van de rum Ocho Rios, Falmouth of Montego Bay. Terug aan boord sta je met een dikke jas aan te genieten van een drankje in de Skyy Vodka Ice Bar. Wat een bizarre ervaring.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€1.295

Coco Cay, Bahamas

Zin in zon, plezier en mooie natuur? Dan zit je deze winter goed met de Oasis of the Seas! Word elke dag wakker in een ander Caribisch paradijs. Geniet van de vele faciliteiten aan boord van de Oasis of the Seas. Wil je een kleine greep uit de mogelijkheden? Vind je weg uit de escape room, surf op Flowrider, speel een potje lasergame of test de glijbanen Typhoon en Cyclone. Heb je trek gekregen van al dat leuks, haal dan een heerlijke burger bij Johnny Rockets of bestel een pizza bij Sorrento's Pizza. Het plezier gaat ook door als je van boord bent. Verken de hoofdstad van de Bahama's Nassau. Verdiep je in de geschiedenis van Jamaica of geniet van de mooie natuur die dit land rijk is. Dit is een cruise om nooit te vergeten.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€2.344

Coco Cay, Bahamas

Dit toekomstige icoon zal zijn weerga niet kennen, en dan hebben we het over het nieuwste schip van Royal Caribbean Icon of the Seas. Dit nieuwste, grootste cruiseschip ter wereld zit bomvol activiteiten en faciliteiten. Maar niet alles is groot toch zijn er meer dan genoeg knusse plekjes, restaurantjes en terrasjes aan boord waar je kunt plaats nemen. Ga schaatsen op de ijsbaan of roetsj van snelle glijbanen zoals de Frightening Bolt, de Pressure Drop en de Hurricane Hunter. Trotseer de golven en ga surfen op de surfsimulator bovenop het dek, de Flowrider. Een heerlijke hamburger eet je in de Windjammer, een malse steak in Chops Grille. Heb je meer trek in vis? Ga dan zeker naar Hooked Seafood. Maar het plezier stopt niet als je van boord gaat. Vanuit Cozumel kan je de prachtige ruïnes van Tulum gaan bekijken. Ook gaan we naar het privé eiland Perfect Day at CocoCay (Bahama's), waar je kan snorkelen, zwemmen of waterskiën. Of neem de tijd om eens aan dat boek te beginnen. Wat je ook gaat doen plezier verzekerd. Let the fun begin!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€2.144

Cozumel, Bahamas

Wat een ontspannen begin van je vakantie drie hotelovernachtingen in Orlando, Florida! Het tropische Orlando is een echte toeristische trekpleister en staat bekend als een van de grootste pretsteden ter wereld. In de omgeving liggen wereldberoemde themaparken zoals Walt Disney World, Universal Studios en SeaWorld. In de stad zelf kun je een bezoek brengen aan een van de vele musea en parken. Na deze korte citybreak is het tijd om naar de haven te vertrekken, waar je de Norwegian Epic al ziet liggen. Na de check in kun je het schip gaan verkennen. Kies je voor een heerlijke Martini in de Shakers Martini Bar of een drankje in de Skyy Vodka Ice Bar? Dit veelzijdige schip brengt jou onder andere naar het prachtige Cozumel met haar mooie stranden en Maya tempels. Of wat dacht je van Jamaica met haar watervallen en historie? Ook breng je een bezoek aan Great Stirrup Cay het privé eiland van Norwegian Cruise Line.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€3.394

Brest, Bahamas

Stap aan boord in Rotterdam om jouw onvergetelijke cruise richting Fort Lauderdale te beginnen. Bezoek in Le Havre de Place de l'Hotel de Ville en de Cathédrale Notre Dame. Geniet in Portland van de mooie natuur en vogels. Op Bermuda kun je helemaal tot rust komen met het prachtige turqouise water. Aan boord van de Rotterdam verveel je je geen moment. Ga heerlijk dineren in Canaletto of Nami Sushi. Bezoek de B.B. King Blues Club voor wat ontspanning en geweldige muziek. Er is genoeg te beleven tijdens deze cruise!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag

Wat zou jij verbeteren aan deze pagina?