Verre Reis Bonaire

Verre reis Bonaire: De Ultieme Gids

Verre Reis Aanbiedingen

Bekijk 116 verre reizen naar Bonaire.

bekijken

Bonaire uitzicht

Red Palm Village
Vanaf€842

Red Palm Village

Bonaire is één van de ABC eilanden van de kleine Antillen en sinds 2010 een bijzondere gemeente van Nederland. Vakantie in eigen land dus! Het eiland is voornamelijk een heerlijk duikparadijs waarbij veel van toeristische attracties zijn toegespitst op de prachtige onderwaterwereld. Maar ook boven water is er voldoende te beleven. Denk aan wandelen, mountainbiken, paardrijden en zelfs midgetgolfen! Bonaire is, ten opzichte van de buureilanden, heel erg gericht op het behoud van de flora en fauna, zowel onder- als bovenwater. Je zou kunnen stellen dat Bonaire het schoonste eiland van de ABC is. Dit is vooral terug te zien in de parken, maar bijvoorbeeld ook door de inlichtingen die gegeven worden bij duik- en snorkeltrips. Ontdek alle mooie plekjes van het eiland door deze vakantie gids te lezen.

1. Kenmerken Bonaire

Bonaire is een prachtig eiland waar de natuur weelderig floreert en ook door veel natuurbeheerders wordt beschermd. Duiken en snorkelen wordt hier veelvuldig gedaan en is ook meer dan de moeite waard.

Kenmerken vakantie Bonaire

Land Bonaire
Werelddeel Noord Amerika
Klimaat Tropisch semi-aride steppeklimaat
Inwonersaantal 19.000
Aantal internationale toeristen per jaar 15.000
Reistijd vliegtuig (rechtstreekse vlucht) 9 uur
Valuta Antilliaanse gulden/US Dollar
Taal Nederlands, Papiaments, Engels en Spaans
Tijdsverschil met Nederland 6 uur (zomertijd 5 uur)
Prijsniveau Gemiddeld (Euro naar Gulden)
Beste reisperiode Herft, Winter, Voorjaar (Augustus September erg warm)
Activiteiten Strand , winkelen, uitgaan, duiken, cultuur, historie,
Soort reis Geschikt voor alleenreizers, stellen en gezinnen
Visum nodig Nee
Inenten Niet nodig. Er heerst wel dengue en chikungunya dus goed tegen muggen sprayen/bedekkende kleding ‘s avonds

 

2. Bonaire National Marine Park 

Bonaire Village.
Vanaf€791

Bonaire Village

Ook wel BNMP genoemd, beschermt de wateren rondom Bonaire, Klein Bonaire en Lac Bay tot een diepte van 75 meter. Dit park is in 1979 opgericht en het eerste marinepark ter wereld. Het gebied waar al het koraal, mangrovebos en zeegras dat onder het BNMP valt, beslaat een oppervlakte van 27 vierkante kilometer. Gelukkig kun je hier als snorkelaar en duiker het grootste gedeelte van bewonderen. Slechts een klein gedeelte van het onderwaterpark is niet toegankelijk  voor waterrecreatie. 

 

2.1 Nature Tag aanschaffen is verplicht

Resort Bonaire
Vanaf€1.368

Resort Bonaire

Voor een ieder die wil genieten van de natuurlijke pracht en praal is het verplicht een ‘Nature Tag’ aan te schaffen. Deze bron van inkomsten zorgt er weer voor dat parkmanagers en –rangers hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Hierbij geldt dat duikers een Nature Fee van $45 USD per jaar betalen. Snorkelaars, zwemmers, zeilers en andere waterrecreanten betalen een fee van $25 USD per kalenderjaar. Een kleine bijdrage voor groot genot.

2.2 Nergens aankomen!

Van der Valk Plaza Bonaire
Vanaf€2.169

Van der Valk Plaza Bonaire

Om te zorgen dat iedereen kan blijven genieten van het weelderige onderwaterleven, heeft het BNMP wel een aantal bepalingen opgesteld waar bewoners en toeristen zich aan dienen te houden. Alleen op deze manier kunnen we er met elkaar voor zorgen dat het leven op Bonaire zo schoon en mooi blijft. Niet geheel verbazingwekkend is onder andere dat je niet mag speervissen met harpoen en/of een kruisboog. Daarnaast is het meest belangrijke van natuurbehoud dat je er naar kijkt en niet aankomt. Dit is dan ook verboden en duikers is het zelfs niet toegestaan duikhandschoenen te dragen (behalve bij wrakduiken). Tevens mag je geen levende of niet levende organismen mee te nemen uit het park. Geef iedereen de mogelijkheid van de kleurrijke eilandpracht te genieten en neem er mooie (mentale) foto’s van.

3. Washington-Slagbaai National Park (WSNP)

Appartement Bunita
Vanaf€329

Appartement Bunita

Dit 60 vierkante kilometer omvattende park bestrijkt het overgrote deel van Bonaire’s noordkant. Je kunt hier te voet, met mountainbike of auto op avontuur gaan en de fraaie geologische, cultuur-historische bezienswaardigheden bewonderen. Het terrein is bergachtig en bestaat onder andere uit cactuswouden, rotsformaties, aloëvelden, zandduinen, zoutmeren en eeuwenoude kalkterrassen. Hierdoor huizen hier meer dan 500 verschillende plant- en diersoorten.

4. Flamingo’s spotten

Van der Valk Plaza Bonaire
Vanaf€2.169

Van der Valk Plaza Bonaire

Ondanks dat er zo vele soorten vogels op het eiland te zien zijn, blijft de Caribische Flamingo spotten toch één van de hoogtepunten van je vakantie op Bonaire. Ze zijn niet voor niets het symbool van het eiland. De kans dat je deze prachtige dieren treft is het grootst bij zoutmeren zoals het Gotomeer en Pekelmeer. We hoeven je niet te zeggen je camera mee te nemen! Op Bonaire leven tijdens de broedtijd wel meer dan 10.000 Flamingo’s. Dat terwijl er in de hele Cariben helaas nog maar vier broedkolonies over zijn. Flamingo’s hebben het dusdanig naar hun zin op Bonaire, dat ze soms wel twee eieren leggen. Iets wat nergens ter wereld voorkomt!

Flamingo's Bonaire

5. Salt pyramids of zoutpannen

Ocean Breeze Bonaire
Vanaf€782

Ocean Breeze Bonaire

De zoutpannen zijn kunstmatige vormen van de zoutmeren (Saliña’s) op het eiland. Een zoutmeer is een poel binnen het eiland waar wel water in, maar niet uit kan stromen. Deze zijn van groot ecologisch belang, aangezien ze voorkomen dat modderwater de zee instroomt. Iets wat zeer slecht is voor het koraal. Aan de zuidkant van Bonaire zie je de grote bergen zout (salt pyramids) liggen. Dit is het resterende zout van verdampt water wat ook regelmatig geoogst wordt. Daarnaast is het een fascinerend aanzicht.

6. Slavenhuisjes aan het pekelmeer

Red Palm Village
Vanaf€842

Red Palm Village

 Wereldberoemd en uniek zijn deze piepkleine huisjes op de dijk aan het Pekelmeer. Hier zijn twee kleuren huisjes te zien, witte en okergele. Deze staan bij de witte en rode zoutpannen. De koraalstenen onderkomens werden in 1850 gebouwd, zijn niet hoger dan anderhalve meter en huisvestten in der tijd soms wel vijf man.

7. Ezels spotten

De Flamingo is dan wel het symbool van het eiland, toch denk je bij Bonaire ook vaak aan ezels! Deze lopen meer dan eens wild rond. Wat komt doordat zij in grote hoeveelheden op het eiland te vinden zijn. In totaal zijn er zo’n 870 ezels op het kleine eilandje. Hiervan lopen er rond de 600 in het Donkey Sanctuary Bonaire, 200 in het Washington Slagbaai National Park en nog ruim 70 vrij over het eiland. Gelukkig wordt er aan castratie gedaan en zijn de meeste dieren gechipt. Zo blijft het aantal redelijk onder controle.

8. Duiken

Resort Bonaire
Vanaf€1.368

Resort Bonaire

Wie iets over Bonaire opzoekt, komt uit bij de prachtige duikstekken en de meerdere duikscholen die het eiland herbergt. Dit is ook niet zo vreemd aangezien de helft van de toeristen die jaarlijks naar het eiland trekt, voor deze ontspannende sport komt. De laatste decennia is Bonaire telkens weer uitgeroepen tot de beste duikbestemming van de Caribische archipel door ‘Scuba Diving Magazine’. Dit komt door de serene rust die er op het eiland heerst, de liefde voor duiken bij het grootste gedeelte van de bewoners, het grote aantal kantduik-mogelijkheden en door de bijna niet aangetaste maritieme natuur.

Op Bonaire vind je zesentachtig officiële duiklocaties, waarvan er eenenvijftig kantduik-plekken zijn. Door middel van speciale gele stenen aan de kant en gele boeien in het water, kun je deze duiklocaties herkennen. 

8.1 Duikscholen

Als je tijdens je vakantie op Bonaire wilt duiken en of je duikcertificaat wilt halen, ben je dus op het juiste eiland. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij:

8.2 Bootduiken

Ocean Breeze Bonaire
Vanaf€782

Ocean Breeze Bonaire

Aangezien je op een eiland bent, is een bootduik een erg leuk alternatief voor de meerdere kantduiken. Zeker ook omdat er meerdere koraalriffen en wrakken verder uit de kust liggen. Er is keuze uit vijfendertig bootduikspots. Bovengenoemde duikscholen bieden deze trips ook aan.

8.3 Snorkelen

Belnem Bonaire
Vanaf€876

Belnem Bonaire

De overweldigende onderwaterwereld is ook prima te ontdekken zonder duikflessen. Doordat er al vrij ondiep veel kleurrijk leven te zien is, kijk je je ogen uit vanachter je bril. Je kunt op Bonaire bij zeventien officiële snorkelplaatsen terecht. Gave plekken om te water te gaan zijn onder andere 1000 Steps Beach, Donkey Beach, Washington Slagbaai National Park en Klein Bonaire. Denk er aan dat je een goede uitrusting hebt en jezelf voldoende insmeert. Natuurlijk  kun je je masker opzetten, je vinnen aantrekken en zelf op onderzoek uitgaan. Zoals gezegd zijn er voldoende prachtige spots. Wij raden aan om in ieder geval één keer met georganiseerde snorkeltrip mee te gaan. Zo leer je de mooiste plekken kennen en ook meer over het onderwaterleven.

Volop genieten van een dag zeilen en snorkelen doe je met de Chill & Grill Catamarantour of één van de andere relaxte trips van Epic Tours Bonaire.

9. Thousand steps Beach

BnB Bonaire.
Vanaf€731

BnB Bonaire

Eén van de befaamde stekken is dit bekende duikersstrand. Het dankt zijn naam aan de kalkstenen trappen die je moet afdalen om er te komen. Hoewel de naam misschien een beetje intimiderend klinkt, bestaat de trap slechts uit ongeveer 67 treden. Als je echter opstaat na een zonnige dag op dit vredige strand en je moet weer naar boven, dan kan het voelen als duizend stappen... Het strand bestaat uit wit zand en gebleekte stukjes koraal.  De baai is omgeven door kalkrotsen. Het is geweldig voor zowel duiken als snorkelen, omdat je hier vaak schildpadden tegenkomt in de ondiepe, turquoise wateren.

10. Klein Bonaire

Resort Bonaire
Vanaf€1.368

Resort Bonaire

Dit mini tropische eilandje ligt van zes vierkante meter ligt zo’n 800 meter uit de kust van Bonaire en is een duidelijk voorbeeld van een bounty strand. Het zogeheten Dry Forst bestaat uit rond de 34 boom- en 42 plantsoorten. Ook huisvest het rifeilandje 54 verschillende soorten reptielen, vogels en andere diersoorten. Tevens staat Klein Bonaire bekend om de gewilde broedplaats voor zeeschildpadden. Van de zeven soorten die er wereldwijd nog in leven zijn, zetten er vijf soorten hun eieren af op Bonaire. De warana, lederschildpad, groene zeeschildpad, dikkopschildpad en de karetschildpad.

Captain Dons Habitat
Vanaf€780

Captain Dons Habitat

Schildpadden komen altijd terug naar de plaats waar ze geboren zijn om hun eieren te leggen. Dit kan zo 30 jaar terug zijn. Daarom is het erg belangrijk er door Sea Turtle Conservation Bonaire (STCB) onder andere gelet wordt op de broedplaatsen van deze dieren. 

10.1. Snorkelen en windsurfen Klein Bonaire

Er zijn meerder aanbieders die een snorkeltrip naar het kleine eilandje organiseren. Wij raden WoodWind aan omdat je heerlijk relaxed met hun catamaran zeilt en zij veel voorlichting geven over het zeeleven. Waaronder het belang van koraal en het behoud van de zeeschildpadden. Ook maken ze prachtige opnames van de snorkeltrip!

10.2. Jibe City

Het gedeelte waar je het echte eilandleven ervaart is toch wel Jibe City aan Lac Bay. Hier tref je de relaxedheid die het leven kan bieden. Zeker een aanrader voor een niet al te gecompliceerde maaltijd en een verfrissend drankje. Lac Bay bestaat uit een acht vierkante kilometer omvattende lagune gelegen aan de zuidoostkant van Bonaire. Deze zit tussen een noordelijk gelegen mangrovebos en de oostelijk gelegen koraaldam in. Ook hier wordt erg aan het behoud van natuur gedaan, zeker omdat er jaarlijks duizenden surfers op de baai afkomen.

Hier is de wind altijd aanlandig, wat het perfect maakt om de te surfen. Niet alleen voor hobbyisten maar ook de verschillende wedstrijden die regelmatig gehouden worden. Naast Jibe City kun je ook heerlijk vertoeven bij Sorobon Beach.

11. Hoofdstad Bonaire, Kralendijk

Red Palm Village
Vanaf€842

Red Palm Village

De hoofdstad van Bonaire is Kralendijk en daarmee ook het meest levendige gedeelte van het eiland. Het centrum van de stad bestaat uit een boulevard (Kaya Craane) en een winkelstraat (Kaya Grandi). Hier vind je meerdere winkels, restaurants en bars waar je je prima kunt vermaken. De meeste restaurants van Bonaire vind je aan de waterzijde en pier. De keuken varieert van Kryools (lokaal) tot internationaal. Geniet van het heerlijk uitzicht en de ondergaande zon.

Ocean Breeze.
Vanaf€719

Ocean Breeze

Bonaire staat niet bekend om het bruisende uitgaansleven, maar herbergt zeker een aantal gezellige bars en cafeés waar je lekker aan de cocktails kunt slaan. Daarnaast zijn er ook snèks op het eiland te vinden. Deze kleine barretjes verkopen drank voor meer lokale prijzen. Als je aan de Caribien denkt, denk je toch ook wel aan een lekker koel drankje in je handen. Om daarbij ook nog te genieten van de gezellige lokale muziek, is het zeker aan te raden langs de happy hours te gaan. Bekende Happy Hours zijn onder andere:

Coconut Crash Beach Club is gehuisvest in het Plaza Beach Resort waar je overigens ook een all-inclusive vakantie naar Bonaire kunt boeken.

12. Midgetgolf, vervoer en andere weetjes

Al bekend met Karin en Hans ten Bohmer die in 2016 meededen aan het programma Ik Vertrek? Sinds 2018 is het mogelijk de achttien holes van hun aangelegde midgetgolfbaan te trotseren. Flamingo Adventure Golf bestaat uit verschillende thema’s en geeft de mogelijkheid voor een gezellige familiedag. Bonaire is dusdanig kleinschalig dat je hier veel te voet kunt afleggen. Om het eiland goed te kunnen verkennen is een gemotoriseerd voertuig echter wel aan te raden. Zeker wanneer je bijvoorbeeld op rondtocht gaat in één van de parken.

Het ligt er maar net aan wat je van plan bent tijdens je vakantie op Bonaire te gaan doen. Wil je vooral van strand naar strand rijden? Of wil je het eiland verkennen? Hierom is de afweging om bijvoorbeeld een terreinwagen te huren zeker iets om je achterhoofd te houden. Doordat er niet veel verkeer op de weg is, kun je overwegen een scooter te huren voor je vakantie op Bonaire. Deze zijn ontzettend populair, kosten weinig in benzine en brengen je op de meeste plaatsen. Wij raden aan je auto te regelen voor je op vakantie gaat. Hierdoor ben je direct mobiel en hoef je niet na een lange reis nog te zoeken naar de beste autoverhuurder. Boek bijvoorbeeld via AB CarrentalBon4Rent of Bonaire Rent a Car. Voor scooters kun je terecht bij deze drie verhuurders op het eiland: Scooters Bonaire, Macho Scooters en Smiley Rentals. Ook deze zijn vooraf te boeken.

12.1 Oudste nederzetting van Bonaire

Van der Valk Plaza Bonaire
Vanaf€2.169

Van der Valk Plaza Bonaire

De oudste nederzetting van Bonaire én de Nederlandse Antillen werd door Spaanse kolonisten gesticht in 1527. Het ligt in een dal ten noordwesten van het eiland en is omringd door prachtige heuvels. Neem vooral een kijkje bij 'Altamira Ujo'. Hier staat een stenen bankje en heb je een fantastisch uitzicht over het dorpje. Op 30 april wordt op Bonaire Rincondag (Dia di Rincon) gevierrd. Een feest wat te vergelijken is met een combinatie van Carnaval en Koningsdag. De straten vullen zich met frivole dansers en muzikanten die de typische platteland (kunuku) levensstijl weergeven. 

Belnem Bonaire
Vanaf€876

Belnem Bonaire

Twee weken voor aanvang wordt ook het ‘Festival Criolla’ georganiseerd. Hierbij worden onder andere verkiezingen gehouden waarbij het feestlied van Rincondag wordt gekozen. Wanneer je rond deze periode naar het eiland gaat, ontkom je niet aan de festiviteiten! 

12.2. Vlag van Bonaire

Captain Dons Habitat
Vanaf€780

Captain Dons Habitat

De Bonairiaanse vlag is op 11 december 1981 in samenwerking met de hele bevolking tot stand gekomen. Hierbij staat de zespuntige ster voor een kompas, de rode kleur voor overlevingskracht, het geel voor de zon en strand, het wit voor vrede en het blauw voor de zee. 

13. Boek een vakantie naar Bonaire: vergelijk aanbieders en accommodaties

Lees meer Verre Reizen gidsen...


Top 3 Verre Reis Aanbieders naar Bonaire

Vakanties van Beachcheck.com in Bonaire
Vakanties van Bonaire Resorts in Bonaire
Vakanties van TUI.nl in Bonaire

Verre Reizen Aanbiedingen Bonaire

Vanaf€1.185

Kralendijk, Bonaire

Beoordeling
7.9 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Behoefte aan een flinke portie zon, hagelwitte stranden en wuivende palmbomen? Dan is het tropische Bonaire in het Caribisch gebied absoluut wat voor jou. En wil je in luxe verblijven, dan moet je beslist bij Aparthotel Europarcs Resort Bonaire zijn. Dit 4-sterrenresort heeft ruime appartementen en kamers, die van alle gemakken zijn voorzien. De hele dag kun je aan een van de zwembaden lekker genieten van cocktails en fingerfood, terwijl je met je voeten in een écht zandstrand ligt. Lees dat spannende boek eindelijk uit en luister naar je favoriete muziek. Of geniet van een drankje op het loungeterras. Behoefte aan meer actie? Ook dan is er van alles te doen op het schitterende Bonaire. Wil jij volop genieten van de Caribische zon op een heerlijke plek? Boek dan snel jouw verblijf bij Resort Bonaire!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€1.416

Kralendijk, Bonaire

Beoordeling
8.1 / 10
Luxe niveau
3 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Kralendijk? Hotel Divi Flamingo Beach Resort en Casino is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 251 reizigers beoordelen Hotel Divi Flamingo Beach Resort en Casino gemiddeld met een 8. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een fantastisch casino. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Divi Flamingo Beach Resort en Casino, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Bonaire? Boek jouw vakantie naar Hotel Divi Flamingo Beach Resort en Casino vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€719

Bonaire

Beoordeling
9.4 / 10

Ontsnap naar Ocean Breeze, een parel in Kralendijk waar het azuurblauwe zwembad en de nabijheid van het strand zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Laat je meeslepen door de verfrissende bries en geniet van de ontspannen sfeer. Hier, waar comfort en natuur samenkomen, vind je alles voor de perfecte vakantie.

BEKIJKEN
Zoover.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€740

Kralendijk, Bonaire

Beoordeling
8.9 / 10
Luxe niveau
3 / 5

Helderblauw van de zee rondom Bonaire. Op slechts een paar stappen van de leuke, rustig gelegen cottages van Hamlet Oasis. Groen van de prachtig aangelegde tropische tuin, waar het niet alleen voor jullie genieten is, maar ook voor de vele vogels op Bonaire. De naam verklapt het al een beetje Hamlet Oasis is een oase van rust in het o zo knusse Kralendijk. Een kleinschalig vakantiepark met fijne appartementen en een ruim terras. Volg de panoramische route vanaf Kralendijk langs de ruige kustlijn. Vergeet vooral de snorkelstop bij het populaire 1000 steps niet. Vissen in alle kleuren, soorten en maten zwemmen er vrolijk op los. En wat te denken van de felgekleurde flamingo's die paraderen in het Gotomeer? Vanavond vertel je de Nederlandse eigenaar van Hamlet honderduit over het mooie Bonaire wat je vandaag ontdekt hebt.

BEKIJKEN
TUI.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€782

Kralendijk, Bonaire

Beoordeling
8.7 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Vanaf Ocean Breeze Bonaire pak je de boot om de kustlijn van het eiland te ontdekken. Wist je dat Bonaire een van de beste duiklocaties ter wereld is? Dus zet die snorkel op en duik de fascinerende onderwaterwereld in. Aanmeren voor een lekkere lunch doe je bij de haven van Ocean Breeze. Schuif je liever ergens anders aan? Vanaf hier zit je in een mum van tijd in Kralendijk, waar je volop keuze hebt uit leuke restaurants. Of doe als de locals en bestel een ijsje bij Gio's. Terug in je appartement droom je alvast over je snorkelavontuur van morgen.

BEKIJKEN
TUI.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€731

Bonaire

Beoordeling
9.0 / 10

Duik in het avontuur bij BnB Bonaire! Met een schitterend zwembad en nabijheid tot adembenemende stranden, is het de ultieme uitvalsbasis voor zonneaanbidders en watersportliefhebbers. Ontspan op het terras, verken het eiland op de fiets of dompel jezelf onder in de lokale cultuur. BnB Bonaire staat garant voor een onvergetelijke vakantie.

BEKIJKEN
Vakanties.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€1.680

Kralendijk, Bonaire

Beoordeling
9.0 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Wil je verblijven op Bonaire in een intiem en luxe hotel met privéstrand, duikschool en jachthaven? Dan moet je naar Harbour Village Beach Club. Hier vind je alles voor een relaxte droomvakantie. Een typische ochtend een warme bries, het geluid van zee en het geritsel van de wind door de palmbladeren. Relaxter wakkerworden kan toch niet? Met slechts een paar stappen sta je in de Caribische zee. Het zandstrand onder je voeten, nog wat mijmeren in een hangmat om daarna naar het restaurant te gaan voor een goed ontbijt. In de verkoelende zeebries tik je een eitje weg, terwijl de kids na hun wentelteefjes gaan schatzoeken op het strand en hou je een oogje in het zeil. Alle ingrediënten kloppen de locatie, de gastvrijheid en de ontspannen sfeer van barefoot luxury, ofwel doen waar je zin in hebt. Wat denk je van lunchen of dineren op het dek van een schip en hoe romantisch is een tafeltje op het strand bij zonsondergang? Maar voor wat meer actie pak je je snorkelspullen erbij en bekijk je de kleurrijke onderwaterwereld van Bonaire. Wat een fijne vakantie bij Harbour Village Beach Club!

BEKIJKEN
TUI.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€1.368

Belnem, Bonaire

Beoordeling
8.2 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Bon Bini bij Resort Bonaire. En dat is het zeker, want hier verveel je je geen moment. Neem een verfrissende duik in een van de zwembaden. Drink een cocktail aan de poolbar en stuur jaloersmakende foto's naar je vrienden via de gratis wifi. Voetjes in het zand, want er is een écht zandstrand aan het zwembad. Eindelijk tijd om dat boek uit te lezen op een ligbed. 's Avonds geniet je van het uitzicht op je balkon. In de moderne appartementen van Resort Bonaire kom je helemaal tot rust....én als je er toch op uit wilt, dan cruise je met je huurauto het hele eiland over. De zoutpannen, Sorobon Beach of Washington Slagbaai National Park. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van dit fijne eiland.

BEKIJKEN
TUI.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€881

Kralendijk, Bonaire

Beoordeling
9.0 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Welkom op het eiland Bonaire waar je hartelijk ontvangen wordt in het Bloozz Resort Bonaire. Verblijf romantisch samen of juist met het gezin in een appartement, studio of penthouse. De kamers hebben een frisse uitstraling en zijn modern ingericht. Comfortabele bedden zorgen ervoor dat je elke ochtend uitgerust wakker wordt tijdens je vakantie op Bonaire. Verder geniet je in het resort van een speciale ontbijtservice (te reserveren via het hotel) waarbij je aangeeft wat er de volgende ochtend voor je klaar moet staan bij de poolbar. Zo heb je altijd een persoonlijk ontbijt, ideaal! En gooi de deuren van je balkon eens open, het eerste wat je ziet is de zee en het bekende Bachelor's Beach dat er uitnodigend bij ligt. Pak die strandtas maar in en vergeet je snorkelspullen niet, want dit is dé plek waar het water kraakhelder is. Perfect om de onderwaterwereld van dichtbij te bewonderen. Blijf je liever op het resort? Neem een duik in het helende magnazwembad en trek een paar banen door het mineraalwater zonder chloor. Wedden dat je er helemaal zen uit komt? Dit wordt een hele ontspannen zonvakantie op Bonaire …

BEKIJKEN
TUI.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€1.579

Kralendijk, Bonaire

Beoordeling
7.8 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Het uitgestrekte All Inclusive Van der Valk All Inclusive Plaza Beach Resort ligt op de beste locatie van Bonaire en is voorzien van een populaire beachbar, een eigen jachthaven en zeer ruime suites. Naast de zeer aantrekkelijke prijs, is het de ideale stek voor zonaanbidders en strandliefhebbers. Je loopt zo het strand op de zee in. Of neem plaats op een van de uitnodigende loungebedden aan het zwembad met een goed boek of wandel naar het knusse Kralendijk. Ben je in voor wat meer actie, verken dan de helderblauwe zee per kajak of zeilboot. Als je met je tenen in het zand zit te eten bij de ondergaande zon, kun je je geen mooiere plek voorstellen. Kortom, Plaza is 'the place to beach', zoals ze zelf zeggen.

BEKIJKEN
TUI.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€329

Kralendijk, Bonaire

Beoordeling
8.9 / 9
Luxe niveau
4 / 5

De 'Bunita' is een luxe uitgevoerd 4-persoons appartement tussen de 67 en 75 m2, gelegen op de 1e verdieping en beschikt over 2 slaapkamers met beide een eigen badkamer en airco. Er is een apart gastentoilet aanwezig. Deze appartementen zijn voorzien van een luxe keuken met o.a. een vaatwasser en inductiekookplaat. Daarnaast is er een ruime living.Door een slaapbank in de woonkamer kunnen er 2 extra slaapplaatsen worden gecreëerd. De 4-persoons appartementen beschikken allemaal over een ruim balkon tussen de 18 en 35 m2. Deze is middels een schuifpui te bereiken. Hierdoor wordt het binnen- en buitengevoel versterkt. Alle appartementen zijn volledig af te sluiten door middel van horren/ramen. Bedlinnen en badlinnen zijn inbegrepen. 

BEKIJKEN
Bonaire Resorts
Gevonden: Gisteren
Vanaf€842

Lac Bay, Bonaire

Beoordeling
8.0 / 10
Luxe niveau
3 / 5

Op Bonaire leef je buiten en Red Palm Village is dé plek om dit te doen. De Nederlandse eigenaren heten je van harte welkom in hun anders dan anders concept de eerste glamping op Bonaire met stoere shutter lodges. Als je de kamerbrede shutters 's ochtends openschuift, haal je buiten naar binnen. Iedere lodge heeft alle gemakken van thuis. Duurzaamheid staat bij Red Palm Village hoog in het vaandel. Als gast merk je het verschil niet, het milieu des te meer. Wie eropuit wil trekken, pakt de huurauto. Een kronkelweg loodst je zo door het beschermde natuurgebied Lac Bay naar de stranden van Sorobon. Hier is het heerlijk surfen, snorkelen of chillen. En perfect voor de kids door het langzaam aflopende strand. Ook op je vakantieadres lonkt het zwembad. Hier op Bonaire is het leven bon.

BEKIJKEN
TUI.nl
Gevonden: Gisteren

Wat zou jij verbeteren aan deze pagina?