Verre Reis Bonaire

Verre reis Bonaire: De Ultieme Gids

Verre Reis Aanbiedingen

Bekijk 59 verre reizen naar Bonaire.

bekijken

Bonaire uitzicht

Bonaire Fun & Tropicana
Vanaf€802

Bonaire Fun & Tropicana

Bonaire is één van de ABC eilanden van de kleine Antillen en sinds 2010 een bijzondere gemeente van Nederland. Vakantie in eigen land dus! Het eiland is voornamelijk een heerlijk duikparadijs waarbij veel van toeristische attracties zijn toegespitst op de prachtige onderwaterwereld. Maar ook boven water is er voldoende te beleven. Denk aan wandelen, mountainbiken, paardrijden en zelfs midgetgolfen! Bonaire is, ten opzichte van de buureilanden, heel erg gericht op het behoud van de flora en fauna, zowel onder- als bovenwater. Je zou kunnen stellen dat Bonaire het schoonste eiland van de ABC is. Dit is vooral terug te zien in de parken, maar bijvoorbeeld ook door de inlichtingen die gegeven worden bij duik- en snorkeltrips. Ontdek alle mooie plekjes van het eiland door deze vakantie gids te lezen.

1. Kenmerken Bonaire

Bonaire is een prachtig eiland waar de natuur weelderig floreert en ook door veel natuurbeheerders wordt beschermd. Duiken en snorkelen wordt hier veelvuldig gedaan en is ook meer dan de moeite waard.

Kenmerken vakantie Bonaire

Land Bonaire
Werelddeel Noord Amerika
Klimaat Tropisch semi-aride steppeklimaat
Inwonersaantal 19.000
Aantal internationale toeristen per jaar 15.000
Reistijd vliegtuig (rechtstreekse vlucht) 9 uur
Valuta Antilliaanse gulden/US Dollar
Taal Nederlands, Papiaments, Engels en Spaans
Tijdsverschil met Nederland 6 uur (zomertijd 5 uur)
Prijsniveau Gemiddeld (Euro naar Gulden)
Beste reisperiode Herft, Winter, Voorjaar (Augustus September erg warm)
Activiteiten Strand , winkelen, uitgaan, duiken, cultuur, historie,
Soort reis Geschikt voor alleenreizers, stellen en gezinnen
Visum nodig Nee
Inenten Niet nodig. Er heerst wel dengue en chikungunya dus goed tegen muggen sprayen/bedekkende kleding ‘s avonds

 

2. Bonaire National Marine Park 

Delfins Beach Resort.

Delfins Beach Resort

Ook wel BNMP genoemd, beschermt de wateren rondom Bonaire, Klein Bonaire en Lac Bay tot een diepte van 75 meter. Dit park is in 1979 opgericht en het eerste marinepark ter wereld. Het gebied waar al het koraal, mangrovebos en zeegras dat onder het BNMP valt, beslaat een oppervlakte van 27 vierkante kilometer. Gelukkig kun je hier als snorkelaar en duiker het grootste gedeelte van bewonderen. Slechts een klein gedeelte van het onderwaterpark is niet toegankelijk  voor waterrecreatie. 

 

2.1 Nature Tag aanschaffen is verplicht

Ocean Breeze.
Vanaf€950

Ocean Breeze

Voor een ieder die wil genieten van de natuurlijke pracht en praal is het verplicht een ‘Nature Tag’ aan te schaffen. Deze bron van inkomsten zorgt er weer voor dat parkmanagers en –rangers hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Hierbij geldt dat duikers een Nature Fee van $45 USD per jaar betalen. Snorkelaars, zwemmers, zeilers en andere waterrecreanten betalen een fee van $25 USD per kalenderjaar. Een kleine bijdrage voor groot genot.

2.2 Nergens aankomen!

Ocean Breeze Bonaire
Vanaf€1.043

Ocean Breeze Bonaire

Om te zorgen dat iedereen kan blijven genieten van het weelderige onderwaterleven, heeft het BNMP wel een aantal bepalingen opgesteld waar bewoners en toeristen zich aan dienen te houden. Alleen op deze manier kunnen we er met elkaar voor zorgen dat het leven op Bonaire zo schoon en mooi blijft. Niet geheel verbazingwekkend is onder andere dat je niet mag speervissen met harpoen en/of een kruisboog. Daarnaast is het meest belangrijke van natuurbehoud dat je er naar kijkt en niet aankomt. Dit is dan ook verboden en duikers is het zelfs niet toegestaan duikhandschoenen te dragen (behalve bij wrakduiken). Tevens mag je geen levende of niet levende organismen mee te nemen uit het park. Geef iedereen de mogelijkheid van de kleurrijke eilandpracht te genieten en neem er mooie (mentale) foto’s van.

3. Washington-Slagbaai National Park (WSNP)

Bonaire Fun.
Vanaf€802

Bonaire Fun

Dit 60 vierkante kilometer omvattende park bestrijkt het overgrote deel van Bonaire’s noordkant. Je kunt hier te voet, met mountainbike of auto op avontuur gaan en de fraaie geologische, cultuur-historische bezienswaardigheden bewonderen. Het terrein is bergachtig en bestaat onder andere uit cactuswouden, rotsformaties, aloëvelden, zandduinen, zoutmeren en eeuwenoude kalkterrassen. Hierdoor huizen hier meer dan 500 verschillende plant- en diersoorten.

4. Flamingo’s spotten

Harbour Village Beach Club.

Harbour Village Beach Club

Ondanks dat er zo vele soorten vogels op het eiland te zien zijn, blijft de Caribische Flamingo spotten toch één van de hoogtepunten van je vakantie op Bonaire. Ze zijn niet voor niets het symbool van het eiland. De kans dat je deze prachtige dieren treft is het grootst bij zoutmeren zoals het Gotomeer en Pekelmeer. We hoeven je niet te zeggen je camera mee te nemen! Op Bonaire leven tijdens de broedtijd wel meer dan 10.000 Flamingo’s. Dat terwijl er in de hele Cariben helaas nog maar vier broedkolonies over zijn. Flamingo’s hebben het dusdanig naar hun zin op Bonaire, dat ze soms wel twee eieren leggen. Iets wat nergens ter wereld voorkomt!

Flamingo's Bonaire

5. Salt pyramids of zoutpannen

Bonaire Fun.
Vanaf€802

Bonaire Fun

De zoutpannen zijn kunstmatige vormen van de zoutmeren (Saliña’s) op het eiland. Een zoutmeer is een poel binnen het eiland waar wel water in, maar niet uit kan stromen. Deze zijn van groot ecologisch belang, aangezien ze voorkomen dat modderwater de zee instroomt. Iets wat zeer slecht is voor het koraal. Aan de zuidkant van Bonaire zie je de grote bergen zout (salt pyramids) liggen. Dit is het resterende zout van verdampt water wat ook regelmatig geoogst wordt. Daarnaast is het een fascinerend aanzicht.

6. Slavenhuisjes aan het pekelmeer

Bonaire Village.
Vanaf€971

Bonaire Village

 Wereldberoemd en uniek zijn deze piepkleine huisjes op de dijk aan het Pekelmeer. Hier zijn twee kleuren huisjes te zien, witte en okergele. Deze staan bij de witte en rode zoutpannen. De koraalstenen onderkomens werden in 1850 gebouwd, zijn niet hoger dan anderhalve meter en huisvestten in der tijd soms wel vijf man.

7. Ezels spotten

De Flamingo is dan wel het symbool van het eiland, toch denk je bij Bonaire ook vaak aan ezels! Deze lopen meer dan eens wild rond. Wat komt doordat zij in grote hoeveelheden op het eiland te vinden zijn. In totaal zijn er zo’n 870 ezels op het kleine eilandje. Hiervan lopen er rond de 600 in het Donkey Sanctuary Bonaire, 200 in het Washington Slagbaai National Park en nog ruim 70 vrij over het eiland. Gelukkig wordt er aan castratie gedaan en zijn de meeste dieren gechipt. Zo blijft het aantal redelijk onder controle.

8. Duiken

Hamlet Oasis
Vanaf€973

Hamlet Oasis

Wie iets over Bonaire opzoekt, komt uit bij de prachtige duikstekken en de meerdere duikscholen die het eiland herbergt. Dit is ook niet zo vreemd aangezien de helft van de toeristen die jaarlijks naar het eiland trekt, voor deze ontspannende sport komt. De laatste decennia is Bonaire telkens weer uitgeroepen tot de beste duikbestemming van de Caribische archipel door ‘Scuba Diving Magazine’. Dit komt door de serene rust die er op het eiland heerst, de liefde voor duiken bij het grootste gedeelte van de bewoners, het grote aantal kantduik-mogelijkheden en door de bijna niet aangetaste maritieme natuur.

Op Bonaire vind je zesentachtig officiële duiklocaties, waarvan er eenenvijftig kantduik-plekken zijn. Door middel van speciale gele stenen aan de kant en gele boeien in het water, kun je deze duiklocaties herkennen. 

8.1 Duikscholen

Als je tijdens je vakantie op Bonaire wilt duiken en of je duikcertificaat wilt halen, ben je dus op het juiste eiland. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij:

8.2 Bootduiken

Bonaire Fun.
Vanaf€802

Bonaire Fun

Aangezien je op een eiland bent, is een bootduik een erg leuk alternatief voor de meerdere kantduiken. Zeker ook omdat er meerdere koraalriffen en wrakken verder uit de kust liggen. Er is keuze uit vijfendertig bootduikspots. Bovengenoemde duikscholen bieden deze trips ook aan.

8.3 Snorkelen

Bonaire Fun & Tropicana
Vanaf€802

Bonaire Fun & Tropicana

De overweldigende onderwaterwereld is ook prima te ontdekken zonder duikflessen. Doordat er al vrij ondiep veel kleurrijk leven te zien is, kijk je je ogen uit vanachter je bril. Je kunt op Bonaire bij zeventien officiële snorkelplaatsen terecht. Gave plekken om te water te gaan zijn onder andere 1000 Steps Beach, Donkey Beach, Washington Slagbaai National Park en Klein Bonaire. Denk er aan dat je een goede uitrusting hebt en jezelf voldoende insmeert. Natuurlijk  kun je je masker opzetten, je vinnen aantrekken en zelf op onderzoek uitgaan. Zoals gezegd zijn er voldoende prachtige spots. Wij raden aan om in ieder geval één keer met georganiseerde snorkeltrip mee te gaan. Zo leer je de mooiste plekken kennen en ook meer over het onderwaterleven.

Volop genieten van een dag zeilen en snorkelen doe je met de Chill & Grill Catamarantour of één van de andere relaxte trips van Epic Tours Bonaire.

9. Thousand steps Beach

Bonaire Village.
Vanaf€971

Bonaire Village

Eén van de befaamde stekken is dit bekende duikersstrand. Het dankt zijn naam aan de kalkstenen trappen die je moet afdalen om er te komen. Hoewel de naam misschien een beetje intimiderend klinkt, bestaat de trap slechts uit ongeveer 67 treden. Als je echter opstaat na een zonnige dag op dit vredige strand en je moet weer naar boven, dan kan het voelen als duizend stappen... Het strand bestaat uit wit zand en gebleekte stukjes koraal.  De baai is omgeven door kalkrotsen. Het is geweldig voor zowel duiken als snorkelen, omdat je hier vaak schildpadden tegenkomt in de ondiepe, turquoise wateren.

10. Klein Bonaire

Ocean Breeze Bonaire
Vanaf€1.043

Ocean Breeze Bonaire

Dit mini tropische eilandje ligt van zes vierkante meter ligt zo’n 800 meter uit de kust van Bonaire en is een duidelijk voorbeeld van een bounty strand. Het zogeheten Dry Forst bestaat uit rond de 34 boom- en 42 plantsoorten. Ook huisvest het rifeilandje 54 verschillende soorten reptielen, vogels en andere diersoorten. Tevens staat Klein Bonaire bekend om de gewilde broedplaats voor zeeschildpadden. Van de zeven soorten die er wereldwijd nog in leven zijn, zetten er vijf soorten hun eieren af op Bonaire. De warana, lederschildpad, groene zeeschildpad, dikkopschildpad en de karetschildpad.

Grand Windsock Bonaire

Grand Windsock Bonaire

Schildpadden komen altijd terug naar de plaats waar ze geboren zijn om hun eieren te leggen. Dit kan zo 30 jaar terug zijn. Daarom is het erg belangrijk er door Sea Turtle Conservation Bonaire (STCB) onder andere gelet wordt op de broedplaatsen van deze dieren. 

10.1. Snorkelen en windsurfen Klein Bonaire

Er zijn meerder aanbieders die een snorkeltrip naar het kleine eilandje organiseren. Wij raden WoodWind aan omdat je heerlijk relaxed met hun catamaran zeilt en zij veel voorlichting geven over het zeeleven. Waaronder het belang van koraal en het behoud van de zeeschildpadden. Ook maken ze prachtige opnames van de snorkeltrip!

10.2. Jibe City

Het gedeelte waar je het echte eilandleven ervaart is toch wel Jibe City aan Lac Bay. Hier tref je de relaxedheid die het leven kan bieden. Zeker een aanrader voor een niet al te gecompliceerde maaltijd en een verfrissend drankje. Lac Bay bestaat uit een acht vierkante kilometer omvattende lagune gelegen aan de zuidoostkant van Bonaire. Deze zit tussen een noordelijk gelegen mangrovebos en de oostelijk gelegen koraaldam in. Ook hier wordt erg aan het behoud van natuur gedaan, zeker omdat er jaarlijks duizenden surfers op de baai afkomen.

Hier is de wind altijd aanlandig, wat het perfect maakt om de te surfen. Niet alleen voor hobbyisten maar ook de verschillende wedstrijden die regelmatig gehouden worden. Naast Jibe City kun je ook heerlijk vertoeven bij Sorobon Beach.

11. Hoofdstad Bonaire, Kralendijk

Bonaire Fun.
Vanaf€802

Bonaire Fun

De hoofdstad van Bonaire is Kralendijk en daarmee ook het meest levendige gedeelte van het eiland. Het centrum van de stad bestaat uit een boulevard (Kaya Craane) en een winkelstraat (Kaya Grandi). Hier vind je meerdere winkels, restaurants en bars waar je je prima kunt vermaken. De meeste restaurants van Bonaire vind je aan de waterzijde en pier. De keuken varieert van Kryools (lokaal) tot internationaal. Geniet van het heerlijk uitzicht en de ondergaande zon.

BnB Bonaire.

BnB Bonaire

Bonaire staat niet bekend om het bruisende uitgaansleven, maar herbergt zeker een aantal gezellige bars en cafeés waar je lekker aan de cocktails kunt slaan. Daarnaast zijn er ook snèks op het eiland te vinden. Deze kleine barretjes verkopen drank voor meer lokale prijzen. Als je aan de Caribien denkt, denk je toch ook wel aan een lekker koel drankje in je handen. Om daarbij ook nog te genieten van de gezellige lokale muziek, is het zeker aan te raden langs de happy hours te gaan. Bekende Happy Hours zijn onder andere:

Coconut Crash Beach Club is gehuisvest in het Plaza Beach Resort waar je overigens ook een all-inclusive vakantie naar Bonaire kunt boeken.

12. Midgetgolf, vervoer en andere weetjes

Al bekend met Karin en Hans ten Bohmer die in 2016 meededen aan het programma Ik Vertrek? Sinds 2018 is het mogelijk de achttien holes van hun aangelegde midgetgolfbaan te trotseren. Flamingo Adventure Golf bestaat uit verschillende thema’s en geeft de mogelijkheid voor een gezellige familiedag. Bonaire is dusdanig kleinschalig dat je hier veel te voet kunt afleggen. Om het eiland goed te kunnen verkennen is een gemotoriseerd voertuig echter wel aan te raden. Zeker wanneer je bijvoorbeeld op rondtocht gaat in één van de parken.

Het ligt er maar net aan wat je van plan bent tijdens je vakantie op Bonaire te gaan doen. Wil je vooral van strand naar strand rijden? Of wil je het eiland verkennen? Hierom is de afweging om bijvoorbeeld een terreinwagen te huren zeker iets om je achterhoofd te houden. Doordat er niet veel verkeer op de weg is, kun je overwegen een scooter te huren voor je vakantie op Bonaire. Deze zijn ontzettend populair, kosten weinig in benzine en brengen je op de meeste plaatsen. Wij raden aan je auto te regelen voor je op vakantie gaat. Hierdoor ben je direct mobiel en hoef je niet na een lange reis nog te zoeken naar de beste autoverhuurder. Boek bijvoorbeeld via AB CarrentalBon4Rent of Bonaire Rent a Car. Voor scooters kun je terecht bij deze drie verhuurders op het eiland: Scooters Bonaire, Macho Scooters en Smiley Rentals. Ook deze zijn vooraf te boeken.

12.1 Oudste nederzetting van Bonaire

Beach en Dive Resort Grand Windsock Bonaire
Vanaf€1.109

Beach en Dive Resort Grand Windsock Bonaire

De oudste nederzetting van Bonaire én de Nederlandse Antillen werd door Spaanse kolonisten gesticht in 1527. Het ligt in een dal ten noordwesten van het eiland en is omringd door prachtige heuvels. Neem vooral een kijkje bij 'Altamira Ujo'. Hier staat een stenen bankje en heb je een fantastisch uitzicht over het dorpje. Op 30 april wordt op Bonaire Rincondag (Dia di Rincon) gevierrd. Een feest wat te vergelijken is met een combinatie van Carnaval en Koningsdag. De straten vullen zich met frivole dansers en muzikanten die de typische platteland (kunuku) levensstijl weergeven. 

Grand Windsock Bonaire

Grand Windsock Bonaire

Twee weken voor aanvang wordt ook het ‘Festival Criolla’ georganiseerd. Hierbij worden onder andere verkiezingen gehouden waarbij het feestlied van Rincondag wordt gekozen. Wanneer je rond deze periode naar het eiland gaat, ontkom je niet aan de festiviteiten! 

12.2. Vlag van Bonaire

Harbour Village Beach Club.

Harbour Village Beach Club

De Bonairiaanse vlag is op 11 december 1981 in samenwerking met de hele bevolking tot stand gekomen. Hierbij staat de zespuntige ster voor een kompas, de rode kleur voor overlevingskracht, het geel voor de zon en strand, het wit voor vrede en het blauw voor de zee. 

13. Boek een vakantie naar Bonaire: vergelijk aanbieders en accommodaties

Lees meer Verre Reizen gidsen...


Top 2 Verre Reis Aanbieders naar Bonaire

Vakanties van D-reizen.nl in Bonaire
Vakanties van TUI.nl in Bonaire

Verre Reizen Aanbiedingen Bonaire

Delfins Beach Resort.

Bonaire

Op ongeveer 10 kilometer van Kralendijk ligt het moderne Delfins Beach Resort Bonaire. Er is een mooi zwembad met voldoende ligbedden en het resort ligt aan het palmenstrand waar je goed kunt snorkelen. Huur een scooter of auto om de omgeving te verkennen. Op Klein Bonaire kun je prachtig duiken.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Harbour Village Beach Club.

Bonaire

Het van airconditioning voorziene hotel biedt 40 kamers. In de gemeenschappelijke ruimtes staat de reizigers wifi ter beschikking. Er is een grote keuze aan eetgelegenheden zoals bv. een restaurant, een eetzaal en een bar. Bovendien is er een tuin. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Ook een oppasservice, een kinderopvang, roomservice en een wasservice worden aangeboden. Daarnaast wordt er een pendeldienst aangeboden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hamlet Oasis Bonaire.
Vanaf€971

Bonaire

Het hotel biedt 35 kamers. Een bagagedepot staat de gasten ter beschikking. Wifi in de gemeenschappelijke ruimtes maakt het de reizigers mogelijk om in contact te blijven met vrienden of familieleden. Bovendien is er een tuin. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Resort Bonaire.
Vanaf€924

Bonaire

Bon Bini bij Resort Bonaire! Hier hoef je je geen moment te vervelen. Neem een verfrissende duik in het zwembad, geniet van een cocktail aan de poolbar en deel jaloersmakende foto's met je vrienden via gratis WiFi. Met je voeten in het zand kun je eindelijk dat boek uitlezen op een ligbed. 's Avonds kun je ontspannen op je balkon en genieten van het prachtige uitzicht. In de moderne appartementen van Resort Bonaire kom je helemaal tot rust. En als je eropuit wilt, kun je met een huurauto het hele eiland verkennen. Bezoek de zoutpannen, Sorobon Beach of Washington Slagbaai National Park en laat je verrassen door de veelzijdigheid van dit mooie eiland. Bovendien is Resort Bonaire ook uitermate geschikt voor een Workation. Met comfortabel ingerichte werkplekken kun je hier productief werken en tegelijkertijd genieten van een heerlijke vakantie. Dus waar wacht je nog op? Kom naar Resort Bonaire en beleef een onvergetelijke tijd!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Red Palm Village.
Vanaf€866

Bonaire

Tot een van de faciliteiten hoort een bagagedepot. Via wifi krijgen de gasten in de gemeenschappelijke ruimte toegang tot het internet. De volgende gastronomische voorzieningen zijn beschikbaar in het vakantiedorp: een restaurant en een bar. Tot de verdere voorzieningen van het complex behoort een bibliotheek. Tot de beschikbare voorzieningen behoren een oppasservice, een kinderopvang, een transferservice en roomservice.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
BnB Bonaire.

Bonaire

Tot de voorzieningen horen een bagagedepot, een transferservice en een wasservice. Wifi in de gemeenschappelijke ruimtes maakt het de gasten mogelijk om in contact te blijven met vrienden of familieleden. Bovendien is er een tuin. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Ocean Breeze.
Vanaf€950

Bonaire

Ben je klaar voor een onvergetelijke ervaring? Stap aan boord van de boot bij Ocean Breeze Bonaire en ontdek de adembenemende kustlijn van dit prachtige eiland. Maar dat is nog niet alles! Wist je dat Bonaire ook één van de beste duiklocaties ter wereld is? Dus trek die snorkel op en duik in de betoverende onderwaterwereld. Na een ochtend vol avontuur, kun je aanmeren bij de haven van Ocean Breeze voor een heerlijke lunch. Maar als je liever ergens anders wilt aanschuiven, ben je binnen no-time in Kralendijk. Hier heb je een overvloed aan keuze uit gezellige restaurants waar je kunt genieten van lokale specialiteiten. En vergeet niet om net als de locals een ijsje te halen bij Gio's. Dat is pas echt verkoeling na een warme dag op het water! Terug in je appartement bij Ocean Breeze, kun je alvast wegdromen over het snorkelavontuur dat morgen op je wacht. Dus waar wacht je nog op? Pak die snorkel en laat je verrassen door al het moois wat Bonaire te bieden heeft!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Resort Bonaire
Vanaf€924

Belnem, Bonaire

Dit moderne resort heeft ruime appartementen. De hele dag lekker genieten van cocktails en fingerfood terwijl je met je voeten in een écht zandstrand ligt. Lees dat spannende boek eindelijk uit en luister naar je favoriete muziek, relaxed! Morgen tijd voor wat meer actie? Huur een auto en cross het eiland over. Er is hier genoeg te doen. Bon Bini op Bonaire!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hamlet Oasis
Vanaf€973

Kralendijk, Bonaire

Rustig gelegen cottages met fijne appartementen en een ruim terras op slechts een paar stappen van de helderblauwe Caribische Zee. Je wordt hier omringd door tropische tuinen en bloemenpracht. 's Middags lekker afkoelen in het zwembad met magnesium water of met een duik in de zee. Dit is een oase van rust bij de zee.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Divi Flamingo All Inclusive Beach Resort
Vanaf€1.889

Kralendijk, Bonaire

All Inclusive is hier gewoon à la carte eten en drinken wat je wilt. Onbezorgd genieten van je vakantie! De belangrijkste vragen die je stelt, zijn gaan we een cocktail drinken of eerst nog even snorkelen? Want boven of onder water, Bonaire is overal even mooi! Even de heerlijke snacks verbranden? Wandel naar Kralendijk en bewonder 'the easy life' op Bonaire.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Ocean Breeze Bonaire
Vanaf€1.043

Kralendijk, Bonaire

Vanuit dit hotel pak je zo de boot om de kustlijn van Bonaire te ontdekken. Wist je dat dit eiland een van de beste duiklocaties ter wereld is? Dus zet die snorkel op en duik de fascinerende onderwaterwereld in. Aanmeren doe je bij de haven van het hotel. Vanuit hier zit je in een mum van tijd in Kralendijk, de hoofdstad en het hart van Bonaire. Doe als de locals en bestel een ijsje bij Gio's. Bij thuiskomst zorgt de azuurblauwe lagune voor de deur voor tropische sferen. Terug in je appartement droom je alvast over je snorkelavontuur van morgen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Bonaire Fun & Tropicana
Vanaf€802

Kralendijk, Bonaire

Hier voel je je meteen thuis, met Nederlandse eigenaren die je hier verwelkomen. Wandel je naar Kralendijk of naar surfersparadijs Jibe City? Allebei om de hoek. Aan het einde van de dag even El Bigote binnenstappen voor een drankje. Bon Bini op deze zonvakantie op Bonaire!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag

Wat zou jij verbeteren aan deze pagina?