Rondreis Jamaica

Rondreis Jamaica: De Ultieme Gids

Rondreis Aanbiedingen

Bekijk 123 rondreizen naar Jamaica.

bekijken

Jamaica uitzicht strand en zee

Sandals Royal Caribbean.
Vanaf€2.771

Sandals Royal Caribbean

Jamaica staat bekend om de vele watervallen die je op het eiland vindt en natuurlijk Bob Marley en de reggae cultuur. Je geniet hier van de relaxte sfeer en de ‘don’t worry’ uitstraling. Dit land is niet alleen een aanrader voor diegenen die op zoek zijn naar ontspanning en feesten, ook natuur- en cultuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Tijd dus om alle informatie voor een rondreis door Jamaica op een rij te zetten.

1. kenmerken Jamaica

Alle kenmerken van het land Jamaica vind je in onderstaande tabel.

Kenmerken rondreis Jamaica

Land Jamaica
Werelddeel Noord-Amerika
Klimaat Tropisch
Inwonersaantal  2.9 miljoen
Aantal internationale toeristen per jaar 3 miljoen
Reistijd vliegtuig (rechtstreekse vlucht) 10.5 uur
Valuta Jamaicaanse dollar
Taal Engels
Tijdsverschil met Nederland 7 uur eerder in de zomer
Prijsniveau Goedkoop
Beste reisperiode Hele jaar door
Activiteiten Cultuur, natuur, historie, strand
Soort reis Groepsreis, alleen of met kinderen
Visum Max 90 dagen zonder visum
Inenten DTP, Hepatitis A

 • Ondanks dat Engels de officiële taal is, spreekt de meerderheid van de bevolking Jamaicaans Patois als dagelijkse taal. 
 • Voor een verblijf van maximaal 3 maanden heb je geen visum nodig voor je vakantie naar Jamaica. 
 • Wel heb je een geldig paspoort nodig dat nog minimaal 6 maanden geldig is na vertrek uit het land. 
 • Vergeet geen verloop- of reisstekker mee te nemen, aangezien Jamaica gebruik maakt van een ander type stekkers dan Nederland.

Op verzoek moet je bij de douane in Jamaica een retour- of doorreisticket kunnen tonen, een bewijs van voldoende financiële middelen voor de periode van het verblijf (bijvoorbeeld een bankafschrift of een salarisstrook) en een vaccinatiebewijs tegen gele koort als je uit een gelekoortsgebied het land inreist. De informatie voor Jamaica over het visum en de geldigheid van het paspoort is sterk aan wijzigingen onderhevig. De meest actuele gegevens kun je bij het Jamaicaanse consulaat navragen. 

2. Inentingen voor een rondreis door Jamaica

Jamaica Inn.
Vanaf€2.337

Jamaica Inn

Voor een vakantie naar Jamaica worden vaccinaties tegen DTP (difterie, tetanus en polio) en Hepatitis A aangeraden. Verder kunnen persoonsgebonden inentingen nodig zijn. Neem minimaal 4 tot 6 weken voor vertrek contact op met een vaccinatiebureau bij jou in de buurt. Hier kun je tijdens een intakegesprek jouw reisroute doornemen en je persoonlijke situatie toelichten. Op basis daarvan kun bekeken worden welke specifieke inentingen je nodig hebt. De meeste vaccinaties kunnen gelijk ter plaatse gezet worden. 

Iberostar Grand Rose Hall.
Vanaf€2.447

Iberostar Grand Rose Hall

De kosten voor de inentingen wisselen per vaccinatiebureau en per plaats. Een gemiddelde prijs voor het intakegesprek is €24. Verder kost de vaccinatie tegen DTP gemiddeld €29 en ben je voor een inenting tegen Hepatitis A gemiddeld €55 kwijt. Bekijk trouwens ook je verzekeringspolis. Veel verzekeringen vergoeden de kosten voor inentingen. 

3. Reisadvies voor Jamaica

Vanuit het Ministerie van Buitenlandse Zaken worden er veiligheidsrisico´s voor Jamaica gemeld. Check altijd het laatste reisadvies voordat je op reis gaat. De veiligheidsrisico´s komen door criminaliteit op het eiland. Hierdoor is door de overheid in een aantal gebieden de noodtoestand ingevoerd. Hier kunnen wegblokkades voorkomen. En er zijn zogenoemde Zones of Special Operations (ZOSO) ingesteld waar het leger en de politie samen optreden tegen geweld en schietincidenten. Houd dus rekening met zware criminaliteit en geweld over het hele eiland als je op vakantie naar Jamaica gaat. Meestal is dit op de lokale bevolking gericht, maar het is aan te raden alert te zijn. Diefstallen op toeristen komen voor. 

4. Tips voor een Jamaica rondreis 

Graag delen we een aantal tips om te zorgen dat je veilig van je vakantie in Jamaica kunt genieten. 

 • Houd er rekening mee dat homoseksualiteit niet algemeen wordt geaccepteerd op Jamaica. 
 • Het bezit of gebruik van drugs is illegaal. 
 • Het is aan te raden wijken en gebieden waar veel criminaliteit voorkomt te vermijden. 
 • Over het algemeen zijn hotels en resorts goed bewaakt. Als je buiten deze accommodaties komt, is het aan te raden niet te vaak dezelfde plaatsen zoals restaurants te bezoeken. Dit kan je namelijk doelwit maken van berovingen. 
 • Als je met de auto reist, is het aan te raden alleen bij daglicht te rijden. En neem geen onbekenden mee. Verder is het wijs om de autodeuren en ramen gesloten te houden, ook tijdens een stop. 
 • Reizen met de bus is tussen zonsondergang en zonsopgang niet aan te raden. 
 • Wees voorzichtig met het gebruik van het Openbaar Vervoer en gebruik dit niet in de stad Kingston. 
 • Vermijd afgelegen gebieden of verlaten stranden, ook overdag. 
 • Mocht je slachtoffer worden van een beroving, bied dan geen verzet. Dit leidt vaak tot (meer) geweld. Geef je bezittingen af. 
 • Volg altijd de aanwijzingen van de lokale autoriteiten op tijdens een noodsituatie. En houd contact met je reisorganisatie. 

5. Klimaat Jamaica 

Couples Sans Souci.
Vanaf€2.226

Couples Sans Souci

Jamaica heeft een tropisch klimaat waarbij er nauwelijks een verschil in de temperatuur is tussen de zomer en de winter. Hierdoor kun je eigenlijk het hele jaar door Jamaica bezoeken. De meeste toeristen kiezen voor de periode december tot en met half april. In deze periode liggen de prijzen op het eiland iets hoger. De gemiddelde dagtemperatuur is 28 graden, waarbij het in de bergen iets koeler is met een gemiddelde dagtemperatuur van 20 graden. 

RIU Palace Tropical Bay.
Vanaf€1.399

RIU Palace Tropical Bay

Globaal gezegd kent Jamaica twee seizoenen. Het droge seizoen, de winter, loopt van november tot en met april. De zomer is het natte seizoen en deze loopt van mei tot en met oktober. Je kunt in de zomer korte hevige buien, doorgaans aan het eind van de middag treffen. Van juli tot november is het orkaanseizoen. Het komt af en toe voor dat Jamaica door een tropische storm wordt getroffen in dit seizoen. 

6. Vervoer op Jamaica

Couples Swept Away.
Vanaf€2.188

Couples Swept Away

Er zijn op Jamaica twee vliegvelden. Vanuit Nederland zul je over het algemeen landen op het Sangster International Airport (Montego Bay). Een directe vlucht duurt iets meer dan 10. Er worden ook vluchten met een tussenstop aangeboden, dan moet je natuurlijk rekening houden met een langere reistijd. Taxi´s zijn een veelgebruikt vervoersmiddel op Jamaica. Kies echter alleen voor taxi´s met een roze JTB sticker op de voorruit. Dit zijn taxi´s die door de Jamaica Tourist Board zijn goedgekeurd. Vraag bijvoorbeeld of je hotel een taxi voor je kan regelen. 

RIU Palace Tropical Bay.
Vanaf€1.399

RIU Palace Tropical Bay

Je kunt ook met een auto het eiland verkennen. Houd er wel rekening mee dat er relatief veel dodelijke ongelukken op de weg voorkomen. Dit komt onder andere doordat de wegen niet goed onderhouden zijn en de bewegwijzering slecht is. Wees voorzichtig in het verkeer. En vergeet niet dat er links gereden wordt! Als je weinig rijervaring hebt, wordt zelf met de auto rondrijden niet aangeraden. De bus is ook een ontspannen manier om jezelf over het eiland te bewegen. De bussen zijn over het algemeen modern, comfortabel en goed betaalbaar. Er zijn lijndiensten tussen diverse plaatsen, alleen kun je onderweg niet uitstappen. 

7. Bezienswaardigheden tijdens een rondreis door Jamaica

Sandals Royal Plantation.
Vanaf€3.005

Sandals Royal Plantation

Jamaica is misschien het meest bekend om reggaezanger Bob Marley. Maar het eiland heeft veel meer te bieden dan alleen zijn erfenis. Lagoons met helder blauw water, jungle landschappen en cultuur behoren ook tot de mogelijkheden tijdens een Jamaica rondreis. Graag zetten we 18 tips voor je op een rijtje om te bezoeken tijdens je vakantie in Jamaica.  

7.1. White Witch of Rose Hall

Jamaica Inn.
Vanaf€2.337

Jamaica Inn

Rose Hall is een van de bekendste huizen in Jamaica. Niet alleen biedt het adembenemende  uitzichten over Montega Bay, ook staat het bekend om de geest van de voormalige eigenaresse die er rond zou dwalen. De legende zegt dat de de ´White Witch´ Annie Parker in Rose Hall spookt. Echter, moderne onderzoeken tonen aan dat dit verhaal niet waar is. Evengoed is een bezoek aan Rose Hall een echte aanrader. En wie weet, misschien hebben de onderzoekers het toch mis. En zie je de geest van Annie ronddwalen….. 

Couples Sans Souci.
Vanaf€2.226

Couples Sans Souci

Annie Parker groeide op in Haïti tot haar ouders overleden. Ze werd opgevoed door een vrouw die haar hekserij en voodoo leerde. Ze verhuisde naar Jamaica waar ze met de eigenaar van Rose Hall trouwde. Het verhaal gaat dat ze haar man echter vermoorde, net als haar twee volgende mannen. Ze werd pas gestopt toen ze een slaaf genaamd Takoo tegenkwam. Deze krachtige tovenaar zou Annie hebben vermoord door gebruik te maken van zwarte magie en geweld. Annie ligt vermoedelijk in een graf op het landgoed begraven. En getuigen zeggen haar geest op een paard over de plantage te hebben zien rondrijden. Bezoek Rose Hall en zie zelf of je de spookverhalen gelooft of niet.   

7.2. Martha Brae River

AMResort Zoetry Montego Bay.
Vanaf€2.426

AMResort Zoetry Montego Bay

Waterliefhebbers kunnen terecht op de Martha Brae Rivier. Dit is de grootste rafting-attractie van het eiland, op ongeveer 5 kilometer landinwaarts van de stad Falmouth in het noorden van Jamaica. De rafts zijn trouwens vlotten van lange bamboestokken waar de vlotkapitein op staat die met een lange paal de raft voortbeweegt. Voor de passagiers zijn er zitjes met kussentjes om de tocht aangenamer te maken. Tijdens de varende excursie geniet je van de omgeving vol mooie bomen en dieren in het wild zoals vogels.  

7.3. Green Grotto Caves

Zöetry.
Vanaf€2.526

Zöetry

Aan de noordelijke kust van het eiland liggen de Green Grotto Caves. Deze grotten danken hun naam aan de groene algen die de muren bedekken. Tijdens een tocht door de grotten kun je kennis maken met diverse soorten vleermuizen en de veelvuldig aanwezige vegetatie zien. In de lagere niveaus van de grot vind je volop zeeleven met kleine zwemmende wezens. En de binnenste grot bevat een kristalhelder ondergronds meer. 

7.4. Nine Miles

Hoog in de bergen van de parish (vergelijkbaar met een gemeente) Saint Ann vind je het kleine plaatsje Nine Miles. Deze plek is erg bekend in Jamaica omdat het het dorp is waar Bob Marley is geboren. Je kunt hier nog altijd zijn geboortehuis vinden. Als je een echte fan bent van Bob Marley mag een bezoek aan dit dorp niet op je bezienswaardigheden lijstje voor een rondreis door Jamaica ontbreken. 

Beaches Ocho Rios.
Vanaf€2.347

Beaches Ocho Rios

Nine Miles ligt nogal geïsoleerd. De weg ernaar toe loopt door de prachtige natuur, maar is ook nogal wild. Verwacht geen geasfalteerde weg, maar kleine en ruige bergweggetjes. Aangekomen in het drop geniet je van de muziek van Bob Marley en moet je niet vreemd opkijken als er veelvuldig wiet wordt gebruikt. Bezoektips zijn het geboortehuis van Bob Marley en zijn graftombe. Dee ligt op de top van een berg in een kleine kapel. Vanuit omliggende plaatsen zoals Ocho Rios en Montega Bay kun je een tour naar Nine Miles boeken. 

7.5. Dunn’s River Falls

In het Noorden van Jamaica, vlakbij de plaats Ocho Rios vind je de Dunn´s River Falls. Deze terrasvormige watervallen wisselen kleine lagunes af met verticaal naar beneden vallende watervallen. Geologen omschrijven de Dunn’s River Falls als een levend fenomeen. De watervallen zijn één van de weinige ter wereld met calciumcarbonaat afzettingen die rechtstreeks in zee uitmonden. Ze lopen leeg in de Caribische zee bij een aantrekkelijk wit zandstrand. Hier kun je na een bezoek aan de watervallen genieten van de zon, het strand en de zee. En een spectaculair uitzicht op de watervallen.

Iberostar Grand Rose Hall.
Vanaf€2.447

Iberostar Grand Rose Hall

Je kunt de watervallen, samen met een gids als je wilt, beklimmen. Wil je niet nat worden? Of denk je dat het rotsachtige, oneffen terrein van de waterval te lastig is voor jou om te beklimmen? Dan kun je ook gebruik maken van de trappen naast de watervallen. 

7.6. Dolphin cove Ocho Rios

In het noorden van Jamaica, op minder dan 10 minuten lopen van de Dunn’s River Falls, vind je Dolphin Cove Ocho Rios. Hier kun je kennismaken met dolfijnen. Ook kun je met ze zwemmen in hun natuurlijk leefomgeving, de Caribische Zee. Doordat het park de natuurlijk omgeving van diersoorten respecteert, geniet je hier van een natuurlijke ervaring. Naast dolfijnen ontdek je ook alles over verschillende soorten vissen, roggen en andere zeedieren. 

Je kunt ook een Jungle Trail wandeling maken, waar je verschillende wilde dieren zult zien. Caribische vogels en leguanen wonen tussen de tropische planten en bloemen.  

7.7. Konoko Falls and Park

Konoko Falls and Park ligt genesteld in de heuvels op een kleine afstand van het stadscentrum van Ocho Rios. In dit natuurpark kun je de Konoko waterval bezoeken. Verder vind je er een museum en een kleine dierentuin. Leer hier alles over de geschiedenis van het eiland en haar eerste bewoners, de Tainos indianen. Bij zijn aankomst in Jamaica stonden zij Columbus op te wachten. Konoko Falls and Park is de perfecte omgeving om een dag tussen de natuur door te brengen. Je kunt zelf rondlopen of een rondleiding maken samen met één van de ervaren gidsen. Laat je door de River Gardens leiden en maak kennis met een verscheidenheid aan inheemse vogels en dieren.  

7.8. Blue Hole

De Blue Hole is een natuurlijke waterplas vlak bij Ocho Rios. Het dankt zijn naam aan de diepe azuurblauwe tint van het water dat je tussen de tropische bergen van Jamaica vindt. Deze plek is over het algemeen rustiger dan Dunn's River Falls. Houd er rekening mee dat de weg ernaar toe niet al te best is. Bereid je dus voor op een wilde rit.  Maar eenmaal aangekomen maakt het plaatje dat je ziet dit meer dan waard. Je zult gelijk het uitnodigende water in willen duiken. Je kunt hiervoor klifduiken of bijvoorbeeld als een Tarzan aan de touw in het water swingen. Vanuit het water kun je ook een kleine verborgen grot zien die je in kunt zwemmen.

7.9. James Bond Beach

AMResort Zoetry Montego Bay.
Vanaf€2.426

AMResort Zoetry Montego Bay

Dit strand vind je aan de noordkust van Jamaica op ongeveer 16 kilometer van de stad Ocho Rios. Het heeft misschien iets van zijn vroegere glorie verloren, maar het is nog steeds een echte aanrader als je op zoek bent naar een plek om heerlijk te ontspannen. 

James Bond Beach wordt omringt door kristalhelder water aan 3 zijden. En je hebt uitzicht op de bergen van St. Mary in het midden van de zee. Je vindt trouwens een bar en restaurant bij dit strand, zodat je ook van een lekkere maaltijd kunt genieten tijdens je bezoek hier. De enige link met James Bond is dat in de bar bamboe schilderijen met de namen van de films hangen. Het strand staat trouwens ook wel bekend als Laughing Waters Beach en Roaring River Beach. 

7.10. Blue Mountains

De grootste bergketen van Jamaica draagt de naam Blue Mountains. Het is een prachtig natuurgebied met als hoogste punt op ruim 2250 meter de Blue Mountain Peak. Op een wolkeloze, heldere dag kun je vanuit dit gebied Cuba zien liggen. Je kunt de Blue Mountains met een dagtrip of een meerdaagse excursie bezoeken, bijvoorbeeld vanuit Kingston. Het gebied staat verder bekend om de Blue Mountain koffie die op de lager gelegen hellingen wordt geproduceerd. Vergeet dus zeker niet een bezoek aan een koffieplantage te maken. Hier ontdek je hoe deze koffie met een bijzonder aroma wordt gemaakt. 

7.11. Blue Lagoon

Iberostar Grand Rose Hall.
Vanaf€2.447

Iberostar Grand Rose Hall

Als je bij de Blue Lagoon in Port Antonio aankomt, kan het zijn dat de omgeving je bekend voorkomt. Dat is niet verwonderlijk want dit is de plek waar de film ´The Blue Lagoon´ is opgenomen. De lagoon heeft zijn naam dan ook aan de film te danken. Geniet hier van het glinsterende turkooise blauwe water dat omgeven wordt door weelderig groen. 

Zöetry.
Vanaf€2.526

Zöetry

Maak een boottocht door de omgeving en zie hoe het water gedurende de dag van kleur verandert. Dit is namelijk afhankelijk van hoe de zon op het water schijnt. Als je in de Blue Lagoon gaat zwemmen, zul je merken dat de temperatuur van het water niet overal gelijk is. Dit komt door de mix van het ijskoude zoete water uit de ondergrondse stromen en het warme Caribische zoute zeewater. Deze plek is vrij toeristisch en er kunnen vele verkopers gelijk op je af komen zodra je hier aankomt. Afdingen is dan ook een must. 

7.12. Reach Falls

Sandals Royal Caribbean.
Vanaf€2.771

Sandals Royal Caribbean

In het zuidelijke puntje van Jamaica vind je Reach Falls. Vergeet je zwemkleding, waterschoenen en een handdoek niet mee te nemen als je deze waterval gaat bezoeken. Je vindt de Reach Falls in het Montane Forrest op de John Crow Mountain Range. De waterval stroomt over een rotswand in een smaragdgroene rivier. De combinatie van het weelderige groen van de omgeving en het verfrissende water onder de waterval zorgen voor een onvergetelijke ervaring als je Reach Falls gaat bezoeken. 

Royalton Blue Waters Montego Bay
Vanaf€1.481

Royalton Blue Waters Montego Bay

Naast de watervallen vind je ook een verborgen onderwatergrot bij de Reach Falls. Een aantal kleinere watervallen monden namelijk uit in een koele grot die verborgen zit onder de laatste waterval die je kunt bezoeken. Verder beschikt Reach Falls over een natuurlijke jacuzzi. Als je hierin gaat zitten geniet je van een natuurlijke massage.

7.13. Bob Marley museum

Als je alles te weten wilt komen over de reggae legende Bob Marley, mag je een bezoek aan zijn huis in Kingston natuurlijk niet overslaan. Het Bob Marley Museum staat vol met herinneringen die je het leven van deze Jamaicaanse muzikant tonen. Tijdens een rondleiding wordt trouwens niet alleen het huis getoond. Ook een theater en tentoonstellingsruimte behoren tot de tour. Voor de authenticiteit van de belevenis, zijn de originele kamers nog in dezelfde staat als toen Bob Marley er woonde. 

RIU Palace Tropical Bay.
Vanaf€1.399

RIU Palace Tropical Bay

Van zijn favoriete kleding en persoonlijke opnamestudio tot een uitgebreide collectie aan gouden en platina-platen van overal ter wereld kun je in het museum bekijken. Ook worden je enkele live-uitvoeringen van Bob Marley getoond. Deze rondleiding mag je dus echt niet missen tijdens een rondreis door Jamaica.  

7.14. Devon House

Devon House is de voornaamste erfgoedsite op het eiland. Dit huis was het voormalige verblijf van George Stiebel die leefde tussen 1820 - 1896. Hij was de eerste zwarte miljonair van Jamaica. Zijn huis is gerestaureerd en dient nu als museum en nationale erfgoedsite. Het landhuis toont een prachtige mix van Caribische en Georgische architectuur. En de inrichting bestaat uit een collectie van Jamaicaanse, Engelse en Franse antieke stukken. Vanuit het landhuis geniet je van een fantastisch uitzicht over de weelderige groene gazons.  

7.15. Seven Mile Beach

In het westelijke puntje van Jamaica vind je de Seven Mile Beach in Negril. Zoals de naam al zegt is dit strand oneindig lang. En het is misschien wel het beste voorbeeld van een ideale tropische omgeving. Je geniet namelijk van een panoramisch uitzicht over de oceaan en de normaal gesproken wolkeloze stralend blauwe hemel. Het zijdezachte witte zand op het strand en de warme zon maken het geheel compleet. 

Sandals Royal Caribbean.
Vanaf€2.771

Sandals Royal Caribbean

Seven Mile Beach is vol met activiteiten en attracties die zeker zullen zorgen dat je bezoek aan dit strand een groot succes wordt. Of je nu een kayak wilt huren, wilt snorkelen of een catamaran cruise wilt maken, het kan allemaal. Natuurlijk ontbreken strandtenten waar je Reggae muziek hoort en geniet van de lokale keuken niet. 

7.16. Negril Cliffs

Hotel Riu Palace Jamaica.
Vanaf€1.623

Hotel Riu Palace Jamaica

De Negril Cliffs toren ruim 12 meter boven de blauwe zee uit. Ze bieden een dramatisch decor met grimmige stenen. Dit staat echter in contrast tot de natuur vol met gebladerte en de zee die je eromheen ziet. Je geniet vanaf dit uitkijkpunt echt van het panoramische uitzicht. Ga hier zeker naartoe als je de zon aan de horizon wilt zien zakken. Echter, de Negril Cliffs staan niet alleen bekend om het fantastische uitzicht. Avontuurzoekers gaan hierheen om vanaf de kliffen naar beneden te springen. Hoewel het eigenlijk niet wordt aanbevolen, zul je vrijwel dagelijks mensen vanaf de klifrotsen acrobatische toeren zien uithalen om eraf te duiken. 

7.17. Bloody Bay

Beaches Ocho Rios.
Vanaf€2.346

Beaches Ocho Rios

Op ongeveer 10 minuten rijden vanuit Negril ligt Bloody Bay. Deze plek kreeg zijn naam omdat het in de 19de eeuw werd gebruikt door walvisvaarders die hun vangst hier afslachten. Het verhaal gaat dat het water van de baai rood werd door het bloed van de walvissen. Tegenwoordig is Bloody Bay een paradijs voor duikers. Tijdens een bezoek aan Bloody Bay kun je de lokale bevolking bezig zien met hun dagelijkse leven zoals vissen en hun producten verkopen. Duikliefhebbers kunnen hier terecht voor kleurrijke koraalriffen in het kalme, heldere water. Ook zijn zeedieren makkelijk te spotten. 

7.18. Club Mobay Departure Lounge

Een rondreis door Jamaica wil je natuurlijk in stijl afsluiten. Geniet daarom van je laatste momenten op het eiland in de ultramoderne Club Mobay Departure Lounge op de internationale luchthaven Sangster in Jamaica. Nadat je bent ingecheckt bij de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt, ga je naar de Club Moby balie in de vertrek lobby. Vanaf hier wordt je naar de VIP-vertreklounge gebracht. 

Royalton Blue Waters Montego Bay
Vanaf€1.481

Royalton Blue Waters Montego Bay

In de lounge geniet je van drie barren met gratis dranken en snacks. Ook is er een businesscentrum met onder andere high-speed WiFi. Vlieg je met kinderen? Voor hen is er een speciale kinderhoek ingericht met speelgoed en entertainment. Houd er alleen even rekening mee dat je vooraf een reservering moet maken. 

8. Boek een rondreis naar Jamaica: vergelijk accommodaties van verschillende aanbieders

Geniet tijdens een exotische vakantie naar Jamaica van al het moois dat het eiland te bieden heeft!

Lees meer Rondreizen gidsen...


Rondreizen Aanbiedingen Jamaica

RIU Palace Tropical Bay.
Vanaf€1.399

Negril, Jamaica

Een fijn Palace hotel gelegen direct aan het strand van Bloody Bay in Negril. Met animatie van sport en show tot iedere dag een nieuwe culinaire ervaring. Ervaar zelf de hoge kwaliteit die je van...

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Couples Sans Souci.
Vanaf€2.226

Ocho Rios, Jamaica

Liggin Idyllisch, boven de strandbaaiStrand details: strand van het hotel, nudistenstrandAfstand (ca.): tot de luchthaven (MBJ): 98 km, shuttleservice (inclusief, reservering vereist); tot de...

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Couples Swept Away.
Vanaf€2.188

Negril, Jamaica

Liggin Strand details: met fijn zand zandstrand 'Seven Mile Beach'Afstand (ca.): tot de luchthaven Montego Bay: 75 km, shuttleservice (inclusief); tot winkelmogelijkheden: 5 km; tot...

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Riu Ocho Rios.
Vanaf€1.223

Ocho Rios, Jamaica

Het hotel bevindt zich direct aan het strand. Binnen een straal van ongeveer 4 km vindt u de stad Ocho Rios, mogelijkheden om te winkelen en de Haven van Ocho Rios. Kingston is ca. 2 uur rijden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Beaches Negril.
Vanaf€3.158

Negril, Jamaica

Liggin In een rustige zijstraat, in een bruisende omgeving, aan zeeStrand details: breed, met fijn zand, ongerept, wit, strand van het hotel, zandstrand 'Long Bay Beach' 200 mAfstand (ca.): tot...

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Royalton Blue Waters Montego Bay
Vanaf€1.481

Falmouth, Jamaica

Alles, maar dan ook werkelijk álles is hier speciaal ontworpen om vakantievierders een superfijne strandvakantie te laten beleven. Cocktails nippen in de Martini Lounge, midnight snacks met de rond de klok roomservice en à la carte dineren waar en wanneer je maar wilt. De All Inclusive formule is spectaculair op alle fronten. Vanuit je Luxury Juniorsuite stap je zo de jacuzzi in. En in sommige suites ligt het zwembad aan je terras. Hoe relaxed is dat!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Riu Montego Bay.
Vanaf€1.264

Montego Bay-St, Jamaica

Het hotel ligt aan een lang privéstrand in Maho Bay. Aansluitingen op het openbaar vervoer en winkels zijn ook in de directe omgeving te vinden. Rose Hall Great House en Montego Bay liggen beide op slechts enkele kilometers afstand.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag

Wat zou jij verbeteren aan deze pagina?