Ontdek Marokko in 8 dagen! Fly drive vanaf €945 p.p. Bezoek Marrakech, Fès, en Casablanca. Inclusief vlucht, huurauto en verblijf. Boek nu bij TUI.nl!

Prikkel al je zintuigen in de magische steden van Marokko. Tijdens deze fly drive leer je dit bijzondere land in korte tijd kennen. Gebruik je neus in Marrakech om al die kruiden en gerechten in de kraampjes op het Djemaa el Fna plein te ruiken, en de geuren uit de hammams te ervaren. Voel in Fès de specialiteit van de stad, het zacht gelooide leer. Luister in Casablanca naar de muezzin die vanuit de Hassan II moskee de oproep tot het gebed doet. Elke dag nieuwe indrukken, wat een prachtig land.

Een onvergetelijk avontuur met TUI.nl

Met deze 8-daagse fly drive door de koningssteden van Marokko biedt TUI.nl je de kans om een rijkdom aan culturele en sensorische ervaringen te ontdekken. Dit pakket is ontworpen voor reizigers die houden van avontuur, geschiedenis, en de rijke tradities van Marokko. Vanaf slechts €945.00 per persoon vlieg je vanuit Rotterdam naar de Atlantische Kust, met bestemming Afourer, en begin je aan een reis vol ontdekking en plezier.

Marrakech - De Rode Stad

Jouw avontuur begint in Marrakech, een stad die bekend staat om haar levendige markten, historische paleizen en prachtige tuinen. Bezoek het beroemde Djemaa el Fna plein, waar je de geuren van exotische kruiden en lokale gerechten kunt opsnuiven. Laat je betoveren door de straatartiesten, slangenbezweerders en de kleurrijke souks. Vergeet niet om een traditionele hammam te bezoeken voor een authentieke Marokkaanse spa-ervaring.

Fès - De Culturele Hoofdstad

Vervolg je reis naar Fès, de oudste van de vier koningssteden. Deze stad is beroemd om haar goed bewaarde middeleeuwse architectuur en het traditionele leerlooien. Wandel door de kronkelende straatjes van de medina, een UNESCO Werelderfgoedlocatie, en ontdek de fascinerende ambachten die hier al eeuwenlang worden beoefend. Voel het zacht gelooide leer, een van de specialiteiten van deze stad, en neem een uniek souvenir mee naar huis.

Casablanca - Moderniteit ontmoet Traditie

In Casablanca, de grootste stad van Marokko, ontmoet moderniteit de traditionele Marokkaanse cultuur. Bezoek de iconische Hassan II Moskee, een van de grootste moskeeën ter wereld, en luister naar de oproep tot het gebed van de muezzin. Wandel langs de prachtige boulevards en geniet van de bruisende sfeer van deze kosmopolitische stad.

Praktische Informatie

De 8-daagse fly drive is inclusief:

  • Retourvlucht vanuit Rotterdam naar Marokko
  • Huurauto voor de gehele duur van de reis
  • Verblijf in comfortabele accommodaties
  • Uitgebreide reisgids en routebeschrijvingen

Prijs: €945.00 per persoon

Transport: Vliegtuig

Vertrek luchthaven: Rotterdam

Categorieën: Rondreis, Rondreis Marokko, Marokko kindvriendelijk, verre reizen, zonvakantie

Boek Nu en Beleef Marokko

Klaar om je zintuigen te prikkelen en de magie van Marokko te ervaren? Boek jouw 8-daagse fly drive naar de koningssteden van Marokko vandaag nog bij TUI.nl. Voor meer informatie en om te reserveren, bezoek je de officiële pagina van TUI.nl.