Vakantiebestemming Zwarte Woud

Vakantiebestemming Zwarte Woud

Misschien leuk voor onderweg; de sprookjes (voor)lezen van de gebroeders Grimm. Het Zwarte Woud staat bekend om zijn ongerepte natuur en de plek waar veel sprookjes zich ‘afspeelden’. Dan gaat de omgeving toch direct meer tot je spreken. Ben je op zoek naar rust, of juist wat activiteit, of een mix daarvan? In het Zwarte Woud zijn alle aspecten aanwezig. Op een niet te lange afstand van Nederland ben je toch even helemaal weg. Van alle gemakken voorzien en met de garantie op genoeg vermaak.

Vakantiereis Rijndal in Duitsland

Vakantiereis Rijndal in Duitsland

Wanneer je op zoek bent naar een vakantiebestemming met veel uiteenlopende mogelijkheden dan is het Rijndal in Duitsland een goede plek om te onderzoeken. Of je nou geïnteresseerd bent in cultuur, natuur of meer sportieve activiteiten, er is hier vanwege het weidse oppervlak voor ieder wat wils.

Droomvakantie Eifel

Droomvakantie Eifel

Wanneer je op zoek bent naar een plek waar je vrijwel van alle gemakken bent voorzien en alle dingen kunt doen die je op je vakantie wilt doen, zit je in de Eifel al snel goed. Net onder Nederland ligt aan de rechterkant dit gebied vol mogelijkheden. Omdat dit gebied ook gedeeltelijk in de Ardennen is gelegen is er voldoende ruimte voor Hiken, wandelen en klimmen. Maar ook voor het bezoeken van steden en fraaie gebouwen zal je hier niet teleurgesteld worden. Waan je een echt Duitser, geniet van al het lekkere eten en de mooie (ver)gezichten.

Welke koffer heb je nodig?

Welke koffer heb je nodig?

Een koffer kun je kopen in vele verschillende soorten en maten. Daarom belangrijk om de juiste koffer te kopen die past bij de reis die je wilt maken. Laten we eens gaan kijken op welke manieren je bagage kunt vervoeren.

Vakantie In Koh Samui: Paradijs voor een Prikje

Vakantie In Koh Samui: Paradijs voor een Prikje

Soms ontdek je per ongeluk een plekje tijdens je vakantie waarvan je direct merkt dat je er eigenlijk niet meer weg wilt.  Tijdens onze vakantie in Thailand, was dat zonder twijfel Koh Samui. Of je nu graag uit gaat tijdens of liever relaxt, op avontuur gaat of liever gewoon rustig aan sightseeing doet, hier kan je het allemaal.  En dat tegen een achtergrond van palmbomen, zandstranden en verse kokosnoten.

Bezienswaardigheden Parijs, welke dingen kun je doen in Parijs?

Bezienswaardigheden Parijs, welke dingen kun je doen in Parijs?

Ah, Paris! Bij het horen van de naam van de Franse hoofdstad alleen al dromen veel mensen weg. En met recht, Parijs is een van de meest romantische steden ter wereld, en veel kunstenaars en schrijvers hebben er in de loop-der-tijden hun domicilie gevonden.

Wat neem jij mee op vakantie?

Wat neem jij mee op vakantie?

Wanneer je op vakantie wil vertrekken is het belangrijk dat je goed uitgerust bent. Vergeet daarbij zeker niet rekening te houden met onvoorziene weersomstandigheden en je papieren mee te nemen. Wij willen je informeren over wat je zeker mee moet nemen wanneer je op reis gaat, om tijdens je trip zeker niet voor onaangename verrassingen te komen staan.