Rondreis Brazilië

Rondreis Brazilië: De Ultieme Gids

Rondreis Aanbiedingen

Bekijk 26 rondreizen naar Brazilië.

bekijken

Rio de Janeiro uitzicht
Brazilië, het land van de carnaval. Een vakantie naar dit prachtige land is zeker de moeite waard. Je geniet van heerlijk weer en prachtige stranden. Brazilië heeft een kustlijn van 8000 kilometer! Dit zijn voornamelijk witte en goudbruine stranden waar je heerlijk van de zon kunt genieten. De zon schijnt veelvuldig, dankzij het tropische klimaat in het land.

20 dg cruise van Rio de Janeiro naar IJmuiden
Vanaf€1.380

20 dg cruise van Rio de Janeiro naar IJmuiden

Naast het zomercarnaval staat Brazilië ook bekend om zijn voetbal. Bekende voetballers zoals Alves, Ronaldinho en Neymar komen uit Brazilië. Het is tijdens een WK voetbal altijd genieten van de mooie wedstrijden en acties op het veld. In Brazilië zelf zie je de inwoners ook veel voetballen op straat en vooral op het strand. Een prachtig gezicht om te genieten van voetballende jongens die dezelfde droom hebben als bekende voetballers om mee te spelen in het nationaal elftal. 

Individuele rondreis Brazilië
Vanaf€2.395

Individuele rondreis Brazilië

Maar Brazilië heeft veel meer te bieden dan alleen zon, strand, carnaval en voetbal. De prachtige natuur, mooie dieren en koffie zijn verder belangrijke kenmerken van het land. Daarbij bevindt een groot deel van de Amazone zich in Brazilië. Dit bijzondere natuurgebied is een must see wanneer je een bezoek brengt aan dit geweldige land. 

1. Kenmerken rondreis Brazilië

Laat je verrassen door dit bijzondere land. In onderstaande tabel vind je de kenmerken van Brazilië.

Kenmerken rondreis Brazilië

Land Brazilië
Werelddeel Zuid-Amerika
Klimaat Tropisch
Inwonersaantal  208 miljoen
Aantal internationale toeristen per jaar  6 miljoen
Reistijd vliegtuig (rechtstreekse vlucht) 12 uur
Valuta Braziliaanse real
Taal Portugees
Tijdsverschil met Nederland 5 uur later in de zomer / 4 uur later in de winter
Prijsniveau Laag
Beste reisperiode Lente, herfst en winter
Activiteiten Cultuur, natuur, historie, strand
Soort reis Groepsreis, alleenreizers
Visum nodig Max 90 dagen zonder visum
Inenten DTP,gele koorts, hepatitis A en

rabiës worden aanbevolen

 

2. Heb je inentingen nodig als je naar Brazilië gaat?

Rondreis ZUID-BRAZILIE - 18 dagen;
Vanaf€3.445

Rondreis ZUID-BRAZILIE - 18 dagen; "Bem vindo ao Brasil"

Inentingen zijn niet verplicht wanneer je naar Brazilië afreist. Er zijn echter een aantal inentingen die wel worden aangeraden. Wij willen je dan ook meegeven dat het verstandig is om deze inentingen te nemen voordat je afreist. Het wordt aangeraden om je te laten vaccineren tegen DTP, gele koorts, hepatitis A en rabiës. Verder is de vaccinatie voor hepatitis B optioneel. Je weet nooit in welke situaties je terecht komt tijdens je rondreis door Brazilië en dan kun je beter het zekere voor het onzekere nemen.

3. Reisadvies Brazilië

Wees er van bewust dat een in een land als Brazilië andere wetten en regels gelden. Er heerst veel criminaliteit, vooral in de grote steden. Tijdens het toeristenseizoen (december tot maart) is de criminaliteit het hoogst. Niet alleen in grote steden maar ook op stranden moet je goed opletten. Enkele tips van het ministerie van buitenlandse zaken:

 • Ga nooit alleen over straat.
 • Vermijd afgelegen gebieden, stranden en andere plekken.
 • Bezoek geen sloppenwijken (favella's). Ook niet met een georganiseerde tour.
 • Wees alert op straat, in het openbaar vervoer en vooral in het donker.
 • Draag geen opvallende sierraden (horloge's), dure tassen, oorbellen etc.
 • Beperk mobiele telefoon gebruik in het openbaar zoveel mogelijk.
 • Volgt nooit zomaar de GPS route, deze kan je door afgelegen gevaarlijke buurten leiden.
 • Neem zo weinig mogelijk geld en andere waardevolle spullen mee. Laat paspoort en andere zaken altijd achter in het hotel.
 • Sluit een goede reisverzekering af. 
Groepsreis Brazilië; Dans de Samba!
Vanaf€2.499

Groepsreis Brazilië; Dans de Samba!

Kijk altijd naar het reisadvies voordat je een reis boekt. Vanwege de onrust in de grote steden door drugsbendes en criminaliteit kan het zijn dat er een negatief reisadvies geldt. Meestal gaat het goed en wordt er alleen aangeraden om de sloppenwijken, de bekende favela’s te vermijden. Het is echter wel altijd aan te raden om na te gaan hoe de situatie er op dat moment voor staat en welke adviezen er worden gegeven. Het is altijd beter om nare situaties te voorkomen, dan op te lossen. Natuurlijk moet je er altijd vanuit gaan dat je heerlijk kunt genieten tijdens je vakantie in Brazilië en van de mogelijkheden die het land je biedt. En dat zijn er nogal wat. We hebben de belangrijkste plaatsen en excursies voor je uitgezocht. 

4. Beste reistijd Brazilië

Rondreis ZUID-BRAZILIE - 18 dagen;
Vanaf€3.445

Rondreis ZUID-BRAZILIE - 18 dagen; "Bem vindo ao Brasil"

Het is in Brazilië altijd heerlijk weer. Maar je kunt je reis het beste plannen om het regenseizoen heen. Dan ben je verzekerd van prachtig weer. In het regenseizoen kun je uiteraard ook genieten van de wonderschone natuur, maar een buitje tijdens een wandeling is toch wat minder leuk.

 • Noord-Brazilië kun je het beste bezoeken in de maanden augustus tot en met december
 • Midden Brazilië in de maanden mei tot en met augustus
 • Zuid Brazilië in de maanden mei tot en met september

Zo vermijd je het regenseizoen en kun je genieten van heerlijk weer.

5. De beste bezienswaardigheden van Brazilië

Er is heel veel te zien en te beleven in Brazilië. We hebben de meest populaire bestemmingen voor je op een rijtje gezet.

5.1. Ibirapuerapark

Een de bekendste parken in Brazilië is het Ibirapuerapark. Het is het grootste park in de stad São Paulo. São Paulo is de grootste stad van het land en in deze stad vol wolkenkrabbers ligt dit schitterende park. In het park zie je de inwoners van de stad heerlijk uitrusten en genieten van de natuur. In het Ibirapuerapark bevindt zich een museum en een planetarium. 

5.2. Mercado central de belo horizonte

Hou je van shoppen? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan de Mercado central de belo horizonte. Dit is een fantastische markthal in Brazilië. Het is een wirwar van kraampjes en winkeltjes. Verschillende kooplieden bieden en er hun waren aan. Je kunt er van alles vinden, van eten tot kleding. Maar ook wanneer je de echte cultuur van Brazilië wilt zien dan is een bezoekje aan deze markthal echt aan te raden. 

5.3. Pontão south lake

Explore Impressive Brazil
Vanaf€5.999

Explore Impressive Brazil

Pantão is een plaats in het midden van Brazilië. Het is een prachtige plaats met een ontspannen sfeer aan het Lago do Paranoá. Er zijn verschillende restaurants waar je heerlijk kunt eten en genieten van de rust. Dankzij de ontspannen sfeer die er hangt is het een plaats waar veel mensen graag komen. 

5.4. Mini Mundo

Mini Mundo is een paradijs voor kinderen en volwassenen. Het is een openluchtpark waar verschillende gebouwen en plaatsen uit de hele wereld zijn nagemaakt. Alles is 24 keer kleiner gemaakt dan in het echt. Deze prachtige miniatuurstad is rijk aan details. Geniet van dit park in de stijl van Madurodam. Het park heeft leuke themawinkels, restaurants en een speciale ruimte voor kinderen. Alles voor een gezellige dag als familie.

5.5. Iguaçu falls

Op de grens van Brazilië, Argentinië en Paraguay liggen de Iguaçu watervallen. Sommige mensen beweren dat deze watervallen nog mooier zijn dan de Niagara watervallen. Je ziet 275 watervallen over een lengte van 3 kilometer, meer dan 80 meter naar beneden stromen. Het is een fantastische plaats omdat het vallende water wordt omgeven door de groene achtergrond van de jungle met veel vogels en kleurrijke vlinders. Tijdens het regenseizoen is het water bruin van kleur, maar tijdens de andere periodes is het water prachtig helder. 

5.6. Amantikir park

Amantikir park mag je niet overslaan tijdens je vakantie in Brazilië. Dit schitterende park laat je genieten van verschillende planten en bomen en je kunt er ook even de drukte van de stad ontvluchten. Een heerlijke plaats van rust, waar je echt geniet van de schoonheid van de natuur.

5.7. Dunas de Genipabu

Explore Impressive Brazil
Vanaf€5.999

Explore Impressive Brazil

Geniet je ook zo van de duinen wanneer je een wandeling maakt in Nederland? Breng dan zeker een bezoek aan Dunas de Genipabu in Brazilië. Dit zijn prachtige duinen die worden gevormd door de harde wind die er waait. Hierdoor ‘bewegen’ de duinen en veranderen ze van vorm. Naast de duinen vind je in dit natuurgebied ook een lagune. Het gebied wordt beschermd zodat deze prachtige natuur behouden blijft.

5.8. Rua das Pedras

Kitesurfen Sao Miguel do Gostoso, Brazilie
Vanaf€315

Kitesurfen Sao Miguel do Gostoso, Brazilie

Deze straat in Rio de Janeiro is een geweldige plaats om te genieten van lokale specialiteiten en te genieten van de bevolking van Brazilië. De hoofdstraat heeft vele karakteristieke winkels en restaurants waar je kunt genieten van Braziliaanse specialiteiten. De gemoedelijke sfeer en gezelligheid geven je het gevoel er echt bij te horen. 

5.9. Muro Alto beach

17-daagse groepsrondreis Sensationeel Brazilië
Vanaf€3.542

17-daagse groepsrondreis Sensationeel Brazilië

Wil je genieten van een heerlijk en vooral bijzonder strand tijdens je vakantie in Brazilië. Breng dan een bezoek aan Mura Alto beach. Dit prachtige strand heeft heerlijk helder blauw water waarbij je de vissen rond je voeten ziet zwemmen. Bijzondere rotspartijen maken het geheel  nog specialer. Naast het genieten van het water, zijn er heerlijke restaurants waar je een hapje kunt eten zodat je de hele dag kunt genieten.

5.10. Baia do Sancho

17-d groepsrondreis Sensationeel Brazilië
Vanaf€3.644

17-d groepsrondreis Sensationeel Brazilië

Hou je van het strand en een uitdaging? Breng dan een bezoek aan Baia do Sancho. Dit schitterende strand ligt verborgen tussen rotspartijen en is daarom alleen bereikbaar via een steile trap. Dit zorgt ervoor dat het strand niet bereikbaar is voor oudere, kinderen en mensen met een beperking. Doordat het strand zo moeilijk bereikbaar is, is het altijd heel rustig en kun je er dus echt even bij komen. Geniet van het schitterende uitzicht en het mooie water op deze bijzondere plaats.

5.11. Prainhas do Pontal do Atalaia

Kitesurfen Sao Miguel do Gostoso, Brazilie
Vanaf€315

Kitesurfen Sao Miguel do Gostoso, Brazilie

Prainhas do Pontal do Atalaia staat in de top 5 van mooiste stranden van Brazilië en dat is niet zonder reden. Dit schitterende strand is bereikbaar via een groot aantal trappen. Daar moet je wel rekening mee houden wanneer je naar het strand gaat. Neem niet te veel spullen mee. Op het strand zelf zijn parasols en ligbedden te huur voor een kleine prijs. We willen je wel aanraden om vroeg richting Prainhas do Pontal do Atalaia te gaan omdat het er heel druk kan zijn en je dan kilometers moet lopen van de parkeerplaats naar het strand.

5.12. Mangal das Graças

Mangal de Graças is een natuurpark. Het park is in 2005 opgericht door de regering van Pará. Het natuurpark is te vinden in de stad Bethlehem. Bethlehem is een grote metropool en te midden van alle gebouwen is er dit prachtige park van 40.000 vierkante kilometer groot. In het park zie je een deel van de rijkdom van de Amazone, een oase in het midden van de stad. Wil je meer weten over de prachtige natuur van Brazilië, dan is een bezoekje aan Mangal de Graças een echte aanrader.

5.13. Parque Estadual do Caracol

De natuur in Brazilië is schitterend. Dat zie je vooral terug in het Parque Estadual do Caracol. Dit schitterende park heeft een bijzondere waterval. Het ecologische observatorium is een platform op 27 meter hoogte waar vandaan je een mooi uitzicht hebt over het hele park en de waterval. In het park kun je de hele dag genieten van de mooie natuur en de dieren. Loop over de wandelpaden en geniet van alles wat je ziet. Je kunt in het park ook bbq-en. Je geniet dus niet alleen van de prachtige natuur, maar ook van lekker eten tijdens je bezoek.

5.14. Black Lake

Explore Impressive Brazil
Vanaf€5.999

Explore Impressive Brazil

Black Lake of Lago Negro is een meer waar je heerlijk kunt genieten van de rust. Je kunt in het meer zwemmen en waterfietsen. Rond het meer ligt een prachtig park waar je een mooie wandeling kunt maken. Geniet van een stukje natuur midden in de stad Gramado.

5.15. Vale dos Vinhedos

Kitesurfen Barrinha de Baxio, Brazilië
Vanaf€300

Kitesurfen Barrinha de Baxio, Brazilië

Voor de wijnliefhebbers hebben we deze hot spot in onze lijst staan. Vale dos Vinhedos ligt tussen de steden Bento Goncalves, Garibaldi en Monte Belo do Sul in Serra Gaúcha. In het gebied liggen 25 wijnmakerijen. Verder vind je er kaasfabrieken, kunstateliers, ambachtshuizen en restaurants. Om alles te ontdekken en te zien raden we je aan om twee dagen in te plannen in je reis. Het is schitterend om het proces van druiven tot wijn te volgen. Maar ook de mooie kunst die er te vinden is, is het bezichtigen meer dan waard. De route door dit gebied zal je adem benemen. 

5.16. Unipraias Camboriu park

De kabelbaan van Unipraias Camboriu park ligt in de stad Camboriú en is een echt must. Een geweldige excursie voor de hele familie. Bovenop de top heb je een prachtig 360 graden uitzicht over het strand en de jungle. Zo kun je genieten van verschillende aspecten van de natuur in Brazilië. De rit naar boven en naar beneden zijn bijna net zo adembenemend mooi als het uitzicht bovenop.

5.17. Santo Antônio de Lisboa

Brazilië | ontdek en beleef Brazilië.
Vanaf€2.348

Brazilië | ontdek en beleef Brazilië

In het Zuiden van Brazilië kun je een bezoek brengen aan Santo Antônio de Lisboa. Als schaal- en schelpdier liefhebber mag een bezoekje aan deze wijk niet op je to-do lijst ontbreken. Het strand ligt op het eiland Santa Catarina. Veel vissers hebben hier hun thuisbasis en daardoor vind je hier  restaurantjes met de heerlijkste schaal- en schelpdier gerechten. 

5.18. Jardim Botanico de Curitiba

In het Nederlands de Botanische tuin van Curitiba. De tuin ligt zoals de naam al zegt in de stad Curitiba. Dit is de grootste stad van het zuiden van Brazilië. De tuinen zijn geopend in 1991 en hebben een Franse stijl. De botanische tuinen zijn voorzien van watervallen, meren en fonteinen. Daarnaast vind je in de Jardim Botanico de Curitiba verschillende kassen met inheemse en uitheemse plantensoorten. Het totale park is 24.000 vierkante meter groot. In het park is ook een deel van de campus van de Federale Universiteit van Paraná gevestigd. Het park trekt vele duizenden bezoekers per jaar. 

5.19. Rio de Janeiro

Rio de Janeiro is de bekendste stad van Brazilië en daarom mag aan de stad niet ontbreken tijdens je reis. Het is niet de hoofdstad want dat is Brasilia, maar het is zeker een stad waar je geweest moet zijn. Iedereen kent Rio natuurlijk dankzij het carnaval in de zomer en het beeld van Christus de Verlosser. Dit beeld staat op de 710 meter hoge Corcovadoberg en kijkt uit over de enorme stad. Een fantastisch uitzicht. Naast de culturele aspecten van de stad is een bezoekje aan het maracanã voetbalstadion ook zeker de moeite waard. Het is een van de grootste voetbalstadions ter wereld.

Het is in Rio de Janeiro genieten van de cultuur en gezelligheid van Brazilië. Een wereldstad waar je de samba en bossanova kunt dansen, heerlijk kunt eten en natuurlijk kunt drinken.

5.20. Suikerbroodberg

Kitesurfen Sao Miguel do Gostoso, Brazilie
Vanaf€315

Kitesurfen Sao Miguel do Gostoso, Brazilie

De Pão de Açúcar is de Portugese naam van de Suikerbroodberg. De berg is 396 meter hoog en bevindt zich op een schiereiland in de Baai van Guanabara in de buurt van Urca. Je kunt de top van de Suikerbroodberg bereiken door middel van een 1400 meter lange kabelbaan. Deze kabelbaan is in 1912 aangelegd en een van de bekendste toeristische attracties van Rio de Janeiro. Vanaf de berg heb je een schitterend uitzicht over de stad en de omgeving.

5.21. Aparados da Serra National Park

Als laatste hebben we het nationale park Aparados da Serra als niet te missen hot spot in Brazilië. Dit bijzondere park ligt in de staten Rio Grande do Sul en Santa Catarina. Het is opgericht als een van de eerste nationale parken in 1959. Het park is 10.250 hectare groot en beschermt de Itaimbenzinho canyon. In het park kun je 143 vogelsoorten, 48 verschillende zoogdieren en 39 amfibiesoorten terug vinden. Je kunt er onder andere de roodbrilamazone, de manenwolf en de poema zien. In het park worden slechts 1500 bezoekers per dag toegelaten. Je moet er dus voor zorgen dat je op tijd een kaartje koopt zodat je een kijkje kunt nemen in dit geweldige natuurpark.

6. Boek een rondreis Brazilië: vergelijk aanbieders en accommodaties

Lees meer Rondreizen gidsen...


Rondreizen Aanbiedingen Brazilië

Groepsrondreis Brazilië Hoogtepunten
Vanaf€3.799

Brazilië

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Brazilië proef je de sfeer van de Afro-Braziliaanse cultuur in de oude koloniale hoofdstad Salvador de BahÃa en dans je de samba in de stad met misschien wel de mooiste ligging ter wereld, Rio de Janeiro. Laat je tijdens deze bijzondere rondreis overweldigen door de spectaculaire watervallen van Iguazu, de prachtige natuur en bewoners van de amazone en de paradijselijke stranden van Ilha Grande. Deze reis door Brazilië zal een onuitwisbare indruk op je maken.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Rondreis ZUID-BRAZILIE - 18 dagen;
Vanaf€3.445

Brazilië

Begin je rondreis op het goudgele strand van Copacabana in Rio de Janeiro. Op de grens met Argentinië ligt een van ’s werelds grootste watervallen, die van Iguaçu. Natuurlijk slaan we het immense moerasgebied van de Pantanal niet over. Misschien kom je wel oog in oog te staan met kaaimannen en capibara's! De koloniale steden Ouro Preto en Tiradentes zijn echte pareltjes. Uitkijkend over zee bij kleurrijk Paraty kijk je terug op een heerlijke reis.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Groepsreis Brazilië; Dans de Samba!
Vanaf€2.499

Brazilië

Bem vindo ao Brasil!" Welkom in Brazilië! Maak met Shoestring een groepsreis langs de mooiste plekken van Brazilië. Je komt langs bruisende koloniale steden en heerlijke witte stranden. Brazilië is een land van uitersten. De porties in restaurants, waar je je onbeperkt tegoed aan kunt doen. En dan de lengte van het land; ruim 5000 km! Tijdens deze groepsreis door Brazilië bezoek je kleurrijk Salvador, maak je schitterende wandelingen door het Chiapada Diamantina natuurgebied en leg je je handdoek neer op het goudgele strand van Ilha Grande. Natuurlijk bezoek je ongeëvenaard Rio de Janeiro met haar bruisende nachtleven. Een onvergetelijk avontuur in een van de mooiste landen van Zuid-Amerika.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Groepsreis Argentinië, Paraguay & Brazilië; Tango en samba in éé
Vanaf€2.999

Brazilië

De twee grootste landen van Zuid-Amerika nu verenigd in een groepsreis! In de hipste stad ter wereld, Buenos Aires, bezoek je ‘barrios’ als San Telmo en het kleurrijke La Boca met veel antiek, terrasjes en natuurlijk de tango! Op de grens van Brazilië en Argentinië, vlakbij Foz do Iguaçu, vormt zich voor je ogen een van 's werelds mooiste watervallen, midden in het tropische regenwoud. De Pantanal is het grootste moerasgebied ter wereld en herbergt honderden vis- en vogelsoorten. Je kunt hier zelfs op piranha’s vissen! Liggend aan de voet van een bergketen en omringd met riante baaien: Rio de Janeiro. Voor velen synoniem met de stranden van Copacabana en Ipanema en het Christusbeeld boven op de Corcovadoberg. Onder het genot van een koude caipirinha, uitkijkend over de zee, kijk je terug op een heerlijke rondreis door Argentinië, Paraguay en Brazilië!

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Costa Diadema - afvaart Rio de Janeiro
Vanaf€1.899

Rio De Janeiro, Brazilië

Stap aan boord van de Costa Diadema en laat je meenemen op een onvergetelijke 20-daagse cruise die je vanuit het bruisende Rio de Janeiro naar de meest betoverende bestemmingen in Brazilië en Spanje brengt. Deze reis belooft een perfecte mix van tropische avonturen en Europese charme terwijl je de Atlantische Oceaan doorkruist.Je reis begint in Rio de Janeiro, waar je eerste nachten doorbrengt in een hotel om deze geweldige wereldstad te ontdekken. Op de vierde dag van je reis stap je aan boord van de Costa Diadema en gaat je cruise beginnen. Op de Costa Diadema zijn voldoende faciliteiten om je thuis te voelen en je dagen door te komen op zee. Geniet van dit grootse avontuur!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
20 dg cruise van Rio de Janeiro naar IJmuiden
Vanaf€1.380

Amsterdam, Brazilië

Vaar mee met de Costa Favolosa vanuit Rio de Janeiro naar IJmuiden. Na een bezoek aan de kleurrijke stad Salvador en het "Venetië van Brazilië" Recife laat je het land van de carnaval, capoeira en koffie achter je en steek je de Atlantische Oceaan over naar de Canarische eilanden. Tijdens de oversteek hoef je je aan boord geen moment te vervelen. Wat een oneindige uitzichten op zee terwijl je in de Piano Bar Camelot geniet van live pianomuziek! Kies voor een rustgevende massage in de Samsara Spa, welke maar liefst 6.000 m2 groot is en neem na een heerlijk à la carte diner plaats in het Teatro Hortensia voor een schitterende show. Aangekomen in Europa bewonder je op Tenerife de slapende vulkaan El Teide en het vulkanische landschap van Lanzarote. Verder ga je onder andere langs het historische Cádiz, wat tevens de oudste stad van Spanje is en het schilderachtige Lissabon, eet hier een heerlijke zoete lekkernij, genaamd ''Pastéis de Nata''. Wat een bijzonder avontuur!

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Explore Impressive Brazil
Vanaf€5.999

Brazilië

Een kokosnoot drinken op het wereldberoemde Copacabana strand, meeswingen met een drumband in de kleurrijke straatjes van Salvador en per boot op zoek gaan naar jaguars in het grootste wetlandgebied van de wereld; deze reis laat u het beste van Brazilië zien. Bruisende steden zoals Rio de Janeiro en Salvador de Bahia, indrukwekkende natuur in de Pantanal, waterspektakel bij de watervallen van Iguaçu en de witte stranden van Morre de São Paulo zijn gereed om door u te worden ontdekt. De grootste afstanden tijdens deze reis worden afgelegd per vliegtuig en ter plaatse is er voldoende tijd om te genieten van alles wat Brazilië te bieden heeft.

BEKIJKEN
Gevonden: 1 dagen geleden

Wat zou jij verbeteren aan deze pagina?