Rondreis Brazilië

Rondreis Brazilië: De Ultieme Gids

Rondreis Aanbiedingen

Bekijk 50 rondreizen naar Brazilië.

bekijken

Rio de Janeiro uitzicht
Brazilië, het land van de carnaval. Een vakantie naar dit prachtige land is zeker de moeite waard. Je geniet van heerlijk weer en prachtige stranden. Brazilië heeft een kustlijn van 8000 kilometer! Dit zijn voornamelijk witte en goudbruine stranden waar je heerlijk van de zon kunt genieten. De zon schijnt veelvuldig, dankzij het tropische klimaat in het land.

Ocean Palace Beach Resort&Bungalows.
Vanaf€124

Ocean Palace Beach Resort&Bungalows

Naast het zomercarnaval staat Brazilië ook bekend om zijn voetbal. Bekende voetballers zoals Alves, Ronaldinho en Neymar komen uit Brazilië. Het is tijdens een WK voetbal altijd genieten van de mooie wedstrijden en acties op het veld. In Brazilië zelf zie je de inwoners ook veel voetballen op straat en vooral op het strand. Een prachtig gezicht om te genieten van voetballende jongens die dezelfde droom hebben als bekende voetballers om mee te spelen in het nationaal elftal. 

Groepsrondreis Brazilië en Buenos Aires
Vanaf€3.529

Groepsrondreis Brazilië en Buenos Aires

Maar Brazilië heeft veel meer te bieden dan alleen zon, strand, carnaval en voetbal. De prachtige natuur, mooie dieren en koffie zijn verder belangrijke kenmerken van het land. Daarbij bevindt een groot deel van de Amazone zich in Brazilië. Dit bijzondere natuurgebied is een must see wanneer je een bezoek brengt aan dit geweldige land. 

1. Kenmerken rondreis Brazilië

Laat je verrassen door dit bijzondere land. In onderstaande tabel vind je de kenmerken van Brazilië.

Kenmerken rondreis Brazilië

Land Brazilië
Werelddeel Zuid-Amerika
Klimaat Tropisch
Inwonersaantal  208 miljoen
Aantal internationale toeristen per jaar  6 miljoen
Reistijd vliegtuig (rechtstreekse vlucht) 12 uur
Valuta Braziliaanse real
Taal Portugees
Tijdsverschil met Nederland 5 uur later in de zomer / 4 uur later in de winter
Prijsniveau Laag
Beste reisperiode Lente, herfst en winter
Activiteiten Cultuur, natuur, historie, strand
Soort reis Groepsreis, alleenreizers
Visum nodig Max 90 dagen zonder visum
Inenten DTP,gele koorts, hepatitis A en

rabiës worden aanbevolen

 

2. Heb je inentingen nodig als je naar Brazilië gaat?

Familiereis Argentinië en Brazilië
Vanaf€4.149

Familiereis Argentinië en Brazilië

Inentingen zijn niet verplicht wanneer je naar Brazilië afreist. Er zijn echter een aantal inentingen die wel worden aangeraden. Wij willen je dan ook meegeven dat het verstandig is om deze inentingen te nemen voordat je afreist. Het wordt aangeraden om je te laten vaccineren tegen DTP, gele koorts, hepatitis A en rabiës. Verder is de vaccinatie voor hepatitis B optioneel. Je weet nooit in welke situaties je terecht komt tijdens je rondreis door Brazilië en dan kun je beter het zekere voor het onzekere nemen.

3. Reisadvies Brazilië

Wees er van bewust dat een in een land als Brazilië andere wetten en regels gelden. Er heerst veel criminaliteit, vooral in de grote steden. Tijdens het toeristenseizoen (december tot maart) is de criminaliteit het hoogst. Niet alleen in grote steden maar ook op stranden moet je goed opletten. Enkele tips van het ministerie van buitenlandse zaken:

 • Ga nooit alleen over straat.
 • Vermijd afgelegen gebieden, stranden en andere plekken.
 • Bezoek geen sloppenwijken (favella's). Ook niet met een georganiseerde tour.
 • Wees alert op straat, in het openbaar vervoer en vooral in het donker.
 • Draag geen opvallende sierraden (horloge's), dure tassen, oorbellen etc.
 • Beperk mobiele telefoon gebruik in het openbaar zoveel mogelijk.
 • Volgt nooit zomaar de GPS route, deze kan je door afgelegen gevaarlijke buurten leiden.
 • Neem zo weinig mogelijk geld en andere waardevolle spullen mee. Laat paspoort en andere zaken altijd achter in het hotel.
 • Sluit een goede reisverzekering af. 
Groepsrondreis Brazilië en Buenos Aires
Vanaf€3.529

Groepsrondreis Brazilië en Buenos Aires

Kijk altijd naar het reisadvies voordat je een reis boekt. Vanwege de onrust in de grote steden door drugsbendes en criminaliteit kan het zijn dat er een negatief reisadvies geldt. Meestal gaat het goed en wordt er alleen aangeraden om de sloppenwijken, de bekende favela’s te vermijden. Het is echter wel altijd aan te raden om na te gaan hoe de situatie er op dat moment voor staat en welke adviezen er worden gegeven. Het is altijd beter om nare situaties te voorkomen, dan op te lossen. Natuurlijk moet je er altijd vanuit gaan dat je heerlijk kunt genieten tijdens je vakantie in Brazilië en van de mogelijkheden die het land je biedt. En dat zijn er nogal wat. We hebben de belangrijkste plaatsen en excursies voor je uitgezocht. 

4. Beste reistijd Brazilië

8 daagse Zuid-Amerika cruise met de MSC Grandiosa
Vanaf€2.365

8 daagse Zuid-Amerika cruise met de MSC Grandiosa

Het is in Brazilië altijd heerlijk weer. Maar je kunt je reis het beste plannen om het regenseizoen heen. Dan ben je verzekerd van prachtig weer. In het regenseizoen kun je uiteraard ook genieten van de wonderschone natuur, maar een buitje tijdens een wandeling is toch wat minder leuk.

 • Noord-Brazilië kun je het beste bezoeken in de maanden augustus tot en met december
 • Midden Brazilië in de maanden mei tot en met augustus
 • Zuid Brazilië in de maanden mei tot en met september

Zo vermijd je het regenseizoen en kun je genieten van heerlijk weer.

5. De beste bezienswaardigheden van Brazilië

Er is heel veel te zien en te beleven in Brazilië. We hebben de meest populaire bestemmingen voor je op een rijtje gezet.

5.1. Ibirapuerapark

Een de bekendste parken in Brazilië is het Ibirapuerapark. Het is het grootste park in de stad São Paulo. São Paulo is de grootste stad van het land en in deze stad vol wolkenkrabbers ligt dit schitterende park. In het park zie je de inwoners van de stad heerlijk uitrusten en genieten van de natuur. In het Ibirapuerapark bevindt zich een museum en een planetarium. 

5.2. Mercado central de belo horizonte

Hou je van shoppen? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan de Mercado central de belo horizonte. Dit is een fantastische markthal in Brazilië. Het is een wirwar van kraampjes en winkeltjes. Verschillende kooplieden bieden en er hun waren aan. Je kunt er van alles vinden, van eten tot kleding. Maar ook wanneer je de echte cultuur van Brazilië wilt zien dan is een bezoekje aan deze markthal echt aan te raden. 

5.3. Pontão south lake

Ocean Palace Beach Resort&Bungalows.
Vanaf€124

Ocean Palace Beach Resort&Bungalows

Pantão is een plaats in het midden van Brazilië. Het is een prachtige plaats met een ontspannen sfeer aan het Lago do Paranoá. Er zijn verschillende restaurants waar je heerlijk kunt eten en genieten van de rust. Dankzij de ontspannen sfeer die er hangt is het een plaats waar veel mensen graag komen. 

5.4. Mini Mundo

Mini Mundo is een paradijs voor kinderen en volwassenen. Het is een openluchtpark waar verschillende gebouwen en plaatsen uit de hele wereld zijn nagemaakt. Alles is 24 keer kleiner gemaakt dan in het echt. Deze prachtige miniatuurstad is rijk aan details. Geniet van dit park in de stijl van Madurodam. Het park heeft leuke themawinkels, restaurants en een speciale ruimte voor kinderen. Alles voor een gezellige dag als familie.

5.5. Iguaçu falls

Op de grens van Brazilië, Argentinië en Paraguay liggen de Iguaçu watervallen. Sommige mensen beweren dat deze watervallen nog mooier zijn dan de Niagara watervallen. Je ziet 275 watervallen over een lengte van 3 kilometer, meer dan 80 meter naar beneden stromen. Het is een fantastische plaats omdat het vallende water wordt omgeven door de groene achtergrond van de jungle met veel vogels en kleurrijke vlinders. Tijdens het regenseizoen is het water bruin van kleur, maar tijdens de andere periodes is het water prachtig helder. 

5.6. Amantikir park

Amantikir park mag je niet overslaan tijdens je vakantie in Brazilië. Dit schitterende park laat je genieten van verschillende planten en bomen en je kunt er ook even de drukte van de stad ontvluchten. Een heerlijke plaats van rust, waar je echt geniet van de schoonheid van de natuur.

5.7. Dunas de Genipabu

Individuele rondreis Brazilië
Vanaf€2.795

Individuele rondreis Brazilië

Geniet je ook zo van de duinen wanneer je een wandeling maakt in Nederland? Breng dan zeker een bezoek aan Dunas de Genipabu in Brazilië. Dit zijn prachtige duinen die worden gevormd door de harde wind die er waait. Hierdoor ‘bewegen’ de duinen en veranderen ze van vorm. Naast de duinen vind je in dit natuurgebied ook een lagune. Het gebied wordt beschermd zodat deze prachtige natuur behouden blijft.

5.8. Rua das Pedras

Deville Salvador.
Vanaf€57

Deville Salvador

Deze straat in Rio de Janeiro is een geweldige plaats om te genieten van lokale specialiteiten en te genieten van de bevolking van Brazilië. De hoofdstraat heeft vele karakteristieke winkels en restaurants waar je kunt genieten van Braziliaanse specialiteiten. De gemoedelijke sfeer en gezelligheid geven je het gevoel er echt bij te horen. 

5.9. Muro Alto beach

Windsor Marapendi Hotel.
Vanaf€53

Windsor Marapendi Hotel

Wil je genieten van een heerlijk en vooral bijzonder strand tijdens je vakantie in Brazilië. Breng dan een bezoek aan Mura Alto beach. Dit prachtige strand heeft heerlijk helder blauw water waarbij je de vissen rond je voeten ziet zwemmen. Bijzondere rotspartijen maken het geheel  nog specialer. Naast het genieten van het water, zijn er heerlijke restaurants waar je een hapje kunt eten zodat je de hele dag kunt genieten.

5.10. Baia do Sancho

Rondreis ZUID-BRAZILIE - 19 dagen;
Vanaf€3.111

Rondreis ZUID-BRAZILIE - 19 dagen; "Bem vindo ao Brasil"

Hou je van het strand en een uitdaging? Breng dan een bezoek aan Baia do Sancho. Dit schitterende strand ligt verborgen tussen rotspartijen en is daarom alleen bereikbaar via een steile trap. Dit zorgt ervoor dat het strand niet bereikbaar is voor oudere, kinderen en mensen met een beperking. Doordat het strand zo moeilijk bereikbaar is, is het altijd heel rustig en kun je er dus echt even bij komen. Geniet van het schitterende uitzicht en het mooie water op deze bijzondere plaats.

5.11. Prainhas do Pontal do Atalaia

22-35ers reis Brazilië
Vanaf€3.899

22-35ers reis Brazilië

Prainhas do Pontal do Atalaia staat in de top 5 van mooiste stranden van Brazilië en dat is niet zonder reden. Dit schitterende strand is bereikbaar via een groot aantal trappen. Daar moet je wel rekening mee houden wanneer je naar het strand gaat. Neem niet te veel spullen mee. Op het strand zelf zijn parasols en ligbedden te huur voor een kleine prijs. We willen je wel aanraden om vroeg richting Prainhas do Pontal do Atalaia te gaan omdat het er heel druk kan zijn en je dan kilometers moet lopen van de parkeerplaats naar het strand.

5.12. Mangal das Graças

Mangal de Graças is een natuurpark. Het park is in 2005 opgericht door de regering van Pará. Het natuurpark is te vinden in de stad Bethlehem. Bethlehem is een grote metropool en te midden van alle gebouwen is er dit prachtige park van 40.000 vierkante kilometer groot. In het park zie je een deel van de rijkdom van de Amazone, een oase in het midden van de stad. Wil je meer weten over de prachtige natuur van Brazilië, dan is een bezoekje aan Mangal de Graças een echte aanrader.

5.13. Parque Estadual do Caracol

De natuur in Brazilië is schitterend. Dat zie je vooral terug in het Parque Estadual do Caracol. Dit schitterende park heeft een bijzondere waterval. Het ecologische observatorium is een platform op 27 meter hoogte waar vandaan je een mooi uitzicht hebt over het hele park en de waterval. In het park kun je de hele dag genieten van de mooie natuur en de dieren. Loop over de wandelpaden en geniet van alles wat je ziet. Je kunt in het park ook bbq-en. Je geniet dus niet alleen van de prachtige natuur, maar ook van lekker eten tijdens je bezoek.

5.14. Black Lake

Hotel Fasano Salvador.
Vanaf€282

Hotel Fasano Salvador

Black Lake of Lago Negro is een meer waar je heerlijk kunt genieten van de rust. Je kunt in het meer zwemmen en waterfietsen. Rond het meer ligt een prachtig park waar je een mooie wandeling kunt maken. Geniet van een stukje natuur midden in de stad Gramado.

5.15. Vale dos Vinhedos

Windsor Marapendi Hotel.
Vanaf€53

Windsor Marapendi Hotel

Voor de wijnliefhebbers hebben we deze hot spot in onze lijst staan. Vale dos Vinhedos ligt tussen de steden Bento Goncalves, Garibaldi en Monte Belo do Sul in Serra Gaúcha. In het gebied liggen 25 wijnmakerijen. Verder vind je er kaasfabrieken, kunstateliers, ambachtshuizen en restaurants. Om alles te ontdekken en te zien raden we je aan om twee dagen in te plannen in je reis. Het is schitterend om het proces van druiven tot wijn te volgen. Maar ook de mooie kunst die er te vinden is, is het bezichtigen meer dan waard. De route door dit gebied zal je adem benemen. 

5.16. Unipraias Camboriu park

De kabelbaan van Unipraias Camboriu park ligt in de stad Camboriú en is een echt must. Een geweldige excursie voor de hele familie. Bovenop de top heb je een prachtig 360 graden uitzicht over het strand en de jungle. Zo kun je genieten van verschillende aspecten van de natuur in Brazilië. De rit naar boven en naar beneden zijn bijna net zo adembenemend mooi als het uitzicht bovenop.

5.17. Santo Antônio de Lisboa

Individuele rondreis Brazilië
Vanaf€2.795

Individuele rondreis Brazilië

In het Zuiden van Brazilië kun je een bezoek brengen aan Santo Antônio de Lisboa. Als schaal- en schelpdier liefhebber mag een bezoekje aan deze wijk niet op je to-do lijst ontbreken. Het strand ligt op het eiland Santa Catarina. Veel vissers hebben hier hun thuisbasis en daardoor vind je hier  restaurantjes met de heerlijkste schaal- en schelpdier gerechten. 

5.18. Jardim Botanico de Curitiba

In het Nederlands de Botanische tuin van Curitiba. De tuin ligt zoals de naam al zegt in de stad Curitiba. Dit is de grootste stad van het zuiden van Brazilië. De tuinen zijn geopend in 1991 en hebben een Franse stijl. De botanische tuinen zijn voorzien van watervallen, meren en fonteinen. Daarnaast vind je in de Jardim Botanico de Curitiba verschillende kassen met inheemse en uitheemse plantensoorten. Het totale park is 24.000 vierkante meter groot. In het park is ook een deel van de campus van de Federale Universiteit van Paraná gevestigd. Het park trekt vele duizenden bezoekers per jaar. 

5.19. Rio de Janeiro

Rio de Janeiro is de bekendste stad van Brazilië en daarom mag aan de stad niet ontbreken tijdens je reis. Het is niet de hoofdstad want dat is Brasilia, maar het is zeker een stad waar je geweest moet zijn. Iedereen kent Rio natuurlijk dankzij het carnaval in de zomer en het beeld van Christus de Verlosser. Dit beeld staat op de 710 meter hoge Corcovadoberg en kijkt uit over de enorme stad. Een fantastisch uitzicht. Naast de culturele aspecten van de stad is een bezoekje aan het maracanã voetbalstadion ook zeker de moeite waard. Het is een van de grootste voetbalstadions ter wereld.

Het is in Rio de Janeiro genieten van de cultuur en gezelligheid van Brazilië. Een wereldstad waar je de samba en bossanova kunt dansen, heerlijk kunt eten en natuurlijk kunt drinken.

5.20. Suikerbroodberg

Groepsrondreis Brazilië en Buenos Aires
Vanaf€3.529

Groepsrondreis Brazilië en Buenos Aires

De Pão de Açúcar is de Portugese naam van de Suikerbroodberg. De berg is 396 meter hoog en bevindt zich op een schiereiland in de Baai van Guanabara in de buurt van Urca. Je kunt de top van de Suikerbroodberg bereiken door middel van een 1400 meter lange kabelbaan. Deze kabelbaan is in 1912 aangelegd en een van de bekendste toeristische attracties van Rio de Janeiro. Vanaf de berg heb je een schitterend uitzicht over de stad en de omgeving.

5.21. Aparados da Serra National Park

Als laatste hebben we het nationale park Aparados da Serra als niet te missen hot spot in Brazilië. Dit bijzondere park ligt in de staten Rio Grande do Sul en Santa Catarina. Het is opgericht als een van de eerste nationale parken in 1959. Het park is 10.250 hectare groot en beschermt de Itaimbenzinho canyon. In het park kun je 143 vogelsoorten, 48 verschillende zoogdieren en 39 amfibiesoorten terug vinden. Je kunt er onder andere de roodbrilamazone, de manenwolf en de poema zien. In het park worden slechts 1500 bezoekers per dag toegelaten. Je moet er dus voor zorgen dat je op tijd een kaartje koopt zodat je een kijkje kunt nemen in dit geweldige natuurpark.

6. Boek een rondreis Brazilië: vergelijk aanbieders en accommodaties

Lees meer Rondreizen gidsen...


Rondreizen Aanbiedingen Brazilië

Vanaf€3.529

Buenos Aires, Brazilië

Beoordeling
8.4 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Argentinië en Brazilië proef je de sfeer van de tango in koloniaal Buenos Aires en dans je de samba in de stad met misschien wel de mooiste ligging ter wereld, Rio de Janeiro. Laat je tijdens deze bijzondere rondreis overweldigen door de spectaculaire watervallen van Iguazu, de vele vogels in de Pantanal van Brazilië en de paradijselijke stranden van Ilha Grande. Snorkel door de kristalheldere riviertjes van Bonito. Deze reis door Argentinië en Brazilië zal een onuitwisbare indruk op je maken.

BEKIJKEN
Sawadee.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€3.799

Salvador, Brazilië

Beoordeling
7.3 / 10
Luxe niveau
3 / 5

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Brazilië proef je de sfeer van de Afro-Braziliaanse cultuur in de oude koloniale hoofdstad Salvador de BahÃa en dans je de samba in de stad met misschien wel de mooiste ligging ter wereld, Rio de Janeiro. Laat je tijdens deze bijzondere rondreis overweldigen door de spectaculaire watervallen van Iguazu, de prachtige natuur en bewoners van de amazone en de paradijselijke stranden van Ilha Grande. Deze reis door Brazilië zal een onuitwisbare indruk op je maken.

BEKIJKEN
Sawadee.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€3.111

Brazilië

Begin je rondreis op het goudgele strand van Copacabana in Rio de Janeiro. Op de grens met Argentinië ligt een van ’s werelds grootste watervallen, die van Iguaçu. Natuurlijk slaan we het immense moerasgebied van de Pantanal niet over. Misschien kom je wel oog in oog te staan met kaaimannen en capibara's! De koloniale steden Ouro Preto en Tiradentes zijn echte pareltjes. Uitkijkend over zee bij kleurrijk Paraty kijk je terug op een heerlijke reis.

BEKIJKEN
Koningaap.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€53

Rio De Janeiro, Brazilië

Op 1. 0 kilometer zijn er openbare transportverbindingen. Windsor Marapendi Hotel herbergt in totaal 487 accommodatie-eenheden. Dit hotel werd opgericht in 2015. De klanten kunnen gebruik maken van de draadloze internetverbinding die beschikbaar is in de openbare ruimtes van het hotel. De receptie van het hotel is 24 uur per dag geopend. Windsor Marapendi Hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. De gemeenschappelijke ruimtes van dit etablissement zijn handicapvriendelijk. De reizigers kunnen gebruik maken van de parkeerruimte. Dit milieuduurzame hotel verwierf de certificering. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. Zakenreizigers zullen de beschikbare vergaderruimtes en zakelijke diensten zeer op prijs stellen. De bezoekers zullen de dineervoorzieningen van het etablissement die verschillende gerechten en dranken aanbieden zeer op prijs stellen. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

BEKIJKEN
Tix Hotels
Gevonden: Vandaag
Vanaf€4.149

Brazilië

Beoordeling
8.3 / 10
Luxe niveau
3 / 5

Laat je tijdens deze bijzondere familiereis door Argentinië en Brazilië overweldigen door de spectaculaire watervallen van Iguazu, de vele vogels in de Pantanal van Brazilië en de paradijselijke stranden van Ilha Grande. Raak met het hele gezin betoverd door het diepblauwe water van de Gruta do Lago Azul in Bonito en snorkel door de kristalheldere riviertjes van dit bijzondere gebied. Proef de sfeer van de tango in koloniaal Buenos Aires en dans samen met de kinderen de samba in de stad met misschien wel de mooiste ligging ter wereld, Rio de Janeiro.

BEKIJKEN
Sawadee.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€57

Salvador, Brazilië

Dit hotel heeft een betoverende ligging, tussen de witte duinen van de stranden van Abaete en Itapua, te voet beide in ca. 5 minuten lopen te bereiken. De stad Salvador da Bahia ligt op ongeveer 25 kilometer afstand van het hotelgebouw. De luchthaven van Salvador ligt op ca. 5 minuten van het hotel. Dit van airconditioning voorziene strandhotel heeft in totaal 206 gastenkamers. Het hotel biedt zijn gasten een lobby met receptie die 24 uur per dag geopend is, een gezellige lobby-bar en een speelkamer. In het restaurant van het hotel wordt een goede mix aan nationale en internationale gerechten geserveerd. Voor workshops en bijzondere evenementen zijn er speciale voorzieningen. Tegen betaling kunt u bovendien gebruik maken van een internetaansluiting en de was- en roomservice. De smaakvol ingerichte gastenkamers van het hotel hebben allen een eigen badkamer/wc en een balkon. Tot de inrichting behoren een telefoon, een internetaansluiting en een satelliet-/kabeltelevisie. Een minibar en kluisje behoren ook tot de standaardinrichting van de kamers. De airconditioning kan individueel worden geregeld. In het mooie buitengedeelte van het hotel beschikken de gasten over een zwembad met whirlpool en een snackbar. Ontspanning garandeert het saunagedeelte en de massageservice (tegen betaling). Sportliefhebbers kunnen trainen in de fitnessstudio of tennissen. In de directe omgeving van het hotel bevindt zich een 9-holes golfbaan. Het hotel biedt zijn gasten 's ochtends een ontbijt aan.

BEKIJKEN
Tix Hotels
Gevonden: Vandaag
Vanaf€124

Natal, Brazilië

Het Hotel bevindt zich in de adembenemend mooie provincie Natal op een afstand van slechts 500 m van het strand Ponta Negra. Vanf het terras van het hotel hebt u uitzicht op de duinen van Morro do Careca. Het geheel van airconditioning voorziene hotel met zijn moderne architectuur is zowel voor vakantiegangers als zakenreizigers ideaal. Het hotel biedt de gasten kamers en bungalows aan. De voorzieningen bestaan uit een receptie met 24-uursservice, een restaurant, een bar, internetaansluiting, (tegen betaling), een kapsalon en roomservice (tegen betaling). Bovendien zijn er conferentiezalen met bediening. De kamers zijn bijzonder comfortabel en hebben uitzicht op zee. Ze beschikken over een badkamer/douche met haardroger, airconditioning, kabeltelevisie, telefoon, een minibar, een kluis en een terras. Het hotel beschikt over een waterpark dat onder andere een zwembad en een kinderbad bevat. Van hier uit geniet u van het uitzicht op het strand Ponta Negra. Er is ook een fitnessruimte aanwezig.

BEKIJKEN
Tix Hotels
Gevonden: Vandaag
Vanaf€5.999

Brazilië

Een kokosnoot drinken op het wereldberoemde Copacabana strand, meeswingen met een drumband in de kleurrijke straatjes van Salvador en per boot op zoek gaan naar jaguars in het grootste wetlandgebied van de wereld; deze reis laat u het beste van Brazilië zien. Bruisende steden zoals Rio de Janeiro en Salvador de Bahia, indrukwekkende natuur in de Pantanal, waterspektakel bij de watervallen van Iguaçu en de witte stranden van Morre de São Paulo zijn gereed om door u te worden ontdekt. De grootste afstanden tijdens deze reis worden afgelegd per vliegtuig en ter plaatse is er voldoende tijd om te genieten van alles wat Brazilië te bieden heeft.

BEKIJKEN
TenzingTravel.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€3.899

Manaus, Brazilië

Deze avontuurlijke rondreis door Brazilië neemt je mee naar imposante bestemmingen die een blijvende indruk zullen achterlaten. De reis begint in Manaus. Vanuit hier vertrek je naar het Amazonegebied voor een onvergetelijke ervaring in de jungle. Je komt in aanraking met diersoorten waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Daarna, de verbazingwekkende watervallen. Je voelt de kracht van de natuur en raakt maar niet uitgekeken. Een bezoek aan Rio de Janeiro ontbreekt ook zeker niet. In deze stad komen verschillende culturen samen, het herbergt een aantal indrukwekkende bezienswaardigheden. Om de reis perfect af te sluiten, eindigen we in Ilha Grande. Een paradijselijk eiland om te ontspannen op een van de prachtige witte stranden.

BEKIJKEN
Sawadee.nl
Gevonden: Vandaag

Wat zou jij verbeteren aan deze pagina?