All Inclusives

Penke Vergelijk 745 All Inclusives. Zodat JIJ niet teveel betaalt. Onafhankelijk & Onpartijdig. Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken.
Cast Away Bell tent (all-in prijs)
Vanaf€169

Tiengemeten, Nederland

Op ons “Cast Away” eiland Tiengemeten vind je het meest unieke plekje van Nederland om te overnachten. Een bijzondere plek die alleen te bereiken is met een klein pontje, waar auto's niet zijn toegestaan en je bent omringd door prachtige natuur en honderden verschillende vogels. Overnachten op de Glamping Cast AwayKom overnachten op de meest sfeervolle glamping van Nederland. Direct naast de herberg hebben we 20 glamping accommodaties gerealiseerd. Hier kun je overnachten in sfeervolle ingerichte, authentieke tenten van traditionele nomadenvolkeren, zoals de Bell tent.  De Bell tent heeft een diameter van 4 meter en is alle gemakken voorzien, dus geen gesjouw met kampeerspullen. Bij Cast Away geniet je eenvoudig en zorgeloos van het heerlijke buitenleven.Elke boeking is incl. ontbijt.*De foto's zijn impressie beelden.. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Hotel Vibra San Remo - all inclusive
Vanaf€540

San Antonio Bahia, Spanje

Hotel Vibra San Remo ligt vrijwel aan het fijne strand van San Antonio Bahia. Je hoeft alleen maar een klein straatje over te steken en je kunt je handdoek al uitrollen om te genieten van een heerlijke, zonnige dag. Winkels en restaurants vind je in de directe omgeving en ben je op zoek naar wat drukte, bezoek dan het bruisende centrum van San Antonio. Bij het hotel blijven kan natuurlijk ook. Lekker op een ligbedje in de zon met een drankje van de bar, terwijl je geniet van een schitterend uitzicht over de baai.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Cast Away Tipi (all-in prijs)
Vanaf€244

Tiengemeten, Nederland

Zijn jullie toe aan een echte escape? Op ons “Cast Away” eiland Tiengemeten vind je het meest unieke plekje van Nederland om te overnachten. Een bijzondere plek die alleen te bereiken is met een klein pontje, waar auto's niet zijn toegestaan en jullie zijn omringd door prachtige natuur en honderden verschillende vogels.In de Family Tipi is het mogelijk met 4 personen te verblijven. Naast de twee bedden in de Tipi, krijgen de andere gasten een luchtbed om gezellig met elkaar in de tipi te kunnen verblijven. Overnachten op de Glamping Cast AwayKomen jullie overnachten op de meest sfeervolle Glamping van Nederland. Direct naast de herberg hebben we 20 Glamping accommodaties gerealiseerd. Hier kunnen jullie overnachten in sfeervolle ingerichte, authentieke tenten van traditionele nomadenvolkeren, zoals de tipi (wigwam).  De Tipi heeft een diameter van maar liefst 7 meter en is alle gemakken voorzien, dus geen gesjouw met kampeerspullen. Bij Cast Away geniet je eenvoudig en zorgeloos van het heerlijke buitenleven.Elke boeking is incl. ontbijt*De foto's zijn impressie beelden. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Cast Away Dome (all-in prijs)
Vanaf€184

Tiengemeten, Nederland

Genieten van het prachtige Tiengemeten? Boek een Dome en geniet door het panorama raam echt in de natuur. Op ons “Cast Away” eiland Tiengemeten vind je het meest unieke plekje van Nederland om te overnachten. Een bijzondere plek die alleen te bereiken is met een klein pontje, waar auto's niet zijn toegestaan en je bent omringd door prachtige natuur en honderden verschillende vogels. Van de Herberg hebben we een sfeervolle huiskamer gemaakt waar iedereen terecht kan voor een heerlijk eten & drinken. De Dome heeft een diameter van maar liefst 6 meter en is voorzien van 2 één persoons bedden, een stapelbed, panorama raam en lekkere warme dekens.Elke boeking is incl. ontbijt *De foto's zijn impressie beelden. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Naar filter
745 Vakanties