Groepsreizen

Penke Vergelijk 253 Groepsreizen. Zodat JIJ niet teveel betaalt. Onafhankelijk & Onpartijdig. Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken.
Levendig Libanon
Vanaf€1.398

Libanon

Ontdek in Libanon bruisend Beiroet, Fenicisch Byblos, historisch Tripoli, Tyrus en Sidon en de Romeinse ruïnes van Baalbek met de reisleiders van SRC

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie Sevilla Cadiz groepsreis
Vanaf€899

La Muela Vejer De La Frontera, Spanje

Een heerlijk ontspannen fietsvakantie in het mooie Andalusië. U begint uw fietsvakantie in Sevilla en eindigt uw fietstocht in Cädiz, de oudste stad van Europa. Tijdens deze fietsvakantie fietst u door verschillende landschappen. Het natuurpark Donana, het vogelreservaat Brazo del Este en vervolgens weer door de heuvels rondom Arcos de La Frontera, door typische Andalusische landschappen. U eindigt langs de kust met de mooie stranden van Chipiona en Rota. Kortom alle ingrediënten voor een heerlijke fietsvakantie.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Groepsreis Ecuador; Avontuur op de evenaar
Vanaf€2.699

Ecuador

Hoewel Ecuador het kleinste land van Zuid-Amerika is staat het pure land in de Andes garant voor een scala aan prachtige landschappen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld imposante vulkanen, diepe bergmeren en watervallen. Ook koloniale steden als Cuenca en Quito zijn een bezoek meer dan waard. De indiaanse cultuur is nog springlevend, waardoor je tijdens een groepsreis Ecuador ook kleurrijke markten en authentieke bergdorpen ontdekt. Ook kun je tal van gave excursies doen zoals raften, ziplinen, paardrijden, mountainbiken of dobberen in een warmwaterbad. Ecuador heeft het allemaal!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Stap-in bouwsteen 5 dagen Baliem festival

De Baliemvallei En Wamena, Indonesië

Het Baliemfestival in 2020 is wegens COVID-19 geannuleerd.Deze bouwsteenreis neemt u mee naar het jaarlijkse Baliemfestival in Papua (voormalig Nederlands Nieuw-Guinea). Het festival wordt jaarlijks in augustus gehouden. In 2020 start het op 7 augustus, maar in Papua is niets zeker...De reis lijkt op een tijdmachine die u honderden jaren mee terug neemt in de tijd. U bezoekt de zeer traditionele stammen van de Dani's, Yali's en Lani's en maakt prachtige wandelingen in de vallei. Twee dagen staan volledig in het teken van het Baliemfestival.Uw verblijf is in het Pilamo hotel in de stad.Het programma wordt in klein groepsverband (max. 15 deelnemers) uitgevoerd.NB: Het programma kan gedurende uw reis door omstandigheden worden gewijzigd. Mochten de data van het festival alsnog gewijzigd worden dan stellen wij ons niet aansprakelijk.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Rondreis KENIA EN TANZANIA - Internationale Groepsreis - 14 dage
Vanaf€3.855

Kenia

Droom je er ook zo van om machtige leeuwen, sierlijke giraffen en kuddes olifanten door het Afrikaanse savannelandschap te zien trekken? Om de beroemde Masai bevolking te leren kennen? Of te wandelen door Hell’s Gate, het nationale park dat de inspiratie vormde voor ‘The Lion King’? Ga dan met ons mee op reis naar Kenia en Tanzania! Samen met een kleine groep reizigers van over de hele wereld reis je met een comfortabele truckbus door de mooiste landschappen. Overnachten doe je overwegend in tenten. Wil je Afrika namelijk echt ervaren, dan mogen onvergetelijke zonsondergangen, eten bij het kampvuur en de nachtelijke geluiden van het dierenrijk zeker niet ontbreken. En wil je toch liever wat meer comfort, dan is het mogelijk je kampeerovernachtingen in Kenia te upgraden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Groepsreis Israël en Jordanië.
Vanaf€1.889

Tel Aviv, Israël

Een bijzondere reis staat op het punt van beginnen! Met deze groepsrondreis ontdek je Tel Aviv en Jeruzalem, dobber je rond in de Dode Zee en kom je alles te weten over de Dode Zeerollen. Vanuit Israël ga je vervolgens op weg naar het wonderschone Petra en de prachtige rotsformaties van Wadi Rum in Jordanië. Je reist per bus en hebt dus alle vrijheid om lekker om je heen te kijken en de omgeving in je op te nemen. Maak kennis met de cultuur en gebruiken van deze schitterende landen en geniet van alle pracht en praal tijdens deze bijzondere reis!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Boven de Poolcirkel
Vanaf€2.849

Finland

Beleef in Finland, Noorwegen en Zweden de cultuur boven de poolcirkel met het Noordkaapplateau, de Lofoten, Tromsø, Narvik en Alta met de reisleiders van SRC Reizen

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
253 Vakanties