Vakanties Van Fital.nl

Penke Vergelijk 77 Vakanties van Fital.nl ✈ Zodat JIJ niet teveel betaalt. ✓ Onafhankelijk & Onpartijdig ✈ Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken!

77 vakanties

Huidig filter


  • Fital.nl

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Fietsvakantie Lüneburger Heide
Vanaf€799

Duitsland

De fietsvakantie in Lüneburger Heide is méér dan alleen een stuk heide. Het is een gebied dat grofweg tussen Lüneburg en Celle ligt en waar heuvels, bossen, veengebieden, boerenlandschap én heide het beeld bepalen. Een dagje Lüneburgese heide is niet te vergelijken met een tochtje over de hei van Drenthe!.De prachtige plaatsen Lüneburg en Celle zullen een bijzondere indruk op u maken tijdens uw fietsvakantie.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie Karinthië, 2 hotels

Oostenrijk

Ontspannen fietsen in een heerlijk zonnig klimaat, tussen machtige bergen, langs de Drau en de beroemde Karintinsche Meren . U bent daarbij 4 nachten te gast in het gezellige Gasthof Zum Goldenen Rössl in Sachsenburg aan de Drau en 3 nachten in het Landhotel Rosentalerhof in St. Jakob in de nabijheid van de Wörthersee.Karinthië op maat voor u gemaakt!Beide hotels zijn volledig ingesteld op fietsers en de gastvrije hoteliers zullen er alles aan doen om van uw vakantie een succes te maken. Onderstaand fietsprogramma is een voorbeeld, want wilt u meer of minder fietsen, de hoteliers vertalen uw wensen graag naar een fietsprogramma op maat. U vliegt in ca. 2 uur snel en comfortabel met Transavia vanaf Amsterdam naar Ljubljana waar u door de hotelier wordt opgehaald en naar uw hotel wordt gebracht (transfer ca. 1 uur).

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie Karinthië, Rosentalerhof

Oostenrijk

De meren van Karinthië en de Drau vanuit één hotel incl. 2 begeleide fietstochten!Ontspannen fietsen in een heerlijk zonnig klimaat, tussen machtige bergen, langs de Drau en de beroemde Karintische meren. Het leuke aan deze bestemming is dat u kunt kiezen uit individueel fietsen maar ook kunt deelnemen aan begeleide fietstochten. Een echte aanrader die wij u van harte aanbevelen! Onderstaande tochten zijn slechts een voorbeeld van de vele mogelijkheden. Liever meer kms? Geen probleem uw hotelier maakt voor u een fietsprogramma op maat!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietscruise Rondje Nederland met de IJssel en het IJsselmeer

Nederland

Ga met ons mee op deze fantastische fiets en vaarvakantie in Nederland rondom het Ijsselmeer. Onbekommerd fietsen en genieten van het mooiste van Nederland; oude vissersdorpjes met pittoreske haventjes, de uitgestrekte Friese Meren met wuivende rietkragen, Texel en de Hanzesteden van de IJsselvallei. Overal in de oude stadjes langs uw fietsroute zoals Hoorn, Lemmer, Deventer en Zwolle treft u de Hollandse gezelligheid. Tot slot fietst u nog een dag langs de Rijn of door de Betuwe. Via de knooppunten routes kunt u tijdens deze fietsvakanties uw routes tussen vertrek en aankomstplaatsen naar eigen inzicht samenstellen.Bent u geen fietser maar heeft u dit traject altijd al willen varen boek dan gerust!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietscruise Donau van Passau naar Wenen, busreis

Linz, Oostenrijk

Het Donau fietspadis niet zonder reden één van de bekendste en meest geliefde fietsroutes van Europa. Heerlijk fietsen over de uitstekend bewegwijzerde fietspaden. Tijdens deze fiets-vaar vakanties komt een grote verscheidenheid aan landschappen en historische bezienswaardigheden tegen. Stille natuurrijke dalen, lieflijke dorpjes en wereldsteden liggen op uw route. Linz en Wenen zijn de uithangborden van deze fietsvakantie. Ontspannen fietsen terwijl op de Donau uw varend hotel met u meereist.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie Zuid Spanje

Murcia, Spanje

Deze fietsroute door Andalusië is een verrassende uitdagende route. U ontdekt de witte Andalusische dorpen en de schitterende landschappen. Deze route volgt gedeeltelijk de route van de laatste Moorse historicus in Spanje, Ibn al-Jatib, tussen Murcia en Granada. Hij werd geboren in 1313 in Loja en stierf in 1370 in Fez.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie Sevilla Cadiz groepsreis

La Muela Vejer De La Frontera, Spanje

Een heerlijk ontspannen fietsvakantie in het mooie Andalusië. U begint uw fietsvakantie in Sevilla en eindigt uw fietstocht in Cädiz, de oudste stad van Europa. Tijdens deze fietsvakantie fietst u door verschillende landschappen. Het natuurpark Donana, het vogelreservaat Brazo del Este en vervolgens weer door de heuvels rondom Arcos de La Frontera, door typische Andalusische landschappen. U eindigt langs de kust met de mooie stranden van Chipiona en Rota. Kortom alle ingrediënten voor een heerlijke fietsvakantie.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietscruise Maas

Dinant, België

Heerlijk varen en fietsen langs de Maas en genieten van de schitterende omgeving. Vanaf Nijmegen naar Namen in de Belgische Ardennen. Natuur en cultuur wisselen elkaar af. Maak kennis met het gezellige Maastricht, Namen en het historisch Huy. Op de fiets kunt u Dinant bezoeken een parel van de Ardennen. De citadel torent hoog boven het standje uit. Aan boord van de MS Calypso geniet u van de uitstekende verzorging. en natuurlijk kunt u uw eigen fiets meenemen.Bent u geen fietser maar heeft u dit traject altijd al willen varen, boek dan gerust deze fietsvaarvakantie.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie Costa Blanca - Meridional

Guardamar Del Segura, Spanje

De Costa Blanca is bij uitstek een prima fietsbestemming. Het zachte klimaat, de mooie natuur en het redelijk vlakke achterland bieden de juiste condities voor een heerlijke fietsvakantie. Guardamar del Segura is een stadje dat door de eeuwen heen erin geslaagd is voordeel te putten uit de grillen van de natuur. Met een heerlijk zandstrand en gevarieerd achterland. Kortom een geweldige streek om op de fiets te ontdekken en waar Fitál een aantal bijzondere fietsroutes heeft uitgezet.Tijdens deze reis is er ter plaatse een Nederlandse vertegenwoordiger aanwezig.Inmiddels zijn er ruim 20 routes op GPS uitgezet, dus uitbreiding en keuze uit meerdere routes mogelijk. Ook voor racefietsen en MTB's. Ter plaatse is Nederlandse begeleiding aanwezig voor uitleg van de GPS fietsroutes en die telefonisch bereikbaar is bij pech onderweg. Tevens verzorgt hij de transfers ter plaatse.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie Via Verde, van de Bergen naar de Zee

Spanje

Deze compleet verzorgde reis start en eindigt in Valencia. Vanuit deze fietsvriendelijke stad brengen we u naar het bergachtige binnenland van Teruel, en fietst u in 5 dagen terug naar Valencia. De route volgt de voormalige spoorlijn van Ojos Negros richting de Middellandse Zee, over oude spoorbruggen en door tunnels, in een weids landschap van bergen, boomgaarden en kleine dorpjes. Aan de hand van onze routebeschrijving (en/of GPS tracks) fietst u zelf van het ene naar het andere hotel of B&B. Elke dag vervoeren we uw bagage naar de volgende accommodatie. Aan het einde van de reis kunt u er voor kiezen om Valencia nog verder te verkennen. in de winter kunt u deze Via Verde route alleen last-minute boeken, als het weer het toelaat. Ook in de winter zijn er regelmatig periodes met stabiel weer en aangename temperaturen overdag van 15 tot 20 graden. Of kijk op de website naar de winterversie van deze reis. Kleine restaurantjes direct langs de route zijn in de winter wellicht gesloten..

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Kennismakingscruise

Nederland

Heeft u al vaker naar onze fiets en vaarvakanties gekeken, maar twijfelt u eraan of dat wat voor u is? Dan hebben wij nu voor u een korte kennismakingscruise in Nederland zodat u kan proberen of het u bevalt. U scheept in op de gezellige Calypso in Nijmegen aan de Waalkade. Laat u verwennen aan boord en geniet van het fietsprogramma langs de Maas en de Waal. Er is fietsbegeleiding aanwezig voor uitleg over de route. Ook is er een ervaren fietser aan boord waar u met al uw vragen over de Fitál FietsBusvakanties FietsCruisevakanties, FietsVliegvakanties en EigenAutovakanties terecht kunt. En mocht u tijdens deze reis beslissen om een Fitál Vakantie te boeken dan krijgt u van ons een korting van € 30,- euro per boeking.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie Olhos d'Agua - Hotel Alto da Colina

Portugal

Olhos d'Agua, een leuk vissersdorpje, ligt op een mooie locatie tussen Vilamoura en Albufeira aan de Atlantische Oceaan. Naast het heerlijke klimaat en de prachtige stranden met indrukwekkende kliffen vindt u er ook een boeiend achterland vol prachtige natuur en bezienswaardigheden zoals de sinaasappelgaarden, oude Moorse kastelen, pittoreske vissersdorpjes en oude valleien. Door de vele rivierdelta's is het kustgebied dan ook redelijk vlak en bij uitstek geschikt om per e-bike te gaan verkennen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie Andalusië

Spanje

Fietsen door authentiek Andalusië; van Ronda naar Sevilla.Op circa 100 km vanaf Malaga bevindt zich het historische stadje Ronda. Dit fraaie achterland met idyllische witte dorpjes leent zicht perfect als startpunt voor een mooie fietsvakantie door het relatieve vlakke achterland. Vanuit Ronda maakt u een mooie fietstocht, gedeeltelijk over de Via Verde de la Sierra, een oude spoorlijn die is omgebouwd tot een fietspad. De eindbestemming van uw fietsvakantie is Sevilla. Sevilla is een stad die helemaal is ingesteld op fietsers. Dankzij de vele fietspaden is de fiets het ideale vervoermiddel om deze indrukwekkende stad te verkennen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie Noord - Macedonië

Ohrid, Macedonië

Fietsen in de Voetsporen van Alexander de GroteTijdens deze fietsreis maakt u kennis met het fraaie merengebied van Zuidwest-Macedonië. U fietst door het nationale park van Mavrovo met zijn uitbundige flora en fauna om vervolgens langs de schone rivier Radika af te dalen richting het meer van Ohrid. Het meer van Ohrid is het hoogstgelegen meer van Europa. U fietst door de prachtige natuur die dit deel van Macedonië rijk is. De wegen zijn verkeersarm en onderweg maakt u kennis met de rijke historie en de vriendelijke bevolking. Zo brengt u een bezoek aan het beroemdste klooster van de Balkan, het klooster van Johannes de Doper, en overnacht u in Vevcani. Vevcani is bijzonder om zijn eigen cultuur, maar ook om zijn waterbronnen. Ook verblijft u in Ohrid, ook wel de Parel van de Balkan genoemd. Deze oude vestingstad telt vele kerken en kloosters. De combinatie van cultuur en natuur maakt dit een bijzondere fietsvakantie!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie Karinthië
Vanaf€1.145

Möllbrücke, Oostenrijk

Karinthië is eindeloos fietsen door het zonnige Zuiden van Oostenrijk, dat is het motto van deze fietsvakantie. Fietsen in een heerlijk klimaat tussen machtige bergen, rond beroemde Karintische meren, en door fraaie steden. Met onderweg trotse burchten op de hellingen, cultuur in Renaissancekastelen en dromerige dorpen. Fietsen in de sporen van de Romeinen langs glinsterde diepblauwe Karintische meren die u uitnodigen voor een rondvaart en een frisse en afkoelende duik. Karinthië is ontspannen genieten!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie langs de Moezel
Vanaf€775

Nittel, Duitsland

De Moezel en Saar zijn aanraders voor levensgenieters! Kronkelend tussen steile hellingen en uitgestrekte wijngaarden met lieflijke dorpen en mooie steden zoeken de Saar, Sûre en Moezel hun weg naar het Rijndal. Omdat we de loop van de rivieren stroomafwaarts volgen, is het onbezorgd fietsen over de uitstekend bewegwijzerde routes. Van de eerste tot en met de laatste reisdag fietst u door schitterende natuur en komt u door gezellige dorpjes. Tijdens deze fietsvakantie heeft u alle tijd voor een extra rondje, een gezellig terras aan het water of een Weinprobe. De fietsvakantie Moezel, Sûre en Saar: aanraders voor levensgenieters!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie Dolomieten
Vanaf€1.025

Italië

Fietsen in ,b>Südtirol en de Veneto is een geweldige reiservaring. Geniet van de ruwheid van de Dolomieten, de zachtheid van de groene weiden en de wijngaarden op de hellingen. Bergen weerspiegelen in gletsjerblauwe meren. Tijdens het fietsen geniet u van de Tiroler gastvrijheid, gecombineerd met Italiaanse invloeden. U fiets door de pareltjes van de Veneto, Bassano del Grappa, Marostica en Vicenza. Kortom volop genieten van “la dolce vita”, want er is altijd tijd voor een cappuccino, Italiaans ijs of een glaasje wijn.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietscruise Dalmatische kust

Kroatië

U vaart mee met de Prvi Odisej op deze fietscruise langs de Dalmatische kust van Kroatië. Geniet van een geweldige vakantie langs de mooiste kust van Europa: bergachtig en bestaande uit honderden eilanden met schilderachtige middeleeuwse stadjes gelegen aan prachtige baaien met verborgen spelonken en heerlijk zwemwater. De Prvi Odisej is een kleiner schip met maar 6 hutten. De sfeer aan boord is dus heel anders en veel informeler dan op een groter cruiseschip. Zoals altijd is ruimte aan boord van een schip schaars, elke centimeter wordt dan ook goed benut. Zorg dat uw verwachtingen hierbij aansluiten om eventuele verrassingen te voorkomen.Overdag fietst u, in de middag heerlijk zwemmen, 's avonds diner in de open lucht en de volgende morgen zet u weer koers naar een ander eiland, mogelijk vergezeld van dolfijnen. De Odisej brengt u een vakantie waar dromen en avontuur samen komen.Het omschreven fietsprogramma is een voorbeeld. Het exacte programma is afhankelijk van de weersverwachting en beschikbaarheid van aanlegplaatsen in de diverse havens. Uw begeleiding aan boord adviseert u over het actuele dagelijkse fietsprogramma. Aan boord van de Odisej kunt u elke dag genieten van een uitgebreid ontbijt. U heeft de mogelijkheid om onderweg de lokale horeca te ontdekken en te genieten van de lokale delicatessen. In de avond wordt er dagelijks aan boord een gevarieerd en smakelijk meer-gangen diner.Een bemanning van 3 personen, waaronder de kapitein de kok/bediening en gids, zorgen er voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt maar juist door de informele sfeer aan boord kan worden afgeweken van de vaste patronen en kan het gebeuren dat u een smakelijke lunch met verse vis geserveerd krijgt ipv een diner of dat het diner wordt vervangen door een barbecue etc. Tip: Transavia vliegt rechtstreeks vanuit Rotterdam naar Zadar. Wij regelen graag een vlucht voor u. Informeer bij boeking naar de mogelijkheden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie Karinthië Kreinerhof
Vanaf€950

Möllbrücke, Oostenrijk

Veel zon, gezellige terrassen en een prachtige zomer van de eerste lentedag tot ver in de herfst. Karinthië is eindeloos fietsen in een heerlijk klimaat tussen machtige bergen, rond beroemde meren, de Drau en het riviertje de Möll. Geniet van de gezellige dorpjes getooid met ontelbare bloemen en de trotse burchten op de hellingen. Karinthië is ontspannen genieten en dat vanuit 1 hotel!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie rivieren van Oost-Duitsland
Vanaf€755

Jena, Duitsland

Fietsen door het land van Schiller, Goethe en Händel, grootheden die in dit deel van Duitsland hun inspiratie opdeden. U fietst langs de rivieren Ilm en Saale door bossen en lieflijke dalen, langs burchten en kastelen. Al fietsend ontdekt u hoe mooi het landschap van dit Groene Hart van Duitsland is. Schitterende steden als Erfurt, Weimar en Jena liggen op uw route. Een prima reis voor ieder die houdt van cultuur, historie en natuur! Uw hotel ligt aan de fietsroutes.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie Veloroute du Soleil
Vanaf€2.795

Frankrijk

De Veloroute du Soleil is een project van cyclingeurope.nl waarbij lange fietspaden over oude spoorbanen en langs kanalen en via autoluwe routes in België, Duitsland en Frankrijk zijn samengesteld tot het langste vrijwel aaneengesloten fietspad tussen Maastricht en de Middelandse Zee.Door het geringe aantal hoogtemeters is de route veel makkelijker dan menig andere fietsroutes naar het zuiden. Kortom een echte aanrader voor als u een lange afstand fietsroute, tussen de 80 en 100 kilometer per dag wilt fietsen maar niet teveel flink op de pedalen wil staan. Het Limburgse heuvelland is het zwaarste deel van de reis, was de conclusie na afloop dit voorjaarDe route is zo'n 1250 km lang en loopt van Maastricht naar Aken en verder via Nancy, Epinal, Vesoul, Beaune, Lyon, Valence, Orange en Avignon naar Le Grau du Roi aan de Middellandse Zee.U fietst meestal van hotel naar hotel in een enkel geval kan het voorkomen dan er een transfer vanaf het eindpunt / startpunt naar uw overnachtingshotel is.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie Vlaanderen en Belgische Kust
Vanaf€599

België

Zuijenkerke vlakbij de historische stad Brugge ook wel Venetië van het Noorden genoemd, is uw ideale uitvalsbasis. Maak bijvoorbeeld een rondvaart over de beroemde Belgische Rijen voor een adembenemend zicht op de middeleeuwse gebouwen, sfeervolle pleinen en bijzondere kerkgebouwen. Bezoek het diamantmuseum of het bekende Choco-Story museum om kennis te maken met de geschiedenis van chocolade. Uw hotel is landelijk gelegen aan het fietskooppuntennetwerk zodat u de prachtige fietstochten door het Vlaamse achterland evt ook naar eigen inzicht kunt inkorten of uitbreiden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie Eifel en Ardennen
Vanaf€495

Stadtkyll, Duitsland

De schoonheid van de Eifel en de Ardennen kan prima worden verkend op de fiets door een uitgebreid netwerk van uitstekend aangelegde fietspaden. Waar vroeger de stoomlocomotief een weg door de natuur baande, geniet u tegenwoordig op de fiets op uitgerangeerde treintrajecten, zoals de bekende Vennbahn vanaf Aken tot Troisvierges en de Kylltalradweg. Soms lopen de fietsroutes langs rivieren en beken en over uitgestrekte hoogvlaktes met schilderachtige uitzichten op het bergachtige landschap. 's Morgens nog thuis en om 11.30 uur stapt u al op de fiets.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
77 Vakanties