Vakanties Van Fital.nl

259 vakanties

Huidig filter


  • Fital.nl

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

2 daags Fietsarrangement Vught - Opening Fietsseizoen
Vanaf€65

Nederland

Combineer de Fitál Opening Fiets- en Wandelseizoen met een overnachting voorafgaand of na deze gezellige dag!Kom naar Vught bij Den Bosch voor een heerlijke fietspuzzeltocht langs het natuurgebied de IJzeren Man en door de Drunense Duinen van ca. 45 km of wandeltocht van ca. 10 km.Starttijd: 17 april v.a. 10.30 uur

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
3 daags Fietsarrangement Vught - Opening Fietsseizoen
Vanaf€115

Nederland

Combineer de Fitál Opening Fiets- en Wandelseizoen met een overnachting voorafgaand en na deze gezellige dag!Kom naar Vught bij Den Bosch voor een heerlijke fietspuzzeltocht langs het natuurgebied de IJzeren Man en door de Drunense Duinen van ca. 45 km of wandeltocht van ca. 10 km.Starttijd: 17 april v.a. 10.30 uur

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie door Drenthe (rondreis)
Vanaf€459

Odoorn, Nederland

Nieuw in ons aanbod is een heerlijk Fietsvakantie door Drenthe die u langs een aantal hoogtepunten van Drenthe voert zoals de Hunebedden, het Openluchtmuseum Schoonoord en het museumdorp Orvelte, de nationale parken Dwingelerveld, het Drents-Friese Wold en de Drenstche Aa.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie Delftse Hout
Vanaf€178

Delft, Nederland

Door de centrale ligging is Delft de perfecte uitvalsbasis voor fietstochten naar Den Haag, Leiden, Gouda en Rotterdam. Ook de directe omgeving heeft meer dan genoeg mogelijkheden voor mooie fietstochten door de natuur, de stad en langs pittoreske dorpjes.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Wintervakantie Achenkirch
Vanaf€645

Achenkirch, Oostenrijk

De Achensee hoort tot één van de betere langlauf- en wandelgebieden van Tirol. Vele tientallen kilometers prima geruimde relatief vlakke wandelpaden, meer dan 60 km langlaufloipen die aansluiten op het langlaufgebied van Pertisau, Achenkirch en Maurach. Ook bezoeken we tijdens deze vakantie ook Seefeld, het Brixental en de Tegernsee in Duitsland.Begeleiding 13/2 : Ellis Groenendijk - wandel- en langlaufbegeleiding20/2 : Fitál wandelbegeleiding

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Aan boord van de Lady Anne fietsarrangement

Maasbomel, Nederland

De Lady Anne zal voor de rest van het seizoen afgemeerd blijven liggen in Maasbommel in het Land van Maas en Waal en dienst doen als groepsaccommodatie.Mocht u nu liever niet willen cruisen maar wel lekker een paar dagen in Nederland willen fietsen dan kunnen wij u het volgende Fietsarrangement aanbieden waarbij u logeert aan boord van de Lady Anne. Alleen om te slapen. Want het ontbijt en diner zal worden geserveerd in het restaurant Eeterij de Pont waar het schip ligt afgemeerd. ( 50 mtr loopafstand) Tevens is er een heerlijk terras waar u 's middags en 's avonds van een drankje kunt genieten. Aan boord bent u natuurlijk ook van harte welkom op het zonnedek en in de salon maar is er uitsluitend zelfbediening. De vertrouwde Fitál begeleiding is natuurlijk wel aanwezig voor uitleg over de routes, tips en als gastvrouw/gastheer aan boord. (Janneke Janssen)De fietsroutes zijn legio in het land van Maas en Waal. Fruit, water, mooie steden en vooral rust en ruimte. Het natuurlijke decor en de weidsheid biedt u genoeg mogelijkheden om drukte te vermijden. Enkele voorbeelden zijn het gebied van de Gouden Ham met een bezoek aan de tuinen van Appelthern, een rondje Ravestein waar u in Uden een bezoek aan het klooster kunt brengen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
8 dagen Fietscruise Hanzesteden (MS Fenix)

Nederland

Ga met ons mee op deze fietscruise vanuit Amsterdam langs de Hanzesteden en Veluwerandmeren. U fietst vanuit Wageningen naar 'de poort van de Veluwe' Arnhem. Op de fiets door de IJsselvallei langs Hanzesteden als o.a. Zutphen, Deventer en Zwolle. Daarna langs authentieke vissersdorpen zoals Elburg, Harderwijk en Bunschoten. Via de knooppuntenroutes kunt u tijdens deze fietsvakanties uw routes tussen vertrek en aankomstplaatsen naar eigen inzicht samenstellen. En heeft u een dag geen zin om te fietsen dan vaart u lekker mee met de Feniks naar de volgende pleisterplaats.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Kerstreis Arzl aktief

Arzl Im Pitztal, Oostenrijk

Stap in voor een actieve en sfeervolle Kerstvakantie in het prachtige Pitztal. Een mooi zijdal van het Inndal met sneeuwzekere wintersportgebieden. Of u hier op de langlauflatten, skies of te voet er op uit trekt, het 30 kilometer lange Pitztal, met één van de mooiste gletsjers van Oostenrijk, biedt u gevarieerd wintersportvermaak op het hoogste niveau. U logeert in het dorpje Arzl op een hoogte van ruim 900 meter.Deze reis is geschikt voor wandelaars en skiërs. Voor de skiërs vertrekt de lokale skibus naar de skigebieden van het Piztal voor de deur van het hotel.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie Alpe Adria (Oostenrijk en Italië)
Vanaf€895

Italië

U stapt op de fiets in het Draudal waar ruisende bergstromen en hoge Alpentoppen u begeleiden op uw fietstocht naar de zon.Van Villach naar het tussen de bergen gelegen Tarvisio. De Alpe Adria Radweg verlaat de Alpen en langs oude schoonheden als Venzone, Udine ( met één van de mooiste pleinen van Italië) en het Romeinse Aguileia bereikt u tenslotte Grado, met zijn brede stranden aan de Adriatische Zee. Eerst fiets u in de Italiaanse Alpen over de Drau Radweg, daarna door de bergen over een oud en verlaten spoorwegtraject dat is aangepast en geasfalteerd. Kortom een heerlijke fietsvakantie.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie Friesland Gaasterland
Vanaf€399

Nederland

Het Gaasterland ligt in het Nationaal Landschap Zuidwest Fryslan. Deze streek is anders dan het overwegend vlakke weidelandschap van Friesland juist glooiend en bosrijk. Hotel Gaasterland ligt aan de rand van het eeuwenoude Rijsterbos, vlakbij het IJsselmeer, langs uitgestrekte bossen, frisgroene weilanden, prachtige meren en karakteristieke stadjes. Voel het zand tussen uw tenen op het strand bij het IJsselmeer, ruik de dennennaalden in het Rijsterbos, hoor de vogels, geniet van de rust. Proef de sfeer van één van de gezellige stadjes als Sloten, Balk en Stavoren. En als dessert een fietsdag door de Weerribben.U kunt u routes zelf zo lang maken als uw wilt.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Winterwandelvakantie het Drents-Friese Wold
Vanaf€199

Dwingeloo, Nederland

Op de grens van Zuidwest Drenthe en Zuidoost Friesland, ligt een bijzonder gebied. Het Nationaal Park Drents-Friese Wold is één van de grootste natuurgebieden in Nederland. In 2000 werd ruim 6000 hectare bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden aangewezen als Nationaal Park. Het Drents-Friese Wold behoort tot de mooiste en belangrijkste natuurgebieden van Europa en is daarom aangewezen als Natura2000 gebied. Ook in het najaar en de winter kunt u hier heerlijk wandelen. In het totaal verstilde landschap komt u helemaal tot rust. En bij terugkomst in het hotel kunt u heerlijk bijkomen met warme chocomel of lekkere cappuccino. In de directe omgeving van Hotel Zorgvlied zijn circa 10 wandelroutes ( van ca. 15 km tot ca. 23 km) beschikbaar door de diverse natuurgebieden. TIjdens uw vakantie kunt u gebruik van een GPS apparaat waar de routes op staan. Er is een duidelijke handleiding aanwezig.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie Rügen Hiddensee Usedom
Vanaf€599

Stralsund, Duitsland

In acht dagen tijd de drie eilanden Rügen, Hiddensee en Usedom ontdekken. Dat kan op deze eilandenroute die speciaal is uitgestippeld om u langs de mooiste plekjes van de kust van Mecklenburg-Vorpommern te leiden. De Hanzestad Stralsund is het begin- en eindpunt van deze fietsvakantie, die we warm aanbevelen aan natuurliefhebbers en rustzoekers.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie Donau en Enns

Oostenrijk

Fietsen langs de mooiste rivieren van Oostenrijk. Over goed bewegwijzerde fietspaden fietst u langs de Donau en de Enns met 1 dag een uitstapje langs het riviertje de Krems. Elke rivier is op haar manier weer anders maar staat garant voor prachtige uitzichten en gezellige dorpjes. En laat u verwennen in de hotels van dez reis, ieder met een unieke ligging.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie Zuid Spanje van Murcia naar Granada

Murcia, Spanje

Deze fietsroute door Andalusië is een verrassende uitdagende route. U ontdekt de witte Andalusische dorpen en de schitterende landschappen. Deze route volgt gedeeltelijk de route van de laatste Moorse historicus in Spanje, Ibn al-Jatib, tussen Murcia en Granada. Hij werd geboren in 1313 in Loja en stierf in 1370 in Fez.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie het Witteveen
Vanaf€179

Witteveen, Nederland

U hoeft niet altijd ver te reizen voor een bijzondere fietsvakantiebestemming. Drenthe is daar het bewijs van. Met een rijke natuur, eeuwenoude dorpsgezichten, hunebedden en herinneringen aan oude culturen. Een gebied waarin je vroeger eindeloos kon verdwalen en nu als fietser eindeloos kan dwalen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie het Witteveen
Vanaf€249

Witteveen, Nederland

U hoeft niet altijd ver te reizen voor een bijzondere fietsvakantiebestemming. Drenthe is daar het bewijs van. Met een rijke natuur, eeuwenoude dorpsgezichten, hunebedden en herinneringen aan oude culturen. Een gebied waarin je vroeger eindeloos kon verdwalenen nu als fietser eindeloos kan dwalen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie Veurne
Vanaf€215

België

Ontdek de Westhoek van Vlaanderen en verblijf in een geklasseerd 18de eeuws herenhuis,gelegen aan één van de oudste straten van het historische stadje Veurne. Veurne ligt vlakbij de Franse grens en de bekende sfeervolle badplaats de Panne met haar uitgestrekte stranden en duinen. Maar ook historische plaatsen als Ieper en Diksmuide, veelbezocht vanwege de herinneringen aan de 1e wereldoorlog liggen allemaal binnen fietsafstand. Misschien steekt u zelfs een keertje de Franse grens over naar de kustplaats Duinkerken.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie De Weerribben Wiedentocht
Vanaf€380

Nederland

De Weerribben-Wieden is het grootste aaneengesloten laagveenmoeras-gebied van NoordwestEuropa. U fietst door dit doolhof aan sloten, meren, uitgestrekte weilanden en mysterieuze moersbossen. Maak onderweg een mooie tocht in een fluisterbootje of ga 'punteren'. Vergeet de verrekijker niet want dit Nationaal Park is een kraamkamer voor bijzondere diersoorten. De grote trekpleister van deze regio is natuurlijk Giethoorn. Maar plaatsjes als Blokzijl en Zwartsluis zijn zeker net zo mooi. De reis start 'vorstelijk' met een overnachting in het historische Vollenhove. Vervolgens fietst u via onder meer Giethoorn naar Steenwijk waar u overnacht in een heerlijk, landelijk gelegen hotel net buiten dit gezellige stadje. Daarna fietst u naar Lemmer, gelegen aan de boorden van het IJsselmeer. Via het Kuinderbos, de Kalenbergergracht en Blokzijl keert u weer terug in Vollenhove.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
259 Vakanties