Vakanties Van Fital.nl

175 vakanties

Huidig filter


  • Fital.nl

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Fietsen door Zuid-Bohemen, 2 hotels
Vanaf€475

Hlubola, Tsjechië

Donkere bossen en licht glooiende heuvels zijn de kenmerken van het Zuidboheemse landschap. Een landschap om verliefd op te worden, ook vanwege haar vele historische stadjes, oude burchten, kloosters en kastelen. De Zuid-Bohemen zijn voor Europese begrippen een uniek gebied, waarvan nog veel van de oorspronkelijke natuur en cultuur bewaard is gebleven. De rust en de ongereptheid zijn indrukwekkend. Culturele parels van deze fietsweek zijn de sfeervolle historische stadjes Hluboka met zijn beroemde slot dat op Windsor castle lijkt, Ceske Budejovice bekend van het Budvar bier en Trebon aan het merengebied dat vooral bekend is vanwege de karperteelt en de vele watervogels. De omgeving van Hluboka en Trebon is een waar fietsparadijs, met rustige landweggetjes en vele fietsroutes. De fietstochten zijn grotendeels vlak, gedeeltelijk licht heuvelig.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie Zeeuws Vlaanderen/Hulst
Vanaf€199

Nederland

Hulst in Zeeuws Vlaanderen op de grens van België en Nederland wordt beschouwd als één van de mooiste Vestingstadjes van Nederland. De mooie historische binnenstad is omgeven door stadswallen en historische poorten. Geniet op het gezellige marktplein van de terrassen en bewonder de vele monumenten zoals o.a. het Stadhuis, het Gouverneurshuis de Gentse Poort de Willibrordus Basiliek, en de Bagijnepoort. En wat dacht u van de meest markante inwoner Reynaert de Vos, Bekend van het Middeleeuwse dierenepos Van den Vos Reynaerde. ……Dankzij het netwerk van fietspaden ontdekt u op de fiets de verborgen kreken, oude liniedijken en forten, stoere boerderijen en verrassende dorpjes aan weerzijden van de grens. Dan weer door een bosrijk gebied afgewisseld door het polderlandschap met eindeloze vergezichten.Bekende natuurgebieden zijn de Clingse en Steense Bossen, de Staatse Spaanse Lines en het Groot Eiland.Door middel van de knooppuntenroutes kunt u uw fietstochten zo lang of kort mogelijk maken als u wenst.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Langs de Loire (categorie A hotels)
Vanaf€535

Orléans, Frankrijk

Meer dan 200 kastelen en prachtige natuur. Dit kenmerkt het dal van de Loire. U begint deze fietsvakantie in Orléans, de thuisstad van Jeanne D'Arc. Hier ontvangt u uw informatiepakket en eventueel uw huurfiets. Tijdens de fietstocht komt u langs verschillende mooie kastelen, welke zeker een bezoek waard zijn. Zoals het kasteel Chenonceau, prachtig gelegen over de rivier de Cher. In het gezellige Tours eindigt deze fietsvakantieDeze vakantie kunt u ook reserveren met verblijf in een categorie 2 hotel (veelal ** familie hotels).

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Langs de Loire (categorie B hotels)
Vanaf€465

Orléans, Frankrijk

Meer dan 200 kastelen en prachtige natuur. Dit kenmerkt het dal van de Loire. U begint deze fietsvakantie in Orléans, de thuisstad van Jeanne D'Arc. Hier ontvangt u uw informatiepakket en eventueel uw huurfiets. Tijdens de fietstocht komt u langs verschillende mooie kastelen, welke zeker een bezoek waard zijn. Zoals het kasteel van Chenonceau, schitterend gelegen over de rivier de Cher.Deze vakantie kunt u ook reserveren met verblijf in een categorie 1 hotel (veelal *** hotels met een enkele overnachting in een ** hotel).

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Langs de Loire (categorie A hotel)
Vanaf€695

Orléans, Frankrijk

Meer dan 200 kastelen en een prachtige natuur. Dit kenmerkt het dal van de Loire. U begint deze fietsvakantie in Orléans, de thuisstad van Jeanne D'Arc. Hier ontvangt u uw informatiepakket en eventueel uw huurfiets. Tijdens de fietstocht komt u langs verschillende mooie kastelen, welke zeker een bezoek waard zijn. Zoals het kasteel in Villandry, dat vooral bekend staat om zijn prachtige tuinen. De fietsvakantie eindigt in Saumur, de stad die wordt beschouwd als de 'parel van Anjou'.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Langs de Loire (categorie B hotel)
Vanaf€595

Orléans, Frankrijk

Meer dan 200 kastelen en een prachtige natuur. Dit kenmerkt het dal van de Loire. U begint deze fietsvakantie in Orléans, de thuisstad van Jeanne D'Arc. Hier ontvangt u uw informatiepakket en eventueel uw huurfiets. Tijdens de fietstocht komt u langs verschillende mooi kastelen welke zeker een bezoek waard zijn. Een voorbeeld is het kasteel in Villandry dat vooral bekend staat om zijn prachtige tuinen. De fietsvakantie eindigt in Saumur, de stad die wordt beschouwd als de 'Parel van Anjou'.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
3 meren 4 landen
Vanaf€929

Schaffhausen, Zwitserland

Van de mediterrane flair van de Bodensee tot aan het hooggebergte met de Churfirsten op de achtergrond geniet u van deze internationale fietsroute. U fietst ontspannen langs de, Bodensee, Walensee en Zürichersee. Mooie steden wisselen elkaar af met de bergweiden zoals u die kent uit de plaatjesboeken. Dit ontdekt u allemaal op deze overwegend vlakke fietsroute, alleen in het gebied van Appenzell komt u wat hoogte verschillen tegen. Neem de tijd om te genieten van deze prachtige fietsvakantie.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Murdal
Vanaf€610

Oostenrijk

Op weg naar het zuiden tussen het Salzburgerland en de Sloveense grens volgt u de rivier de Mur. Door een weelderig groen landschap waarin meer dan 200 vogelsoorten hun thuisland hebben gevonden fietst u langs de prille rivier. Houdt u van tegenstellingen dan heeft u net zo veel plezier bij de afgelegen boerderijen van de Lungauer bergboeren als in de bruisende stad Graz. U geniet van spectaculaire vergezichten op de omringende Alpen. Het Mur fietspad en Steiermark heten u hartelijk welkom!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Regensburg - Passau
Vanaf€279

Regensburg, Duitsland

De Donauradweg is per uitstek geschikt om te verlengen of met andere arrangementen te combineren. Fitál bied u een aantal 'bouwstenen' aan om uw vakantie ook echt úw fietsvakantie te maken.Het arrangement fietsen van Regensburg naar Passau is ideaal geschikt voor de fietsvakantie van Passau naar Wenen.LET OP: dit 4-daagse arrangement kan uitsluitend in combinatie met een andere fietsvakantie worden gereserveerd.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsen rondom Berlijn
Vanaf€559

Dallgow-Döberitz, Duitsland

Stap op de fiets voor een heerlijke vakantie in en om het trendy Berlijn. Deze bruisende wereldstad is prima te ontdekken op de fiets. De fietstocht is 250 km en neemt u mee door het water- en bosrijke gebied van Berlijn. Het vlakke, soms zachtglooiende landschap wordt afgewisseld met leuke dorpjes. Omdat u over rustige binnenwegen en fietspaden fietst, merkt u vrijwel niet dat de stad zo dichtbij is. Wilt u Berlijn echt ervaren? Blijf een dag langer en ontdek Berlijn op de fiets. De Branderburger Tor, de Reichstag en Charlottenburg zijn een bezichtiging zeker waard.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie Salzburgerland
Vanaf€599

Bad Ischl, Oostenrijk

U wilde altijd al door en langs de mooiste dalen en meren van Oostenrijk fietsen? Stap dan nu op de fiets voor een fantastische vakantie in het Salzburgerland en het Salzkammergut. In een decor van imposante bergen, romantische meren en beroemde dorpen en steden heeft Fitál mooie fietsroutes samengesteld. Met klinkende namen als Wolfgangsee, Bad Ischl en Salzburg. U fietst zelfs een deel van de nieuwe Mozartfietsroute!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie Slovenië fietsen tussen Drau en Mur
Vanaf€455

Ptuj, Slovenië

Heerlijk fietsen door het groene land van gevoelens. Op het raakpunt van de Alpen, de Middellandse Zee en de Pannonische laagvlakte ligt Slovenië, verrassend door haar verscheidenheid. Beleef dit land op je eigen manier. Beleef Slovenië tijdens het fietsen door de vrije natuur en langs culturele bezienswaardigheden. Mooie herinneringen ontstaan niet door beelden maar door belevingen. Op de fiets ontdekt u de meest verborgen plekjes van Slovenië en ervaart u de gastvrijheid van de plaatselijke bevolking. Schitterende plaatsen zoals Putj, Unesco werelderfgoed, Maribor, culturele hoofdstad 2012 en Jeruzalem liggen op uw route. Stop onderweg in een vinoteca en geniet van het prachtige uitzicht op de nabijgelegen heuvels met de eindeloze wijngaarden. Jeruzalem is trots op zijn heilige naam, prachtige vergezichten en pelgrimskerkje. Romeinen, kruisvaarders en invallende Turken lieten hier allemaal hun sporen na. Nu is het nog altijd een kruispunt van diversiteit en van de vele wijngaarden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie West-Slovenië
Vanaf€775

Ljubljana, Slovenië

Slovenië is een relatief klein land, maar het is verrassend veelzijdig. De indrukwekkende bergen, mediterrane wijngebieden, het oude Karstgebied en zelfs een korte kustlijn sieren het land. Daarbij zijn het de interessante steden, authentieke dorpjes en een groot culinair aanbod die Slovenië nóg aantrekkelijker maken. Tijdens de fietsvakantie kunt u dit ontdekken wanneer u iedere dag weer door een ander decor heen fietst. De route start en eindigt in de levendige hoofdstad Ljubljana en brengt u verder door de Julische Alpen, wijngebieden Brda en de Vipava vallei en het Karstgebied. U fietst over rustige weggetjes, fietspaden en langs heldere rivieren.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakanties North York Moors
Vanaf€899

Groot-Brittannië

Fietsend over de 'North York Moors' route ontdekt u dit prachtige gebied van Yorkshire met o.a. de grootste heidevelden van Engeland. De 275 km lange route bestaat uit twee lussen die samen een acht vormen en ook deels langs de indrukwekkende Engelse oostkust loopt. Over rustige landwegen en paden doorkruist u een afwisselend landschap over de hoog gelegen heidevelden en langs weelderig groene rivierdalen, afgewisseld door donkere bossen, grazige weiden, gezellige dorpen en marktsteden. Maak onderweg tussenstops om te genieten van een prachtig uitzicht of om een van de oude historische ruïne abdijen, kerken of kastelen te bekijken. En natuurlijk ook om de traditionele gerechten en bieren te proeven in een van de onweerstaanbare pubs.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietscruise België
Vanaf€925

België

Tijdens deze fiets-vaar vakanties fietst u door het Vlaamse landschap en komt u in drie Landen. België, Frankrijk en Nederland. U fietst langs landerijen, door de duinen en langs monumenten uit de Eerste Wereldoorlog. U kunt uw route met de knooppunten kaart altijd verlengen of inkorten. Kortom een fietsvakantie met een diversiteit aan mogelijkheden. En een dag geen zin om te fietsen dan vaart u lekker mee!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Donau (Passau - Wenen - Budapest) (autovakantie)
Vanaf€879

Wenen, Oostenrijk

Het Donaufietspad is niet zonder reden één van de bekendste en meest geliefde fietsroutes van Europa. Heerlijk fietsen over de uitstekend bewegwijzerde fietspaden. Tijdens deze fiets-vaar vakanties komt u een grote verscheidenheid aan landschappen en historische bezienswaardigheden tegen. Stille natuurrijke dalen, lieflijke dorpjes en wereldsteden liggen op uw route. Passau, Wenen, Budapest en Bratislava zijn de uithangborden van deze fietsvakantie. Ontspannen fietsen terwijl op de Donau uw varend hotel met u meereist.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietscruise Saar en Moezel (MS Merlijn)
Vanaf€1.495

Duitsland

Stap op en kom aan boord voor een heerlijke fiets- en vaarvakantie langs de Saar en Moezel. Op slechts een paar uur rijden van huis begint uw fietsvaarvakantie. Achter elke bocht nieuwe verrassingen met eeuwenoude kastelen, dromerige wijndorpjes en vakwerkhuizen. Bekende steden als Saarburg, Trier, Cochem, liggen op uw route. Op de goed bewegwijzerde routes is het onbezorgd fietsen. Geniet van de uitstekende verzorging op de *** Merlijn. En een dag geen zin om te fietsen dan blijft u heerlijk aan boord.Aan boord geniet u van de gastvrijheid van de Nederlandse kapitein Koen van der Vlies en zijn vrouw Christina. Zij staan garant voor een heerlijk verblijf en uitstekende verzorging aan boord van dit schip dat wij u van harte aanbevelen,Minimum deelname voor deze cruise: 16 personen

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvliegvakantie Karinthië Landhotel Rosentalerhof
Vanaf€675

Oostenrijk

De meren van Karinthië en de Drau vanuit één hotel incl. 2 begeleide fietstochten!Ontspannen fietsen in een heerlijk zonnig klimaat, tussen machtige bergen, langs de Drau en de beroemde Karintische meren. Het leuke aan deze bestemming is dat u kunt kiezen uit individueel fietsen maar ook kunt deelnemen aan begeleide fietstochten. Een echte aanrader die wij u van harte aanbevelen! Onderstaande tochten zijn slechts een voorbeeld van de vele mogelijkheden. Liever meer kms? Geen probleem uw hotelier maakt voor u een fietsprogramma op maat!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie Rügen Hiddensee Usedom
Vanaf€579

Stralsund, Duitsland

In acht dagen tijd de drie eilanden Rügen, Hiddensee en Usedom ontdekken. Dat kan op deze eilandenroute die speciaal is uitgestippeld om u langs de mooiste plekjes van de kust van Mecklenburg-Vorpommern te leiden. De Hanzestad Stralsund is het begin- en eindpunt van deze fietsvakantie, die we warm aanbevelen aan natuurliefhebbers en rustzoekers.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie Donau en Enns
Vanaf€835

Oostenrijk

Fietsen langs de mooiste rivieren van Oostenrijk. Over goed bewegwijzerde fietspaden fietst u langs de Donau en de Enns met 1 dag een uitstapje langs het riviertje de Krems. Elke rivier is op haar manier weer anders maar staat garant voor prachtige uitzichten en gezellige dorpjes. En laat u verwennen in de hotels van dez reis, ieder met een unieke ligging.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie Friese meren / Sneek
Vanaf€245

Sneek, Nederland

Sneek is de perfecte uitvalsbasis met een centrale ligging in het merengebied. Via het uitgebreide knooppuntennetwerk kunt u er letterlijk alle kant op: Noordwaarts door de polders naar Leeuwarden en rondom Sneek meren en vaarten te over.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie Veurne
Vanaf€215

België

Ontdek de Westhoek en verblijf in een geklasseerd 18de eeuws herenhuis,gelegen aan één van de oudste straten van Veurne. De accommodatie waar u verblijft ligt vlakbij de Franse grens en de kust met haar uitgestrekte stranden en duinen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fietsvakantie het Witteveen
Vanaf€139

Witteveen, Nederland

U hoeft niet altijd ver te reizen voor een bijzondere fietsvakantiebestemming. Drenthe is daar het bewijs van. Met een rijke natuur, eeuwenoude dorpsgezichten, hunebedden en herinneringen aan oude culturen. Een gebied waarin je vroeger eindeloos kon verdwalen en nu als fietser eindeloos kan dwalen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
175 Vakanties