Vakanties Van Fital.nl

Penke Vergelijk 91 Vakanties van Fital.nl ✈ Zodat JIJ niet teveel betaalt. ✓ Onafhankelijk & Onpartijdig ✈ Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken!
Fietsvakantie Zuid Spanje

Murcia, Spanje

Deze fietsroute door Andalusië is een verrassende uitdagende route. U ontdekt de witte Andalusische dorpen en de schitterende landschappen. Deze route volgt gedeeltelijk de route van de laatste Moorse historicus in Spanje, Ibn al-Jatib, tussen Murcia en Granada. Hij werd geboren in 1313 in Loja en stierf in 1370 in Fez.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Fietsvakantie van Lissabon naar Sagres
Vanaf€899

Lissabon, Portugal

Voor alle zonaanbidders en Portugal-fans: we hebben goed nieuws voor u! U heeft zojuist uw droomvakantie gevonden. Fiets vanuit de bruisende metropool Lissabon langs de Atlantische kunst naar Sagres. Sagres het Zuidwestelijkste punt van Europa met Cabo de Sao Vincemte. U fietst langs adembenemende stranden en dromerige vissersdorpjes. Bij een droomfietstocht in Zuid-Portugal mag natuurlijk de nodige zon niet ontbreken. Dat doet het ook niet, Portugal is een van de zonnigste delen van Europa. Lissabon, Costada caparica, Setúbal, Vila Nova de Mil Fontes, ......... Nee, dit is geen Portugees gedicht, dit zin uw tussenstops tijdens deze fietsvakantie.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Fietsvakantie Dolomieten

Italië

Fietsen in Südtirol en de Veneto is een geweldige reiservaring. Geniet van de ruwheid van de Dolomieten, de zachtheid van de groene weiden en de wijngaarden op de hellingen. Bergen weerspiegelen in gletsjerblauwe meren. Tijdens het fietsen geniet u van de Tiroler gastvrijheid, gecombineerd met Italiaanse invloeden. U fiets door de pareltjes van de Veneto, Bassano del Grappa, Marostica en Vicenza. Kortom volop genieten van “la dolce vita”, want er is altijd tijd voor een cappuccino, Italiaans ijs of een glaasje wijn.Op 28 augustus verblijft u in het Sweet hotel voor 3 nachten in plaats van Bonotto hotel. Hierbij komt een toeslag van 50 euro.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Fietsvakantie Sevilla Cadiz groepsreis
Vanaf€899

La Muela Vejer De La Frontera, Spanje

Een heerlijk ontspannen fietsvakantie in het mooie Andalusië. U begint uw fietsvakantie in Sevilla en eindigt uw fietstocht in Cädiz, de oudste stad van Europa. Tijdens deze fietsvakantie fietst u door verschillende landschappen. Het natuurpark Donana, het vogelreservaat Brazo del Este en vervolgens weer door de heuvels rondom Arcos de La Frontera, door typische Andalusische landschappen. U eindigt langs de kust met de mooie stranden van Chipiona en Rota. Kortom alle ingrediënten voor een heerlijke fietsvakantie.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Fietsvakantie Costa Blanca - Meridional

Guardamar Del Segura, Spanje

De Costa Blanca is bij uitstek een prima fietsbestemming. Het zachte klimaat, de mooie natuur en het redelijk vlakke achterland bieden de juiste condities voor een heerlijke fietsvakantie. Guardamar del Segura is een stadje dat door de eeuwen heen erin geslaagd is voordeel te putten uit de grillen van de natuur. Met een heerlijk zandstrand en gevarieerd achterland. Kortom een geweldige streek om op de fiets te ontdekken en waar Fitál een aantal bijzondere fietsroutes heeft uitgezet.Tijdens deze reis is er ter plaatse een Nederlandse vertegenwoordiger aanwezig.Inmiddels zijn er ruim 20 routes op GPS uitgezet, dus uitbreiding en keuze uit meerdere routes mogelijk. Ook voor racefietsen en MTB's. Ter plaatse is Nederlandse begeleiding aanwezig voor uitleg van de GPS fietsroutes en die telefonisch bereikbaar is bij pech onderweg. Tevens verzorgt hij de transfers ter plaatse.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Fietsvakantie Lot en Dordogne

Souillac, Frankrijk

Heerlijk genieten in de prachtige streek tijdens de fietsroute Lot en de Dordogne in Frankrijk. Fietsen in Dordogne is een van de leukste manieren om dit gebied in Frankrijk te ontdekken Een prachtig bosrijk heuvellandschap van kalksteen, waar de rivieren de Lot en de Dordogne zich een weg doorheen hebben gesleten waardoor een landschap van valleien en rivierdalen met steile kliffen is ontstaan. Middeleeuwse stadjes met smalle straatjes, mooie kastelen en heerlijke wijnen. U proeft er letterlijk de geur van de natuur. Onze uitvalsbasis is het fijne vakantiepark La Draille bij Souillac, midden in het Franse landschap van bossen vol met walnotenbomen en weiden.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Fietsvakantie Karinthië Kreinerhof

Möllbrücke, Oostenrijk

Veel zon, gezellige terrassen en een prachtige zomer van de eerste lentedag tot ver in de herfst. Karinthië is eindeloos fietsen in een heerlijk klimaat tussen machtige bergen, rond beroemde meren, de Drau en het riviertje de Möll. Geniet van de gezellige dorpjes getooid met ontelbare bloemen, fraaie steden en de trotse burchten op de hellingen. Karinthië is ontspannen genieten en dat vanuit 1 hotel!

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Najaarsspecial fietsvakantie Rhône en de Camargue
Vanaf€1.595

Frankrijk

De Veloroute du Soleil is een project van cyclingeurope.nl waarbij lange fietspaden over oude spoorbanen en langs kanalen en via autoluwe routes in België, Duitsland en Frankrijk zijn samengesteld tot het langste vrijwel aaneengesloten fietspad tussen Maastricht en de Middelandse Zee.Speciaal voor dit najaar, wanneer de hitte verdwenen is uit het Zuiden van Frankrijk bieden we het tweede deel van de route aan als een volledig door de bus begeleide reis. Dit biedt de mogelijkheid om voor hen die 100 km op een dag wel veel vinden fietsen, dagafstanden in te korten .Door het geringe aantal hoogtemeters is de route veel makkelijker dan menig andere fietsroutes naar het zuiden. Kortom een echte aanrader voor als u een lange afstand fietsroute, tussen de 80 en 100 kilometer per dag wilt fietsen maar niet teveel flink op de pedalen wil staan. De verkorte route is zo'n 800 km lang en begint in Beaune en gaat via Cluny, Lyon, Valence, Orange en Avignon naar Le Grau du Roi aan de Middellandse Zee.U fietst meestal van hotel naar hotel in een enkel geval kan het voorkomen dan er een transfer vanaf het eindpunt / startpunt naar uw overnachtingshotel is. In overleg met de reisbegeleiding is het mogelijk eerder te stoppen of later te starten indien de afstand toch als te lang of te zwaar wordt ervaren.Reisbegeleiding door Henk Jense

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Fietsvakantie Noord - Macedonië

Ohrid, Macedonië

Fietsen in de Voetsporen van Alexander de GroteTijdens deze fietsreis maakt u kennis met het fraaie merengebied van Zuidwest-Macedonië. U fietst door het nationale park van Mavrovo met zijn uitbundige flora en fauna om vervolgens langs de schone rivier Radika af te dalen richting het meer van Ohrid. Het meer van Ohrid is het hoogstgelegen meer van Europa. U fietst door de prachtige natuur die dit deel van Macedonië rijk is. De wegen zijn verkeersarm en onderweg maakt u kennis met de rijke historie en de vriendelijke bevolking. Zo brengt u een bezoek aan het beroemdste klooster van de Balkan, het klooster van Johannes de Doper, en overnacht u in Vevcani. Vevcani is bijzonder om zijn eigen cultuur, maar ook om zijn waterbronnen. Ook verblijft u in Ohrid, ook wel de Parel van de Balkan genoemd. Deze oude vestingstad telt vele kerken en kloosters. De combinatie van cultuur en natuur maakt dit een bijzondere fietsvakantie!

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Fietscruise special Noord-Holland, Texel en Friesland

Amsterdam, Nederland

Wat is er prettiger als Nederland verkennen per cruiseschip en met de fiets? Ontdek de veelzijdigheid van Nederland tijdens deze unieke vaar en fietsvakantie. Uw fietsroute begint in het pittoreske Zaandam in de provincie Noord Holland u fietst door het oer-Hollandse polderlandschap. Het is heerlijk fietsen over de vele fietspaden via de knooppunten, langs historische stadjes, slaperige boerendorpjes en levendige stadjes. Ook een dag Texel staat op het programma u kunt daar zoveel fietsen als u wilt. Daarna vaart de MS De Willemstad over het IJsselmeer naar Stavoren. Hier fietst u een rondje Zuid-West Friesland. De volgende dag steken we het IJsselmeer weer over voor een rondje West-Friesland. Inschepen en ontschepen is in Amsterdam. De MS De Willemstad is uw varend hotel. Geniet van de uitstekende verzorging aan boord van de Ms De Willemstad.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Fietsvakantie Karinthië

Möllbrücke, Oostenrijk

Karinthië is eindeloos fietsen door het zonnige Zuiden van Oostenrijk, dat is het motto van deze fietsvakantie. Fietsen in een heerlijk klimaat tussen machtige bergen, rond beroemde Karintische meren, en door fraaie steden. Met onderweg trotse burchten op de hellingen, cultuur in Renaissancekastelen en dromerige dorpen. Fietsen in de sporen van de Romeinen langs glinsterde diepblauwe Karintische meren die u uitnodigen voor een rondvaart en een frisse en afkoelende duik. Karinthië is ontspannen genieten over de goed bewegwijzerde fietspaden!Liever wandelen én fietsen?Dan is decombinatiereis met vertrek op 11 september echt iets voor u. Deze reis wordt gecombineerd met de fietsvakantie Karinthië en biedt wandelaars de mogelijkheid zich een of meerdere dagen aan te sluiten bij het fietsprogramma en de fietsers bij het wandelprogramma. Indien u uw eigen fiets meeneemt gelieve u dit bij de reservering op te geven.U kunt de wandelreis bekijken op:Wandelvakantie Karinthië

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Luxe fietscruise Hanzesteden en meer van Holland

Arnhem, Nederland

Ga met ons mee op deze fantastische fiets en vaarvakantie in ons eigen land. Onbekommerd fietsen en genieten van het mooiste van Midden Nederland; de Hanzesteden van de IJsselvallei. Overal in de oude stadjes langs uw fietsroute in Zuthpen, Deventer, Zwolle en Naarden treft u de Hollandse gezelligheid. Tot slot fietst u twee dagen door Midden Nederland. Via de knooppuntenroutes kunt u tijdens deze fietsvakantie uw routes tussen vertrek en aankomstplaatsen naar eigen inzicht samenstellen. En een dag geen zin om te fietsen, meevaren kan ook. Gaat u liever wandelen? In alle plaatsen waar we aanmeren hebben we een stadsplattegrond en/of wandelroute voor u.Geniet aan boord van de uitstekende verzorging van het riviercruiseschip de **** Dutch Grace.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Fietscruise Donau van Passau - Wenen - Passau busreis

Linz, Oostenrijk

Het Donau fietspadis niet zonder reden één van de bekendste en meest geliefde fietsroutes van Europa. Heerlijk fietsen over de uitstekend bewegwijzerde fietspaden. Tijdens deze fiets-vaar vakanties komt een grote verscheidenheid aan landschappen en historische bezienswaardigheden tegen. Stille natuurrijke dalen, lieflijke dorpjes en wereldsteden liggen op uw route. Linz en Wenen zijn de uithangborden van deze fietsvakantie. Ontspannen fietsen terwijl op de Donau uw varend hotel met u meereist.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Fietscruise Passau Wenen Bratislava (busreis)
Vanaf€1.129

Linz, Oostenrijk

Het Donaufietspad is niet zonder reden één van de bekendste en meest geliefde fietsroutes van Europa. Heerlijk fietsen over de uitstekend bewegwijzerde fietspaden. Tijdens deze fiets- en vaarvakanties komt u een grote verscheidenheid aan landschappen en historische bezienswaardigheden tegen. Stille natuurrijke dalen, lieflijke dorpjes en wereldsteden liggen op uw route.Passau, Wenen en Bratislava zijn de uithangborden van deze fietsvakantie. Laat u heerlijk verwennen aan boord van de MS Primadonna.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Fietscruise MS Dutch Melody - niet boekbaar

Nederland

Fietscruises met de MS Dutch Melody zijn helaas niet boekbaar NIEUW Als alternatief kunt u de nieuwe fietscruise met de MS Willemstad reserveren met een mooie route Noord-Holland, Texel en Friesland.Vertrekdatum 05 augustus 2023Klik hier voor meer informatie over Fietscruise MS Willemstad

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Fietsvakantie langs de Moezel

Nittel, Duitsland

De Moezel en Saar zijn aanraders voor levensgenieters! Kronkelend tussen steile hellingen en uitgestrekte wijngaarden met lieflijke dorpen en mooie steden zoeken de Saar, Sûre en Moezel hun weg naar het Rijndal. Omdat we de loop van de rivieren stroomafwaarts volgen, is het onbezorgd fietsen over de uitstekend bewegwijzerde routes. Van de eerste tot en met de laatste reisdag fietst u door schitterende natuur en komt u door gezellige dorpjes. Tijdens deze fietsvakantie heeft u alle tijd voor een extra rondje, een gezellig terras aan het water of een Weinprobe. De fietsvakantie Moezel, Sûre en Saar: aanraders voor levensgenieters!

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Fietscruise Hanzesteden

Amsterdam, Nederland

Wat is er prettiger dan Nederland verkennen per cruiseschip en met de fiets? Ontdek de veelzijdigheid van Nederland tijdens deze unieke vaar en fietsvakantie. U fietst door de prachtige rivierlandschappen van de Rijn en de IJssel en de Randmeren. U fietst naar vele grote en kleine Hanzesteden zoals Arnhem, Deventer, Zutphen, Kampen, Harderwijk en Elburg Na een heerlijke dag fietsen ligt De Holland afgemeerd in een pittoreske haven langs de route. Tussen het fietsen door, vaart u stukjes mee met het schip, dat iedere dag naar een nieuwe bestemming gaat. U dineert, slaapt en ontbijt aan boord. Elke dag krijgt u een lunchpakket mee en kunt u kiezen tussen een Vb>langere en kortere fietstocht. Een dag meevaren behoort ook tot de mogelijkheden. U fietst in uw eigen tempo. De Ms De Holland is uw varend hotel.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Fietsvakantie rivieren van Oost-Duitsland

Jena, Duitsland

Fietsen door het land van Schiller, Goethe en Händel, grootheden die in dit deel van Duitsland hun inspiratie opdeden. U fietst langs de rivieren Ilm en Saale door bossen en lieflijke dalen, langs burchten en kastelen. Al fietsend ontdekt u hoe mooi het landschap van dit Groene Hart van Duitsland is. Schitterende steden als Erfurt, Weimar en Jena liggen op uw route. Een prima reis voor ieder die houdt van cultuur, historie en natuur! Uw hotel ligt aan de fietsroutes.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Fietsvakantie Via Verde van de Ebro naar Peniscola
Vanaf€885

Valencia, Spanje

De Via Verde del Zafán is wat ons betreft de mooiste Via Verde van Spanje!U fietst in 5 dagen geleidelijk bergaf naar de Ebro Delta en de Middellandse Zee, om te eindigen in pittoresk Peñiscola. Het fietst makkelijk, over fietspaden, Vias Verdes en rustige landwegen. U fietst eerst dwars door de bergen, over oude spoorbruggen en door tunnels, in een adembenemend landschap van grillige bergen en olijfboomgaarden tot voorbij de horizon. Eenmaal bij de Ebro volgt u de rivier, door de rijstvelden naar de Middellandse Zee- De Via Verde is een voormalige spoorweg en heeft geen grote hoogteverschillen of steile hellingen, omdat het pad vroeger voor de trein zo vlak mogelijk is aangelegd. Op de eerste dag fietst u een tijdje bergop, maar het gaat geleidelijk. Daarna gaat het vooral bergaf. Heerlijk rollen door de natuur! In de zomer kunt u een duik nemen in meertjes langs de route, of de stranden langs de Middellandse Zee. En er zijn leuke plekken onderweg waar u heerlijk kunt eten.De route ligt op de grens van Catalonië, Aragon en Valencia en is daardoor goed te combineren met een reis naar Valencia, Tarragona (Salou/Cambrils) of Barcelona. in de winter kunt u deze Via Verde route alleen last-minute boeken, als het weer het toelaat. Ook in de winter zijn er regelmatig periodes met stabiel weer en aangename temperaturen overdag van 15 tot 20 graden. Of kijk op de website naar de winterversie van deze reis. Kleine restaurantjes direct langs de route zijn in de winter wellicht gesloten..

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Fietsvakantie Costa Blanca (groepsreis)
Vanaf€988

Guardamar Del Segura, Spanje

De Costa Blanca is bij uitstek een prima fietsbestemming. Het zachte klimaat, de mooie natuur en het redelijk vlakke achterland bieden de juiste condities voor een heerlijke fietsvakantie. Guardamar del Segura is een stadje dat door de eeuwen heen erin geslaagd is voordeel te putten uit de grillen van de natuur. Met een heerlijk zandstrand en gevarieerd achterland. Kortom een geweldige streek om op de fiets te ontdekken en waar Fitál een aantal bijzondere fietsroutes heeft uitgezet. Tijdens deze fietsvakantie is de huur van de Ebike inclusief en is er ter plaatse een Nederlandse vertegenwoordiger aanwezig en op 5 dagen meefietsende begeleiding . Inmiddels zijn er ruim 20 routes op GPS uitgezet, dus uitbreiding en keuze uit meerdere routes mogelijk. Ook voor racefietsen en MTB's. Ter plaatse is Nederlandse begeleiding aanwezig voor uitleg van de GPS fietsroutes en die telefonisch bereikbaar is bij pech onderweg. Tevens verzorgt hij de transfers ter plaatse.De fietsroutes worden uitgevoerd dmv een GPS systeem, waarvan u op de eerste dag uitgebreide uitleg krijgt.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Fietsvakantie Eifel en Ardennen

Stadtkyll, Duitsland

De schoonheid van de Eifel en de Ardennen kan prima worden verkend op de fiets door een uitgebreid netwerk van uitstekend aangelegde fietspaden. Waar vroeger de stoomlocomotief een weg door de natuur baande, geniet u tegenwoordig op de fiets op uitgerangeerde treintrajecten, zoals de bekende Vennbahn vanaf Aken tot Troisvierges en de Kylltalradweg. Soms lopen de fietsroutes langs rivieren en beken en over uitgestrekte hoogvlaktes met schilderachtige uitzichten op het bergachtige landschap. 's Morgens nog thuis en om 11.30 uur stapt u al op de fiets.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Fietsvakantie Almen (Achterhoek)

Nederland

Tijdens deze verzorgde korte FietsBusvakantie ontdekt u de prachtige streek De Achterhoek. Het meest oostelijke deel van de provincie Gelderland en aan de westzijde begrensd door de rivier de IJssel. De fietsroutes gaan door natuurgebieden, langs landgoederen en boerderijen. U fietst 3 routes van het Fietserspad (Pieterpad op de fiets). U komt op de Holterberg, een onderdeel van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug waar u heerlijk fietst over de heide en door de bossen. U wordt verwend op Landgoed Hotel Ehzerwold bij het kleine dorp Almen met het riviertje de Berkel. Almen is bekend geworden door de gedichten van de dichter Staring. Inclusief drie fietsroutes van het Pieterpad

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Fietsvakantie Alpe Adria

Italië

U stapt op de fiets in het Draudal waar ruisende bergstromen en hoge Alpentoppen u begeleiden op uw fietstocht naar de zon. Van Villach naar het tussen de bergen gelegen Tarvisio. De Alpe Adria Radweg verlaat de Alpen en langs oude schoonheden als Venzone, Udine ( met één van de mooiste pleinen van Italië) en het Romeinse Aquileia bereikt u tenslotte Grado, met zijn brede stranden aan de Adriatische Zee. Eerst fiets u in de Italiaanse Alpen over de Drau Radweg, daarna door de bergen over een oud en verlaten spoorwegtraject dat is aangepast en geasfalteerd. Kortom een heerlijke fietsvakantie.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Naar filter
91 Vakanties