Cruises

Penke Vergelijk 515 Cruises. Zodat JIJ niet teveel betaalt. Onafhankelijk & Onpartijdig. Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken.
Hollandsch Glorie
Vanaf€840

Nederlandse Wateren, Nederland

Tijdens deze reis bezoeken we veelal plaatsen met een rijk verleden. Plaatsen zoals Kampen, Medemblik, Hoorn en Nijmegen hebben vroeger gouden tijden meegemaakt. Dat ziet u terug in statige panden, stadsmuren en kastelen. Een prachtige nieuwe reis die u deels mee terugneemt naar de Gouden Eeuw.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Riviercruise Over de Rijn naar Mannheim
Vanaf€1.395

Duitsland

Deze prachtige cruise brengt u in tien dagen via Bonn, Andernach en Rüdesheim naar Mannheim. Een indrukwekkende stad aan de Rijn en Neckar die onder andere bekend staat om het Residentiekasteel en Jezuïtenkerk. Vanaf Mannheim kunt u per bus naar het historische Heidelberg met zijn sfeervolle centrum.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Verrassingscruise
Vanaf€770

Verrassing, Nederland

Durft u het aan? U stapt aan boord in de wetenschap dat u uitstekend verzorgd gaat worden, dat u prachtige plekken te zien krijgt, dat u heerlijk zult ontspannen en dat u misschien wel vrienden voor het leven maakt. Alleen weet u niet waar u naar toe reist! Stap ook eens aan boord bij onze Verrassingscruise, een reis die elk jaar weer populair is onder onze passagiers.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Costa Toscana - afvaart Barcelona
Vanaf€1.019

Barcelona-Cruise Terminal, Spanje

De Costa Toscana is het nieuwe zusje van de Costa Smeralda en een eerbetoon aan de geschiedenis en cultuur die elke gast kan ervaren aan boord van het cruiseschip. De meer dan 70 jaar ervaring van Costa Cruises spreken voor zich en garanderen een uitgebreid en eersteklas aanbod. De focus ligt daarom nog steeds op Italiaanse gastvrijheid en de service die Costa Cruises al decennia lang kenmerkt. Een uitgebreid amusementsprogramma wordt enerzijds geboden door het theater met indrukwekkende shows en anderzijds door het kindergedeelte, zodat niets een ontspannen vakantie met je partner of het gezin in de weg staat. Er is ook een fitness-, wellness- en spa-ruimte aan boord, zodat gasten ook tijdens de cruise actief kunnen blijven en tegelijkertijd kunnen ontspannen. Het schip zal vertrekken vanuit Barcelona. Vervolgd door de steden, Cagliari, Napoli, Civitavecchia, Genova, Marseille en weer terugkeren in Barcelona.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Holland America Line Rotterdam - afvaart Rotterdam
Vanaf€2.419

Rotterdam-Cruise Terminal, Nederland

Maak kennis met Noorwegen en Schotland tijdens deze luxe 15-daagse cruise. Je vertrekt vanaf Rotterdam en bewondert tijdens je reis kleurrijke steden, indrukwekkende kastelen, kanalen en prachtige blauwgroene fjorden. Het is een unieke manier van rondreizen en je komt langs de mooiste plekken. Het cruiseschip 'Rotterdam' staat in het thema van muziek. Er zijn verschillende podia aanwezig, waar je kan genieten van de verschillende soorten muziek. Voor de ontspanning is er een spa en voor de gokkers is er een casino aanwezig. Het zal je deze reis aan niets ontbreken, want je verblijft aan boord op basis van volpension (of all-inclusive bij te boeken)! Gegarandeerd dat je terugkeert met een koffer vol nieuwe herinneringen!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
515 Vakanties