89 Wandelvakanties. Zoek bij 194 aanbieders tegelijk!

PenkeHallo, ik ben Penke. Ik heb voor jou 89 wandelvakanties gevonden. Ik ben onafhankelijk & onpartijdig. Gebruik het filter en zoek bij 194 aanbieders tegelijk om te boeken voor 2024/2025.
Vanaf€895

Souillac, Frankrijk

Heerlijk genieten tijdens wandelen en fietsen vanaf vakantiepark La Draille bij Souillac in de Dordogne in Frankrijk. Zowel per fiets als tijdens een wandeling is het leuk om dit gebied van Frankrijk te verkennen. Een prachtig bosrijk heuvellandschap van kalksteen, waar de rivieren de Lot en de Dordogne zich een weg doorheen hebben gesleten waardoor een landschap van valleien en rivierdalen met steile kliffen is ontstaan. Middeleeuwse stadjes met smalle straatjes, mooie kastelen en heerlijke wijnen. U proeft er letterlijk de geur van de natuur. Onze uitvalsbasis is het fijne vakantiepark La Draille bij Souillac, midden in het Franse landschap van bossen vol met walnotenbomen en weiden. Het park staat onder Nederlandse leiding.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren

Fügen In Zillertal, Oostenrijk

Ontspannen fietsen langs de rivier de Inn met altijd uitzicht op het majesteuze alpenlandschap dat bepaald wordt door imposante bergen met beboste hellingen en glooiende weiden. Daartussen is het heerlijk fietsen over kilometers lange fietspaden. Met alle ruimte om te genieten. Op de fiets komt u in bekende plaatsen als Kufstein, Rattenberg en het Brixenthal en het Zillerdal. Ook maken we een uitstapje naar de Achensee zodat u dat gebied ook kunt verkennen. Oostenrijk op de fiets… dat moet u zelf beleven…….Of kiest u liever om te wandelen. Heerlijk de bergen in en de zuivere berglucht opsnuiven. Onder begeleiding van uw ervaren wandelbegeleiding Ellis maken we een keuze uit de mooiste wandelingen in het de Zillertaler Alpen. o.a.-Wandeling in het veelbezongen Zillertal-Wandeling jet het Alpbachtal-Wandeling Spieljoch Hoch Fügen-Wandeling naar één van de mooiste almhutten in de Gramai Pertisau- Wandeling in St. Johann of rond de PillerseeHet wandel- en fietsprogramma is in willekeurige volgorde, onder voorbehoud en afhankelijk van de omstandigheden ter plaatse ( weer, overige omstandigheden). Er wordt een keuze gemaakt uit de mooiste tochten.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Vanaf€1.499

Spanje

Tenerife is een paradijs voor wandelaars. We nemen je op dit Canarische eiland mee door de nevelbossen aan de noordkust, het maanlandschap van de vulkaankrater Las Cañadas, langs vulkaankegels en door rustige bergdorpen. Het hotel kijkt uit over de oceaan en serveert ecologische seizoensproducten, verbouwd op hun eigen ecologische boerderij.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Vanaf€1.781

Spanje

In het noordwesten van het vulkanische eiland Gran Canaria ligt het dal van Agaete, een oase van bananen-, sinaasappel- en avocadoplantages opgeluisterd met witte dorpjes, exotische palmbomen en kleurige bougainvilles. Dit is de perfecte verblijfplaats voor een wandelvakantie onder begeleiding van een ervaren ANWB-reisleider.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Naar filter
89 Vakanties