489 vakanties in Porto. Zoek bij 198 aanbieders tegelijk!

PenkeHallo, ik ben Penke. Ik heb voor jou 489 vakanties in Porto, Portugal gevonden. Ik ben onafhankelijk & onpartijdig. Gebruik het filter en zoek bij 198 aanbieders tegelijk om te boeken voor 2024/2025.
Vanaf€238

Porto, Portugal

Beoordeling
8.2 / 10
Luxe niveau
2 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Porto? Hotel Da Musica is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 232 reizigers beoordelen Hotel Da Musica gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Da Musica, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Da Musica vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€397

Povoa De Varzim, Portugal

Beoordeling
8.8 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Povoa De Varzim? Hotel Sao Felix Hotel Hillside en Nature is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 33 reizigers beoordelen Hotel Sao Felix Hotel Hillside en Nature gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sao Felix Hotel Hillside en Nature, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Sao Felix Hotel Hillside en Nature vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€656

Braga, Portugal

Beoordeling
8.6 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Braga? Hotel Convento de Tibaes is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 389 reizigers beoordelen Hotel Convento de Tibaes gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Convento de Tibaes, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Convento de Tibaes vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€694

Porto, Portugal

Beoordeling
9.6 / 10
Luxe niveau
5 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Porto? Hotel Maison Albar Hotels Le Monumental Palace is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 3120 reizigers beoordelen Hotel Maison Albar Hotels Le Monumental Palace gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Maison Albar Hotels Le Monumental Palace, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Maison Albar Hotels Le Monumental Palace vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€649

Viana Do Castelo, Portugal

Beoordeling
9.0 / 10
Luxe niveau
3 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Viana Do Castelo? Appartement Quinta da Boa Viagem is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 22 reizigers beoordelen Appartement Quinta da Boa Viagem gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Quinta da Boa Viagem, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Appartement Quinta da Boa Viagem vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€418

Povoa De Varzim, Portugal

Beoordeling
7.8 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Povoa De Varzim? Hotel Santo Andre is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 132 reizigers beoordelen Hotel Santo Andre gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Santo Andre, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Santo Andre vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€389

Porto, Portugal

Luxe niveau
4 / 5

**Torre dos Clerigos** Het beklimmen van de Torre dos Clerigos is één van de leukste dingen om te doen in Porto. Hij is ruim 75 meter hoog en staat midden in Baixa, het oude hart van de stad. Vanaf de top heb je een prachtig uitzicht over de golvende daken van de stad. Vergeet op de terugweg niet even binnen te wandelen bij de aangrenzende kerk, vol barokke pracht.**Sé de Porto** Sé de Porto, ofwel: de kathedraal van Porto. Het is zonder twijfel een hoogtepunt tijdens je stedentrip. Het prachtige gebouw werd in de 12de eeuw gebouwd en ligt aan een heel mooi plein. Binnen is het mooie glas-in-lood raam prachtig om te bekijken, maar leuker is misschien nog wel het aangrenzende klooster dat helemaal is gedecoreerd met azuurblauwe tegels.**Ribeira** Tijdens je stedentrip kun je niet om Ribeira heen, de oude wijk aan de rivier de Douro. De hele wijk staat zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Naast de terrasjes vol toeristen, moet je gewoon eigenlijk even de straatjes achter de kade induiken. Bezoek ook het Casa do Infante Museum, de plek waar Hendrik de Zeevaarder werd geboren. Het is één van de mooiste historische panden van de stad. Voor een geweldig uitzicht, en lekker eten, schuif je aan bij RIB.

BEKIJKEN
Weekendjeweg.nl
Gevonden: Vandaag
Penke

Jouw Persoonlijke Vakantie Zoekservice

Kun jij je ideale vakantie nog niet vinden? Maak kennis met mijn gratis persoonlijke zoekservice. Ik neem het zoekwerk uit handen. Jij vertelt mij wat je zoekt, en ik vind de beste opties voor jou. Kies vervolgens je favoriet en boek rechtstreeks bij een van de betrouwbare aanbieders.

Type hieronder wat je zoekt en maak je zoekopdracht aan:

Vul je e-mailadres in:

We gebruiken je e-mailadres om een account voor je te maken waarin je jouw gepersonaliseerde vakantieopties kunt bekijken. Je ontvangt een mail zodra ik opties gevonden hebben.

Naar filter
489 Vakanties