3.095 Stedentrips. Zoek bij 197 aanbieders tegelijk!

PenkeHallo, ik ben Penke. Ik heb voor jou 3.095 stedentrips gevonden. Ik ben onafhankelijk & onpartijdig. Gebruik het filter en zoek bij 197 aanbieders tegelijk om te boeken voor 2024/2025.
Vanaf€465

Londen, Groot-Brittannie

Verblijven in een aangename accommodatie in Londen? Hotel Park Plaza London Waterloo is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1205 reizigers beoordelen Hotel Park Plaza London Waterloo gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Park Plaza London Waterloo, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Groot-brittannie? Boek jouw vakantie naar Hotel Park Plaza London Waterloo vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€469

Dublin, Ierland

Verblijven in een aangename accommodatie in Dublin? Hotel The Green is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 115 reizigers beoordelen Hotel The Green gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel The Green, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Ierland? Boek jouw vakantie naar Hotel The Green vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€386

Londen, Groot-Brittannie

Verblijven in een aangename accommodatie in Londen? Hotel Crowne Plaza London Ealing is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Crowne Plaza London Ealing, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Groot-brittannie? Boek jouw vakantie naar Hotel Crowne Plaza London Ealing vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€314

Londen, Groot-Brittannie

Zin in een weekendje cultuur snuiven en shoppen in Londen? En wil je centraal en comfortabel verblijven? Dan is Hotel Strand Palace het adres voor jou! Dit stijlvolle 4-sterrenhotel is gelegen op een toplocatie in de West End, bekend van de vele theaters. Covent Garden ligt op nog geen 5 minuten lopen en ook Trafalgar Square ligt dichtbij. Bovendien vind je rondom het hotel verschillende metrostations, waardoor je andere delen van de stad makkelijk kunt bereiken. En na een dag struinen is het heerlijk bijkomen in dit fijne hotel. Zin in stedentrip naar Londen? Boek dan snel je verblijf bij Hotel Strand Palace!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€471

Londen, Groot-Brittannie

Verblijven in een aangename accommodatie in Londen? Hotel Radisson Park Plaza Riverbank is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1359 reizigers beoordelen Hotel Radisson Park Plaza Riverbank gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Radisson Park Plaza Riverbank, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Groot-brittannie? Boek jouw vakantie naar Hotel Radisson Park Plaza Riverbank vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€484

Reykjavik, Ijsland

Verblijven in een aangename accommodatie in Reykjavik? Hotel Fosshotel Lind is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 268 reizigers beoordelen Hotel Fosshotel Lind gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Fosshotel Lind, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Ijsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Fosshotel Lind vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€503

Reykjavik, Ijsland

Verblijven in een aangename accommodatie in Reykjavik? Hotel Centerhotel Arnarhvoll is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 387 reizigers beoordelen Hotel Centerhotel Arnarhvoll gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Centerhotel Arnarhvoll, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Ijsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Centerhotel Arnarhvoll vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€413

Reykjavik, Ijsland

Verblijven in een aangename accommodatie in Reykjavik? Hotel Thingholt by Center Hotels is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 309 reizigers beoordelen Hotel Thingholt by Center Hotels gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Thingholt by Center Hotels, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Ijsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Thingholt by Center Hotels vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€503

Reykjavik, Ijsland

Verblijven in een aangename accommodatie in Reykjavik? Hotel Hilton Reykjavik Nordica is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 508 reizigers beoordelen Hotel Hilton Reykjavik Nordica gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Hilton Reykjavik Nordica, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Ijsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Hilton Reykjavik Nordica vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€686

Portoroz, Slovenie

Verblijven in een aangename accommodatie in Portoroz? Hotel Act ION Neptun is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 218 reizigers beoordelen Hotel Act ION Neptun gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Act ION Neptun, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Slovenie? Boek jouw vakantie naar Hotel Act ION Neptun vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€385

Dublin, Ierland

Verblijven in een aangename accommodatie in Dublin? Hotel Clontarf Castle is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 801 reizigers beoordelen Hotel Clontarf Castle gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Clontarf Castle, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Ierland? Boek jouw vakantie naar Hotel Clontarf Castle vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€375

Reykjavik, Ijsland

Verblijven in een aangename accommodatie in Reykjavik? Hotel Fron is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 64 reizigers beoordelen Hotel Fron gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Fron, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Ijsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Fron vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€1.014

Portoroz, Slovenie

Verblijven in een aangename accommodatie in Portoroz? Hotel Grand Bernardin is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 758 reizigers beoordelen Hotel Grand Bernardin gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Grand Bernardin, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Slovenie? Boek jouw vakantie naar Hotel Grand Bernardin vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€520

Portoroz, Slovenie

Verblijven in een aangename accommodatie in Portoroz? Hotel REMISENS Premium Casa Rosa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 117 reizigers beoordelen Hotel REMISENS Premium Casa Rosa gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel REMISENS Premium Casa Rosa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Slovenie? Boek jouw vakantie naar Hotel REMISENS Premium Casa Rosa vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€80.218

Brugge, België

Verblijven in een aangename accommodatie in Brugge? Hotel Aragon is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 530 reizigers beoordelen Hotel Aragon gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Aragon, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Belgie? Boek jouw vakantie naar Hotel Aragon vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€391

Stockholm, Zweden

Verblijven in een aangename accommodatie in Stockholm? Hotel Central is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 397 reizigers beoordelen Hotel Central gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Central, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Zweden? Boek jouw vakantie naar Hotel Central vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€478

Portoroz, Slovenie

Verblijven in een aangename accommodatie in Portoroz? Hotel REMISENS Lucija is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 278 reizigers beoordelen Hotel REMISENS Lucija gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel REMISENS Lucija, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Slovenie? Boek jouw vakantie naar Hotel REMISENS Lucija vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€363

Londen, Groot-Brittannie

Verblijven in een aangename accommodatie in Londen? Hotel Holiday Inn Express Stratford is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 908 reizigers beoordelen Hotel Holiday Inn Express Stratford gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Holiday Inn Express Stratford, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Groot-brittannie? Boek jouw vakantie naar Hotel Holiday Inn Express Stratford vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€527

Portoroz, Slovenie

Verblijven in een aangename accommodatie in Portoroz? Hotel REMISENS Premium Casa Bel Moretto is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 74 reizigers beoordelen Hotel REMISENS Premium Casa Bel Moretto gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel REMISENS Premium Casa Bel Moretto, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Slovenie? Boek jouw vakantie naar Hotel REMISENS Premium Casa Bel Moretto vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€178

Hamburg, Duitsland

Verblijven in een aangename accommodatie in Hamburg? Hotel NH Collection Hamburg City is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 618 reizigers beoordelen Hotel NH Collection Hamburg City gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel NH Collection Hamburg City, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel NH Collection Hamburg City vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€315

Dublin, Ierland

Verblijven in een aangename accommodatie in Dublin? Hotel Travelodge Dublin City Centre Rathmines is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 180 reizigers beoordelen Hotel Travelodge Dublin City Centre Rathmines gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Travelodge Dublin City Centre Rathmines, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Ierland? Boek jouw vakantie naar Hotel Travelodge Dublin City Centre Rathmines vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€381

Hamburg, Duitsland

Verblijven in een aangename accommodatie in Hamburg? Hotel Scandic Hamburg Emporio is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1177 reizigers beoordelen Hotel Scandic Hamburg Emporio gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Scandic Hamburg Emporio, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Scandic Hamburg Emporio vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€88

Munchen, Duitsland

Verblijven in een aangename accommodatie in Munchen? Hotel Star G Premium Munchen Domagkstrasse is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 360 reizigers beoordelen Hotel Star G Premium Munchen Domagkstrasse gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Star G Premium Munchen Domagkstrasse, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Star G Premium Munchen Domagkstrasse vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€168

Hamburg, Duitsland

Verblijven in een aangename accommodatie in Hamburg? Hotel JUFA Hamburg Hafencity is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 96 reizigers beoordelen Hotel JUFA Hamburg Hafencity gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel JUFA Hamburg Hafencity, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel JUFA Hamburg Hafencity vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
3.095 Vakanties