3.243 Stedentrips. Zoek bij 198 aanbieders tegelijk!

PenkeHallo, ik ben Penke. Ik heb voor jou 3.243 stedentrips gevonden. Ik ben onafhankelijk & onpartijdig. Gebruik het filter en zoek bij 198 aanbieders tegelijk om te boeken voor 2024/2025.
Vanaf€659

Berlijn, Duitsland

Ga mee naar de bijzondere stad Berlijn, een stad met historie en met toekomst. Nergens anders is het contrast tussen het verleden en heden zo indrukwekkend. Na de val van de muur is het fascinerend om te zien welke veranderingen Berlijn heeft ondergaan. Talloze gedenkplaatsen verwijzen naar de bewogen geschiedenis van Berlijn. Er is een geheel nieuw centrum gebouwd, de Potsdamer Platz, met futuristische gebouwen en moderne architectuur. Daarnaast zijn vele historische gebouwen gerestaureerd en zijn de herinneringen aan Oost-Berlijn nog steeds tastbaar.Wij nemen u mee langs de meest interessante bezienswaardigheden van Berlijn en tonen u de ingrijpende veranderingen die deze dynamische en multiculturele stad sinds de eenwording heeft ondergaan. Tijdens deze reis proberen wij u al deze veranderingen zo goed mogelijk te laten zien, van het Mauerpark met overblijfselen van de Muur tot het nieuwe Berlijn op de Potsdamer Platz. Ook is er voldoende tijd om de stad op eigen gelegenheid te ontdekken. Er zijn vele beroemde monumenten en musea zoals het Joods Museum en het museumeiland waar u vijf verschillende musea vindt en door UNESCO tot werelderfgoed is verklaard. Gaat u liever winkelen, dan mag een bezoek aan het beroemde warenhuis KaDeWe aan de Kurfürstendamm niet ontbreken. Naast Berlijn maken we ook tijd vrij om de residentiestad Potsdam te bezoeken. Hier zien we een aantal prachtige kastelen en zelfs een Hollandse wijk! Tijdens deze verzorgde reis zult u het allemaal ontdekken. U verblijft in een 4-sterren hotel in het westen van Berlijn.

 Ma
19 aug
7 dagen€659
BEKIJKEN
OAD.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€486

Londen, Groot-Brittannie

Beoordeling
7.6 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Londen? Hotel Park Plaza County Hall is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 42 reizigers beoordelen Hotel Park Plaza County Hall gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Park Plaza County Hall, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Groot-brittannie? Boek jouw vakantie naar Hotel Park Plaza County Hall vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€548

Londen, Groot-Brittannie

Beoordeling
8.3 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Londen? Hotel Radisson Park Plaza Riverbank is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1359 reizigers beoordelen Hotel Radisson Park Plaza Riverbank gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Radisson Park Plaza Riverbank, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Groot-brittannie? Boek jouw vakantie naar Hotel Radisson Park Plaza Riverbank vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€316

Londen, Groot-Brittannie

Beoordeling
8.0 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Londen? Hotel Crowne Plaza London Ealing is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 9252 reizigers beoordelen Hotel Crowne Plaza London Ealing gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Crowne Plaza London Ealing, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Groot-brittannie? Boek jouw vakantie naar Hotel Crowne Plaza London Ealing vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€88

Munchen, Duitsland

Beoordeling
8.5 / 10
Luxe niveau
3 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Munchen? Hotel Star G Premium Munchen Domagkstrasse is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 360 reizigers beoordelen Hotel Star G Premium Munchen Domagkstrasse gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Star G Premium Munchen Domagkstrasse, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Star G Premium Munchen Domagkstrasse vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€529

Reykjavik, Ijsland

Beoordeling
8.9 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Reykjavik? Hotel Hilton Reykjavik Nordica is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 508 reizigers beoordelen Hotel Hilton Reykjavik Nordica gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Hilton Reykjavik Nordica, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Ijsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Hilton Reykjavik Nordica vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€315

Londen, Groot-Brittannie

Beoordeling
7.7 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Zin in een weekendje cultuur snuiven en shoppen in Londen? En wil je centraal en comfortabel verblijven? Dan is Hotel Strand Palace het adres voor jou! Dit stijlvolle 4-sterrenhotel is gelegen op een toplocatie in de West End, bekend van de vele theaters. Covent Garden ligt op nog geen 5 minuten lopen en ook Trafalgar Square ligt dichtbij. Bovendien vind je rondom het hotel verschillende metrostations, waardoor je andere delen van de stad makkelijk kunt bereiken. En na een dag struinen is het heerlijk bijkomen in dit fijne hotel. Zin in stedentrip naar Londen? Boek dan snel je verblijf bij Hotel Strand Palace!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€150

Krakau, Polen

Beoordeling
8.8 / 10
Luxe niveau
3 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Krakau? Hotel Kazimierz III is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 177 reizigers beoordelen Hotel Kazimierz III gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Kazimierz III, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Polen? Boek jouw vakantie naar Hotel Kazimierz III vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€421

Reykjavik, Ijsland

Beoordeling
8.1 / 10
Luxe niveau
3 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Reykjavik? Hotel Fosshotel Raudara is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 272 reizigers beoordelen Hotel Fosshotel Raudara gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Fosshotel Raudara, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Ijsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Fosshotel Raudara vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€124

Berlijn, Duitsland

Beoordeling
8.7 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Berlijn? Aparthotel Adagio Berlin Kurfurstendamm is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 575 reizigers beoordelen Aparthotel Adagio Berlin Kurfurstendamm gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Adagio Berlin Kurfurstendamm, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Adagio Berlin Kurfurstendamm vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€206

Hamburg, Duitsland

Beoordeling
8.6 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Hamburg? Hotel Kleinhuis Baseler Hof is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 404 reizigers beoordelen Hotel Kleinhuis Baseler Hof gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Kleinhuis Baseler Hof, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Kleinhuis Baseler Hof vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€180

Keulen, Duitsland

Beoordeling
8.2 / 10
Luxe niveau
5 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Keulen? Hotel Am Augustinerplatz is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 108 reizigers beoordelen Hotel Am Augustinerplatz gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Am Augustinerplatz, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Am Augustinerplatz vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€218

Krakau, Polen

Beoordeling
9.1 / 10
Luxe niveau
3 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Krakau? Hotel Maximum is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 51 reizigers beoordelen Hotel Maximum gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Maximum, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Polen? Boek jouw vakantie naar Hotel Maximum vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€192

Brugge, België

Beoordeling
8.7 / 10
Luxe niveau
4 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Brugge? Hotel Aragon is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 530 reizigers beoordelen Hotel Aragon gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Aragon, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Belgie? Boek jouw vakantie naar Hotel Aragon vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€564

Reykjavik, Ijsland

Beoordeling
8.0 / 10
Luxe niveau
3 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Reykjavik? Hotel Centerhotel Klopp is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 217 reizigers beoordelen Hotel Centerhotel Klopp gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Centerhotel Klopp, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Ijsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Centerhotel Klopp vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Vandaag
Penke

Jouw Persoonlijke Vakantie Zoekservice

Kun jij je ideale vakantie nog niet vinden? Maak kennis met mijn gratis persoonlijke zoekservice. Ik neem het zoekwerk uit handen. Jij vertelt mij wat je zoekt, en ik vind de beste opties voor jou. Kies vervolgens je favoriet en boek rechtstreeks bij een van de betrouwbare aanbieders.

Type hieronder wat je zoekt en maak je zoekopdracht aan:

Vul je e-mailadres in:

We gebruiken je e-mailadres om een account voor je te maken waarin je jouw gepersonaliseerde vakantieopties kunt bekijken. Je ontvangt een mail zodra ik opties gevonden hebben.

Naar filter
3.243 Vakanties