600 Kerstreizen. Zoek bij 197 aanbieders tegelijk!

PenkeHallo, ik ben Penke. Ik heb voor jou 600 Kerstreizen gevonden. Ik ben onafhankelijk & onpartijdig. Gebruik het filter en zoek bij 197 aanbieders tegelijk om te boeken voor 2024/2025.
Vanaf€2.299

Pressbaum, Oostenrijk

Deze mooie kerst- en nieuwjaarsreis brengt ons naar twee romantische hoofdsteden, Wenen en Praag. Wenen is tijdens de feestdagen sfeervol verlicht en erg bijzonder met al haar cultuur, kunst en natuurlijk Slot Schönbrunn. Alle hoogtepunten van deze romantische stad komen aan bod tijdens een stadswandeling onder leiding van een Nederlandssprekende gids. Ook gaan we een bezoek brengen aan de imposante abdij van Melk. Laat u ook verrassen door de Gouden Stad Praag, onze gids zal u de mooiste plekjes van de stad laten zien. We verblijven in uitstekende 4-sterren hotels waar u kunt genieten van een bijzonder kerstfeest en een onvergetelijke jaarwisseling. Gaat u met ons mee?

 Zo
22 dec
14 dagen€2299
BEKIJKEN
OAD.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€799

Earnewâld, Nederland

Friesland, het land van water, schaatsen en Berenburg. Er staat u een aantal prachtige dagen in deze noordelijke provincie van Nederland te wachten. U verblijft 4 nachten in het mooie Friese 'Earnewald' of ook wel Eernewoude. Vanuit hier maakt u mooie uitstapjes in Friesland. Joure, Waddeneiland Ameland en Lemmer zijn slechts enkele voorbeelden. Ga mee met deze nieuwe reis en laat u verrassen door ons eigen Friesland.

 Ma
23 dec
6 dagen€799
BEKIJKEN
OAD.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€699

Berlijn, Duitsland

De Duitse hoofdstad Berlijn behoort al jarenlang tot de top tien van meest bezochte steden van Europa en mag natuurlijk niet ontbreken in ons programma. Een stad met historie en toekomst, nergens anders is het contrast tussen het verleden en het heden zo indrukwekkend. Tijdens deze goed verzorgde reis verblijft u in een 4-sterren hotel en zijn diverse excursies én 2x een Nederlandssprekende gids inbegrepen.

 Ma
23 dec
6 dagen€699
BEKIJKEN
OAD.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€799

Opatija, Kroatië

Deze reis brengt u naar de meest noordelijke streek van Kroatië; Istrië. We verblijven in de mooie plaats Lovran, een typisch mediterraan stadje waar u smalle straatjes, pastelkleurige villa's en historische gebouwen in de middeleeuwse stadskern vindt. U maakt kennis met de omgeving van Istrië tijdens boeiende excursies naar onder andere Zagreb, Krk, Rovinj en zelfs de grotten van Postojna in Slovenië!

 Zo
22 dec
9 dagen€799
BEKIJKEN
OAD.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€769

Meerane, Duitsland

Het is alweer meer dan 30 jaar geleden dat de muur viel. In Oost-Duitsland vindt u een boeiende geschiedenis en bruisende steden. Dresden is letterlijk uit de as herrezen en Leipzig is een moderne metropool met genoeg pareltjes uit het verleden. Weimar is uiteraard de stad van Goethe en Schiller; u gaat het allemaal zelf zien tijdens deze gezellige kerstreis.

 Zo
22 dec
7 dagen€769
BEKIJKEN
OAD.nl
Gevonden: Gisteren
Penke

Jouw Persoonlijke Vakantie Zoekservice

Kun jij je ideale vakantie nog niet vinden? Maak kennis met mijn gratis persoonlijke zoekservice. Ik neem het zoekwerk uit handen. Jij vertelt mij wat je zoekt, en ik vind de beste opties voor jou. Kies vervolgens je favoriet en boek rechtstreeks bij een van de betrouwbare aanbieders.

Type hieronder wat je zoekt en maak je zoekopdracht aan:

Vul je e-mailadres in:

We gebruiken je e-mailadres om een account voor je te maken waarin je jouw gepersonaliseerde vakantieopties kunt bekijken. Je ontvangt een mail zodra ik opties gevonden hebben.

Naar filter
600 Vakanties