1.684 vakanties in Polen. Zoek bij 198 aanbieders tegelijk!

PenkeHallo, ik ben Penke. Ik heb voor jou 1.684 vakanties in Polen gevonden. Ik ben onafhankelijk & onpartijdig. Gebruik het filter en zoek bij 198 aanbieders tegelijk om te boeken voor 2024/2025.
Vanaf€1.599

Polen

Deze bijzondere rondreis brengt u naar Polen, waar u alle hoogtepunten zult ontdekken. Het is een unieke rondreis langs de belangrijkste Poolse steden en het bijzondere Mazurische merengebied. Naast een rijke cultuur heeft Polen ook een overweldigende natuur. Oerbossen, meren in het noorden en het Tatragebergte in het zuiden. Dit land van de duizend meren is één van de grootste natuurgebieden in Europa. Tijdens deze rondreis kunt u zien dat Polen leeft. De reis begint in de plaats Gdańsk. U zult hier een beetje een Hollands gevoel krijgen. Dit is te verklaren door de aanwezigheid van tal van Nederlands aandoende gevels. We brengen hier onder andere een bezoek aan de Mariakerk, een van de grootste kerken van Europa. Vanuit Gdańsk rijden we verder naar het plaatsje Malbork dat bekend is vanwege het Kasteel van Malbork. Deze grootste kruisridderburcht van Europa is tegenwoordig een museum. Vervolgens rijden we naar het Mazurengebied, een prachtig gebied met meren en groene bossen. Vanuit Święta Lipka, het meest bekende barokke heiligdom in Polen vertrekken we richting Warschau. De Tweede Wereldoorlog richtte hier veel schade aan. Warschau werd voor meer dan tachtig procent verwoest. Veel van de rijke architectuur bleef gelukkig bewaard of werd minutieus nagebouwd. We maken een stadstour gevolgd door een sfeervolle wandeling onder andere langs het Koninklijke Paleis, één van de gebouwen die compleet verwoest werden door de Duitse troepen, maar gereconstrueerd is in 1974. Na deze bijzondere sfeervolle stad gaat de reis naar een volgende opmerkelijke stad: Krakau. Krakau was in het jaar 2000 één van de culturele hoofdsteden van Europa en is een van de weinige Poolse steden die vrijwel ongeschonden uit de oorlog is gekomen. Tijdens een stadstour ontdekt u de pure kracht en magie van deze bijzondere stad. Krakau is als het ware een groot openluchtmuseum, maar wel een museum met heel veel leven. Ook een bezoek aan de meest bekende attractie rondom Krakau mag niet ontbreken: de Zoutmijnen van Wieliczka. Een rondleiding brengt u naar 65 meter diepte met een ondergronds meer, kapel, kathedraal en postkantoor. Elk onderdeel is compleet uit zout gehouwen. Het einde van de reis is in zicht, maar voordat we huiswaarts keren mag een bezoek aan Wroclaw niet ontbreken. Een prachtige Poolse stad die beschikt over een historisch marktplein met zijn fraaie stadhuis. Eén ding is duidelijk na deze rondreis, waar we ook komen, overal zien we dat Polen niet verloren is, want Polen leeft!

 Za
13 jul
13 dagen€1599
BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€56

Swinoujscie, Polen

Verblijven in een aangename accommodatie in Swinoujscie? Hotel Interferie Medical en Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 295 reizigers beoordelen Hotel Interferie Medical en Spa gemiddeld met een 8. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Interferie Medical en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Polen? Boek jouw vakantie naar Hotel Interferie Medical en Spa vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€169

Krakau, Polen

Verblijven in een aangename accommodatie in Krakau? Hotel Metropolitan Boutique is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 586 reizigers beoordelen Hotel Metropolitan Boutique gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Metropolitan Boutique, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Polen? Boek jouw vakantie naar Hotel Metropolitan Boutique vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€68

Darlowo, Polen

Verblijven in een aangename accommodatie in Darlowo? Hotel Lidia Spa en Wellness is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 46 reizigers beoordelen Hotel Lidia Spa en Wellness gemiddeld met een 8. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een rustgevende wellness. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Lidia Spa en Wellness, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Polen? Boek jouw vakantie naar Hotel Lidia Spa en Wellness vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€66

Kolobrzeg, Polen

Verblijven in een aangename accommodatie in Kolobrzeg? Aparthotel Diva Spa is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 9005 reizigers beoordelen Aparthotel Diva Spa gemiddeld met een 7. Ook beschikt het aparthotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Diva Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Polen? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Diva Spa vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€84

Dzwirzyno, Polen

Verblijven in een aangename accommodatie in Dzwirzyno? Hotel Havet en Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 133 reizigers beoordelen Hotel Havet en Spa gemiddeld met een 8. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Havet en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Polen? Boek jouw vakantie naar Hotel Havet en Spa vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€147

Warschau, Polen

Verblijven in een aangename accommodatie in Warschau? Hotel Campanile Warszawa is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 779 reizigers beoordelen Hotel Campanile Warszawa gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Campanile Warszawa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Polen? Boek jouw vakantie naar Hotel Campanile Warszawa vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€132

Krakau, Polen

Verblijven in een aangename accommodatie in Krakau? Hotel Kazimierz II is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 156 reizigers beoordelen Hotel Kazimierz II gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Kazimierz II, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Polen? Boek jouw vakantie naar Hotel Kazimierz II vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€148

Krakau, Polen

Verblijven in een aangename accommodatie in Krakau? Hotel Kazimierz III is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 177 reizigers beoordelen Hotel Kazimierz III gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Kazimierz III, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Polen? Boek jouw vakantie naar Hotel Kazimierz III vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€136

Swinoujscie, Polen

Verblijven in een aangename accommodatie in Swinoujscie? Hotel Villa Antares is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 68 reizigers beoordelen Hotel Villa Antares gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Villa Antares, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Polen? Boek jouw vakantie naar Hotel Villa Antares vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€950

Kolobrzeg, Polen

Verblijven in een aangename accommodatie in Kolobrzeg? Hotel Aquarius Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 201 reizigers beoordelen Hotel Aquarius Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Aquarius Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Polen? Boek jouw vakantie naar Hotel Aquarius Spa vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€185

Krakau, Polen

Verblijven in een aangename accommodatie in Krakau? Hotel Unicus is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 182 reizigers beoordelen Hotel Unicus gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Unicus, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Polen? Boek jouw vakantie naar Hotel Unicus vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€210

Krakau, Polen

Verblijven in een aangename accommodatie in Krakau? Hotel Maximum is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 50 reizigers beoordelen Hotel Maximum gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Maximum, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Polen? Boek jouw vakantie naar Hotel Maximum vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€104

Swinoujscie, Polen

Verblijven in een aangename accommodatie in Swinoujscie? Hotel Radisson Blu Resort Swinoujscie is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 578 reizigers beoordelen Hotel Radisson Blu Resort Swinoujscie gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Radisson Blu Resort Swinoujscie, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Polen? Boek jouw vakantie naar Hotel Radisson Blu Resort Swinoujscie vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€692

Swinoujscie, Polen

Verblijven in een aangename accommodatie in Swinoujscie? Hotel MariSol is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 75 reizigers beoordelen Hotel MariSol gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel MariSol, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Polen? Boek jouw vakantie naar Hotel MariSol vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€219

Warschau, Polen

Verblijven in een aangename accommodatie in Warschau? Hotel Leonardo Royal Warsaw is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 486 reizigers beoordelen Hotel Leonardo Royal Warsaw gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Leonardo Royal Warsaw, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Polen? Boek jouw vakantie naar Hotel Leonardo Royal Warsaw vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€68

Dzwirzyno, Polen

Verblijven in een aangename accommodatie in Dzwirzyno? Hotel Cristal Spa is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 165 reizigers beoordelen Hotel Cristal Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Cristal Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Polen? Boek jouw vakantie naar Hotel Cristal Spa vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€72

Miedzyzdroje, Polen

Verblijven in een aangename accommodatie in Miedzyzdroje? Hotel Vestina Wellness en Spa is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 94 reizigers beoordelen Hotel Vestina Wellness en Spa gemiddeld met een 8. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een rustgevende wellness. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Vestina Wellness en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Polen? Boek jouw vakantie naar Hotel Vestina Wellness en Spa vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€78

Miedzyzdroje, Polen

Verblijven in een aangename accommodatie in Miedzyzdroje? Hotel Aurora is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 205 reizigers beoordelen Hotel Aurora gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Aurora, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Polen? Boek jouw vakantie naar Hotel Aurora vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€106

Krakau, Polen

Verblijven in een aangename accommodatie in Krakau? Hotel Rezydent is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 18 reizigers beoordelen Hotel Rezydent gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Rezydent, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Polen? Boek jouw vakantie naar Hotel Rezydent vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€154

Krakau, Polen

Verblijven in een aangename accommodatie in Krakau? Hotel Avena by Artery is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 198 reizigers beoordelen Hotel Avena by Artery gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Avena by Artery, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Polen? Boek jouw vakantie naar Hotel Avena by Artery vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€500

Kolobrzeg, Polen

Verblijven in een aangename accommodatie in Kolobrzeg? Hotel Jantar Spa is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 85 reizigers beoordelen Hotel Jantar Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Jantar Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Polen? Boek jouw vakantie naar Hotel Jantar Spa vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€110

Miedzyzdroje, Polen

Verblijven in een aangename accommodatie in Miedzyzdroje? Hotel Wave Miedzyzdroje Resort en Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 40 reizigers beoordelen Hotel Wave Miedzyzdroje Resort en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Wave Miedzyzdroje Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Polen? Boek jouw vakantie naar Hotel Wave Miedzyzdroje Resort en Spa vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€66

Szklarska Poreba, Polen

Verblijven in een aangename accommodatie in Szklarska Poreba? Hotel Cristal Resort is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 44 reizigers beoordelen Hotel Cristal Resort gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Cristal Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Polen? Boek jouw vakantie naar Hotel Cristal Resort vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
1.684 Vakanties