Vakanties Van &Olives.nl

Penke Vergelijk 1.820 Vakanties van &Olives.nl ✈ Zodat JIJ niet teveel betaalt. ✓ Onafhankelijk & Onpartijdig ✈ Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken!
Pestana Fisherman Village - Boutique Hotel
Vanaf€828

Camara De Lobos, Portugal

Het stadje Camara de Lobos wordt begrensd door heuvels vol bananenplantages en door de zee. Middenin dit stadje opende de Pestana hotelketen het Pestana Fisherman Village, een speels opgezet boutique hotel, verdeeld over 2 gebouwen, een origineel en gerestaureerd huis en een nieuwe vleugel. Het hotel maakt echt deel uit van het stadje, zodat je je haast één van de inwoners waant. Het geheel is in moderne trendy stijl ingericht en vanuit het zwembad heb je, door de wat hogere ligging, een prachtig zicht over het stadje en de zee. En 's avonds hoef je je hotel maar uit te stappen om aan te schuiven in een van de gezellige restaurants in het kleine centrum.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Villa Olive Grove 3
Vanaf€415

Latchi, Cyprus

Villa Olive Grove 3 is in authentieke landelijke stijl gebouwd en ingericht. In de fraai begroeide tuin vind je een ruim zwembad. De villa is heerlijk rustig gelegen op het platteland net onder het vissersdorp Latsi. In een goeie 10 minuten loop je naar het strand. Of naar een heerlijk restaurantje. Aan zee in Latsi of in het stadje Polis. Verspreid over de dorpjes in en rond het Akamas natuurgebied liggen een aantal fantastische villa's. Niet in een complex, maar echt privé. Ze zijn met zorg geselecteerd of gebouwd en ingericht door de familie Chrysanthou, een familie voor wie de zorg voor de natuur en het welzijn van de dorpelingen in het gebied op de eerste plaats komt. En dat proef je terug in alles. Alle villa's zijn rustig gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving met veel privacy. Ze zijn allen verschillend van architectuur en inrichting en vrijwel allemaal vrijstaand. Vaak gebouwd en ingericht in traditionele stijl, soms uiterst strak en modern. Ze liggen

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vicentina Aparthotel
Vanaf€37

Aljezur, Portugal

Vicentina is een klein familiehotel met een persoonlijke sfeer in het uiterste noordwesten van de Algarve, bij de grens met de Alentejo, in het beschermde natuurgebied Costa Vicentina. Je verblijft hier aan de rand van het centrum van het authentieke slaperige stadje Aljezur (met nog geen 4000 inwoners) in een nog redelijk onontdekt deel van Portugal. Een prachtig binnenland, spectaculaire kustlijnen en schitterende stranden liggen op je te wachten. Deze zijn zelfs in de zomermaanden erg rustig en in nog geen kwartiertje met de auto vanuit Aljezur te bereiken. Een stukje verder ligt nog een 'must-do', namelijk Cabo Sao Vicente bij Sagres, daar waar het continent Europa letterlijk ophoudt.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
1.820 Vakanties