Vakantie Cambodja

Ontdekkingsreis Cambodja
Vanaf€3,291

Cambodja

Tijdens deze Ontdekkingsreis Cambodja bezoek je de bekendste maar ook prachtige onbekende tempels en ga je diep de binnenlanden in. Je ziet ontzettend veel en leert het echte Cambodja kennen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Cambodjaanse kookcursus in Siem Reap
Vanaf€25

Siem Reap, Cambodja

Heb je even genoeg tempels gezien maar blijven die heerlijke geuren van al dat eten maar in je neus zitten? Dan is het nu tijd om je kookkunsten te verfijnen tijdens deze Cambodjaanse kookcursus. Je leert vandaag de fijne kneepjes van de Cambodjaanse keuken eerste hand van de lokale chef. Bij een lokale familie wordt je welkom geheten en leer je alles over de Cambodjaanse keuken en het bijgeloof. Let goed op en maak de lekkerste gerechten want na afloop mag je natuurlijk je eigen maaltje opeten met de lokale familie. Een heerlijke dag die je even weg haalt uit de drukte van de stad, de complexe ruïnes en het dagelijks leven. Na afloop krijg je een boekje met de recepten mee zodat je het thuis zelf nog eens fijntjes over kunt doen. Wat is er nu leuker dan je vakantie foto's via je media player af te spelen terwijl je heerlijke Cambodjaanse gerechten serveert aan vrienden en familie. Je kunt er voor kiezen om deze workshop een halve of een hele dag te volgen.

BEKIJKEN
Gevonden: 289 dagen geleden
Ontdek Angkor Tour
Vanaf€45

Siem Reap, Cambodja

Deze ontdek Angkor Tour, mag eigenlijk niet ontbreken in welk reisprogramma dan ook. Deze dagtour naar een van de 7 wereld wonderen kan je op diverse manieren maken. Je kan per traditionele tuk tuk het indrukwekkende complex bezoeken, of als je wat meer comfort wilt, laat je je lekker rondrijden in een stoere open jeep. Uiteraard onder volledige begeleiding van een van onze professionele Engels sprekende gidsen. De gids laat je de mooiste plaatsen zien en geeft je alle informatie om het complex nog beter te leren kennen. Waan jezelf een echte film ster wanneer je net zoals Angelina Jolie door de Ta Prohm tempel loopt. Deze is nog altijd overwoekerd door de jungle en bekend uit de film Tomb Raider.

BEKIJKEN
Gevonden: 289 dagen geleden
In Touch with Angkor Wat
Vanaf€450

Cambodja

Bent u op zoek naar een bijzondere en aparte manier om Angkor Wat en de omgeving te verkennen? Wat dacht u van een boot, auto, fiets en tuk tuk? U maakt het allemaal mee tijdens deze reis. Uiteraard wandelt u rond bij de tempels en heeft u meer dan voldoende tijd om deze te bekijken. Een afwisselend programma wat u mooi kunt inpassen in uw rondreis door Cambodja of Indochina.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
3-daagse bouwsteen Phnom Penh
Vanaf€195

Phnom Penh, Cambodja

Tijdens deze 3 daagse 'Hoogtepunten van Phnom Penh' bezoek je onder andere het Koninklijke Paleis van Phnom Penh. Je brengt verder een bezoek aan het lugubere maar intrigerende S21 Tual Sleng genocide museum. Tevens leer je alles over de Rode Khmer geschiedenis en mag ook een bezoek aan de Killing Fields natuurlijk niet ontbreken. Tijdens de fietstour ontdek je het echte leven buiten de drukte van de stad. Je fiets over kleine paadjes en bezoekt de eilandjes in de Mekong rivier. Waai lekker uit waarna de reis weer verder gaat naar je volgende bestemming. Wat denk je van een trekking in Mondulkiri of een paar dagen aan een van Cambodja's mooiste stranden in Sihanoukville. Al onze programma's zijn volledig aan te passen op jouw persoonlijk wensen.

BEKIJKEN
Gevonden: 289 dagen geleden
16-daagse rondreis Cambodja
Vanaf€1,023

Siem Reap, Cambodja

Sues-Day (Hallo), welkom in Cambodja' is het eerste wat je zult horen bij aankomst. Cambodja wordt door de locals ook vaak 'Het land van de Khmer' genoemd. Khmer refereert aan de bevolkingsgroep die er woont en de roemrijke geschiedenis, hier ga je zeker veel over horen tijdens deze fascinerende en afwissende rondreis. Per open jeep ontdek je de omgeving van Siem Reap en leer je de lokale Khmer bevolking kennen. Per boot maak je een tocht op het Tongle Sap meer. Uiteraard ontbreken hoogtepunten als een bezoek aan de beroemde Angkor Wat, Angkor Thom en Tha Prohm (bekend van de film Tomb Raider) tempels niet. Laat je zintuigen prikkelen bij de vele verschillende lokale markten. Van de gebaande paden af, je reist naar Kratie en komt daar in contact met de bergvolkeren van Phnom Hanchey. Ook kun je hier genieten van een onvergetelijk uitzicht over de Mekong rivier en met een beetje geluk spot je de zeldzame Irrawaddy dolfijn. Slenter door het koloniale plaatsje of help mee om een dag olifanten te verzorgen in het Elephant Valley. Overnacht in de bijzondere Nature Lodge alvorens de reis verder gaat naar het volgende hoogtepunt: de hoofdstad Phnom Penh. Bezoek het Koninklijk paleis, de Killing Fields en het genocide museum Tuol Sleng. Slenter in de namiddag op de brede boulevard langs het water en geniet van een heerlijke Cambodjaanse maaltijd op een van de vele terrasjes. Een vakantie zou niet compleet zijn zonder een paar heerlijke vrije dagen aan zee. Kom lekker bij en laat alle ervaringen nog eens rustig de revue passeren terwijl je geniet van een heerlijke tropische cocktail op het strand van Sihanoukville.

BEKIJKEN
Gevonden: 289 dagen geleden
16-daagse rondreis Cambodja Compleet
Vanaf€965

Siem Reap, Cambodja

Onze 17 daagse individuele rondreis 'Compleet Cambodja' brengt je niet alleen de imposante highlights maar neemt je ook mee van de gebaande paden af. Bezoek het wereldwonder Angkor Wat, Angkor Thom en de unieke Ta Prohm tempel (bekend van de film Tomb Raider). Bezoek de meer dan 1000 jaar oude 'vrouwen tempel' Bantey Srei. Je hebt ook voldoende tijd om zelf op onderzoek uit te gaan, op deze wijze kom je altijd weer andere dingen tegen dan onder begeleiding van een lokale gids. Kletter met de bamboe trein over het spoor van Battambang om daarna het plattelandse leven te ontdekken. Per fiets is het mogelijk om Battambang verder te ontdekken waarna je de hoofdstad Phnom Phen bezoekt. Hier zie je het Koninklijk paleis, de killing fields en het genocide museum. Leer over de geschiedenis van de Rode Khmer welke jaren lang moord en verderf hebben gezaaid, een landelijk trauma wat nog altijd voortleeft in veel van de Cambodjanen. In Kampot bezoek je de prachtige natuur en mangrove bossen en tot slot kom je heerlijk tot rust in Sihanoukville waar je verblijft op loopafstand van een van Cambodja's mooiste zandstranden. Als je wilt kun je hier nog lekker snorkelen duiken of een dagtochtje maken naar een van de eilandjes voor de kust.

BEKIJKEN
Gevonden: 289 dagen geleden
Plattelandstour Battambang
Vanaf€52

Battambang, Cambodja

Deze tour kun je maken per lokale tuktuk of per open jeep. In deze afwisselende Battambang dagtour kom je in verschillende lokale dorpen waar je verschillende leuke en interessante stops maakt en meer leert over de verschillende lokale nijverheden te bezoeken voor een unieke inkijk in het leven van de lokale bevolking van Battambang. Je maakt een ritje met de inmiddels beroemde 'bamboe trein' en brengt een bezoek aan de verschillende bezienswaardigheden op de Phnom Sompov berg. Aan het eind van de dag sluit je af met een fantastische 'voorstelling' van 1000den en 1000den vleermuizen die hun grotten verlaten en richting de jungle vliegen op zoek naar eten.

BEKIJKEN
Gevonden: 289 dagen geleden
Highlights of Cambodia (vanuit Siem Reap)
Vanaf€600

Cambodja

De perfecte kennismaking met de belangrijkste hoogtepunten van Cambodja. U begint in Siem Reap en eindigt met het fameuze tempelcomplex Angor Wat in Phnom Penh. Deze reis is perfect te combineren met een reis door een van de andere Indochinese landen en kan dan ook in omgekeerde richting worden geboekt zodat het altijd in uw reis kan worden verwerkt. Ons maatwerkteam regelt het graag voor u.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
11-daagse rondreis Cambodja
Vanaf€613

Siem Reap, Cambodja

Tijdens onze Korte rondreis Cambodja maak je kennis met deze prachtige bestemming die enorm in opkomst is in Azië; Cambodja. Je ervaart het leven in dit land met een opvallend rijke historie. Je bezoekt de hoogtepunten van dit fascinerende land zoals Angkor Wat, Angkor Thom en de tempels bekend van de film Tomb Raider. Je reist naar Phnom Phen, bezoekt het Koninklijk paleis en hebt vrije tijd om een bezoekje te brengen aan de brede boulevard met gezellige terrasjes en lekkere restaurants. Je leert meer over de 'Rode Khmer' en gaat naar het beruchte S21 genocide museum en de Killing Fields. Je sluit deze reis af met een 4-daags verblijf aan een van Cambodja's mooiste stranden in een comfortabel 4-sterren hotel.

BEKIJKEN
Gevonden: 289 dagen geleden
3-daags startpakket Siem Reap
Vanaf€125

Siem Reap, Cambodja

Begin je reis op een ontspannen manier met het startpakket Siem Reap! Je vervoer vanaf de luchthaven (treinstation of bushalte) en je eerste overnachtingen zijn geregeld, de rest staat open. Zo begin je ontspannen en veilig aan je Cambodja reis, kun je de eerste dagen rustig acclimatiseren en dit eiland verkennen met actuele informatie.Met dit startpakket ontdek je de tweede grootste stad van Cambodja, dat tevens huis is van een van de bekendste bouwwerken ter wereld, Angkor Wat. Op de fiets verken je het platteland buiten Siem Reap, je luncht in een traditioneel Cambodjaans huis en bezoekt een drijvend dorp.Je overnacht 2 nachten in een goed verzorgd hotel en na 3 dagen kun je op eigen gelegenheid Angkor Wat en de rest van Cambodja verkennen.

BEKIJKEN
Gevonden: 289 dagen geleden
Highlights of Cambodia
Vanaf€400

Cambodja

De perfecte kennismaking met de belangrijkste hoogtepunten van Cambodja. U begint in Phnom Penh en eindigt met het fameuze tempelcomplex Angor Wat. Deze reis is perfect te combineren met een reis door een van de andere Indochinese landen en kan dan ook in omgekeerde richting worden geboekt zodat het altijd in uw reis kan worden verwerkt. U reist in internationaal groepsverband.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Highlights of Cambodia (vanuit Siem Reap)
Vanaf€550

Cambodja

De perfecte kennismaking met de belangrijkste hoogtepunten van Cambodja. U begint in Siem Reap en eindigt met het fameuze tempelcomplex Angor Wat in Phnom Penh. Deze reis is perfect te combineren met een reis door een van de andere Indochinese landen en kan dan ook in omgekeerde richting worden geboekt zodat het altijd in uw reis kan worden verwerkt. U reist in internationaal groepsverband.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
15-daagse rondreis Thailand & Cambodja
Vanaf€1,589

Cambodja

Deze prachtige rondreis begint in Thailand. Per boot en skytrain ontdek je de hoofdstad Bangkok met haar vele tempels en het indrukwekkende Grand Palace. Via Chanthaburi, bekend om de edelstenenmarkt, reis je verder naar Cambodja. Bezoek de killing fields en het Tuol Slengmuseum, een voormalige gevangenis uit de Rode Khmertijd, in Phnom Penh en verken je de Khmerdorpen in de omgeving van Battambang. En uiteraard mogen de tempels van Angkor niet ontbreken. Na alle indrukken die je in Cambodja hebt opgedaan, is het heerlijk relaxen aan het zwembad van het 4-sterrenresort.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Phnom Koulen Nationaal Park
Vanaf€99

Siem Reap, Cambodja

Een prachtige dagexcursie naar het Phnom Koulen Nationaal Park per oldtimer jeep. Een dag vol avontuur en een leuke afwisseling van prachtige landschappen en pittoreske dorpjes. Het hoogtepunt van vandaag is het bezoek aan Phnom Koulen, een van Cambodja's meest heilige plekken. Je bezoekt ook een schitterende waterval waar je een heerlijke frisse duik in het natuur water kunt maken. Deze dagtocht is ideaal voor mensen die op een comfortabele manier van de gebaande paden af willen en wat meer van de omgeving van Siem Reap willen zien dan enkel de tempels van het Angkor Wat complex.

BEKIJKEN
Gevonden: 289 dagen geleden
Angkor Wat Tour
Vanaf€174

Siem Reap, Cambodja

Leuke pluspunten om te wetenHet wereldberoemde Angkor tempelcomplexBezoek de bekendste en minder bekende tempelsGenieten van een prachtige zonsondergangTijdens deze 4-daagse tour maakt u uitgebreid kennis met één van de meest indrukwekkende bouwwerken ter wereld, de tempels van Angkor. De belangrijkste en meest bekende is de Angkor Wat, maar u zult uiteraard ook de andere tempels van het complex bekijken.39871,39886

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
3-daags startpakket Phnom Penh
Vanaf€109

Phnom Penh, Cambodja

Begin je reis op een ontspannen manier met het startpakket Phnom Penh! Je vervoer vanaf de luchthaven (treinstation of bushalte) en je eerste overnachtingen zijn geregeld, de rest staat open. Zo begin je ontspannen en veilig aan je Cambodja reis, kun je de eerste dagen rustig acclimatiseren en dit eiland verkennen met actuele informatie.Tijdens dit startpakket maak je een boottocht over de Mekong, geniet je van de zonsondergang, en kun je mee doen aan een optionele voorstelling van Cambodian Living Arts.Je overnacht 2 nachten in een goed verzorgd hotel en na 3 dagen kun je op eigen gelegenheid Cambodja verkennen.

BEKIJKEN
Gevonden: 289 dagen geleden
Fietstour Angkor Wat
Vanaf€47

Siem Reap, Cambodja

Heb je genoeg van tuk tuk, taxis en constant rondgereden worden door een ander. Dan is de Angkor Wat Fietstour helemaal voor jou. Via kleine achteraf weggetjes ontdek je niet alleen de highlights van dit fascinerende wereldwonder maar ook de die onbekende plekjes waar je met de tuktuk niet snel komt. Laat de drukte achter je en ontdek hoe de fiets eigenlijk het ultieme vervoermiddel is om Angkor Wat mee te bezoeken

BEKIJKEN
Gevonden: 289 dagen geleden
4-daagse bouwsteen Siem Reap
Vanaf€207

Siem Reap, Cambodja

In dit relatief korte programma spendeer je 4 dagen Siem Reap op unieke wijze en zie je onder professionele begeleiding niet alleen de highlights ziet maar er ook voldoende tijd is voor een uitstapje buiten de stad. Zo is er naast de tempels ook wat vrije tijd die je geheel naar eigen invulling kunt plannen. Deze korte 4 daagse tocht is een perfecte aanvulling op iedere vakantie in zuid oost Azië. Angkor Wat is niet voor niks een van de 7 nieuwe wereldwonderen. Er zijn weinig plekken die je kunt bezoeken op aarde die een diepere indruk op je zullen achterlaten dan dit waanzinnig mooie 12e eeuws tempelcomplex en de roemruchte geschiedenis van het Grote Khmer Rijk.

BEKIJKEN
Gevonden: 289 dagen geleden
Wereld vol Wonderen Deluxe
Vanaf€361

Phnom Penh, Cambodja

Leuke pluspunten om te wetenPhnom Penh met paleizen & tempelsCharmant Siem ReapMajestueus Angkor tempelcomplexEntreegelden bij genoemde excursies inclusiefTijdens deze 6-daagse tour bezoekt u een prachtig werelderfgoed, namelijk het Angkor tempelcomplex. Tevens breng u een bezoek aan de hoofdstad van Cambodja, Phnom Penh. U verblijft tijdens deze tour in deluxe accommodaties.U begint uw tour in de hoofdstad Phnom Penh, die u zelf kunt gaan bezichtigen. Hier vindt u het koninklijk paleis, levendige markten en herinneringen aan de donkere dagen van het regime van de rode Khmer. U kunt ook naar het indrukwekkende Tuol Sleng Museum en de Killing Fields net buiten de stad, om meer te leren over de donkere dagen in de historie van Cambodja. Vervolgens reist u naar Siem Reap met het laatste pareltje van deze reis: het imposante Angkor tempelcomplex. Onder begeleiding van een Engels sprekende gids gaat u de meest belangrijke tempels bezichtigen. U heeft in deze plaats ook nog vrije tijd om het plaatsje en de omgeving beter te leren kennen.WAT KUNT U VERWACHTEN?- Gegarandeerd vertrek - Reizen op privé-basis- Vervoer per auto of minibus- Persoonlijk karakter - Begeleiding van een ervaren en deskundige Engelssprekende gids tijdens de excursies- Verblijf in deluxe hotels- Entreegelden bij genoemde excursies inclusiefDagelijks vertrek mogelijk

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Experience Phnom Penh
Vanaf€300

Cambodja

Een leuk arrangement in Cambodja waarbij u vele hoogtepunten van Phnom Penh bezoekt en deels ook nog eens met de fiets. Maar ook het daar buiten gelegen Pum Taskor kan op uw programma staan. Vergeet niet: tijdens het bezoek aan het Koninklijk Paleis dienen de armen, schouders en benen bedekt te zijn.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Familiereis LAOS EN CAMBODJA AVONTUUR - 22 dagen; Onbekend Indoc
Vanaf€2,895

Cambodja

Dit is een unieke familiereis Laos en Cambodja voor avontuurlijk ingestelde gezinnen met kinderen van 12 tot 19 jaar. De reis voert je in Laos via het sfeervolle Luang Prabang met zijn vele tempels en monniken naar het ‘Dorp aan de Rivier’ Vang Vieng en de Frans koloniale hoofdstad Vientiane. In Cambodja slaap je een nacht bij de mensen thuis, je bezoekt Phnom Penh en de ruïnes van het mystieke Angkor. Tot slot is het heerlijk relaxen op het idyllische eilandje Koh Rong Samloen. Uiteraard logeer je regelmatig in hotels met zwembad.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
3-daagse trekking Ratanakiri
Vanaf€217

Ratanakiri, Cambodja

Laat je koffer achter, trek je wandelschoenen aan en doe een rugzak op. De komende dagen ga je weg van luxe en comfort voor je een trekking in Ratanakiri. Je maakt nu kennis met een ander Cambodja. Ga op een trekking van 3 dagen en ontdek de natuur en maak contact met de lokale bevolking. Snuif de geur op van de echte oerbossen en koel af bij de waterval. Een reis die je niet snel zal vergeten. Moe maar voldaan zet je je reis voort.

BEKIJKEN
Gevonden: 289 dagen geleden
5-daagse bouwsteen Song Saa eiland
Vanaf€3,145

Phnom Penh, Cambodja

Song Saa eiland is voor de liefhebber van luxe, comfort en privacy, maar daar hangt dan ook een prijskaartje aan. Op het moment dat je voet zet op dit eiland waan je jezelf in een andere wereld. Het resort bestaat uit de eilanden Koh Ouen en Koh Bong die verbonden zijn met een loopbrug over een zee reservaat wat is aangelegd voor het behoud van het rif en de aanwezige zeedieren zoals schildpadden, zeepaardjes en tropische vissen. Er is een grote infinity pool aanwezig, een spa en wellness center gelegen in het regenwoud langs de kust, een yoga en meditatie centrum en er zijn diverse mogelijkheden voor watersporten zoals duiken, snorkelen en kajakken. Dit resort is bij uitstek geschikt voor een huwelijksreis, maar ook als je op zoek bent naar een unieke locatie om een paar dagen heerlijk te ontspannen in ultieme luxe.

BEKIJKEN
Gevonden: 289 dagen geleden