ACSIreizen.nl - 37 Vakanties Vergelijken [2024/2025]

PenkeVergelijk 37 Vakanties van ACSIreizen.nl ✈ Zodat JIJ niet teveel betaalt. ✓ Onafhankelijk & Onpartijdig ✈ Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken!
Vanaf€1.249

Frankrijk

Een fantastische fietsreis ligt in het verschiet, met geweldige vergezichten en prachtige fietsroutes langs meren, de Rhône en de Middellandse Zee. Onderweg bezoeken we schitterende plekken, zoals het gouden eiland Porquerolles. Ook de steden Genève en Avignon zijn belevenissen op zich. Bijzondere natuur vindt u in de Camargue, met zijn wilde paarden en flamingo's. Voor nog meer verrassingen verwijzen wij graag naar het dagprogramma …

BEKIJKEN
Gevonden: 8 dagen geleden
Vanaf€1.699

Zwitserland

Deze fietsreis leidt u langs de mooiste Zwitserse meren. De reis begint aan de Bodensee en voert u langs het Meer van Neuchâtel, de Brienzersee en het Bielermeer. Ook fietsen we naar de Aareschlucht en maken een wandeling door deze indrukwekkende kloof. De sfeervolle Zwitserse steden Luzern, Bern en Biel staan ook op het programma en zorgen voor een aangename afwisseling met al het natuurschoon dat we onderweg tegenkomen. We eindigen de reis in de Elzas met een fietsexcursie door het wijngebied en bezoeken prachtstad Straatsburg. En het mooie is, we doen bijna alle excursies op de fiets. Zo blijven we lekker in beweging en ontzien we de natuur door de auto te laten staan. Dus stap maar op en fiets mee tijdens deze sportieve kampeerreis.

BEKIJKEN
Gevonden: 8 dagen geleden
Vanaf€3.399

Noorwegen

Een heerlijk lange zwerftocht door Scandinavië, met als hoogtepunt een bezoek aan de Noordkaap, het noordelijkste puntje van Europa's vasteland. Via Stockholm gaat u richting het noorden, waar het landschap steeds ruiger wordt. Daarna reist u via de schitterende Lofoten weer in zuidelijke richting door het magnifieke Noorse fjordenlandschap. Deze topper biedt een verrassende kijk op Scandinavië, met ongerepte natuur, levendige steden en interessante excursies naar onder meer het Viking Museum, een rendierfarm en het Polar Museum.

BEKIJKEN
Gevonden: 8 dagen geleden
Vanaf€1.599

Tsjechië

Fiets mee langs twee van de mooiste rivieren van Centraal-Europa: de Donau en de Moldau. Deze reis brengt u naar de mooiste plekken van Duitsland, Tsjechië en Oostenrijk. We bezoeken bijvoorbeeld het historische centrum van Český Krumlov, maken een fietstour door Wenen en bewonderen we Burg Kreuzenstein en Stift Klosterneuburg. En natuurlijk is er ook veel tijd voor gezelligheid en ontspanning. U kijkt uw ogen uit tijdens deze actieve fietsreis langs het mooiste water in Centraal-Europa.

BEKIJKEN
Gevonden: 8 dagen geleden
Vanaf€1.549

Kroatië

Tijdens deze adembenemende reis door Kroatië staan onder andere een bezoek aan Šibenik, bekend om haar 4 forten, en een wandeling door het Krka Nationaal Park op de planning. Ook een busexcursie naar Pula, een boottocht naar Nationaal Park Kornati en een tour door Dubrovnik ontbreken niet. Tevens verblijven we op een camping nabij de beroemde Plitvicemeren, zodat u dit schitterend natuurfenomeen op eigen gelegenheid kunt bezoeken. Kortom, u kijkt uw ogen uit in de bijzondere natuur en de levendige steden. Kroatië zal uw hart veroveren. Dobrodošl, oftewel welkom!

BEKIJKEN
Gevonden: 8 dagen geleden
Vanaf€2.599

Portugal

Een Grand Tour door Portugal en Spanje. Portugal doorkruisen wij van de Alentejo in het zuiden tot voorbij Porto in het noorden. U komt in aanraking met rijke tradities, zoals de fado, de port en de overal aanwezige religie. Bewonder de rijke architectuur in Lissabon, Tomar en Coimbra, maar ook de natuurlijke rijkdom van de Douro-vallei en de rotskaap Cabo da Roca. Spaanse schoonheid ervaart u in steden als Segovia. Tot slot volgen we de pelgrimsroute vanaf Santiago de Compostela via de indrukwekkende groene kust van Noord-Spanje tot de magnifieke bergwereld van de Picos de Europa.

BEKIJKEN
Gevonden: 8 dagen geleden
Vanaf€1.999

Italië

Corsica en Elba zijn een perfecte combinatie voor een heerlijk ontspannen vakantie. Deze twee eilanden zijn sterk verweven met Napoleon, maar ze hebben nog veel meer te bieden dan een rijke geschiedenis. Met mooie baaien, kleurrijke havenstadjes en indrukwekkende kliffen kijkt u hier uw ogen uit. We nemen u mee langs de hoogtepunten van beide eilanden.

BEKIJKEN
Gevonden: 8 dagen geleden
Vanaf€3.099

Schotland

Ten noorden van Schotland liggen twee bijzondere eilandengroepen, de Shetland- en Orkneyeilanden. Na een warming-up in Schotland steken we de zee weer over om de bijzondere cultuur en natuur van deze eilanden te ontdekken. We bezoeken Mainland Orkney en Mainland Shetland. Daar kunt u zelf goed zien hoe groot de invloed was en is van de Vikingen. We bekijken de prehistorische nederzetting Jarlshof en laten de prachtige kustlijnen en fjorden op ons inwerken. Na een week op de eilanden varen we weer terug naar het vasteland en pakken onze reis door Schotland weer op.

BEKIJKEN
Gevonden: 8 dagen geleden
Vanaf€1.899

Bosnië-Herzegovina

Langzamerhand raken de Balkanlanden steeds meer in trek. Geen wonder, want de landen in dit grote gebied hebben veel te bieden: bergen, kloven, rivieren, prachtige meren en heerlijke, koele bossen. Daarnaast vindt u indrukwekkende musea en schilderachtige plekjes. Prachtige steden als Zagreb, Sarajevo, Mostar en Dubrovnik staan op het programma, evenals de soms ruige natuur van enkele nationale parken. Geniet van de natuur en de smeltkroes van culturen …

BEKIJKEN
Gevonden: 8 dagen geleden
Vanaf€1.999

Frankrijk

Het zuiden van Europa staat bekend om de heerlijke keuken en schitterende natuur. Dat kunt u nu zelf ontdekken tijdens deze rondreis naar het Frans en Spaans Baskenland. We nemen de tijd om de lekkerste gerechten te proeven en leren we in Piment d'Espelette alles over de gelijknamige milde hete peper. Daarnaast ontdekken we diverse natuurgebieden, schattige dorpjes en interessante musea. Dat wordt genieten.

BEKIJKEN
Gevonden: 8 dagen geleden
Vanaf€1.649

Nederland

Samen fietsen we door duinen en over dijken en genieten van het uitzicht over zee. Op deze fietsreis maken we veel uitstapjes met de boot en de fiets. Zo bezoeken we Schiermonnikoog en Helgoland. Op de Deense eilanden Rømø, Funen, Tåsinge en Ærø leggen we de nodige fietskilometers af in de mooie natuur. Daarna reizen we door naar de Deense hoofdstad, Kopenhagen. We ontdekken deze fietsvriendelijke stad op onze eigen fiets. We eindigen onze fietsreis aan de rustige Oostzee in Klausdorf.

BEKIJKEN
Gevonden: 8 dagen geleden
Vanaf€3.399

Griekenland

Samen verkennen we de Peloponnesos en ontdekken we Griekse oudheden. In Oud-Messini bezoeken we één van de belangrijkste archeologische opgravingen uit de Griekse geschiedenis. Ook de natuurlijke schoonheid van de Peloponnesos mag niet ontbreken op het programma. Het district is bergachtig en kent daardoor indrukwekkende kloven en kabbelende rivieren. Vervolgens nemen we vanuit Athene de ferry naar Kreta. Ook hier genieten wij van spectaculaire natuur en een fascinerend verleden. Tijdens een spannende jeepexcursie gaan we de bergen in en toeren door het onontdekte Oost-Kreta. Het grootste Griekse eiland is een ontspannen, zonnige en gastvrije vakantiebestemming en kan iedereen bekoren. Reist u mee? Deze reis bieden wij alleen nog in 2024 aan.

BEKIJKEN
Gevonden: 8 dagen geleden
Vanaf€2.999

Italië

Tijdens deze heerlijke reis in het zuiden van Italië kijkt u uw ogen uit. Sicilië is een authentieke vakantiebestemming en een verzamelplaats van culturen. Hier vindt u de mooiste Griekse tempels en Romeinse theaters. En voor wie dol is op wat avontuur is een bezoek aan vulkaan de Etna een must. Vervolgens geniet u in Calabrië van de schitterende kustlijn met indrukwekkende steile kliffen en witte zandstranden. Daarnaast staat de meest zuidelijk regio van het Italiaanse vasteland bol van de charmante dorpjes en prachtige steden. En die laten wij zeker niet links liggen tijdens deze kampeerreis. Gaat u mee cultuursnuiven in la Bella Italia?

BEKIJKEN
Gevonden: 8 dagen geleden
Vanaf€1.799

Albanië

Albanië: een verborgen parel in de Balkan. Van prachtige meren en boeiende bergdorpen tot archeologische vindplaatsen en oude steden, dit land heeft het allemaal. Tijdens deze rondreis bewonderen we de mooiste delen van Albanië. Ontdek de hoogtepunten van hoofdstad Tirana, ga mee terug in de tijd in het middeleeuwse Krujë en leer het Albanië van de Oude Grieken kennen in Butrint. Natuurlijk mag een bezoek aan het Skanderbeg Museum niet ontbreken. Wat houdt u nog tegen?

BEKIJKEN
Gevonden: 8 dagen geleden
Vanaf€1.799

Tsjechië

In Centraal-Europa vindt u de ideale combinatie tussen natuur en cultuur. Tijdens deze rondreis nemen we u mee naar de hoofdsteden Praag, Budapest en Wenen. Verder ontdekken en genieten we van de schitterende vergezichten van de Bohemen en de Hoge Tatra. Ook de glooiende landschappen van het Tsjechische Zuid-Moravië met de indrukwekkende grotten en kloven doen we aan. Het is hier onbeschrijflijk mooi!

BEKIJKEN
Gevonden: 8 dagen geleden
Vanaf€1.999

Italië

Kleinschalig kamperen en groots genieten, dat doen we tijdens deze reis. We beginnen onze reis in de omgeving van Padua, waar we verblijven op een agriturismo. Dan gaat de reis verder naar de regio Le Marche die een perfecte reputatie heeft wat betreft slow food en wijnen. Maar ook Umbrië mag trots zijn op haar culinaire tradities. En natuurlijk vergeten we de mooie steden en schitterende natuur niet. Reis mee en beleef het zelf! Deze reis bieden wij alleen nog in 2024 aan.

BEKIJKEN
Gevonden: 8 dagen geleden
Vanaf€2.599

Turkije

Turkije is de schakel tussen Europa en het Midden-Oosten. Het eens zo grote en machtige land van de voormalige Ottomanen biedt een keur aan landschappen en een overweldigende mix van culturele invloeden en is daarom zeer de moeite waard. Denkt u bijvoorbeeld aan het wonderlijke Cappadocië en de kalkterrassen van Pamukkale. De anderhalve maand durende zwerftocht door dit immense land is een bijzondere ervaring!

BEKIJKEN
Gevonden: 8 dagen geleden
Vanaf€2.349

Griekenland

Eilanden, groene hellingen, azuurblauwe zee, verblindend witte huisjes, zon. Ach, waarom zoveel woorden gebruiken als één woord voldoende is: Griekenland. Maar Griekenland is veel meer. Het is de bakermat van onze beschaving. Griekenland is de Olympische Spelen en Delphi en daarmee werd de basis gelegd voor ons denken, ons doen, onze beschaving en … onze vakanties. We reizen over land. Dat betekent dat we en route de mooie natuur- en cultuurschatten van Kroatië, Servië, Macedonië en Albanië meenemen: op-en-top vakantieplezier!

BEKIJKEN
Gevonden: 8 dagen geleden
Vanaf€2.299

Polen

Een rondreis langs de pracht en praal van oude steden, maar ook diverse overblijfselen uit de Tweede Wereldoorlog en het leven achter het IJzeren Gordijn. Reis met ons mee naar schitterende kastelen, maak een tocht over land en water en bezoek het aangrijpende voormalig concentratiekamp Auschwitz-Birkenau. Dat staat u te wachten tijdens deze indrukwekkende reis door voormalig Oost-Duitsland en Polen. En bent u sportief ingesteld? In het Mazurische Merengebied en de Sächsische Schweiz kunt u ook nog eens heerlijk wandelen.

BEKIJKEN
Gevonden: 8 dagen geleden
Vanaf€1.999

Marokko

Maak een droomreis door het sprookjesachtige land van 1001 nacht! De reis begint in Andalusië en leidt u vanuit daar naar de koningssteden Meknès, Rabat, Marrakech en Fès. En wat dacht u van de indrukwekkende Hassen II-moskee in Casablanca? Via het Atlasgebergte komen we in het zuiden bij de berbers en hun kashba's. Maar dat is niet alles! U beleeft een spectaculaire fantasia-show, ontdekt de woestijn per jeep, rijdt schitterende routes o.a. door de Dades-vallei en de Todra-kloof. Kijk u ogen uit in de souks en geniet van de heerlijke geuren en smaken van Marokko. Kortom een reis waar u alle zintuigen kunt laten prikkelen.

BEKIJKEN
Gevonden: 8 dagen geleden
Vanaf€1.849

Italië

Dé reis naar de hak van de laars, het onbekende Zuid-Italië. Maar eerst gaat u naar Abruzzo, een van de mooiste en ruigste streken van zuidelijk Centraal-Italië. Dit dunbevolkte gebied lijkt wel onaangetast door de tijd. Het schiereiland Gargano is een uniek en prachtig rotsachtig kustgebied. In de hak van de laars reizen we door de regio Puglia. Daar snuiven we de rijke cultuur op in de barokstad Lecce en bewonderen we de typische bouwwerken (trulli) van Alberobello. We sluiten de reis af met de stad Napels en zijn rijke historie.

BEKIJKEN
Gevonden: 8 dagen geleden
Vanaf€1.299

Verenigd Koninkrijk

Schotlandfans opgelet: The Royal Edinburgh Military Tattoo is het grootste internationale evenement van Schotland dat plaatsvindt tegen het unieke decor van het prachtige kasteel van Edinburgh. Een overweldigende kleurrijke belevenis van muziek, dans en tradities. U blijft in Schotse sferen want in Oban proeven we de echte Schotse whisky en in Crieff gaan we naar de Highland Games waar stoere Schotten hun krachten meten op fysiek én op muzikaal terrein: want geen Schots feest zonder doedelzakken. Deze reis bieden wij alleen nog in 2024 aan.

BEKIJKEN
Gevonden: 8 dagen geleden
Vanaf€2.549

Frankrijk

Genieten van twee bijzondere eilanden van Frankrijk én Italië, dat staat centraal tijdens deze reis naar twee schitterende, eigenzinnige eilanden. Corsica is stoer met zijn bergmassieven en vestingsteden, maar de stranden zijn heerlijk en de havenplaatsjes pittoresk. Sardinië is de andere parel in de Middellandse Zee, met een nóg net wat warmer mediterraan klimaat. De kusten zijn er heerlijk, de bergdorpjes bijzonder en de eilandbewoners zijn levensgenieters. U maakt kennis met twee verschillende werelden, elk met hun eigen tradities.

BEKIJKEN
Gevonden: 8 dagen geleden
Vanaf€2.399

Ierland

Ervaar hoe het licht en het landschap in Ierland een inspiratiebron hebben gevormd voor magische verhalen en hoe de mystiek van de Kelten nog steeds voelbaar is. Rondreizend komt u in de bruisende steden Dublin en Belfast. Natuurlijk is er in Ierland ook heel veel natuur te ontdekken. Wat dacht u van de Giant's Causeway in het noorden en de Connemara, The Burren en de imposante Cliffs of Moher in het westen? Ierland is natuur, whiskey en traditionele muziek waarvan een deel samenkomt in de nationale huiskamer: de pub!

BEKIJKEN
Gevonden: 8 dagen geleden
Naar filter
37 Vakanties