Stedentrip New York

Stedentrip New York: De Ultieme Gids

Stedentrip Aanbiedingen

Bekijk 129 stedentrips naar New York, Amerika.

bekijken

New York

New York behoort tot de meest bijzondere steden ter wereld en is een populaire bestemming voor een citytrip. Het meest bekende deel van de stad is Manhattan met eindeloos veel wolkenkrabbers en een levendige sfeer. De andere stadsdelen zijn Brooklyn, Queens, The Bronx en Staten Island.

New York is vele iconische bezienswaardigheden rijk, zoals bijvoorbeeld het beroemde Empire State Building, het Vrijheidsbeeld, het gloednieuwe One WTC, het Guggenheim en het grote kunstmuseum de MET. Daarnaast leent de stad zich uitstekend voor winkelen, heerlijk eten & drinken en uitgaan. Recreëer in het grote stadspark Central Park, proef de kermissfeer op Coney Island, bezoek de grootste stadsdierentuin ter wereld, laat je verrassen door de gave lichtreclames op Times Square, bezoek een Broadway musical. New York heeft van alles te bieden!

1. Stedentrip New York: kenmerken van de stad

Ga je een weekend of week op stedentrip naar New York? Of misschien wil je een dag je of weekend New York aandoen als je op weg bent naar een andere bestemming in Amerika? De kenmerken van deze Amerikaanse wereldstad vind je in onderstaande tabel. Wat er allemaal te doen is in New York? In dit artikel hebben we de populairste bezienswaardigheden van New York voor je op een rijtje gezet.

New York

New YorkVerenigde Staten

Jouw voorkeuren100%
Inwoners
8.600.000
Valuta
Amerikaanse Dollar
Taal
Engels
 • Prijsniveau
 • Reisperiode winter
 • Reisperiode lente
 • Reisperiode zomer
 • Reisperiode herfst
reistijd vliegtuig495 minlees gids
bekijk vakanties

Kenmerken stedentrip New York

Land Verenigde Staten van Amerika
Inwonersaantal New York 8,6 miljoen
Aantal internationale toeristen per jaar 13,7 miljoen
Reistijd vliegtuig (rechtstreekse vlucht) 8 uur en 15 minuten
Valuta Amerikaanse Dollar
Taal Engels
Tijdsverschil met Nederland In New York is het 6 uur vroeger
Prijsniveau Gemiddeld  
Afstand vanaf Utrecht 5.900 kilometer
Beste reisperiode Lente, herfst
Klimaat Land klimaat
Activiteiten Stad, cultuur, kunst, historie, winkelen, strand

2. Het icoon van New York: Het Vrijheidsbeeld

Het symbool van New York en ook van de Verenigde Staten is natuurlijk het Vrijheidsbeeld. De koperen ´Lady Liberty´ is 46 meter hoog en bevindt zich op een klein eiland in de Upper Bay. Het beeld was een geschenk van het Franse volk aan de Amerikanen en werd in 1886 geplaatst. De zeven punten op de kroon staan voor de zeven continenten en oceanen.

Je bereikt Liberty Island per boot. Je kunt vervolgens over het eiland wandelen en ook het beeld is toegankelijk. Klim tot het observatieplatform en geniet van het uitzicht over het water en Manhattan. Ook zie je door het glazen plafond de binnenconstructie van het Vrijheidsbeeld. Onderin het beeld bevindt zich een expositie over Lady Liberty.

Je kunt een bezoek aan Liberty Island perfect combineren met een bezoek aan het nabij gelegen Ellis Island. Op dit eiland werden immigranten vroeger ontvangen. Ze moesten vervolgens een medische keuring ondergaan en een lijst met vragen beantwoorden. Het eiland is tegenwoordig een museum, waar je alles te weten komt over dit bijzondere stukje geschiedenis.  

Vrijheidsbeeld New YorkVrijheidsbeeld

3. Bezoek de mooiste musea van New York

New York kent een groot aantal musea die een bezoek meer dan waard zijn. Het Metropolitan Museum of Art (The MET) is het grootste en belangrijkste kunstmuseum ter wereld en is te vinden in Central Park. Het museum werd geopend in 1872. Je vindt in het MET schilderijen, beeldhouwwerken, muziekinstrumenten, harnassen en wapens, foto’s en andere kunstwerken en kunstvoorwerpen van over de hele wereld. Naast de vaste collecties zijn er wisselende tentoonstellingen te zien.

3.1. American Museum of Natural History

Een andere aanrader is het American Museum of Natural History. Een van de mooiste en grootste natuurhistorische musea ter wereld. Je vindt hier opgezette dieren, enorme skeletten van dinosaurussen, edelstenen en historische voorwerpen. Er zijn allerlei tentoonstellingen, bijvoorbeeld over de ontwikkeling van de mens. Er is ook een speciaal ruimtevaartcentrum gevestigd in het American Museum of Natural History: Rose Centre for Earth & Space. Het museum is leuk voor jong en oud!

3.2. Guggenheim Museum

Als je op stedentrip gaat naar New York, mag je het Guggenheim Museum niet missen. Het gebouw staat tegenwoordig te boek als een van de mooiste voorbeelden van moderne architectuur. Dit was niet altijd het geval. Na de opening in 1959 kreeg het ontwerp van Frank Lloyd Wright bijnamen als ‘kurkentrekker’ en ‘mega champignon’. Het interieur van het Guggenheim bestaat uit een spiraalvormig looppad. De route brengt je langs kunstwerken van onder andere Kandinsky, Picasso en van Gogh. Ook zijn er regelmatig tijdelijke exposities. Een keer per maand draait er een DJ in de centrale hal.

Guggenheim Museum New YorkGuggenheim

4. De beroemde gebouwen van New York: Empire State, WTC, Rockefeller Center

Een van de meest bekende bezienswaardigheden van New York is het Empire State Building. Niet te missen in de skyline van de stad door de hoogte van 443 meter. Na One WTC is dit de hoogste wolkenkrabber van New York. Om boven in het Empire State Building te komen kun je de 1860 treden beklimmen of een van de 73 liften nemen. Op de 86ste verdieping vind je een groot uitkijkplatform. Het uitzicht over New York is schitterend. Bij helder weer kun je maar liefst 70 kilometer ver kijken. De Empire State Building is regelmatig te zien in Amerikaanse films, zoals King Kong en Sleepless in Seattle.

4.1. One World Trade Centre

Het One World Trade Centre (of Freedom Tower) is de hoogste wolkenkrabber van New York en van het Amerikaanse continent. Het is het op 5 na hoogste gebouw ter wereld. De top bevindt zich op 546 meter. De naam verwijst naar de noordelijke toren van het voormalige WTC gebouw. In de buurt van One WTC vind je ook het 9-11 Memorial. Dit herdenkingsmonument bevindt zich ter plaatse van Ground Zero. Dit is de plek waar de twee verwoeste torens van het WTC stonden. De twee WTC torens werden op 11 september 2001 verwoest werd tijdens een terroristische aanslag.

De namen van de bijna 3.000 mensen die zijn overleden tijdens de aanslag staan gegraveerd in het monument. Er zijn twee waterbassins: één ter plaatse van de voormalige noordelijke en één ter plaatse van de voormalige zuidelijke toren.

Memorial 911 New York911 memorial

4.2. Rockefeller Centre

Een ander beroemd gebouw in New York is Rockefeller Centre met een hoogte van 259 meter. Een lift brengt je van beneden naar het uitkijkplatform. Op de bovenste twee verdiepingen kun je ook buiten staan. Vanaf de top heb je een prachtig uitzicht over Manhattan en op het Empire State Building.

Rockefeller Centre staat op het Rockefeller Plaza. Op dit plein vind je diverse restaurants met terrassen en uitgaansgelegenheden.  In december is het terras een grote ijsbaan en staat er een grote kerstboom. In het Rockefeller Centre vindt dan de traditionele Radio City Christmas Spectacular Show plaats.

5. Over de Brooklyn Bridge: Coney Island & Botanische tuinen

De Brooklyn Bridge is de meest bekende brug in New York. Het bouwwerk verbindt Manhattan met Brooklyn. De brug heeft een apart wegdek voor voetgangers en fietsers. Je kunt dus over de brug wandelen en een blik werpen op deze bijzondere constructie. Ook heb je vanaf de Brooklyn Bridge een schitterend uitzicht over het water en de stad.  

5.1. Coney Island

Eenmaal in Brooklyn aangekomen kun je jouw route vervolgen naar het populaire Coney Island. Dit schiereiland heeft een breed strand met boulevard en een gezellige sfeer. De perfecte plek om even de drukte van Manhattan te ontvluchten. Er grenst ook een fijn strand aan het eiland: Brighton Beach.

Op Coney Island vind je een aantal iconische attracties, zoals het 46 meter hoge reuzenrad Wonder Wheel en de houten achtbaan Cyclone. Verder hangt er een kermisachtige sfeer. De boulevard staat vol kleine winkeltjes en eet- en drinkkraampjes. Er is ook een pretpark: Luna Park, een aquarium en een deels overdekt amfitheater.

Coney Island New YorkConey Island

5.2. Brooklyn Botanical Gardens

In de wijk Brooklyn vind je ook de Brooklyn Botanical Gardens. Deze tuin is aangelegd rond 1900 om het gebrek aan groen in New York aan te pakken. Je geniet hier in alle rust van de mooiste planten, struiken, bomen en bloemen. Ook zijn er diverse vijvers met waterplanten en romantische zithoekjes.

6. New York: Staten Island

Vroeger stond Staten Island bekend als een ongure plek met vervallen straten. Tegenwoordig is het heel anders. Het eiland ten zuiden van Manhattan is nu een populaire plek voor zowel locals als toeristen. Er verschijnen steeds meer hippe cafés en restaurants. Het is bovendien de groenste wijk New York. Op Staten Island kun je de volgende bezienswaardigheden van New York bewonderen:

 • Een levend koloniaal dorp
 • Militaire forten
 • Chinese beeldentuin
 • Monument voor de slachtoffers van 9-11

Tijdens een boottocht naar het eiland heb je bovendien schitterend uitzicht op het Financial District van New York en op het Vrijheidsbeeld.

Staten Island FerryStaten Island Ferry

7. Central Park & Washington Square Park

Middenin Manhattan ligt een groen park van bijna 3,5 km2: Central Park. Het is een populaire plek om te ontspannen voor zowel locals als toeristen. Vroeger stond het bekend vanwege de criminaliteit, maar tegenwoordig is het een van de veiligste stedelijke parken ter wereld. Het park is bij uitstek geschikt om te recreëren. Picknicken, wandelen, hardlopen, fietsen, roeien op het meer, paardrijden, skaten, tennissen, schaatsen in de winter, het kan allemaal. Daarnaast is er een bezoekerscentrum (The Dairy), een dierentuin, een openluchttheater en een wandelpad met beroemde standbeelden (The Mall).

Penke Tip: Maak een ritje met een paardenkoets om Central Park op je gemak te bekijken.

Central Park New YorkCentral Park

7.1. Washington Square Park

Een ander bekend park is Washington Square Park, vernoemd naar de voormalige president van Amerika. In het park staat een grote boog die lijkt op de Arc de Triomf in Parijs. De ligging tegenover de stadsuniversiteit NYU staat garant voor een fijne sfeer en gezellige drukte. Rond het Washington Square Park vind je diverse winkels, restaurants, cafés en clubs. Ook treden er veel straatartiesten op.

8. Populaire plekken in New York: Times Square & Broadway

Het is misschien wel de meest beroemde plek ter wereld: Times Square. Niet te missen als je op stedentrip bent in New York. Times Square vind je op de kruising van Broadway en Seventh Avenue. Het is een verkeersknooppunt met grote opvallende lichtreclames. Op Oudejaarsdag is het hier groot feest.

8.1. Broadway

Times square ligt in het hart van Theatre District, beter bekend als Broadway. Er zijn meer dan 40 grote theaters waar je een voorstelling kunt bezoeken. Het is een waar paradijs voor musicalliefhebbers. De vele lichten maken Broadway ’s avonds een prachtige plek. Je kunt bij een TKTS booth terecht om last minute tickets te kopen. Wil je verzekerd zijn van een goed plekje? Dan is het beter om online tickets te reserveren voordat je op citytrip gaat naar New York.

Broadway is een van de belangrijkste uitgaansgebieden van New York. Er zijn ook diverse winkels en restaurants te vinden aan deze beroemde straat.

Broadway New YorkBroadway

9. Bijzondere bezienswaardigheden in Manhattan

Er zijn verschillende bijzondere bezienswaardigheden te vinden in Ney York.

9.1. Grand Central Terminal

Grand Central Terminal, het station van New York, is een belangrijk vervoersknooppunt. Het is het grootste treinstation ter wereld met 44 perrons en maar liefst 67 sporen. De stationshal is bijzonder indrukwekkend. Ook zijn er tal van winkels, eetgelegenheden en vinden er regelmatig evenementen plaats.

Grand Central New YorkGrand Central Terminal

9.2. New York Public Library

Ook een bezoekje aan de New York Public Library is de moeite waard. Deze meer dan 100 jaar oude openbare bibliotheek is de op een na grootste bibliotheek in de Verenigde Staten. De NYPL bevindt zich op verschillende locaties. Het gebouw nabij Bryant Park is het meest indrukwekkend met hoge plafonds, grote trappen en twee stenen leeuwen bij de ingang.

9.3. St. Patrick’s Cathedral

Een andere tip is St. Patrick’s Cathedral, tegenover Rockefeller Centre. De gigantische kathedraal uit de 19e eeuw is de grootste neogotische kathedraal van Noord-Amerika. Zowel de buiten- als binnenkant is zeer indrukwekkend. Denk aan hoge plafonds, grote zuilen, schitterende glas-in-lood ramen en verschillende kunstwerken.

St. Patricks CathedralSt. Paul's Cathedral

10. Bronx Zoo New York

De grootste stadsdierentuin ter wereld vind je in New York. De Bronx Zoo bezoeken tijdens jouw citytrip naar New York is echt een aanrader. Er zijn ruim 4.000 dieren te bewonderen en zo’n 600 diersoorten. Met kinderen mag je de speciale Children’s Zoo niet overslaan. Deze speeltuin/kinderboerderij is een echt avontuur voor de kleintjes.

Bronx Zoo New YorkBronx Zoo

11. Shoppen, eten & uitgaan tijdens jouw citytrip naar New York

Ga je op stedentrip naar New York, dan kun je uitstekend een dagje shoppen. In de stad vind je winkels in alle soorten en maten. Van enorme warenhuizen tot kleine boetiekjes. Van dure luxe zaken tot goedkope outlets. Fifth Avenue is de meest luxe winkelstraat. De meeste designwinkels vind je tussen 49th en 59th Street.

11.1 Restaurants New York

New York is duizenden restaurants rijk. Vooral de grote fastfoodketens zijn goed vertegenwoordigd in de stad. Er zijn daarnaast uitstekende pizzeria’s, burgerrestaurants, vleesrestaurants, ontbijt- en lunchtentjes. Op straat staan ook diverse eetkraampjes. Voor echte luxe restaurants moet je vaak wel even zoeken.

11.2. Uitgaansleven New York

In zo’n wereldstad als New York is het dag en nacht levendig. Het nachtleven van New York is onvergetelijk. Ga bijvoorbeeld naar een voorstelling op Broadway, duik in een bar of club, geniet van live muziek en dans in de uitgaanswijk East Village. SoHo is uitgaan op z'n hipst. Niet voor niets heeft deze wij de bijnaam ‘Capital of Cool’.

12. Overnachten in New York: van B&B tot luxe hotel

New York wordt ook wel de ‘stad die nooit slaapt’ genoemd. Toch is het wel prettig om tijdens een citytrip wat uurtjes slaap te pakken in een hotel in New York. Er is een overdaad aan hotels in alle prijsklassen. Van een eenvoudig hotel in een buitenwijk van New York tot een luxe hotel op loopafstand van Times Square.

Er zijn bepaalde periodes per jaar dat het erg druk is in de stad. Rond 4 juli bijvoorbeeld, tijdens de New York Marathon in de herfst en tijdens kerst en oud en nieuw. Wil je dan op citytrip naar New York? Boek dan op tijd. Een beroemd hotel in New York is bijvoorbeeld het Plaza, nabij Central Park.

Plaza New YorkPlaza

Je hoeft niet per se in een hotel te overnachten als je in New York bent. Je kunt ook kiezen voor een charmante bed & breakfast, zoals Ivy Terrace. Kamperen in New York is geen optie. Vergelijk onderaan deze pagina verschillende reisaanbieders en accommodaties.

13. Vervoer naar en in New York

Voor een stedentrip naar New York is het vliegtuig het aangewezen vervoermiddel. Vanaf diverse Nederlandse luchthavens vlieg je rechtstreeks in ongeveer 8 uur naar de hoofdstad van Amerika. Je kunt natuurlijk ook een dagje of weekend New York meepakken als je op weg bent naar een andere bestemming in Amerika.    

Er liggen drie grote luchthavens in de buurt van New York. John F. Kennedy Airport is de grootste op een afstand van 25 kilometer van hartje Manhattan. Liberty International Airport ligt op ongeveer dezelfde afstand van Manhattan. Met diverse trein- en metroverbindingen reis je van beide vliegvelden naar het centrum. Je kunt ook de taxi of bus pakken.

Penke Op ongeveer 13 kilometer van het centrum ligt La Guardia Airport. Dit vliegveld wordt vooral gebruikt voor binnenlandse vluchten. Vanaf hier ben je in ongeveer 20 minuten in het centrum met de taxi.

Het openbaar vervoer in New York is uitstekend. En dat mag je ook wel verwachten voor zo’n wereldstad. Je kunt jezelf verplaatsen per metro, met de beroemde ‘yellow cab’ (taxi), met de bus, de ferry of lopend. Wees je er wel van bewust dat het op de weg vaak erg druk is. Met de bus of taxi sta je regelmatig even vast in het verkeer. Tip: pak ook eens de gele watertaxi!

Yellow cab New Yorkyellow cab

14. Stedentrip New York: onze tips

Hieronder enkele tips als je op citytrip gaat naar New York.

 • Stevige schoenen: Draag tijdens de stedentrip stevige en comfortabele schoenen. Tijdens een dagje of weekend en zeker tijdens een week New York loop je meestal heel wat af.
 • New York Sightseeing Pass: Wil je meerdere bezienswaardigheden bezoeken in New York? Dan kun je kiezen voor de  New York Sightseeing Pass. Met deze pas krijg je korting bij verschillende bezienswaardigheden in New York. Je kunt bij de drukste bezienswaardigheden bovendien de wachtrij overslaan. Ook kun je gratis gebruik maken van de hop-on-hop-off bus en krijg je een uitgebreide gids met alle informatie over de bezienswaardigheden in de stad.
 • Beste reisperiode: Je kunt tijdens alle seizoenen een citytrip naar New York plannen. De lente, zomer en herfst zijn het meest aangenaam qua weer. In de lente en herfst is het meestal zo’n 20 graden en in de zomer schommelt de temperatuur rond de 25-30 graden.  In de winter ligt de temperatuur rond het vriespunt. Vrij koud, maar je kunt dan wel genieten van de bijzondere en uitbundige kerstsfeer in de stad.

New York in de kerstNew York Kerst

15. Boek een stedentrip naar New York: vergelijk reisaanbieders en accommodaties

New York is een van de meest indrukwekkende steden ter wereld met veel iconische bezienswaardigheden. Bezoek het beroemde Vrijheidsbeeld, pak de lift naar de top van het Empire State Building, loop over de Brooklyn Bridge of bezoek het grootste kunstmuseum ter wereld.

Wandel tussen de wolkenkrabbers, shop till you drop, bezoek een Broadway musical, ontdek het nachtleven van SoHo, geniet van een burger in een American diner. De mogelijkheden in New York zijn eindeloos! Iedereen moet gewoon een keer een stedentrip naar New York maken!

Lees meer Stedentrips gidsen...


Top 2 Stedentrip Aanbieders naar New York, Amerika

Vakanties van Bebsy.nl in New York, Amerika
Vakanties van De Vakantiediscounter in New York, Amerika

Stedentrips Aanbiedingen New York, Amerika

Holiday Inn Manhattan Financial District
Vanaf€1.079

New York, Amerika

New York wacht op jou! Het is dé stad die je vaak voorbij ziet komen in films. The Brooklyn Bridge, Broadway, Central park en het National History Museum zijn bezienswaardigheden die je gezien moet hebben als je in New York bent! Hoe gaaf is het om zelf rond te struinen door Brooklyn en Manhattan en de Time square van dichtbij te bekijken. Hou je van musicals? Dan is Broadway the place to be! Proef de sfeer als een echte New Yorker en haal de bekende hot dog bij één van de vele kraampjes langs de weg. Het wordt een trip om nooit te vergeten!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Sheraton New York Times Square Hotel
Vanaf€1.229

New York, Amerika

New York is een overweldigende grote stad waar je je dagen kunt vermaken. Het heeft zoveel bezienswaardigheden dat je ogen te kort komt. En waar moet je beginnen? In de buurt van het hotel ligt Central Park, waar je een leuke fietstocht kan maken. Bezoek in de avond de Times Square, het hart van New York, en bewonder de vele billboards en neonreclames. Hier vind je ook veel restaurantjes en winkeltjes! Als je verder de stad wilt ontdekken zoals de wijk Soho en de drie bruggen, dan is het handig om een metrokaart aan te schaffen voor het aantal dagen dat je gaat. Zo kom je gemakkelijk bij alle hotspots van de stad!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Holiday Inn New York City Times Square
Vanaf€1.029

New York, Amerika

Welcome to New York! New York is de grootste en belangrijkste stad van de Verenigde Staten van Amerika. Er hangt hier iets in de lucht dat slapen onnodig maakt! Dat moet ook bijna wel want er is zo veel te zien in deze mega stad. Het hotel ligt om de hoek van 42nd Street, midden in Manhattan. Deze beroemde straat zou je eigenlijk twee keer moeten bezoeken, een keer overdag, maar zeker ook een keer in de avond. Draai op de kruising met Broadway een rondje om je as en verwonder je over alle informatie die hier op je afkomt. Te voet, per fiets, de "hop on hop off bus" of toch de metro, welke manier kies jij om de stad te verkennen? Een ding is zeker, tijd om je te vervelen heb je hier niet!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Pod Brooklyn.
Vanaf€636

New York, Amerika

Een heerlijk hotel in de hippe wijk Williamsburg. Binnen 10 minuten sta je met het openbaar vervoer in hartje Manhattan. De kamers zijn verdeeld over vier gebouwen die worden gescheiden door een binnenplaats. Hier kun je heerlijk chillen na een drukke dag.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Artezen.
Vanaf€673

New York, Amerika

Dit hotel ligt in het financiële district van Wall Street, op loopafstand van het National September 11 Memorial & Museum. De metro ligt om de hoek dus die brengt je in no time naar alle bezienswaardigheden. Maar natuurlijk kun je ook te voet gaan, want zo geniet je onderweg al van al het moois dat deze stad te bieden heeft.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
NH Collection New York Madison Avenue
Vanaf€1.021

New York, Amerika

Het bruisende New York ontdekken? Dan ben je bij NH Collection New York Madison Avenue aan het juiste adres. Het hotel ligt in het centrum van New York en dichtbij verschillende bezienswaardigheden zoals de Empire State Building. New York bestaat uit vijf verschillende wijken die allemaal het bezoeken waard zijn. Manhattan is het centrum van de stad en met zijn 'concrete jungle' het meest bekend van films en series. Brooklyn is het dichtstbevolkt en wordt via de iconische Brooklyn Bridge verbonden met Manhattan. Queens staat bekend om haar sportevenementen zoals de US Open Marathon van New York en het stadion van de New York Mets. The Bronx is een erg multicultureel stadsdeel en Staten Island kennen toeristen vooral door het mooie uitzicht op Manhattan. Altijd al een keer New York willen bezoeken? Maak dan nu jouw droombestemming werkelijkheid!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hotel Mela Times Square.
Vanaf€795

120 West-44Th Street, Amerika

Hotel Mela Times Square New YorkViersterrenhotel Mela Times Square ligt in hartje New York. Een betere plek om te verblijven tijdens een stedentrip New York is er haast niet! Times Square ligt om de hoek van het hotel. Je bereikt het al in 150 meter lopen. Ook Bryant Park op 320 meter afstand, Madame Tussauds op 500 meter afstand, het indrukwekkende Rockefeller Center op 650 meter afstand en de Empire State Building op 1,3 kilometer afstand bereik je vanuit hier eenvoudig. Het gebied rondom het hotel ontleent zich uitstekend om te winkelen. Hotel Mela Times Square is modern ingericht en heeft alles in huis om jouw stedentrip tot een succes te maken. Strijk neer in restaurant Saju Bistro voor een heerlijke maaltijd. Hier worden de lekkerste Franse gerechten geserveerd. Voor een verfrissend drankje schuif je door naar de gezellige bar. Ook is er een fitnessruimte aanwezig. Als je het maximale uit je stedentrip New York wil halen, dan raadt Bebsy je Hotel Mela Times Square zeker aan!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Yotel New York Times Square
Vanaf€2.779

New York, Amerika

De absolute nummer één stedentripbestemming van de wereld is te vinden in de Verenigde Staten van Amerika. Het gaat om New York City! Deze immense stad heeft meer dan genoeg te bieden voor iedereen. Of je nu urenlang wilt winkelen, liever eindeloos door musea en kunstgalerijen dwaalt, rondjes wil rennen door Central Park of graag naar andere sporters kijkt, het kan allemaal. Ook het door neonreclames verlichte Times Square, de gele taxi's en het Vrijheidsbeeld symboliseren de stad, maar zijn natuurlijk bij lange na niet de enige bezienswaardigheden. Je verblijft in een centraal gelegen hotel, dat zich bevindt in Midtown Manhattan. Dit is een centrale locatie voor het verkennen van de omgeving en zijn bezienswaardigheden! De wijk Manhattan heeft verschillende leuke activiteiten, winkelstraten, barretjes en restaurants waar jij je zeker kunt vermaken.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag

Wat zou jij verbeteren aan deze pagina?