Wintersport Frankrijk Paradiski

Wintersport Les Arcs en La Plange: De Ultieme Gids

Wintersport Aanbiedingen

Bekijk 164 wintersport naar Paradiski, Frankrijk.

bekijken

La PLagne Frankrijk uitzicht bergen met sneeuw

Het skigebied Les Arcs vormt samen met het skigebied La Plagne het megagrote Paradiski in Frankrijk. De twee skigebieden zijn direct verbonden met de Vanoise Express. Met de Paradiski skipas kun je je uitleven op meer dan 400 pistekilometers. Paradiski is daarmee een van de grootste skigebieden ter wereld! Les Arcs is een paradijs voor ervaren wintersporters. En La Plagne is juist ideaal voor beginners en zeer kindvriendelijk. Het skigebied Paradiski combineert zo het beste van de twee skigebieden.

1. Les Arcs Paradiski: kenmerken, ligging, pistekaart & dorpen

Prachtige groene en blauwe afdalingen, uitdagende rode en zwarte pistes. Freeriden, winterwandelen, langlaufen. Fraaie kinderlanden, prachtige uitzichten, heerlijk eten en gezellige après-ski. Je vindt het allemaal in het skigebied Paradiski. De kenmerken van het skigebied Paradiski en van de individuele skigebieden Les Arcs en La Plagne zijn opgenomen in onderstaande tabellen. In de tabel vind je ook een link naar de kaart van het skigebied Paradiski met daarop zowel het skigebied La Plagne als Les Arcs.  

Les Arcs Paradiski

Les Arcs ParadiskiFrankrijk

Jouw voorkeuren100%
  4 km   100 km   70 km   26 km
Totaal kilometer pistes
200 km
Afstand vanaf utrecht
1.120 km
Reistijd vanaf vliegveld
140 min.
Laagste punt - Hoogste punt
1.200 tot 3.200 m
 • Beginners
 • Gevorderden
 • Sneeuwzekerheid hoogseizoen
 • Sneeuwzekerheid laagseizoen
 • Kindvriendelijkheid
 • Après-ski
skipas 6 dagen265 €lees gids
bekijk vakanties

Kenmerken skigebied Paradiski

Hoogste punt 3200 meter
Laagste punt 1200 meter
Totaal kilometer pistes 425
Groene pistes 23 kilometer
Blauwe pistes 220 kilometer
Rode pistes 129 kilometer
Zwarte pistes 53 kilometer
Sneeuwzekerheid Hoog – Zeer hoog
Après-ski mogelijkheden Matig
Kindvriendelijkheid Zeer goed
Mogelijkheden voor beginners Zeer goed
Mogelijkheden voor gevorderden Zeer goed
Kosten skipas Paradiski (6 dagen) in 2018 € 305
Kosten skiles (4 dagen x 4 uur) € 150 – € 200
Kosten lunch op de piste € 5 – € 25
Beste reisperiode December t/m maart
Pistekaarten Pistekaart Paradiski

Kenmerken skigebied Les Arcs

Hoogste punt 3200 meter
Laagste punt 1200 meter
Totaal kilometer pistes 200
Groene pistes 4 kilometer
Blauwe pistes 100 kilometer
Rode pistes 70 kilometer
Zwarte pistes 26 kilometer
Dorpen Peisey-Vallandry, Arc 2000,

Arc 1800, Arc 1950, Arc 1600,

Bourg Saint Maurice

Sneeuwzekerheid Hoog
Après-ski mogelijkheden Matig
Kindvriendelijkheid Matig
Mogelijkheden voor beginners Nauwelijks
Mogelijkheden voor gevorderden Zeer goed
Kosten skipas Les Arcs (6 dagen) in 2018 € 265
Beste reisperiode December t/m maart
Reistijd vanaf vliegveld Chambéry 2 uur
Afstand tot Utrecht Ongeveer 1120 kilometer
Pistekaart  Pistekaart Les Arcs

Kenmerken skigebied La Plagne

Hoogste punt 3167 meter
Laagste punt 1250 meter
Totaal kilometer pistes 225
Groene pistes 19 kilometer
Blauwe pistes 120 kilometer
Rode pistes 59 kilometer
Zwarte pistes 27 kilometer
Dorpen Plagne Centre, Montchavin-Les Coches,

Champagny en Vanoise, Plagne Montalbert,

Belle Plagne, Plagne Village-Soleil,

Plagne Bellecôte, Plagne 1800,

Plagne Aime 2000

Sneeuwzekerheid Zeer hoog
Après-ski mogelijkheden Matig
Kindvriendelijkheid Zeer goed
Mogelijkheden voor beginners Zeer goed
Mogelijkheden voor gevorderden Matig
Kosten skipas La Plagne (6 dagen) in 2017 € 265,-
Beste reisperiode December t/m maart
Reistijd vanaf vliegveld Chambéry 2 uur en 20 minuten
Afstand tot Utrecht Ongeveer 1100 kilometer
Pistekaart Pistekaart La Plagne

 

2. Les Arcs, La Plagne en Paradiski skipas mogelijkheden

De skigebieden Les Arcs en La Plagne zijn direct met elkaar verbonden met de Vanoise Express. Deze gondel brengt je vanuit Peisey-Vallandry naar de pistes boven Montchavin-Les Coches en vice versa.

De Vanoise Express verbindt de skigebieden van Les Arcs en La Plagne

Je kunt voor de skigebieden Les Arcs en La Plagne een aparte skipas kopen. Houd bij de keuze van de skipas rekening met jouw ervaring. La Plagne is ideaal voor beginners en kinderen en Les Arcs is geschikter voor gevorderden. Als je nog weinig wintersportervaring hebt, is een aparte skipas prima. Je hebt dan geen groot skigebied nodig. Heb je meer ervaring en wil je flink kilometers maken? Of vind je veel variatie in afdalingen belangrijk? Dan is de Paradiski skipas een aanrader. Je kunt de ene dag in La Plagne skiën en de andere dag nieuwe pistes ontdekken in Les Arcs.

Ga je op wintersport met een gezelschap met veel verschil in ervaring? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een accommodatie in Peisey-Vallandry of Montchavin-Les Coches. De gevorderden kunnen richting Les Arcs vertrekken en de beginners gaan naar La Plagne. Het gebied is zeer groot. Zeker vanuit de dorpen aan de randen van de skigebieden ben je vaak lang onderweg naar de Vanoise Express. Wil je in beide skigebieden skiën of snowboarden? Dan is het slim om niet te overnachten in een dorp aan de rand, zoals Champagny en Vanoise of Plagne Montalbert.

3. Peisey-Vallandry, Arc 1800 en de andere dorpen in het skigebied Les Arcs

In het skigebied Les Arcs liggen diverse dorpen. Je vindt hier dorpen met authentieke bebouwing, maar ook met Franse betonbouw. De meest bekende dorpen zijn Peisey-Vallandry en Arc 1800. Peisey-Vallandry is een verzamelnaam voor de dorpen Peisey, Nancroix, Vallandry en Plan-Peisey. De Vanoise Express komt midden in het dorp uit. Daarmee is Peisey-Vallandry de perfecte plek om te zitten als je zowel in Les Arcs als in La Plagne wilt skiën. De skiliften liggen direct naast de accommodaties.

Het skidorp is niet erg oud, maar voelt authentiek aan. De sfeer is goed en je vindt er chalets, kleine hotels en mooie appartementencomplexen. De afdalingen rondom het dorp Peisey-Vallandry zijn lang en breed. Bovendien is het vaak rustig op de pistes. Het is dan ook een populaire bestemming voor gezinnen met kinderen. Arc 1800 is totaal anders dan Peisey-Vallandry. In het dorp vind je vooral betonbouw. Vanuit je accommodatie sta je direct op de piste.

Er zijn vijf liften die je hoger het skigebied in brengen. Je kunt ook direct een afdaling pakken. Arc 1800 is ideaal voor wintersporters die veel en snel willen skiën en niet zoveel waarde hechten aan een sfeervolle accommodatie. De andere dorpen in het skigebied Les Arcs zijn:

Elk dorp heeft weer andere kenmerken. Zo is Arc 1950 relatief nieuw en bijzonder sfeervol. Arc 1600 en Arc 2000 bestaan vooral uit betonbouw. Bourg Saint Maurice is wat sfeervoller en lekker goedkoop.

4. Plagne Bellecôte, Belle Plagne en de andere dorpen in het skigebied La Plagne

De meest bekende dorpen binnen het skigebied La Plagne zijn Belle Plagne en Plagne Bellecôte. Belle Plagne ligt op een hoogte van ongeveer 2000 meter centraal in het skigebied van La Plagne. Met de sneeuwzekerheid zit het dus wel goed. Vanaf elke accommodatie kun je alle kanten op skiën of snowboarden. Je kunt direct een afdaling pakken, maar ook een van de liften nemen die je hoger het skigebied in brengen. Bijvoorbeeld de telecabine naar de gletsjer.

Belle Plagne is geen authentiek dorp, want de bouw is pas gestart in 1981. Toch is het erg gezellig en sfeervol. Denk aan houten chalets met natuursteen en appartementen in traditionele stijl. Na het skiën kun je in Belle Plagne ’s middags après-skiën in een van de gezellige barretjes of restaurantjes. Ook Plagne Bellecôte ligt middenin het skigebied van La Plagne op een hoogte van bijna 2000 meter. Het dorp is dan ook vaak bedekt met een laag sneeuw. Je kunt vanaf jouw accommodatie meteen op de piste op. Voor een lift moet je meestal nog wel een stukje lopen.

Plagne Bellecôte is een heel ander dorp dan Belle Plagne. Je vindt hier vooral betonnen gebouwen. Verre van authentiek, maar wel praktisch en niet al te duur. Andere dorpen in het skigebied La Plagne zijn:

Elk dorp heeft zo zijn eigen kenmerken.  In onderstaande tabel zijn de kenmerken van elk dorp opgenomen in het skigebied Paradiski.

Dorp Hoogte (m) Dal

afdaling

Lift Sneeuw Prijs Authentiek

dorp

Après-ski Kinderen Bereikbaar

Les Arcs

Peisey-Vallandry 1600 + + + +/- + - + +/-
Arc 2000 2000 + + + - - - - -
Arc 1800 1800 + + + +/- - + +/- +/-
Arc 1950 1950 + + + - + +/- + -
Arc 1600 1600 + + + +/- - - +/- +/-
Bourg Saint Maurice 815 - + +/- + +/- - - +

La Plagne

Plagne Centre 1970 + + + + - +/- +/- +/-
Montchavin-Les Coches 1250 + + + + + - +/- +/-
Champagny en Vanoise 1250 + + + +/- + - +/- +/-
Plagne Montalbert 1350 + + + +/- + +/- +/- +/-
Belle Plagne 2050 + + + +/- + +/- ++ +/-
Plagne Village-Soleil 2050 + + + +/- +/- - ++ +/-
Plagne Bellecôte 1930 + + + + - +/- - +/-
Plagne 1800 1800 + + + + + +/- ++ +/-
Plagne Aime 2000 2000 + + + + - - - +/-

5. Paradiski Les Arcs: geschikt voor zowel gevorderden als beginners

La Plagne is een gevarieerd skigebied rond de Roche de Mio en de Bellecôte gletsjer. In Les Arcs vormt de Aiguille Rouge de belangrijkste gletsjer met een top op meer dan 3000 meter. In het hooggebergte geniet je van brede pistes met prachtige weidse uitzichten. Daal je af naar een van de dorpen, dan glijd je heerlijk tussen de bomen en alpenweiden naar beneden. Het skigebied La Plagne is ideaal voor beginners. Meer dan de helft van de pistes zijn groen en blauw. Ook de rode pistes zijn vaak vrij gemakkelijk. Les Arcs is daarentegen een stuk uitdagender. Zelfs de blauwe pistes zijn behoorlijk stijl. Kortom, voor echte beginners is Les Arcs meestal iets te pittig.​​

In La Plagne vind je weinig steile en uitdagende pistes. Hierdoor heb je het als gevorderde vaak al snel gezien. Wel zijn de pistes op de Bellecôte gletsjer vrij pittig en absoluut aanraders voor goede skiërs en snowboarders. Het uitzicht van boven is ook zeer de moeite waard. Les Arcs heeft voor gevorderden veel meer te bieden als het gaat om pistes. Je vindt hier veel steile en uitdagende afdalingen. De zwarte piste vanaf de Aiguille Rouge is bijvoorbeeld erg fraai. Net als de Ecureuils richting Peisey-Vallandry na heftige sneeuwval. Je kunt hier heerlijk en veilig genieten van de poedersneeuw.

Voor freeriden zit je in Les Arcs wel goed. Er zijn hier veel open velden en leuke bospaadjes voor een uitstekende off-piste ervaring. Ook La Plagne is een geweldig off-piste gebied. La Plagne behoort zelfs tot de beste freeridespots van Europa. Ga wel altijd met een gids op pad voor jouw eigen veiligheid.

Freeriden kan uitstekend in La Plagne

La Plagne kent diverse vlakke stukken waar je met jouw snowboard moet lopen of op jouw ski’s moet prikken. Die vlakke stukken vind je in Les Arcs nauwelijks. De aparte skigebieden van La Plagne en Les Arcs zijn al uitstekend geschikt voor lange tochten. En met de komst van de Vanoise Express en de Paradiski skipas kun je helemaal geweldig tochten maken. Om van de ene kant van het Paradiski skigebied naar de andere kant komen en weer terug? Dat is echt wel een uitdaging. Naast skiën en snowboarden kun je in het skigebied Paradiski ook uitstekend langlaufen, rodelen en winterwandelen. Nachtskiën in Arc 1800 is ook leuk!

Nachtskiën op de verlichte piste bij Arc 1800

6. Paradiski Les Arcs: redelijk kindvriendelijk

La Plagne is zeer kindvriendelijk. Je vindt hier veel eenvoudige pistes en liften waar je gemakkelijk kunt instappen. Vrijwel elk dorp beschikt over een kinderland en andere faciliteiten voor de kleinsten. Bovendien stap je vanuit veel accommodaties zo de piste op. Oudere kinderen kunnen prima zelfstandig het skigebied verkennen. Vooral de dorpen Belle Plagne, Plagne Village-Soleil en Plagne 1800 zijn zeer kindvriendelijk. De dorpen Plagne Bellecôte en Plagne Aime 2000 zijn het minst geschikt voor kinderen.

Les Arcs is een nogal pittig skigebied en minder kindvriendelijk dan La Plagne. Peisey-Vallandry is daarentegen een echt familiedorp met een kinderland en diverse mooie oefenpistes voor kinderen. Ook veel accommodaties in het dorp zijn gericht op families met kinderen. Arc 1950 staat tevens bekend als een kindvriendelijk dorp. Arc 1800 is redelijk geschikt voor kinderen door de lage ligging. Wel is het hier vaak vrij druk. Met kinderen kun je beter niet naar Arc 2000 of Bourg Saint Maurice. Zelfstandig op avontuur in het skigebied Les Arcs is niet echt een goede optie voor kinderen.

7. Paradiski Les Arcs: zeer sneeuwzeker

De skigebieden Les Arcs en La Plagne liggen beiden zeer hoog. De hoogste toppen reiken tot boven de 3000 meter, er zijn meerdere gletsjers en zo’n 70 % van de pistes liggen boven de 2000 meter. Het zal je dan ook niet verbazen dat Paradiski erg sneeuwzeker is. In de lagere delen van het gebied worden sneeuwkanonnen ingezet wanneer dat nodig is.Door de gunstige ligging is de sneeuwkwaliteit in Les Arcs vaak iets beter dan in La Plagne. De dorpen in Les Arcs en La Plagne liggen op flinke hoogte en zijn regelmatig voorzien van een witte deken.

Je kunt in dit skigebied het beste terecht tussen half december en half maart. Dan is de sneeuwkwaliteit optimaal. Echter ook eerder en later in het seizoen kun je nog prima skiën of snowboarden in Les Arcs en La Plagne.

8. Après-ski mogelijkheden in skigebied Paradiski  

Het skigebied Paradiski staat niet bekend vanwege de vele après-ski mogelijkheden. Zeker in La Plagne is het karig op après-ski gebied. Les Arcs kent wat meer après-ski. De après-ski in Plagne Centre, Plagne Montalbert, Belle Plagne, Plagne Bellecôte en Plagne 1800 bestaat uit gezellig ergens wat drinken aan het einde van de dag. Echt los gaat het niet in La Plagne. In de avonden is het overal rustig. De andere dorpen in La Plagne kennen helemaal geen après-ski.

In Les Arcs kun je voor après-ski het beste terecht in Arc 1800 en Arc 1950. In de andere dorpen in Les Arcs vind je vrijwel geen après-ski. In Arc 1950 kan het best gezellig worden. Reken niet op een hossende menigte of meezingers. De après-ski komt neer op gezellig wat drinken in een winterse sfeer. Arc 1800 is veruit het gezelligste dorp als het gaat om après-ski. Leuke en gezellige barretjes en een vrolijke en feestelijke sfeer. Het is niet super bruisend zoals in Val Thorens of Oostenrijk. Toch kun je je in Arc 18000 ’s middags en ’s avonds prima vermaken. Bijvoorbeeld in het Ambiente Café.

9. Ski- en snowboardlessen in skigebied Paradiski

Wil je graag beter leren skiën of snowboarden in La Plagne of Les Arcs? In het skigebied Paradiski vind je verschillende skischolen waar je lessen kunt boeken. Eventueel kan dit ook al in Nederland. Dan weet je zeker dat er een plekje voor je is. De skischolen bieden groepslessen en privélessen voor kinderen en volwassenen. De prijzen variëren per skischool en per dorp. Reken voor een groepsles op een bedrag tussen 150 en 200 euro voor 4 lesdagen van 4 uur. Dit tarief geldt zowel voor kinderen als volwassenen. Privélessen zijn een stuk duurder (>200 euro voor 4 lesuren).

10. Lunchen op de Franse pistes

Op de pistes in het skigebied Paradiski kun je goed eten en drinken. De meeste restaurants zijn gezellig en de maaltijden prima. Je vindt in het gebied kleine eettentjes, maar zeker ook grote restaurants waar je flink kunt bunkeren. Bestel een eenvoudige croque-monsieur of tartiflette, ga gezellig uitgebreid kaasfonduen of kies voor een zoete crêpe of tarte tartin. Het kan allemaal op de Franse pistes. De prijzen variëren sterk tussen normaal en soms veel te hoog. Zeker drankjes zijn niet goedkoop. Reken voor een lunch op de piste tussen de 5 en 25 euro per persoon.  

Voor een chique lunch kun je uitstekend terecht in Le Savoy in Arc 2000. In La Plagne is het traditionele bergrestaurant Le Forperet in Plagne Montalbert bijvoorbeeld een aanrader.

11. Paradiski Les Arcs: accommodaties, prijsniveau en drukte

Appartementen, chalets, hotels. Er zijn diverse accommodaties te vinden in Les Arcs en La Plagne. De stijl verschilt wel behoorlijk. Van strakke betonbouw tot sfeervolle chalets en hotels en appartementencomplexen in traditionele stijl. Aan de verschillende accommodaties hangen verschillende prijskaartjes. De meeste dorpen liggen direct aan de pistes. In Belle Plagne kun je overnachten in een modern chalet of mooi appartement. Peisey-Vallandry kent mooie chalets, net als kleine hotels en fraaie appartementencomplexen. Andere sfeervolle dorpen zijn Champagny en Vanoise en Plagne Village Soleil.

Andere dorpjes, zoals Plagne Centre, Plagne Bellecôte, Plagne Aime 2000, Arc 1600, Arc 1800 en Arc 2000 bestaan voornamelijk uit betonbouw. Paradiski is zeker geen budgetbestemming. De individuele skipassen en de Paradiski skipas zijn behoorlijk aan de prijs. Daar krijg je dan wel veel goede wintersportmogelijkheden voor terug. En een goede sneeuwzekerheid. Je kunt wel vaak prima pakketreizen met korting vinden. De prijzen voor het eten zijn gemiddeld tot hoog.

Ook voor veel accommodaties moet je vaak wat dieper in de buidel tasten dan in andere Franse wintersportgebieden. Vooral in Arc 2000, Belle Plagne en Arc 1950 is een chalet, appartement of hotelkamer behoorlijk aan de prijs. In Bourg Saint-Maurice vind je de meeste accomodaties.

De goedkoopste opties zijn:

De overige dorpen zitten hier wat betreft prijs tussenin. Het kan erg druk kan zijn in Paradiski. In de verschillende dorpen zijn meer dan 100.000 slaapplaatsen te boeken. De liften zijn modern en de wachttijden vallen over het algemeen mee. Wel is het op sommige pistes dringen geblazen. Zeker tijdens vakantieperiodes.

12. Paradiski Les Arcs: bereikbaarheid

Om het skigebied van La Plagne te bereiken rijd je via de snelweg tot Albertville. Daarna pak je de Route National tot Aime en volg je de borden tot jouw bestemming. De meeste dorpen zijn prima te bereiken. Naar sommige dorpjes, zoals Peisey-Vallandry, Arc 2000 en Arc 1950, moet je een klim maken via een bergweg. Zoals je op de kaart kunt zien ligt een ander populair skigebied vlakbij: Tignis Val-d'isere.

In de winter kan het flink sneeuwen in Frankrijk. Winterbanden en sneeuwkettingen zijn daarom een must. Let ook op dat het op wisseldagen en tijdens vakantieperiodes druk kan zijn op de weg. Zeker na hevige sneeuwval. Je kunt ook met de trein of per vliegtuig op wintersport naar Paradiski. Met de Thalys en een aansluitende bus-transfer ben je binnen 10 uur op de plaats van bestemming. Bekijk de reismogelijkheden via de site van NS Internationaal. Vliegen kan op Chambéry. Je bent dan nog wel zeker 2 uur onderweg met de taxi naar het skigebied.

13. Wintersport aandachtspunten

 • Boek op tijd: Wacht niet te lang met boeken. Les Arcs en La Plagne zijn populaire skigebieden en de accommodaties zitten snel vol. Zeker tijdens vakantieperiodes.
 • Reisverzekering: Wintersporten is niet geheel zonder risico’s. Regel daarom een goede reisverzekering.
 • Skipas inclusief: Er zijn reisorganisaties, zoals TUI, waarbij de skipas inbegrepen is bij de prijs. Het is verstandig om hierop te letten. De skipas is namelijk best duur. Let ook op dat bij veel pakketreizen alleen de skipas van het deelgebied waar je geboekt hebt inbegrepen is.
 • Accommodatie: Bedenk wat je wilt qua accommodatie. Wat wil je uitgeven aan de skivakantie? Zoek je graag de rust op of houd je wel van après-ski. Lekker op een eigen hotelkamer of met de hele familie in een appartement. Wil je vooral in Les Arcs of La Plagne skiën of maak je graag gebruik van de mogelijkheden van de overkoepelende Paradiski skipas?
 • Vergeet de volgende spullen niet: skipak, skibril, handschoenen, skipully’s, thermo-ondergoed, helm, zonnebril, skisokken of snowboardsokken, ski’s, skistokken en skischoenen of een snowboard en snowboardschoenen & stevige wandelschoenen of sneeuwschoenen.
 • Materiaal huren: Ski’s, stokken, skischoenen, een snowboard en snowboardschoenen kun je in vrijwel alle dorpen huren en hoef je dus niet zelf aan te schaffen. De huurprijs bedraagt ongeveer 100 tot 150 euro per week per persoon.

14. Boek een wintersportvakantie naar Paradiski Les Arcs

Wintersport in het Paradiski staat voor genieten in een groot, gevarieerd en sneeuwzeker skigebied. Er is hier voor zowel kinderen, beginners als gevorderden van alles te beleven. Houd je van wintersport in Frankrijk, dan moet je dit skigebied echt een keer bezoeken. Ook in de zomer is het trouwens een fraai gebied. Er zijn diverse stoeltjesliften open in de zomerperiode om je naar een bergtop te brengen.

Lees meer Wintersport gidsen...


Wintersport Aanbiedingen Paradiski, Frankrijk

Chalet Perle

La Plagne, Frankrijk

Trakteer uzelf op een rustgevende vakantie in de bergen in het ruime Chalet Perle. In het hart van het bos in een rustige omgeving, deze accommodatie van 240 m² bestaat uit 3 verdiepingen. 7 slaapkamers zijn verdeeld over de eerste en tweede verdieping.In de tuin nodigt een bubbelbad uit tot ontspanning. Op zomerse dagen zal de barbecue zeer gewaardeerd worden.Het chalet heeft grote terrassen en balkons, vooral op slaapkamerniveau.Chalet 14 personen (ca. 240 m²)Lager niveau:4 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden, elk met een eigen badkamer en 3 toilettenGemiddeld niveau :Woonkamer met banken: tv, wifi-toegang, sauna, houtkachelEetkamerGrote keuken met grote koelkast, 2 vaatwassers, kookpiano, magnetronwcTechnische ruimte (met wasmachine en kledingrek)Bovenste verdieping :3 slaapkamers, waarvan twee met balkon, elk met eigen badkamer en toilet2 slaapkamers met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met twee bedden eenvoudig

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Chalet Perle
Vanaf€2.300

La Plagne, Frankrijk

Chalet Perle ligt in Plagne 1800, op een bevoorrechte locatie met een vrij uitzicht op de vallei en het skigebied in het winterseizoen. Voor de wintersport bent u snel op de skipistes die op slechts 100 meter van uw accommodatie liggen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Résidence Lagrange Vacances Le Roc Belle Face
Vanaf€609

Les Arcs, Frankrijk

Résidence Lagrange Vacances Le Roc Belle Face is een luxe résidence, gelegen in het centrum van Arc 1600. Het ligt trapsgewijs tegen de berg op en is geheel bekleed met hout, waardoor het goed in de omgeving past. De piste loopt direct langs de résidence en ook het centrum is om de hoek. De appartementen zijn modern en sfeervol ingericht en hebben grote ramen, zodat je extra van het uitzicht kunt genieten. Beneden is er een mooie lobby met open haard, waar het fijn opwarmen is na een dag op de piste. Toe aan wat meer ontspanning? Dan is het ook heerlijk bijkomen in het zwembad en de whirlpool of kun je tegen betaling gebruik maken van de sauna en hamam. Zo begin je weer helemaal relaxed aan een nieuwe sportieve dag.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Rosa Villosa
Vanaf€428

Champagny En Vanoise, Frankrijk

Het comfortabele chalet Rosa Villosa is gelegen op 1.250 meter hoogte, aan de rand van het traditionele bergdorp Champagny en Vanoise. Het chalet is voorzien van een sauna en open haard en biedt panoramisch uitzicht over de omliggende bergwereld.De afstand tot de pistes en de skilift is ongeveer 800 meter over een voetpad en 1,4 km over de weg. De halte van de gratis skibus ligt op ongeveer 50 meter van het chalet (deze bus rijdt alleen tijdens het hoogseizoen). Tevens is er op ongeveer 50 meter afstand een bar.Het centrum van Champagny en Vanoise ligt ongeveer 1,1 km verwijderd van het chalet. Hier kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen en ook zijn er allerlei winkels, een overdekt zwembad, restaurants, café's en enkele après-ski gelegenheden.Het linkergedeelte van het chalet is niet in de verhuur. Gratis parkeren is mogelijk in de nabije omgeving van het chalet. Ter plaatse kun je broodjesservice regelen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Chalet Mont Soleil
Vanaf€506

La Plagne, Frankrijk

Maximaal 12 personen, 5 slaapkamers, 4 badkamers (ca. 270 m²)Het zeer ruime en luxe Chalet Mont Soleil heeft een rustige ligging in Plangagnant, onder La Plagne La Roche gelegen, op een hoogte van 1600 meter. Het chalet biedt een prachtig uitzicht over de bergen vanaf het terras. De skilift La Roche, die je naar Aime La Plagne brengt, bevindt zich op 1,5 km afstand en de piste ligt op ca 700 meter van het chalet. Het centrum van La Roche ligt ook op ca. 1,5 km afstand. La Plagne 1800 met enkele winkels, bars en restaurants vind je op 3 km van het chalet.Het chalet heeft een luxe inrichting. In de woonkamer vind je een gezellige zithoek met flatscreen tv en open haard. De eethoek verbindt de woonkamer met de grote, open keuken. Deze is volledig uitgerust met o.a. oven, magnetron, kookplaat, vriezer, koelkast, 2 vaatwassers, koffiezetapparaat, waterkoker en raclette.Er is voor 1 auto een overdekte parkeerplaats en voor 2 auto's een onoverdekte parkeerplaats. Je maakt gratis gebruik van de Wi-Fi en de muziek installatie. Na het skiën berg je je materiaal op in de skiberging met verwarmde schoenendroger. Daarna kan je volledig ontspannen in je eigen wellness (35 m2) met sauna en jacuzzi.Chalet Mont Soleil heeft 5 slaapkamers en 4 badkamers:3 slaapkamers met 2-persoonsbed2 slaapkamers met 2x 1-persoonsbed en 1-persoons bedbank1 badkamer met bad en douche3 badkamers met douche3 toilettenHet verblijf is op basis van logies.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Résidence Edenarc
Vanaf€405

Les Arcs, Frankrijk

De appartementen in Résidence Edenarc in het autovrije en gezellige Arcs 1800 bieden een adembenemend uitzicht op het Mont Blanc gebergte. De Chantel skilift ligt op ca. 750 meter afstand en de piste is direct toegankelijk! De gratis shuttle bus stopt voor het complex.De résidence beschikt over de volgende faciliteiten: restaurant Voga Goga met zonneterras aan de piste, wasruimte, overdekte parkeerplaatsen (tegen betaling) en een skiberging. In de wellness vind je een verwarmd zwembad met buitengedeelte, sauna, relaxruimte en een hamman. Ook is er een fitnessruimte.Alle appartementen zijn smaakvol ingericht en zijn voorzien van o.a. een televisie en balkon of terras. Het keukentje beschikt o.a. over een magnetron, koelkast, 4 keramische kookplaten, koffiezetapparaat en vaatwasser. In de badkamers is een bad of douche en toilet. In de slaapkamers vind je een 2-persoonsbed, twee losse bedden of (heel soms) een stapelbed. In elke woonkamer zijn 2 slaapplaatsen. In de appartementen kun je gratis gebruik maken van het Wi-Fi.Summit Travel biedt de volgende type appartementen aan:2-kmr (max. 4 pers): 1 slaapkamer, 1 badkamer (36-43m2)3-kmr (max. 6 pers): 2 slaapkamers, 1-2 badkamer(s) (50-56m2)3-kmr (max. 6 pers) open haard: 2 slaapkamers, 2 badkamers (50-56m2)3-kmr (max. 6 pers) comfort: 2 slaapkamers, 2 badkamers (60-70m2)Het verblijf in Résidence Edenarc is op basis van logies.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Chalet La Halle des Cascades
Vanaf€637

Les Arcs, Frankrijk

Maximaal 15 personen, 7 slaapkamers, 7 badkamers (400m2) Het zeer luxe Chalet La Halle des Cascades ligt aan de piste in Arc2000. Ski-in/ ski-out! Het centrum ligt op ca. 300 meter afstand. De auto parkeer je in de Lac des Combes parking (betaald).  Dit zeer ruime chalet is voornamelijk gebouwd van natuursteen en hout en beschikt over de volgende faciliteiten: een skiberging met schoenendroger, terras, gratis Wi-Fi, een eigen (!) wellness met o.a. een sauna en een grote jacuzzi. De wellness biedt je een prachtig uitzicht over de Paradiski-pistes! Chalet La Halle des Cascades heeft een gezellige en warme woonkamer met openhaard, tv, eetruimte en een idylische leesruimte. De keuken is voorzien van een kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, broodrooster en koelkast met een vriesvak. Ook is er een "drankenhoek" met een koffiezetapparaat, wijn- en biercooler. Het chalet heeft in totaal luxe 7 slaapkamers (de master-suite is 60m2 groot!) met elk een eigen badkamer. De slaapkamers beschikken over een 2-persoonsbed of 2 enkele bedden. In de badkamers is een bad of douche. Verder zijn er 7 aparte toiletten.  Het verblijf is op basis van logies. Ter plekke kun je gebruik maken van de broodjesservice, ontbijt en/of halfpension.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Chalet Le Haut
Vanaf€389

Champagny En Vanoise, Frankrijk

Maximaal 22 personen, 9 slaapkamers, 6 badkamers (ca. 300m2)In de wijk Champagny-Le Haut op ca. 5000 meter van het centrum van Champagny bevindt zich het authentieke en zeer ruime Chalet Le Haut. Op slechts 150 meter stopt een gratis skibus, die je snel bij de skilift brengt die verbonden is met het skigebied van La Plagne. Er is één restaurant op loopafstand van het chalet.Chalet Le Haut bestaat uit 4 verdiepingen en beschikt over een balkon. Het 22-persoonschalet beschikt over twee woonkamers. Eén woonkamer biedt slaapplaats aan voor twee personen middels een 2-persoonsslaapbank. De tweede woonkamer heeft o.a. een satelliet tv, hifi-systeem met cd-speler, eetgedeelte en een open keuken. Deze keuken is volledig ingericht met o.a. een combi elektrisch-/gasfornuis, oven, magnetron, koel-vriescombinatie en twee vaatwassers. De keuken is eveneens uitgerust met twee koffiezetappraten, toaster, waterkoker, twee fondue sets en twee raclette apparaten. Het chalet beschikt over zes slaapkamers met een 2-persoonsbed, twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden, één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een stapelbed. Er zijn zes badkamers aanwezig met een douche. Verder zijn er nog vijf aparte toiletten en een spa area met sauna (!) en douche.Je kunt gebruik maken van de wasmachine. Parkeren kan gratis in de garage (2 plekken) en bij het chalet in de buurt. En de Wi-fi is gratis.Je verblijft hier op basis van logies. Tegen betaling kun je ter plaatse gebruik maken van de broodjesservice.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Chalet des Arcs
Vanaf€451

Les Arcs, Frankrijk

Maximaal 16 personen, 6 slaapkamers, mezzanine, 6 badkamers (ca. 250m2).In het kleine dorpje La Millerette, vlak onder Les Arcs 1600 bevindt zich het moderne 16-persoons Chalet des Arcs op slechts 50 meter van de piste. Via 3 verschillende pistes kun je vanuit het skigebied van Les Arcs - Paradiski het chalet bereiken. De dichtsbijzijnde kinder-skilift vind je tegenover het chalet (ca. 50 meter). Het centrum van les Arcs 1600 ligt op ca. 4 km rijden en op 7 km rijden vind je het centrum van Bourg St. Maurice. Beide dorpen en de rest van het grotere skigebied kun je ook bereiken met een treintje (funiculaire), ook kort bij het chalet gelegen op 150 meter afstand.Van buiten fraai authentiek, van binnen super modern! Chalet des Arcs bestaat uit 3 verdiepingen en heeft een modern ingerichte woonkamer met o.a. open haard en een ruim eetgedeelte, waar het hele gezelschap gezellig kan dineren. Er is tevens een tweede woonkamer met een 2-persoons slaapbank. De open keuken die aansluit op één van de woonkamers is o.a. uitgerust met een vaatwasser, drie koel-vriescombinaties, een elektrische kookplaat, oven, magnetron, BBQ-grill en koffiezetapparaat. Je kunt ook gebruik maken van de raclette en fondue sets.Het ruime chalet beschikt over zes 2-persoons slaapkamers en een mezzanine met 2 slaapplaatsen. De overige 2 personen kunnen terecht op de slaapbank in één van de woonkamers. Er zijn zes badkamers aanwezig en totaal 4 toiletten. Dit chalet heeft een eigen wellness met jacuzzi en sauna! Verder kun je gebruik maken van de gratis Wi-Fi en de wasmachine. Het chalet heeft meerdere balkons en parkeren kan gratis bij het chalet. Een huisdier is op aanvraag toegestaan. Je verblijft in dit chalet op basis van logies. Op aanvraag is er een broodjesservice mogelijk.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Résidence Lagrange Vacances Aspen
Vanaf€619

La Plagne, Frankrijk

Résidence Lagrange Vacances Aspen is een mooi appartementencomplex gebouwd in een sfeervolle lodge stijl. Het is rustig gelegen in de wijk Plagne Village en biedt een fraai uitzicht over het dal. De appartementen  liggen op loopafstand van zowel de piste als de lift, dus je bent 's morgens zo op pad.  De appartementen zijn comfortabel ingericht met veel gebruik van hout, wat voor een knusse sfeer zorgt. Na een dag slalommen op de pistes is het fijn om weer even op te warmen rond de grote open haard in de lobby. Of trek nog even een paar baantjes in het verwarmde binnenzwembad. Ook mag je als gast van de résidence één keer gratis gebruik maken van de sauna of het stoombad. Hierdoor kun je even helemaal bijkomen van een intensief dagje op de piste.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Chalet Les Balcons
Vanaf€464

La Plagne, Frankrijk

Vanuit deze in Savoyaardse stijl gebouwde residence Chalet Les Balcons heb je een prachtig uitzicht op zowel het dorp als de pistes. Je hebt direct toegang tot de pistes en het centrum van Belle Plagne ligt op loopafstand.In de residence vind je een receptie, bar, restaurant, skikluisjes en (betaalde) parkeergarage. Door het gehele complex is gratis Wi-Fi beschikbaar. Je kunt heerlijk relaxen in het zwembad (10x5m), de sauna en de fitness.De sfeervolle appartementen in Chalet Les Balcons zijn comfortabel en ruim en beschikken alle over een balkon, telefoon, gratis Wi-Fi en satelliet-tv. De grotere appartementen (6-kmr +) hebben tevens een houtkachel. Verder is er een ingerichte keuken met o.a. koelkast met vriesvak, 4 kookplaten, magnetron, koffiezetapparaat en vaatwasser. Er is minimaal 1 badkamer met een whirlpool, maar dit kunnen er ook 6 zijn! Er zijn altijd slaapplaatsen in de woonkamer bij een maximale bezetting. De slaapkamers hebben meestal een 2-persoonsbed, soms zijn dit 2 losse bedden. Indien gewenst, kunnen wij je informeren over de exacte samenstelling. Sommige appartementen hebben 2 woonlagen (duplex), de 6-kamerappartementen zijn sowieso duplex.Summit Travel biedt je de keuze uit de volgende typen appartementen:2-kmr (max. 4 personen): 1 slaapkamer, 1 badkamer (37 m2)3-kmr (max. 6 personen): 2 slaapkamers, 2 badkamers (48 m2)3-kmr (max. 6 personen) supérieur: 2 slaapkamers, 2 badkamers (52 m2)4-kmr (max. 8 personen): 3 slaapkamers,  2 badkamers (72 m2)5-kmr (max. 10 personen): 4 slaapkamers, 3/4 badkamers (105 m2)6-kmr (max. 12 personen): 5 slaapkamers, 5 badkamers (115 m2)7-kmr (max. 14 personen): 6 slaapkamers, 5/6 badkamers (150 m2)8-kmr (max. 16 personen): 7 slaapkamers, 7 badkamers (190 m2)10-kmr (max. 20 personen): 9 slaapkamers, 9 badkamers (235 m2)Het verblijf is op basis van logies. Het is mogelijk om diners of halfpension (3 gangen) bij te boeken, te nuttigen in restaurant Le Chalet de Maître Kanter behorende bij het complex. Er is een broodjesservice.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Chalet de la Mine 1
Vanaf€466

La Plagne, Frankrijk

Maximaal 10 personen, 4 slaapkamers, 4 badkamers (ca. 150m2) Het gebouw van Chalet de la Mine bestaat uit 2 identieke, schitterende chalets, waar je in totaal met 20 mensen kunt verblijven. De chalets staan apart op de website, dus wil je beide chalets boeken, kijk dan op de website ook bij Chalet de la Mine 2 naar de beschikbaarheid. Chalet de la Mine 1 heeft een ideale ligging, namelijk in het centrum van La Plagne 1800. De dichtstbijzijnde skilift 1800 ligt op ca. 350 meter afstand van het chalet. Je kunt gebruik maken van de gratis shuttle service.  Het chalet heeft een luxe inrichting. In de woonkamer vind je een gezellige zithoek met tv. De eethoek is verbonden met de woonkamer. De keuken is volledig uitgerust met o.a. een kookplaat, vaatwasser, oven, magnetron, koelkast, vriezer, koffiezetapparaat, waterkoker en een broodrooster. Verder is er een skiberging, balkon met uitzicht en gratis Wi-Fi aanwezig. Chalet de la Mine 1 beschikt over 4 slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Er is 1 slaapkamer met twee 1-persoonsbedden + een stapelbed. De overige 3 slaapkamers hebben twee 1-persoonsbedden. De badkamers hebben een douche en toilet.  Het verblijf is op basis van logies. Tegen betaling kun je ter plekke gebruik maken van de broodjesservice.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Pitounus: Miel de Romarin
Vanaf€770

Les Arcs, Frankrijk

n de groene omgeving van PITOUNUS bevindt rozemarijnhoning zich in het park zonder tegenover en in een serene rust.Tot uw beschikking, een goed uitgeruste Amerikaanse keuken, een kleine zithoek, een badkamer en wc en een slaapkamer. De inrichting is netjes en het hoogwaardige beddengoed.Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig en worden aangepast aan de lengte van uw verblijf.Een ruimte voor het appartement is gereserveerd voor u met fauteuils, salontafel, tafel en stoel, evenals een barbecue.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Chalet Anna
Vanaf€409

La Plagne, Frankrijk

Catered chalet, maximaal 17 personen, 8 slaapkamers, 8 badkamers Chalet Anna heeft een ideale ski-in, ski-out ligging in het centrum van La Plagne 1800, op ca. 50 meter van de skipiste en 100 meter van de Mélèzes skilift. De eerste bars, winkels en restaurants vind je in de directe nabijheid. Het chalet beschikt over 2 parkeerplaatsen (1 binnen, 1 voor de garage) op 120 meter van het chalet. Chalet Anna is een vrijstaand chalet en heeft een traditionele Savoyaardse uitstraling met veel hout en natuursteen. De ruime woonkamer op de begane grond is voorzien van een openhaard, een fijne zithoek, flatscreen-tv en een grote eettafel. Je kunt gebruik maken van de verwarmde skiberging, gratis Wi-Fi en ter ontspanning kun je in het bubbelbad op het buitenterras. Verder biedt het chalet een prachtig uitzicht over de omliggende bergen.  Het chalet beschikt over 8 slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen, met elk een eigen badkamer. De slaapkamers hebben een 2-persoonsbed of 2 enkele bedden; 1 slaapkamer heeft 3 enkele bedden. De badkamers zijn voorzien van een bad of douche en toilet. Bij 2 slaapkamers is de badkamer niet direct op de kamer. Verder hebben 2 slaapkamers een balkon.  Chalet Anna is een catered chalet. Het volgende is inbegrepen: 7x uitgebreid ontbijtbuffet, 6x afternoontea (cake/taart of een zoute snack) en 6x 3-gangen diner (de staf heeft dus op 1 avond vrij). Koffie/thee zijn tijdens het diner inclusief. Daarbuiten is fris, bier en wijn tegen betaling. Verder is het mogelijk om voor kinderen t/m 11 jaar een 2-gangen diner op een eerder tijdstip te laten serveren. Het is mogelijk om de drankjes af te kopen door van tevoren een drankarrangement (voor de hele groep) bij te boeken. Alle maaltijden worden geserveerd in het chalet door de chaletstaf. Tijdens het verblijf worden dagelijks de woonkamer, keuken en algemeen sanitair schoongemaakt.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Les Chalets des Alpages
Vanaf€529

La Plagne, Frankrijk

Ben jij op zoek naar een appartement op de piste in La Plagne? Les Chalets des Alpages zijn comfortabele chalets die liggen op de piste. Je hoeft alleen maar de deur uit te lopen en je ski's aan te doen. Het centrum ligt op loopafstand van de chalets waar zich verschillende restaurants, winkels en bars te vinden zijn. Ideaal voor als je na het skiën nog even wat wil drinken. De chalets zijn modern ingericht en zeer geschikt voor groepen en families. Ze zijn van alle gemakken voorzien, dus je hoeft je nergens zorgen om te maken. Op naar een welverdiende wintersport!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Les Chalets de Wengen
Vanaf€327

Les Coches, Frankrijk

Les Chalets de Wengen gelegen in Les Coches, Montchavin, bestaat uit comfortabele appartementen op ca. 150 meter van de skilift Plan Bois waarmee je het skigebied Paradiski bereikt. Hier kun je talloze pistekilometers maken. Het centrum van Les Coches ligt op 200 meter afstand.  Tijdens het verblijf in Les Chalets de Wengen kun je gebruik maken van verschillende faciliteiten zoals een receptie met lobby en open haard, skiberging, parkeergarage (tegen betaling) en Wi-Fi (gratis bij de receptie). Voor ontspanning kun je terecht in het binnenzwembad (10x5m) of de wellness (tegen betaling) met o.a. een sauna, Turks stoombad en jacuzzi. Alle appartementen beschikken over een tv, Wi-Fi (tegen betaling), minimaal 1 badkamer met bad of douche en een apart toilet. De keuken is uitgerust met o.a. een magnetron, koelkast, keramische kookplaten, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en vaatwasser. De hieronder genoemde slaapnissen hebben een stapelbed. In de slaapkamers staan 2 losse bedden of een 2-persoonsbed. Er zijn altijd 2 slaapplaatsen in de woonkamer op een bedbank.Summit Travel biedt je de keuze uit de volgende typen appartementen:2-kmr max. 4 pers: 1 slaapkamer, 1 badkamer (35 m2)2-kmr cabine max. 6 pers: 1 slaapkamer, slaapnis, 2 badkamers (45 m2)3-kmr max. 6 pers: 2 slaapkamers, 2 badkamers (50-55 m2)Het verblijf in Les Chalets de Wengen is op basis van logies.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Chalets des Alpages
Vanaf€420

La Plagne, Frankrijk

Les Chalets des Alpages is een rustig gelegen chaletpark in Plagne Soleil, op loopafstand van het centrum. Deze geschakelde chalets zijn ideaal gelegen aan de pistes, ca. 100 meter van de skiliften (Mélèzes en St. Esprit). Let op! De chalets zijn alleen bereikbaar via (een steile) trap. Er zijn gratis parkeerplaatsen bij dit complex (beperkt beschikbaar).De chalets in Les Chalets des Alpages zijn voorzien van een balkon, tv, open haard en een ingerichte keuken met koel-vriescombinatie, 4 kookplaten, oven, magnetron, broodrooster koffiezetapparaat en vaatwasser. Verder hebben alle chalets twee of drie badkamers met bad en/of douche en toilet. De slaapkamers zijn uitgerust met een 2-persoonsbed of losse bedden. Het 7- en 9-persoons chalet hebben één 3-persoonsslaapkamer. In de cabine staat een stapelbed.Summit Travel biedt de keuze uit de volgende typen chalets:4-kmr (max. 7 pers): 3 slaapkamers, 3 badkamers (60-66 m2)5-kmr (max. 8 pers): 4 slaapkamers, 2 badkamers (60-70 m2)5-kmr (max. 9 pers): 4 slaapkamers, 3 badkamers (75-82 m2)5-kmr (max. 10 pers): 4 slaapkamers, 1 cabine, 3 badkamers (75-82 m2)Bij een maximale bezetting zijn de chalets aan de kleine kant. Wil je meer persoonlijke ruimte en comfort dan is een ‘kleine onderbezetting' aan te raden.U verblijft op basis van logies. Tegen betaling kun je broodjesservice bijboeken.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag

Wat zou jij verbeteren aan deze pagina?