Wintersport Frankrijk Paradiski

Penke

Wintersport Frankrijk Paradiski

Lees informatie
Vergelijk vakanties
Vergelijk skigebieden

Wintersport Les Arcs en La Plange: De Ultieme Gids

Wintersport Aanbiedingen

Bekijk 25 wintersport naar Paradiski, Frankrijk.

bekijken

La PLagne Frankrijk uitzicht bergen met sneeuw

Het skigebied Les Arcs vormt samen met het skigebied La Plagne het megagrote Paradiski in Frankrijk. De twee skigebieden zijn direct verbonden met de Vanoise Express. Met de Paradiski skipas kun je je uitleven op meer dan 400 pistekilometers. Paradiski is daarmee een van de grootste skigebieden ter wereld! Les Arcs is een paradijs voor ervaren wintersporters. En La Plagne is juist ideaal voor beginners en zeer kindvriendelijk. Het skigebied Paradiski combineert zo het beste van de twee skigebieden.

1. Les Arcs Paradiski: kenmerken, ligging, pistekaart & dorpen

Prachtige groene en blauwe afdalingen, uitdagende rode en zwarte pistes. Freeriden, winterwandelen, langlaufen. Fraaie kinderlanden, prachtige uitzichten, heerlijk eten en gezellige après-ski. Je vindt het allemaal in het skigebied Paradiski. De kenmerken van het skigebied Paradiski en van de individuele skigebieden Les Arcs en La Plagne zijn opgenomen in onderstaande tabellen. In de tabel vind je ook een link naar de kaart van het skigebied Paradiski met daarop zowel het skigebied La Plagne als Les Arcs.  

Les Arcs Paradiski

Les Arcs ParadiskiFrankrijk

Jouw voorkeuren100%
  4 km   100 km   70 km   26 km
Totaal kilometer pistes
200 km
Afstand vanaf utrecht
1.120 km
Reistijd vanaf vliegveld
140 min.
Laagste punt - Hoogste punt
1.200 tot 3.200 m
 • Beginners
 • Gevorderden
 • Sneeuwzekerheid hoogseizoen
 • Sneeuwzekerheid laagseizoen
 • Kindvriendelijkheid
 • Après-ski
skipas 6 dagen265 €lees gids
bekijk vakanties

Kenmerken skigebied Paradiski

Hoogste punt 3200 meter
Laagste punt 1200 meter
Totaal kilometer pistes 425
Groene pistes 23 kilometer
Blauwe pistes 220 kilometer
Rode pistes 129 kilometer
Zwarte pistes 53 kilometer
Sneeuwzekerheid Hoog – Zeer hoog
Après-ski mogelijkheden Matig
Kindvriendelijkheid Zeer goed
Mogelijkheden voor beginners Zeer goed
Mogelijkheden voor gevorderden Zeer goed
Kosten skipas Paradiski (6 dagen) in 2018 € 305
Kosten skiles (4 dagen x 4 uur) € 150 – € 200
Kosten lunch op de piste € 5 – € 25
Beste reisperiode December t/m maart
Pistekaarten Pistekaart Paradiski

Kenmerken skigebied Les Arcs

Hoogste punt 3200 meter
Laagste punt 1200 meter
Totaal kilometer pistes 200
Groene pistes 4 kilometer
Blauwe pistes 100 kilometer
Rode pistes 70 kilometer
Zwarte pistes 26 kilometer
Dorpen Peisey-Vallandry, Arc 2000,

Arc 1800, Arc 1950, Arc 1600,

Bourg Saint Maurice

Sneeuwzekerheid Hoog
Après-ski mogelijkheden Matig
Kindvriendelijkheid Matig
Mogelijkheden voor beginners Nauwelijks
Mogelijkheden voor gevorderden Zeer goed
Kosten skipas Les Arcs (6 dagen) in 2018 € 265
Beste reisperiode December t/m maart
Reistijd vanaf vliegveld Chambéry 2 uur
Afstand tot Utrecht Ongeveer 1120 kilometer
Pistekaart  Pistekaart Les Arcs

Kenmerken skigebied La Plagne

Hoogste punt 3167 meter
Laagste punt 1250 meter
Totaal kilometer pistes 225
Groene pistes 19 kilometer
Blauwe pistes 120 kilometer
Rode pistes 59 kilometer
Zwarte pistes 27 kilometer
Dorpen Plagne Centre, Montchavin-Les Coches,

Champagny en Vanoise, Plagne Montalbert,

Belle Plagne, Plagne Village-Soleil,

Plagne Bellecôte, Plagne 1800,

Plagne Aime 2000

Sneeuwzekerheid Zeer hoog
Après-ski mogelijkheden Matig
Kindvriendelijkheid Zeer goed
Mogelijkheden voor beginners Zeer goed
Mogelijkheden voor gevorderden Matig
Kosten skipas La Plagne (6 dagen) in 2017 € 265,-
Beste reisperiode December t/m maart
Reistijd vanaf vliegveld Chambéry 2 uur en 20 minuten
Afstand tot Utrecht Ongeveer 1100 kilometer
Pistekaart Pistekaart La Plagne

 

2. Les Arcs, La Plagne en Paradiski skipas mogelijkheden

De skigebieden Les Arcs en La Plagne zijn direct met elkaar verbonden met de Vanoise Express. Deze gondel brengt je vanuit Peisey-Vallandry naar de pistes boven Montchavin-Les Coches en vice versa.

De Vanoise Express verbindt de skigebieden van Les Arcs en La Plagne

Je kunt voor de skigebieden Les Arcs en La Plagne een aparte skipas kopen. Houd bij de keuze van de skipas rekening met jouw ervaring. La Plagne is ideaal voor beginners en kinderen en Les Arcs is geschikter voor gevorderden. Als je nog weinig wintersportervaring hebt, is een aparte skipas prima. Je hebt dan geen groot skigebied nodig. Heb je meer ervaring en wil je flink kilometers maken? Of vind je veel variatie in afdalingen belangrijk? Dan is de Paradiski skipas een aanrader. Je kunt de ene dag in La Plagne skiën en de andere dag nieuwe pistes ontdekken in Les Arcs.

Ga je op wintersport met een gezelschap met veel verschil in ervaring? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een accommodatie in Peisey-Vallandry of Montchavin-Les Coches. De gevorderden kunnen richting Les Arcs vertrekken en de beginners gaan naar La Plagne. Het gebied is zeer groot. Zeker vanuit de dorpen aan de randen van de skigebieden ben je vaak lang onderweg naar de Vanoise Express. Wil je in beide skigebieden skiën of snowboarden? Dan is het slim om niet te overnachten in een dorp aan de rand, zoals Champagny en Vanoise of Plagne Montalbert.

3. Peisey-Vallandry, Arc 1800 en de andere dorpen in het skigebied Les Arcs

In het skigebied Les Arcs liggen diverse dorpen. Je vindt hier dorpen met authentieke bebouwing, maar ook met Franse betonbouw. De meest bekende dorpen zijn Peisey-Vallandry en Arc 1800. Peisey-Vallandry is een verzamelnaam voor de dorpen Peisey, Nancroix, Vallandry en Plan-Peisey. De Vanoise Express komt midden in het dorp uit. Daarmee is Peisey-Vallandry de perfecte plek om te zitten als je zowel in Les Arcs als in La Plagne wilt skiën. De skiliften liggen direct naast de accommodaties.

Het skidorp is niet erg oud, maar voelt authentiek aan. De sfeer is goed en je vindt er chalets, kleine hotels en mooie appartementencomplexen. De afdalingen rondom het dorp Peisey-Vallandry zijn lang en breed. Bovendien is het vaak rustig op de pistes. Het is dan ook een populaire bestemming voor gezinnen met kinderen. Arc 1800 is totaal anders dan Peisey-Vallandry. In het dorp vind je vooral betonbouw. Vanuit je accommodatie sta je direct op de piste.

Er zijn vijf liften die je hoger het skigebied in brengen. Je kunt ook direct een afdaling pakken. Arc 1800 is ideaal voor wintersporters die veel en snel willen skiën en niet zoveel waarde hechten aan een sfeervolle accommodatie. De andere dorpen in het skigebied Les Arcs zijn:

Elk dorp heeft weer andere kenmerken. Zo is Arc 1950 relatief nieuw en bijzonder sfeervol. Arc 1600 en Arc 2000 bestaan vooral uit betonbouw. Bourg Saint Maurice is wat sfeervoller en lekker goedkoop.

4. Plagne Bellecôte, Belle Plagne en de andere dorpen in het skigebied La Plagne

De meest bekende dorpen binnen het skigebied La Plagne zijn Belle Plagne en Plagne Bellecôte. Belle Plagne ligt op een hoogte van ongeveer 2000 meter centraal in het skigebied van La Plagne. Met de sneeuwzekerheid zit het dus wel goed. Vanaf elke accommodatie kun je alle kanten op skiën of snowboarden. Je kunt direct een afdaling pakken, maar ook een van de liften nemen die je hoger het skigebied in brengen. Bijvoorbeeld de telecabine naar de gletsjer.

Belle Plagne is geen authentiek dorp, want de bouw is pas gestart in 1981. Toch is het erg gezellig en sfeervol. Denk aan houten chalets met natuursteen en appartementen in traditionele stijl. Na het skiën kun je in Belle Plagne ’s middags après-skiën in een van de gezellige barretjes of restaurantjes. Ook Plagne Bellecôte ligt middenin het skigebied van La Plagne op een hoogte van bijna 2000 meter. Het dorp is dan ook vaak bedekt met een laag sneeuw. Je kunt vanaf jouw accommodatie meteen op de piste op. Voor een lift moet je meestal nog wel een stukje lopen.

Plagne Bellecôte is een heel ander dorp dan Belle Plagne. Je vindt hier vooral betonnen gebouwen. Verre van authentiek, maar wel praktisch en niet al te duur. Andere dorpen in het skigebied La Plagne zijn:

Elk dorp heeft zo zijn eigen kenmerken.  In onderstaande tabel zijn de kenmerken van elk dorp opgenomen in het skigebied Paradiski.

Dorp Hoogte (m) Dal

afdaling

Lift Sneeuw Prijs Authentiek

dorp

Après-ski Kinderen Bereikbaar

Les Arcs

Peisey-Vallandry 1600 + + + +/- + - + +/-
Arc 2000 2000 + + + - - - - -
Arc 1800 1800 + + + +/- - + +/- +/-
Arc 1950 1950 + + + - + +/- + -
Arc 1600 1600 + + + +/- - - +/- +/-
Bourg Saint Maurice 815 - + +/- + +/- - - +

La Plagne

Plagne Centre 1970 + + + + - +/- +/- +/-
Montchavin-Les Coches 1250 + + + + + - +/- +/-
Champagny en Vanoise 1250 + + + +/- + - +/- +/-
Plagne Montalbert 1350 + + + +/- + +/- +/- +/-
Belle Plagne 2050 + + + +/- + +/- ++ +/-
Plagne Village-Soleil 2050 + + + +/- +/- - ++ +/-
Plagne Bellecôte 1930 + + + + - +/- - +/-
Plagne 1800 1800 + + + + + +/- ++ +/-
Plagne Aime 2000 2000 + + + + - - - +/-

5. Paradiski Les Arcs: geschikt voor zowel gevorderden als beginners

La Plagne is een gevarieerd skigebied rond de Roche de Mio en de Bellecôte gletsjer. In Les Arcs vormt de Aiguille Rouge de belangrijkste gletsjer met een top op meer dan 3000 meter. In het hooggebergte geniet je van brede pistes met prachtige weidse uitzichten. Daal je af naar een van de dorpen, dan glijd je heerlijk tussen de bomen en alpenweiden naar beneden. Het skigebied La Plagne is ideaal voor beginners. Meer dan de helft van de pistes zijn groen en blauw. Ook de rode pistes zijn vaak vrij gemakkelijk. Les Arcs is daarentegen een stuk uitdagender. Zelfs de blauwe pistes zijn behoorlijk stijl. Kortom, voor echte beginners is Les Arcs meestal iets te pittig.​​

In La Plagne vind je weinig steile en uitdagende pistes. Hierdoor heb je het als gevorderde vaak al snel gezien. Wel zijn de pistes op de Bellecôte gletsjer vrij pittig en absoluut aanraders voor goede skiërs en snowboarders. Het uitzicht van boven is ook zeer de moeite waard. Les Arcs heeft voor gevorderden veel meer te bieden als het gaat om pistes. Je vindt hier veel steile en uitdagende afdalingen. De zwarte piste vanaf de Aiguille Rouge is bijvoorbeeld erg fraai. Net als de Ecureuils richting Peisey-Vallandry na heftige sneeuwval. Je kunt hier heerlijk en veilig genieten van de poedersneeuw.

Voor freeriden zit je in Les Arcs wel goed. Er zijn hier veel open velden en leuke bospaadjes voor een uitstekende off-piste ervaring. Ook La Plagne is een geweldig off-piste gebied. La Plagne behoort zelfs tot de beste freeridespots van Europa. Ga wel altijd met een gids op pad voor jouw eigen veiligheid.

Freeriden kan uitstekend in La Plagne

La Plagne kent diverse vlakke stukken waar je met jouw snowboard moet lopen of op jouw ski’s moet prikken. Die vlakke stukken vind je in Les Arcs nauwelijks. De aparte skigebieden van La Plagne en Les Arcs zijn al uitstekend geschikt voor lange tochten. En met de komst van de Vanoise Express en de Paradiski skipas kun je helemaal geweldig tochten maken. Om van de ene kant van het Paradiski skigebied naar de andere kant komen en weer terug? Dat is echt wel een uitdaging. Naast skiën en snowboarden kun je in het skigebied Paradiski ook uitstekend langlaufen, rodelen en winterwandelen. Nachtskiën in Arc 1800 is ook leuk!

Nachtskiën op de verlichte piste bij Arc 1800

6. Paradiski Les Arcs: redelijk kindvriendelijk

La Plagne is zeer kindvriendelijk. Je vindt hier veel eenvoudige pistes en liften waar je gemakkelijk kunt instappen. Vrijwel elk dorp beschikt over een kinderland en andere faciliteiten voor de kleinsten. Bovendien stap je vanuit veel accommodaties zo de piste op. Oudere kinderen kunnen prima zelfstandig het skigebied verkennen. Vooral de dorpen Belle Plagne, Plagne Village-Soleil en Plagne 1800 zijn zeer kindvriendelijk. De dorpen Plagne Bellecôte en Plagne Aime 2000 zijn het minst geschikt voor kinderen.

Les Arcs is een nogal pittig skigebied en minder kindvriendelijk dan La Plagne. Peisey-Vallandry is daarentegen een echt familiedorp met een kinderland en diverse mooie oefenpistes voor kinderen. Ook veel accommodaties in het dorp zijn gericht op families met kinderen. Arc 1950 staat tevens bekend als een kindvriendelijk dorp. Arc 1800 is redelijk geschikt voor kinderen door de lage ligging. Wel is het hier vaak vrij druk. Met kinderen kun je beter niet naar Arc 2000 of Bourg Saint Maurice. Zelfstandig op avontuur in het skigebied Les Arcs is niet echt een goede optie voor kinderen.

7. Paradiski Les Arcs: zeer sneeuwzeker

De skigebieden Les Arcs en La Plagne liggen beiden zeer hoog. De hoogste toppen reiken tot boven de 3000 meter, er zijn meerdere gletsjers en zo’n 70 % van de pistes liggen boven de 2000 meter. Het zal je dan ook niet verbazen dat Paradiski erg sneeuwzeker is. In de lagere delen van het gebied worden sneeuwkanonnen ingezet wanneer dat nodig is.Door de gunstige ligging is de sneeuwkwaliteit in Les Arcs vaak iets beter dan in La Plagne. De dorpen in Les Arcs en La Plagne liggen op flinke hoogte en zijn regelmatig voorzien van een witte deken.

Je kunt in dit skigebied het beste terecht tussen half december en half maart. Dan is de sneeuwkwaliteit optimaal. Echter ook eerder en later in het seizoen kun je nog prima skiën of snowboarden in Les Arcs en La Plagne.

8. Après-ski mogelijkheden in skigebied Paradiski  

Het skigebied Paradiski staat niet bekend vanwege de vele après-ski mogelijkheden. Zeker in La Plagne is het karig op après-ski gebied. Les Arcs kent wat meer après-ski. De après-ski in Plagne Centre, Plagne Montalbert, Belle Plagne, Plagne Bellecôte en Plagne 1800 bestaat uit gezellig ergens wat drinken aan het einde van de dag. Echt los gaat het niet in La Plagne. In de avonden is het overal rustig. De andere dorpen in La Plagne kennen helemaal geen après-ski.

In Les Arcs kun je voor après-ski het beste terecht in Arc 1800 en Arc 1950. In de andere dorpen in Les Arcs vind je vrijwel geen après-ski. In Arc 1950 kan het best gezellig worden. Reken niet op een hossende menigte of meezingers. De après-ski komt neer op gezellig wat drinken in een winterse sfeer. Arc 1800 is veruit het gezelligste dorp als het gaat om après-ski. Leuke en gezellige barretjes en een vrolijke en feestelijke sfeer. Het is niet super bruisend zoals in Val Thorens of Oostenrijk. Toch kun je je in Arc 18000 ’s middags en ’s avonds prima vermaken. Bijvoorbeeld in het Ambiente Café.

9. Ski- en snowboardlessen in skigebied Paradiski

Wil je graag beter leren skiën of snowboarden in La Plagne of Les Arcs? In het skigebied Paradiski vind je verschillende skischolen waar je lessen kunt boeken. Eventueel kan dit ook al in Nederland. Dan weet je zeker dat er een plekje voor je is. De skischolen bieden groepslessen en privélessen voor kinderen en volwassenen. De prijzen variëren per skischool en per dorp. Reken voor een groepsles op een bedrag tussen 150 en 200 euro voor 4 lesdagen van 4 uur. Dit tarief geldt zowel voor kinderen als volwassenen. Privélessen zijn een stuk duurder (>200 euro voor 4 lesuren).

10. Lunchen op de Franse pistes

Op de pistes in het skigebied Paradiski kun je goed eten en drinken. De meeste restaurants zijn gezellig en de maaltijden prima. Je vindt in het gebied kleine eettentjes, maar zeker ook grote restaurants waar je flink kunt bunkeren. Bestel een eenvoudige croque-monsieur of tartiflette, ga gezellig uitgebreid kaasfonduen of kies voor een zoete crêpe of tarte tartin. Het kan allemaal op de Franse pistes. De prijzen variëren sterk tussen normaal en soms veel te hoog. Zeker drankjes zijn niet goedkoop. Reken voor een lunch op de piste tussen de 5 en 25 euro per persoon.  

Voor een chique lunch kun je uitstekend terecht in Le Savoy in Arc 2000. In La Plagne is het traditionele bergrestaurant Le Forperet in Plagne Montalbert bijvoorbeeld een aanrader.

11. Paradiski Les Arcs: accommodaties, prijsniveau en drukte

Appartementen, chalets, hotels. Er zijn diverse accommodaties te vinden in Les Arcs en La Plagne. De stijl verschilt wel behoorlijk. Van strakke betonbouw tot sfeervolle chalets en hotels en appartementencomplexen in traditionele stijl. Aan de verschillende accommodaties hangen verschillende prijskaartjes. De meeste dorpen liggen direct aan de pistes. In Belle Plagne kun je overnachten in een modern chalet of mooi appartement. Peisey-Vallandry kent mooie chalets, net als kleine hotels en fraaie appartementencomplexen. Andere sfeervolle dorpen zijn Champagny en Vanoise en Plagne Village Soleil.

Andere dorpjes, zoals Plagne Centre, Plagne Bellecôte, Plagne Aime 2000, Arc 1600, Arc 1800 en Arc 2000 bestaan voornamelijk uit betonbouw. Paradiski is zeker geen budgetbestemming. De individuele skipassen en de Paradiski skipas zijn behoorlijk aan de prijs. Daar krijg je dan wel veel goede wintersportmogelijkheden voor terug. En een goede sneeuwzekerheid. Je kunt wel vaak prima pakketreizen met korting vinden. De prijzen voor het eten zijn gemiddeld tot hoog.

Ook voor veel accommodaties moet je vaak wat dieper in de buidel tasten dan in andere Franse wintersportgebieden. Vooral in Arc 2000, Belle Plagne en Arc 1950 is een chalet, appartement of hotelkamer behoorlijk aan de prijs. In Bourg Saint-Maurice vind je de meeste accomodaties.

De goedkoopste opties zijn:

De overige dorpen zitten hier wat betreft prijs tussenin. Het kan erg druk kan zijn in Paradiski. In de verschillende dorpen zijn meer dan 100.000 slaapplaatsen te boeken. De liften zijn modern en de wachttijden vallen over het algemeen mee. Wel is het op sommige pistes dringen geblazen. Zeker tijdens vakantieperiodes.

12. Paradiski Les Arcs: bereikbaarheid

Om het skigebied van La Plagne te bereiken rijd je via de snelweg tot Albertville. Daarna pak je de Route National tot Aime en volg je de borden tot jouw bestemming. De meeste dorpen zijn prima te bereiken. Naar sommige dorpjes, zoals Peisey-Vallandry, Arc 2000 en Arc 1950, moet je een klim maken via een bergweg. Zoals je op de kaart kunt zien ligt een ander populair skigebied vlakbij: Tignis Val-d'isere.

In de winter kan het flink sneeuwen in Frankrijk. Winterbanden en sneeuwkettingen zijn daarom een must. Let ook op dat het op wisseldagen en tijdens vakantieperiodes druk kan zijn op de weg. Zeker na hevige sneeuwval. Je kunt ook met de trein of per vliegtuig op wintersport naar Paradiski. Met de Thalys en een aansluitende bus-transfer ben je binnen 10 uur op de plaats van bestemming. Bekijk de reismogelijkheden via de site van NS Internationaal. Vliegen kan op Chambéry. Je bent dan nog wel zeker 2 uur onderweg met de taxi naar het skigebied.

13. Wintersport aandachtspunten

 • Boek op tijd: Wacht niet te lang met boeken. Les Arcs en La Plagne zijn populaire skigebieden en de accommodaties zitten snel vol. Zeker tijdens vakantieperiodes.
 • Reisverzekering: Wintersporten is niet geheel zonder risico’s. Regel daarom een goede reisverzekering.
 • Skipas inclusief: Er zijn reisorganisaties, zoals TUI, waarbij de skipas inbegrepen is bij de prijs. Het is verstandig om hierop te letten. De skipas is namelijk best duur. Let ook op dat bij veel pakketreizen alleen de skipas van het deelgebied waar je geboekt hebt inbegrepen is.
 • Accommodatie: Bedenk wat je wilt qua accommodatie. Wat wil je uitgeven aan de skivakantie? Zoek je graag de rust op of houd je wel van après-ski. Lekker op een eigen hotelkamer of met de hele familie in een appartement. Wil je vooral in Les Arcs of La Plagne skiën of maak je graag gebruik van de mogelijkheden van de overkoepelende Paradiski skipas?
 • Vergeet de volgende spullen niet: skipak, skibril, handschoenen, skipully’s, thermo-ondergoed, helm, zonnebril, skisokken of snowboardsokken, ski’s, skistokken en skischoenen of een snowboard en snowboardschoenen & stevige wandelschoenen of sneeuwschoenen.
 • Materiaal huren: Ski’s, stokken, skischoenen, een snowboard en snowboardschoenen kun je in vrijwel alle dorpen huren en hoef je dus niet zelf aan te schaffen. De huurprijs bedraagt ongeveer 100 tot 150 euro per week per persoon.

14. Boek een wintersportvakantie naar Paradiski Les Arcs

Wintersport in het Paradiski staat voor genieten in een groot, gevarieerd en sneeuwzeker skigebied. Er is hier voor zowel kinderen, beginners als gevorderden van alles te beleven. Houd je van wintersport in Frankrijk, dan moet je dit skigebied echt een keer bezoeken. Ook in de zomer is het trouwens een fraai gebied. Er zijn diverse stoeltjesliften open in de zomerperiode om je naar een bergtop te brengen.

Lees meer Wintersport gidsen...


Top 1 Wintersport Aanbieders naar Paradiski, Frankrijk

Vakanties van Bungalow.Net in Paradiski, Frankrijk

Wintersport Aanbiedingen Paradiski, Frankrijk

Residence CGH L'Orée des Cimes
Vanaf€896

Vallandry, Frankrijk

Residence CGH L'Oree des Cimes ligt boven aan de rand van het centrum van Vallandry. De stoeltjeslift Grizzly begint voor de deur. De grote Vanoise Express, die je snel naar het skigebied La Plagne brengt, ligt slechts op 50 meter. Het is een appartementencomplex verdeeld over 5 grote chalets, die geheel uit hout zijn opgetrokken. De appartementen zijn ruim, smaakvol ingericht en voorzien van alle comfort. Er is een uitgebreide wellness in het hoofdgebouw met een verwarmd zwembad, sauna, hammam, whirlpool en fitness, waar je gratis gebruik van mag maken. Wil je iets meer ontspanning? Laat je eens masseren in de 'Ô des Cimes'.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
CGH Les Alpages de Champagny
Vanaf€604

Champagny En Vanoise, Frankrijk

Deze residence van de keten CGH biedt een schitterend uitzicht op Champagny, aan de zuidelijke kant van La Plagne, dat je snel en gemakkelijk bereikt met de kabellift. Vanaf de residence brengt de gratis skibus je naar het centrum en de skiliften. Geniet hier van rust en comfort. Een heerlijke wellness met binnenbad, sauna en hammam staat tot je beschikking. Of relax helemaal en neem een massage. Even nagenieten bij de open haard in de lounge. De broodjes voor de volgende ochtend al besteld.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Les Chalets de Wengen
Vanaf€466

Les Coches, Frankrijk

Les Chalets de Wengen zijn gebouwd in de stijl van de Savoie met veel hout en steen en zijn gelegen in Les Coches. Appartementen hebben een tv, een balkon, een wellnesscentrum met overdekt zwembad. Verder is er een overdekte parkin alle ingrediënten voor een geslaagd verblijf. De residentie in de typische streekstijl ligt op circa 150 meter van de stoeltjeslift 'Plan-Bois' die je brengt naar de 'Vanoise Express', de kabelbaan die La Plagne met Les Arcs verbindt. Lekker lange tochten maken. Les Coches heeft de label 'Famille Plus', het nationale toeristische keurmerk in Frankrijk dat aangeeft dat de plaats uiterst geschikt is voor gezinnen met kinderen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Arc 1950 Le Village 2p4p Classic

Bourg Saint Maurice, Frankrijk

Appartement 1 slaapkamer 4 personen - Klassiek Oppervlakte: : ongeveer 36 m² Accommodatie : 1 woonkamer, 1 slaapkamer, 1 keukenhoek, 1 badkamer en 1 wc. Slaapkamers: : 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden Badkamer: : 1 bad en 1 afzonderlijke wc. Woonkamer: : 1 slaapbank (2 slaapplaatsen). Keuken: : Keukenhoek die aan de woonkamer grenst. Uitrusting / Premium comfort level Bad of douche Balkon of terras Individuele kluis (gratis) Dekbed Volledig ingerichte keuken Keramische kookplaat Traditionele oven of magnetron Tuinmeubilair Koelkast Föhn Aparte wc Televisie met nationale en internationale zendersAttentie; kinderen jonger dan zes jaar slapen niet op het bovenste bed van het stapelbed, wet no. 95 949 of 25/08/1995.Van deze woning zijn een beperkt aantal units aanwezig die rolstoeltoegankelijk zijn en/of aanpassingen hebben voor minder validen. Neemt u contact met ons op voor de exacte aanpassingen en of deze aansluiten bij uw behoeften. U kunt deze voorkeur op aanvraag reserveren op basis van beschikbaarheid.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Arc 1950 Le Village 2p4p Superior

Bourg Saint Maurice, Frankrijk

Appartement 1 slaapkamer 4 personen - Ruimte Oppervlakte: : ongeveer 46 m² Accommodatie : 1 woonkamer, 1 slaapkamer, 1 keukenhoek, 1 badkamer en 1 wc. Slaapkamers: : 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden. Badkamer: : 1 bad en 1 afzonderlijke wc. Woonkamer: : 1 slaapbank (2 slaapplaatsen). Keuken: : Keukenhoek die aan de woonkamer grenst. Overige informatie: : Ruimer appartement.Uitrusting / Premium comfort level Bad of douche Balkon of terras Individuele kluis (gratis) Dekbed Volledig ingerichte keuken Keramische kookplaat Traditionele oven of magnetron Tuinmeubilair Koelkast Föhn Aparte wc Televisie met nationale en internationale zendersAttentie; kinderen jonger dan zes jaar slapen niet op het bovenste bed van het stapelbed, wet no. 95 949 of 25/08/1995.Van deze woning zijn een beperkt aantal units aanwezig die rolstoeltoegankelijk zijn en/of aanpassingen hebben voor minder validen. Neemt u contact met ons op voor de exacte aanpassingen en of deze aansluiten bij uw behoeften. U kunt deze voorkeur op aanvraag reserveren op basis van beschikbaarheid.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Arc 1950 Le Village 4p8p Superior

Bourg Saint Maurice, Frankrijk

Appartement 3 slaapkamers 8 personen - Ruimte Oppervlakte: : ongeveer 75 m² Accommodatie : 1 woonkamer, 3 slaapkamers, 1 keukenhoek en 2 badkamers met 2 wc's. Slaapkamers: : 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden. Badkamer: : 1 douche, 1 bad en 2 wc's. Woonkamer: : 1 slaapbank (2 slaapplaatsen). Keuken: : Keukenhoek die aan de woonkamer grenst. Overige informatie: : Sommige appartementen zijn duplex Ruimer appartement uitgerust met professioneel Espresso® koffiezetapparaat, professionele capsules worden verkocht bij de receptie. Uitrusting / Premium comfort level Bad of douche Balkon of terras Individuele kluis (gratis) Dekbed Volledig ingerichte keuken Keramische kookplaat Traditionele oven of magnetron Tuinmeubilair Koelkast Föhn Aparte wc Televisie met nationale en internationale zendersAttentie; kinderen jonger dan zes jaar slapen niet op het bovenste bed van het stapelbed, wet no. 95 949 of 25/08/1995.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Les Alpages de Chantel 2p 3

Bourg Saint Maurice, Frankrijk

Appartement 1 slaapkamer 3 personenOppervlakte: : ongeveer 24 m²Accommodatie :1 woonkamer, 1 slaapkamer, 1 keukenhoek, 1 badkamer en 1 wc.Slaapkamers: :1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden.Badkamer: :1 douche of 1 bad en 1 wc.Woonkamer: :1 slaapbank of 1 slaapbank.Keuken: :Keukenhoek die aan de woonkamer grenst.Overige informatie: :Opmerkin 1 extra slaapplaats. 3 appartementen hebben geen balkon.UitrustingStofzuigerBadKoffiezetapparaatIndividuele kluis (betalend)DekbedVolledig ingerichte keukenKeramische kookplaatOvenBroodroosterAfzuigkapVaatwasserVeel bergruimteKoelkastFöhnHanddoekendrogerTelefoon met directe telefoonlijnAparte wcTelevisie met nationale en internationale zendersVan deze woning zijn een beperkt aantal units aanwezig die rolstoeltoegankelijk zijn en/of aanpassingen hebben voor minder validen. Neemt u contact met ons op voor de exacte aanpassingen en of deze aansluiten bij uw behoeften. U kunt deze voorkeur op aanvraag reserveren op basis van beschikbaarheid.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Les Alpages de Chantel 2p 5

Bourg Saint Maurice, Frankrijk

Appartement 1 slaapkamer 5 personenOppervlakte: : 32 tot 40 m²Accommodatie :1 woonkamer, 1 slaaphoek, 1 slaapkamer, 1 keukenhoek, 1 badkamer en 1 wc.Slaapkamers: :1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden.Badkamer: :1 douche of 1 bad en 1 wc.Woonkamer: :1 slaapbank en 1 slaaphoek met stapelbed.Keuken: :Keukenhoek die aan de woonkamer grenst.UitrustingStofzuigerBadKoffiezetapparaatIndividuele kluis (betalend)DekbedVolledig ingerichte keukenKeramische kookplaatOvenBroodroosterAfzuigkapVaatwasserVeel bergruimteKoelkastFöhnHanddoekendrogerTelefoon met directe telefoonlijnAparte wcTelevisie met nationale en internationale zenders

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Les Alpages de Chantel 3p 6 Space

Bourg Saint Maurice, Frankrijk

Appartement 2 slaapkamers 6 personen - RuimteOppervlakte: : 42 tot 60 m²Accommodatie :1 woonkamer, 2 slaapkamers, 1 keukenhoek, 1 badkamer en 1 wc.Slaapkamers: :2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbeddenBadkamer: :1 douche of 1 bad en 1 wc.Woonkamer: :1 slaapbank met 1 uitschuifbed (aanbevolen voor kinderen).Keuken: :Keukenhoek die aan de woonkamer grenst.Overige informatie: :Ruimer appartement uitgerust met professioneel Nespresso® apparaat, caps te verkrijgen bij de receptie.UitrustingStofzuigerBadKoffiezetapparaatIndividuele kluis (betalend)DekbedVolledig ingerichte keukenKeramische kookplaatOvenBroodroosterAfzuigkapVaatwasserVeel bergruimteKoelkastFöhnHanddoekendrogerTelefoon met directe telefoonlijnAparte wcTelevisie met nationale en internationale zenders

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Les Alpages de Chantel 4p 7 Classic

Bourg Saint Maurice, Frankrijk

Appartement 3 slaapkamers 7 personen - KlassiekOppervlakte: : 44 tot 55 m²Accommodatie :1 woonkamer, 3 slaapkamers, 1 keukenhoek, 2 badkamers en 1 wc.Slaapkamers: :3 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden of 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden en 1 slaapkamer met stapelbed.Badkamer: :1 douche, 1 bad en 2 wc's.Woonkamer: :1 slaapbank.Keuken: :Keukenhoek die aan de woonkamer grenst.Overige informatie: :Sommige appartementen hebben een tussenverdieping.UitrustingStofzuigerBadKoffiezetapparaatIndividuele kluis (betalend)DekbedVolledig ingerichte keukenKeramische kookplaatOvenBroodroosterAfzuigkapVaatwasserVeel bergruimteKoelkastFöhnHanddoekendrogerTelefoon met directe telefoonlijnAparte wcTelevisie met nationale en internationale zenders

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Arc 1950 Le Village 3p6p Classic

Bourg Saint Maurice, Frankrijk

Appartement 2 slaapkamers 6 personen - Klassiek Oppervlakte: : ongeveer 51 m² Accommodatie : 1 woonkamer, 2 slaapkamers, 1 keukenhoek en 2 badkamers met 2 wc's. Slaapkamers: : 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Badkamer: : 1 douche, 1 bad en 2 wc's. Woonkamer: : 1 slaapbank (2 slaapplaatsen). Keuken: : Keukenhoek die aan de woonkamer grenst. Overige informatie: : Sommige appartementen zijn duplex Uitrusting / Premium comfort levelBad of douche Balkon of terras Individuele kluis (gratis) Dekbed Volledig ingerichte keuken Keramische kookplaat Traditionele oven of magnetron Tuinmeubilair Koelkast Föhn Aparte wc Televisie met nationale en internationale zendersAttentie; kinderen jonger dan zes jaar slapen niet op het bovenste bed van het stapelbed, wet no. 95 949 of 25/08/1995.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Arc 1950 Le Village 5p10p Superior

Bourg Saint Maurice, Frankrijk

Appartement 4 slaapkamers 10 personen - Ruimte Oppervlakte: : van 88 tot 105 m² Accommodatie : 1 woonkamer, 4 slaapkamers, 1 keukenhoek en 3 badkamers met 3 wc's. Slaapkamers: : 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 3 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden. Badkamer: : 2 douches, 1 ligbad en 3 wc's. Woonkamer: : 1 slaapbank (2 slaapplaatsen). Keuken: : Keukenhoek die aan de woonkamer grenst. Overige informatie: : Appartement uitgerust met professioneel Nespresso®-koffiezetapparaat, professionele capsules worden verkocht bij de receptie. Uitrusting / Premium comfort level Bad of douche Balkon of terras Individuele kluis (gratis) Dekbed Volledig ingerichte keuken Keramische kookplaat Traditionele oven of magnetron Tuinmeubilair Koelkast Föhn Aparte wc Televisie met nationale en internationale zendersAttentie; kinderen jonger dan zes jaar slapen niet op het bovenste bed van het stapelbed, wet no. 95 949 of 25/08/1995.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Le Belmont 3p 5/6p.

Bourg Saint Maurice, Frankrijk

Appartement 2 slaapkamers 5/6 pers.Oppervlakte: :     Ongeveer 55 m²Accommodatie :     Compleet ingerichte kitchenette (vier keramische kookplaten, ijskast, oven, afwasmachine, koffiezetapparaat). Badkamer. Afzonderlijk toilet. Telefoon (tegen betaling). Televisie. Internet via Wifi (tegen betaling). Stofzuiger. Balkon. Woonkamer met een éénpersoonsbedbank + één uitschuifbed. Één slaapkamer met een tweepersoonsbed. Een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. Let op: extra douche met toilet.Slaapkamers: :     slaapkamer met tweepersoonsbed 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbeddenBadkamer: :     1 badkamer + 1 doucheruimte met wcWoonkamer: :     Woonkamer met eenpersoonsslaapbank + uitschuifbed Uw accommodatie is voorzien van:    Stofzuiger    Bad    Balkon of terras    Waterkoker    Koffiezetapparaat    Individuele kluis (betalend)    Dekbed    Volledig ingerichte keuken    Keramische kookplaat    Vaatwasser    Magnetron    Koelkast    Handdoekendroger    Telefoon met directe telefoonlijn    Aparte wc    Televisie met nationale en internationale zenders    Wifi in de appartementen (toeslag)Opmerkin stapelbedden zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar Decreet nr. 95 949 van 25/08/1995.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Les Alpages de Chantel 3p 5 Classic

Bourg Saint Maurice, Frankrijk

Appartement 2 slaapkamers 5 personen - KlassiekOppervlakte: : 33 tot 42 m²Accommodatie :1 woonkamer, 2 slaapkamers, 1 keukenhoek, 1 badkamer en 1 wc.Slaapkamers: :2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbeddenBadkamer: :1 douche of 1 bad en 1 wc.Woonkamer: :1 slaapbank (2 slaapplaatsen).Keuken: :Keukenhoek die aan de woonkamer grenst.UitrustingStofzuigerBadKoffiezetapparaatIndividuele kluis (betalend)DekbedVolledig ingerichte keukenKeramische kookplaatOvenBroodroosterAfzuigkapVaatwasserVeel bergruimteKoelkastFöhnHanddoekendrogerTelefoon met directe telefoonlijnAparte wcTelevisie met nationale en internationale zenders

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Arc 1950 Le Village 3p6p Superior

Bourg Saint Maurice, Frankrijk

Appartement 2 slaapkamers 6 personen - Ruimte Oppervlakte: : ongeveer 62 m² Accommodatie : 1 woonkamer, 2 slaapkamers, 1 keukenhoek en 2 badkamers met 2 wc's. Slaapkamers: : 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Badkamer: : 1 douche, 1 bad en 2 wc's. Woonkamer: : 1 slaapbank (2 slaapplaatsen). Keuken: : Keukenhoek die aan de woonkamer grenst. Uitrusting / Premium comfort levelBad of doucheBalkon of terras Individuele kluis (gratis) Dekbed Volledig ingerichte keuken Keramische kookplaat Traditionele oven of magnetron Tuinmeubilair Koelkast Föhn Aparte wc Televisie met nationale en internationale zendersAttentie; kinderen jonger dan zes jaar slapen niet op het bovenste bed van het stapelbed, wet no. 95 949 of 25/08/1995.Van deze woning zijn een beperkt aantal units aanwezig die rolstoeltoegankelijk zijn en/of aanpassingen hebben voor minder validen. Neemt u contact met ons op voor de exacte aanpassingen en of deze aansluiten bij uw behoeften. U kunt deze voorkeur op aanvraag reserveren op basis van beschikbaarheid.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Arc 1950 Le Village 4p8p Classic

Bourg Saint Maurice, Frankrijk

Appartement 3 slaapkamers 8 personen - Klassiek Oppervlakte: : 65 m² Accommodatie : 1 woonkamer, 3 slaapkamers, 1 keukenhoek, 2 badkamers en 1 wc. Slaapkamers: : 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden. Badkamer: : 1 douche, 1 bad en 2 wc's. Woonkamer: : 1 slaapbank (2 slaapplaatsen). Keuken: : Keukenhoek die aan de woonkamer grenst. Uitrusting / Premium comfort level Bad of douche Balkon of terras Individuele kluis (gratis) Dekbed Volledig ingerichte keuken Keramische kookplaat Traditionele oven of magnetron Tuinmeubilair Koelkast Föhn Aparte wc Televisie met nationale en internationale zendersAttentie; kinderen jonger dan zes jaar slapen niet op het bovenste bed van het stapelbed, wet no. 95 949 of 25/08/1995.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag

Wat zou jij verbeteren aan deze pagina?