Wintersport Frankrijk Les Deux Alpes

Wintersport Les Deux Alpes: De Ultieme Gids

Wintersport Aanbiedingen

Bekijk 193 wintersport naar Les Deux Alpes, Frankrijk.

bekijken

Les Deux Alpes uitzicht sneeuw bergen

Les Deux Alpes, een mooi skigebied met veel off-piste mogelijkheden. Les Deux Alpes is een groot en populair skigebied in het oosten van Frankrijk. Je vindt er verschillende eenvoudige en uitdagende pistes. De sneeuwzekerheid is hoog en op de gletsjer kun je zelfs tot in het begin van de zomer skiën of snowboarden. Ook de après-ski is erg gezellig in Les Deux Alpes. De eenvoudige blauwe pistes liggen wat hoger op de berg en de dalafdalingen zijn behoorlijk pittig. In het verleden was het gebied daarom vooral gericht op gevorderden. Met de komst van een nieuwe blauwe dalafdaling 2015 is Les Deux Alpes ineens een stuk aantrekkelijker geworden voor beginners.

Vooral freeriders kunnen hun geluk op in Les Deux Alpes. Er zijn schitterende off-piste mogelijkheden. Zeker als je met de pistebully de oversteek maakt naar La Grave – La Meije: een waar paradijs voor freeriders. Ook freestylen kan uitstekend in Les Deux Alpes. Les Deux Alpes staat verder te boek als een goedkoop skigebied. Met name de accommodaties zijn veelal goedkoper dan in veel andere wintersportgebieden in Frankrijk.

1. Les Deux Alpes: kenmerken, ligging, pistekaart & dorpen

Het skigebied Les Deux Alpes bevindt zich rondom het dorp met dezelfde naam: Les Deux Alpes. Het is een van de grootste skigebieden van Frankrijk met 200 pistekilometers. Hoewel het gebied zich vooral richt op gevorderden, is er ook voor beginners voldoende te beleven. Met de skipas heb je toegang tot al deze 200 pistekilometers. Daarnaast kun je ook een bezoek brengen aan het skigebied van La Grave – La Meije met 2 blauwe pistes. Je leest het goed, slechts 2 blauwe pistes. Voor de pistes moet je dan ook niet in La Grave – La Meije zijn. Het is namelijk een off-piste walhalla voor de professionele freerider.  

De kenmerken van Les Deux Alpes zijn opgenomen in onderstaande tabel. Hier vind je tevens de prijs voor de skipas en de pistekaart van het skigebied Les Deux Alpes. In het laagseizoen is de skipas voor Les Deux Alpes goedkoper. Ook voor families, studenten en senioren gelden gereduceerde tarieven voor de Les Deux Alpes skipas. Kinderen t/m 4 jaar skiën gratis. Net als senioren boven de 72 jaar.

Les Deux Alpes

Les Deux AlpesFrankrijk

Jouw voorkeuren100%
  30 km   80 km   56 km   34 km
Totaal kilometer pistes
200 km
Afstand vanaf utrecht
1.070 km
Reistijd vanaf vliegveld
90 min.
Laagste punt - Hoogste punt
1.300 tot 3.560 m
 • Beginners
 • Gevorderden
 • Sneeuwzekerheid hoogseizoen
 • Sneeuwzekerheid laagseizoen
 • Kindvriendelijkheid
 • Après-ski
skipas 6 dagen250 €lees gids
bekijk vakanties

Kenmerken skigebied Les Deux Alpes

Hoogste punt 3560 meter
Laagste punt 1300 meter
Totaal kilometer pistes 200
Groene pistes 30 kilometer
Blauwe pistes 80 kilometer
Rode pistes 56 kilometer
Zwarte pistes 34 kilometer
Dorpen Les Deux Alpes, Vénosc,

Mont de Lans

Sneeuwzekerheid Zeer hoog
Après-ski mogelijkheden Les Deux Alpes Zeer goed
Kindvriendelijkheid Matig
Mogelijkheden voor beginners Matig
Mogelijkheden voor gevorderden Goed
Kosten skipas (6 dagen) in 2020 € 265
Kosten skiles (4 dagen x 4 uur) € 150 – € 220
Kosten lunch op de piste € 5 – € 25
Beste reisperiode December t/m maart
Reistijd vanaf vliegveld Grenoble 1 uur en 30 minuten
Afstand tot Utrecht Ongeveer 1070 kilometer
Pistekaarten Pistekaart Les Deux Alpes

2. Les Deux Alpes, Vénosc en Mont de Lans

Veruit het belangrijkste en grootste dorp van het skigebied is Les Deux Alpes. Twee andere kleine dorpen zijn Vénosc en Mont de Lans. Les Deux Alpes vormt de basis van het skigebied op een hoogte van ongeveer 1650 meter. Het skigebied loopt in ongeveer één lijn vanaf het dorp tot de hoogste top op 3560 meter. Daartussen bevinden zich alle pistes. Er zijn verschillende liften die je het skigebied in brengen. Via een van de dalafdalingen kom je aan het einde van de dag weer beneden.

Les Deux Alpes is duidelijk een wintersportdorp. Een vrij drukke doorgaande weg, veel parkeerplaatsen, grote appartementencomplexen en hotels. Echt authentiek is het dorp niet. Wel is de après-ski in Les Deux Alpes erg gezellig. Vénosc en Mont de Lans zijn een stuk authentieker en sfeervoller. En heerlijk rustig. Beide zijn typische bergdorpjes met een fijne zonnige ligging. Met een lift bereik je vanaf de dorpen het skigebied. Via een rode dalafdaling kom je weer terug bij Mont de Lans. Er loopt geen dalafdaling naar Vénosc.

In onderstaande tabel zijn de kenmerken van elk dorp opgenomen.

Dorp Hoogte (m) Dalafdaling Lift Sneeuw Prijs Authentiek dorp Après-ski Kind Bereikbaar
Les Deux Alpes 1650 + + ++ + +/- ++ +/- -
Vénosc 1000 - + + + + +/- - +/-
Mont de Lans 1250 + + + + + - - +/-

3. Les Deux Alpes: veel pistekilometersen freestyle mogelijkheden

Les Deux Alpes is een compact skigebied met behoorlijk wat pistekilometers. Het gebied slingert rond een aantal hoge bergtoppen. Op het hoogste punt, de Dôme de la Lauze vind je een gletsjer. Hier is de sneeuwzekerheid het gehele wintersportseizoen zeer goed. Les Deux Alpes is een van de gebieden in Frankrijk die geschikt zijn voor zomerski. Het skigebied is niet bij uitstek geschikt voor beginners. De meeste eenvoudige pistes liggen namelijk hoog op de berg. De Signal 1 op de gletsjer is bijvoorbeeld een mooie blauwe piste. Direct boven het dorp vind je vooral pittige pistes. De hoger gelegen pistes zien wel meer zon dan de lager gelegen pistes.  

Voorheen kon je zelfs alleen via een vlak groen pad of een steile ijzige zwarte piste afdalen naar het dorp Les Deux Alpes. Gelukkig loopt er sinds 2015 wel een gemakkelijke blauwe afdaling naar beneden. Hierdoor is het skigebied ineens een stuk vriendelijker voor beginners. De verbindingspaden vormen een aandachtspunt als je van helemaal boven naar beneden skiet of snowboard. Deze verbindingspaden zijn soms behoorlijk vlak. Verstandig dus om zo veel mogelijk vaart te maken richting zo’n pad.  

In het skigebied Les Deux Alpes is het prima vertoeven voor gevorderden. Een mooi hoogteverschil en diverse steile pistes. De mooiste pistes vind je net boven het dorp. De Bellecombes is een zwarte piste die je als gevorderde echt moet opzoeken. Zeker als er verse sneeuw gevallen is. Vanwege het hellingspercentage is het wel oppassen geblazen bij langdurige hevige sneeuwval. Blijf daarom weg van de piste als deze gesloten is vanwege lawinegevaar.

De Bellecombes is een must-do voor elke gevorderde skiër of snowboarder

Les Deux Alpes is een prachtig off-piste en freeride gebied. Je vindt in dit skigebied verschillende mooie hellingen buiten de pistes. Op de Dôme de la Lauze kun je met een pistebully de oversteek maken naar het skigebied La Grave – La Meije. Dit is een waar off-piste paradijs voor elke freerider. Let op dat je alleen de oversteek maakt als je ruime ervaring hebt met off-piste skiën. Anders kan het gebied erg gevaarlijk zijn. Wil je echt op avontuur in La Grave – La Meije? Zorg dan voor een ervaren gids.

Voor lange tochten en veel variatie is het skigebied van Les Deux Alpes niet bijzonder geschikt. Dit heeft te maken met de lijnvorm van het gebied. Het skigebied loopt grofweg in één lijn van Les Deux Alpes tot aan de gletsjer. Les Deux Alpes is een begrip op gebied van freestylen. De freestyle parken en boardercross-parcours zijn beroemd. Bij veel sneeuwval kun je terecht op de lagere hellingen. Bij weinig sneeuwval vind je de freestyle faciliteiten op de gletsjer.  

Les Deux Alpes is een begrip onder freestylers

Naast skiën en snowboarden kun je in het skigebied ook ijsklimmen, winterwandelen, langlaufen en rodelen. Tip: Ga een keer nachtskiën op de verlichte piste of bezoek La Grotte de Glace!

4. Les Deux Alpes: niet erg kindvriendelijk

Les Deux Alpes behoort niet tot de meest kindvriendelijke skigebieden van Frankrijk. Voor de allerkleinsten zijn er wel faciliteiten. Jonge kinderen kunnen terecht op de pistes net boven het dorp Les Deux Alpes. Hier vind je een kinderland, een kinder- en babyopvang, een sneeuwspeeltuin en diverse skischolen. Zijn jouw kinderen wat ouder en hebben ze wat meer ervaring? Dan vormen veel afdalingen een behoorlijke uitdaging. Ook zelfstandig op avontuur is niet echt een goed idee. Daarnaast is ook de drukke weg in het dorp is niet prettig als je met kinderen op vakantie bent.

Vénosc is weliswaar een leuk en kleinschalig familie dorpje. Toch is het niet ideaal om hier met kinderen op wintersport te gaan. Het dorp ligt buiten het skigebied, dus je moet eerst met de auto of skibus naar Les Deux Alpes. In Mont de Lans vind je geen kinderpiste of kinderland. Bovendien is de rode dalafdaling aardig pittig. Kortom, dit dorp is geen goede keuze voor een wintersportvakantie met de kinderen dus.

5. Les Deux Alpes: zeer sneeuwzeker

Het skigebied ligt vrij hoog en is dus bijzonder sneeuwzeker. Het laagste punt in Les Deux Alpes ligt nog steeds op een behoorlijke hoogte van 1300 meter. Op lagere pistes worden sneeuwkanonnen ingezet als het nodig is. Ook de dorpen Les Deux Alpes, Vénosc en Mont de Lans liggen op flinke hoogte. Een sneeuwdeken komt hier dan ook vaak voor. De sneeuwzekerheid en sneeuwkwaliteit zijn optimaal tussen half december en half maart. Ook in april kun je nog uitstekend skiën of snowboarden in Les Deux Alpes. Op de gletsjer van Les Deux Alpes kun je zelfs tot het begin van de zomer door terecht voor zomerski!

6. Après-ski in skigebied Les Deux Alpes

Les Deux Alpes is een prima bestemming als je houdt van après-ski. Op gezellige avonden lijkt hier bijna Oostenrijk. Je komt hier veel Nederlanders en Britten tegen. De après-ski is in diverse tentjes heel feestelijk en gaat veelal gepaard met een grote hoeveelheid alcoholische drankjes en een hossende menigte. Op de berg is de Panobar een echte après-ski tip. Je kunt hier vanaf 15.30 terecht voor de gezelligheid. Dj’s zorgen voor sfeer en je hebt een schitterend uitzicht over het skigebied. En in het dal is de Umbrella Bar een aanrader.

De Panobar is een begrip in Les Deux Alpes. Zeker op nieuwjaarsdag!

Er zijn in Les Deux Alpes ook leuke wijnbarretjes en kroegjes waar je gezellig wat kunt drinken en waar het er wat rustiger aan toe gaat. Vénosc ligt buiten het skigebied en is een stuk kleiner dan Les Deux Alpes. Je vindt hier geen uitbundige après-ski. Gezellig ergens wat drinken kan wel prima. In Mont de Lans is geen après-ski te vinden.

7. Les Deux Alpes: skischolen & lessen

In Les Deux Alpes vind je diverse skischolen waar je ski- of snowboardlessen kunt boeken. Groepslessen of privélessen. De prijzen variëren per skischool. Bovendien betaal je in het hoogseizoen meer dan in het laagseizoen. Vaak kun je via een reisorganisatie een voordeelpakket boeken inclusief skilessen. Normaal gesproken liggen de kosten voor een groepsles voor volwassen of kinderen ongeveer tussen de € 150 en € 220 voor 4 lesdagen van 4 uur. Je kunt uiteraard ook kiezen voor 2,5 uur les per dag. Dan ben je goedkoper uit.

Reken voor een privéles op meer dan 200 euro per 4 uur. Een privé leraar is bijvoorbeeld een goede optie als je met een groep gaat wintersporten met hetzelfde niveau. Bij de skischolen kun je vaak ook terecht als je een gids zoekt voor een freeride-tour.

8. Lunchen op de Franse pistes bij Les Deux Alpes

In Les Deux Alpes kun je prima eten op de pistes. De restaurantjes zijn niet traditioneel, maar best gezellig. Op de menu’s staan diverse gerechten. Een flinke steak met patat bijvoorbeeld, een goed gevulde salade, crêpes, kaasfondue of tartiflette. Wat betreft kosten kun je het zo gek maken als je wilt. Reken ongeveer op een bedrag tussen de 5 en 25 euro voor een lunch op de piste. De prijzen variëren per restaurant. Aanraders zijn restaurant La Fee en restaurant Smitty’s Tavern. Bij Smitty’s kun je niet alleen prima eten, maar ook uitstekend après-skiën.

9. Les Deux Alpes:  accommodaties, prijsniveau en drukte

Les Deux Alpes staat bekend als goedkope wintersportbestemming. Winkels en restaurants kennen normale prijzen in vergelijking met andere Franse wintersportgebieden. Vaak liggen de prijzen zelfs wat lager dan normaal. Goedkope accommodaties zijn er volop te vinden. Luxere en duurdere opties heb je ook, maar hiervoor moet je wel even zoeken. Het dorp Les Deux Alpes staat bekend vanwege de spotgoedkope pakketdeals van diverse reisorganisaties. Je kunt in Les Deux Alpes overnachten in een chalet, appartement, hotel of pension.

De prijs voor de skipas is in het skigebied Les Deux Alpes normaal voor Franse begrippen. Voor 260 euro kun je 6 dagen skiën. Vénosc is zeker zo goedkoop en zelfs iets goedkoper dan Les Deux Alpes. De pakketdeals even buiten beschouwing gelaten. De accommodaties zijn uitstekend en het dorp is een stuk authentieker en charmanter dan Les Deux Alpes. De ligging is wel wat minder aan de rand van het skigebied. Er is ook geen dalafdaling, dus je moet altijd met de lift terug.

Ook in Mont de Lans kun je voor een lage prijs een fijne accommodatie boeken. Je hebt vaak wat meer leefruimte dan in Les Deux Alpes. Les Deux Alpes is groot en erg populair. Dit betekent dat het tijdens de vakanties en in weekenden erg druk kan zijn. Lange wachtrijen bij de liften in het dorp zijn niet zeldzaam. Ook elders in het gebied kan het bij de liften druk zijn. Aan het einde van de middag ziet het behoorlijk zwart op de dalafdalingen. Tip: begin lekker vroeg en eindig de skidag voordat de meute naar beneden komt.

10. Les Deux Alpes: bereikbaarheid

Het skigebied Les Deux Alpes bereik je vanuit Nederland door de snelweg te volgen tot Grenoble. Vervolgens rijd je via binnendoor wegen naar de dorpen.  Zeker op wisseldagen en bij hevige sneeuwval kan het erg druk zijn op de weg. Het laatste stuk tot Les Deux Alpes is bochtig en gaat flink omhoog. Ook naar Vénosc moet je een stuk klimmen over een bochtige binnendoorweg. De bergweg naar Vénosc is niet dezelfde als die naar Les Deux Alpes. Vaak is het richting Vénosc daarom een stuk minder druk. Mont de Lans ligt aan een D-weg en is wat makkelijker te bereiken.

Winterbanden en sneeuwkettingen zijn een must als je tijdens de wintermaanden naar Les Deux Alpes rijdt. Bij hevige sneeuwval kom je zonder sneeuwkettingen niet op jouw bestemming aan. Met de trein naar Les Deux Alpes is ook een mogelijkheid. Het dichtstbijzijnde treinstation is Grenoble. In deze stad vind je ook het dichtstbijzijnde luchthaven voor het geval je met het vliegtuig op vakantie wilt. Vanaf Grenoble is ben je nog zo’n anderhalf uur onderweg naar het skigebied.   

Er zijn verschillende organisaties die busreizen aanbieden naar Les Deux Alpes, zoals Interbus. Je stapt ergens in Nederland op en je stapt in Frankrijk bij jouw accommodatie weer uit.  

11. Aandachtspunten als je op wintersport gaat

 • Boek op tijd: Les Deux Alpes is populair. Dat betekent dat accommodaties snel volgeboekt zijn. Zeker in de kerst- en voorjaarsvakantie. Wil je op wintersport naar dit skigebied, boek dan op tijd!
 • Reisverzekering: Wintersporten is niet geheel zonder risico’s. Zorg daarom voor een reisverzekering met wintersportdekking. Mocht er iets gebeuren, dan hoef je je geen zorgen te maken over de kosten van een banaan of het ziekenhuis.   
 • Accommodaties: Er zijn voor het skigebied Les Deux Alpes vaak pakketdeals te bestellen bij diverse reisorganisaties. Je bestelt dan bijvoorbeeld een pakket inclusief accommodatie, skipas, skihuur en eventueel een busreis. Zo’n pakket kan je veel geld besparen.
 • Locatie: Denk goed na over jouw accommodatie wensen. Wil je graag overnachten in een authentiek en rustig dorp? Of mag het wel lekker bruisend en vind je traditionele bebouwing niet belangrijk. Wil je dicht bij de lift zitten of vind je het geen probleem om ’s ochtends een stukje te lopen. Kies je voor een mooie chalet in Les Deux Alpes of een goedkoop pension in Vénosc?
 • Vergeet de volgende spullen niet: skipak, skibril, handschoenen, skipully’s, thermo-ondergoed, helm, zonnebril, skisokken of snowboardsokken, ski’s, skistokken en skischoenen of een snowboard en snowboardschoenen & stevige wandelschoenen of sneeuwschoenen.
 • Materiaal huren: Ski’s, stokken, skischoenen, een snowboard en snowboardschoenen kun ook huren in het dorp bij aankomst. De huurprijs bedraagt ongeveer 100 tot 150 euro per week per persoon.

12. Boek een wintersportvakantie naar Les Deux Alpes

Les Deux Alpes is een prima skigebied voor een onvergetelijke vakantie in de sneeuw. Veel gezelligheid, mooie uitzichten, een hoge sneeuwzekerheid en waanzinnige off-piste mogelijkheden.

Lees meer Wintersport gidsen...


Wintersport Aanbiedingen Les Deux Alpes, Frankrijk

La Belle Etoile
Vanaf€754

Les Deux Alpes, Frankrijk

Familiehotel La Belle Etoile is een kleinschalig, gemoedelijke hotel met ideale ligging middenin het centrum van Les Deux Alpes. Op slechts 100 m van het hotel vind je de skilift. De kamers zijn comfortabel ingericht. Na het skiën kun je heerlijk gebruik maken van de sauna en jacuzzi van het hotel. Zodat je de volgende ochtend weer fris en fruitig op de piste staat. Een drankje bij de bar of in het gezellige centrum behoort na het diner ook nog tot de mogelijkheden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Chalet Mounier.
Vanaf€1.337

Les Deux Alpes, Frankrijk

Chalet Mounier ligt centraal in het sfeervolle landschap van Les Deux Alpes. 's Ochtends na het ontbijt stap je op de latten en sta je zo op de pistes want de chalet ligt er direct aan. Hier heb je ruime keuze uit een honderdtal pistes, op verschillende niveau's. Het zwembad en de spa van het fijne hotel Mounier biedt aan het einde van de dag de nodige rust en ontspanning.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Residence Nemea Le Hameau.
Vanaf€400

Les Deux Alpes, Frankrijk

Misschien worden de appartementen van Residence Nemea Le Hameau wel je uitvalsbasis tijdens de komende wintersport vakantie. Het dorp Les Deux Alpes ligt op loopafstand en de eerste skilift van het gelijknamige skigebied ligt op slechts 100 meter. Je rolt zo vanuit je bed de piste op. De appartementen zijn ruim en comfortabel ingericht. En met een eigen kitchenette kun je iedere avond de chef-kok in jezelf naar boven halen. Of ga het dorp in waar met tal van leuke horecagelegenheden vast ook iets te vinden is voor jullie. Het skigebied Les Deux Alpes is niet zomaar een skigebied. Het heeft enorme hoogteverschillen en een gletsjer waardoor het heel sneeuwzeker is. Je kan zelfs skiën in de zomer. De piek ligt op ca. 3560 meter wat het de hoogste pistetop van Frankrijk maakt. Toch zijn er pistes voor elk niveau. Van eenvoudige hellingen tot uitdagende zwarte pistes. Wil je een dagje wat anders doen? Er zijn diverse leuke activiteiten onder begeleiding van een gids, ijsklimmen bijvoorbeeld. Moe geworden na alle pret in de sneeuw? Duik dan het dorp in voor de après ski of ontspan in het zwembad en de sauna van Residence Nemea Le Hameau.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Chalet Prestige
Vanaf€408

Les Deux Alpes, Frankrijk

Maximaal 14 personen, 5 slaapkamers, 5 badkamers (ca. 200 m2)Chalet Prestige heeft twee verdiepingen (duplex) en ligt in het zuiden van Les Deux Alpes, tegen het centrum aan. De Diable skilift ligt op slechts 250 meter afstand van het chalet! In de directe omgeving bevinden zich verschillende restaurants, bars en winkels. Het chalet heeft zelfs een eigen zwembad (4x6 meter) en sauna! Op 20 meter afstand vind je een skibushalte.Het chalet heeft een ruime, gezellige woonkamer met televisie, houtkachel en gratis Wi-Fi. De keuken is volledig uitgerust en beschikt over o.a. een kookeiland, magnetron, vaatwasser, oven, vriezer, koelkast en raclette.Chalet Prestige beschikt over 5 slaapkamers en 5 badkamers:2 slaapkamers met 2x een 1-persoonsbed2 slaapkamers met 3x een 1-persoonsbed en balkon1 slaapkamer met een 2-persoonsbed en 2x een 1-persoonsbed op een mezzanine5 badkamers en 5 toilettenBij het chalet bevinden zich 3 privé parkeerplaatsen, op ca. 50 meter is een gratis parkeerplaats en op ca. 200 meter is tegen betaling een parkeergarage. Daarnaast beschikt het chalet over een wasmachine en droger en is er een skiberging aanwezig. Voor ontspanning kun je terecht in de sauna en het verwarmde overdekte buitenzwembad. Daarnaast is er een terras.Je verblijft hier o.b.v. logies.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Chalet Le Ponton
Vanaf€399

Les Deux Alpes, Frankrijk

Maximaal 12 personen, 5 slaapkamers, 4 badkamers (ca. 130 m2)(met privé zwembad en sauna)Chalet Le Ponton is rustig gelegen in het zuiden van Les Deux Alpes (achter Place de Vénosc). De skilift bevindt zich op ca. 350 meter afstand en het centrum op ca. 400 meter afstand. Er is een skibushalte op slechts 80 meter van het chalet. Direct naast het chalet ligt Chalet Le Soleil Levant. Deze chalets kunnen samen worden gehuurd voor maximaal 24 personen.Dit chalet bestaat uit 2 verdiepingen (duplex) en heeft een leuke, authentieke inrichting. Er is een knusse woonkamer met televisie. De eetkamer en de keuken zijn aansluitend aan de woonkamer. De keuken beschikt o.a. over een keramische kookplaat, magnetron, oven, raclette, koelkast en vaatwasser. Tevens is er in dit chalet Wi-Fi beschikbaar.Er zijn 5 slaapkamers, 4 badkamers en 3 toiletten in Chalet Le Ponton:1 slaapkamer met 2 1-persoonsbedden 2 slaapkamers met 2 1-persoonsbedden, balkon2 slaapkamers met 1-persoonsbed en een stapelbedVoor de ontspanning beschik je over een eigen verwarmd & overdekt zwembad (6x3,5m) en een sauna! Het materiaal kun je opbergen in de skiberging en op 150 meter van het chalet kun je parkeren. Daarnaast beschikt het chalet over een ruim terras en balkon.Het verblijf is op basis van logies.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Chalet Les Alpages
Vanaf€513

Les Deux Alpes, Frankrijk

Maximaal 8 personen, 3 slaapkamers, 2 badkamers (ca. 100 m2)Chalet Les Alpages bestaat uit twee woonlagen (duplex) en ligt op slechts 200 meter van het centrum met alle winkels, restaurants en bars. De eerste skilift bevindt zich op ca. 350 meter afstand. Met deze lift kun je het gehele skigebied ontdekken.Het chalet beschikt over een knusse woonkamer met televisie en houtkachel. Bovendien kun je gebruik maken van gratis Wi-Fi. De woonkamer loopt door naar de eetkamer met open keuken. De keuken beschikt over o.a. een oven, magnetron, koelkast, vriezer, keramische kookplaat, vaatwasser en raclette.Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers beschikbaar in chalet Les Alpages:2 slaapkamers met 2-persoonsbed1 slaapkamer met 2 stapelbedden voor 4 personen2 badkamers met douche en 2 toilettenJe kunt gebruik maken van de wasmachine. Het skimateriaal kun je na het skiën opbergen in de skilockers welke gelegen zijn in de skishop tegenover het chalet. Het chalet beschikt over een ruim terras (ca. 30m2) met een panoramisch uitzicht. Op ca. 50 meter van het chalet kun je je auto parkeren.Het verblijf in chalet Les Alpages is op basis van logies.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Le Pleynet
Vanaf€414

Venosc, Frankrijk

Chalet Le Pleynet is een prachtig chalet, gelegen in het vriendelijke dorpje Venosc, bij Les Deux Alpes. Vanuit Venosc ben je met de télécabine in acht minuten in Les Deux Alpes. Deze télécabine vertrekt op ca. 450 meter van het chalet. De woning is met gebruik van veel hout ingericht en beschikt over een sauna en een eigen verwarmd, overdekt zwembad. Chalet Le Pleynet ligt direct naast chalet La Lauze en beide zijn vrijwel identiek.Het chalet beschikt over drie parkeerplaatsen. LET OP: Bijgeboekt huurmateriaal dient te worden opgehaald in Les Deux Alpes.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Chalet Mountain lodge.
Vanaf€7.702

Les Deux Alpes, Frankrijk

VoorwaardenPrijs in euro's inclusief btw, per week en per chaletBorg€ 1.500,- per chalet (betaling per creditcard, cheque of contant).De borg wordt na inventarisatie op de dag van vertrek geretourneerd of per post geretourneerd.De chalets dienen in perfecte staat van netheid te worden opgeleverd. Anders worden er schoonmaakkosten in rekening gebracht.Toeristenbelasting (indicatieve prijs): vanaf 2,45€ / dag / persoon (+18 jaar)De prijs is inclusiefBeddegoedBabypakket (vooraf reserveren)Brandhout (voor de betreffende chalets): 1e set gratisEindschoonmaak *WIFI-toegangWellnessruimte (sauna&whirlpool)De kleine sportschoolDe parkeergarages: 1-plaats garage, overdekte en onoverdekte parkeerplaatsTelevisie (Canal +)* Uitgezonderd keukenhoek, schone en opgeruimde afwas, geleegde bakken, opgevouwen lakens)Optionele diensten ter plaatse te betalen:- Handdoeken:€ 9 / set- Brandhout (voor de betrokken chalets): 1 gratis kit daarna€ 20 voor de extra kitOpmerking- Huisdieren niet toegestaan In het hart van de Oisans is Les Deux Alpes een sportief, levendig skigebied met uitstekende faciliteiten, een warm klimaat dankzij de zuidelijke ligging en betrouwbare sneeuwcondities. Het resort biedt een schijnbaar eindeloze keuze aan sportieve en recreatieve activiteiten voor alle smaken en leeftijden. De ruime Chalet Mountain Lodge (300m²) in Les Deux Alpes biedt plaats aan maximaal 12 personen. Dit ideale vakantiehuis in de Isere in de Franse Alpen is als volgt verdeeld over 3 verdiepingen: - Begane grond met garage, slaapnis, wellnessruimte - Eerste verdieping met woonkamer, keuken en eethoek - Tweede verdieping met verschillende slaapkamers Tot uw beschikking : Wifi, Parkeerplaats binnen en buiten, Garage (1 plaats), Kleine fitnessruimte, Wellnessruimte : sauna en bubbelbadChalet 12 personen (ca. 300 m²)Begane grondSlaapgedeelte met 140 beddenDouche + WC met wastafelDe waskamer Garderobe gebiedWellnessruimte (sauna&whirlpool)Kleine sportruimteGarage (1 plaats)SkiruimteNiveau 1Volledig ingerichte keuken met kelderwijn en Amerikaanse koelkastEetkamer met kleine woonkamer en een pelletkachelWoonkamer met open haard, klein kantoor1 WC met wastafelTerrasLevel 2Ouderlijke suite met 160 bedden + doucheruimte en bad1 slaapkamer met 160 bed en directe toegang tot de badkamer met douche2 slaapkamers met 140 bedden1 kleine slaapkamer met stapelbed en balkon1 WC Les Deux Alpes is een dynamisch, sportief en modern skigebied in Isere in de Franse Alpen aan de ingang van de regio Oisans en het Nationaal Park Ecrins. Dankzij de ideale ligging profiteert Les Deux Alpes van de hevige sneeuwval en uitstekende skicondities van de Noordelijke Alpen, en tegelijkertijd van het warmere klimaat van de Zuidelijke Alpen met uren zonneschijn. Het staat bekend om zijn uitgestrekte skigebied, goed aangepast voor kinderen, beginners en ervaren skiërs, evenals zijn hoogwaardige, moderne skiliften en levendige après-ski-activiteiten. Het hele gezin zal genieten van entertainment en activiteiten tijdens een skivakantie in Les Deux Alpes, aangezien dit populaire Franse skigebied het label «Famille Plus Montagne» heeft gekregen, wat garant staat voor een hoog niveau van faciliteiten.Bowlingbaan, Zwembaden, Squash, Fitnessruimte, Sneeuwscootertochten, Sneeuwschoentochten, Rodelbanen, KinderopvangDorpen Venosc en Mont de LansErfgoedmuseum Chasal Lento (gebruiken en tradities van de regio Oisans)Bergcentrummuseum (Natuurlijk erfgoed), Bergbeklimmerssouvenirmuseum, IJsgrottenHet Ecrins National Park bereikbaar met de kabelbaan (5 minuten)Skigebied : Les Deux AlpesMinimale hoogte: 1250m– Maximale hoogte 3600m96 pistes, 225 km : 16 groen, 46 blauw, 22 rood, 12 zwart47 skiliftenSnowblading, carving, snowboard, Telemark, snowpark

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Chalet La Muzelle.
Vanaf€3.519

Les Deux Alpes, Frankrijk

Tot uw beschikkin internet toegang, ski lockers, parkeerplaats voor 2 auto's.Voorzieningen inbegrepen:- Accommodatie huur- Beddengoed en theedoeken- Babypakket (vooraf reserveren verplicht)Extra voorzieningen (ter plaatse te betalen):- badhanddoeken- Haardhout (indien van toepassing)- Eindschoonmaak- Huisdieren toegestaan** Met geldig en actueel vaccinatieboekje en identification chipPrijzen in euro, per week en per chaletBorg€1500 per chalet (betaling per creditcard, cheque of contant geld).Borg wordt teruggegeven na inventarisatie op de dag van vertrek of wordt teruggestort.De chalets moeten perfect schoon achtergelaten worden anders worden schoonmaakkosten in rekening gebracht.Toeristenbelastin volwassene vanaf€1,65/dag/persoon - Kind onder de 12 jaar: gratisLet op: alle extra diensten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is voor informatieve en algemene doeleinden bedoeld. We zijn niet aansprakelijk indien dergelijke wijzigingen optreden. Houd er rekening mee dat jonge groepen en feesten niet zijn toegestaan. Het chalet heeft een totaal oppervlakte van 220m2, op het zuiden, rustig gelegen in de Alpen van Venosc-les Deux Alpes en slechts 350m vanaf de skiliften (Télécabine du Diable) en de dichtsbijzijnde winkels zoals supermarkt, bakkerij of sportzaak. U heeft een prachtig uitzicht over de Muzelle berg. Het chalet is gerenoveerd in 2012. Het chalet heeft een oppervlakte van 220m2.Begane grond :- 1 slaapkamervoor vier personen met twee stapelbedden, douche en toilet- 1 tweepersoonsslaapkamer met een tweepersoonsbed van 160cm, douche en een toilet- 1 tweepersoonsslaapkamer met een tweepersoonsbed van 140cm met een eigen douche- 1 tweepersoonsslaapkamer met een tweepersoonsbed van 160cm- 1 opslagruimte en talloze kasten1st verdiepin- 1 ingang- 1 TV hal met flatscreen met open haard, eetkamer, met toegang tot een groot balkon op het zuiden - 1 keuken in Amerikaanse stijl, ingericht, open keuken en opslagruimte, oven, koelkast, magnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat, diepvries. - 1 tweepersoonsslaapkamer met een eigen douche en toilet, een balkon volledig op het zuiden- een toilet- diverse kasten2e verdiepin- 1 kinder slaapkamers met vier aparte eenpersoonsbedden van 90cm- 1 dubbele slaapkamer met twee eenpersoonsbedden van 90cm met douche en toilet In het hart van de region Oisans, op een hoogte van 1650m, en de twee dorpen origineel Venosc en Mont de Lans vormem samen de ingredienten nodig voor een geslaagde vakantie. U zult plezier beleven aan uw vakantie tijdens een kleurrijk verblijf met het groen van de golfbaan, het wit van de gletsjer en het blauw van het landschap en het smaragd groen van de bergstroom:  u vindt hier meer dan honderd zomeractiviteiten voor vakantieplezier voor jong en oud met zonneschijn, open ruimtes, ontspannen activiteiten, festiviteiten.Aangeboden activiteiten:-zomer skiën, breng uw pasfoto meer voor de skipas-avonturen park , strandvolleybal, voetbal, paardrijden, 9 hole golfbaan, zomer slede, dévalkart, minigolf, paint-ball, vissen op forel, quad rijden , motor rijden, tennis, boogschieten, mountain-biken via routes en afdalingen, trampoline, opblaasbare figuren, paragaliden  - gemeenschappelijk zwembad, kano varen, handmatig meer van Petit Plan...- bilbiotheek en bioscoop- Sports'centrum, L’Acqua centrum met : sauna, whirlpool bad, hammam, body building..- Keep fit club, Le Village- wandelen in de omgeving- het dorp Venosc en Mont de Lans , wandelingen met gids- Chasal Lento erfgoed museum (gewoontes en tradities in de regio Oisans )- bergcentrum museum, natuurlijke erfenis- alpinisme souveniert museum- de ezelboerderije en gemeenschappelijke boerderij van la Mollière- de ijsgrot op de hoogte van 3400m op de gletsjer, tentoonstelling van ijssculpturen- het Ecrins nationaal park- het Rocher des Etroits met de chamois bij VenoscToeristenbureau - info@les2alpes.com

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag

Wat zou jij verbeteren aan deze pagina?