Wintersport Frankrijk Les Deux Alpes

Wintersport Les Deux Alpes: De Ultieme Gids

Wintersport Aanbiedingen

Bekijk 29 wintersport naar Les Deux Alpes, Frankrijk.

bekijken

Les Deux Alpes uitzicht sneeuw bergen

Les Deux Alpes, een mooi skigebied met veel off-piste mogelijkheden. Les Deux Alpes is een groot en populair skigebied in het oosten van Frankrijk. Je vindt er verschillende eenvoudige en uitdagende pistes. De sneeuwzekerheid is hoog en op de gletsjer kun je zelfs tot in het begin van de zomer skiën of snowboarden. Ook de après-ski is erg gezellig in Les Deux Alpes. De eenvoudige blauwe pistes liggen wat hoger op de berg en de dalafdalingen zijn behoorlijk pittig. In het verleden was het gebied daarom vooral gericht op gevorderden. Met de komst van een nieuwe blauwe dalafdaling 2015 is Les Deux Alpes ineens een stuk aantrekkelijker geworden voor beginners.

Vooral freeriders kunnen hun geluk op in Les Deux Alpes. Er zijn schitterende off-piste mogelijkheden. Zeker als je met de pistebully de oversteek maakt naar La Grave – La Meije: een waar paradijs voor freeriders. Ook freestylen kan uitstekend in Les Deux Alpes. Les Deux Alpes staat verder te boek als een goedkoop skigebied. Met name de accommodaties zijn veelal goedkoper dan in veel andere wintersportgebieden in Frankrijk.

1. Les Deux Alpes: kenmerken, ligging, pistekaart & dorpen

Het skigebied Les Deux Alpes bevindt zich rondom het dorp met dezelfde naam: Les Deux Alpes. Het is een van de grootste skigebieden van Frankrijk met 200 pistekilometers. Hoewel het gebied zich vooral richt op gevorderden, is er ook voor beginners voldoende te beleven. Met de skipas heb je toegang tot al deze 200 pistekilometers. Daarnaast kun je ook een bezoek brengen aan het skigebied van La Grave – La Meije met 2 blauwe pistes. Je leest het goed, slechts 2 blauwe pistes. Voor de pistes moet je dan ook niet in La Grave – La Meije zijn. Het is namelijk een off-piste walhalla voor de professionele freerider.  

De kenmerken van Les Deux Alpes zijn opgenomen in onderstaande tabel. Hier vind je tevens de prijs voor de skipas en de pistekaart van het skigebied Les Deux Alpes. In het laagseizoen is de skipas voor Les Deux Alpes goedkoper. Ook voor families, studenten en senioren gelden gereduceerde tarieven voor de Les Deux Alpes skipas. Kinderen t/m 4 jaar skiën gratis. Net als senioren boven de 72 jaar.

Les Deux Alpes

Les Deux AlpesFrankrijk

Jouw voorkeuren100%
  30 km   80 km   56 km   34 km
Totaal kilometer pistes
200 km
Afstand vanaf utrecht
1.070 km
Reistijd vanaf vliegveld
90 min.
Laagste punt - Hoogste punt
1.300 tot 3.560 m
 • Beginners
 • Gevorderden
 • Sneeuwzekerheid hoogseizoen
 • Sneeuwzekerheid laagseizoen
 • Kindvriendelijkheid
 • Après-ski
skipas 6 dagen250 €lees gids
bekijk vakanties

Kenmerken skigebied Les Deux Alpes

Hoogste punt 3560 meter
Laagste punt 1300 meter
Totaal kilometer pistes 200
Groene pistes 30 kilometer
Blauwe pistes 80 kilometer
Rode pistes 56 kilometer
Zwarte pistes 34 kilometer
Dorpen Les Deux Alpes, Vénosc,

Mont de Lans

Sneeuwzekerheid Zeer hoog
Après-ski mogelijkheden Les Deux Alpes Zeer goed
Kindvriendelijkheid Matig
Mogelijkheden voor beginners Matig
Mogelijkheden voor gevorderden Goed
Kosten skipas (6 dagen) in 2020 € 265
Kosten skiles (4 dagen x 4 uur) € 150 – € 220
Kosten lunch op de piste € 5 – € 25
Beste reisperiode December t/m maart
Reistijd vanaf vliegveld Grenoble 1 uur en 30 minuten
Afstand tot Utrecht Ongeveer 1070 kilometer
Pistekaarten Pistekaart Les Deux Alpes

2. Les Deux Alpes, Vénosc en Mont de Lans

Veruit het belangrijkste en grootste dorp van het skigebied is Les Deux Alpes. Twee andere kleine dorpen zijn Vénosc en Mont de Lans. Les Deux Alpes vormt de basis van het skigebied op een hoogte van ongeveer 1650 meter. Het skigebied loopt in ongeveer één lijn vanaf het dorp tot de hoogste top op 3560 meter. Daartussen bevinden zich alle pistes. Er zijn verschillende liften die je het skigebied in brengen. Via een van de dalafdalingen kom je aan het einde van de dag weer beneden.

Les Deux Alpes is duidelijk een wintersportdorp. Een vrij drukke doorgaande weg, veel parkeerplaatsen, grote appartementencomplexen en hotels. Echt authentiek is het dorp niet. Wel is de après-ski in Les Deux Alpes erg gezellig. Vénosc en Mont de Lans zijn een stuk authentieker en sfeervoller. En heerlijk rustig. Beide zijn typische bergdorpjes met een fijne zonnige ligging. Met een lift bereik je vanaf de dorpen het skigebied. Via een rode dalafdaling kom je weer terug bij Mont de Lans. Er loopt geen dalafdaling naar Vénosc.

In onderstaande tabel zijn de kenmerken van elk dorp opgenomen.

Dorp Hoogte (m) Dalafdaling Lift Sneeuw Prijs Authentiek dorp Après-ski Kind Bereikbaar
Les Deux Alpes 1650 + + ++ + +/- ++ +/- -
Vénosc 1000 - + + + + +/- - +/-
Mont de Lans 1250 + + + + + - - +/-

3. Les Deux Alpes: veel pistekilometersen freestyle mogelijkheden

Les Deux Alpes is een compact skigebied met behoorlijk wat pistekilometers. Het gebied slingert rond een aantal hoge bergtoppen. Op het hoogste punt, de Dôme de la Lauze vind je een gletsjer. Hier is de sneeuwzekerheid het gehele wintersportseizoen zeer goed. Les Deux Alpes is een van de gebieden in Frankrijk die geschikt zijn voor zomerski. Het skigebied is niet bij uitstek geschikt voor beginners. De meeste eenvoudige pistes liggen namelijk hoog op de berg. De Signal 1 op de gletsjer is bijvoorbeeld een mooie blauwe piste. Direct boven het dorp vind je vooral pittige pistes. De hoger gelegen pistes zien wel meer zon dan de lager gelegen pistes.  

Voorheen kon je zelfs alleen via een vlak groen pad of een steile ijzige zwarte piste afdalen naar het dorp Les Deux Alpes. Gelukkig loopt er sinds 2015 wel een gemakkelijke blauwe afdaling naar beneden. Hierdoor is het skigebied ineens een stuk vriendelijker voor beginners. De verbindingspaden vormen een aandachtspunt als je van helemaal boven naar beneden skiet of snowboard. Deze verbindingspaden zijn soms behoorlijk vlak. Verstandig dus om zo veel mogelijk vaart te maken richting zo’n pad.  

In het skigebied Les Deux Alpes is het prima vertoeven voor gevorderden. Een mooi hoogteverschil en diverse steile pistes. De mooiste pistes vind je net boven het dorp. De Bellecombes is een zwarte piste die je als gevorderde echt moet opzoeken. Zeker als er verse sneeuw gevallen is. Vanwege het hellingspercentage is het wel oppassen geblazen bij langdurige hevige sneeuwval. Blijf daarom weg van de piste als deze gesloten is vanwege lawinegevaar.

De Bellecombes is een must-do voor elke gevorderde skiër of snowboarder

Les Deux Alpes is een prachtig off-piste en freeride gebied. Je vindt in dit skigebied verschillende mooie hellingen buiten de pistes. Op de Dôme de la Lauze kun je met een pistebully de oversteek maken naar het skigebied La Grave – La Meije. Dit is een waar off-piste paradijs voor elke freerider. Let op dat je alleen de oversteek maakt als je ruime ervaring hebt met off-piste skiën. Anders kan het gebied erg gevaarlijk zijn. Wil je echt op avontuur in La Grave – La Meije? Zorg dan voor een ervaren gids.

Voor lange tochten en veel variatie is het skigebied van Les Deux Alpes niet bijzonder geschikt. Dit heeft te maken met de lijnvorm van het gebied. Het skigebied loopt grofweg in één lijn van Les Deux Alpes tot aan de gletsjer. Les Deux Alpes is een begrip op gebied van freestylen. De freestyle parken en boardercross-parcours zijn beroemd. Bij veel sneeuwval kun je terecht op de lagere hellingen. Bij weinig sneeuwval vind je de freestyle faciliteiten op de gletsjer.  

Les Deux Alpes is een begrip onder freestylers

Naast skiën en snowboarden kun je in het skigebied ook ijsklimmen, winterwandelen, langlaufen en rodelen. Tip: Ga een keer nachtskiën op de verlichte piste of bezoek La Grotte de Glace!

4. Les Deux Alpes: niet erg kindvriendelijk

Les Deux Alpes behoort niet tot de meest kindvriendelijke skigebieden van Frankrijk. Voor de allerkleinsten zijn er wel faciliteiten. Jonge kinderen kunnen terecht op de pistes net boven het dorp Les Deux Alpes. Hier vind je een kinderland, een kinder- en babyopvang, een sneeuwspeeltuin en diverse skischolen. Zijn jouw kinderen wat ouder en hebben ze wat meer ervaring? Dan vormen veel afdalingen een behoorlijke uitdaging. Ook zelfstandig op avontuur is niet echt een goed idee. Daarnaast is ook de drukke weg in het dorp is niet prettig als je met kinderen op vakantie bent.

Vénosc is weliswaar een leuk en kleinschalig familie dorpje. Toch is het niet ideaal om hier met kinderen op wintersport te gaan. Het dorp ligt buiten het skigebied, dus je moet eerst met de auto of skibus naar Les Deux Alpes. In Mont de Lans vind je geen kinderpiste of kinderland. Bovendien is de rode dalafdaling aardig pittig. Kortom, dit dorp is geen goede keuze voor een wintersportvakantie met de kinderen dus.

5. Les Deux Alpes: zeer sneeuwzeker

Het skigebied ligt vrij hoog en is dus bijzonder sneeuwzeker. Het laagste punt in Les Deux Alpes ligt nog steeds op een behoorlijke hoogte van 1300 meter. Op lagere pistes worden sneeuwkanonnen ingezet als het nodig is. Ook de dorpen Les Deux Alpes, Vénosc en Mont de Lans liggen op flinke hoogte. Een sneeuwdeken komt hier dan ook vaak voor. De sneeuwzekerheid en sneeuwkwaliteit zijn optimaal tussen half december en half maart. Ook in april kun je nog uitstekend skiën of snowboarden in Les Deux Alpes. Op de gletsjer van Les Deux Alpes kun je zelfs tot het begin van de zomer door terecht voor zomerski!

6. Après-ski in skigebied Les Deux Alpes

Les Deux Alpes is een prima bestemming als je houdt van après-ski. Op gezellige avonden lijkt hier bijna Oostenrijk. Je komt hier veel Nederlanders en Britten tegen. De après-ski is in diverse tentjes heel feestelijk en gaat veelal gepaard met een grote hoeveelheid alcoholische drankjes en een hossende menigte. Op de berg is de Panobar een echte après-ski tip. Je kunt hier vanaf 15.30 terecht voor de gezelligheid. Dj’s zorgen voor sfeer en je hebt een schitterend uitzicht over het skigebied. En in het dal is de Umbrella Bar een aanrader.

De Panobar is een begrip in Les Deux Alpes. Zeker op nieuwjaarsdag!

Er zijn in Les Deux Alpes ook leuke wijnbarretjes en kroegjes waar je gezellig wat kunt drinken en waar het er wat rustiger aan toe gaat. Vénosc ligt buiten het skigebied en is een stuk kleiner dan Les Deux Alpes. Je vindt hier geen uitbundige après-ski. Gezellig ergens wat drinken kan wel prima. In Mont de Lans is geen après-ski te vinden.

7. Les Deux Alpes: skischolen & lessen

In Les Deux Alpes vind je diverse skischolen waar je ski- of snowboardlessen kunt boeken. Groepslessen of privélessen. De prijzen variëren per skischool. Bovendien betaal je in het hoogseizoen meer dan in het laagseizoen. Vaak kun je via een reisorganisatie een voordeelpakket boeken inclusief skilessen. Normaal gesproken liggen de kosten voor een groepsles voor volwassen of kinderen ongeveer tussen de € 150 en € 220 voor 4 lesdagen van 4 uur. Je kunt uiteraard ook kiezen voor 2,5 uur les per dag. Dan ben je goedkoper uit.

Reken voor een privéles op meer dan 200 euro per 4 uur. Een privé leraar is bijvoorbeeld een goede optie als je met een groep gaat wintersporten met hetzelfde niveau. Bij de skischolen kun je vaak ook terecht als je een gids zoekt voor een freeride-tour.

8. Lunchen op de Franse pistes bij Les Deux Alpes

In Les Deux Alpes kun je prima eten op de pistes. De restaurantjes zijn niet traditioneel, maar best gezellig. Op de menu’s staan diverse gerechten. Een flinke steak met patat bijvoorbeeld, een goed gevulde salade, crêpes, kaasfondue of tartiflette. Wat betreft kosten kun je het zo gek maken als je wilt. Reken ongeveer op een bedrag tussen de 5 en 25 euro voor een lunch op de piste. De prijzen variëren per restaurant. Aanraders zijn restaurant La Fee en restaurant Smitty’s Tavern. Bij Smitty’s kun je niet alleen prima eten, maar ook uitstekend après-skiën.

9. Les Deux Alpes:  accommodaties, prijsniveau en drukte

Les Deux Alpes staat bekend als goedkope wintersportbestemming. Winkels en restaurants kennen normale prijzen in vergelijking met andere Franse wintersportgebieden. Vaak liggen de prijzen zelfs wat lager dan normaal. Goedkope accommodaties zijn er volop te vinden. Luxere en duurdere opties heb je ook, maar hiervoor moet je wel even zoeken. Het dorp Les Deux Alpes staat bekend vanwege de spotgoedkope pakketdeals van diverse reisorganisaties. Je kunt in Les Deux Alpes overnachten in een chalet, appartement, hotel of pension.

De prijs voor de skipas is in het skigebied Les Deux Alpes normaal voor Franse begrippen. Voor 260 euro kun je 6 dagen skiën. Vénosc is zeker zo goedkoop en zelfs iets goedkoper dan Les Deux Alpes. De pakketdeals even buiten beschouwing gelaten. De accommodaties zijn uitstekend en het dorp is een stuk authentieker en charmanter dan Les Deux Alpes. De ligging is wel wat minder aan de rand van het skigebied. Er is ook geen dalafdaling, dus je moet altijd met de lift terug.

Ook in Mont de Lans kun je voor een lage prijs een fijne accommodatie boeken. Je hebt vaak wat meer leefruimte dan in Les Deux Alpes. Les Deux Alpes is groot en erg populair. Dit betekent dat het tijdens de vakanties en in weekenden erg druk kan zijn. Lange wachtrijen bij de liften in het dorp zijn niet zeldzaam. Ook elders in het gebied kan het bij de liften druk zijn. Aan het einde van de middag ziet het behoorlijk zwart op de dalafdalingen. Tip: begin lekker vroeg en eindig de skidag voordat de meute naar beneden komt.

10. Les Deux Alpes: bereikbaarheid

Het skigebied Les Deux Alpes bereik je vanuit Nederland door de snelweg te volgen tot Grenoble. Vervolgens rijd je via binnendoor wegen naar de dorpen.  Zeker op wisseldagen en bij hevige sneeuwval kan het erg druk zijn op de weg. Het laatste stuk tot Les Deux Alpes is bochtig en gaat flink omhoog. Ook naar Vénosc moet je een stuk klimmen over een bochtige binnendoorweg. De bergweg naar Vénosc is niet dezelfde als die naar Les Deux Alpes. Vaak is het richting Vénosc daarom een stuk minder druk. Mont de Lans ligt aan een D-weg en is wat makkelijker te bereiken.

Winterbanden en sneeuwkettingen zijn een must als je tijdens de wintermaanden naar Les Deux Alpes rijdt. Bij hevige sneeuwval kom je zonder sneeuwkettingen niet op jouw bestemming aan. Met de trein naar Les Deux Alpes is ook een mogelijkheid. Het dichtstbijzijnde treinstation is Grenoble. In deze stad vind je ook het dichtstbijzijnde luchthaven voor het geval je met het vliegtuig op vakantie wilt. Vanaf Grenoble is ben je nog zo’n anderhalf uur onderweg naar het skigebied.   

Er zijn verschillende organisaties die busreizen aanbieden naar Les Deux Alpes, zoals Interbus. Je stapt ergens in Nederland op en je stapt in Frankrijk bij jouw accommodatie weer uit.  

11. Aandachtspunten als je op wintersport gaat

 • Boek op tijd: Les Deux Alpes is populair. Dat betekent dat accommodaties snel volgeboekt zijn. Zeker in de kerst- en voorjaarsvakantie. Wil je op wintersport naar dit skigebied, boek dan op tijd!
 • Reisverzekering: Wintersporten is niet geheel zonder risico’s. Zorg daarom voor een reisverzekering met wintersportdekking. Mocht er iets gebeuren, dan hoef je je geen zorgen te maken over de kosten van een banaan of het ziekenhuis.   
 • Accommodaties: Er zijn voor het skigebied Les Deux Alpes vaak pakketdeals te bestellen bij diverse reisorganisaties. Je bestelt dan bijvoorbeeld een pakket inclusief accommodatie, skipas, skihuur en eventueel een busreis. Zo’n pakket kan je veel geld besparen.
 • Locatie: Denk goed na over jouw accommodatie wensen. Wil je graag overnachten in een authentiek en rustig dorp? Of mag het wel lekker bruisend en vind je traditionele bebouwing niet belangrijk. Wil je dicht bij de lift zitten of vind je het geen probleem om ’s ochtends een stukje te lopen. Kies je voor een mooie chalet in Les Deux Alpes of een goedkoop pension in Vénosc?
 • Vergeet de volgende spullen niet: skipak, skibril, handschoenen, skipully’s, thermo-ondergoed, helm, zonnebril, skisokken of snowboardsokken, ski’s, skistokken en skischoenen of een snowboard en snowboardschoenen & stevige wandelschoenen of sneeuwschoenen.
 • Materiaal huren: Ski’s, stokken, skischoenen, een snowboard en snowboardschoenen kun ook huren in het dorp bij aankomst. De huurprijs bedraagt ongeveer 100 tot 150 euro per week per persoon.

12. Boek een wintersportvakantie naar Les Deux Alpes

Les Deux Alpes is een prima skigebied voor een onvergetelijke vakantie in de sneeuw. Veel gezelligheid, mooie uitzichten, een hoge sneeuwzekerheid en waanzinnige off-piste mogelijkheden.

Lees meer Wintersport gidsen...


Top 1 Wintersport Aanbieders naar Les Deux Alpes, Frankrijk

Vakanties van Bungalow.Net in Les Deux Alpes, Frankrijk

Wintersport Aanbiedingen Les Deux Alpes, Frankrijk

Résidence l'Alba 3P6

Les Deux Alpes, Frankrijk

Alle accommodaties in Les 2 Alpes zijn uitgerust met: Een woonkamer met bank en televisie Een open keuken naar de woonkamer met magnetron, elektrische oven, keramische kookplaat, elektrisch koffiezetapparaat, broodrooster en vaatwasser (dankzij hem zijn we het erover eens dat het echt vakantie is!) Minstens één slaapkamer met een tweepersoonsbed Minimaal één badkamer met ligbad De residentie L'Alba biedt gratis parkeergelegenheid buiten met één parkeerplaats per accommodatie, alleen op reservering. Op de begane grond vindt u de receptie, skilockers en schoenendrogers. Het etablissement heeft een lift en is beveiligd met een digicode bij de ingang. 3 kamers 6 personen - 3P6 - 62m² • 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed (160x200) • 1 slaapkamer met 2 stapelbedden (4 slaapplaatsen) • Badkamer met ligbad en apart toilet • Terras of balkon

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Résidence l'Alba 5P10

Les Deux Alpes, Frankrijk

Alle accommodaties in Les 2 Alpes zijn uitgerust met: Een woonkamer met bank en televisie Een open keuken naar de woonkamer met magnetron, elektrische oven, keramische kookplaat, elektrisch koffiezetapparaat, broodrooster en vaatwasser (dankzij hem zijn we het erover eens dat het echt vakantie is!) Minstens één slaapkamer met een tweepersoonsbed Minimaal één badkamer met ligbad De residentie L'Alba biedt gratis parkeergelegenheid buiten met één parkeerplaats per accommodatie, alleen op reservering. Op de begane grond vindt u de receptie, skilockers en schoenendrogers. Het etablissement heeft een lift en is beveiligd met een digicode bij de ingang. 5 kamer hut 10 personen - 5PC10 - 115m² • 2 slaapkamers met 1 tweepersoonsbed (160x200) • 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden (90x200) • Slaapgedeelte met stapelbed • 2 badkamers met aparte toiletten • Balkon Let op: het hoogslaper is niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar. Decreet nr. 95 949 van 25-08-1995

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Résidence l'Alba 4P6

Les Deux Alpes, Frankrijk

Alle accommodaties in Les 2 Alpes zijn uitgerust met: Een woonkamer met bank en televisie Een open keuken naar de woonkamer met magnetron, elektrische oven, keramische kookplaat, elektrisch koffiezetapparaat, broodrooster en vaatwasser (dankzij hem zijn we het erover eens dat het echt vakantie is!) Minstens één slaapkamer met een tweepersoonsbed Minimaal één badkamer met ligbad De residentie L'Alba biedt gratis parkeergelegenheid buiten met één parkeerplaats per accommodatie, alleen op reservering. Op de begane grond vindt u de receptie, skilockers en schoenendrogers. Het etablissement heeft een lift en is beveiligd met een digicode bij de ingang. 4 kamers 6 personen - 4P6 - 86m² • 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed (160x200) • 2 slaapkamers met stapelbed of 2 enkele bedden (90x200) • Badkamer met ligbad en apart toilet • Terras of balkon

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Résidence l'Alba 4PC8

Les Deux Alpes, Frankrijk

Alle accommodaties in Les 2 Alpes zijn uitgerust met: Een woonkamer met bank en televisie Een open keuken naar de woonkamer met magnetron, elektrische oven, keramische kookplaat, elektrisch koffiezetapparaat, broodrooster en vaatwasser (dankzij hem zijn we het erover eens dat het echt vakantie is!) Minstens één slaapkamer met een tweepersoonsbed Minimaal één badkamer met ligbad De residentie L'Alba biedt gratis parkeergelegenheid buiten met één parkeerplaats per accommodatie, alleen op reservering. Op de begane grond vindt u de receptie, skilockers en schoenendrogers. Het etablissement heeft een lift en is beveiligd met een digicode bij de ingang. 4 kamer hut 8 personen - 4PC8 - 102m² • 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed (160x200) • 2 slaapkamers met stapelbed of 2 enkele bedden (90x200) • Slaapgedeelte met stapelbed • 2 badkamers met aparte toiletten • Terras of balkon

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Résidence l'Alba 4P8H

Les Deux Alpes, Frankrijk

Alle accommodaties in Les 2 Alpes zijn uitgerust met: Een woonkamer met bank en televisie Een open keuken naar de woonkamer met magnetron, elektrische oven, keramische kookplaat, elektrisch koffiezetapparaat, broodrooster en vaatwasser (dankzij hem zijn we het erover eens dat het echt vakantie is!) Minstens één slaapkamer met een tweepersoonsbed Minimaal één badkamer met ligbad De residentie L'Alba biedt gratis parkeergelegenheid buiten met één parkeerplaats per accommodatie, alleen op reservering. Op de begane grond vindt u de receptie, skilockers en schoenendrogers. Het etablissement heeft een lift en is beveiligd met een digicode bij de ingang. 4 kamers 8 personen PMR - 4P8H - 102m² • 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed (160x200) • 2 slaapkamers met stapelbed of 2 enkele bedden (90x200) • Slaapgedeelte met stapelbed • 2 badkamers met aparte toiletten • Terras of balkon • Toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Les 2 Alpes - Résidence Plein sud 2PC6

Les Deux Alpes, Frankrijk

Résidence Plein Sud heet u welkom in het hart van een van de grootste resorts ter wereld. Deze vakantieappartementen in authentieke bergstijl liggen direct bij alle lokale winkels, bars en restaurants. Wat kun je nog meer vragen? Uw vakantiewoning in Les Deux Alpes heeft een eigen parkeerplaats, een lift en een skiruimte. De appartementen zijn geschikt voor maximaal zes personen en variëren in grootte van 13 tot 42 m².De vakantieappartementen zijn inclusief:Een lounge met een uitklapbare slaapbank en tvEen keuken met een magnetron, een keramische kookplaat en een koelkastEen badkamer met apart toiletEn voor een droomvakantie kunt u kiezen voor extra opties: het beddengoedpakket, handdoeken (één badhanddoek en één handdoek per persoon), opgemaakte bedden bij aankomst en schoonmaak aan het einde van uw verblijf. En raad eens? Uw hond mag ook mee: we weten hoe belangrijk ze zijn!Cabine met 2 kamers, 6 slaapplaatsen - 2PC6 - 42m²1 woonkamer met een opklapbed (2 personen)Slaapgedeelte met stapelbedden (2 personen)1 slaapkamer met een tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden (2 personen)Badkamer en apart toiletBalkon op het zuiden

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Les 2 Alpes - Résidence Plein Sud S4

Les Deux Alpes, Frankrijk

Résidence Plein Sud heet u welkom in het hart van een van de grootste resorts ter wereld. Deze vakantieappartementen in authentieke bergstijl liggen direct bij alle lokale winkels, bars en restaurants. Wat kun je nog meer vragen? Uw vakantiewoning in Les Deux Alpes heeft een eigen parkeerplaats, een lift en een skiruimte. De appartementen zijn geschikt voor maximaal zes personen en variëren in grootte van 13 tot 42 m².De vakantieappartementen zijn inclusief:Een lounge met een uitklapbare slaapbank en tvEen keuken met een magnetron, een keramische kookplaat en een koelkastEen badkamer met apart toiletEn voor een droomvakantie kunt u kiezen voor extra opties: het beddengoedpakket, handdoeken (één badhanddoek en één handdoek per persoon), opgemaakte bedden bij aankomst en schoonmaak aan het einde van uw verblijf. En raad eens? Uw hond mag ook mee: we weten hoe belangrijk ze zijn!Studio (4 personen) - 27 m²Slaapbank in de woonkamerKitchenette met oven of magnetronHut met stapelbeddenAparte toilettenbalkon op het zuidenBalkonTV

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Résidence l'Alba 2PC4

Les Deux Alpes, Frankrijk

Alle accommodaties in Les 2 Alpes zijn uitgerust met: Een woonkamer met bank en televisie Een open keuken naar de woonkamer met magnetron, elektrische oven, keramische kookplaat, elektrisch koffiezetapparaat, broodrooster en vaatwasser (dankzij hem zijn we het erover eens dat het echt vakantie is!) Minstens één slaapkamer met een tweepersoonsbed Minimaal één badkamer met ligbad De residentie L'Alba biedt gratis parkeergelegenheid buiten met één parkeerplaats per accommodatie, alleen op reservering. Op de begane grond vindt u de receptie, skilockers en schoenendrogers. Het etablissement heeft een lift en is beveiligd met een digicode bij de ingang. 2 kamers 4 personen - 2PC4 - 50m² • 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed (160x200) • Slaapgedeelte met stapelbed • Badkamer met ligbad en apart toilet • Terras of balkon

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Edelweiss Les Deux Alpes 2PC8

Les Deux Alpes, Frankrijk

Het vakantiepark Edelweiss ligt in het hart van het resort, beschikt over 35 appartementen met een maximale capaciteit van 8 personen per appartement. Sommigen van hen hebben een prachtig uitzicht over het Massief des Ecrins.In alle appartementen bevinden zich een bad of douche met toilet (soms niet geïntegreerd), woon / slaapkamer met uitschuifbed en eethoek.De keukens zijn goed uitgerust met een koelkast, koffiezetapparaat, kookplaten, magnetron en vaatwasser.Sommige van de appartementen hebben een balkon (geen balkon voor de 2 kamer cabine / 8 persoons appartementen).Lift naar de 3e verdieping (van vier verdiepingen).Skikluizen.Studio 2 personen (ST2) - 20 m²: woon- / slaapkamer met uitschuifbed, soms balkon of terras.Studio 4 personen (ST4) - 25-30 m²: woon- / slaapkamer met uitschuifbed, stapelbedden in de hal of de binnenkomst cabine, soms balkon of terras.2 kamers 6 personen (2P6) - 40 m²: Woonkamer met uitschuifbed, slaapkamer met tweepersoonsbed of een stapelbed, een stapelbed of twee met cabine cabines met 1 eenpersoonsbed, balkon of terras soms.2 kamers cabine 8 personen (2PC8) - 45 m²: Woonkamer met uitschuifbed, slaapkamer met tweepersoonsbed, twee stapelbedden of 4 cabines met eenpersoonsbedden of 1 cabine met een stapelbed en twee eenpersoonsbedden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Les Clarines 6PM 3 pièces 6 pers. Premium

Les Deux Alpes, Frankrijk

3 kamers 6 personen Premium45-46 m2appartement Elk appartement heeft een verwarmde skilocker en gratis toegang tot het zwembadDe Premium-appartementen zijn geselecteerd op hun locatie (uitzicht enz ...) en zijn uitgerust met Premium-services: vroege check-in vanaf 14.00 uur, uitrusting (raclette-apparaat, Nespresso-apparaat ...), welkomstpakket en parkeerplaats✓ Woonkamers:- eethoek- zithoek met slaapbank voor 2 personen- flatscreen-tv met TNT- Sfeervolle open haard✓ Open keuken:- Vitrokeramische kookplaten -Vaatwasser- Gecombineerde magnetron- Koelkast- Koffiezetapparaat capsules en waterkoker- Tosti apparaat✓ 2 Slaapkamers:- 1 slaapkamer met tweepersoonsbed- 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden✓ Badkamer- Badkuip- handdoekdroger- haardroger - apart toilet✓ 1 tot 2 extra doucheruimtes✓ Diensten mmv:- opgemaakte bedden bij aankomst- handdoeken- schoonmaakproducten - welkomstproducten op aanvraag- eindschoonmaak (behalve keuken en afwas)- Wifi✓ Wasserij ter plaatse

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Les 2 Alpes - Résidence Plein Sud S2

Les Deux Alpes, Frankrijk

Résidence Plein Sud heet u welkom in het hart van een van de grootste resorts ter wereld. Deze vakantieappartementen in authentieke bergstijl liggen direct bij alle lokale winkels, bars en restaurants. Wat kun je nog meer vragen? Uw vakantiewoning in Les Deux Alpes heeft een eigen parkeerplaats, een lift en een skiruimte. De appartementen zijn geschikt voor maximaal zes personen en variëren in grootte van 13 tot 42 m².De vakantieappartementen zijn inclusief:Een lounge met een uitklapbare slaapbank en tvEen keuken met een magnetron, een keramische kookplaat en een koelkastEen badkamer met apart toiletEn voor een droomvakantie kunt u kiezen voor extra opties: het beddengoedpakket, handdoeken (één badhanddoek en één handdoek per persoon), opgemaakte bedden bij aankomst en schoonmaak aan het einde van uw verblijf. En raad eens? Uw hond mag ook mee: we weten hoe belangrijk ze zijn!2-persoons Studio - ST2 - 13m²1 woonkamer met een opklapbed (2 personen)Badkamer en apart toilet

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Les 2 Alpes-Le Goleon/Val Ecrins 3pC6p

Les Deux Alpes, Frankrijk

Appartement 2 kabine kamers 6 personen - 71 m² Woonkamer met tv en dvd-speler Open keuken naar de woonkamer, uitgerust met magnetron, elektrische oven, keramische kookplaat, elektrisch koffiezetapparaat, broodrooster, keukengerei en vaatwasser. Slaapkamer met tweepersoonsbed Slaapkamer met stapelbed Slaapkamer met 2 enkele bedden Bad, apart toilet

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Edelweiss Les Deux Alpes 2P6

Les Deux Alpes, Frankrijk

Het vakantiepark Edelweiss ligt in het hart van het resort, beschikt over 35 appartementen met een maximale capaciteit van 8 personen per appartement. Sommigen van hen hebben een prachtig uitzicht over het Massief des Ecrins.In alle appartementen bevinden zich een bad of douche met toilet (soms niet geïntegreerd), woon / slaapkamer met uitschuifbed en eethoek.De keukens zijn goed uitgerust met een koelkast, koffiezetapparaat, kookplaten, magnetron en vaatwasser.Sommige van de appartementen hebben een balkon (geen balkon voor de 2 kamer cabine / 8 persoons appartementen).Lift naar de 3e verdieping (van vier verdiepingen).Skikluizen.Studio 2 personen (ST2) - 20 m²: woon- / slaapkamer met uitschuifbed, soms balkon of terras.Studio 4 personen (ST4) - 25-30 m²: woon- / slaapkamer met uitschuifbed, stapelbedden in de hal of de binnenkomst cabine, soms balkon of terras.2 kamers 6 personen (2P6) - 40 m²: Woonkamer met uitschuifbed, slaapkamer met tweepersoonsbed of een stapelbed, een stapelbed of twee met cabine cabines met 1 eenpersoonsbed, balkon of terras soms.2 kamers cabine 8 personen (2PC8) - 45 m²: Woonkamer met uitschuifbed, slaapkamer met tweepersoonsbed, twee stapelbedden of 4 cabines met eenpersoonsbedden of 1 cabine met een stapelbed en twee eenpersoonsbedden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Résidence Au Coeur des Ours 2P4

Les Deux Alpes, Frankrijk

Appartementen gedetailleerde informatieIn alle appartementen vindt u:Woonkamer met een tweepersoonsslaapbank.Keukenhoek met oven, magnetron, keramische kookplaat, afwasmachine, grote koelkast en een afzuigkap.Badkamer met inloopdouche.Terras of balkon.2 kamers 4 personen appartement (2P4) - 40 m2: slaapkamer met een tweepersoonsbed. Badkamer met douche aangepast voor mindervalide personen.3 kamers 6 personen appartement (3P6) - 35-50 m2: een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een tweede slaapkamer met stapelbed of twee eenpersoonsbedden.4 kamers 8 personen appartement (4P8) - 58-75 m2: twee slaapkamers met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met stapelbed of twee eenpersoonsbedden. Extra badkamer met inloopdouche.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Résidence Au Coeur des Ours 3P6

Les Deux Alpes, Frankrijk

Appartementen gedetailleerde informatieIn alle appartementen vindt u:Woonkamer met een tweepersoonsslaapbank.Keukenhoek met oven, magnetron, keramische kookplaat, afwasmachine, grote koelkast en een afzuigkap.Badkamer met inloopdouche.Terras of balkon.2 kamers 4 personen appartement (2P4) - 40 m2: slaapkamer met een tweepersoonsbed. Badkamer met douche aangepast voor mindervalide personen.3 kamers 6 personen appartement (3P6) - 35-50 m2: een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een tweede slaapkamer met stapelbed of twee eenpersoonsbedden.4 kamers 8 personen appartement (4P8) - 58-75 m2: twee slaapkamers met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met stapelbed of twee eenpersoonsbedden. Extra badkamer met inloopdouche.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Edelweiss Les Deux Alpes ST2

Les Deux Alpes, Frankrijk

Het vakantiepark Edelweiss ligt in het hart van het resort, beschikt over 35 appartementen met een maximale capaciteit van 8 personen per appartement. Sommigen van hen hebben een prachtig uitzicht over het Massief des Ecrins.In alle appartementen bevinden zich een bad of douche met toilet (soms niet geïntegreerd), woon / slaapkamer met uitschuifbed en eethoek.De keukens zijn goed uitgerust met een koelkast, koffiezetapparaat, kookplaten, magnetron en vaatwasser.Sommige van de appartementen hebben een balkon (geen balkon voor de 2 kamer cabine / 8 persoons appartementen).Lift naar de 3e verdieping (van vier verdiepingen).Skikluizen.Studio 2 personen (ST2) - 20 m²: woon- / slaapkamer met uitschuifbed, soms balkon of terras.Studio 4 personen (ST4) - 25-30 m²: woon- / slaapkamer met uitschuifbed, stapelbedden in de hal of de binnenkomst cabine, soms balkon of terras.2 kamers 6 personen (2P6) - 40 m²: Woonkamer met uitschuifbed, slaapkamer met tweepersoonsbed of een stapelbed, een stapelbed of twee met cabine cabines met 1 eenpersoonsbed, balkon of terras soms.2 kamers cabine 8 personen (2PC8) - 45 m²: Woonkamer met uitschuifbed, slaapkamer met tweepersoonsbed, twee stapelbedden of 4 cabines met eenpersoonsbedden of 1 cabine met een stapelbed en twee eenpersoonsbedden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Edelweiss Les Deux Alpes ST4

Les Deux Alpes, Frankrijk

Het vakantiepark Edelweiss ligt in het hart van het resort, beschikt over 35 appartementen met een maximale capaciteit van 8 personen per appartement. Sommigen van hen hebben een prachtig uitzicht over het Massief des Ecrins.In alle appartementen bevinden zich een bad of douche met toilet (soms niet geïntegreerd), woon / slaapkamer met uitschuifbed en eethoek.De keukens zijn goed uitgerust met een koelkast, koffiezetapparaat, kookplaten, magnetron en vaatwasser.Sommige van de appartementen hebben een balkon (geen balkon voor de 2 kamer cabine / 8 persoons appartementen).Lift naar de 3e verdieping (van vier verdiepingen).Skikluizen.Studio 2 personen (ST2) - 20 m²: woon- / slaapkamer met uitschuifbed, soms balkon of terras.Studio 4 personen (ST4) - 25-30 m²: woon- / slaapkamer met uitschuifbed, stapelbedden in de hal of de binnenkomst cabine, soms balkon of terras.2 kamers 6 personen (2P6) - 40 m²: Woonkamer met uitschuifbed, slaapkamer met tweepersoonsbed of een stapelbed, een stapelbed of twee met cabine cabines met 1 eenpersoonsbed, balkon of terras soms.2 kamers cabine 8 personen (2PC8) - 45 m²: Woonkamer met uitschuifbed, slaapkamer met tweepersoonsbed, twee stapelbedden of 4 cabines met eenpersoonsbedden of 1 cabine met een stapelbed en twee eenpersoonsbedden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Résidence Au Coeur des Ours 4P8

Les Deux Alpes, Frankrijk

Appartementen gedetailleerde informatieIn alle appartementen vindt u:Woonkamer met een tweepersoonsslaapbank.Keukenhoek met oven, magnetron, keramische kookplaat, afwasmachine, grote koelkast en een afzuigkap.Badkamer met inloopdouche.Terras of balkon.2 kamers 4 personen appartement (2P4) - 40 m2: slaapkamer met een tweepersoonsbed. Badkamer met douche aangepast voor mindervalide personen.3 kamers 6 personen appartement (3P6) - 35-50 m2: een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een tweede slaapkamer met stapelbed of twee eenpersoonsbedden.4 kamers 8 personen appartement (4P8) - 58-75 m2: twee slaapkamers met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met stapelbed of twee eenpersoonsbedden. Extra badkamer met inloopdouche.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag

Wat zou jij verbeteren aan deze pagina?