Wintersport Frankrijk Les Deux Alpes

Wintersport Les Deux Alpes: De Ultieme Gids

Wintersport Aanbiedingen

Bekijk 315 wintersport naar Les Deux Alpes, Frankrijk.

bekijken

Les Deux Alpes uitzicht sneeuw bergen

Belambra Club Les Cretes
Vanaf€4.482

Belambra Club Les Cretes

Les Deux Alpes, een mooi skigebied met veel off-piste mogelijkheden. Les Deux Alpes is een groot en populair skigebied in het oosten van Frankrijk. Je vindt er verschillende eenvoudige en uitdagende pistes. De sneeuwzekerheid is hoog en op de gletsjer kun je zelfs tot in het begin van de zomer skiën of snowboarden. Ook de après-ski is erg gezellig in Les Deux Alpes. De eenvoudige blauwe pistes liggen wat hoger op de berg en de dalafdalingen zijn behoorlijk pittig. In het verleden was het gebied daarom vooral gericht op gevorderden. Met de komst van een nieuwe blauwe dalafdaling 2015 is Les Deux Alpes ineens een stuk aantrekkelijker geworden voor beginners.

Vooral freeriders kunnen hun geluk op in Les Deux Alpes. Er zijn schitterende off-piste mogelijkheden. Zeker als je met de pistebully de oversteek maakt naar La Grave – La Meije: een waar paradijs voor freeriders. Ook freestylen kan uitstekend in Les Deux Alpes. Les Deux Alpes staat verder te boek als een goedkoop skigebied. Met name de accommodaties zijn veelal goedkoper dan in veel andere wintersportgebieden in Frankrijk.

1. Les Deux Alpes: kenmerken, ligging, pistekaart & dorpen

Het skigebied Les Deux Alpes bevindt zich rondom het dorp met dezelfde naam: Les Deux Alpes. Het is een van de grootste skigebieden van Frankrijk met 200 pistekilometers. Hoewel het gebied zich vooral richt op gevorderden, is er ook voor beginners voldoende te beleven. Met de skipas heb je toegang tot al deze 200 pistekilometers. Daarnaast kun je ook een bezoek brengen aan het skigebied van La Grave – La Meije met 2 blauwe pistes. Je leest het goed, slechts 2 blauwe pistes. Voor de pistes moet je dan ook niet in La Grave – La Meije zijn. Het is namelijk een off-piste walhalla voor de professionele freerider.  

Belambra Club Les Cretes
Vanaf€2.722

Belambra Club Les Cretes

De kenmerken van Les Deux Alpes zijn opgenomen in onderstaande tabel. Hier vind je tevens de prijs voor de skipas en de pistekaart van het skigebied Les Deux Alpes. In het laagseizoen is de skipas voor Les Deux Alpes goedkoper. Ook voor families, studenten en senioren gelden gereduceerde tarieven voor de Les Deux Alpes skipas. Kinderen t/m 4 jaar skiën gratis. Net als senioren boven de 72 jaar.

Les Deux Alpes

Les Deux AlpesFrankrijk

Jouw voorkeuren100%
  30 km   80 km   56 km   34 km
Totaal kilometer pistes
200 km
Afstand vanaf utrecht
1.070 km
Reistijd vanaf vliegveld
90 min.
Laagste punt - Hoogste punt
1.300 tot 3.560 m
 • Beginners
 • Gevorderden
 • Sneeuwzekerheid hoogseizoen
 • Sneeuwzekerheid laagseizoen
 • Kindvriendelijkheid
 • Après-ski
skipas 6 dagen250 €lees gids
bekijk vakanties

Kenmerken skigebied Les Deux Alpes

Hoogste punt 3560 meter
Laagste punt 1300 meter
Totaal kilometer pistes 200
Groene pistes 30 kilometer
Blauwe pistes 80 kilometer
Rode pistes 56 kilometer
Zwarte pistes 34 kilometer
Dorpen Les Deux Alpes, Vénosc,

Mont de Lans

Sneeuwzekerheid Zeer hoog
Après-ski mogelijkheden Les Deux Alpes Zeer goed
Kindvriendelijkheid Matig
Mogelijkheden voor beginners Matig
Mogelijkheden voor gevorderden Goed
Kosten skipas (6 dagen) in 2020 € 265
Kosten skiles (4 dagen x 4 uur) € 150 – € 220
Kosten lunch op de piste € 5 – € 25
Beste reisperiode December t/m maart
Reistijd vanaf vliegveld Grenoble 1 uur en 30 minuten
Afstand tot Utrecht Ongeveer 1070 kilometer
Pistekaarten Pistekaart Les Deux Alpes

2. Les Deux Alpes, Vénosc en Mont de Lans

Résidence L'Ours Blanc 1
Vanaf€409

Résidence L'Ours Blanc 1

Veruit het belangrijkste en grootste dorp van het skigebied is Les Deux Alpes. Twee andere kleine dorpen zijn Vénosc en Mont de Lans. Les Deux Alpes vormt de basis van het skigebied op een hoogte van ongeveer 1650 meter. Het skigebied loopt in ongeveer één lijn vanaf het dorp tot de hoogste top op 3560 meter. Daartussen bevinden zich alle pistes. Er zijn verschillende liften die je het skigebied in brengen. Via een van de dalafdalingen kom je aan het einde van de dag weer beneden.

Résidence L'Ours Blanc 4
Vanaf€492

Résidence L'Ours Blanc 4

Les Deux Alpes is duidelijk een wintersportdorp. Een vrij drukke doorgaande weg, veel parkeerplaatsen, grote appartementencomplexen en hotels. Echt authentiek is het dorp niet. Wel is de après-ski in Les Deux Alpes erg gezellig. Vénosc en Mont de Lans zijn een stuk authentieker en sfeervoller. En heerlijk rustig. Beide zijn typische bergdorpjes met een fijne zonnige ligging. Met een lift bereik je vanaf de dorpen het skigebied. Via een rode dalafdaling kom je weer terug bij Mont de Lans. Er loopt geen dalafdaling naar Vénosc.

In onderstaande tabel zijn de kenmerken van elk dorp opgenomen.

Dorp Hoogte (m) Dalafdaling Lift Sneeuw Prijs Authentiek dorp Après-ski Kind Bereikbaar
Les Deux Alpes 1650 + + ++ + +/- ++ +/- -
Vénosc 1000 - + + + + +/- - +/-
Mont de Lans 1250 + + + + + - - +/-

3. Les Deux Alpes: veel pistekilometersen freestyle mogelijkheden

Résidence L'Ours Blanc 3
Vanaf€595

Résidence L'Ours Blanc 3

Les Deux Alpes is een compact skigebied met behoorlijk wat pistekilometers. Het gebied slingert rond een aantal hoge bergtoppen. Op het hoogste punt, de Dôme de la Lauze vind je een gletsjer. Hier is de sneeuwzekerheid het gehele wintersportseizoen zeer goed. Les Deux Alpes is een van de gebieden in Frankrijk die geschikt zijn voor zomerski. Het skigebied is niet bij uitstek geschikt voor beginners. De meeste eenvoudige pistes liggen namelijk hoog op de berg. De Signal 1 op de gletsjer is bijvoorbeeld een mooie blauwe piste. Direct boven het dorp vind je vooral pittige pistes. De hoger gelegen pistes zien wel meer zon dan de lager gelegen pistes.  

L'Ours Blanc.
Vanaf€508

L'Ours Blanc

Voorheen kon je zelfs alleen via een vlak groen pad of een steile ijzige zwarte piste afdalen naar het dorp Les Deux Alpes. Gelukkig loopt er sinds 2015 wel een gemakkelijke blauwe afdaling naar beneden. Hierdoor is het skigebied ineens een stuk vriendelijker voor beginners. De verbindingspaden vormen een aandachtspunt als je van helemaal boven naar beneden skiet of snowboard. Deze verbindingspaden zijn soms behoorlijk vlak. Verstandig dus om zo veel mogelijk vaart te maken richting zo’n pad.  

Chalet Le Lys
Vanaf€3.083

Chalet Le Lys

In het skigebied Les Deux Alpes is het prima vertoeven voor gevorderden. Een mooi hoogteverschil en diverse steile pistes. De mooiste pistes vind je net boven het dorp. De Bellecombes is een zwarte piste die je als gevorderde echt moet opzoeken. Zeker als er verse sneeuw gevallen is. Vanwege het hellingspercentage is het wel oppassen geblazen bij langdurige hevige sneeuwval. Blijf daarom weg van de piste als deze gesloten is vanwege lawinegevaar.

De Bellecombes is een must-do voor elke gevorderde skiër of snowboarder

Chalet Le Prestige Lodge
Vanaf€3.031

Chalet Le Prestige Lodge

Les Deux Alpes is een prachtig off-piste en freeride gebied. Je vindt in dit skigebied verschillende mooie hellingen buiten de pistes. Op de Dôme de la Lauze kun je met een pistebully de oversteek maken naar het skigebied La Grave – La Meije. Dit is een waar off-piste paradijs voor elke freerider. Let op dat je alleen de oversteek maakt als je ruime ervaring hebt met off-piste skiën. Anders kan het gebied erg gevaarlijk zijn. Wil je echt op avontuur in La Grave – La Meije? Zorg dan voor een ervaren gids.

Chalet Le Loup Lodge
Vanaf€3.031

Chalet Le Loup Lodge

Voor lange tochten en veel variatie is het skigebied van Les Deux Alpes niet bijzonder geschikt. Dit heeft te maken met de lijnvorm van het gebied. Het skigebied loopt grofweg in één lijn van Les Deux Alpes tot aan de gletsjer. Les Deux Alpes is een begrip op gebied van freestylen. De freestyle parken en boardercross-parcours zijn beroemd. Bij veel sneeuwval kun je terecht op de lagere hellingen. Bij weinig sneeuwval vind je de freestyle faciliteiten op de gletsjer.  

Les Deux Alpes is een begrip onder freestylers

Naast skiën en snowboarden kun je in het skigebied ook ijsklimmen, winterwandelen, langlaufen en rodelen. Tip: Ga een keer nachtskiën op de verlichte piste of bezoek La Grotte de Glace!

4. Les Deux Alpes: niet erg kindvriendelijk

Chalet Le Prestige Lodge
Vanaf€3.031

Chalet Le Prestige Lodge

Les Deux Alpes behoort niet tot de meest kindvriendelijke skigebieden van Frankrijk. Voor de allerkleinsten zijn er wel faciliteiten. Jonge kinderen kunnen terecht op de pistes net boven het dorp Les Deux Alpes. Hier vind je een kinderland, een kinder- en babyopvang, een sneeuwspeeltuin en diverse skischolen. Zijn jouw kinderen wat ouder en hebben ze wat meer ervaring? Dan vormen veel afdalingen een behoorlijke uitdaging. Ook zelfstandig op avontuur is niet echt een goed idee. Daarnaast is ook de drukke weg in het dorp is niet prettig als je met kinderen op vakantie bent.

Résidence L'Ours Blanc 1
Vanaf€409

Résidence L'Ours Blanc 1

Vénosc is weliswaar een leuk en kleinschalig familie dorpje. Toch is het niet ideaal om hier met kinderen op wintersport te gaan. Het dorp ligt buiten het skigebied, dus je moet eerst met de auto of skibus naar Les Deux Alpes. In Mont de Lans vind je geen kinderpiste of kinderland. Bovendien is de rode dalafdaling aardig pittig. Kortom, dit dorp is geen goede keuze voor een wintersportvakantie met de kinderen dus.

5. Les Deux Alpes: zeer sneeuwzeker

Mounier
Vanaf€25.728

Mounier

Het skigebied ligt vrij hoog en is dus bijzonder sneeuwzeker. Het laagste punt in Les Deux Alpes ligt nog steeds op een behoorlijke hoogte van 1300 meter. Op lagere pistes worden sneeuwkanonnen ingezet als het nodig is. Ook de dorpen Les Deux Alpes, Vénosc en Mont de Lans liggen op flinke hoogte. Een sneeuwdeken komt hier dan ook vaak voor. De sneeuwzekerheid en sneeuwkwaliteit zijn optimaal tussen half december en half maart. Ook in april kun je nog uitstekend skiën of snowboarden in Les Deux Alpes. Op de gletsjer van Les Deux Alpes kun je zelfs tot het begin van de zomer door terecht voor zomerski!

6. Après-ski in skigebied Les Deux Alpes

Les Deux Alpes is een prima bestemming als je houdt van après-ski. Op gezellige avonden lijkt hier bijna Oostenrijk. Je komt hier veel Nederlanders en Britten tegen. De après-ski is in diverse tentjes heel feestelijk en gaat veelal gepaard met een grote hoeveelheid alcoholische drankjes en een hossende menigte. Op de berg is de Panobar een echte après-ski tip. Je kunt hier vanaf 15.30 terecht voor de gezelligheid. Dj’s zorgen voor sfeer en je hebt een schitterend uitzicht over het skigebied. En in het dal is de Umbrella Bar een aanrader.

De Panobar is een begrip in Les Deux Alpes. Zeker op nieuwjaarsdag!

Résidence L'Ours Blanc 3
Vanaf€595

Résidence L'Ours Blanc 3

Er zijn in Les Deux Alpes ook leuke wijnbarretjes en kroegjes waar je gezellig wat kunt drinken en waar het er wat rustiger aan toe gaat. Vénosc ligt buiten het skigebied en is een stuk kleiner dan Les Deux Alpes. Je vindt hier geen uitbundige après-ski. Gezellig ergens wat drinken kan wel prima. In Mont de Lans is geen après-ski te vinden.

7. Les Deux Alpes: skischolen & lessen

Chalet Soleil Levant
Vanaf€2.364

Chalet Soleil Levant

In Les Deux Alpes vind je diverse skischolen waar je ski- of snowboardlessen kunt boeken. Groepslessen of privélessen. De prijzen variëren per skischool. Bovendien betaal je in het hoogseizoen meer dan in het laagseizoen. Vaak kun je via een reisorganisatie een voordeelpakket boeken inclusief skilessen. Normaal gesproken liggen de kosten voor een groepsles voor volwassen of kinderen ongeveer tussen de € 150 en € 220 voor 4 lesdagen van 4 uur. Je kunt uiteraard ook kiezen voor 2,5 uur les per dag. Dan ben je goedkoper uit.

Résidence L'Ours Blanc 1
Vanaf€409

Résidence L'Ours Blanc 1

Reken voor een privéles op meer dan 200 euro per 4 uur. Een privé leraar is bijvoorbeeld een goede optie als je met een groep gaat wintersporten met hetzelfde niveau. Bij de skischolen kun je vaak ook terecht als je een gids zoekt voor een freeride-tour.

8. Lunchen op de Franse pistes bij Les Deux Alpes

In Les Deux Alpes kun je prima eten op de pistes. De restaurantjes zijn niet traditioneel, maar best gezellig. Op de menu’s staan diverse gerechten. Een flinke steak met patat bijvoorbeeld, een goed gevulde salade, crêpes, kaasfondue of tartiflette. Wat betreft kosten kun je het zo gek maken als je wilt. Reken ongeveer op een bedrag tussen de 5 en 25 euro voor een lunch op de piste. De prijzen variëren per restaurant. Aanraders zijn restaurant La Fee en restaurant Smitty’s Tavern. Bij Smitty’s kun je niet alleen prima eten, maar ook uitstekend après-skiën.

9. Les Deux Alpes:  accommodaties, prijsniveau en drukte

Chalet Le Lys
Vanaf€3.083

Chalet Le Lys

Les Deux Alpes staat bekend als goedkope wintersportbestemming. Winkels en restaurants kennen normale prijzen in vergelijking met andere Franse wintersportgebieden. Vaak liggen de prijzen zelfs wat lager dan normaal. Goedkope accommodaties zijn er volop te vinden. Luxere en duurdere opties heb je ook, maar hiervoor moet je wel even zoeken. Het dorp Les Deux Alpes staat bekend vanwege de spotgoedkope pakketdeals van diverse reisorganisaties. Je kunt in Les Deux Alpes overnachten in een chalet, appartement, hotel of pension.

Chalet Le Ponton
Vanaf€2.364

Chalet Le Ponton

De prijs voor de skipas is in het skigebied Les Deux Alpes normaal voor Franse begrippen. Voor 260 euro kun je 6 dagen skiën. Vénosc is zeker zo goedkoop en zelfs iets goedkoper dan Les Deux Alpes. De pakketdeals even buiten beschouwing gelaten. De accommodaties zijn uitstekend en het dorp is een stuk authentieker en charmanter dan Les Deux Alpes. De ligging is wel wat minder aan de rand van het skigebied. Er is ook geen dalafdaling, dus je moet altijd met de lift terug.

Belambra Club Les Cretes
Vanaf€4.482

Belambra Club Les Cretes

Ook in Mont de Lans kun je voor een lage prijs een fijne accommodatie boeken. Je hebt vaak wat meer leefruimte dan in Les Deux Alpes. Les Deux Alpes is groot en erg populair. Dit betekent dat het tijdens de vakanties en in weekenden erg druk kan zijn. Lange wachtrijen bij de liften in het dorp zijn niet zeldzaam. Ook elders in het gebied kan het bij de liften druk zijn. Aan het einde van de middag ziet het behoorlijk zwart op de dalafdalingen. Tip: begin lekker vroeg en eindig de skidag voordat de meute naar beneden komt.

10. Les Deux Alpes: bereikbaarheid

Résidence L'Ours Blanc 3
Vanaf€595

Résidence L'Ours Blanc 3

Het skigebied Les Deux Alpes bereik je vanuit Nederland door de snelweg te volgen tot Grenoble. Vervolgens rijd je via binnendoor wegen naar de dorpen.  Zeker op wisseldagen en bij hevige sneeuwval kan het erg druk zijn op de weg. Het laatste stuk tot Les Deux Alpes is bochtig en gaat flink omhoog. Ook naar Vénosc moet je een stuk klimmen over een bochtige binnendoorweg. De bergweg naar Vénosc is niet dezelfde als die naar Les Deux Alpes. Vaak is het richting Vénosc daarom een stuk minder druk. Mont de Lans ligt aan een D-weg en is wat makkelijker te bereiken.

Chalet Le Loup Lodge
Vanaf€3.031

Chalet Le Loup Lodge

Winterbanden en sneeuwkettingen zijn een must als je tijdens de wintermaanden naar Les Deux Alpes rijdt. Bij hevige sneeuwval kom je zonder sneeuwkettingen niet op jouw bestemming aan. Met de trein naar Les Deux Alpes is ook een mogelijkheid. Het dichtstbijzijnde treinstation is Grenoble. In deze stad vind je ook het dichtstbijzijnde luchthaven voor het geval je met het vliegtuig op vakantie wilt. Vanaf Grenoble is ben je nog zo’n anderhalf uur onderweg naar het skigebied.   

Er zijn verschillende organisaties die busreizen aanbieden naar Les Deux Alpes, zoals Interbus. Je stapt ergens in Nederland op en je stapt in Frankrijk bij jouw accommodatie weer uit.  

11. Aandachtspunten als je op wintersport gaat

 • Boek op tijd: Les Deux Alpes is populair. Dat betekent dat accommodaties snel volgeboekt zijn. Zeker in de kerst- en voorjaarsvakantie. Wil je op wintersport naar dit skigebied, boek dan op tijd!
 • Reisverzekering: Wintersporten is niet geheel zonder risico’s. Zorg daarom voor een reisverzekering met wintersportdekking. Mocht er iets gebeuren, dan hoef je je geen zorgen te maken over de kosten van een banaan of het ziekenhuis.   
 • Accommodaties: Er zijn voor het skigebied Les Deux Alpes vaak pakketdeals te bestellen bij diverse reisorganisaties. Je bestelt dan bijvoorbeeld een pakket inclusief accommodatie, skipas, skihuur en eventueel een busreis. Zo’n pakket kan je veel geld besparen.
 • Locatie: Denk goed na over jouw accommodatie wensen. Wil je graag overnachten in een authentiek en rustig dorp? Of mag het wel lekker bruisend en vind je traditionele bebouwing niet belangrijk. Wil je dicht bij de lift zitten of vind je het geen probleem om ’s ochtends een stukje te lopen. Kies je voor een mooie chalet in Les Deux Alpes of een goedkoop pension in Vénosc?
 • Vergeet de volgende spullen niet: skipak, skibril, handschoenen, skipully’s, thermo-ondergoed, helm, zonnebril, skisokken of snowboardsokken, ski’s, skistokken en skischoenen of een snowboard en snowboardschoenen & stevige wandelschoenen of sneeuwschoenen.
 • Materiaal huren: Ski’s, stokken, skischoenen, een snowboard en snowboardschoenen kun ook huren in het dorp bij aankomst. De huurprijs bedraagt ongeveer 100 tot 150 euro per week per persoon.

12. Boek een wintersportvakantie naar Les Deux Alpes

Les Deux Alpes is een prima skigebied voor een onvergetelijke vakantie in de sneeuw. Veel gezelligheid, mooie uitzichten, een hoge sneeuwzekerheid en waanzinnige off-piste mogelijkheden.

Lees meer Wintersport gidsen...


Top 1 Wintersport Aanbieders naar Les Deux Alpes, Frankrijk

Vakanties van Chalet.nu in Les Deux Alpes, Frankrijk

Wintersport Aanbiedingen Les Deux Alpes, Frankrijk

Vanaf€492

Les Deux Alpes, Frankrijk

In deze residentie zijn er vier soorten appartementen beschikbaar.Er is een appartement voor twee personen, met één slaapkamer. (FR-32911). Wij bieden ook een appartement voor ongeveer vier personen met slaapkamer met een dubbel bed of twee enkele bedden en een slaapnis met stapelbed. (FR-32912). Daarnaast is er ook een appartement voor zes personen met twee slaapkamers en een slaaphoek met stapelbed (FR-32913)(de indeling kan per appartement verschillen).In al deze appartementen staat in de woonkamer ook een slaapbank die plaats biedt voor twee extra personen.Verder is het ook mogelijk een studio te reserveren, deze is geschikt voor maximaal 4 personen. (FR-32910)

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€3.031

Les Deux Alpes, Frankrijk

Chalet Le Prestige Lodge is een sfeervol en comfortabel chalet, gelegen nabij het Place de Venosc in het wintersportmekka Les Deux Alpes. De groene piste eindigt op ca. 200 m. van het chalet. De cabinelift 'Du Diable' is ook gelegen op zo'n 200 m. lopen evenals het centrum met talloze winkels, bars en restaurants. Het chalet is in traditionele stijl gebouwd met gebruik van veel hout en natuursteen. De sauna en het overdekte verwarmde privé-zwembad (-je) zorgen voor een extra sfeervol en ontspannen verblijf.Het uitgestrekte skidomein van Les Deux Alpes biedt vele mogelijkheden voor wintersporters van alle niveau's. Er is in totaal 229 km aan pistes en er zijn ruim 50 skiliften voor alle niveaus. Het heeft een hoge sneeuwzekerheid en biedt vele zonuren door de zuidelijke ligging. Daarnaast vertrekt een aantal shuttle bussen vanuit het dorp richting de pistes. Een van deze haltes ligt op ca. 20 m. van Chalet Le Prestige Lodge. Nog veel prettiger is de skiwinkel die tegenover het chalet te vinden is. Het mooie zeskamer chalet is ruim opgezet, zeer comfortabel en sfeervol ingericht. Het is recent gebouwd naar eigentijdse wensen en heeft twee verdiepingen. De ingang bevindt zich op de begane grond. Na het skiën kunt u hier gemakkelijk uw ski's opbergen in de berging, om vervolgens heerlijk uit te rusten in de sauna. Op deze verdieping vindt u ook een gezellige woonkamer met zithoek, televisie en een open haard. Daarnaast vindt u hier een volledig ingerichte keuken met kookeiland met onder andere een eethoek, koelkast met vriezer, oven, magnetron, koffiezetapparaat, vaatwasser en wasmachine. De eerste slaapkamer met eigen badkamer (met douche) en toilet is hier tevens gesitueerd. Op de eerste verdieping beschikt het chalet over twee slaapkamers met elk drie 1-pers. bedden en een badkamer met douche en toilet. Beide kamers hebben ook toegang tot een balkon. Daarnaast heeft het chalet een slaapkamer met 2-pers. bed en een tussenverdieping met nog eens twee 1-pers. bedden. Hierbij sluit ook een badkamer met douche en toilet aan. De laatste slaapkamer beschikt over twee 1-pers. bedden en een badkamer met douche en toilet. Buiten vindt u een ruim houten terras en een verwarmd zwembad. Er is ruimte voor drie auto's op de privé parkeerplaats bij het chalet.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€595

Les Deux Alpes, Frankrijk

In deze residentie zijn er vier soorten appartementen beschikbaar.Er is een appartement voor twee personen, met één slaapkamer. (FR-32911). Wij bieden ook een appartement voor ongeveer vier personen met slaapkamer met een dubbel bed of twee enkele bedden en een slaapnis met stapelbed. (FR-32912). Daarnaast is er ook een appartement voor zes personen met twee slaapkamers en een slaaphoek met stapelbed (FR-32913)(de indeling kan per appartement verschillen).In al deze appartementen staat in de woonkamer ook een slaapbank die plaats biedt voor twee extra personen.Verder is het ook mogelijk een studio te reserveren, deze is geschikt voor maximaal 4 personen. (FR-32910)

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€2.777

Les Deux Alpes, Frankrijk

Chalet Le Sabot de Venus is een ruim chalet, centraal gelegen in het wintersportmekka Les Deux Alpes. Zowel buiten als binnen is veel hout verwerkt en dat brengt veel sfeer. Het bubbelbad op het terras staat garant voor een ontspannen verblijf.De dichtstbijzijnde (sleep-) lift Grand Viking start bijna naast het chalet. De skipiste ligt op ca. 80 m. van het chalet. Wilt u liever niet lopen? De shuttle bus richting de pistes vertrekt op ca. 20 m. van het chalet. Diverse restaurants, bars en winkels bevinden zich ook binnen loopafstand van het chalet (ca. 200 m.). Het uitgestrekte skidomein van Les Deux Alpes biedt vele mogelijkheden voor wintersporters van alle niveau's. Er is in totaal 229 km aan pistes en er zijn ruim 50 skiliften voor alle niveaus. Het heeft een hoge sneeuwzekerheid en biedt vele zonuren door de zuidelijke ligging.Chalet Le Sabot de Venus telt drie verdiepingen en is omringd door een flinke tuin (600 m2). Op de begane grond vindt u twee slaapkamers met een 2-pers. bed en badkamer met douche of bad en toilet. Op de eerste verdieping beschikt het chalet over een woonkamer met zithoek en TV en een eethoek. De keuken is o.a. voorzien van oven, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat, koelkast, vriezer, raclette, broodrooster en waterkoker. Bovendien vindt u hier drie slaapkamers met een 2-pers. bed en badkamer met douche en toilet. Vanuit enkele slaapkamers is er toegang tot het balkon. U kunt tevens een wasje draaien in de wasruimte. Op de tweede verdieping beschikt Chalet Le Sabot de Venus over nog drie slaapkamers met een 2-pers. bed en badkamer met douche en toilet. Er is plek voor drie auto's op de privé parkeerplaatsen bij het chalet. Uw ski's kunt u gemakkelijk kwijt in de skiberging.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€3.083

Les Deux Alpes, Frankrijk

Chalet Le Lys is een luxe en comfortabel chalet, gelegen aan de rand van wintersportmekka Les Deux Alpes. De piste ligt op slechts 50 m. afstand en de dichtstbijzijnde skiliften (Petite Aiguille en La Cote) liggen op ca. 1 km. Het chalet is in traditionele stijl gebouwd met gebruik van veel hout en natuursteen. Het verwarmde binnenzwembad draagt bij aan de sfeer en ontspanning van je verblijf.Het gezellige en langgerekte centrum van Les Deux Alpes ligt op ca. 1,7 km, hier zijn diverse winkels, restaurants en bars. De eerste winkels, zoals een skiverhuur en supermarkt vindt u al op 600 m. van het chalet. De skischool is te vinden in het centrum. Het uitgestrekte skidomein van Les Deux Alpes biedt vele mogelijkheden voor wintersporters van alle niveau's. Er is in totaal 229 km. aan pistes en er zijn ruim 50 skiliften voor alle niveaus. Het heeft een hoge sneeuwzekerheid en biedt vele zonuren door de zuidelijke ligging.Het mooie, in traditionele stijl gebouwde Chalet Le Lys is ruim opgezet en zeer comfortabel en sfeervol ingericht. Het is recent, naar eigentijdse wensen, gebouwd en telt drie verdiepingen.Op de eerste verdieping vindt u een gezellig ingerichte woonkamer met zithoek, eethoek, televisie en een open haard. Daarnaast beschikt het chalet over een zeer complete keuken met onder andere een keramische kookplaat, vaatwasser en een raclette apparaat. U kunt ook gezellig borrelen aan de keukenbar. Ook vindt u op deze verdieping een slaapkamer met twee 1-pers. bedden en een en-suite badkamer (met douche en toilet) en drie aparte toiletten. Op de tweede verdieping beschikt het chalet over de overige vijf slaapkamers: twee slaapkamers met twee 1-pers. bedden en een badkamer en-suite (met ligbad of douche en toilet), een slaapkamer met een 2-pers. bed en een badkamer en-suite (met bad en toilet), een slaapkamer met stapelbed en een badkamer en-suite (met douche en toilet) en een slaapkamer met stapelbed en twee 1-pers. bedden en een badkamer en-suite (met douche en toilet). Verder biedt het chalet een mooi balkon met terras, een prachtig verwarmd privé-binnenzwembad. Op de begane grond is er een parkeergarage met plek voor drie auto's. Hier vindt u ook de skiberging met skischoendrogers. Chalet Le Lys is werkelijk een prachtige uitvalbasis om het uitgestrekte skidomein gemakkelijk te ontdekken en tegelijkertijd heerlijk te kunnen ontspannen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€430

Les Deux Alpes, Frankrijk

In deze residentie zijn er vier soorten appartementen beschikbaar.Er is een appartement voor twee personen, met één slaapkamer. (FR-32911). Wij bieden ook een appartement voor ongeveer vier personen met slaapkamer met een dubbel bed of twee enkele bedden en een slaapnis met stapelbed. (FR-32912). Daarnaast is er ook een appartement voor zes personen met twee slaapkamers en een slaaphoek met stapelbed (FR-32913)(de indeling kan per appartement verschillen).In al deze appartementen staat in de woonkamer ook een slaapbank die plaats biedt voor twee extra personen.Verder is het ook mogelijk een studio te reserveren, deze is geschikt voor maximaal 4 personen. (FR-32910)

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€1.559

Les Deux Alpes, Frankrijk

Chalet Les Alpages is een traditioneel en knus chalet en ligt op slechts 100 m .van het centrum van Les Deux Alpes. Hier vindt u allerlei winkels, restaurants en bars. De eerste skilift bevindt zich op ca. 200 m. afstand van het chalet, waarmee u het gehele skigebied kunt ontdekken. Het panoramisch uitzicht op het skidomein vanaf het terras van het chalet laat u fijn wegdromen. Het uitgestrekte skidomein van Les Deux Alpes biedt vele mogelijkheden voor wintersporters van alle niveau's. Er is in totaal 229 km aan pistes en er zijn ruim 50 skiliften voor alle niveaus. Het heeft een hoge sneeuwzekerheid en biedt vele zonuren door de zuidelijke ligging. Daarnaast vertrekt een aantal shuttle bussen vanuit het dorp richting de pistes. Een van deze haltes ligt op ca. 20 m. van Chalet Les Alpages. Nog veel prettiger is de skiwinkel tegenover het chalet. Hier kunt u ook uw skimateriaal in lockers opbergen. Het charmante chalet is met veel hout en natuursteen gebouwd en heeft een knusse uitstraling. Het is recent gerestaureerd en is gezellig en comfortabel ingericht. Er zijn twee woonlagen. De ingang bevindt zich op de begane grond. Hier vindt u ook een badkamer met douche en apart toilet. Op de eerste verdieping beschikt het chalet over een knusse woonkamer met televisie zithoek, houtkachel en eethoek. Het eerste houtpakket zit bij de prijs inbegrepen. De open keuken beschikt over o.a. een oven, magnetron, koelkast, vriezer, keramische kookplaat, vaatwasser en raclette. U kunt ook gebruik maken van de wasmachine. Daarnaast heeft het chalet ook twee slaapkamers, waarvan een met twee stapelbedden en een met een 2-pers. bed. De slaapkamer met 2-pers. bed heeft tevens een badkamer en-suite met douche en toilet. De derde slaapkamer, met 2-pers. bed, bevindt zich op de tweede verdieping die weliswaar geen tweede verdieping genoemd wordt. Buiten kunt u op het terras (ca. 30m2) heerlijk van het panoramisch uitzicht op het skidomein genieten. Uw auto kunt op ca. 50 m. van het chalet parkeren (niet privé).

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€2.364

Les Deux Alpes, Frankrijk

Chalet Le Ponton is een sfeervol en comfortabel chalet, gelegen nabij het Place de Venosc in het wintersportmekka Les Deux Alpes. De pistes en het centrum met winkels, bars en restaurants zijn gelegen op ca. 300 m. van het chalet. De sauna en het privé-zwembad zorgen voor een extra sfeervol en ontspannen verblijf.Het uitgestrekte skidomein van Les Deux Alpes biedt vele mogelijkheden voor wintersporters van alle niveau's. Er is in totaal 229 km aan pistes en er zijn ruim 50 skiliften voor alle niveaus. Het heeft een hoge sneeuwzekerheid en biedt vele zonuren door de zuidelijke ligging. Daarnaast vertrekt een aantal shuttle bussen vanuit het dorp richting de pistes. Een van deze haltes ligt op ca. 80 m. van Chalet Le Ponton.Het mooie, in traditionele stijl gebouwde chalet is comfortabel, netjes en doelmatig ingericht. Het is geschakeld aan Chalet Le Soleil Levant (FR-48409) die gezamelijk of afzonderlijk zijn te reserveren*. De twee chalets kunnen samen 24 gasten verwelkomen. Het chalet heeft twee verdiepingen. De ingang bevindt zich op de begane grond. Hier vindt u een woonkamer met zitgedeelte en flatscreen TV. Het eetgedeelte sluit aan bij de compleet uitgeruste Amerikaanse open keuken met vaatwasser en racletteset. Daarnaast beschikt deze verdieping over een slaapkamer met twee 1-pers. bedden, een badkamer met douche en toilet en apart toilet. Na het skiën kunt u gemakkelijk uw ski's opbergen in de berging om vervolgens heerlijk uit te rusten in de sauna. Op de eerste verdieping vindt u vier slaapkamers met elk een eigen badkamer met douche en toilet. Twee slaapkamers beschikken over twee 1-pers. bedden, waar de overige twee slaapkamers elk een 1-pers bed en stapelbed met badkamer (met douche en toilet) hebben. Er is toegang tot het balkon vanuit twee slaapkamers. Tevens is er een extra apart toilet. Buiten vindt u een ruim terras (60 m2) en een verwarmd zwembad met telescopische overkapping. U kunt uw auto's op de centrale parkeerplaats op ca. 150 m. van Chalet Le Ponton parkeren. *Indien u beide chalets wenst te reserveren, neem dan contact op met ons contact centre.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€2.364

Les Deux Alpes, Frankrijk

Chalet Soleil Levant is een sfeervol en comfortabel chalet, gelegen nabij het Place de Venosc in het wintersportmekka Les Deux Alpes. De pistes en het centrum met winkels, bars en restaurants zijn gelegen op ca. 300 m. van het chalet. De sauna en het privé-zwembad zorgen voor een extra sfeervol en ontspannen verblijf.Het uitgestrekte skidomein van Les Deux Alpes biedt vele mogelijkheden voor wintersporters van alle niveau's. Er is in totaal 229 km aan pistes en er zijn ruim 50 skiliften voor alle niveaus. Het heeft een hoge sneeuwzekerheid en biedt vele zonuren door de zuidelijke ligging. Daarnaast vertrekt een aantal shuttle bussen vanuit het dorp richting de pistes. Een van deze haltes ligt op ca. 80 m. van Chalet Soleil Levant.Het mooie, in traditionele stijl gebouwde chalet is comfortabel, netjes en doelmatig ingericht. Het is geschakeld aan Chalet Le Ponton (FR-48410) die gezamelijk of afzonderlijk zijn te reserveren*. De twee chalets kunnen samen 24 gasten verwelkomen. Het chalet heeft twee verdiepingen. De ingang bevindt zich op de begane grond. Hier vindt u een woonkamer met zitgedeelte en flatscreen TV. Het eetgedeelte sluit aan bij de compleet uitgeruste open keuken met vaatwasser en racletteset. Daarnaast beschikt deze verdieping over twee slaapkamers met elk twee 1-pers bedden, twee badkamers met douche en twee aparte toiletten. Na het skiën kunt u gemakkelijk uw ski's opbergen in de berging, om vervolgens heerlijk uit te rusten in de sauna. Op de eerste verdieping vindt u vier slaapkamers met elk twee 1-pers. bedden en elk een eigen badkamer met douche. Er is toegang tot het balkon vanuit twee slaapkamers. Tevens is er een apart toilet. Buiten vindt u een terras (40 m2) met prachtig uitzicht op de Alpen en een verwarmd zwembad met telescopisch dak. U kunt uw auto's op de centrale parkeerplaats op ca. 150 m. van Chalet soleil Levant parkeren. *Indien u beide chalets wenst te reserveren, neem dan contact op met ons contact centre.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€3.031

Les Deux Alpes, Frankrijk

Chalet Le Loup Lodge is een sfeervol en comfortabel chalet, gelegen nabij het Place de Venosc in het wintersportmekka Les Deux Alpes. Zowel de cabinelift 'Du Diable' en het centrum met winkels, bars en restaurants zijn gelegen op zo'n 200 m. van het chalet. De sauna en het overdekte en verwarmde privé-zwembad(-je) zorgen voor een extra sfeervol en ontspannen verblijf.Het uitgestrekte skidomein van Les Deux Alpes biedt vele mogelijkheden voor wintersporters van alle niveau's. Er is in totaal 229 km aan pistes en er zijn ruim 50 skiliften voor alle niveaus. Het heeft een hoge sneeuwzekerheid en biedt vele zonuren door de zuidelijke ligging. Daarnaast vertrekt een aantal shuttle bussen vanuit het dorp richting de pistes. Een van deze haltes ligt op ca. 20 m. van Chalet Le Loup Lodge. Het mooie, in traditionele stijl gebouwde chalet is ruim opgezet en zeer comfortabel. Het is recent gebouwd naar eigentijdse wensen. Daarnaast draagt het vele gebruik van hout en natuursteen een steentje bij aan de sfeer in het chalet. Het bestaat uit drie verdiepingen. Op de begane grond vindt u direct de sauna waarin u heerlijk kan vertoeven, een was- en droogruimte en een berging voor uw skimateriaal. Op de eerste verdieping heeft Chalet Le Loup Lodge een ruime woonkamer met TV en open haard. Hieraan grenzen ook het eetgedeelte en de volledig uitgeruste keuken met o.a. inductie kookplaten, oven, magnetron, koelkast, vaatwasser, koffiezetapparaat en racletteset. Bovendien vindt u op deze verdieping vijf slaapkamers met elk een eigen badkamer met douche en toilet. Drie slaapkamers beschikken over twee 1-pers. bedden en de overige twee over een 2-pers. bed. Er is toegang tot het balkon vanuit twee slaapkamers. Op de tweede verdieping beschikt het chalet over de overige twee slaapkamers met twee 1-pers. bedden en elk een eigen badkamer met douche en toilet. Vanuit beide slaapkamers is er toegang tot het balkon. Buiten vindt u een ruim terras en het eigen verwarmde en overdekte zwembad(je). Er is parkeergelegenheid voor drie auto's bij het chalet.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€409

Les Deux Alpes, Frankrijk

In deze residentie zijn er vier soorten appartementen beschikbaar.Er is een appartement voor twee personen, met één slaapkamer. (FR-32911). Wij bieden ook een appartement voor ongeveer vier personen met slaapkamer met een dubbel bed of twee enkele bedden en een slaapnis met stapelbed. (FR-32912). Daarnaast is er ook een appartement voor zes personen met twee slaapkamers en een slaaphoek met stapelbed (FR-32913)(de indeling kan per appartement verschillen).In al deze appartementen staat in de woonkamer ook een slaapbank die plaats biedt voor twee extra personen.Verder is het ook mogelijk een studio te reserveren, deze is geschikt voor maximaal 4 personen. (FR-32910)

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€25.728

Les Deux Alpes, Frankrijk

Verblijven in een aangename accommodatie in Les Deux Alpes? Hotel Chalet Mounier is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 104 reizigers beoordelen Hotel Chalet Mounier gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Chalet Mounier, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Frankrijk? Boek jouw vakantie naar Hotel Chalet Mounier vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vanaf€2.722

Les Deux Alpes, Frankrijk

Verblijven in een aangename accommodatie in Les Deux Alpes? Hotel Belambra Club Les Cretes is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 93 reizigers beoordelen Hotel Belambra Club Les Cretes gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Belambra Club Les Cretes, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Frankrijk? Boek jouw vakantie naar Hotel Belambra Club Les Cretes vandaag nog!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag

Les Deux Alpes, Frankrijk

2 kamers 4 personen Comfort32-35 m2appartement Elk appartement heeft een verwarmde skilocker en gratis toegang tot het zwembad.✓ Woonkamer:- eethoek- zithoek met slaapbank voor 2 personen- flatscreen-tv met TNT- Sfeervolle open haard✓ Open keuken:- Vitrokeramische kookplaten -Vaatwasser- Gecombineerde magnetron- Koelkast- Koffiezetapparaat capsules en waterkoker- Tosti apparaat✓ 1 Slaapkamer:- 1 slaapkamer met tweepersoonsbed✓ Badkamer- Bad- handdoekdroger- föhn - apart toilet✓ MMV-diensten:- opgemaakte bedden bij aankomst- handdoeken- producten onderhoud- Home producten op aanvraag- eindschoonmaak (behalve keuken en afwas)- Wifi✓ Op locatiewasserette ✓ Betaald parkeren vooraf te reserveren

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag

Wat zou jij verbeteren aan deze pagina?