Vakanties Van Stedentrips.nl

Stedentrips.nl - 85 Vakanties Vergelijken [2018/2019]

Vergelijk 85 Vakanties van Stedentrips.nl ✈ Zodat JIJ niet teveel betaalt. ✓ Onafhankelijk & Onpartijdig ✈ Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken!


55
Bestemmingen
85
Vakanties
Stedentrips.nl

85 vakanties

Hotel MS Maestranza
€3,460€1,018

Málaga, Spanje

Zeer centraal gelegen modern hotel met een adembenemend uitzicht over de stad, direct bij het strand gelegen. Op de hoek van de arena en de tuinen van Alameda. De perfecte uitvalsbasis!

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Hotel Lady Diana
€1,049€388

Istanbul, Turkije

Uitstekend kwaliteitshotel, ruim van opzet en aandacht voor details. Goede service, zeer gastvrij en een super ligging. Prima restaurants, barretjes en winkels in de directe omgeving.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Hotel Medinaceli
€1,393€480

Barcelona, Spanje

Dit stijlvolle hotel,is gevestigd in het oorspronkelijke paleis van de Hertogen van Medinaceli.Vlakbij de haven van Barcelona, Gotische wijk en de Ramblas gelegen. Centraler kan niet!

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Hotel de Petris
€1,063€425

Rome, Italië

Zeer gastvrij hotel, gezellig terras met barservice, waar bij mooi weer ook het ontbijtbuffet geserveerd wordt. Prima ligging vlakbij de Spaanse trappen en de Trevi fontein.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
B&B Portafortuna
€888€329

Rome, Italië

Klein en gezellig hotel in een historisch gebouw, het ontbijt kunt u, bij mooi weer, op het terras gebruiken. Door de uitstekende service geniet u van een heerlijk verblijf in deze B&B.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren