Vakanties Van Stedentrips.nl

Stedentrips.nl - 605 Vakanties Vergelijken [2019/2020]

Vergelijk 605 Vakanties van Stedentrips.nl ✈ Zodat JIJ niet teveel betaalt. ✓ Onafhankelijk & Onpartijdig ✈ Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken!


53
Bestemmingen
605
Vakanties
Stedentrips.nl

605 vakanties

Huidig filter


  • Stedentrips.nl

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Hotel Diana
Vanaf€430

Rome, Italië

Comfortabel hotel op een gunstige locatie tussen station Termini en de basiliek van Santa Maria Maggiore. Op het dakterras kunt u genieten van uw ontbijtje. U bent in hartje Rome!

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Hotel Osimar
Vanaf€299

Rome, Italië

Modern hotel ten noorden van het historische centrum. Met drie metro stops bent u bij Termini en dus in het hart van Rome! Persoonlijke service staat in dit hotel hoog in het vaandel.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Hotel Lleo
Vanaf€390

Barcelona, Spanje

Zeer centraal en voorzien van alle comfort met klein zwembad op het dak met een zonneterras en prachtig uitzicht. De ideale uitvalsbasis om Barcelona te ontdekken! Van harte aanbevolen!

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Hotel Wilga
Vanaf€413

Krakau, Polen

Een aangenaam toeristenklasse hotel in een opvallend, modern gebouw. Iets buiten het toeristische centrum gelegen en daarom gunstig geprijsd. In het hotel bevindt zich een bowlingbaan!

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Hotel Hanza
Vanaf€466

Gdansk, Polen

Met een super lokatie aan de Motlawa rivier en praktisch naast de Zuraw kraan, in de oude stad, is dit misschien wel het populairste hotel van Gdansk. Van harte aanbevolen!

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Hotel Rott
Vanaf€380

Praag, Tsjechië

Hotel Rott is beslist één van de best verzorgde 4-sterren hotels van Praag met een unieke ligging aan Little Square, direct bij Old Town Square met een prachtige facade. Erg populair!

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Hotel Roma
Vanaf€698

Florence, Italië

Fantastisch boutique hotel met een vleugje design en een persoonlijke touch, hartje centrum bij de Plaza Indipendenza. Charmante lobby met vele antiquiteiten en kunstvoorwerpen.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Hotel Rubinstein
Vanaf€458

Krakau, Polen

Een karakteristiek hotel in een evenzo karakteristieke wijk. Zeer sfeervol! Vernoemd naar de beroemde cosmetica-industrieel Helena Rubinstein, die hier woonde en opgroeide.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren