Vakanties Van Stedentrips.nl

Penke Vergelijk 484 Vakanties van Stedentrips.nl ✈ Zodat JIJ niet teveel betaalt. ✓ Onafhankelijk & Onpartijdig ✈ Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken!
Hotel The 7
Vanaf€506

Lissabon, Portugal

Hotel The 7 ligt In het hart van het historische centrum van Lissabon, in de levendige wijk Baixa en vlakbij Bairro Alto, met vele restaurants (zoals Restaurant Largo), bars (zoals Café A Brasileira), fadoclubs en winkels in de directe omgeving.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hotel Sterling
Vanaf€527

Madrid, Spanje

Zeer goed en service gericht hotel met centrale ligging vlakbij de Gran Via en Plaza España. Het hotel heeft ruime kamers en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hotel Basss
Vanaf€768

Parijs, Frankrijk

Sfeervol boutique hotel in de geliefde kunstenaarswijk Montmartre. Op loopafstand van de Sacré Coeur en Place du Tertre, waar veel portrettekenaars en schilders te vinden zijn.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hotel Del Mar
Vanaf€577

Barcelona, Spanje

Hotel Del Mar is gevestigd in een monumentaal pand, waarvan de kamers netjes en gerenoveerd zijn. Aan de rand van de Gotische wijk en vlakbij de oude en nieuwe haven. Een aanrader!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hotel Pav
Vanaf€577

Praag, Tsjechië

Een leuk en uitstekend 3-sterren hotel, behoort tot de beste in haar categorie. Modern, gevoel voor service en stijl. Eén van onze favoriete hotels en beslist goed toeven hier!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
484 Vakanties