Vakanties Van Stedentrips.nl

Penke Vergelijk 655 Vakanties van Stedentrips.nl ✈ Zodat JIJ niet teveel betaalt. ✓ Onafhankelijk & Onpartijdig ✈ Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken!
Hotel The 7
Vanaf€693

Lissabon, Portugal

Hotel The 7 ligt In het hart van het historische centrum van Lissabon, in de levendige wijk Baixa en vlakbij Bairro Alto, met vele restaurants (zoals Restaurant Largo), bars (zoals Café A Brasileira), fadoclubs en winkels in de directe omgeving.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hotel Sterling
Vanaf€566

Madrid, Spanje

Zeer goed en service gericht hotel met centrale ligging vlakbij de Gran Via en Plaza España. Het hotel heeft ruime kamers en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hotel King
Vanaf€517

Rome, Italië

Prima 3 sterren hotel met familiaire sfeer. Vriendelijk personeel en uitstekende service. Een toplocatie bij de Spaanse Trappen. Hotel met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hotel Basss
Vanaf€768

Parijs, Frankrijk

Sfeervol boutique hotel in de geliefde kunstenaarswijk Montmartre. Op loopafstand van de Sacré Coeur en Place du Tertre, waar veel portrettekenaars en schilders te vinden zijn.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hotel Del Mar
Vanaf€770

Barcelona, Spanje

Hotel Del Mar is gevestigd in een monumentaal pand, waarvan de kamers netjes en gerenoveerd zijn. Aan de rand van de Gotische wijk en vlakbij de oude en nieuwe haven. Een aanrader!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
655 Vakanties