Vakantie Bodensee, Duitsland

24 vakanties

Vakantie zoeken


Prijs

Hotel Constantia
€248€118

Hotel Constantia
Konstanz, Duitsland

Hotel Constantia ligt midden in het centrum van het Duitse Konstanz, op slechts 700 meter van het treinstation. Bezoek het historische centrum van Kostanz en het eiland Mainau in het Bodenmeer!

8 dagen Bodensee, 1 hotel (Langenargen)
€1,286€559

8 dagen Bodensee, 1 hotel (Langenargen)
Langenargen, Duitsland

Eén Bodensee, één hotel en een serie prachtige fietskilometers. Dat wordt heerlijk ontspannen aan het schitterende meer. Met een onvergetelijk uitzicht over de Bodensee en het Zwitserse Alpenlandschap op de zuidoevers. U logeert in Langenargen, de plaats die vanwege zijn milde klimaat en vele zonuren ook wel de zonnehoek van de Bodensee wordt genoemd. Omgeven door wijngaarden en boomgaarden en een promenade waar u heerlijk kunt wandelen of vanaf een gezellig terras kunt kijken naar het vissteken in de haven.

Landgasthof Linde
€160€84

Landgasthof Linde
Deggenhausertal, Duitsland

Verblijf nabij de Bodensee in Deggenhausertal in het familiehotel Landgasthof Linde. Geniet in de winter van het uitgebreide skigebied en 's zomers van mooie wandelingen door de bergen.

Hotel Augustiner Tor
€333€98

Hotel Augustiner Tor
Konstanz, Duitsland

Hotel Augustiner Tor ligt midden in het centrum van het Duitse Konstanz, op slechts 350 meter van het treinstation. Bezoek het historische centrum van Kostanz en het eiland Mainau in het Bodenmeer!

7 dagen rond de Bodensee vanuit Konstanz
€749€499

7 dagen rond de Bodensee vanuit Konstanz
Konstanz, Duitsland

De Zwitsers, Duitsers en Oostenrijkers hebben naast de Duitse taal nog iets anders gemeen, de prachtige Bodensee! Dit schilderachtige bergmeer is een zeer geliefd object onder de kunstschilders. Dit komt mede door het milde landklimaat met warme zomers en van die heerlijke zomeravonden. De Bodensee is een prachtig meer dat er als het ware om vraagt om door u rondgefietst te worden. U komt daarbij langs schitterende plaatsen als Konstanz, Friedrichshafen en Bregenz.

Hotel Petershof
€159€69

Hotel Petershof
Konstanz, Duitsland

Prima 3-sterrenhotel met familiaire sfeer en een prachtige ligging midden in Konstanz, dichtbij de schitterende Bodensee. Maak gratis gebruik van openbaar vervoer in Konstanz!

10 dagen De Bodensee
€1,678€799

10 dagen De Bodensee
Langenargen, Duitsland

Wat hebben de Zwitsers, Duitsers en Oostenrijkers gemeen; precies De Bodensee! Dit toverachtige bergmeer is een geliefd object voor kunstschilders. Mede door het milde landklimaat van warme zomers met van die mooie zomeravonden. Een prachtig meer dat vraagt om rond gefietst te worden. We hebben de beste tips van lokale inwoners getest, Kaffee und Kuchen geproefd en musea bezocht. Natuurlijk hebben we voor u diverse varianten van de route uitgeprobeerd en voor gefietst. Al deze informatie hebben we gebundeld in deze prachtige fietsvakantie. De vertrekdatum 21 mei is niet meer beschikbaar en niet meer te reserveren.

8 dagen Rond de Bodensee
€1,445€425

8 dagen Rond de Bodensee
Konstanz, Duitsland

Tijdens deze fietsvakantie fietst u dit prachtige meer helemaal rond en komt daarbij in 3 landen. Geen lange fietsroutes door de natuur, maar afwisselende routes waarbij de gezellige stadjes en dorpjes en bezienswaardigheden, zoals het bloemeneiland Mainau, elkaar opvolgen. Deze voornamelijk vlakke en uitstekend bewegwijzerde route is een echte aanrader voor liefhebbers van terrassen en prachtige uitzichten over het water en de bergen.

Fietsvakantie Langs de Bodensee
€1,270€529

Hotel Krone
Immenstaad, Duitsland

Fietsreis Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk incl. busvervoer, verblijf in hotel, ontbijt, diner, reisleiding en fietsroutes naar o.a. bloemeneiland Mainau