Vakanties Van Anwbcamping.nl

1.683 vakanties

Huidig filter


  • Anwbcamping.nl

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Autocamp Plitvice
Vanaf€39

Lucko, Kroatië

De vlakke, rechthoekige camping ligt direct naast de snelweg. De staanplaatsen liggen op meerdere veldjes onder hoge populieren en zijn nauwelijks afgebakend. Er zijn weinig voorzieningen. De receptie is in het hotel Plitvice, waar men de was kan laten doen. Er is een busverbinding naar het centrum van Zagreb.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Le Plantaurel
Vanaf€58

Palaminy, Frankrijk

Op deze camping is een aantal verschillende velden, die langs paden liggen. De huuraccommodaties bepalen het beeld van de camping. De toeristische, afgebakende staanplaatsen liggen verspreid hiertussen, van elkaar gescheiden door hoge bomen en hagen. Het zwembad heeft een diepte van 2,4 m. Er is beperkt sanitair.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Les Cigales
Vanaf€138

Rocamadour, Frankrijk

Vlak terrein op loopafstand van Rocamadour. Dit tegen een steile rots gebouwd middeleeuws stadje is populair onder toeristen. De vlakke camping bestaat uit open velden en verspreid staande bomen die voor schaduw zorgen. Er is veel aandacht voor verhuuraccommodaties. De camping heeft een midgetgolfbaan.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping La Chêneraie
Vanaf€121

Vers, Frankrijk

De camping ligt in een bos met veel eikenbomen. De staanplaatsen, die centraal gelegen zijn op het hoogste veld van de camping, worden gescheiden door hagen. De huuraccommodaties liggen overwegend apart. In juli en augustus wordt eens per week outdoor-fitness-instructie gegeven.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Bellevue
Vanaf€67

Reilhaguet, Frankrijk

Op een hellend terrein ligt deze camping met overwegend vlakke plaatsen. De staanplaatsen zijn gegroepeerd en kennen een nog jonge begroeiing. Langs de rand van de camping staan de huuraccommodaties. De camping is eenvoudig van karakter en ligt langs een drukkere doorgaande weg op hoorbare afstand.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Le Pigeonnier
Vanaf€70

Miers, Frankrijk

Aanpalend aan het kerkhof van het typisch Frans dorpje Miers vindt men een landelijke kleine camping, met huuraccommodaties en kampeerplekken. De voorzieningen zijn eenvoudig, maar passend bij deze maatvoering. De kampeerder ontvangt hier vooral rust in een aantrekkelijke omgeving.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Les Lavandes
Vanaf€98

Castellane, Frankrijk

De vlakke, vrij open camping ligt op loopafstand van het centrum van Castellane. De staanplaatsen hebben weinig beschutting. Het sanitair is goed en schoon. Tweemaal per week zijn er activiteiten en een gezamenlijke maaltijd. Reserveren in het hoogseizoen wordt aanbevolen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Le Lion
Vanaf€117

Bourg-Saint-Andéol, Frankrijk

De ruim opgezette familiecamping ligt langs de Rhône. De staanplaatsen hebben een ondergrond van gras. Ze liggen onder de bomen en grenzen aan grindpaden. De plekken zijn meestal afgebakend door hoge bomen. Vissen mag alleen met vergunning.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Village L'apamée
Vanaf€154

Pamiers, Frankrijk

De camping ligt 800 m buiten Pamiers, waar twee keer per week markt is. Er is een speelhal, een televisieruimte, een trampoline en een jeu-de-boulesbaan aanwezig. In de rivier, die op 100 m afstand ligt, is mogelijkheid om te vissen. Fietsen zijn te huur.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Wien West
Vanaf€88

Wien, Oostenrijk

De langgerekte, rechthoekige camping ligt op een halfuur rijden per metro of bus van het centrum en leent zich voor een stadsbezoek aan Wenen. De grotendeels verharde staanplaatsen liggen gedeeltelijk in de beschutting van bomen op een heel licht oplopend terrein. Er zijn uitsluitend toeristische plaatsen en een apart tentenveld op gras.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Le Bois Fleuri
Vanaf€105

Illiers-Combray, Frankrijk

De standplaatsen van deze camping liggen deels onder oude bomen. Een deel van de plaatsen wordt gescheiden door struiken. Op het terrein zijn een volleybalnet, een tafeltennistafel en enkele speeltoestellen. Naast de camping ligt het gemeentelijk zwembad. Kampeerders hebben hier gratis entree.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping La Lenotte
Vanaf€77

Monplaisant, Frankrijk

Tegen een heuvel gelegen camping in de Dordogne. De bomen en struiken op het kampeerterrein zorgen voor schaduw en privacy op de toeristische standplaatsen. Er loopt een beekje door de camping. Op de camping kunnen de kampeerders gebruik van de grote speelweide wandelen in het achterliggende bos.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Beata Solitudo
Vanaf€32

Agérola, Italië

De camping ligt achter een oude poort aan een plein, naast een hostel met dezelfde naam. Het terrein bestaat uit verschillende grasvelden op terrassen. Enkele halfhoge loofbomen en kunststof matten zorgen voor schaduw. Er is een apart tentenveld. Het sanitair is eenvoudig, maar redelijk schoon.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping De La Forêt
Vanaf€105

Levier, Frankrijk

De familiecamping ligt in een landelijke omgeving en grenst aan een bos. De staanplaatsen bevinden zich grotendeels onder hoge, schaduwrijke bomen, deels op open en zonnig terrein. De camping is geschikt voor rustzoekers. Het dorp, inclusief supermarkt liggen op loopafstand.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Relais Du Léman
Vanaf€148

Messery, Frankrijk

Camping ligt op ca. 1,5 km van het meer van Genève. Op het terrein bevindt zich een variëteit aan bomen en struiken, er is veel beschutting. Vanaf de camping bestaat de mogelijkheid ritten op een pony te maken. Op korte afstand liggen tennisbanen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping L'oasis
Vanaf€125

Oberbronn, Frankrijk

Deze op een heuvelrug gelegen camping biedt uitzicht op het dorp. Het licht glooiende terrein kent maar weinig begroeiing. De standplaatsen liggen deels langs de bosrand en deels op een meer open veld, met weinig schaduw. Naast de camping ligt het gemeentelijke zwembad dat gratis toegankelijk is voor campinggasten.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Les Marguerites
Vanaf€99

Gamaches, Frankrijk

De rechthoekige camping is gelegen naast een meer. De staanplaatsen liggen op grasvelden, die zijn omgeven door bomen. Brood is dagelijks op bestelling verkrijgbaar. De camping beschikt over een sportterrein. In het midden van het terrein zijn vier losse speeltoestellen. Naast de camping is er een vis- en surfvijver.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Bola
Vanaf€161

Villena, Spanje

De camping ligt in het landelijke gedeelte ten westen van Villena. De plaatsen voor de campers en caravans zijn groot. Er zijn ook verhuuraccommodaties op het terrein. Het terrein is over het geheel genomen vrij zanderig. Deze camping is nog niet door de ANWB geïnspecteerd.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
1.683 Vakanties