Vakanties Van Anwbcamping.nl

1.517 vakanties

Huidig filter


  • Anwbcamping.nl

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Camping Lago Arsiè
Vanaf€154

Arsiè, Italië

Aan het Lago di Corlo, aan de voet van het Nationale Park de Dolomieten, ligt dit vlakke rechthoekige terrein. Het kijkt uit op het meer en de bergen. Een aantal velden heeft beschutting van bomen, de andere velden zijn open. Er is een (eigen) 100 m lang grasstrand met enkele bomen, twee overdekte picknicktafels, banken, een zwemtrap en een zwemplatform. Het water wordt snel diep.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Etang Du Camp
Vanaf€105

Sénergues, Frankrijk

Landelijk gelegen terrein aan een meertje. De standplaatsen, waarvan een aantal aan het meer ligt, zijn afgescheiden door heggetjes. Het terrein geniet beschutting van bomen. In het meertje kan men vissen op karpers. In de zomer worden op de camping diverse activiteiten georganiseerd. De recreatieruimte en het sanitair zitten bijeen in één gebouw.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Verneda Camping Mountain Resort
Vanaf€71

Pont D&apos, Spanje

De standplaatsen op deze langgerekte camping liggen op kleine veldjes tussen de rivier en de beboste berghelling. Loofbomen zorgen voor voldoende schaduw. Op het terrein is een overdekte barbecueplaats. De omgeving leent zich uitstekend voor wandelen, trektochten, mountainbiken en rafting. De camping organiseert excursies. De rivier is ongeschikt om in te zwemmen of te baden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Ardennen Camping Bertrix
Vanaf€171

Bertrix, België

Een gezellige gezinscamping in een bosrijke omgeving waar voor elk wat te beleven is. De kinderen spelen in de speeltuin of gaan de uitdagingen aan in het kinderspeelbos. De toeristische plaatsen liggen gegroepeerd en apart van de huur- en vaste staanplaatsen. Vanaf de camping worden buitensport activiteiten georganiseerd. Er is een openluchtzwembad en het overdekte gemeentelijke zwembad ligt op 600 m.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping L'air Marin
Vanaf€151

Vias-Plage, Frankrijk

De vlakke en ruime camping ligt langs het Canal du Midi. De standplaatsen bevinden zich deels onder populieren die enige beschutting bieden. De bebouwing is veelal opgetrokken in Mexicaanse stijl. Geluidshinder van disco's en naburige pretparken kan voorkomen. Gebruik van roeiboten is gratis. Er zijn enkele outdoor fitness-toestellen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping I Tre Moschettieri
Vanaf€77

Lido Di Pomposa, Italië

Vlak en langwerpig campingterrein op zand en gras met loofbomen en speels aangelegde lanen. De paden op het terrein zijn geasfalteerd. De standplaatsen variëren in vorm en grootte. Een trekkershut met kookfaciliteiten is te huur. Aan het gebruik van het zwembad zijn per verblijf eenmalig kosten verbonden. De terrassen rondom het zwembad zijn bekleed met hout. De seizoenplaatsen en verhuuraccommodaties zijn nadrukkelijk aanwezig. Er is een strand van ca. 180 m lang en maximaal 40 m breed.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping La Grande Sologne
Vanaf€38

Nouan-Le-Fuzelier, Frankrijk

De schaduwrijke, parkachtig aangelegde camping ligt op 300 m van het centrum van Nouan-le-Fuzelier. De staanplaatsen zijn afgebakend en hebben schaduw van de vele bomen. In het meer op het terrein mag gevist worden. Het gemeentelijk zwembad is vrij toegankelijk voor campinggasten. In de omgeving zijn diverse fietstochten te maken. Ook is er een manage op 5 minuten rijden waar de gasten paardrijles kunnen krijgen of ritten kunnen maken.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Moulin Du Périé
Vanaf€77

Sauveterre-La-Lémance, Frankrijk

Over deze rechthoekige vlakke camping in een dal loopt een beek met houten bruggetjes. De standplaatsen worden gescheiden door struikgewas of halfhoge heggen en verschillende soorten bomen. Door de weelderige begroeiing maakt het terrein een parkachtige indruk. Op de camping is een kleine recreatieplas met een zandstrandje met speelmogelijkheden. Het terrein ligt enigszins afgelegen in een heuvelachtige omgeving. Het zwembad heeft een diepte van 45-100 cm.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping La Bouysse De Caudon
Vanaf€47

Vitrac, Frankrijk

De camping ligt vlak bij de rivier de Dordogne. De meeste standplaatsen zijn afgebakend door bomen en struiken. Er zijn speeltuinen en sportvoorzieningen. De camping verhuurt enkele gîtes. Bij de camping kunnen kano- en kajaktochten gemaakt worden. Er is een breng- en haalservice. Ook vissen, zwemmen en pootjebaden zijn mogelijk. Aan de overkant van de weg ligt een kiezelzandstrand.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Résidentiel La Pinède
Vanaf€275

Castelnau De Guers, Frankrijk

De camping, omgeven door natuur, verhuurt luxe huuraccommodaties. Er zijn geen kampeerplaatsen beschikbaar. Het terrein is in het hoogseizoen autovrij. De camping beschikt over een restaurant met uitzicht op een verwarmd zwembad met jacuzzi en kleuterbad. Voor de kleintjes is er een speeltuin en sportief bezig zijn kan op het volleybalveld, voetbalveld, minigolfbaan en de twee jeu de boulesbanen. Deze camping is niet door de ANWB geïnspecteerd.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Le Lidon
Vanaf€80

Saint-Hilaire-La-Palud, Frankrijk

Het rechthoekige grasterrein ligt aan het kanaal van Mignon, in de waterrijke Marais Poitevain. Het gebied is eind 16e eeuw met Nederlands geld en kennis aangelegd. Het is een landelijke omgeving. De staanplaatsen liggen deels onder de bomen van het bos. Op het terras bij het zwembad staan parasols en enkele ligstoelen. Op de kanalen rond de camping kan men varen met kano's en bootjes die te huur zijn op de camping. Tweemaal per week kan men met een gids het gebied al varend verkennen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Inter Pals
Vanaf€126

Platja De Pals, Spanje

Dit terrasvormige terrein ligt tegen een beboste berghelling, te midden van woonbebouwing. De schaduwrijke staanplaatsen op de camping zijn afgebakend door stenen muurtjes. Bij een gedeelte van de plaatsen kan de auto worden geparkeerd. Voor de tentplaatsen is er aparte parkeerruimte. Rond het zwembad is een grote ligweide.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping & Bungalowpark Isábena
Vanaf€79

La Puebla De Roda, Spanje

De camping ligt aan de zuidelijke rand van de Spaanse Pyreneeën. Een deel van de staanplaatsen ligt in een eeuwenoud, schaduwrijk eikenbos, een ander deel bevindt zich op een populierenveld. Op het nieuwste deel van de camping is nog weinig schaduw maar zijn de staanplaatsen het grootst.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Bryrup Camping
Vanaf€340

Bryrup, Denemarken

De camping ligt te midden van bossen en heidevelden. Het terrein is verdeeld in velden die door loofbomen en houtwallen van elkaar gescheiden zijn. Aan de zuidkant liggen drie straatjes op terrassen tegen een steile helling. Naast een buitenkeuken is er de mogelijkheid om vis te roken en in te vriezen. Aan de noordkant van de camping ligt een spoorbaan voor oude locomotieven.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Village L'apamée
Vanaf€154

Pamiers, Frankrijk

De camping ligt 800 m buiten Pamiers, waar twee keer per week markt is. Een speelhal, een televisieruimte, een trampoline en een jeu de boulesbaan zijn aanwezig. In de rivier (op 100 m) is de mogelijkheid om te vissen. Fietsen zijn te huur.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Bella Austria
Vanaf€140

Oostenrijk

De camping heeft vlakke, afgebakende standplaatsen en jonge, gevarieerde boomaanplant. Vanaf de camping is rondom zicht op bergen en bossen. De drie delen met toerplaatsen liggen gescheiden van de vele vaste plekken. Kampeerders kunnen gebruikmaken van een kruidentuin. Dagelijks komt de bakker langs. Op 800 m is een supermarkt.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping L'île Des Trois Rois
Vanaf€205

Les Andelys, Frankrijk

Deze langgerekte camping ligt langs de Seine, op loopafstand van de stad. Een aantal plaatsen heeft uitzicht op het water en een kasteelruïne. Heggen bakenen de meeste plaatsen af. De vaste en toeristische plaatsen liggen op gescheiden velden, er is ook een apart deel voor groepen. Er is outdoor fitness. Langs het terrein lopen diverse fietsroutes.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping La Grappe Fleurie
Vanaf€122

Fleurie, Frankrijk

Het vriendelijke groene terrein ligt te midden van wijngaarden. De staanplaatsen bevinden zich op terrassen en zijn merendeels door heggen van elkaar gescheiden. De camping is geschikt voor gezinnen met kinderen. In de omgeving kan men wandelen, mountainbiken en paardrijden. Het zwembad heeft een diepte van 110-165 cm.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping La Masia
Vanaf€67

L&apos, Spanje

De compacte terrassen camping heeft verzorgd groen met een verscheidenheid aan struiken, bomen en bloemen. De verhuuraccommodaties zijn dominant en liggen in het zicht van de op grind gelegen toeristische plaatsen. Verspreid zijn verschillende speeltoestellen. Het kleuterbad is 60 cm diep. Het terras van het restaurant en whirlpool hebben zeezicht. Tussen de camping en het bewaakte zand-, kiezel- en rotsstrand aan de Middellandse Zee ligt een smalle boulevard. Er is een beachvolleybalveld.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping La Roucateille
Vanaf€73

Montgailhard, Frankrijk

Het terrein is opgesplitst door een smal beekje. Op het ene deel zijn de toeristische standplaatsen en op het andere staan stacaravans. De plaatsen zijn gescheiden door bomen, struiken en jonge aanplant. Een deel grenst aan het smalle beekje en vanaf een ander deel is er zicht op de bergen. Honden, met uitzondering van categorie 1 en 2, worden toegelaten met vaccinatiebewijs en mits aangelijnd. Vlak bij de camping kan men met een visvergunning vissen in de rivier.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Héliomonde
Vanaf€108

Saint-Chéron, Frankrijk

Deze 47 ha grote naturistencamping ligt in een lommerrijke omgeving en heeft een beperkt aantal toeristische staanplaatsen. Deze liggen aan het begin van de camping. Sport en spel mogelijheden zijn voldoende aanwezig. Voor kinderen is er een kleine kinderboerderij. De omgeving leent zich voor wandeltochten. Parijs ligt op ongeveer 45 km.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping L'escapade
Vanaf€99

Cahagnolles, Frankrijk

De ruime staanplaatsen zijn veelal afgebakend met heggen en lage bomen. Hierdoor is de beschutting en de schaduw weinig tot voldoende. Op het terrein is een visvijver. Op de karpers in de vijver mag dag en nacht gevist worden. Bij het rechthoekige zwembad met schuifkap zijn glijbanen en een kleuterbad in de openlucht. Voor de kleintjes is er een kinderboerderij.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
1.517 Vakanties