Vakanties Van Anwbcamping.nl

Penke Vergelijk 7.499 Vakanties van Anwbcamping.nl ✈ Zodat JIJ niet teveel betaalt. ✓ Onafhankelijk & Onpartijdig ✈ Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken!
Camping Les Genêts, Gex

Frankrijk

De staanplaatsen op deze camping bevinden zich op verschillende veldjes, omringd door hoge heggen en bomen. De meeste staanplaatsen hebben een verhard gedeelte. Aan de overkant van de weg ligt het brandweermuseum. De eigenaresse heeft talloze wandelroutes beschikbaar.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping La Palma

Menfi, Italië

Vlak, langgerekt terrein met verschillende soorten hoge loofbomen die mooi veel schaduw geven. Omgeven door velden en naastgelegen vakantiewoningen. Aan het eind is er direct toegang tot een oneindig lang en 15 m breed zandstrand zonder huurstoelen of-parasollen. Op de camping kan men uitstapjes naar Agrigento en Selenunte boeken. Er zijn gratis fietsen te gebruiken.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Sandaya Le Littoral
Vanaf€112

Talmont-Saint-Hilaire, Frankrijk

De verzorgde camping ligt op minder dan 200 m van de zee en 3 km van het strand, gescheiden door een brede groenstrook met bomen. Centraal ligt het zwemcomplex met een openluchtbad en meerdere rechte en slingerende waterglijbanen. In het zwembad met schuifkap bevinden zich drie bubbelbaden, een kleuterbad en een spraypark met bonte glijbanen. Rondom bevinden zich zonneterrassen met ligstoelen, rieten parasols en planten. De staanplaatsen liggen op gras door heggen gescheiden met veel bomen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Huttopia Lac De La Siauve

Lanobre, Frankrijk

Het groene en tegen een helling gelegen parkachtig terrein heeft een gevarieerde begroeiing. De ruime, door hagen en bomen afgebakende staanplaatsen bevinden zich op terrassen via een weggetje of stenen trappetjes te bereiken. Er is een zwembad met apart kleutergedeelte, een waterspeeltuin, een restaurant met terras en enkele kleine speeltuintjes. Van twee kanten kom je vanaf de camping bij het strand aan het stuwmeer van Siauve. Fietsen zijn te huur.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Im Thermenland

Bairisch-Kölldorf, Oostenrijk

De zonnige gemeentecamping ligt 600 m van het dorpje tussen het bos en weilanden. De toeristische staanplaatsen liggen meest op het cirkelvormig vlakke open terrein en zijn afgescheiden met halfhoge heggen. De vaste staanplaatsen liggen apart. In de buurt van het restaurant vind je een klein zwembad met een paar ligstoelen. Massage, voetverzorging en manicure zijn mogelijk. Er is een gratis pendelbus naar de ca. 4 km verderop gelegen kuurvoorzieningen. Naast het terras is een speeltuintje.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Le Paradis, Talmont-saint-hilaire

Talmont-Saint-Hilaire, Frankrijk

De op 3 km van het strand gelegen familiecamping met flinke hoogteverschillen heeft een kleurrijke entree met roze oleanders en blauwe bloemen. In het centrum vindt je de tenten van een touroperator bestemd voor de jeugd. Er omheen liggen langs grindpaden de vele huuraccommodaties en vaste plaatsen op gras, waartussen zich het beperkte aantal toeristische staanplaatsen bevindt. Achter op het terrein zijn er zwem- en sportmogelijkheden en een waterspeeltuin naast de snackbar en restaurant.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Campingplatz Schuttern

Friesenheim, Duitsland

De gemeentecamping ligt rond twee meertjes, tussen de Rijn en het Zwarte Woud. Er zijn vooral seizoenplaatsen. De toeristische plaatsen bevinden zich op met struiken en rijen bomen begroeide kampeerweiden. Het terrein ligt niet ver van de snelweg. Elektrische fietsen zijn te huur. Langs het terrein lopen diverse wandel- en mountainbikeroutes. Er zijn publiek toegankelijke, uitgestrekte ligweiden, een natuurstrandje met kiezelstenen en talrijke toegangen naar het water.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Knaus Campingpark Viechtach
Vanaf€157

Viechtach, Duitsland

De ruim opgezette terrassencamping met begroeiing van bomen en struiken ligt tussen de beboste heuvels van het Beierse Woud. De staanplaatsen bevinden zich op deels verharde terrassen die voldoende privacy bieden. Er zijn een kookgelegenheid, droogruimte, hondenschool (agility), hondendouche en omheinde staanplaatsen. Elektrische fietsen zijn te huur. Skilift op 15 km. De huuraccommodaties liggen verspreid over het terrein.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Wittelterbrug
Vanaf€141

Wittelte, Nederland

De familiecamping is omringd door de Nationale Parken Holtingerveld en Dwingelerveld. De staanplaatsen zijn verspreid over kleine en grotere velden, soms licht glooiend, en liggen in lange rijen naast elkaar, van elkaar gescheiden door heggen of jong struikgewas. De seizoenplaatsen liggen volledig gescheiden van de toeristische plaatsen. Beide zwembaden hebben een beweegbare overkapping. Ook kun je zonnen en zwemmen bij het strandje tussen camping en rivier.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Park

Prebold, Slovenië

Deze camping is tot nader bericht GESLOTEN WEGENS OVERSTROMINGEN. Een kleine, in het groen gelegen camping, met staanplaatsen op gras. Fruit- en notenbomen zorgen voor schaduw en bloempotten met roze oleanders voor kleur. Er is een grillplaat met tafel en banken, overkapt door kiwiranken, voor een relaxte barbecue. De naastgelegen rivier biedt verkoeling. In Prebold zijn diverse zwembaden, waaronder 1 van 50x12m. Bij het meer van Vrbje (4 km) is een vogelreservaat met fiets- en wandelpaden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Le Martinet Rouge
Vanaf€105

Brousses-Et-Villaret, Frankrijk

De camping ligt halverwege Carcassonne en Mazamet en wordt gekenmerkt door de enorme prehistorische stenen op het terrein. De staanplaatsen op het speels aangelegde terrein hebben keurig onderhouden gras. Volleyballen, basketballen, voetballen kan op het multisportterrein. Het zwembad heeft palmbomen, parasols, ligbedden, een jacuzzi en een waterglijbaan. De omgeving is verder rijk aan natuur en historie.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Les Granges, Luynes

Luynes, Frankrijk

De groene camping ligt aan de rand van het dorp Luynes met haar fraaie kasteel. De door bomen en hagen afgebakende staanplaatsen zijn aan de rand van het speelterrein en het verwarmde zwembad. De chalets en stacaravans zijn achter dit terrein. Voor de kinderen zijn er een speeltuin, trampolines en opblaasbare speeltoestellen. Vlakbij is een bar met terras voor een ijsje en drankje. De camping is een geschikte uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad Tours en de kastelen van het Loiregebied.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Familiencamping Oberdrauburg

Oberdrauburg, Oostenrijk

De verzorgde groene gemeentecamping is geschikt voor jong en oud. De staanplaatsen liggen op gras. Hoge bomen zorgen voor schaduw. Het aangrenzende gemeentelijk zwembad met enorme ligweide is inclusief voor de kampeerders. De 50 m lange kronkelende waterglijbaan en de oranje kinderglijbaan zijn zeer in trek. Naast het terras ligt een 30 cm diep peuterbad, fijn op het terras zitten terwijl de kleine in het water speelt. De naastgelegen tennisbaan kan tegen betaling geboekt worden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Siblu Le Pipiou

Parentis-En-Born, Frankrijk

Een rustige weg scheidt het strand bij het meer van Parentis en deze groene camping. De vlakke plaatsen zijn gescheiden door struiken en middelhoge hagen. Bij het meer zie je links een jachthaven en rechts, even verderop, een zeilschool. Om te vissen is een vergunning nodig. Het zandstrand ligt in een kom. Het zwemgedeelte is afgezet en wordt bewaakt. Het strand loopt geleidelijk af. Op de camping wordt veel gedaan aan animatie. Het restaurant ligt aan de weg en is openbaar toegankelijk.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Recreatiepark De Scherpenhof.
Vanaf€134

Terwolde, Nederland

Dit recreatiepark ligt aan de IJssel. De staanplaatsen liggen tussen bomen maar de meesten op open terrein. In het hoogseizoen is van alles te doen, zoals bowlen en gamen, 's avonds is er disco en voor het stillen van de trek zijn er een snackbar en een restaurant. Vertier op, in of aan het water is mogelijk bij elk weertype. Er is een openluchtbad met natuurwater uit de IJssel en een binnenbad. Ook is er een recreatieplas met een zandstrand en ligweide.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Le Mondou
Vanaf€126

Saint-Julien-De-Lampon, Frankrijk

Op deze rustige, goed onderhouden, camping kunnen de kampeerders genieten van het fraaie uitzicht op de verderop gelegen beboste hellingen van het Dordogne gebied. De huuraccommodatie staat apart van de staanplaatsen. De staanplaatsen zijn vlak en afgebakend door een diversiteit van bomen en struiken. Eén deel ligt wat hoger evenwijdig aan het rechthoekige zwembad. Er is een eenvoudig restaurant met overdekt terras. Kinderen kunnen zich vermaken op het grote speelveld met speeltoestellen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping L'écho Du Malpas

Argentat, Frankrijk

Fietsen, kano varen in de Dordogne of een bezoekje aan het pitoreske stadje Argentat, dat kan vanaf deze camping. Het terrein ligt aan de Dordogne en ca. 800 meter van het stadje Argentat. De staanplaatsen liggen gescheiden van de huuraccommodatie en deze staanplaatsen zijn lommerrijk en ruim. Voor zwemliefhebbers is er een openluchtzwembad met een kleuterbad en twee waterglijbanenmet een apart plonsbad. Er is een binnenruimte met tafelvoetbal en een snackbar met terras.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Paradijs.

Ceský Krumlov, Tsjechië

Omringd door bossen en weilanden ligt deze camping direct aan de rivier de Moldau. Hier kunt je zwemmen en kanoën. Gezellig relaxen rond het eigen kampvuur is mogelijk of, als het regent, in de grote recreatieruimte. De staanplaatsen liggen aan het water en in de tuin met schaduw van bomen. Ceský Krumlov ligt op ca. 6 km. Vlak voor Ceský Krumlov is een winkelcentrum met supermarkten, restaurants en een apotheek. In het hoogseizoen is er regelmatig een tocht over het water naar Ceský Krumlov.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Atlantide
Vanaf€189

Monopoli, Italië

Het kleine kampeerterrein, dat zich vlak aan zee bevindt, ligt tegen een heuvel met terrassen. De staanplaatsen zijn omgeven door muurtjes, hagen en lage boompjes. Het strand ligt aan de overkant van een drukke kustweg en bestaat uit kleine strookjes zand tussen halfhoge rotsen. Bij het zwembad op de camping is een bar en een solarium. Het kleuterbad is 55 cm. diep.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Village Cavallino
Vanaf€329

Cavallino-Treporti, Italië

Als de camping 's avonds tot rust gekomen is, hoor je vanaf bijna alle staanplaatsen vaak de branding op het schone strand uiteenspatten. De camping, grenzend aan dit strand, ligt in een pijnbomenbos waarvan de bomen op de staanplaatsen (nog) laag zijn. Het grootste 'zwembad', bubbelt in al zijn uithoeken. De glijbanen van ca. 3 m hoog komen uit in het 60 cm diepe kleuterbad en ouders kunnen toekijken vanuit één van de whirlpools. Bij de wellness is een binnenbad. Er is ook een binnenspeeltuin.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Ardoer Camping En Bungalowpark De Haeghehorst
Vanaf€161

Ermelo, Nederland

Op de gezellige familiecamping is voor iedereen wat te doen. Het binnen -en buitenbad met glijbanen, terras en het spraypark geeft veel waterpret. Op de padelbaan kun je je ook helemaal uitleven. De staanplaatsen zijn op velden van verschillende grootte en zijn omzoomd door heggen en bomen. De gevarieerde huuraccommodaties liggen veelal aan de achterzijde van de camping. De bosrijke omgeving nodigt uit tot fietsen en wandelen. Het binnenzwembad en de broodjesservice zijn in de winter gesloten.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Revea Camping Le Val Saint-jean
Vanaf€105

Mauriac, Frankrijk

Een parkachtig aangelegde camping met staanplaatsen die variëren in grootte. De staanplaatsen liggen gescheiden van de huuraccommodaties. In het meer, dat op ca. 200 m afstand van de camping ligt, kan je zwemmen, vissen, waterfietsen en watersporten. Aan het meer is een een eenvoudig restaurant met terras aanwezig. Het gemeentezwembad naast de camping is gratis toegankelijk voor kampeerders. Animatie is er voor jong en oud en voor golfliefhebbers is er een golfbaan.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Bellerive

Saint-Côme-Dolt, Frankrijk

Deze familiecamping ligt aan de rivier de Lot en deze camping ligt aan de Camino Santiago de Compostela. De niet afgebakende staanplaatsen liggen dicht op elkaar en deels aan de rivier en deels in het midden terrein. Hoge bomen bieden beschutting. Er is een klein zandstrand met ligweide en ligstoelen. Een enkele keer zijn er folklore avonden en wordt er samen forel gegeten. Het stadje Saint-Côm-d'Olt ligt op loopafstand waar winkels zijn en een mooi kerkje met een getourmenteerde toren.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Camping Castel Parc De Fierbois

Sainte-Catherine-De-Fierbois, Frankrijk

Deze camping ligt aan een meer in een bosrijke omgeving. De staanplaatsen bevinden zich deels in het bos, deels op open terrein met begroeiing. Er is modern sanitair. Er worden, voor alle leeftijden, activiteiten georganiseerd zoals boogschieten, ponyrijden, skateboarden en het avonturenpark. Er is een overdekt of openluchtzwembad met kleuterbad en glijbanen. Er is een zand/grasstrand bij het meer.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
7.499 Vakanties