Vakantie Glesborg, Denemarken

Glesborg
Vanaf€469

Glesborg, Denemarken

Het houten vakantiehuis ligt op een mooi grondstuk met een gazon. Hier kunt u goed balspellen doen. De inrichting van het huis is gezellig, de kamer is ruim en er is ook een loft beschikbaar voor uw kinderen. De koffie in de ochtend kunt u op het terras opdrinken. Het strand is op een korte afstand te vinden. U kunt de vissers terug zien keren naar huis van de vis reis en verse vis kopen. Het pretpark Djurs Sommerland en Ebenso Grenå met het Kattegatcentrum liggen op ongeveer 20 minuten afstand vanaf het vakantiehuis. Wanneer u in Fjellerup een fiets huurt, krijgt u korting. De eindschoonmaak moet worden besteld en ter plaatse betaald te worden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Glesborg
Vanaf€259

Glesborg, Denemarken

Gezellig huisje in Selkær Mølle in een prachtig bos. Het pand is volledig omheind met een groot grasveld. Door de prachtige boombedekking heb je in Gartne naast de zonnige plaatsen ook rustgevende schaduw.Het huis heeft een mooie woonkeuken, praktische slaapkamers en een badkamer. Ook kun je hier lekker de kachel aanzetten, wat zorgt voor een gezellige sfeer s'avonds.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Glesborg
Vanaf€440

Glesborg, Denemarken

In de traditionele gite-nederzetting Fjerllerup en op loopafstand van het strand vindt u het goed onderhouden vakantiehuis. Het is gelegen op een groot, beschermd perceel met terrassen en een mooi gazon. De kachel zorgt in de keuken voor een aangename sfeer. Er zijn ook goede slaapkamers en een badkamer met bubbelbad en sauna en een extra toilet.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Glesborg
Vanaf€490

Glesborg, Denemarken

Dicht bij de zee, in Hegedal aan de noordelijke kust van Djursland, met een prachtig uitzicht op zee staat dit grote vakantiehuis met een spa, een grote keuken en uitzicht op het water. Mooie slaapkamers met goede bedden, grote badkamer met spa en een sauna met een extra badkamer. Vanuit de keuken kom je op een gedeeltelijk overdekt terras. Het huis ligt dicht bij de camping met supermarkt (in de zomermaanden), speeltuin en andere activiteiten die tot uw beschikking staan. Een bezoek aan de Djurs Summerland en de andere attracties van Djursland is een echte aanrader. De kust heeft een mooi strand en de mogelijkheid om op forel te vissen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Glesborg
Vanaf€529

Glesborg, Denemarken

Dit prachtige vakantiehuis is voorzien van een zwembad en het is netjes ingericht. Het is bijzonder goed onderhouden en onder meer uitgerust met een zwembad met tegenstroominstallatie. Wilt u liever helemaal relaxen dan kunt u naar hartelust gebruik maken van het bubbelbad en de sauna en daarna gezellig genieten van een goede film op tv, natuurlijk bij het vuur van de houtkachel. Het huis is mooi ingedeeld in twee delen met elk 2 slaapkamers en een badkamer. Het is daardoor erg geschikt voor twee gezinnen. Het ligt in een vakantiehuisgebied dat erg in trek is vanwege de afwisselende natuurlandschappen en het strand. Dichtbij zijn ook de attracties Djurs Sommerland, Kattegatcenter, golfbanen en het gezellige Grenå te vinden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag