Sologstrand.nl - 6.230 Vakanties Vergelijken [2024/2025]

PenkeVergelijk 6.230 Vakanties van Sologstrand.nl ✈ Zodat JIJ niet teveel betaalt. ✓ Onafhankelijk & Onpartijdig ✈ Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken!

Gråsten,

Vakantiehuis is geschikt voor 4 personen. De vakantiewoning heeft een oppervlakte van 60 m2 en is gebouwd in 1950. Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen. Vriezer capaciteit van 10 liter. Er is daarnaast houtkachel.De vakantiewoning is gelegen op een 450 m² groot natuural grond. Afstand tot de fjord 70 m. Dichtstbijzijnde winkel 4000 m. Bij de vakantiewoning hoort terras. Daarnaast is er een overdekt terras. Parkeerplaats bij het huis.Er zijn in totaal 2 slaapkamers. De slaapplaatsen zijn als volgt verdeeld: 2 slaapplaatsen in tweepersoonsbed. 2 slaapplaatsen in eenpersoonsbedden.De keuken is uitgerust met koelkast Er is 4 elektrische kookplaten, heteluchtoven.Er is 1 badkamer met douchehok en 1 toilet.In de vakantiewoning is aanwezig televisie. Radio. 1-3 deense zenders. 1-3 duitse zenders. Draadloos internet.

BEKIJKEN
Sologstrand.nl
Gevonden: Gisteren

Skjern,

Vakantieappartement. is geschikt voor 4 personen en 1 kinderen tot 3 jaar. De vakantiewoning heeft een oppervlakte van 80 m2 en is gebouwd in 1963. In 1997 ondergingen de vakantiewoning een gedeeltelijke renovatie. Het is toegestaan om 1 huisdieren mee te nemen. De vakantiewoning heft Wasmachine. Vriezer capaciteit van 200 liter. Voor de kleintjes 1 stukken Kinderstoel.De vakantiewoning is gelegen op een 20000 m² groot natuural grond. Afstand tot de zee 45000 m. Afstand tot de fjord 17000 m. Dichtstbijzijnde winkel 5000 m. Bij de vakantiewoning hoort 16 m² terras. Daarnaast is er een 20 m² groot overdekt terras. Parkeerplaats bij het huis.Er zijn in totaal 2 slaapkamers. De slaapplaatsen zijn als volgt verdeeld: 2 slaapplaatsen in tweepersoonsbed. 2 slaapplaatsen in eenpersoonsbedden. Verder is kinderbed ter beschikking.De keuken is uitgerust met koelkast Er zijn 4 keramische kookplaten, heteluchtoven, magnetron en vaatwasser. Er is 1 badkamer met douchehok en 1 toilet.. Er is vloerverwarming in 1 badkamer.In de vakantiewoning is aanwezig televisie. DVD-speler. Tenminste 4 deense zenders. Tenminste 4 duitse zenders. Draadloos internet.

BEKIJKEN
Sologstrand.nl
Gevonden: Gisteren

Skjern,

Vakantiehuis is geschikt voor 8 personen. 2 van de slaapplaatsen is alleen geschikt voor grotere kinderen (4-11 jaar). De vakantiewoning heeft een oppervlakte van 155 m2 en is gebouwd in 2023. Het is toegestaan om 1 huisdieren mee te nemen. De vakantiewoning is uitgerust met energiezuinige lucht-naar-water-warmtepomp. Er is vloerverwarming in het hele huis. De vakantiewoning heft Wasmachine. Wasdroge. Vriezer capaciteit van 40 liter. De vakantiewoning is gelegen op een 1188 m² groot natuural grond. Afstand tot de fjord 500 m. Dichtstbijzijnde winkel 700 m. Bij de vakantiewoning hoort terras. Daarnaast is er een overdekt terras. Schommel. Buitensauna. Buitendouche. Parkeerplaats bij het huis.Activiteitenruimte. Biljart.Tafelvoetbal. Er zijn in totaal 3 slaapkamers. De slaapplaatsen zijn als volgt verdeeld: 6 slaapplaatsen in tweepersoonsbedden.2 slaapplaatsen op matrassen. 2 van deze slaapplaatsen bevinden zich in de open slaapzolder. De keuken is uitgerust met koelkast Er is 4 inductiekookplaten, heteluchtoven, magnetron en vaatwasser. Er is 2 badkamers met douchehok en 2 toiletten. Er is vloerverwarming in 2 van de badkamers.Het buiten hot tub biedt ontspanning aan 6 personen.In de vakantiewoning is aanwezig 2 televisies.1 Chromecast. Tenminste 4 deense zenders. Tenminste 4 duitse zenders. Draadloos internet.

BEKIJKEN
Sologstrand.nl
Gevonden: Gisteren

Skjern,

Vakantiehuis is geschikt voor 6 personen en 1 kinderen tot 3 jaar. De vakantiewoning heeft een oppervlakte van 125 m2 en is gebouwd in 2010. In 2020 ondergingen de vakantiewoning een gedeeltelijke renovatie. Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen. De vakantiewoning is uitgerust met warmtepomp. Vloerverwarming in alle stenen vloeren. De vakantiewoning heft Wasmachine. Wasdroge. Vriezer capaciteit van 60 liter. Er is daarnaast houtkachel. Voor de kleintjes 1 stukken Kinderstoel.De vakantiewoning is gelegen op een 1194 m² groot natuural grond. Afstand tot de fjord 300 m. Dichtstbijzijnde winkel 5000 m. Bij de vakantiewoning hoort 50 m² terras. Schommel. Zandbak. Carport ter beschikking.Er zijn in totaal 3 slaapkamers. De slaapplaatsen zijn als volgt verdeeld: 4 slaapplaatsen in tweepersoonsbedden. 2 slaapplaatsen in eenpersoonsbedden. Verder is kinderbed ter beschikking.De keuken is uitgerust met koelkast Er zijn 4 keramische kookplaten, heteluchtoven, magnetron en vaatwasser. Er is 2 badkamers met douchehok en 2 toiletten. Er is vloerverwarming in 2 van de badkamers. De sauna biedt de gelegenheid tot ontspanning.Het binnenbubbelbad (vulwater) biedt ontspanning aan 2 personen.In de vakantiewoning is aanwezig televisie. DVD-speler. Radio. Tenminste 4 deense zenders. Tenminste 4 duitse zenders. Draadloos internet.

BEKIJKEN
Sologstrand.nl
Gevonden: Gisteren

Bindslev,

Vakantiehuis is geschikt voor 6 personen. De vakantiewoning heeft een oppervlakte van 140 m2, bestaat uit 2 verdiepingen, en is gebouwd in 2005. Het is toegestaan om 1 huisdieren mee te nemen. De vakantiewoning heft Wasmachine. Wasdroge. Vriezer capaciteit van 50 liter. Er is daarnaast houtkachel.De vakantiewoning is gelegen op een 1075 m² groot natuural grond. Afstand tot de zee 1800 m. Dichtstbijzijnde winkel 500 m. Er is een golfbaan op een afstand van 9000 m. Bij de vakantiewoning hoort 40 m² terras. Daarnaast is er een 10 m² groot overdekt terras. Balkon. Zandbak. Barbecue. Carport ter beschikking. Parkeerplaats bij het huis.Er zijn in totaal 3 slaapkamers. De slaapplaatsen zijn als volgt verdeeld: 2 slaapplaatsen in tweepersoonsbed. 4 slaapplaatsen in slaapbanken (tweepersoons).De keuken is uitgerust met koelkast Er is 4 inductiekookplaten, heteluchtoven en vaatwasser. Er is 1 badkamer met douchehok en 2 toiletten, waarvan 1 gastentoilet.Het binnenbubbelbad (vulwater) biedt ontspanning aan 2 personen.In de vakantiewoning is aanwezig televisie. Radio. Tenminste 4 deense zenders. Tenminste 4 duitse zenders. Draadloos internet.

BEKIJKEN
Sologstrand.nl
Gevonden: Gisteren

Bindslev,

Vakantiehuis is geschikt voor 8 personen en 1 kinderen tot 3 jaar. De vakantiewoning heeft een oppervlakte van 123 m2, bestaat uit 2 verdiepingen, en is gebouwd in 1948. In 2018 ondergingen de vakantiewoning een gedeeltelijke renovatie. Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen. De vakantiewoning heft Wasmachine. Wasdroge. Vriezer capaciteit van 90 liter. Er is daarnaast biokachel. Voor de kleintjes 1 stukken Kinderstoel.De vakantiewoning is gelegen op een 625 m² groot natuural grond. Afstand tot de zee 400 m. Dichtstbijzijnde winkel 600 m. Bij de vakantiewoning hoort 25 m² terras. Balkon. Parkeerplaats bij het huis.Er zijn in totaal 4 slaapkamers. De slaapplaatsen zijn als volgt verdeeld: 6 slaapplaatsen in tweepersoonsbedden. 2 slaapplaatsen in eenpersoonsbedden. Verder is kinderbed ter beschikking.De keuken is uitgerust met koelkast. Daarnaast 1 wijnkoelkast. Er is 4 inductiekookplaten, heteluchtoven, magnetron en vaatwasser. Er is 2 badkamers met douchehok en 2 toiletten. Er is vloerverwarming in 1 badkamer.Het binnenbubbelbad (vulwater) biedt ontspanning aan 2 personen.In de vakantiewoning is aanwezig 5 televisies. Radio. Tenminste 4 deense zenders. 1-3 sweedse zenders. 1-3 noorse zenders. Tenminste 4 duitse zenders. 1-3 engelse zenders. Draadloos internet.

BEKIJKEN
Sologstrand.nl
Gevonden: Gisteren

Nørre Nebel,

Vakantiehuis is geschikt voor 8 personen en 1 kinderen tot 3 jaar. De vakantiewoning heeft een oppervlakte van 180 m2, bestaat uit 2 verdiepingen, en is gebouwd in 1993. In 2023 ondergingen de vakantiewoning een gedeeltelijke renovatie. Het is toegestaan om 1 huisdieren mee te nemen. De vakantiewoning is uitgerust met 2 energiezuinige lucht-naar-lucht-warmtepompen en 1 energiezuinige lucht-naar-water-warmtepomp. Vloerverwarming in alle stenen vloeren. De vakantiewoning geeft een gecombineerde wasmachine/wasdroger. Wasdroge. Vriezer capaciteit van 120 liter. Er is daarnaast houtkachel.De vakantiewoning is gelegen op een 2351 m² groot natuural grond. Afstand tot de zee 2500 m. Afstand tot de fjord 6000 m. Dichtstbijzijnde winkel 1000 m. Bij de vakantiewoning hoort 55 m² terras. Afstand tot speelplaats 300 m. Parkeerplaats bij het huis.Het binnenzwembad biedt de gelegenheid om heerlijk te spelen en gezellig samen te zijn. Het zwembad is 3 m breed, 6 m lang en tot 1,4 m diep. Het water heeft een temperatuur tussen de 24 en 28 °C. Er is vloerverwarming in het zwembadgebied.Tafelvoetbal. Er zijn in totaal 4 slaapkamers. De slaapplaatsen zijn als volgt verdeeld: 4 slaapplaatsen in tweepersoonsbedden. 4 slaapplaatsen in eenpersoonsbedden. Verder is kinderbed ter beschikking.De keuken is uitgerust met 1 koelkasten. Er zijn 4 keramische kookplaten, heteluchtoven, magnetron en vaatwasser. Er is een extra koelkast in de wasruimte.Er is 2 badkamers met douchehok en 2 toiletten. Er is vloerverwarming in 2 van de badkamers. De sauna biedt de gelegenheid tot ontspanning.In het binnenbubbelbad (standwater) is plaats voor 6 personen.In de vakantiewoning is aanwezig 1 smart-televisies.Playstation3. Tenminste 4 deense zenders. Tenminste 4 duitse zenders. Draadloos internet.

BEKIJKEN
Sologstrand.nl
Gevonden: Gisteren

Skjern,

Vakantiehuis is geschikt voor 10 personen en 2 kinderen tot 3 jaar. De vakantiewoning heeft een oppervlakte van 196 m2 en is gebouwd in 2019. Het is toegestaan om 2 huisdieren mee te nemen. De vakantiewoning is uitgerust met warmtepomp. Er is vloerverwarming in het hele huis. De vakantiewoning heft Wasmachine. Wasdroge. Vriezer capaciteit van 240 liter. Er is daarnaast houtkachel. Voor de kleintjes 2 stukken Kinderstoel.De vakantiewoning is gelegen op een 1180 m² groot aangelegde tuin. De grond is omheind. Afstand tot de fjord 200 m. Dichtstbijzijnde winkel 5000 m. Er is een golfbaan op een afstand van 10000 m. Bij de vakantiewoning hoort 200 m² terras. Daarnaast is er een 16 m² groot overdekt terras. Schommel. Zandbak. Speelhuisje.Vuurplaats. Buitendouche. Barbecue. Parkeerplaats bij het huis.Activiteitenruimte. Biljart.Tafelvoetbal. Er zijn in totaal 4 slaapkamers. De slaapplaatsen zijn als volgt verdeeld: 8 slaapplaatsen in tweepersoonsbedden. 2 slaapplaatsen in eenpersoonsbedden. 2 van deze slaapplaatsen bevinden zich in de open slaapzolder. Verder sijn ook 2 stukken kinderbed ter beschikking.De keuken is uitgerust met koelkast Er is 4 inductiekookplaten, heteluchtoven, magnetron en vaatwasser. Er is 2 badkamers met douchehok en 2 toiletten. Er is vloerverwarming in 2 van de badkamers.Het binnenbubbelbad (vulwater) biedt ontspanning aan 2 personen.In de vakantiewoning is aanwezig 2 smart-tv's. Chromecast is geïnstalleerd op beide tv's. 2 Chromecasts.SONOS speaker. Surround-installatie. Tenminste 4 deense zenders. Tenminste 4 zweedse zenders. Tenminste 4 noorse zenders. Tenminste 4 duitse zenders. Tenminste 4 engelse zenders. Draadloos internet.

BEKIJKEN
Sologstrand.nl
Gevonden: Gisteren

Nørre Nebel,

Vakantiehuis is geschikt voor 10 personen en 1 kinderen tot 3 jaar. De vakantiewoning heeft een oppervlakte van 162 m2 en is gebouwd in 1995. Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen. De vakantiewoning is uitgerust met warmtepomp. De vakantiewoning heft Wasmachine. Wasdroge. Vriezer capaciteit van 94 liter. Er is daarnaast houtkachel. Voor de kleintjes 1 stukken Kinderstoel.De vakantiewoning is gelegen op een 1700 m² groot natuural grond. Afstand tot de zee 2500 m. Dichtstbijzijnde winkel 1000 m. Bij de vakantiewoning hoort 12 m² terras. Daarnaast is er een 12 m² groot overdekt terras. Gereedschapsruimte. Schommel. Zandbak. Parkeerplaats bij het huis.Het binnenzwembad biedt de gelegenheid om heerlijk te spelen en gezellig samen te zijn. Het zwembad is 3 m breed, 7 m lang en tot 1,3 m diep. Het water heeft een temperatuur tussen de 24 en 28 °C. Het binnenzwembad heeft een tegenstroominstallatie.Er zijn in totaal 4 slaapkamers. De slaapplaatsen zijn als volgt verdeeld: 4 slaapplaatsen in tweepersoonsbedden. 6 slaapplaatsen in eenpersoonsbedden. 2 van deze slaapplaatsen bevinden zich in de open slaapzolder. Verder is kinderbed ter beschikking.De keuken is uitgerust met koelkast Er zijn 4 keramische kookplaten, bakoven, magnetron en vaatwasser. Er is 2 badkamers met douche en 2 toiletten. Er is vloerverwarming in 1 badkamer. De sauna biedt de gelegenheid tot ontspanning.In het binnenbubbelbad (standwater) is plaats voor 5 personen.In de vakantiewoning is aanwezig televisie. 1 Smart-tv. DVD-speler. Stereo-installatie. CD-speler. Tenminste 4 deense zenders. Tenminste 4 duitse zenders. 1-3 engelse zenders. Draadloos internet.

BEKIJKEN
Sologstrand.nl
Gevonden: Gisteren

Bindslev,

Vakantiehuis is geschikt voor 4 personen. De vakantiewoning heeft een oppervlakte van 62 m2 en is gebouwd in 1973. In 2023 is de vakantiewoning volledig renoveerd. In 2006 ondergingen de vakantiewoning een gedeeltelijke renovatie. Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen. De vakantiewoning is uitgerust met 1 lucht-naar-lucht-warmtepomp. De vakantiewoning heft Wasmachine. Vriezer capaciteit van 30 liter. Er is daarnaast houtkachel.De vakantiewoning is gelegen op een 3127 m² groot natuural grond. Afstand tot de zee 1600 m. Dichtstbijzijnde winkel 300 m. Bij de vakantiewoning hoort 50 m² terras. Parkeerplaats bij het huis.Er zijn in totaal 2 slaapkamers. De slaapplaatsen zijn als volgt verdeeld: 4 slaapplaatsen in eenpersoonsbedden.De keuken is uitgerust met koelkast Er zijn 4 keramische kookplaten, heteluchtoven, magnetron en vaatwasser. Er is 1 badkamer met douchehok en 1 toilet.. Er is vloerverwarming in 1 badkamer. In de vakantiewoning is aanwezig 2 smart-tv. Radio. Tenminste 4 deense zenders. Tenminste 4 duitse zenders. Draadloos internet.

BEKIJKEN
Sologstrand.nl
Gevonden: Gisteren

Skjern,

Vakantiehuis is geschikt voor 8 personen en 1 kinderen tot 3 jaar. De vakantiewoning heeft een oppervlakte van 123 m2 en is gebouwd in 2022. Het is toegestaan om 1 huisdieren mee te nemen. De vakantiewoning is uitgerust met energiezuinige lucht-naar-lucht-warmtepomp. De vakantiewoning heft Wasmachine. Wasdroge. Vriezer capaciteit van 90 liter. Voor de kleintjes 1 stukken Kinderstoel.De vakantiewoning is gelegen op een 1184 m² groot natuural grond. Afstand tot de fjord 250 m. Dichtstbijzijnde winkel 5000 m. Bij de vakantiewoning hoort terras. Daarnaast is er een overdekt terras. Parkeerplaats bij het huis.Er zijn in totaal 4 slaapkamers. De slaapplaatsen zijn als volgt verdeeld: 6 slaapplaatsen in tweepersoonsbedden. 2 slaapplaatsen in eenpersoonsbedden. Verder is kinderbed ter beschikking.De keuken is uitgerust met koelkast Er zijn 4 keramische kookplaten, heteluchtoven, magnetron en vaatwasser. Er is 2 badkamers met douchehok en 2 toiletten. Er is vloerverwarming in 2 van de badkamers.Het binnenbubbelbad (vulwater) biedt ontspanning aan 2 personen.Het buiten hot tub biedt ontspanning aan 6 personen.In de vakantiewoning is aanwezig televisie.1 Chromecast. Tenminste 4 deense zenders. Tenminste 4 duitse zenders. Draadloos internet.

BEKIJKEN
Sologstrand.nl
Gevonden: Gisteren

Bindslev,

Vakantiehuis is geschikt voor 8 personen en 1 kinderen tot 3 jaar. De vakantiewoning heeft een oppervlakte van 135 m2 en is gebouwd in 1993. In 2010 ondergingen de vakantiewoning een gedeeltelijke renovatie. Het is toegestaan om 2 huisdieren mee te nemen. De vakantiewoning is uitgerust met warmtepomp. De vakantiewoning heft Wasmachine. Wasdroge. Vriezer capaciteit van 70 liter. Er is daarnaast houtkachel.De vakantiewoning is gelegen op een 1348 m² groot natuural grond. Afstand tot de zee 950 m. Dichtstbijzijnde winkel 950 m. Bij de vakantiewoning hoort 30 m² terras. Schommel. Zandbak. Trampoline. Barbecue. Het huis heeft een stopcontact voor het opladen van een elektrische auto. CEE-stekker.Het binnenzwembad biedt de gelegenheid om heerlijk te spelen en gezellig samen te zijn. Het zwembad is 2,7 m breed, 5,9 m lang en tot 1,13 m diep. Het water heeft een temperatuur tussen de 24 en 28 °C. Er zijn in totaal 4 slaapkamers. De slaapplaatsen zijn als volgt verdeeld: 6 slaapplaatsen in tweepersoonsbedden. 2 slaapplaatsen in eenpersoonsbedden. Verder is kinderbed ter beschikking.De keuken is uitgerust met koelkast Er zijn 4 keramische kookplaten, heteluchtoven, magnetron en vaatwasser. Vloerverwarming in de keuken. Er is 2 badkamers met douchehok en 2 toiletten, waarvan 1 gastentoilet. Er is vloerverwarming in 2 van de badkamers. Er is vloerverwarming in het gastentoilet. De sauna biedt de gelegenheid tot ontspanning.Het binnenbubbelbad (vulwater) biedt ontspanning aan 4 personen.In de vakantiewoning is aanwezig televisie. DVD-speler. Radio. CD-speler. Tenminste 4 deense zenders. Tenminste 4 duitse zenders. Draadloos internet.

BEKIJKEN
Sologstrand.nl
Gevonden: Gisteren

Bindslev,

Vakantiehuis is geschikt voor 6 personen en 1 kinderen tot 3 jaar. De vakantiewoning heeft een oppervlakte van 88 m2 en is gebouwd in 1993. Het is toegestaan om 1 huisdieren mee te nemen. De vakantiewoning is uitgerust met warmtepomp. De vakantiewoning is uitgerust met een energiezuinige lucht-naar-lucht-warmtepomp. De vakantiewoning heft Wasmachine. Wasdroge. Vriezer capaciteit van 60 liter. Er is daarnaast houtkachel. Voor de kleintjes 1 stukken Kinderstoel.De vakantiewoning is gelegen op een 1723 m² groot natuural grond. Afstand tot de zee 1300 m. Dichtstbijzijnde winkel 700 m. Bij de vakantiewoning hoort terras. Schommel. Zandbak. Voetbaldoel. Barbecue. Parkeerplaats bij het huis.Er zijn in totaal 3 slaapkamers. De slaapplaatsen zijn als volgt verdeeld: 4 slaapplaatsen in tweepersoonsbedden.1 slaapplaats in eenpersoonsbed. 2 slaapplaatsen in stapelbed. 2 slaapplaatsen in alkoof. Verder is kinderbed ter beschikking.De keuken is uitgerust met koelkast Er zijn 4 keramische kookplaten, heteluchtoven, magnetron en vaatwasser. Er is 1 badkamer met douchehok en 2 toiletten, waarvan 1 gastentoilet. Er is vloerverwarming in 1 badkamer. De sauna biedt de gelegenheid tot ontspanning.Het binnenbubbelbad (vulwater) biedt ontspanning aan 1 person. In de vakantiewoning is aanwezig televisie. Tenminste 4 deense zenders. Tenminste 4 duitse zenders. Draadloos internet.

BEKIJKEN
Sologstrand.nl
Gevonden: Gisteren

Bindslev,

Vakantiehuis is geschikt voor 6 personen en 1 kinderen tot 3 jaar. De vakantiewoning heeft een oppervlakte van 95 m2 en is gebouwd in 2023. Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen. De vakantiewoning is uitgerust met 1 lucht-naar-lucht-warmtepomp. Vloerverwarming in alle stenen vloeren. De vakantiewoning heft Wasmachine. Wasdroge. Vriezer capaciteit van 100 liter. Er is daarnaast houtkachel. Voor de kleintjes 1 stukken Kinderstoel.Er zijn in totaal 3 slaapkamers. De slaapplaatsen zijn als volgt verdeeld: 4 slaapplaatsen in tweepersoonsbedden. 2 slaapplaatsen in eenpersoonsbedden. Verder is kinderbed ter beschikking.De vakantiewoning is gelegen op een 6500 m² groot natuural grond. Afstand tot de zee 1200 m. Afstand tot meer 3000 m. Dichtstbijzijnde winkel 1500 m. Bij de vakantiewoning hoort terras. Daarnaast is er een overdekt terras. Buitendouche. Gasbarbecue ter beschikking. Het huis heeft een stopcontact voor het opladen van een elektrische auto. Oplaadstekker type 2. Met 11 kW-laadvermogen. Parkeerplaats bij het huis.De keuken is uitgerust met 1 koelkasten. Er is 4 inductiekookplaten, heteluchtoven, magnetron en vaatwasser. In de gereedschapsruimte is een extra koelkast/vriezer aanwezig.Er is 1 badkamer met douchehok en 2 toiletten, waarvan 1 gastentoilet. Er is vloerverwarming in 1 badkamer. Er is vloerverwarming in het gastentoilet. De sauna biedt de gelegenheid tot ontspanning.In de vakantiewoning is aanwezig 2 televisies.1 Chromecast. 1-3 deense zenders. Tenminste 4 duitse zenders. Tenminste 4 engelse zenders. Draadloos internet.

BEKIJKEN
Sologstrand.nl
Gevonden: Gisteren

Skjern,

Vakantiehuis is geschikt voor 6 personen en 1 kinderen tot 3 jaar. 2 van de slaapplaatsen is alleen geschikt voor grotere kinderen (4-11 jaar). De vakantiewoning heeft een oppervlakte van 107 m2 en is gebouwd in 2007. Het is toegestaan om 1 huisdieren mee te nemen. De vakantiewoning is uitgerust met 1 warmtepomp/aircondition. Er is Zonne-energie. Vloerverwarming in alle stenen vloeren. De vakantiewoning heft Wasmachine. Wasdroge. Vriezer capaciteit van 150 liter. Er is daarnaast houtkachel. Voor de kleintjes 1 stukken Kinderstoel.De vakantiewoning is gelegen op een 1100 m² groot natuural grond. Afstand tot de zee 20000 m. Afstand tot de fjord 300 m. Dichtstbijzijnde winkel 500 m. Er is een golfbaan op een afstand van 8000 m. Bij de vakantiewoning hoort 80 m² terras. Daarnaast is er een 15 m² groot overdekt terras. Gereedschapsruimte. Schommel. Zandbak.Petanque. Parkeerplaats bij het huis.Er zijn in totaal 3 slaapkamers. De slaapplaatsen zijn als volgt verdeeld: 6 slaapplaatsen in tweepersoonsbedden.2 slaapplaatsen op matrassen. 2 van deze slaapplaatsen bevinden zich in de open slaapzolder. Verder is kinderbed ter beschikking.De keuken is uitgerust met koelkast Er zijn 4 keramische kookplaten, heteluchtoven, magnetron en vaatwasser. Er is 1 badkamer met douchehok en 2 toiletten, waarvan 1 gastentoilet. Er is vloerverwarming in 1 badkamer. De sauna biedt de gelegenheid tot ontspanning.Het binnenbubbelbad (vulwater) biedt ontspanning aan 2 personen.In de vakantiewoning is aanwezig televisie.1 Chromecast. DVD-speler. Stereo-installatie. CD-speler. Playstation2. Tenminste 4 deense zenders. Tenminste 4 duitse zenders. Draadloos internet.

BEKIJKEN
Sologstrand.nl
Gevonden: Gisteren

Løgstrup,

Vakantiehuis is geschikt voor 6 personen en 1 kinderen tot 3 jaar. De vakantiewoning heeft een oppervlakte van 87 m2 en is gebouwd in 1997. Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen. De vakantiewoning heft Wasmachine. Wasdroge. Vriezer capaciteit van 35 liter. Er is daarnaast houtkachel. Voor de kleintjes 1 stukken Kinderstoel.De vakantiewoning is gelegen op een 1478 m² groot natuural grond. Afstand tot de zee 60000 m. Afstand tot de fjord 50 m. Dichtstbijzijnde winkel 3000 m. Bij de vakantiewoning hoort 30 m² terras. Daarnaast is er een 10 m² groot overdekt terras. Gereedschapsruimte. Carport ter beschikking. Parkeerplaats bij het huis.Er zijn in totaal 3 slaapkamers. De slaapplaatsen zijn als volgt verdeeld: 4 slaapplaatsen in tweepersoonsbedden. 2 slaapplaatsen in stapelbed. Verder is kinderbed ter beschikking.De keuken is uitgerust met koelkast Er zijn 4 keramische kookplaten, heteluchtoven, magnetron en vaatwasser. Er is 1 badkamer met douchehok en 1 toilet.. Er is vloerverwarming in 1 badkamer.Het binnenbubbelbad (vulwater) biedt ontspanning aan 2 personen.In de vakantiewoning is aanwezig televisie.1 Chromecast. Radio. Stereo-installatie. CD-speler. Tenminste 4 deense zenders.

BEKIJKEN
Sologstrand.nl
Gevonden: Gisteren

Gråsten,

Vakantiehuis is geschikt voor 8 personen en 1 kinderen tot 3 jaar. De vakantiewoning heeft een oppervlakte van 98 m2 en is gebouwd in 2004. Het is toegestaan om 1 huisdieren mee te nemen. De vakantiewoning heft Wasmachine. Wasdroge. Vriezer capaciteit van 90 liter. Er is daarnaast houtkachel. Voor de kleintjes 1 stukken Kinderstoel.De vakantiewoning is gelegen op een 150 m² groot natuural grond. Afstand tot de fjord 150 m. Dichtstbijzijnde winkel 600 m. Er is een golfbaan op een afstand van 8000 m. Bij de vakantiewoning hoort 24 m² terras. Gereedschapsruimte. Afstand tot speelplaats 100 m. Barbecue. Parkeerplaats bij het huis.Het gemeenschappelijk innenzwembad biedt de gelegenheid om heerlijk te spelen en gezellig samen te zijn. Er zijn in totaal 4 slaapkamers. De slaapplaatsen zijn als volgt verdeeld: 8 slaapplaatsen in tweepersoonsbedden. Verder is kinderbed ter beschikking.De keuken is uitgerust met koelkast Er zijn 4 keramische kookplaten, heteluchtoven, magnetron en vaatwasser. Er is 1 badkamer met douchehok en 2 toiletten, waarvan 1 gastentoilet. Er is vloerverwarming in 1 badkamer. Er is vloerverwarming in het gastentoilet. De sauna biedt de gelegenheid tot ontspanning.Het binnenbubbelbad (vulwater) biedt ontspanning aan 2 personen.In de vakantiewoning is aanwezig televisie. 1 Smart-tv. DVD-speler. Radio.1 Bluetooth-speaker. Tenminste 4 deense zenders. 1-3 sweedse zenders. 1-3 noorse zenders. Tenminste 4 duitse zenders. Draadloos internet.

BEKIJKEN
Sologstrand.nl
Gevonden: Gisteren

Bjert,

Vakantiehuis is geschikt voor 5 personen. 1 van de slaapplaatsen is alleen geschikt voor grotere kinderen (4-11 jaar). De vakantiewoning heeft een oppervlakte van 57 m2 en is gebouwd in 1984. Het is toegestaan om 2 huisdieren mee te nemen. De vakantiewoning is uitgerust met 1 lucht-naar-lucht-warmtepomp. Vriezer capaciteit van 50 liter. Voor de kleintjes 1 stukken Kinderstoel.De vakantiewoning is gelegen op een 400 m² groot aangelegde tuin. Afstand tot de zee 200 m. Dichtstbijzijnde winkel 4000 m. Er is een golfbaan op een afstand van 10000 m. Bij de vakantiewoning hoort terras. Daarnaast is er een overdekt terras. Barbecue. Parkeerplaats bij het huis.Er zijn in totaal 3 slaapkamers. De slaapplaatsen zijn als volgt verdeeld: 6 slaapplaatsen in tweepersoonsbedden. Verder is kinderbed ter beschikking.De keuken is uitgerust met koelkast Er is 4 inductiekookplaten, heteluchtoven.Er is 1 badkamer met douche en 1 toilet.In de vakantiewoning is aanwezig televisie. 1-3 deense zenders. 1-3 duitse zenders. Draadloos internet.

BEKIJKEN
Sologstrand.nl
Gevonden: Gisteren

Bjert,

Vakantiehuis is geschikt voor 6 personen en 1 kinderen tot 3 jaar. De vakantiewoning heeft een oppervlakte van 60 m2 en is gebouwd in 1966. In 2009 ondergingen de vakantiewoning een gedeeltelijke renovatie. Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen. De vakantiewoning is uitgerust met warmtepomp. De vakantiewoning heft Wasmachine. Vriezer capaciteit van 57 liter. Er is daarnaast houtkachel. Voor de kleintjes 1 stukken Kinderstoel.De vakantiewoning is gelegen op een 801 m² groot aangelegde tuin. Afstand tot de zee 200 m. Dichtstbijzijnde winkel 500 m. Bij de vakantiewoning hoort 20 m² terras. Daarnaast is er een 20 m² groot overdekt terras. Zandbak. Het huis heeft een stopcontact voor het opladen van een elektrische auto. Oplaadstekker type 2. Met 11 kW-laadvermogen. Parkeerplaats bij het huis.Er zijn in totaal 3 slaapkamers. De slaapplaatsen zijn als volgt verdeeld: 2 slaapplaatsen in tweepersoonsbed. 4 slaapplaatsen in eenpersoonsbedden.2 van deze slaapplaatsen bevinden zich in de bijgebouw. Verder is kinderbed ter beschikking.De keuken is uitgerust met koelkast Er zijn 4 keramische kookplaten, heteluchtoven, magnetron en vaatwasser. Er is 1 badkamer met douchehok en 2 toiletten, waarvan 1 gastentoilet. Er is vloerverwarming in 1 badkamer.In de vakantiewoning is aanwezig televisie. DVD-speler. Radio. CD-speler. Tenminste 4 deense zenders. Tenminste 4 duitse zenders. Draadloos internet.

BEKIJKEN
Sologstrand.nl
Gevonden: Gisteren

Bjert,

Vakantiehuis is geschikt voor 6 personen en 1 kinderen tot 3 jaar. 2 van de slaapplaatsen is alleen geschikt voor grotere kinderen (4-11 jaar). De vakantiewoning heeft een oppervlakte van 81 m2 en is gebouwd in 2019. Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen. De vakantiewoning is uitgerust met warmtepomp. De vakantiewoning is uitgerust met warmteterug-winningsinstallatie. Vloerverwarming in alle stenen vloeren. De vakantiewoning heft Wasmachine. Wasdroge. Vriezer capaciteit van 10 liter. Voor de kleintjes 1 stukken Kinderstoel.De vakantiewoning is gelegen op een 1250 m² groot aangelegde tuin. Afstand tot de zee 90 m. Dichtstbijzijnde winkel 4000 m. Bij de vakantiewoning hoort 160 m² terras. Daarnaast is er een 60 m² groot overdekt terras. Gereedschapsruimte. Zandbak.Vuurplaats. Buitendouche. Er is daarnaast biokachel in de openlucht. Barbecue. Het huis heeft een stopcontact voor het opladen van een elektrische auto. Parkeerplaats bij het huis.Er zijn in totaal 3 slaapkamers. De slaapplaatsen zijn als volgt verdeeld: 2 slaapplaatsen in tweepersoonsbed. 2 slaapplaatsen in stapelbed. 2 slaapplaatsen in slaapbanken (tweepersoons). Verder is kinderbed ter beschikking.De keuken is uitgerust met koelkast Er zijn 4 keramische kookplaten, heteluchtoven en vaatwasser. Er is 1 badkamer met douchehok en 1 toilet.. Er is vloerverwarming in 1 badkamer.In de vakantiewoning is aanwezig 1 smart-tv. Tv via internet. Radio. Draadloos internet.

BEKIJKEN
Sologstrand.nl
Gevonden: Gisteren

Bjert,

Vakantiehuis is geschikt voor 5 personen en 1 kinderen tot 3 jaar. De vakantiewoning heeft een oppervlakte van 70 m2 en is gebouwd in 1983. In 2003 is de vakantiewoning volledig renoveerd. In 2023 ondergingen de vakantiewoning een gedeeltelijke renovatie. Het is toegestaan om 1 huisdieren mee te nemen. De vakantiewoning is uitgerust met energiezuinige lucht-naar-lucht-warmtepomp. Vloerverwarming in alle stenen vloeren. De vakantiewoning heft Wasmachine. Vriezer capaciteit van 40 liter. Er is daarnaast houtkachel. Voor de kleintjes 1 stukken Kinderstoel.De vakantiewoning is gelegen op een 380 m² groot natuural grond. Afstand tot de zee 200 m. Er is een zwemsteiger in de buurt. Dichtstbijzijnde winkel 4000 m. Er is een golfbaan op een afstand van 12000 m. Bij de vakantiewoning hoort terras. Daarnaast is er een overdekt terras. Gereedschapsruimte. Zandbak. Afstand tot speelplaats 200 m. Barbecue. Het huis heeft een stopcontact voor het opladen van een elektrische auto. Oplaadstekker type 2. Met 7,5 kW-laadvermogen. Parkeerplaats bij het huis.Er zijn in totaal 3 slaapkamers. De slaapplaatsen zijn als volgt verdeeld: 2 slaapplaatsen in tweepersoonsbed. 2 slaapplaatsen in eenpersoonsbedden. 2 slaapplaatsen in stapelbed. Verder is kinderbed ter beschikking.De keuken is uitgerust met koelkast Er zijn 4 keramische kookplaten, heteluchtoven, magnetron en vaatwasser. Er is 1 badkamer met douchehok en 1 toilet.. Er is vloerverwarming in 1 badkamer. 1 Smart-tv.1 Chromecast. Radio. Geen tv-kanalen - alleen streaming. Draadloos internet.

BEKIJKEN
Sologstrand.nl
Gevonden: Gisteren

Ringkøbing,

Vakantiehuis is geschikt voor 12 personen. De vakantiewoning heeft een oppervlakte van 180 m2 en is gebouwd in 1992. In 2018 is de vakantiewoning volledig renoveerd. In 2024 ondergingen de vakantiewoning een gedeeltelijke renovatie. Het is toegestaan om 4 huisdieren mee te nemen. De vakantiewoning is uitgerust met 1 lucht-naar-lucht-warmtepomp. Er is vloerverwarming in de woonkamer. De vakantiewoning heft Wasmachine. Wasdroge. Vriezer capaciteit van 40 liter. Er is daarnaast houtkachel. Voor de kleintjes 1 stukken Kinderstoel.De vakantiewoning is gelegen op een 2000 m² groot grond in bos/park. Afstand tot de zee 1700 m. Dichtstbijzijnde winkel 2200 m. Er is een golfbaan op een afstand van 600 m. Bij de vakantiewoning hoort terras. Daarnaast is er een overdekt terras. Gereedschapsruimte. Zandbak. Parkeerplaats bij het huis.Het binnenzwembad biedt de gelegenheid om heerlijk te spelen en gezellig samen te zijn. Het zwembad is 3 m breed, 5,5 m lang en tot 1,4 m diep. Het water heeft een temperatuur tussen de 24 en 28 °C. Er zijn in totaal 4 slaapkamers. De slaapplaatsen zijn als volgt verdeeld: 4 slaapplaatsen in tweepersoonsbedden. 4 slaapplaatsen in eenpersoonsbedden. 4 slaapplaatsen in stapelbedden. 2 van deze slaapplaatsen bevinden zich in de open slaapzolder. Verder is kinderbed ter beschikking.De keuken is uitgerust met koelkast Er zijn 4 keramische kookplaten, heteluchtoven, magnetron.Er is 2 badkamers met douchehok en 2 toiletten. Er is vloerverwarming in 2 van de badkamers. De sauna biedt de gelegenheid tot ontspanning.Het binnenbubbelbad (vulwater) biedt ontspanning aan 2 personen.In de vakantiewoning is aanwezig televisie. 1-3 deense zenders. Tenminste 4 duitse zenders. Draadloos internet.

BEKIJKEN
Sologstrand.nl
Gevonden: Gisteren

Rømø,

Vakantiehuis is geschikt voor 10 personen en 1 kinderen tot 3 jaar. De vakantiewoning heeft een oppervlakte van 150 m2 en is gebouwd in 2019. Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen. De vakantiewoning is uitgerust met 1 lucht-naar-water-warmtepomp. Er is vloerverwarming in het hele huis. De vakantiewoning heft Wasmachine. Wasdroge. Vriezer capaciteit van 60 liter. Voor de kleintjes 1 stukken Kinderstoel.De vakantiewoning is gelegen op een 2502 m² groot aangelegde tuin. Afstand tot de zee 4500 m.Afstand tot de waddenzee 300 m. Dichtstbijzijnde winkel 2500 m. Er is een golfbaan op een afstand van 4000 m. Bij de vakantiewoning hoort terras. Daarnaast is er een overdekt terras. Gereedschapsruimte. Schommel. Zandbak. Speeltoren. Glijbaan. Voetbaldoel. Shelter. Barbecue. Parkeerplaats bij het huis.Activiteitenruimte. Biljart. Pooltafe. Tafeltennis. Dart. Tafelvoetbal. Speelautomaat.Er zijn in totaal 4 slaapkamers. De slaapplaatsen zijn als volgt verdeeld: 8 slaapplaatsen in tweepersoonsbedden. 2 slaapplaatsen in eenpersoonsbedden. 2 van deze slaapplaatsen bevinden zich in de open slaapzolder. Verder is kinderbed ter beschikking.De keuken is uitgerust met koelkast Er is 4 inductiekookplaten, heteluchtoven en vaatwasser. Er is 2 badkamers met douchehok en 2 toiletten. Er is vloerverwarming in 2 van de badkamers. De sauna biedt de gelegenheid tot ontspanning.Het binnenbubbelbad (vulwater) biedt ontspanning aan 2 personen.Het buitenbubbelbad (standwater) biedt ontspanning aan 6 personen.In de vakantiewoning is aanwezig televisie. 8 Bluetooth-speakers. 8 Sonos-speakers. Surround-installatie. 1-3 deense zenders. 1-3 sweedse zenders. 1-3 noorse zenders. 1-3 duitse zenders. Draadloos internet.

BEKIJKEN
Sologstrand.nl
Gevonden: Gisteren

Nexø,

Vakantiehuis is geschikt voor 6 personen. 2 van de slaapplaatsen is alleen geschikt voor grotere kinderen (4-11 jaar). De vakantiewoning heeft een oppervlakte van 75 m2 en is gebouwd in 1974. In 2019 ondergingen de vakantiewoning een gedeeltelijke renovatie. Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen. De vakantiewoning heft Wasmachine. Vriezer capaciteit van 35 liter. Er is daarnaast houtkachel.De vakantiewoning is gelegen op een 2500 m² groot natuural grond. Afstand tot de zee 700 m. Dichtstbijzijnde winkel 4000 m. Er is een golfbaan op een afstand van 700 m. Bij de vakantiewoning hoort 32 m² terras. Bij de vakantiewoning hoort terras en overdekt terras. Daarnaast is er een 11 m² groot overdekt terras. Gereedschapsruimte. Buitendouche. Carport ter beschikking. Parkeerplaats bij het huis.Er zijn in totaal 3 slaapkamers. De slaapplaatsen zijn als volgt verdeeld: 4 slaapplaatsen in tweepersoonsbedden. 2 slaapplaatsen in stapelbed.De keuken is uitgerust met koelkast Er zijn 4 keramische kookplaten, heteluchtoven, magnetron en vaatwasser. Er is 1 badkamer met douchehok en 2 toiletten, waarvan 1 gastentoilet De sauna biedt de gelegenheid tot ontspanning.In de vakantiewoning is aanwezig televisie. DVD-speler. Radio. Stereo-installatie. CD-speler. Tenminste 4 deense zenders. 1-3 sweedse zenders. 1-3 noorse zenders. Tenminste 4 duitse zenders. Draadloos internet.

BEKIJKEN
Sologstrand.nl
Gevonden: Gisteren
Penke

Jouw Persoonlijke Vakantie Zoekservice

Kun jij je ideale vakantie nog niet vinden? Maak kennis met mijn gratis persoonlijke zoekservice. Ik neem het zoekwerk uit handen. Jij vertelt mij wat je zoekt, en ik vind de beste opties voor jou. Kies vervolgens je favoriet en boek rechtstreeks bij een van de betrouwbare aanbieders.

Type hieronder wat je zoekt en maak je zoekopdracht aan:

Vul je e-mailadres in:

We gebruiken je e-mailadres om een account voor je te maken waarin je jouw gepersonaliseerde vakantieopties kunt bekijken. Je ontvangt een mail zodra ik opties gevonden hebben.

Naar filter
6.230 Vakanties