Vakanties Van Degrotegeere.nl

Penke Vergelijk 11 Vakanties van Degrotegeere.nl ✈ Zodat JIJ niet teveel betaalt. ✓ Onafhankelijk & Onpartijdig ✈ Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken!
Vakantiewoning - Oostkapelle
Vanaf€354

Oostkapelle, Nederland

Max. Aantal Personen: 4 en 1 babyAantal slaapkamers: 2 Aantal badkamers: 1Opp.: 60 m2BeschrijvingVakantie vieren in een top-accommodatie. Dat kan hier, alle luxe en comfort is aanwezig. Op de begane grond is een gezellige woonkamer met open keuken, voorzien van alle gemakken zoals vaatwasser, magnetron, oven, koffiefiltermachine en nespresso. Het toilet is achter een portaal in de gang te vinden. Er zijn twee slaapkamers op de eerste verdieping, beiden met twee boxspringbedden en een klein zitje. Tevens is er een ruime badkamer met een toilet, wastafel, douche met sunshower. Alle slaapplaatsen zijn voorzien van boxspring bedden. Er is geen vloerbedekking of verwarming met blazende ventilatoren aanwezig, verder zijn alle (meubel)stof in de woning anti-bacterieel. Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan.Over deze accommodatieIn de voormalige, echte Zeeuwse schuur bevinden zich luxe appartementen. Er zijn 3- en 4-persoons appartementen gerealiseerd naast een rolstoeltoegankelijk appartement dat geschikt is voor 6 personen. In elk appartement is er de mogelijkheid voor het bijzetten van een kinderbed.  Tevens is er een algemene ruimte met wasmachine en droger voor gezamenlijk gebruik (kostenloos). De Grote Geere heeft een gezamenlijke speelweide en eigen parkeerterrein. Bovendien heeft ieder appartement een eigen ingang en terras. Verder is er een centrale, multifunctionele groepsruimte die te gebruiken is om elkaar te ontmoeten, spelletjes te doen, te vergaderen of een feestelijke gelegenheid te vieren. OmgevingOostkapelle is een van de grotere kernen van de gemeente Veere en dankt haar naam aan een kapel die hier in vroeger tijden moet hebben gestaan. Oostkapelle grenst aan twee prachtige natuurgebieden tussen Domburg en Vrouwenpolder: de Manteling (740 ha), een brede strook land met duinen en bossen en het duingebied Oranjezon (400 ha. Verder zijn er de buitenplaatsen en het indrukwekkende Kasteel Westhove. De voormalige orangerie, Terra Maris, een museum voor natuur en landschap, ligt slechts 750 meter van het strand en heeft een landschapstuin van 2,5 ha. Er is een museumcafé en een museumwinkel.Oostkapelle is een familiebadplaats bij uitstek. Schone stranden, speeltoestellen en strandloopvlonders over de gehele breedte. Van mei t/m september is de Reddingsbrigade met een EHBO post aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht door de aanwezigheid van een bakker/ theeschenkerij, een supermarkt, een slager, strandpaviljoens en restaurants.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vakantiewoning - Noordweg 56a | Oostkapelle
Vanaf€461

Oostkapelle, Nederland

Max. Aantal Personen : 8Aantal Slaapkamers : 3, waarvan 1 met douche Aantal badkamers : 1Oppervlakte : 110 m2BeschrijvingBeneden is er een comfortabele leef keuken. Deze is van alle gemakken voorzien zoals vaatwasser, 5-pitskookplaat, filterkoffiemachine, nespresso, oven en magnetron. De ruime woonkamer met veel licht en een schitterend uitzicht over de landerijen is voorzien van tv, vloerverwarming en een gaskachel. Via de deur van de keuken is er verbinding met een terras. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met 2 slaapplaatsen met een eigen douche en wastafel. De tweede slaapkamer is een ruime kamer met veel licht en biedt plaats aan 4 personen. De derde slaapkamer is een kleine kamer voor 2 personen met een wastafel en naast een 1 persoons bed een opklapbed. Alle slaapplaatsen zijn voorzien van boxspring bedden. De woning heeft, naast de kamer met douche, een ruime badkamer met bad, wastafel, douche en toilet. Er zijn geen gordijnen, vloerbedekking of verwarming met blazende ventilatoren aanwezig. Alle (meubel)stof in de woning is anti-bacterieel.Over deze accommodatieDeze woning is geheel gerenoveerd waarbij oude elementen, zoals de oude balken, de schouw met oud- Hollandse tegeltjes, bewaard zijn gebleven. Deze woning biedt plaats aan 8 personen.OmgevingOostkapelle is een van de grotere kernen van de gemeente Veere en dankt haar naam aan een kapel die hier in vroeger tijden moet hebben gestaan. Oostkapelle grenst aan twee prachtige natuurgebieden tussen Domburg en Vrouwenpolder: de Manteling (740 ha), een brede strook land met duinen en bossen en het duingebied Oranjezon (400 ha. Verder zijn er de buitenplaatsen en het indrukwekkende Kasteel Westhove. De voormalige orangerie, Terra Maris, een museum voor natuur en landschap, ligt slechts 750 meter van het strand en heeft een landschapstuin van 2,5 ha. Er is een museumcafé en een museumwinkel.Oostkapelle is een familiebadplaats bij uitstek. Schone stranden, speeltoestellen en strandloopvlonders over de gehele breedte. Van mei t/m september is de Reddingsbrigade met een EHBO post aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht door de aanwezigheid van een bakker/ theeschenkerij, een supermarkt, een slager, strandpaviljoens en restaurants.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vakantiewoning - Noordweg 56a | Oostkapelle
Vanaf€420

Oostkapelle, Nederland

Max. aantal personen : 6Aantal slaapkamers : 4 Aantal badkamers : 3Opp. 60 m2BeschrijvingVakantie vieren in luxe! In deze accommodatie geniet u van alle comfort. Op de begane grond is een ruime woonkamer met open keuken, voorzien van alle gemakken zoals vaatwasser, nespresso, koffiefiltermachine, magnetron en oven. Aansluitend liggen er 2 slaapkamers waarvan 1 met een boxspringbed, aansluitend met douche en wastafel. De tweede slaapkamer, met twee boxspringbedden, is voorzien van een ruime badkamer met douche, wastafel, toilet en is rolstoelvriendelijk. Een ideale accommodatie voor mindervaliden dus! Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers. De 2 persoonsslaapkamer heeft een zitje en is ruim opgezet. In de andere slaapkamer staat een boxspringbed. De badkamer op de verdieping is voorzien van een toilet, wastafel, douche met sunshower en ligbad. Er is geen vloerbedekking of verwarming met blazende ventilatoren aanwezig. Alle (meubel)stof in de woning is anti-bacterieel. Over deze accommodatieIn de voormalige, echte Zeeuwse schuur bevinden zich luxe appartementen. Er zijn 4-persoons appartementen gerealiseerd naast een rolstoeltoegankelijk appartement dat geschikt is voor 6 personen. In elk appartement is er de mogelijkheid voor het bijzetten van een kinderbed. Tevens is er een algemene ruimte waar wasmachine en droger aanwezig is voor gezamenlijk gebruik (kosteloos). De Grote Geere heeft een gezamenlijke speelweide en eigen parkeerterrein. Bovendien heeft ieder appartement een eigen ingang en terras. Verder is er een centrale, multifunctionele groepsruimte die te gebruiken is om elkaar te ontmoeten, spelletjes te doen, te vergaderen of een feestelijke gelegenheid te vieren. OmgevingOostkapelle is een van de grotere kernen van de gemeente Veere en dankt haar naam aan een kapel die hier in vroeger tijden moet hebben gestaan. Oostkapelle grenst aan twee prachtige natuurgebieden tussen Domburg en Vrouwenpolder: de Manteling (740 ha), een brede strook land met duinen en bossen en het duingebied Oranjezon (400 ha. Verder zijn er de buitenplaatsen en het indrukwekkende Kasteel Westhove. De voormalige orangerie, Terra Maris, een museum voor natuur en landschap, ligt slechts 750 meter van het strand en heeft een landschapstuin van 2,5 ha. Er is een museumcafé en een museumwinkel.Oostkapelle is een familiebadplaats bij uitstek. Schone stranden, speeltoestellen en strandloopvlonders over de gehele breedte. Van mei t/m september is de Reddingsbrigade met een EHBO post aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht door de aanwezigheid van een bakker/ theeschenkerij, een supermarkt, een slager, strandpaviljoens en restaurants.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vakantiewoning - Oostkapelle
Vanaf€320

Oostkapelle, Nederland

Max. Aantal Personen: 4 Aantal slaapkamers: 2 Aantal badkamers: 2Opp. : 60 m2BeschrijvingVakantie vieren in luxe en comfort. Op de begane grond is een gezellige L- vormige woonkamer met open keuken, voorzien van alle gemakken, zoals vaatwasser, oven, magnetron, filterkoffiemachine, nespresso. Beneden is een slaapkamer met twee boxspringbedden, een eigen wastafel en een douche. Het toilet ligt recht tegenover de slaapkamer in de gang. De tweede slaapkamer, eveneens met twee boxspringbedden, op de verdieping is voorzien van een zitje. Tevens is er een ruime badkamer met een toilet, wastafel, douche met sunshower en ligbad. In de sauna is het heerlijk tot rust komen na een inspannende dag. Deze biedt ruimte aan vier personen en is voorzien van een infraroodlamp. Alle slaapplaatsen zijn voorzien van boxspring bedden. Er is geen vloerbedekking of verwarming met blazende ventilatoren aanwezig. Alle (meubel)stof in de woning is anti-bacterieel.Over deze accommodatieIn de voormalige, echte Zeeuwse schuur bevinden zich luxe appartementen. Er zijn 4-persoons appartementen gerealiseerd naast een rolstoeltoegankelijk appartement dat geschikt is voor 6 personen. In elk appartement is er de mogelijkheid voor het bijzetten van een kinderbed. Tevens is er een algemene ruimte met wasmachine en droger voor gezamenlijk gebruik (kostenloos). De Grote Geere heeft een gezamenlijke speelweide en eigen parkeerterrein. Bovendien heeft ieder appartement een eigen ingang en terras. Verder is er een centrale, multifunctionele groepsruimte die te gebruiken is om elkaar te ontmoeten, spelletjes te doen, te vergaderen of een feestelijke gelegenheid te vieren. OmgevingOostkapelle is een van de grotere kernen van de gemeente Veere en dankt haar naam aan een kapel die hier in vroeger tijden moet hebben gestaan. Oostkapelle grenst aan twee prachtige natuurgebieden tussen Domburg en Vrouwenpolder: de Manteling (740 ha), een brede strook land met duinen en bossen en het duingebied Oranjezon (400 ha. Verder zijn er de buitenplaatsen en het indrukwekkende Kasteel Westhove. De voormalige orangerie, Terra Maris, een museum voor natuur en landschap, ligt slechts 750 meter van het strand en heeft een landschapstuin van 2,5 ha. Er is een museumcafé en een museumwinkel.Oostkapelle is een familiebadplaats bij uitstek. Schone stranden, speeltoestellen en strandloopvlonders over de gehele breedte. Van mei t/m september is de Reddingsbrigade met een EHBO post aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht door de aanwezigheid van een bakker/ theeschenkerij, een supermarkt, een slager, strandpaviljoens en restaurants.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Vakantiewoning - Noordweg 56a | Oostkapelle
Vanaf€320

Oostkapelle, Nederland

Max. Aantal Personen: 4 en 1 babyAantal slaapkamers: 2 Aantal badkamers: 1Opp.: 60 m2BeschrijvingVakantie vieren in een top-accommodatie. Dat kan hier, alle luxe en comfort is aanwezig. Op de begane grond is een gezellige woonkamer met open keuken, voorzien van alle gemakken zoals vaatwasser, magnetron, oven, koffiefiltermachine en nespresso. Het toilet is in de gang te vinden, recht tegenover de slaapkamer. Deze slaapkamer is voorzien van twee boxspringbedden, een zitje en een wastafel en douche. Er is een tweede slaapkamers op de eerste verdieping te vinden met twee boxspringbedden en een klein zitje. Tevens is er een ruime badkamer met een toilet, wastafel, douche met sunshower en een ligbad. Een 3e slaapkamer is uitgerust met een vast kinderbed. Alle slaapplaatsen zijn voorzien van boxspring bedden. Er is geen vloerbedekking of verwarming met blazende ventilatoren aanwezig. Alle (meubel)stof in de woning is anti-bacterieel. Over deze accommodatieIn de voormalige, echte Zeeuwse schuur bevinden zich luxe appartementen. Er zijn 4-persoons appartementen gerealiseerd naast een rolstoeltoegankelijk appartement dat geschikt is voor 6 personen. In elk appartement is er de mogelijkheid voor het bijzetten van een kinderbed. Tevens is er een algemene ruimte met wasmachine en droger voor gratis algemeen gebruik. De Grote Geere heeft een gezamenlijke speelweide en eigen parkeerterrein. Bovendien heeft ieder appartement een eigen ingang en terras. Verder is er een centrale, multifunctionele groepsruimte die te gebruiken is om elkaar te ontmoeten, spelletjes te doen, te vergaderen of een feestelijke gelegenheid te vieren. OmgevingOostkapelle is een van de grotere kernen van de gemeente Veere en dankt haar naam aan een kapel die hier in vroeger tijden moet hebben gestaan. Oostkapelle grenst aan twee prachtige natuurgebieden tussen Domburg en Vrouwenpolder: de Manteling (740 ha), een brede strook land met duinen en bossen en het duingebied Oranjezon (400 ha. Verder zijn er de buitenplaatsen en het indrukwekkende Kasteel Westhove. De voormalige orangerie, Terra Maris, een museum voor natuur en landschap, ligt slechts 750 meter van het strand en heeft een landschapstuin van 2,5 ha. Er is een museumcafé en een museumwinkel.Oostkapelle is een familiebadplaats bij uitstek. Schone stranden, speeltoestellen en strandloopvlonders over de gehele breedte. Van mei t/m september is de Reddingsbrigade met een EHBO post aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht door de aanwezigheid van een bakker/ theeschenkerij, een supermarkt, een slager, strandpaviljoens en restaurants.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Ferienwohnung - Noordweg 56a | Oostkapelle
Vanaf€434

Oostkapelle, Nederland

Höchstanzahl Personen: 4 Anzahl Schlafzimmer : 2 Anzahl Badezimmer : 2Grösse: 60 m2Beschreibung Im Erdgeschoss befindet sich ein gemütliches L-förmiges Wohnzimmer mit offener Küche, ausgestattet mit allen Annehmlichkeiten. Ebenfalls im Erdgeschoss befindet sich ein Schlafzimmer, das über 2 Einzelbetten verfügt und mit einem Waschbecken und einer eigenen Dusche ausgestattet ist. Das WC liegt direkt gegenüber dem Schlafzimmer im Flur. Das zweite Schlafzimmer auf der ersten Etage verfügt ebenfalls über 2 Einzelbetten und eine Sitzgelegenheit. Des Weiteren befindet sich auf der ersten Etage ein geräumiges Badezimmer, das mit einem WC, einem Waschbecken, einer Dusche mit Sunshower und einer Badewanne ausgestattet ist. Die Sauna is geeïgnet für 4 Personen. Alle Schlafzimmer sind mit Boxspringbetten ausgestattet.Über diese UnterkunftDie einstige echt zeeländische Scheune beherbergt nun luxuriöse Ferienappartements. Es wurden mehrere Appartements für jeweils 4 Personen sowie ein rollstuhlgerechtes Appartement für 6 Personen realisiert. Jedes Appartement bietet Platz für ein zusätzliches Kinderbett. Zudem verfügt das Anwesen über ein Gebäude, in dessen Räumlichkeiten eine mit Waschmaschinen und Wäschetrocknern ausgestattete Waschküche untergebracht ist (gesammt Benutzung, kostenlos). De Grote Geere verfügt über eine gemeinsam zu nutzende Spielwiese und einen eigenen Parkplatz. Darüber hinaus hat jedes Appartement einen eigenen Eingang und eine eigene Terrasse. Des Weiteren gibt es einen zentral gelegenen multifunktionalen Gesellschaftsraum, der zum näheren Kennenlernen, zum Spielen, für Beratungszwecke oder zum Feiern genutzt werden kann.UmgebungOostkapelle zählt zu den größeren Ortskernen der Gemeinde Veere und verdankt seinen Namen einer Kapelle, die hier in früheren Zeiten gestanden haben muss. Oostkapelle grenzt an zwei wunderschöne Naturlandschaften zwischen Domburg und Vrouwenpolder: De Manteling (740 ha), ein breiter Landstreifen mit Dünen und Wäldern, und das Dünengebiet Oranjezon (400 ha). Hier liegen auch einige Landsitze und das eindrucksvolle Schloss Westhove. Die ehemalige Orangerie des Schlosses Westhove beherbergt heutzutage das Natur- und Landschaftsmuseum Terra Maris. Das Museum ist nur 750 Meter vom Strand entfernt und verfügt über einen 2,5 ha großen Landschaftsgarten, ein Museumscafé und einen Museumsladen.Oostkapelle ist ein Familienbadeort wie kein anderer. Saubere Strände, Spielgeräte und Holzstege entlang des gesamten Strandes. Von Mai bis September stehen die Badestrände unter der Aufsicht der Strand- und Sanitätswache. Selbstverständlich ist auch an das leibliche Wohl der Urlaubsgäste gedacht. So gibt es eine Bäckerei / Teestube, einen Supermarkt, eine Metzgerei, Strandpavillons und ein Restaurant.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Ferienwohnung - Noordweg 56a | Oostkapelle
Vanaf€558

Oostkapelle, Nederland

Höchstanzahl Personen: 8Anzahl Schlafzimmer : 3, davon 1 mit Dusche Anzahl Badezimmer : 1Wohnfläche : 110 m²Beschreibung Diese Wohnung wurde vollständig renoviert, wobei ursprüngliche Elemente wie die alten Balken und der Kamin mit altholländischen Fliesen erhalten geblieben sind. Die Ferienwohnung bietet 8 Personen Platz.Im Erdgeschoss befindet sich eine komfortable Wohnküche, die mit allen Annehmlichkeiten wie einem Geschirrspüler, einem Kochfeld mit 5 Kochzonen, einem Backofen und einer Mikrowelle ausgestattet ist. Das geräumige und lichtdurchflutete Wohnzimmer bietet eine wunderschöne Aussicht auf die umliegenden Ländereien und verfügt über einen Fernseher, eine Fußbodenheizung und einen Gasheizofen. Die Küche bietet Zugang zur Terrasse. Es gibt 3 Schlafzimmer. Der erste Schlafraum verfügt über 2 Schlafplätze und ist mit einem Waschbecken und einer eigenen Dusche ausgestattet. Der zweite Schlafraum ist ein geräumiges und lichtdurchflutetes Zimmer und bietet 4 Personen Platz. Der dritte Schlafraum ist ein kleineres Zimmer, das 2 Personen Platz bietet und über ein Einzelbett und ein Klappbett verfügt. Alle Schlafzimmer sind mit Boxspringbetten ausgestattet. Neben der Dusche im ersten Schlafraum verfügt die Wohnung über ein geräumiges Badezimmer, das mit einer Badewanne, einem Waschbecken, einer Dusche und einem WC ausgestattet ist.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Ferienwohnung - Noordweg 56a | Oostkapelle
Vanaf€512

Oostkapelle, Nederland

Höchstanzahl Personen: 6Anzahl Schlafzimmer : 4 Anzahl Badezimmer : 3Grösse: 60 m2Beschreibung Im Erdgeschoss befindet sich ein geräumiges Wohnzimmer mit offener Küche, ausgestattet mit allen Annehmlichkeiten. Daran angrenzend befinden sich 2 Schlafzimmer. Der erste Schlafraum verfügt über ein Einzelbett und ist mit einem Waschbecken und einer eigenen Dusche ausgestattet. Der zweite Schlafraum ist rollstuhlgerecht und verfügt über 2 Einzelbetten sowie über ein geräumiges Bad, das mit einer Dusche, einem Waschbecken und einem WC ausgestattet ist. Eine ideale Unterkunft für Menschen mit Behinderung! Auf der ersten Etage befinden sich 2 weitere Schlafzimmer. Das 2-Personen-Schlafzimmer ist geräumig und verfügt über eine Sitzgelegenheit. Das andere Schlafzimmer verfügt über ein Einzelbett. Alle Schlafzimmer sind mit Boxspringbetten ausgestattet.Das Badezimmer auf der ersten Etage ist mit einem WC, einem Waschbecken, einer Dusche mit Sunshower und einer Badewanne ausgestattet.Über diese UnterkunftDie einstige echt seeländische Scheune beherbergt nun luxuriöse Ferienappartements. Es wurden mehrere Appartements für jeweils 4 Personen sowie ein rollstuhlgerechtes Appartement für 6 Personen realisiert. Jedes Appartement bietet Platz für ein zusätzliches Kinderbett. Zudem verfügt das Anwesen über ein Gebäude, in dessen Räumlichkeiten eine mit Waschmaschinen und Wäschetrocknern ausgestattete Waschküche untergebracht ist (kostenlose, gesammt Benutzung). De Grote Geere verfügt über eine gemeinsam zu nutzende Spielwiese und einen eigenen Parkplatz. Darüber hinaus hat jedes Appartement einen eigenen Eingang und eine eigene Terrasse. Des Weiteren gibt es einen zentral gelegenen multifunktionalen Gesellschaftsraum, der zum näheren Kennenlernen, zum Spielen, für Beratungszwecke oder zum Feiern genutzt werden kann.UmgebungOostkapelle zählt zu den größeren Ortskernen der Gemeinde Veere und verdankt seinen Namen einer Kapelle, die hier in früheren Zeiten gestanden haben muss. Oostkapelle grenzt an zwei wunderschöne Naturlandschaften zwischen Domburg und Vrouwenpolder: De Manteling (740 ha), ein breiter Landstreifen mit Dünen und Wäldern, und das Dünengebiet Oranjezon (400 ha). Hier liegen auch einige Landsitze und das eindrucksvolle Schloss Westhove. Die ehemalige Orangerie des Schlosses Westhove beherbergt heutzutage das Natur- und Landschaftsmuseum Terra Maris. Das Museum ist nur 750 Meter vom Strand entfernt und verfügt über einen 2,5 ha großen Landschaftsgarten, ein Museumscafé und einen Museumsladen.Oostkapelle ist ein Familienbadeort wie kein anderer. Saubere Strände, Spielgeräte und Holzstege entlang des gesamten Strandes. Von Mai bis September stehen die Badestrände unter der Aufsicht der Strand- und Sanitätswache. Selbstverständlich ist auch an das leibliche Wohl der Urlaubsgäste gedacht. So gibt es eine Bäckerei / Teestube, einen Supermarkt, eine Metzgerei, Strandpavillons und ein Restaurant.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Ferienwohnung - Noordweg 56a | Oostkapelle
Vanaf€434

Oostkapelle, Nederland

Höchstanzahl Personen: 4 und 1 BabyAnzahl Schlafzimmer : 3 Anzahl Badezimmer : 2Grösse: 60 m2BeschreibungIm Erdgeschoss befindet sich ein gemütliches L-förmiges Wohnzimmer mit offener Küche, ausgestattet mit allen Annehmlichkeiten. Ebenfalls im Erdgeschoss befindet sich ein Schlafzimmer, das über 2 Einzelbetten und eine kleine Sitzgelegenheit verfügt und mit einem Waschbecken und einer eigenen Dusche ausgestattet ist. Das WC liegt direkt gegenüber dem Schlafzimmer im Flur. Das zweite Schlafzimmer auf der ersten Etage verfügt über 2 Einzelbetten und eine Sitzgelegenheit. Des Weiteren befindet sich auf der ersten Etage ein geräumiges Badezimmer, das mit einem WC, einem Waschbecken, einer Dusche mit Sunshower und einer Badewanne ausgestattet ist. Alle Schlafzimmer sind mit Boxspringbetten ausgestattet. Darüber hinaus verfügen diese beiden Appartements über ein Babyschlafzimmer.Über diese UnterkunftDie einstige echt seeländische Scheune beherbergt nun luxuriöse Ferienappartements. Es wurden mehrere Appartements für jeweils 4 Personen sowie ein rollstuhlgerechtes Appartement für 6 Personen realisiert. Jedes Appartement bietet Platz für ein zusätzliches Kinderbett. Zudem verfügt das Anwesen über ein Gebäude, in dessen Räumlichkeiten eine mit Waschmaschinen und Wäschetrocknern ausgestattete Waschküche untergebracht ist (kostenlose, gesammt Benutzung). De Grote Geere verfügt über eine gemeinsam zu nutzende Spielwiese und einen eigenen Parkplatz. Darüber hinaus hat jedes Appartement einen eigenen Eingang und eine eigene Terrasse. Des Weiteren gibt es einen zentral gelegenen multifunktionalen Gesellschaftsraum, der zum näheren Kennenlernen, zum Spielen, für Beratungszwecke oder zum Feiern genutzt werden kann.UmgebungOostkapelle zählt zu den größeren Ortskernen der Gemeinde Veere und verdankt seinen Namen einer Kapelle, die hier in früheren Zeiten gestanden haben muss. Oostkapelle grenzt an zwei wunderschöne Naturlandschaften zwischen Domburg und Vrouwenpolder: De Manteling (740 ha), ein breiter Landstreifen mit Dünen und Wäldern, und das Dünengebiet Oranjezon (400 ha). Hier liegen auch einige Landsitze und das eindrucksvolle Schloss Westhove. Die ehemalige Orangerie des Schlosses Westhove beherbergt heutzutage das Natur- und Landschaftsmuseum Terra Maris. Das Museum ist nur 750 Meter vom Strand entfernt und verfügt über einen 2,5 ha großen Landschaftsgarten, ein Museumscafé und einen Museumsladen.Oostkapelle ist ein Familienbadeort wie kein anderer. Saubere Strände, Spielgeräte und Holzstege entlang des gesamten Strandes. Von Mai bis September stehen die Badestrände unter der Aufsicht der Strand- und Sanitätswache. Selbstverständlich ist auch an das leibliche Wohl der Urlaubsgäste gedacht. So gibt es eine Bäckerei / Teestube, einen Supermarkt, eine Metzgerei, Strandpavillons und ein Restaurant.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Ferienwohnung - Noordweg 56a | Oostkapelle
Vanaf€434

Oostkapelle, Nederland

Höchstanzahl Personen: 4 + 1 BabyAnzahl Schlafzimmer: 2 Anzahl Badezimmer: 1Grösse: 60 m2Beschreibung Im Erdgeschoss befindet sich ein gemütliches Wohnzimmer mit offener Küche, ausgestattet mit allen Annehmlichkeiten. Das WC liegt in ein Portal im Halle im Flur. Zwei Schlafzimmer befinden sich auf der ersten Etage und verfügen ebenfalls über 2 Einzelbetten und eine Sitzgelegenheit. Des Weiteren befindet sich auf der ersten Etage ein geräumiges Badezimmer, das mit einem WC, einem Waschbecken, einer Dusche mit Sunshower und einer Badewanne ausgestattet ist. Alle Schlafzimmer sind mit Boxspringbetten ausgestattet. Haustieren sind nur erlaubt auf Anfrage und nach Zustimmung von Rezeption.Über diese UnterkunftDie einstige echt zeeländische Scheune beherbergt nun luxuriöse Ferienappartements. Es wurden mehrere Appartements für jeweils 4 Personen sowie ein rollstuhlgerechtes Appartement für 6 Personen realisiert. Jedes Appartement bietet Platz für ein zusätzliches Kinderbett. Zudem verfügt das Anwesen über ein Gebäude, in dessen Räumlichkeiten eine mit Waschmaschinen und Wäschetrocknern ausgestattete Waschküche untergebracht ist (kostenlos, gesammt benutzung). De Grote Geere verfügt über eine gemeinsam zu nutzende Spielwiese und einen eigenen Parkplatz. Darüber hinaus hat jedes Appartement einen eigenen Eingang und eine eigene Terrasse. Des Weiteren gibt es einen zentral gelegenen multifunktionalen Gesellschaftsraum, der zum näheren Kennenlernen, zum Spielen, für Beratungszwecke oder zum Feiern genutzt werden kann.UmgebungOostkapelle zählt zu den größeren Ortskernen der Gemeinde Veere und verdankt seinen Namen einer Kapelle, die hier in früheren Zeiten gestanden haben muss. Oostkapelle grenzt an zwei wunderschöne Naturlandschaften zwischen Domburg und Vrouwenpolder: De Manteling (740 ha), ein breiter Landstreifen mit Dünen und Wäldern, und das Dünengebiet Oranjezon (400 ha). Hier liegen auch einige Landsitze und das eindrucksvolle Schloss Westhove. Die ehemalige Orangerie des Schlosses Westhove beherbergt heutzutage das Natur- und Landschaftsmuseum Terra Maris. Das Museum ist nur 750 Meter vom Strand entfernt und verfügt über einen 2,5 ha großen Landschaftsgarten, ein Museumscafé und einen Museumsladen. Oostkapelle ist ein Familienbadeort wie kein anderer. Saubere Strände, Spielgeräte und Holzstege entlang des gesamten Strandes. Von Mai bis September stehen die Badestrände unter der Aufsicht der Strand- und Sanitätswache. Selbstverständlich ist auch an das leibliche Wohl der Urlaubsgäste gedacht. So gibt es eine Bäckerei / Teestube, einen Supermarkt, eine Metzgerei, Strandpavillons und ein Restaurant.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Ferienwohnung - Noordweg 56a | Oostkapelle
Vanaf€661

Oostkapelle, Nederland

Höchstanzahl Personen:3Anzahl Schlafzimmer: 2 Anzahl Badezimmer: 2Grösse: 48 m2Beschreibung Im Erdgeschoss befindet sich ein gemütliches Wohnzimmer mit wahnsinniger Aussicht und mit offener Küche, ausgestattet mit allen Annehmlichkeiten. Ebenfalls im Erdgeschoss befindet sich ein Schlafzimmer, das über 1 Einzelbett verfügt und mit einem Waschbecken und einer eigenen Dusche ausgestattet ist. Das WC liegt im Halle im Flur. Das zweite Schlafzimmer auf der ersten Etage verfügt ebenfalls über 2 Einzelbetten und eine Sitzgelegenheit. Des Weiteren befindet sich auf der ersten Etage ein geräumiges Badezimmer, das mit einem WC, einem Waschbecken und einer Dusche mit Sunshower ausgestattet ist. Alle Schlafzimmer sind mit Boxspringbetten ausgestattet. Haustieren sind auf Anfrage und nur nach Bestätigung erlaubt.Über diese UnterkunftDie einstige echt zeeländische Scheune beherbergt nun luxuriöse Ferienappartements. Es wurden mehrere Appartements für jeweils 4 Personen sowie ein rollstuhlgerechtes Appartement für 6 Personen realisiert. Jedes Appartement bietet Platz für ein zusätzliches Kinderbett. Zudem verfügt das Anwesen über ein Gebäude in dessen Räumlichkeiten eine mit Waschmaschinen und Wäschetrocknern ausgestattete Waschküche untergebracht ist (gesammt benutzung, kostenlos). De Grote Geere verfügt über eine gemeinsam zu nutzende Spielwiese und einen eigenen Parkplatz. Darüber hinaus hat jedes Appartement einen eigenen Eingang und eine eigene Terrasse. Des Weiteren gibt es einen zentral gelegenen multifunktionalen Gesellschaftsraum, der zum näheren Kennenlernen, zum Spielen, für Beratungszwecke oder zum Feiern genutzt werden kann.UmgebungOostkapelle zählt zu den größeren Ortskernen der Gemeinde Veere und verdankt seinen Namen einer Kapelle, die hier in früheren Zeiten gestanden haben muss. Oostkapelle grenzt an zwei wunderschöne Naturlandschaften zwischen Domburg und Vrouwenpolder: De Manteling (740 ha), ein breiter Landstreifen mit Dünen und Wäldern, und das Dünengebiet Oranjezon (400 ha). Hier liegen auch einige Landsitze und das eindrucksvolle Schloss Westhove. Die ehemalige Orangerie des Schlosses Westhove beherbergt heutzutage das Natur- und Landschaftsmuseum Terra Maris. Das Museum ist nur 750 Meter vom Strand entfernt und verfügt über einen 2,5 ha großen Landschaftsgarten, ein Museumscafé und einen Museumsladen.Oostkapelle ist ein Familienbadeort wie kein anderer. Saubere Strände, Spielgeräte und Holzstege entlang des gesamten Strandes. Von Mai bis September stehen die Badestrände unter der Aufsicht der Strand- und Sanitätswache. Selbstverständlich ist auch an das leibliche Wohl der Urlaubsgäste gedacht. So gibt es eine Bäckerei / Teestube, einen Supermarkt, eine Metzgerei, Strandpavillons und ein Restaurant.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
11 Vakanties