&Olives.nl Rondreizen Oman - 4 Vakanties Vergelijken [2024/2025]

PenkeVergelijk Rondreizen Oman van &Olives.nl ✈ Zodat JIJ niet teveel betaalt. ✓ Onafhankelijk & Onpartijdig ✈ Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken!
Vanaf€5.045

Muscat, Oman

Beoordeling
5.0 / 6

Tijdens deze privérondreis maak je kennis met het sultanaat Oman en slaap je in de mooiste hotels. Je begint je reis in de hoofdstad Muscat. Na aankomst kun je even heerlijk een dagje relaxen met een massage en een sunset dhowcruise. De dag erna ga je op verkenning in de stad en zie je onder meer het mooie Royal Opera House en de indrukwekkende Sultan Qaboos Grand Mosque. Vervolgens via een mooie kustroute via Wadi Shab en Sur door naar de immense zandduinen in de Wahiba Sands woestijn. Hier breng je 2 dagen door in een luxe kamp. Geniet van de fantastische omgeving en sterrenhemel. Vanuit hier ga je een middag naar de smaragdgroene wateren van de bekende Wadi Bani Khalid. De volgende dag via een aantal kleine dorpen het gebergte in. Hier verblijf je 2 nachten in het luxueuze Alila Jabal Akhdar, schitterend gelegen met een fantastisch uitzicht op de vallei en omringende bergruggen. Vanuit hier maak je onder meer een uitstapje naar de culturele hoofdstad Nizwa met haar traditionele souk

BEKIJKEN
&Olives.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€3.262

Muscat, Oman

Beoordeling
3.5 / 6

Tijdens deze rondreis langs het 'klassieke' rondje door Oman zie je de vele hoogtepunten dat dit prachtige land te bieden heeft. Samen met je privéchauffeur ga je op pad door het schitterende sultanaat Oman. Je ontdekking van Oman begint in de hoofdstad Muscat waar je tijdens een halve dagexcursie onder meer de indrukwekkende Sultan Qaboos moskee en het Al Alam Palace ziet. Je sluit de dag af met een lekker kopje typisch Omaanse koffie (kahwa) tijdens een bootcruise langs de kust. Vervolgens reis je langs de kust richting Sur. Onderweg stop je bij een aantal prachtige wadi's. Bij Ras Al Jinz heb je de kans om zeeschildpadden te zien. Je brengt de nacht door tussen de gigantische zandduinen van de Wahiba Sands woestijn en ziet de forten van Nizwa, Bahla en Jabreen. Op het hoogste punt van Oman in het Jebel Shams gebergte geniet je van schitterende uitzichten alvorens je via een spectaculaire route weer afdaalt naar de hoofdstad Muscat.

BEKIJKEN
&Olives.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€4.741

Muscat, Oman

Beoordeling
4.0 / 6

Deze ontdekking door Oman is een actieve en onvergetelijke reis vol diverse ervaringen. Je verkent de bruisende hoofdstad Muscat, wandelt door de oude stad en bezoekt de kleurrijke Muttrah Souk. Je geniet van adembenemende fiets- en wandeltochten in de prachtige Wadi Arbiyeen en Wadi Shab, waar je verkoeling vindt in de watervallen. Je wandelt van het dorpje Seeq al Kamil in zo'n 4 uur naar de smaragdgroene waterpoelen van Wadi Bani Khalid, een mooie route, waar je na aankomst wel een verfrissende duik hebt verdiend. Vervolgens door naar de Wahiba Sands woestijn. Hier maak je een trekking door de woestijn en ervaar je de sensatie van het verkennen van de duinen en bewonder je betoverende zonsondergangen. Je ziet de oude culturele hoofdstad Nizwa met haar beroemde fort en souk. Bij de oase van Al Hamra stap je op de mountainbike en je blijft actief met een avontuurlijke balcony walk in Jebel Shams en verkent de groene oases van Wadi Bani Awf. Je reis eindigt met een bezoek aan het

BEKIJKEN
&Olives.nl
Gevonden: Vandaag
Vanaf€2.987

Muscat, Oman

Beoordeling
3.0 / 6

Samen met je privéchauffeur ga je op pad door het schitterende sultanaat Oman en zie je de vele hoogtepunten dat dit prachtige land te bieden heeft. Je rondreis Oman begint in de hoofdstad Muscat waar je tijdens een halve dagexcursie onder meer de indrukwekkende Sultan Qaboos moskee en het Al Alam Palace ziet, maar ook over de Muttrah souq kunt slenteren. Vervolgens reis je langs de kust richting Sur. Onderweg stop je bij een aantal prachtige wadi's. Bij Ras Al Jinz heb je de kans om zeeschildpadden te zien. Via de schitterende Wadi Bani Khalid bereik je de immense zandduinen van de Wahiba Sands, waar je de nacht door zult brengen. Via de forten van Nizwa, Bahla en Jabreen reis je verder. Je trekt een dag het schitterende Jabal Akhdar gebergte in en op het hoogste punt van Oman in het Jebel Shams gebergte geniet je van schitterende uitzichten alvorens je via een spectaculaire route weer afdaalt naar de hoofdstad Muscat.

BEKIJKEN
&Olives.nl
Gevonden: Vandaag
Penke

Jouw Persoonlijke Vakantie Zoekservice

Kun jij je ideale vakantie nog niet vinden? Maak kennis met mijn gratis persoonlijke zoekservice. Ik neem het zoekwerk uit handen. Jij vertelt mij wat je zoekt, en ik vind de beste opties voor jou. Kies vervolgens je favoriet en boek rechtstreeks bij een van de betrouwbare aanbieders.

Type hieronder wat je zoekt en maak je zoekopdracht aan:

Vul je e-mailadres in:

We gebruiken je e-mailadres om een account voor je te maken waarin je jouw gepersonaliseerde vakantieopties kunt bekijken. Je ontvangt een mail zodra ik opties gevonden hebben.

Naar filter
4 Vakanties