Voordeeluitjes.nl - 3.383 Vakanties Vergelijken [2024/2025]

PenkeVergelijk 3.383 Vakanties van Voordeeluitjes.nl ✈ Zodat JIJ niet teveel betaalt. ✓ Onafhankelijk & Onpartijdig ✈ Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken!
Vanaf€109

Alblasserdam, Nederland

Heerlijk overnachten, sfeervol dineren en genieten in de prachtige Alblasserwaard: het kan allemaal bij het 3-sterren Wapen van Alblasserdam! Het authentieke hotel staat in het hart van het dorp en vormt de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan het beroemde molencomplex van Kinderdijk dat op de Unesco-Werelderfgoedlijst staat, een heerlijke fietstocht of een ritje met de waterbus naar steden als Rotterdam en Dordrecht.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Vanaf€69

Brugge, België

Oud én nieuw ervaren in Werelderfgoedstad Brugge: dát kan bij het 4-sterren Hotel Portinari, aan ’t Zand! Geniet hier, op circa 700 meter van het middeleeuwse hart van Brugge, van zowel Belgische kunstschilders (aan de muur) als van eigentijds comfort. Laat je bovendien verrassen door de typisch Brugse producten en smaken, die in het royale ontbijtbuffet goed vertegenwoordigd zijn. In dit door en door Brugse hotel zul je heerlijk kunnen ontspannen na je ontdekkingstochten door de schilderachtige stad, die befaamd is vanwege zo veel monumentale panden, authentieke straatjes, reien, musea, wafels en chocolade.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Vanaf€292

La Romieu, Frankrijk

Vodatent Le Camp de Florence ligt in het Franse dorp La Romieu, dat als een van de mooiste dorpen in Frankrijk gezien wordt. Hier kunt u genieten van een uitzonderlijk mooie natuur met de heuvels en valleien van de Gascogne op de achtergrond. Dit alles maakt het een schilderachtige accommodatie. De camping heeft alles wat u maar kunt wensen voor een heerlijke en onvergetelijke vakantie.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Naar filter
3.383 Vakanties