Vakanties Van Voordeeluitjes.nl

Penke Vergelijk 3.313 Vakanties van Voordeeluitjes.nl ✈ Zodat JIJ niet teveel betaalt. ✓ Onafhankelijk & Onpartijdig ✈ Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken!
Légère EXPRESS Leipzig
Vanaf€169

Leipzig, Duitsland

Wil je alle trekpleisters van het Duitse Leipzig ontdekken? Overnacht dan bij Légère EXPRESS Leipzig. Dit hotel, dat vol kunst hangt, is een goede uitvalsbasis voor het ontdekken van de bruisende stad. Bewonder historische gebouwen, bezoek interessante musea of ga een dag winkelen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hotel Heijenrath
Vanaf€221

Heijenrath, Nederland

In het Zuid-Limburgse Heijenrath staat Hotel Heijenrath. Dit gemoedelijke familiehotel is het hoogstgelegen hotel van Nederland en wordt omringd door prachtige heuvellandschappen en natuur. Trek eropuit voor een wandeling of fietstocht door de omgeving of bezoek een van de pittoreske dorpen en historische steden nabij, zoals Valkenburg en Maastricht. Komt u met het openbaar vervoer? Pal voor de deur van dit hotel bevindt zich een bushalte.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hôtel Myrtilles
Vanaf€107

Vielsalm, België

Overnacht in het hart van de Belgische Ardennen, bij het charmante 3-sterren Hôtel Myrtilles. Dit hotel vol familietradities staat in Vielsalm. Vanuit het hotel maak je heerlijke wandelingen en fietstochten door onder andere Natuurpark Hoge Venen-Eifel, kun je ontspannen bij het Meer van Les Doyards of bezoek je een van de steden in de omgeving, zoals Spa en Luik.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
3.313 Vakanties