TenzingTravel.nl - 88 Vakanties Vergelijken [2024/2025]

PenkeVergelijk 88 Vakanties van TenzingTravel.nl ✈ Zodat JIJ niet teveel betaalt. ✓ Onafhankelijk & Onpartijdig ✈ Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken!
Vanaf€18.999

Antarctica

Van alle reizen die Antarctica aandoen is dit naar alle waarschijnlijkheid de meest bijzondere. Tijdens deze expeditie reis wordt juist het minder bekende oostelijke gedeelte van het Antarctisch Schiereiland aangedaan. Dit betekent veel koudere temperaturen, veel meer pakijs en veel minder reizigers. Dit gebied, ook wel de Weddell Sea genoemd, betekent daadwerkelijk een avontuurlijke expeditie reis. Het hoogtepunt van de reis is het spotten van de grootste en populairste pinguïn soort ter wereld; de Keizerspinguïn. Door het enorm ruige landschap en grote stukken pakijs, is het weer hier ontzettend onvoorspelbaar en worden reizigers gevraagd om ontzettend flexibel te zijn. De natuur en weeromstandigheden op Antarctica variëren met de minuut en hierdoor kan het voorkomen dat een bezoek aan de Keizerspinguïn niet aangedaan kan worden. Maar dan nog is de reis onvergetelijk. Kolonies Stormband, Adelie en Ezel pinguïns worden aangedaan en in de Weddell Sea treft u de meest indrukwekkende ijsschotsen en gletsjers aan.

BEKIJKEN
TenzingTravel.nl
Gevonden: 5 dagen geleden
Vanaf€6.799

Argentinië

Een reis door Patagonië is een reis door de mooiste natuurgebieden ter wereld. Een desolaat landschap met indrukwekkende gletsjers, hoge bergtoppen, ruige kustlijnen en veel zeedieren. Spot orka's, zeehonden, zeeleeuwen, walvissen en pinguïns. Daarnaast reist u per eigen huurauto door dit verlaten gebied, waar elke bocht een nieuwe fotostop oplevert. Tijdens deze reis bezoekt u het wintersportmekka van Argentinië, het wereldberoemde Torres del Paine National Park en de verschillende gletsjers. Daarnaast verblijft u enkele nachten in de meest zuidelijke stad ter wereld; Ushuaia. Dichterbij Antarctica dan dit gaat u vanaf het vasteland niet komen. Ga het avontuur aan en bezoek deze ruige wildernis!

BEKIJKEN
TenzingTravel.nl
Gevonden: 5 dagen geleden
Vanaf€5.999

Botswana

Varend over de kronkelende kanalen van de Okavango Delta ziet u krokodillen hun kop boven water steken en families nijlpaarden op de oevers liggen. ’s Nachts hoort u olifanten trompetteren en leeuwen brullen; u bent op safari! Deze rondreis brengt u langs de hoogtepunten van Botswana in combinatie met de indrukwekkende Victoria Falls in Zimbabwe. Na dit waterspektakel reist u overland naar Chobe National Park, bekend om de vele olifanten die hier leven. Vervolgens vliegt u naar Moremi Game Reserve en bezoekt u de tot de verbeelding sprekende Okavango Delta. Een onvergetelijke reis!

BEKIJKEN
TenzingTravel.nl
Gevonden: 5 dagen geleden
Vanaf€6.999

Botswana

Tijdens deze luxe rondreis door Botswana ontdekt u waarom het land een droom is voor kenners van Afrika. U reist per sportvliegtuigje van lodge naar lodge en ontdekt wandelend en varend de bijzondere natuur. Ver weg van de bewoonde wereld brengt u een week door in uitstekende accommodaties op unieke locaties. Ongerepte natuur, grote aantallen wilde dieren en vele vogels is waar het allemaal om gaat. Chobe National Park, Savute Game Reserve, Moremi Game Reserve en de Okavango Delta is waar deze droom voor u werkelijkheid wordt.

BEKIJKEN
TenzingTravel.nl
Gevonden: 5 dagen geleden
Vanaf€4.899

Canada

Een reis voor wie West-Canada op een rustige en tegelijkertijd actieve wijze wil verkennen. Wie aan West-Canada denkt, ziet de besneeuwde bergtoppen van de Rocky Mountains, een kano op een idyllisch meertje, het bruisende Vancouver en vele wilde dieren, zoals beren en elanden voor zich. U bezoekt hoogtepunten als de nationale parken Banff en Jasper, Wells Gray Provincial Park en Vancouver Island. Onderweg komt u langs schitterende meren en fantastische uitkijkpunten. Op elke bestemming kunt u diverse optionele activiteiten ondernemen, zoals wandelen, kanoën of paardrijden. U verblijft in lodge-achtige verblijven, kenmerkend voor dit deel van Canada. Kortom, een veelzijdige reis die al het goede van West-Canada verenigt!

BEKIJKEN
TenzingTravel.nl
Gevonden: 5 dagen geleden
Vanaf€15.999

Antarctica

Een reis waarbij enige vorm van verbeelding nodig is. Het is vooraf niet voor te stellen wat een reis naar Antarctica betekent. Na twee hele dagen op open zee wordt de spanning opgebouwd en komt het moment dat de ijsschotsen aan de horizon te zien zijn steeds dichterbij. Het moment dat deze in zicht komt is het dan echt duidelijk, u bevindt zich in de poolregio. Na een ijsschots volgen er snel meer en is het duidelijk dat hier al de eerste pinguïns te vinden zijn. In Antarctica is er (afhankelijk van het weer) de mogelijkheid om in de ochtend en de middag aan land te gaan per zodiacs. Dit betekent veelal wandelingen door de sneeuw met prachtige uitzichten op gletsjers, ijsschotsen, ruige berglandschappen en vrijwel altijd pinguïns op enkele meters afstand. De pinguïns zijn allesbehalve schuw en hebben dan ook altijd voorrang op de paden in de sneeuw die ze zelf hebben gemaakt. Hierdoor heeft u echt het gevoel dat u op bezoek bent bij de pinguïns en zich aanpast aan het leven op dit besneeuwde continent.

BEKIJKEN
TenzingTravel.nl
Gevonden: 5 dagen geleden
Vanaf€4.999

Canada

Tijdens deze rondreis ervaart u de vele hoogtepunten die Atlantic Canada te bieden heeft. Als de schoonheid en variatie van de natuur uw belangstelling heeft, dan is dit bij uitstek een bestemming voor u: elanden en walvissen, zonnige stranden en ijsbergen, uitgestrekte bossen, koele meren en hoge bergtoppen, diepe fjorden en klaterende watervallen wisselen elkaar af tijdens de reis. In dit diverse landschap liggen authentieke dorpjes die u uiteraard ook aan zult doen. De provincies Nova Scotia, New Brunswick, Prince Edward Island en het prachtige Newfoundland staan op het programma. Geniet van de rust, ruimte en vriendelijkheid van Atlantic Canada tijdens deze complete reis.

BEKIJKEN
TenzingTravel.nl
Gevonden: 5 dagen geleden
Vanaf€3.299

Canada

Maak kennis met de historische steden Quebec City en Montréal en het kosmopolitische Toronto. De route voert langs Lake Ontario naar de Thousand Islands, waarna u de sfeer proeft van het Franse verleden in Québec. Ongerepte natuur in het Algonquin Provincial Park nodigt uit tot actief bezig zijn en tenslotte zullen de immense Niagara Falls een onvergetelijke indruk op u achterlaten. Een afwisselende reis voor een eerste kennismaking met Oost-Canada.

BEKIJKEN
TenzingTravel.nl
Gevonden: 5 dagen geleden
Vanaf€3.799

Noorwegen

Tijdens deze 15-daagse rondreis verkent u de mooiste fjorden van Noorwegen. Ontdek sfeervol Bergen met het mooie, oude centrum. Hierna gaat u de natuur in en geniet u van schitterende fjorden, zoals het bekende Hardangerfjord en Geirangerfjord. Mooie autoroutes wisselt u af met bezoeken aan prachtige nationale parken en een verblijf in Ålesund, de mooiste stad van Noorwegen als u het ons vraagt. Deze natuur vraagt erom om verkend te worden tijdens avontuurlijke activiteiten. Verken de fjorden per kajak of per boot, maak panoramische wandelingen in de parken of naar bergtoppen en ga raften over ruige rivieren. Tijdens deze rondreis verblijft u in comfortabele hotels op de mooiste locaties.

BEKIJKEN
TenzingTravel.nl
Gevonden: 5 dagen geleden
Vanaf€5.499

Amerika

Tijdens deze reis door Noord-Amerika bezoekt u alle hoogtepunten van het noordoosten van Amerika en zuidoosten van Canada. U reist in een rustig tempo en bezoekt grootse wereldsteden die worden afgewisseld met indrukwekkende natuur. De reis begint met een verblijf in metropool New York, waarna u per huurauto verder reist richting de Canadese grens. Eenmaal in Canada mag een bezoek aan de imposante Niagara Falls natuurlijk niet ontbreken, voordat u verder reist naar de levendige stad Toronto, hoofdstad Ottawa en de historische steden Montréal en Quebec. Deze steden hebben ieder een eigen karakter en beschikken over prachtige architectuur, wat de bezoeken erg afwisselend maakt.Vervolgens steekt u de grens met Amerika weer over en bereikt u Maine, een prachtige staat met een mooie kustlijn in het noordoosten. Hier draait alles om schitterende natuurparken, zoals Acadia National Park, en de typische, pittoreske vissersdorpjes die langs de kust verspreid liggen. Na een verblijf in het historische Boston rijdt u naar de laatste bestemming van deze rondreis; schiereiland Cape Cod met zijn schilderachtige dorpjes en mooie stranden. De combinatie tussen natuur en steden maakt dit tot een afwisselende rondreis!

BEKIJKEN
TenzingTravel.nl
Gevonden: 5 dagen geleden
Vanaf€7.499

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland biedt zoveel overweldigende natuurpracht dat alle indrukken die u in dit schitterende land opdoet ook de tijd moeten krijgen om te kunnen verwerken. Wat is er mooier dan dit te doen op die bijzondere plekken zelf? Daarom krijgt u tijdens deze autoreis alle tijd om de hoogtepunten van Nieuw-Zeeland te zien en te bewonderen. De reis start in Auckland op het Noordereiland, waarna u de schilderachtige Bay of Islands bezoekt, gevolgd door het prachtige schiereiland Coromandel en het geothermische wonderland rond Rotorua. De laatste stop op het Noordereiland is hoofdstad Wellington. Na de overtocht naar het Zuidereiland te hebben gemaakt verblijft u in de glooiende heuvels van de Marlborough wijnregio. De schitterende natuur van het Abel Tasman National Park staat hierna op de planning, gevolgd door de indrukwekkende gletsjers bij Franz Josef en spectaculaire fjorden in het Fiordland National Park. Via Dunedin en het Otago Peninsula reist u tot slot naar het indrukwekkende Mount Cook National Park en Lake Tekapo. Met een overdaad aan exceptionele natuur is dit een reis om nooit te vergeten!

BEKIJKEN
TenzingTravel.nl
Gevonden: 5 dagen geleden
Vanaf€5.999

Brazilië

Een kokosnoot drinken op het wereldberoemde Copacabana strand, meeswingen met een drumband in de kleurrijke straatjes van Salvador en per boot op zoek gaan naar jaguars in het grootste wetlandgebied van de wereld; deze reis laat u het beste van Brazilië zien. Bruisende steden zoals Rio de Janeiro en Salvador de Bahia, indrukwekkende natuur in de Pantanal, waterspektakel bij de watervallen van Iguaçu en de witte stranden van Morre de São Paulo zijn gereed om door u te worden ontdekt. De grootste afstanden tijdens deze reis worden afgelegd per vliegtuig en ter plaatse is er voldoende tijd om te genieten van alles wat Brazilië te bieden heeft.

BEKIJKEN
TenzingTravel.nl
Gevonden: 5 dagen geleden
Vanaf€3.599

Noorwegen

Deze rondreis door Noorwegen neemt u in 13 dagen mee over de meest spectaculaire autoroutes van het noorden van het land, waarbij u de mooiste fjorden, natuurgebieden en gebergtes aandoet. U begint de reis in de levendige stad Tromsø, waarna u met de huurauto op pad gaat en verschillende eilanden van Noord-Noorwegen aan doet. Onderweg neemt u een paar keer de veerboot; een excursie op zich! Laat u betoveren door de schoonheid van het eiland Sommarøy, dat een ruige natuur kent en waar u stranden vindt die niet onderdoen voor die van de Caribbean. Geniet van de machtige fjorden en het vissersdorp Gryllefjord op het eiland Senja en ga op zoek naar  walvissen of orka’s tijdens een excursie vanaf het eiland Andøya. Als u het ons vraagt, dan wordt het beste voor het laatst bewaard; de Lofoten-eilandengroep. Hier zijn tal van excursiemogelijkheden en veel wandelroutes naar adembenemend mooie uitzichtpunten. Tijdens deze rondreis verblijft u overigens ook op de mooiste locaties, waaronder in een authentiek huisje direct aan het strand met uitzicht over de Atlantische Oceaan.

BEKIJKEN
TenzingTravel.nl
Gevonden: 5 dagen geleden
Vanaf€5.799

Australië

De Golden Outback in Western Australia is een regio waarvan de ongekende schoonheid bij slechts weinig mensen bekend is. Dit verbaast ons, maar we zijn er ook blij om. U geniet hier namelijk vaak in rust van paradijselijke stranden die witter dan wit zijn en waar de golven van azuurblauw water langzaam op uitrollen. Ook in de verscheidene nationale parken heeft u vaak het gevoel alleen op de wereld te zijn. Heerlijk toch? Deze reis begint in het zonnige Perth om vervolgens via kleine plaatsjes en de opmerkelijke Wave Rock in het binnenland richting de zuidkust te reizen. De nationale parken met kleine baaitjes en parelwitte stranden bij Esperance en Albany zijn onbeschrijfelijk mooi en zullen u steeds opnieuw de adem doen benemen. Met een beetje geluk deelt u de stranden met luierende kangoeroes; dit levert iconische plaatjes op! Bij Pemberton zult u zich verwonderen over de vele enorme, eeuwenoude karribomen, voordat u verder reist naar de schilderachtige wijnregio bij het hippe Margaret River. U sluit de reis af op het idyllische Rottnest Island. Ziet u zichzelf al op ontdekking gaan in deze ongerepte regio?

BEKIJKEN
TenzingTravel.nl
Gevonden: 5 dagen geleden
Vanaf€6.499

Alaska

Ongerepte wildernis, machtige bergen, schitterende nationale parken, indrukwekkende fjorden, weidse vlaktes en historische dorpjes uit de Gold Rush; het staat allemaal op het programma tijdens deze rondreis door Alaska en Yukon.Na Anchorage reist u via Talkeetna naar de wildernis van Denali National Park and Preserve. Hierna ervaart u de weidsheid van het ruige landschap in het noordelijk gelegen Fairbanks. Volg de panoramische ‘Top of the World Highway’ en proef de sfeer van de vervlogen tijden van de Gold Rush in het historische Dawson City in het Canadese Yukon. Stap terug in de tijd in Skagway en leg eventueel een van de mooiste (trein)routes ter wereld af; de White Pass & Yukon Route. Verken vervolgens het schitterende Kluane National Park en volg de beroemde Alaska Highway. Het overweldigende Wrangell–St. Elias National Park and Preserve staat op het programma voor u via Wasilla naar Seward reist. Vanuit hier is een cruise naar het Kenai Fjords National Park een perfecte afsluiting. Een reis door Alaska staat synoniem voor ruimte en rust, het gevoel soms alleen op de wereld te zijn, natuur en indrukwekkend wild – waaronder grizzlyberen en zwarte beren – op een schaal die we in Europa niet kennen. Bent u klaar voor een onvergetelijk avontuur?

BEKIJKEN
TenzingTravel.nl
Gevonden: 5 dagen geleden
Vanaf€3.799

Canada

Tijdens deze reis maakt u op een ontspannen manier kennis met al het moois en goede dat het oosten van Canada te bieden heeft. En dat is meer dan u op voorhand wellicht zou vermoeden! Veel historie, van vóór de Europese 'kolonisatie' en daarna, overweldigende, ongerepte natuurgebieden die uitnodigen tot tal van actieve bezigheden, prachtige wereldsteden, spectaculaire fauna waaronder walvissen en beren en de imposante Niagara-watervallen. Dit is slechts een greep uit het gevarieerde aanbod.

BEKIJKEN
TenzingTravel.nl
Gevonden: 5 dagen geleden
Vanaf€4.999

Canada

British Columbia, Alberta en de Rocky Mountains vormen zonder twijfel unieke hoogtepunten tijdens een bezoek aan West-Canada. Maak tijdens deze reis kennis met al het moois wat West-Canada te bieden heeft. De nationale parken Jasper en Banff ontbreken niet en ook een bezoek aan misschien wel het mooiste wildernispark Wells Gray Provincial Park is inbegrepen. Een hoogtepunt is de Inside Passage, de 16 uur durende tocht langs de ongerepte fjorden van de westkust. Ook bezoekt u Vancouver Island, waar u kunt genieten van de hoofdstad Victoria en de walvissen. De reis sluit u af in het bruisende Vancouver.

BEKIJKEN
TenzingTravel.nl
Gevonden: 5 dagen geleden
Vanaf€3.999

Zuid-Afrika

U start deze reis in Hazyview, deze groene omgeving staat bekend om zijn mooie natuur en is de uitvalsbasis voor de Panoramaroute. In het Krugerpark gaat u op zoek naar de Big Five en daarna steekt u de grens over naar eSwatini (Swaziland). Een verblijf in de Drakensbergen staat garant voor grootste indrukken van de overweldigende natuur hier. In dit gebied hebben we extra dagen ingepland voor een excursie via de Sani pass naar het koninkrijk Lesotho. U heeft de beschikking over een huurauto en verblijft in kleinschalige hotels en lodges. Net buiten het Krugerpark overnacht u in een safaritent voor het echte ‘Out of Africa’ gevoel.

BEKIJKEN
TenzingTravel.nl
Gevonden: 5 dagen geleden
Vanaf€3.499

Maleisië

Ervaar hoe afwisselend West-Maleisië is tijdens deze schitterende rondreis. U start de reis met het ontdekken van de fascinerende metropool Kuala Lumpur. De rijke geschiedenis van het land kunt u ervaren tijdens een dagtrip naar de koloniale kuststad Malacca en hierna geniet u van de adembenemende jungle van Taman Negara en de idyllische theeplantages die verspreid liggen in de groene heuvels van de Cameron Highlands. Op schiereiland Penang zult u gegarandeerd genieten van de gevarieerde keuken, de mooie architectuur en overblijfselen van koloniale tijden. Tot slot is er uiteraard tijd om te ontspannen op schilderachtige stranden op het tropische eiland Langkawi, een waar paradijs! We hoeven u niet verder te overtuigen, toch?

BEKIJKEN
TenzingTravel.nl
Gevonden: 5 dagen geleden
Vanaf€6.799

Australië

Een schitterende autoreis met alle hoogtepunten van de oostkust van Australië. U heeft de eerste dagen de tijd om te acclimatiseren in Sydney, daarna rijdt u via de mooie Blue Mountains, de wijngebieden van Hunter Valley, de paradijselijke stranden van Byron Bay naar en het betoverende regenwoud van Lamington National Park. Vervolgens staan de plezierige kustplaats Noosa, het bijzondere zandeiland Fraser Island en het wonderlijke Great Barrier Reef op het programma. Na een bezoek aan The Caves, een natuurwonder met indrukwekkende grotten, brengt de reis u naar Airlie Beach, de toegangspoort tot de Whitsunday Islands – een adembenemend mooie eilandengroep met maar liefst 74 eilanden.Magnetic Island biedt een ontspannen sfeer en de mogelijkheid om te genieten van de inheemse flora en fauna voordat u verdergaat naar de groene Atherton Tablelands. Deze regio staat bekend om zijn weelderige landschappen, watervallen en diverse wilde dieren. De reis bereikt zijn hoogtepunt in Port Douglas, waar het Great Barrier Reef binnen handbereik ligt. Hier kunt genieten van de kleurrijke onderwaterwereld en de prachtige koraalriffen verkennen. Aan het eind van de reis kunt met recht zeggen dat u de oostkust van Australië kent.

BEKIJKEN
TenzingTravel.nl
Gevonden: 5 dagen geleden
Vanaf€4.999

Amerika

Deze rondreis door het noordoosten van Amerika begint met een verblijf in de geweldige metropool New York. In deze wereldstad valt van alles te ontdekken! Vervolgens is het tijd om met uw huurauto op pad te gaan en richting The Finger Lakes regio te vertrekken, waar u geniet van een mooie natuur met bossen en meren. Hierna reist u verder en steekt u de grens met Canada over, zodat u vanaf de beste kant de Niagara Falls bewondert. Eenmaal terug in Amerika reist u verder naar de schitterende Green Mountains en de White Mountains. Deze bergketens staan bekend om de kenmerkende New England-dorpjes, de mooie natuur met hoge bergtoppen, wilde rivieren, watervallen en uitstekende wandelpaden. De bergachtige natuur verruilt u hierna voor de mooie kustlijn in het noordoosten. Hier draait alles om schitterende natuurparken, zoals Acadia National Park, en de typische, pittoreske vissersdorpjes die langs de kust verspreid liggen. Voordat u de reis afsluit op het idyllische schiereiland Cape Cod, met zijn vele brede zandstranden en lieflijke dorpjes, verblijft u nog een aantal nachten in het historische Boston. Een afwisselende reis waarbij wereldsteden als New York en Boston gecombineerd worden met schilderachtige natuur.

BEKIJKEN
TenzingTravel.nl
Gevonden: 5 dagen geleden
Vanaf€2.599

Zweden

Deze 10-daagse rondreis door Zweden begint in het zuidwesten, in de levendige stad Göteborg. Het is een kleine stad met vriendelijke inwoners, goede restaurants en gezellige cafés. Na het verblijf in Göteborg gaat u met uw huurauto op pad en is het tijd om de betoverende Bohuslän-archipel te ontdekken, die ten noorden van Göteborg start en eindigt bij de grens met Noorwegen. U bezoekt prachtige eilandjes die voor de kust zijn gelegen, maakt wandelingen over autovrije eilanden en heeft de mogelijkheid om de kust per kajak te verkennen. Onderweg passeert u authentieke dorpjes met de bekende houten huizen, vaak in de typerende rode kleur geverfd. Na de Bohuslän-archipel reist u richting het oosten, waar het landschap langzaamaan overgaat in dichtbegroeide bossen die worden afgewisseld met fotogenieke meren en verschillende kanalen en sluizen. Tijdens de reis bezoekt u ook een aantal markante kastelen, prachtige overblijfselen uit de eeuwenoude renaissance tijd! Iedere regio leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen, maar wist u dat zowel aan de westkust als bij de meren in het binnenland ook idyllische strandjes zult tegenkomen waar u heerlijk kunt ontspannen? De relatief korte afstanden zorgen ervoor dat u voldoende tijd heeft om optimaal van de omgeving te genieten. U leest het, deze gevarieerde rondreis heeft voor ieder wat wils!Ook met de eigen (elektrische) autoDeze reis is ook mogelijk met uw eigen (elektrische) auto in plaats van per vliegtuig

BEKIJKEN
TenzingTravel.nl
Gevonden: 5 dagen geleden
Vanaf€3.899

Maleisië

Tijdens deze reis van ruim twee weken maakt u kennis met twee fantastische bestemmingen. U begint in wereldstad Singapore, waar de westerse sfeer zich probleemloos mengt met een smeltkroes van Aziatische culturen. Hierna reist u naar Maleisië, waar u als eerst verblijft in het historische en kleurrijke Malacca. De bruisende hoofdstad Kuala Lumpur staat daarna op het programma. De rest van de reis toont u de verrassende diversiteit van Maleisië. U gaat op ontdekking in de prachtige jungle van Taman Negara en in de Cameron Highlands zullen de rollende, groene heuvels gevuld met theeplantages u de adem doen benemen. Tot slot sluit u de reis af op Pangkor Laut; een betoverend mooi tropisch paradijs met idyllische stranden.

BEKIJKEN
TenzingTravel.nl
Gevonden: 5 dagen geleden
Vanaf€6.799

Australië

Een parel van een autoreis! U start deze rondreis in de levendige en culinaire stad Melbourne, waarna het tijd is om met de auto op pad te gaan en de mooiste plekken langs de zuidkust aan te doen. De eerste stop is Wilsons Promontory met een ruige natuur en idyllische baaien. Hierna rijdt u naar Phillip Island, waar dwergpinguïns, koala’s en kangoeroes voorkomen. Mornington Peninsula staat bekend om de wijngaarden en mooie stranden en hierna rijdt u vanaf Torquay het begin van een van ’s werelds mooiste autoroutes brengt. We hebben het dan natuurlijk over de spectaculaire Great Ocean Road. Hier geniet u niet alleen van een gevarieerde flora en fauna in het eeuwenoude regenwoud Great Otway National Park, maar ook van panoramische uitzichten over de oceaan en natuurlijk de iconische Twaalf Apostelen. Vervolgens trekt u het binnenland in waar u in de Grampians verblijft, een oeroude bergketen met een schitterende natuur. Dé plek voor het maken van mooie wandelingen! Na een overnachting in Middleton is het tijd om de ferry te nemen naar Kangaroo Island, niet alleen bekend om de kangoeroes, maar ook om de koala’s, pinguïns en zeeleeuwen. Tel hier een adembenemende natuur met witte stranden met helderblauw water en ruigere kustlijnen bij op en u zult zich hier prima vermaken. Voordat u de reis afsluit verblijft u nog in het schilderachtige, heuvellandschap van wijnstreek Barossa Valley. De ideale afsluiter!

BEKIJKEN
TenzingTravel.nl
Gevonden: 5 dagen geleden
Penke

Jouw Persoonlijke Vakantie Zoekservice

Kun jij je ideale vakantie nog niet vinden? Maak kennis met mijn gratis persoonlijke zoekservice. Ik neem het zoekwerk uit handen. Jij vertelt mij wat je zoekt, en ik vind de beste opties voor jou. Kies vervolgens je favoriet en boek rechtstreeks bij een van de betrouwbare aanbieders.

Type hieronder wat je zoekt en maak je zoekopdracht aan:

Vul je e-mailadres in:

We gebruiken je e-mailadres om een account voor je te maken waarin je jouw gepersonaliseerde vakantieopties kunt bekijken. Je ontvangt een mail zodra ik opties gevonden hebben.

Naar filter
88 Vakanties