Vakanties Van Succesholidayparcs.nl

55 vakanties

Huidig filter


  • Succesholidayparcs.nl

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Type B 4 persoons
Vanaf€237

Overberg, Nederland

Dit volledig ingerichte chalet heeft een oppervlakte van 80 m2 en is geschikt voor maximaal 4 personen. Dit chalet beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien met standaard apparatuur zoals een flat screen tv. De open keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, Senseo koffiezetapparaat, combi magnetron en waterkoker. Er zijn twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met een tweepersoonsbed en één met twee éénpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en een toilet. Buiten op het terras heeft u de beschikking over tuinmeubilair.Exterieur en interieur kunnen onderling verschillen. Wij accepteren geen zakelijke boekingen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Appartement
Vanaf€166

Oberhambach, Duitsland

Deze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van eenwoonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron,waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer met 2, 3 of 4 slaapplaatsen. De badkamer beschikt over een toilet, wastafel en douche. Alle appartementen zijn voorzien vaneen balkon met meubilair. Er is een grote parkeerplaats gelegen bij de ingang van de appartementen.   Het interieur/exterieur van de appartementen kan onderlingverschillen. Ferienpark Hambachtal is gelegen in een glooiend landschapmet veel hoogteverschillen. De parkfaciliteiten zijn daardoorbereikbaar via trappen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Type B Comfort 4 persoons
Vanaf€224

Schoonloo, Nederland

Dit volledig ingerichte chalet is geschikt voor maximaal 4 personen. Dit chalet beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van een flat screen tv. De open keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, vaatwasser en waterkoker. Er zijn twee slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. Buiten op het terras heeft u de beschikking over tuinmeubilair inclusief parasol.Exterieur en interieur kunnen onderling verschillen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Haven-Ligplaats
Vanaf€36

Lathum, Nederland

Direct aan De Rhederlaag ligt de grote jachthaven. Deze eigen jachthaven beschikt over ligplaatsen en een aantal walplaatsen. Ideaal voor als je vanuit het vakantiepark een boottochtje op de IJssel wilt maken. Je kunt rechtstreeks vanuit de haven diverse steden bezoeken. Ook de gezellige grote stad Arnhem is per boot eenvoudig bereikbaar. Prijzen jachthaven: - Seizoenplaats vanaf € 191,00  - Passanten ligplaatsen € 15,00 per nacht- Passanten parklasten  € 1,50 p.p. nacht- Slagboompas € 5,00

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Kampeerplaats Seizoen Binnenring
Vanaf€85

Lathum, Nederland

De binnenring biedt ruime staanplaatsen. Deze kampeerplaatsen zijn geschikt voor een caravan of tent tot 4 personen. Je kunt gebruik maken van de wateraansluiting van de Rhederlaagse Meren.Er is een 10 ampère elektra aansluiting bij of nabij iedere kampeerplaats. Dit kun je gebruiken om onder andere een koelkast, verlichting, een boiler of kooktoestel aan te sluiten. Kijk wel eerst hoeveel stroom die apparaten gebruiken. Bij 10 ampère kan je gebruik maken van apparaten die samen 2300 Watt zijn. Bij alle staanplaatsen is er een parkeerplaats aanwezig waar je de auto neer kunt zetten. Er is buiten genoeg ruimte om lekker te zitten en buitenspelletjes te doen. Op de kampeerplaats zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. Roken is ook toegestaan. Jongeren die alleen reizen zijn niet toegestaan op de kampeervelden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Kampeerplaats Dagrecreatie aan het water
Vanaf€128

Lathum, Nederland

Dit Dag veld direct aan het water biedt ruime staanplaatsen. Deze kampeerplaatsen zijn geschikt voor een caravan of tent tot 4 personen. Je kunt gebruik maken van de wateraansluiting van de Rhederlaagse Meren.Er is een 10 ampère elektra aansluiting bij of nabij iedere kampeerplaats. Dit kun je gebruiken om onder andere een koelkast, verlichting, een boiler of kooktoestel aan te sluiten. Kijk wel eerst hoeveel stroom die apparaten gebruiken. Bij 10 ampère kan je gebruik maken van apparaten die samen 2300 Watt zijn. Bij alle staanplaatsen is er een parkeerplaats aanwezig waar je de auto neer kunt zetten. Er is buiten genoeg ruimte om lekker te zitten en buitenspelletjes te doen. Op de kampeerplaats zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. Roken is ook toegestaan. Jongeren die alleen reizen zijn niet toegestaan op de kampeervelden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
C-veld
Vanaf€62

Doorn, Nederland

Kamperen midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, wakker worden met het gekwetter van vogels en de geur van dennenbomen, heerlijk toch. Op de kampeerplaatsen en camperplaatsen van vakantiepark Bonte Vlucht wordt dit werkelijkheid. De gezellige kleinschalige kampeervelden zijn opgedeeld in plaatsen tussen 100 en 200m2, waar je met je tent, caravan of camper heerlijk staat. Genieten van de natuur staat centraal op vakantiepark Bonte Vlucht. Rond de kampeervelden staan op diverse plekken sanitairgebouwen met toiletten, douches en wastafels. Elke kampeer- of camperplaats heeft een 6 ampère aansluiting voor je elektrische apparaten (tegen betaling). Kamperen op vakantiepark Bonte Vlucht is een echte belevenis voor jong en oud. Op het park worden diverse activiteiten georganiseerd voor kinderen en ouder en we hebben ook een gezellig restaurant met ruim terras, wanneer je zin hebt in een verkoelend drankje of geen zin hebt om te koken.Honden zijn helaas niet toegestaan op de kampeerplaatsen en camperplaatsen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Kampeerplaats Seizoen Buitenring
Vanaf€85

Lathum, Nederland

De buitenring biedt ruime staanplaatsen. Deze kampeerplaatsen zijn geschikt voor een caravan of tent tot 4 personen. Je kunt gebruik maken van de wateraansluiting van de Rhederlaagse Meren.Er is een 10 ampère elektra aansluiting bij of nabij iedere kampeerplaats. Dit kun je gebruiken om onder andere een koelkast, verlichting, een boiler of kooktoestel aan te sluiten. Kijk wel eerst hoeveel stroom die apparaten gebruiken. Bij 10 ampère kan je gebruik maken van apparaten die samen 2300 Watt zijn. Bij alle staanplaatsen is er een parkeerplaats aanwezig waar je de auto neer kunt zetten. Er is buiten genoeg ruimte om lekker te zitten en buitenspelletjes te doen. Op de kampeerplaats zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. Roken is ook toegestaan. Jongeren die alleen reizen zijn niet toegestaan op de kampeervelden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Kampeerplaats Dagrecreatie
Vanaf€85

Lathum, Nederland

Het Dag veld biedt ruime staanplaatsen. Deze kampeerplaatsen zijn geschikt voor een caravan of tent tot 4 personen. Je kunt gebruik maken van de wateraansluiting van de Rhederlaagse Meren.Er is een 10 ampère elektra aansluiting bij of nabij iedere kampeerplaats. Dit kun je gebruiken om onder andere een koelkast, verlichting, een boiler of kooktoestel aan te sluiten. Kijk wel eerst hoeveel stroom die apparaten gebruiken. Bij 10 ampère kan je gebruik maken van apparaten die samen 2300 Watt zijn. Bij alle staanplaatsen is er een parkeerplaats aanwezig waar je de auto neer kunt zetten. Er is buiten genoeg ruimte om lekker te zitten en buitenspelletjes te doen. Op de kampeerplaats zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. Roken is ook toegestaan. Jongeren die alleen reizen zijn niet toegestaan op de kampeervelden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Kampeerplaats Viseiland
Vanaf€54

Terwolde, Nederland

KampeerplaatsViseiland biedt ruime staanplaatsen aan het water van circa 100 m². Deze kampeerplaatsenzijn geschikt voor een caravan of tent voor vier personen. Je kunt gebruikmaken van de wateraansluiting van de Scherpenhof.Er is een 4 ampère elektra aansluiting bij of nabij iedere kampeerplaats. Ditkun je gebruiken om onder andere een koelkast, verlichting, een boilerof kooktoestel aan te sluiten. Kijk wel eerst hoeveel stroom die apparatengebruiken. Bij 4 ampère kan je gebruik maken van apparaten die samen 920 Wattzijn. Bijalle staanplaatsen is er een parkeerplaats aanwezig waar je de auto neer kuntzetten. Er is buiten genoeg ruimte om lekker te zitten en buitenspelletjes tedoen. Ook is hier de ideale mogelijkheid om te vissen. Op de kampeerplaats zijntwee huisdieren toegestaan. Roken is ook toegestaan. Jongeren die alleen reizenzijn niet toegestaan op de kampeervelden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Kampeerplaats Camping 2
Vanaf€54

Terwolde, Nederland

Eenkampeerplaats op Camping 2 biedt ruime staanplaatsen van circa 100m². Dezekampeerplaatsen zijn geschikt voor een caravan of tent voor vier personen. Jekunt gebruik maken van de wateraansluiting van de Scherpenhof.Er is een 4 ampère elektra aansluiting bij of nabij iedere kampeerplaats. Ditkun je gebruiken om onder andere een koelkast, verlichting, een boilerof kooktoestel aan te sluiten. Kijk wel eerst hoeveel stroom die apparatengebruiken. Bij 4 ampère kan je gebruik maken van apparaten die samen 920 Wattzijn.  Bijalle staanplaatsen is er een parkeerplaats aanwezig waar je de auto neer kuntzetten. Er is buiten genoeg ruimte om lekker te zitten en buitenspelletjes tedoen. Op de kampeerplaats zijn twee huisdieren toegestaan. Roken is ooktoegestaan. Jongeren die alleen reizen zijn niet toegestaan op de kampeervelden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Kampeerplaats IJsselweide
Vanaf€54

Terwolde, Nederland

KampeerplaatsIJsselweide bevat ruime staanplaatsen van circa 100 m². Deze kampeerplaatsenzijn geschikt voor een caravan of tent voor vier personen. Je kunt gebruikmaken van de wateraansluiting van de Scherpenhof. Er is een 4 ampère elektra aansluiting bij of nabij iedere kampeerplaats. Ditkun je gebruiken om onder andere een koelkast, verlichting, de tv, een boilerof kooktoestel aan te sluiten. Kijk wel eerst hoeveel stroom die apparatengebruiken. Bij 4 ampère kan je gebruik maken van apparaten die samen 920 Wattzijn. Bijalle staanplaatsen is er een parkeerplaats aanwezig waar je de auto neer kuntzetten. Er is buiten genoeg ruimte om lekker te zitten en buitenspelletjes tedoen. Op de kampeerplaats zijn twee huisdieren toegestaan. Roken is ooktoegestaan. Jongeren die alleen reizen zijn niet toegestaan op dekampeervelden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Type B Comfort 4 persoons
Vanaf€237

Overberg, Nederland

Dit volledig ingerichte chalet heeft een oppervlakte van 45 m2 en is geschikt voor maximaal 4 personen. Dit chalet beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien met standaard apparatuur zoals een flat screen tv en dvd speler. De open keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, Senseo koffiezetapparaat, combi magnetron, vaatwasser en waterkoker. Er zijn twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met een tweepersoonsbed en één met twee éénpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en een toilet. Buiten op het terras heeft u de beschikking over tuinmeubilair.Exterieur en interieur kunnen onderling verschillen. Wij accepteren geen zakelijke boekingen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
A-veld
Vanaf€62

Doorn, Nederland

Kamperen midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, wakker worden met het gekwetter van vogels en de geur van dennenbomen, heerlijk toch. Op de kampeerplaatsen en camperplaatsen van vakantiepark Bonte Vlucht wordt dit werkelijkheid. De gezellige kleinschalige kampeervelden zijn opgedeeld in plaatsen tussen 100 en 200m2, waar je met je tent, caravan of camper heerlijk staat. Genieten van de natuur staat centraal op vakantiepark Bonte Vlucht. Rond de kampeervelden staan op diverse plekken sanitairgebouwen met toiletten, douches en wastafels. Elke kampeer- of camperplaats heeft een 6 ampère aansluiting voor je elektrische apparaten (tegen betaling). Kamperen op vakantiepark Bonte Vlucht is een echte belevenis voor jong en oud. Op het park worden diverse activiteiten georganiseerd voor kinderen en ouder en we hebben ook een gezellig restaurant met ruim terras, wanneer je zin hebt in een verkoelend drankje of geen zin hebt om te koken.Honden zijn helaas niet toegestaan op de kampeerplaatsen en camperplaatsen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Type D Basis 8 persoons
Vanaf€241

Terwolde, Nederland

Dezeeenvoudig ingerichte geschakelde bungalow is geschikt voor maximaal 8 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van een flat screen tv. De open keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, magnetron en waterkoker. Er zijn vier slaapkamers waarvan twee met tweepersoonsbedden en twee met stapelbedden. De badkamer is voorzien van een douche en er is een aparte toilet. De openslaande deuren komen uit op het terras. Buiten op het terras heeft u de beschikking over een picknicktafel. De ingang naar de bungalow bevindt zich in een overdekte gang. De stapelbedden zijn alleen geschikt voor kinderen. Exterieur en interieur kunnen onderling verschillen. Er is een centrale parkeerplaats nabij de bungalow. In 1 accommodatie zijn huisdieren toegestaan. Meer informatie via de Klantenservice.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
4 persoons appartement
Vanaf€200

Doorn, Nederland

Dit appartement is geschikt voor maximaal 4 personen. In de woonkamer met open keuken staat een eettafel met stoelen en een kleine bank. De open keuken is voorzien van een 2-pits kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. Er zijn twee slaapkamers waarvan één op de begane grond en één op de eerste verdieping. Beide slaapkamers beschikken over twee éénpersoonsbedden. De  badkamer op de verdieping is voorzien van een ligbad, douche en wastafel. Het appartement beschikt over een klein balkon met meubilair.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Type B Standaard 6 persoons
Vanaf€210

Schoonloo, Nederland

Dit ingerichte stacaravan is geschikt voor maximaal 6 personen. Het totale (woon) oppervlak van het chalet bedraagt circa 40 m². De indeling is als volgt: hal, woonkamer, open keuken, drie slaapkamers en een badkamer. In de woonkamer staan twee banken, een televisie en een salontafel. De open keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat en waterkoker. Verder staat er tegenover de keuken een eettafel met stoelen. Er zijn drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers zijn voorzien van een stapelbed en een linnenkast. De grootste slaapkamer heeft één tweepersoonsbed en is voorzien van een kledingkast. Naast deze slaapkamer bevindt zich een badkamer met douche, toilet en wastafel. Buiten op het terras heeft u de beschikking over tuinmeubilair inclusief parasol. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Bedlinnen is verplicht te huur. Keuken- en badlinnen kunt u op het park huren of zelf meebrengen. Op het park is een complete wasserette met wasmachines, drogers, centrifuge en strijkgelegenheid. Wasmachines en drogers zijn tegen betaling te gebruiken. Gratis gebruik van centrifuge en strijkgelegenheid. Gemeenschappelijke parkeergelegenheid is in de nabije omgeving van het chalet.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Type B Comfort 5 persoons
Vanaf€199

Doorn, Nederland

Dit volledig ingerichte chalet heeft een oppervlakte van 45 m2 en is geschikt voor maximaal 5 personen. Dit chalet beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien met standaard apparatuur zoals een flat screen tv, dvd speler en radio cd speler. De open keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, Senseo koffiezetapparaat, combi magnetron, vaatwasser en waterkoker. Er zijn twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met een tweepersoonsbed en één met een stapelbed en een éénpersoonsbed. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en een toilet.Buiten op het terras heeft u de beschikking over tuinmeubilair.Exterieur en interieur kunnen onderling verschillen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Type A Basis 4 persoons
Vanaf€189

Lathum, Nederland

Dit eenvoudig ingerichte chalet is geschikt voor maximaal 4 personen. De chalet heeft een open keuken en een ruime eet- en zithoek. Dit chalet beschikt over een tv. De open keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. Enkele hebben een apart toilet. Er zijn twee slaapkamers waarvan één kamer met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. Er zijn openslaande deuren die uitkomen op het terras. Buiten op het terras heeft u de beschikking over een picknicktafel. Enkele accommodaties beschikken over tuinmeubilair.Exterieur en interieur kunnen onderling verschillen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Type B Comfort 4 persoons
Vanaf€209

Lathum, Nederland

Dit volledig ingerichte chalet is geschikt voor maximaal 4 personen. Dit chalet heeft een ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer beschikt over een flatscreen tv. De open keuken is voorzien van alle apparatuur. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. Er zijn twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. Er zijn openslaande deuren die uitkomen op het terras. Buiten op het terras heeft u de beschikking over tuinmeubilair.RT27 nr. 327: Momenteel zijn er alleen Duitse tv-zenders op de tv aanwezig. In de badkamer bevind zich een ligbad.Exterieur en interieur kunnen onderling verschillen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Type F Comfort 6 persoons
Vanaf€241

Terwolde, Nederland

Deze volledig ingerichte geschakelde bungalow is geschikt voor maximaal 6 personen. Het bestaat uit eenhelft van de geschakelde bungalows. De bungalow beschikt over ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien met standaard apparatuur zoals een flat screen tv, dvd speler en radio cd speler. De open keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, combi magnetron, vaatwasser en waterkoker. Er zijn drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met eentweepersoonsbed en twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden of stapelbedden. De badkamer isvoorzien van douche en er is een aparte toilet. Buiten op het terras heeft u de beschikking over tuinmeubilair inclusief parasol.Exterieur en interieur kunnen onderling verschillen. Er is een centrale parkeerplaats nabij de bungalow.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
55 Vakanties