Rondreizen Slovenië

Penke Vergelijk 5 Rondreizen in Slovenië. Zodat JIJ niet teveel betaalt. Onafhankelijk & Onpartijdig. Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken.
Fietsvakantie Oostenrijk en Slovenië

Slovenië

Uw fietsvakantie begint in Oostenrijk aan de Mur, u fietst naar de gezellige stad Graz. Daarna verder naar Slovenië om per fiets kennis te maken met dit jonge en groene land op het schiereiland van de Balkan. Dit klein land aan de zuidkant van de Alpen heeft een afwisselend landschap en grenst aan Oostenrijk, Hongarije, Kroatië en Italië. U fietst door laagvlakten, langs rivieren, maar ook door wat heuvelachtige gebieden, over nieuwe fietspaden en verkeersarme wegen. In Slovenië verblijft u in luxe hotels met zwembad en spa, zodat u eventueel ook een dag rust kunt nemen. GPS-ONLY vakantieVoor deze fietsvakantie worden de fietsroutes uitsluitend via GPS aangeleverd. Deze GPS-tracks kunt u installeren op uw telefoon.Informeer bij onze afdeling verkoop naar de mogelijkheden voor het huren van een GPS-apparaat.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Geheimen van Slovenië
Vanaf€654

Slovenië

Slovenië, een nog onontdekte parel in de Balkan. Een land boordevol spectaculaire natuur, authentieke steden en een vriendelijke bevolking. De rondreis start hoog in de bergen, in de Julische Alpen, een paradijs voor wandelaars en outdoor liefhebbers. Langs het beroemde meer van Bled zakt u af naar de hoofdstad Ljubljana, een gezellige studentenstad waar het heerlijk vertoeven is. De laatste dagen van de reis brengt u door aan de kust en kunt u genieten van zon, zee en strand. Gedurende deze reis verblijft u in comfortabele 3-sterren hotels op basis van logies en ontbijt. De genoemde hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Indien het hotel geen kamers beschikbaar heeft, reserveren wij een ander hotel in de omgeving. Indien u boekt op basis van halfpension, dan is het diner inbegrepen. Het diner bestaat uit een buffet of een 3-gangen keuze- of dagmenu. Indien u speciale dieetwensen heeft, raden we u aan om op basis van logies/ontbijt te reserveren. - Wandelen, fietsen en raften in de Julische Alpen- Genieten aan het meer van Bled- Ontdek de stad Ljubljana- Druipsteengrotten van Postonja- Bezoek Lipica, bekend van de Lippizaner paarden - Relax aan de Sloveense kust 3x omgeving Kranjska Gora, Hotel Alpina***2x omgeving Ljubljana, Hotel Ambient***3x omgeving Portoroz, Hotel Lucija***In oktober kan het voorkomen dat de hotels in Portoroz gesloten zijn en we een ander hotel reserveren in bijvoorbeeld Isola of Piran

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Groepsreis Slovenië & Kroatië; Tussen Alpen en Balkan
Vanaf€1.949

Slovenië

Slovenië is vandaag de dag nog relatief onbekend bij Nederlanders en Belgen. Dit is erg jammer want het land heeft veel te bieden. De rijke geschiedenis zie je terug in oude dorpen en kastelen en de natuur is erg divers. Ongeveer 60% van Slovenië bestaat uit bos. Je vindt er ook bergen, grotten, verborgen watervallen en meren, zoals het sprookjesachtige meer van Bled. Het is een van de meest gefotografeerde plekken van Slovenië. Kroatië staat vooral bekend als een zon, zee en strand bestemming. Niet zo gek want de kustlijn is maar liefst rond de 1800 kilometer lang. Maar Kroatië is meer dan alleen strand. De pracht van moeder natuur zie je terug in Plitvice Nationaal Park, onderdeel van de UNESCO Werelderfgoedlijst. Deze groepsreis Slovenië en Kroatië is een reis vol hoogtepunten.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
5 Vakanties