Vakanties Van Merapi.nl

Penke Vergelijk 112 Vakanties van Merapi.nl ✈ Zodat JIJ niet teveel betaalt. ✓ Onafhankelijk & Onpartijdig ✈ Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken!
Bouwsteen 5-6 of 9 dagen duiken Banda eilanden

Banda Neira, Indonesië

Deze bouwsteen neemt je mee naar de Banda eilanden. Behalve de prachtige onderwaterwereld kunt u hier ook de vulkaan Gunung Api beklimmen, de oude nootmuskaatperken bezichtigen en kennismaken met de VOC historie.NB: De Bahia Express is uit de vaart genomen. Er zou een nieuwe dienst worden opgezet die 's nachts in ongeveer 8 uur naar Banda Neira en terug vaart, maar schema's ontbreken helaas nog. Resteert een overtocht met één van de Pelni passagiersschepen of het kleine SAM Air vliegtuigje op maandag en vrijdagochtend. De eerste optie is puzzelen voor ons, vanwege de schema's van de verschillende Pelni-boten, de tweede optie voor duikers een probleem, aangezien slechts 10kg ruimbagage mag worden meegenomen (tenzij het vliegtuig niet vol zit, dan kan tegen meerprijs extra worden bijgeboekt). De puzzel kunnen we vaak pas 2 maanden voor aankomst op Ambon oplossen .

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Bouwsteen 3 dagen Wae Rebo trekking

Wae Rebo, Indonesië

Deze individuele reis neemt u mee naar het traditionele dorpje Wae Rebo. Vanaf Denge maakt u een stevige, ongeveer 4 uur durende trekking naar Wae Rebo. U wandelt door het regenwoud, langs beekjes en op het laatst in de bergen. U overnacht in één van de traditionele huizen bij een lokale familie.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Bouwsteen 8 dagen duiken Raja Ampat Biodiversity
Vanaf€84

Raja Ampat, Indonesië

Dit arrangement neemt u mee naar het eiland Gam, naar een van de mooiste duiklocaties ter wereld: Raja Ampat. U maakt gedurende 6 dagen uw dagelijkse 2 of 3 duiken en heeft de keuze uit talloze (optionele) excursies naar bijvoorbeeld de Paradijsvogels, watervallen of dragons. Maar niets doen, behalve relaxen in je hangmat is beslist een goede optie!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Bouwsteen 7 dagen Raja Ampat homestay avontuur

Raja Ampat, Indonesië

Een unieke kans om Raja Ampat te ondekken! Behalve de wonderschone natuur en onderwaterwereld leert u ook het dagelijks leven op één van de eilanden. U verblijft in een zeer eenvoudig guesthouse en stelt samen met uw gastheer of -vrouw uw programma samen. Uw droomweek bestaat uit duiken, snorkelen en bijzondere excursies.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Rondreis 17 dagen duiken op Ambon en Banda

Ambon Duikstekken, Indonesië

Deze complete reis neemt u mee naar de Molukken.U verblijft een week bij de Spice Divers Ambon en maakt uw dagelijkse 2 of 3 duiken.Vervolgens gaat u aan boord van de fastboat en zet u koers naar de specerijen eilanden van Banda.Behalve de prachtige onderwaterwereld kunt u ook de vulkaan Gunung Api beklimmen, de oude nootmuskaat perken bezichtigen en kennismaken met de VOC historie.Duiken bij Ambon en Saparua kan van september tot juni. Duiken bij Banda van september tot en met november en van februari tot april. Mooiste maanden op Banda zijn oktober en november. Grote kans dat u scholen hamerhaaien gaat spotten bij Pulau Hatta, Banda.NB: De Bahia Express is uit de vaart genomen. Er zou een nieuwe dienst worden opgezet die 's nachts in ongeveer 8 uur naar Banda Neira en terug vaart, maar schema's ontbreken helaas nog. Resteert een overtocht met één van de Pelni passagiersschepen of het kleine SAM Air vliegtuigje op maandag en vrijdagochtend. De eerste optie is puzzelen voor ons, vanwege de schema's van de verschillende Pelni-boten, de tweede optie voor duikers een probleem, aangezien slechts 10kg ruimbagage mag worden meegenomen (tenzij het vliegtuig niet vol zit, dan kan tegen meerprijs extra worden bijgeboekt). De puzzel kunnen we vaak pas 2 maanden voor aankomst op Ambon oplossen .

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Bouwsteen 2 dagen Paradijsvogels Nimbrokan

Jayapura, Indonesië

Deze korte bouwsteen neemt je mee naar de jungle bij Nimbrokan, op ca 2 uur rijden van Jayapura.Uw chauffeur brengt u naar de zeer eenvoudige (geen stromend water) home-stay van Pak Jamil.Op slechts 20 minuten lopen van het guesthouse is de plaats waar de Paradijsvogels samenkomen en hun paringsdansen vertonen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Bouwsteen 3 dagen Paradijsvogels Nimbrokan

Jayapura, Indonesië

Deze korte bouwsteen neemt je mee naar de jungle bij Nimbrokan, op ca 2 uur rijden van Jayapura.Uw chauffeur brengt u naar de zeer eenvoudige (geen stromend water) home-stay van Pak Jamil.Op slechts 20 minuten lopen van het guesthouse is de plaats waar de Paradijsvogels samenkomen en hun paringsdansen vertonen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Bouwsteen 7 dagen duiken Ambon

Ambon Duikstekken, Indonesië

Het duikcentrum Spice Island Divers biedt een 8-daags arrangement, inclusief 20 duiken. Het duikcentrum is gevestigd in het Spice Island Dive resort, vlakbij het vliegveld en direct aan de baai van Ambon.De baai van Ambon biedt vooral de ruimte voor muckdiving. Grote kans dat je deze gastheren- en dames ontmoet:Ambon Scorpionfish, Rhinopias, Mimic and Wonderpus Octopus, Flamboyant Cuttlefish, many many Nudibranchs, Frogfish, Harlequin Shrimp, Coleman Shrimp en nog veel meer.In de maanden november tot en met april zijn ook de wateren van zuid Ambon en Saparua bereikbaar. Hier vind je kleurrijk koraal, spectaculaire drop-offs en zelfs een grot met stalagmieten en een school 'flashlight' vissen,

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Bouwsteen 8 dagen duiken Sorido Bay - Raja Ampat

Raja Ampat, Indonesië

Sorido bay is het summum van duikresorts in Raja Ampat. Gelegen op het eiland Kri kent het tientallen prachtige duikspots op een kwartiertje varen. Maar ook het huisrif is bij vloed beslist de moeite waard!De prijzen betreffen een verblijf van 7 nachten met iedere dag 3 duiken, transfer van en naar Sorong op zondag en inclusief ontbijt, lunch en diner. Zaterdags wordt er niet gedoken in verband met lokale gebruiken.Vanuit Sorido bay zijn ook verschillende excursies te maken (ter plaatse te betalen) naar onder andere de paradijsvogels of de kleinere variant van de Komodo varanen.In de Kaimana bungalows is plaats voor maximaal 4 personen. Dit is in de prijslijst niet opgenomen. Neem contact met ons op wanneer u met 3 of 4 personen wilt verblijven.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Bouwsteen 5 dagen Kei eilanden
Vanaf€495

Tual-Kei Kecil, Indonesië

De Kei eilanden zijn een eilandengroep in de Molukken. Het is dunbevolkt en nog zeer primitief. Op sommige eilanden zijn de dorpjes slechts met voetpaden met elkaar verbonden. Tijdens deze bouwsteen ziet u het prachtige eiland Kei Kecil en heeft u alle mogelijkheid om ook de andere eilanden te bezichtigen. Houdt u niet van een al te druk schema, dan is deze bouwsteen ook zeer geschikt want er is voldoende vrije tijd om te ontspannen op de schitterende stranden in de omgeving.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Bouwsteen 8 dagen duiken Papua Paradise - Raja Ampat

Raja Ampat, Indonesië

Dit arrangement neemt u mee naar een van de mooiste duiklocaties ter wereld: Raja Ampat.U wordt per boot afgehaald in Sorong, Papua. U verblijft 7 dagen in het prachtige Papua Paradise resort in een cottage boven de zee.U maakt uw dagelijkse duiken en heeft de keuze uit talloze (optionele) excursies naar bijvoorbeeld de Paradijsvogels, watervallen of dragons.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Bouwsteen 5 dagen island hoppen en duiken of snorkelen Raja Ampa

Waisai, Indonesië

Deze bouwsteen neemt u mee naar de mooiste duikstekken, panorama's en landexcursies in noord Raja Ampat. U vaart 3 dagen met een eenvoudige, maar volledig voor duikers ingerichte boot en overnacht in zeer eenvoudige homestays op verschillende eilandjes.Startpunt en finish is het Scuba Republic duikresort bij Waisai, de hoofdstad van het eiland Waigeo. De boot vaart over de Dampier-straat, waar je eersteklas duikspots hebt zoals de Arborek Jetty, Cape Kri en nog veel, veel meer ...Aanvang bouwsteen uitsluitend op zaterdag

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Bouwsteen luxe Komodo cruise White Pearl

Komodo, Indonesië

Deze individuele cruise neemt u mee naar het Nationaal marinepark Komodo. U verblijft 3 dagen aan boord van de luxe privé boot White Pearl 02.Even spectaculair als de Komodovaranen is de onderwaterwereld bij de eilanden. U kunt hier duiken en snorkelen in één van de mooiste zeetuinen ter wereld! Op deze trip gaan we onder water op zoek naar de enorme mantaroggen, schildpadden en talloze gekleurde vissen en prachtig koraal. Komodo en Rinca zijn de grootste eilanden die we bezoeken. Hier vindt u de reusachtige Komodo varanen, de pre-historische viervoeters die hier vrij in een groot reservaat leven.Veel regen valt er niet op deze eilanden, maar als u echt in de droge tijd wilt reizen, ga dan tussen maart en november.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Bouwsteen 8 dagen duiken Raja Ampat - Arborek homestay

Arborek-Raja Ampat, Indonesië

Dit arrangement neemt u mee naar het eiland Arborek naar een van de mooiste duiklocaties ter wereld: Raja Ampat. U verblijft in een zeer eenvoudige homestay. Duiken doet u met de lokale (niet gecertificeerde) Arborek Dive shop. U maakt uw dagelijkse 2 duiken en heeft de keuze uit talloze (optionele) excursies naar bijvoorbeeld de Paradijsvogels, watervallen of dragons. Maar niets doen, behalve relxen in je hangmat is beslist een goede optie!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Bouwsteen 8 dagen duiken Kri Eco resort - Raja Ampat

Raja Ampat, Indonesië

Het Kri eco resort is het eerste duikresort op Raja Ampat. Gelegen op het eiland Kri, in het noorden van Raja Ampat, biedt het tientallen duikspots binnen een half uur varen.Het resort biedt ook vele excursies aan, naar lokale dorpjes, de paradijsvogels en nog veel meer.In deze 8-daagse bouwsteen zijn transport van en naar Sorong op zondag inbegrepen. Het duikarrangement is inclusief 4 duiken per dag, op zaterdag wordt er niet gedoken.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Moana Duikcruise 6 dagen Flores - Komodo - Flores

Komodo National Park Duikspots, Indonesië

De bemanning van de Moana heet u welkom aan boord van dit prachtige zeilschip. Op deze onvergetelijke cruise, speciaal ontworpen voor duikers, zult u een onvoorstelbare mooie reis meemaken. U kunt dagelijks maar liefst 4 keer duiken op prachtige locaties!MOANA is een op maat gebouwd Indonesisch liveaboard-schip. Het is perfect uitgerust om duikers het beste van het KOMODO NATIONAL PARK te zien, evenals echt onbekende en ongerepte duikplekken. Sinds 2004 biedt MOANA duiksafari's aan en dankzij vele happy passagiers hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd. Wij zijn een van de weinige op Komodo gebaseerde schepen die van maart tot december alleen maar in Komodo opereren - dus je zult duiken met de echte Komodo Experts!MOANA's ervaren duikgidsen en instructeurs duiken deze wateren bijna elke dag, het hele jaar door. We kennen de duikstekken, de stroming en het onderwaterleven. Onze passie en kennis van het gebied zullen u tijdens uw safari bij ons blijven verbazen.Wat te verwachten onder water?WORLD CLASS DUIKEN GEGARANDEERD! Rondom Komodo hebben we meer dan 50 sites om uit te kiezen en hebben gebieden voor elk ervaringsniveau, of je nu net je Open Water-cursus hebt voltooid of jarenlange uitdagende duiken achter je hebt.De koralen in Komodo National park zijn ongerept, met Mantas, haaien, schildpadden, dolfijnen, dugong, veel pelagics, de kleine pygmee zeepaardjes, naaktslakken, voelsprietvissen. De locaties variëren van vriendelijke, gemakkelijke koraalhellingen tot adembenemende adrenalineritten, van de warme wateren van de Flores-zee in het noorden tot de killere wateren in het zuiden in de Indische Oceaan, het onderwaterterrein is zo gevarieerd met steile rotswanden, pinakels, kanalen , platte zandbodems, onderwaterplateaus, hellingen, allemaal met variërende kleuren, maten en soorten koraal, zowel hard als zacht.Wat te verwachten aan boord?De goed opgeleide duikploeg van MOANA zorgt voor alles, van de duikuitrusting tot het schoonmaken aan het einde van de reis.Apparatuur en duikflessen worden onderhouden en bijgevuld op het duikplatform aan de achtersteven van de boot. We duiken vanaf onze beide speedboten, te water gaan en weer aan boord komen is zeer comfortabel dankzij de ruime trap aan de achterkant van MOANA.- Alle duiken worden begeleid door een zeer ervaren duikgids of duikinstructeur- Perfecte service van ons goed opgeleide duikploeg- Kleine groepen - max. 10 duikers bieden veel individuele aandacht- 2 grote speedboten (5m), via radio verbonden met MOANA- warme douche na nachtduiken (aan dek)- Veel gezond lekker eten voor onze hongerige duikers- 12 liter aluminium tanks, INT + DIN- Bibliotheek van marine biologieboeken- Tot 4+ uur per dag onder water- Safety sausages zijn een MUST-HAVE (als u uw eigen safety sausage niet meeneemt, zullen we u er gratis een aan boord verstrekken)- Onze duikuitrusting en 2 Duitse BAUER-compressoren zijn goed onderhouden- Eerste hulp en noodzuurstof zijn aan boord- De dichtstbijzijnde decompressiekamer bevindt zich op Bali / Denpasar - hopelijk zullen we deze nooit nodig hebben

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
21 dagen Molukken groepsreis 2024
Vanaf€3.150

Indonesië

De Molukken staan weer op de kaart en Merapi neemt u er graag mee naartoe.Deze reis brengt u naar verschillende dorpen op het eiland Ambon, we bezoeken het eiland Saparua, we onthaasten op het prachtige en ongerepte Seram en genieten een kleine week van historie, cultuur en natuur op de Banda eilanden. We bezoeken plaatsen waar niet veel toeristen komen maar waar van alles te zien is. De reis heeft veel historische en culturele aspecten. U verblijft in nette middenklasse hotels en wordt goed begeleid door uw gidsen.Vertrek op 3 februari 2024. VOLGEBOEKT!Vertrek op 24 februari 2024, vertrek bij minimaal 4 deelnemers. Maximum 10 deelnemers.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
112 Vakanties