Vakanties Van Doenkado

161 vakanties

Huidig filter


  • Doenkado

Vakantie zoeken

Vanaf prijs

Dichterbij zeehonden
Vanaf€60

Vrouwenpolder, Nederland

Kijkje achter de schermen bij een zeehondenverblijf. Nieuwsgierig hoe het eraan toegaat in een zeehondenverblijf? En wil je op de foto met deze fantastische dieren? Grijp dan nu je kans. Tijdens het programma dichterbij zeehonden krijg je uitleg over de leefwijze van de zeehonden, mag je een vis voeren en krijg je een zoute zeehonden zoen. Aan wie geef jij deze unieke belevenis cadeau? Een uniek uitje voor jong en oud. Tijdens het speciale moment is er een fotograaf aanwezig om het vast te leggen op camera. De foto van jouw ontmoeting met een van de zeehonden kun je na afloop ophalen (bij de prijs inbegrepen). Een dag om niet te vergeten. Goed om te weten: Kinderen vanaf 5 jaar (min. 1.20 meter) t/m 8 jaar onder begeleiding van een betalende deelnemende volwassene. Zwemdiploma verplicht. Het programma is exclusief entree tot het park. Je dient minimaal 45 minuten van tevoren op het park aanwezig te zijn. Gemaakte reserveringen kunnen niet worden verzet.

BEKIJKEN
Gevonden: 6 dagen geleden
Ferrari Experience
Vanaf€79

Arnhem, Nederland

Een experience vol adrenaline. Voel je een echte coureur voor een dag. Hoor de motor brullen en geniet van de power. Ferrari rijden is een experience vol adrenaline. Een unieke belevenis. Aan wie geef jij dit cadeau? Ferrari rijden: unieke belevenis. Tijdens deze belevenis krijg je een uitleg en demo over de auto. Zo kom je alles te weten over deze fantastisch snelle auto. Daarna is het hoog tijd om zelf in de Ferrari te stappen en 15 minuten te genieten van de G-krachten. Nadat je vol adrenaline uit de auto stapt is er een fotomoment in en om de auto. Goed om te weten: Ferrari rijden is mogelijk op verschillende locaties in Nederland: Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Eemnes, Eindhoven, Gent, Heerenveen, Lelystad, Rotterdam, Zolder, Zwolle. Leeftijd vanaf 20 jaar in combinatie met een geldig rijbewijs B. Er is een eigen risico van 2500 euro van toepassing. Voor deelname in het weekend (zaterdag of zondag) geldt een weekendtoeslag van 20 euro p.p. Je voldoet deze bij het maken van de reservering. Bij slecht weer kan er niet worden gereden. Dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Fotoshoot Nederland van 1 t/m 45 personen
Vanaf€35

Zandvoort, Nederland

Ga voor een te gekke fotoshoot. Op een toffe manier op de foto met je vrienden en/of familie. Bij Fotoshoot kun jij jezelf en jouw geliefden op de gevoelige plaat laten vastleggen. De fotografen en hun team verzorgen diverse reportages voor elk gewenst thema of wens. Superleuk om cadeau te geven aan jezelf, maar nog leuker om cadeau te geven aan een ander. Aan wie geef jij dit? Straal samen op de foto. Trek je mooiste outfit aan en straal samen met je gezin, vriendinnen of familie. Je kunt kiezen voor een fotoshoot op het strand, in het park of in de fotostudio. Een te gekke ervaring met een prachtig resultaat. Het resultaat kun je direct na de fotoshoot bekijken. Zo heb je altijd mooie herinneringen aan en met elkaar. Diverse fotoshoots De fotoshoot wordt van begin tot eind begeleid. De fotografen helpen je met poseren en stellen je op je gemak voor het mooiste resultaat. De fotoshoots is voor onder andere: familiereportage, portretfotografie, vrijgezellenfeest shoots, zakelijke portretten, boudior shoot, fitness shoot, baby's, kids shoots en groepen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Kennismakingsles wandklimmen
Vanaf€15

Heerenveen, Nederland

Klim naar grote hoogte. Klimmen is voor iedereen. Ontdek tijdens een kennismakingsles klimmen hoe het is om naar grote hoogte te klimmen. Tijdens een les ben je sportief bezig, span je je in, en relax je tegelijkertijd. Een kennismakingsles is niet alleen leuk om zelf te doen, maar juist ook om te geven aan een echte durfval. Aan wie geef jij dit sportieve uitje cadeau? Ontdek de klimsport. De kennismakingsles is echt een eerste kennismaking met de klimsport; het is dan ook geschikt voor iedereen die graag een keer wil ervaren hoe het is om een echte heuvel te beklimmen. Onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs ga je in een groep met beginnende klimmers de klimwanden op. Na de juiste instructies ga je meteen aan de slag. Voordat je het weet, zit je bovenin. Tijdens de kennismakingsles haal je alles uit jezelf om zo hoog mogelijk te komen. Klimmen staat gegarandeerd voor een sportieve dag uit. Wij willen je zelfs waarschuwen voor het feit dat deze sport, net als bij ons, een ongezonde obsessie kan worden. Het is verslavend leuk, voor iedereen. Goed om te weten: Draag soepel zittende sportkleding met schone sportschoenen. Graag op tijd aanwezig zijn voor het omkleden en aanmelden.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Natuurtocht Leudal met gids
Vanaf€50

Leudal, Nederland

Wandelen met de boswachter in Leudal. Wandel relaxed een paar uur met de boswachter in het Midden-Limburgse Leudal. Het natuurgebied staat bekend om haar overweldigende beekdalen, de Haelense Beek, de Leubeek en de Zelsterbeek. Langs de beken is de natuur indrukwekkend aanwezig. Een fantastische omgeving om te ontspannen. Aan wie geef jij dit uitje cadeau? In het voorjaar vind je hier weelderige bloemtapijten van bosanemonen en lelietjes der dalen. Misschien flitst de staalblauwe ijsvogel wel voorbij. Of spot je de grote gele kwikstaart of sporen van de bever. Soms zijn de wanden in het beekdal zo hoog dat je denkt door een ravijn te wandelen. Midden in het gebied ligt de Leumolen uit 1773. Het is een compleet gerestaureerde watermolen, gebruikt voor graan en olie. Een bezoek aan deze molen maakt de beleving van het Leudal compleet. Deze belevenis wordt georganiseerd in samenwerking met Staatsbosbeheer. Goed om te weten: let op, na het ontvangen van je e-ticket kun je de gewenste datum laten vastleggen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Interactief stadsspel Ontsleuteld
Vanaf€35

Lelystad, Nederland

Spannend interactief stadsspel vol uitdagingen. Het stadsspel Ontsleuteld is een interactief spel waarbij jullie live in contact staan met spionnen van de Mysterieuze Opdrachtgever. Kunnen jullie hem traceren en ontmaskeren? Jullie onderlinge communicatie, samenwerking en verbinding is de sleutel tot succes! Durf jij de uitdaging aan? Jullie missie in het spel Ontsleuteld. Tijdens het spel moeten diverse locaties in de binnenstad worden getraceerd en opdrachten vrijgespeeld. Met de juiste antwoorden ontsleutel je telefoonnummers om zo dichter bij de overwinning te kunnen komen. Heb je de opdracht juist uitgevoerd? Dan klopt het vrijgespeelde telefoonnummer en krijg je moeiteloos een van onze spion(nen) live aan de lijn. Is de opdracht verkeerd gegaan? Dan kan het zomaar zijn dat je een wildvreemde aan de lijn hebt! Voel je de adrenaline al opkomen? De klok tikt en de telefoon gaat over, wie neemt er op? Leg contact met de Mysterieuze Opdrachtgever. Dit spannende spel brengt je vrienden, familie of collega's een stuk dichter bij elkaar. Met goed teamwork en een dosis adrenaline kunnen jullie de opdrachten goed voltooien. Als jij als eerste telefonisch contact legt met de Mysterieuze Opdrachtgever, win je het staddspel! Locaties: Het masterplan van de Mysterieuze Opdrachtgever komt in meer dan 60 steden en dorpen tot leven. Aan jullie de taak om binnen de speeltijd zoveel mogelijk plekken te traceren! Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen Apeldoorn, Arnhem, Assen, Bergen op Zoom, Beverwijk, Breda, Brugge, Brussel, Delft, Den Burg (Texel), Den Haag, Den Helder, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enkhuizen, Enschede, Gent, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Heerenveen, Hilversum, Hoofddorp, Hoogeveen, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht. Meppel, Middelburg, Nijmegen, Purmerend, Roermond, Rotterdam, 's Hertogenbosch (Den Bosch), Sittard, Sneek, Tilburg, Urk, Utrecht, Venlo, Volendam, Zaandam, Zandvoort, Zutphen, Zwanenburg en Zwolle.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Audi R8 rijden
Vanaf€119

Arnhem, Nederland

Ervaar de power van de Audi R8. Hoor de motor brullen, geniet van de power en jij voelt je de koning te rijk! Neem plaats achter het stuur van een Audi R8. Je komt alle ins- en outs te weten van deze prachtige auto tijdens een uitleg en demo. Je gaat natuurlijk een stuk rijden met deze powerauto. Welke autoliefhebber geef je dit toffe uitje cadeau? Voel je als een echte coureur in Duits maatwerk. De fantastische Audi R8 heeft een 4,2 liter V8 motor. De achtcilinder van Duits maatwerk heeft sportieve kwaliteiten en leer wat je alleen tegenkomt in echte exclusieve sportwagens. Je voelt je daarom een echte coureur als je 15 minuten in deze snelheidsduivel rijdt. Geniet daarom van de kick van deze supercar. Goed om te weten: Voor deelname dien je vooraf te reserveren. Onder voorbehoud van weersomstandigheden. Bij slecht weer kan er niet worden gereden. Er wordt dan een nieuwe afspraak gemaakt. Je kunt je eigen risico van 2500,- afkopen voor 25,- en een GoPro video van jouw Audi Experience bijboeken voor 20,-. Voorwaarden: Leeftijd vanaf 18 jaar in combinatie met een geldig rijbewijs B. Er is een eigen risico van 2500,- van toepassing. Annuleringsverzekering 10,-

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Leer slippen tijdens 1 uur slipcursus
Vanaf€50

Eindhoven, Nederland

Leer slippen als een pro. Wil jij leren hoe je een slip voorkomt in het verkeer? Tijdens de slipcursus leer je corrigeren en obstakels ontwijken. Verbeter op een leuke manier jouw reactievermogen en houd controle over de auto. Een slipcursus is niet alleen leerzaam, het is ook nog eens superleuk. Aan wie geef jij dit spectaculaire uitje cadeau? Voorbereid op onvoorziene situaties. Voel de spanning en adrenaline bij het slippen over het gladde wegdek. Je wordt voorbereid op onvoorziene situaties denk aan een plots overstekend dier, wegpiraten en aquaplanning. Tijdens de slipcursus komen de volgende onderdelen aan bod: zit- en stuurhouding, noodstop met ABS op glad wegdek, remmen en uitwijken met ABS op glad wegdek, demonstraties, correctie achterwiel slippen, professionele oefenbaan met speciale slip-coating. Het is een onvergetelijke ervaring waar je nog lang plezier van zal hebben. Goed om te weten: Bij deelname aan de slipcursus mag je gebruik maken van een EventsBakery auto: een Volkswagen Golf. Rijbewijs verplicht. Deelname is op basis van roulatie met andere deelnemers.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Quad- en offroad rijden
Vanaf€75

Gouda, Nederland

Spectaculaire middag uit. Snelheid, adrenaline, actie, avontuur en plezier; dat beleef je tijdens het quad en off-road rijden. Ga de uitdaging aan met deze twee te gekke voertuigen. Met de 4x4 terreinwagen betreed je een speciaal aangelegd parcours vol met steile hellingen. Ook met de quad trotseer je een uitdagend parcours. Aan wie geef jij dit spectaculaire uitje cadeau? Quad en offroad rijden. Na aankomst ga je richting het speciale parcours om quad te rijden. Na wat korte instructies is het tijd om op de stoere quads te stappen en te laten zien wat je voor je vrienden in petto hebt. Na een intensief ritje quad rijden stap je een grotere en ruigere auto in. In deze terreinwagen rijd je offroad. Overmeester de ene na de andere steile helling in een bosrijke omgeving. Deze activiteiten staan garant voor een leuke middag uit. Goed om te weten: Rijbewijs verplicht. Deelname is op basis van roulatie met andere deelnemers.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Helikopter Experience & Segway rijden
Vanaf€119

Heerenveen, Nederland

Vlieg in een helikopter voor een onvergetelijk moment. Deze helikoptervlucht is een unieke ervaring! Stap in bij 1 van de ervaren piloten en ervaar 6 minuten de vrijheid en het genot van vliegen in de lucht. Je vliegt langs steden, mooie natuurgebieden en dorpen. Vanuit de helikopter heb je een perfect zicht op het Nederlandse landschap en word je verrast met adembenemende beelden. Wie geef jij deze helikoptervlucht cadeau? Ervaring op grote hoogte. Op de vlieglocatie word je opgevangen door het team en krijg je een briefing en uitleg over de vlucht. Nog heel eventjes wachten totdat je de helikopter aan ziet komen. Je ziet andere mensen vol enthousiasme en adrenaline uitstappen. Nu ben jij aan de beurt! De groundcrew heeft je de boardingpass en nu word jij de passagier. Je stapt in een stille turbine helikopter en stijgt langzaam op. Je krijgt een helikopterview over de omgeving. Uitkijken over de omgeving op grote hoogte is een onvergetelijke ervaring! Segway rijden. Aansluitend of voorafgaand aan de helikoptervlucht kun je rijden op een Segway. Dit is een elektrisch aangedreven eenpersoons voertuig dat je bestuurt met je lichaam. Wanneer je naar voren leunt, rijdt hij naar voren en hij als je naar achteren leunt, leun je naar achteren. Je kunt heerlijk ontspannen rijden in de buitenlucht en het vindt plaats op dezelfde locatie als waar de helikopter landt. Tijdens het Segway rijden wordt er gereden op basis van roulatie. Goed om te weten: Voor deelname dien je vooraf te reserveren. Onder voorbehoud van weersomstandigheden. Bij slecht weer kan er niet worden gereden. Er wordt dan een nieuwe afspraak gemaakt. De aangegeven plaatsnamen zijn de regio’s waarin we vliegen. Het ligt aan de omstandigheden waar de helikopter precies opstijgt of landt. Er zijn meerdere extra's die je bij kunt boeken, zoals een cockpitview (naast de piloot exclusief voorin) voor 30,- p.p en een filmpje van je vlucht voor 10,-.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Dé escape rooms van Amsterdam
Vanaf€89

Amsterdam, Nederland

Los samen de puzzels op. Hou je van puzzelen en heb je zin in een échte ervaring? Dan is een escape room iets voor jou! Stap in de prachtig aangeklede kamers en los de uitdagende puzzels op. Alleen door logisch nadenken, creativiteit en samenwerken ontsnappen jullie. Het ideale cadeau om samen te beleven. Maar pas op: dit is verslavend! Wie verras jij met dit leuke spel? Spel voor jong en oud. Je hebt een uur de tijd om alle puzzels op te lossen. Je zult zien dat samen raadsels uitvogelen ontzettend leuk is om te doen. Kom je er niet uit? Dan krijg je hints zodat je weer verder kunt spelen. Daardoor heeft iedereen een leuke ervaring en zijn escape rooms een beleving voor jong & oud. Kiezen uit escape rooms met een prachtig decor. De escape rooms hebben mooie decors, verschillende kamers en effecten die je zeker nog niet eerder zag. Tijdens de Orient Express zit je in een ouderwetse trein die je moet zien te redden. Of ga voor de Sherlock Holmes escape room en los een moord op. Welke je ook kiest, je speelt een escape room van kwaliteit!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Tesla Model S rijden
Vanaf€89

Rotterdam, Nederland

Rijden in een Tesla model S. Kruip achter het stuur van de snelle elektrische Tesla model S. Onder begeleiding rijd je 15 minuten in deze mooie witte wagen op de openbare weg. Voel de sensatie van het rijden in deze supercar en geniet van de jaloerse blikken op de weg. Met dit arrangement leer je meer over de Tesla en proef je hoe het is om te rijden in een elektrische auto. Wie geef je deze belevenis cadeau? Cruisen in de auto van de toekomst. Het rijden in een echte supercar is niet meer alleen weggelegd voor de rijken der aarde. Ook jij kunt nu achter het stuur van een volledig elektrische Tesla model S kruipen. Na uitleg van de instructeurs stap je in en cruise je onder begeleiding door diverse locaties in Nederland. Rijden in deze auto is echt een unieke ervaring. Met de autopilot laat je de Tesla zelfstandig rijden, wisselt hij op jouw commando van baan en parkeert hij automatisch. Echt een auto van de toekomst. Goed om te weten: Tijdens de belevenis krijg je tijd voor een fotomoment in en rondom de auto. Zo blijft deze te gekke ervaring je altijd bij. Onder voorbehoud van weersomstandigheden. Bij slecht weer kan er niet worden gereden. Er wordt dan een nieuwe afspraak gemaakt. Je kunt je eigen risico van 2500,- afkopen voor 25,- en een GoPro video van jouw Tesla Experience bijboeken voor 20,-. Voorwaarden: Leeftijd vanaf 18 jaar in combinatie met een geldig rijbewijs B. Er is een eigen risico van 2500,- van toepassing.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Workshop edelsmeden zilver
Vanaf€45

Dordrecht, Nederland

Gepersonaliseerd sieraad. Steek je handen uit de mouwen tijdens een workshop edelsmeden zilver. Maak zelf een zilveren sieraad en personaliseer naar wens. Binnen een paar uur heb jij een prachtig sieraad in handen. Een bijzonder uitje om cadeau te geven. Met wie ga jij edelsmeden of aan wie geef jij dit cadeau? Ontwerp naar wens. De workshop zilveren sieraden maken is leuk voor iedereen. Maak een prachtige zilveren ring. Je ontwerp je ring, knipt het op maat, eventueel grafeer je het met stempels en vervolgens soldeer en polijst je de ring. Het is zelfs mogelijk om er eigen teksten of figuurtjes in te verwerken. Uniek item Er zijn verschillende modellen en afwerkingen waaruit je kunt kiezen. Denk aan: ciseleren (hamerslag), hoogglans, mat, ijs of een combinatie hiervan. Aan het einde van de middag heb jij een uniek item in handen. Goed om te weten: De ringen zijn 5 mm breed (tegen een kleine betaling is 8 mm ook mogelijk). De workshop zijn inclusief materiaal en gereedschappen en ervaren begeleider.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Rondvaart door De Biesbosch
Vanaf€20

Drimmelen, Nederland

De Biesbosch: prachtig stukje Nederland. Natuurliefhebbers opgelet! Een mooi stukje groen vind je heel dichtbij huis. Zijn we in Nederland? Dat vergeet je tijdens deze rondvaart door De Biesbosch met de Zilvermeeuw bijna. Enorm relaxed ontdek je de prachtige natuur van het Nationaal Park. Wie verras jij met deze ontspannen rondvaart? Tijdens het varen door De Biesbosch vertelt de schipper je alles over de flora en fauna in dit unieke natuurgebied. Wie spot tijdens deze tocht de meeste dieren? In dit natuur- en recreatiegebied vind je er genoeg! Wat dacht je van de knagende bever, het guitige ijsvogeltje of het grazende hert. Bijna alle soorten steltlopers kun je hier vinden. Vergeet zeker je fototoestel niet mee te nemen om het landschap en de dieren vast te leggen. Let op: je stapt op in Drimmelen. De verwarmde boten hebben een toilet, bar en geluidsinstallatie. De rondvaartboot is voorzien van een groot panoramadek, waardoor je geniet van een weids uitzicht over De Biesbosch. Na dit dagje uit snap je meteen waarom de Biesboschtocht zo populair is. Het ideale cadeau voor wie houdt van een mooi stukje groen. Neem je voucher geprint mee naar de belevenis.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Kamperen op Gelders landgoed
Vanaf€50

Elburg, Nederland

Een nacht kamperen vlak bij het bos en prachtig zicht? Op Gelders Landgoed Old Putten is dat mogelijk. Dwars door het landgoed stroomt de Puttenerbeek waar je goed kunt vertoeven. Geniet samen van het weidse uitzicht, de rust en gemoedelijke sfeer. Aan wie geef jij een nachtje weg kamperen cadeau? De bakker brengt warme broodjes, verse groente en kersen koop je bij de boer om de hoek. Het is er rustig en gezellig. Kinderen vinden de speeltuin en het peuterbadje het einde. De enthousiaste eigenaresse maakt je zo nodig wegwijs. Ze weet waar ze over praat want de historische buitenplaats Old Putten is al een eeuw in bezit van de familie Rambonnet. Een heerlijke camping om te ontspannen voor jong en oud. Op loopafstand ligt vestingstadje Elburg. Bij de poort van Old Putten begint het bos en de hei. Een heerlijke plek om te vertoeven. Ook ligt het Veluwemeer, waar je kunt surfen, zwemmen of zeilen, op nabije afstand. Kortom: alle ingrediënten om te genieten zijn aanwezig. Goed om te weten: Je hebt recht op een overnachting incl. elektra, toeristenbelasting en boerenappelsap.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Lamborghini Experience
Vanaf€79

Den Bosch, Nederland

Coureur voor een dag. Voel je een echte coureur voor een dag. Hoor de motor brullen en geniet van de power. Lamborghini rijden is een experience vol adrenaline. Een unieke belevenis. Aan wie geef jij dit cadeau? Lamborghini rijden: unieke belevenis. Tijdens deze belevenis krijg je een uitleg en demo over de auto. Zo kom je alles te weten over deze fantastisch snelle auto. Daarna is het hoog tijd om zelf in de Ferrari te stappen en 15 minuten te genieten van de G-krachten. Nadat je vol adrenaline uit de auto stapt is er een fotomoment in en om de auto. Goed om te weten: Lamborghini rijden is mogelijk op verschillende locaties in Nederland: Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Eemnes, Eindhoven, Gent, Heerenveen, Lelystad, Rotterdam, Zolder, Zwolle. Leeftijd vanaf 20 jaar in combinatie met een geldig rijbewijs B. Er is een eigen risico van 2500 euro p.p. van toepassing. Voor deelname in het weekend (zaterdag of zondag) geldt een weekendtoeslag van 20 euro p.p. Je voldoet deze bij het maken van de reservering. Bij slecht weer kan er niet worden gereden. Dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Workshop pindakaas maken
Vanaf€40

Haarlem, Nederland

De lekkerste workshop van Nederland. De lekkerste workshop van Nederland: maak jouw eigen, unieke pindakaas. De workshop staat garant voor plezier, gezelligheid en lekker eten. Maak jouw eigen pindakaassmaak en leer ondertussen alles over pindakaas. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk een heerlijke nieuwe smaak. Aan wie geef jij deze lekkere belevenis cadeau? Superleuk om samen te doen met een vriendin, je moeder of oma. Maak jouw unieke pindakaassmaak. Wie is er niet groot mee geworden! Echter, weet jij precies waar het vandaan komt en hoe het is ontstaan? Bij binnenkomst leer je eerst alles over deze lekkernij. Daarna gaan jullie zelf aan de slag. Je tapt jouw eigen pindakaas in een glazen pot en dan begint het feest; maak de allerlekkerste smaak pindakaas met de ingrediënten die aanwezig zijn. Denk aan zout, chocolade, Oreo-koekjes, diverse kruiden en specerijen en nog veel meer lekkers. Wie van jullie bedenkt de uniekste smaak? Kies jouw favoriet. Je hebt niet alleen tijd om vragen te stellen, er is ook alle ruimte om alles te proeven. Nadat iedereen zijn of haar unieke smaak heeft gemaakt, mag je stemmen op jouw favoriet. Wie weet ga jij ook naar huis met een leuke pindaprijs.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
E-scooteren door het Rijk van Nijmegen
Vanaf€50

Nijmegen, Nederland

Relaxt rondtoeren op een elektrische scooter. Op geruisloze, natuurvriendelijke, elektrische scooters ontdek je het Waalgebied en het Rijk van Nijmegen. Je hebt alle vrijheid om heerlijk te toeren door de prachtige omgeving. Alle routes gaan langs de Waal en door de oude binnenstad van Nijmegen. Leuk als uitje met een vriend, familie of collega. Wie geef jij deze ontspannen belevenis cadeau? Verken de prachtige omgeving van Nijmegen. Op geruisloze, natuurvriendelijke, elektrische scooters ontdek je de prachtige omgeving van Nijmegen. Na een korte instructie van het vriendelijke personeel gaan jullie gaan aan de slag! Op de scooters tour je langs de Waal en door de stad. Je hebt de keuze uit meerdere mooie routes waardoor je niets van de highlights mist. Met een stop zo her en der op de dijk voor een weids uitzicht over de rivier en de stad is het genieten pur sang. Met de electro-scooters zoeft iedereen rond op groene stroom. Een helm is niet nodig, dus geniet van de frisse wind door je haren. Een auto- of brommerrijbewijs is wel verplicht. Met de electro-scooters zoeft iedereen rond op groene stroom. Een helm is niet nodig, dus geniet van de frisse wind door je haren. Een auto- of brommerrijbewijs is wel verplicht. Geen rijbewijs? Ga dan mee op een E-bike. Je krijgt een route naar keuze. Het start- en eindpunt is Café De Zon op het stadeiland Veur-Lent. Op het terras kun je bij aankomst of na afloop nog even rustig genieten van een kopje koffie of thee of een drankje.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Varen over de Maas
Vanaf€60

De Gouden Ham, Nederland

Varen in punterboot over de Maas. In het Land van Maas en Waal kun je alle kanten op. Verken het prachtige recreatiegebied de Gouden Ham eens per boot. Ga een ochtend of middag het water op om even de kapitein te zijn van je eigen poot. Je hebt alle vrijheid. Wie verras jij met deze ontspannen activiteit op het water? Vanuit recreatiegebied De Gouden Ham zit je zo in stadsvertier met restaurants en gezellige terrassen. Je kunt hier ook heerlijk fietsen, wandelen en hengelen. Met het kleine buitenboordmotortje is het voor alle bemanningsleden heerlijk ontspannen en ben je overal zo. De punterboot is zeer geschikt voor een varende picknick of een zonnige zwempartij. Stuur je motorboot de Maas over of ga eilandhoppen bij recreatiegebied De Gouden Ham. Goed om te weten: Je hebt geen vaarbewijs nodig, wel borg en legitimatie. Er passen zeven volwassenen in, of vier groten en vier kleintjes.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Leer slippen tijdens 2 uur slipcursus
Vanaf€60

Gouda, Nederland

Leer slippen als een pro. Wil jij leren hoe je een slip voorkomt in het verkeer? Tijdens de slipcursus leer je corrigeren en obstakels ontwijken. Verbeter op een leuke manier jouw reactievermogen en houd controle over de auto. Een slipcursus is niet alleen leerzaam, het is ook nog eens superleuk. Aan wie geef jij dit spectaculaire uitje cadeau? Voorbereid op onvoorziene situaties. Voel de spanning en adrenaline bij het slippen over het gladde wegdek. Je wordt voorbereid op onvoorziene situaties denk aan een plots overstekend dier, wegpiraten en aquaplanning. Tijdens de slipcursus komen de volgende onderdelen aan bod: zit- en stuurhouding, noodstop met ABS op glad wegdek, remmen en uitwijken met ABS op glad wegdek, demonstraties, correctie achterwiel slippen, professionele oefenbaan met speciale slip-coating. Het is een onvergetelijke ervaring waar je nog lang plezier van zal hebben. Goed om te weten: Bij deelname aan de slipcursus mag je gebruik maken van een EventsBakery auto: een Volkswagen Golf. Rijbewijs verplicht. Deelname is op basis van roulatie met andere deelnemers.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Waterskiën op het Veerse Meer
Vanaf€52

Veerse Meer, Nederland

Waterskiën op het Veerse meer. Het is puur fun en iedereen kan het (leren); waterskiën op het Veerse Meer. Pak de sleeplift stevig vast, strek je armen en buig je knieën. De kabelbaan doet de rest. Je voelt het water op je lichaam spetteren en de wind langs je op suizen. Je glijdt een kleine kilometer over het meer met een snelheid van bijna 30 km/u. Val je in het water? Zwem naar de oever en start gewoon nog een keer. Een professionele instructeur helpt je op weg. Veiligheid staat voorop, je krijgt een zwemvest om en kunnen zwemmen is een must. Genietend van een hapje en drankje kunnen toeschouwers op het terras de capriolen uitstekend volgen. De omgeving van het Veerse Meer is bosrijk, het strand en de Noordzee liggen slechts 2 km verderop. Ook Deltapark Neeltje Jans ligt om de hoek. Een goed idee dus voor een dagje uit. Parkeren is gratis.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Klimmen tussen de Veluwse bomen
Vanaf€20

Ermelo, Nederland

Wandelen tussen de bomen in klimpark. Spectaculaire routes met ruim zestig hindernissen voor jong en oud wachten op je in het natuurklimpark. Tussen hemel en aarde wandelen, je gewichtloos voelen, zoeven langs een draad, balancerend van boom tot boom. Je verlaat de vaste grond onder je voeten tot maximaal 9 meter. Wie geef jij dit avontuurlijke uitje cadeau? Gevaarlijk? Nee hoor, je zit continue gezekerd aan de veiligheidskabel. Ervaren instructeurs leggen je helder uit wat je (niet) moet doen. Je legt je eigen route af, in het oog gehouden door trainers. Altijd staat veiligheid voorop. Voor de jongere bezoekers is er speciaal een kidsparcours. Na deze stoere ervaring kun je onder het genot van een drankje nagenieten in een bosrijke omgeving. Goed om te weten: Toegang vanaf 1.20m. Als volwassene blijf je altijd verantwoordelijk voor je kind(eren). Je dient dan ook op het park aanwezig te zijn gedurende de klimtijd van je kind(eren). Dit geldt tot 12 jaar. Inclusief drankje naar keuze. Het is noodzakelijk om vooraf minimaal 24 uur van te voren te reserveren via contactformulier Klimbos Ermelo en aan te geven dat het om tickets gaat, verkregen via DoenKado.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Wadden-Schiermonnikoog dagarrangement
Vanaf€35

Lauwersoog, Nederland

Op pad in een stukje werelderfgoed. Een uitje op de Wadden lijkt wel een dagje vakantie. Op het Wad ruik je de zilte zeelucht, voel je de wind door je haren en sta je heel soms oog in oog met zeehonden... Tijdens het Wadden dagarrangement op Schiermonnikoog ervaar je het allemaal. Wie gun jij een ontspannende activiteit in eigen land? Verras diegene met een heerlijk dagje Wadden op het prachtige Waddeneiland Schiermonnikoog. Je gaat een hele dag op pad in een stukje werelderfgoed. In Lauwersoog stap je op het comfortabele passagiersschip MS Boschwad en vaar je de Waddenzee op. Met een beetje geluk laten de zeehonden zich zien. Je hebt genoeg tijd om ze op de gevoelige plaat vast te leggen. Onder leiding van ervaren gidsen van Stichting Wadloopcentrum Pieterburen wandel je 1,5 uur over hard zand op het Wad. Na een fijne en rustgevende wandeling over voornamelijk hard zand kom je aan op Schiermonnikoog. Een heerlijk eiland om onveilig te maken. Ontspanning verdien je nu wel: ga naar het lokale visrestaurant of drink een ijskoud biertje in het grand-café. Aan het eind van de middag brengt de bus je terug naar het schip. Na een dagje het Waddengebied ontdekken sta je weer aan het vaste land in Lauwersoog. Dat leek toch net vakantie?

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Duikintro voor kids
Vanaf€50

Houten, Nederland

Je eerste duik is onvergetelijk. De eerste duik is een daalder waard, die vergeet je nooit. Tijdens deze proefduik leert een kind de fijne kneepjes van het duiken. Samen met een gekwalificeerde instructeur en andere buddy's ontdek je hoe leuk duiken is. Lekker actief bezig zijn onder water smaakt naar meer. Pas maar op, dit is verslavend! Zoek je een leuk en leerzaam cadeau voor een kind? Dan is dit de #1 belevenis. Voorafgaand aan de duik geeft de ervaren duikinstructeur een theorieles en maken de kids kennis met de duik-outfit en het ademhalen. Daarna gaan de gedreven duikertjes langzaam te water in het verwarmde zwembad. Zo leren ze op een speelse wijze de essentie van het duiken. Gewichtloos door het water zweven is een unieke belevenis. Wat een geluksvogels zijn deze kinderen, toch? Deze bijzondere introductieduik is voor kinderen vanaf 8 jaar. Na afloop krijgen de jonge duikers een leuke herinnering. Want dit uitje wil je niet snel vergeten!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Naar filter
161 Vakanties