Vakanties Van Campingtveld.nl

Penke Vergelijk 18 Vakanties van Campingtveld.nl ✈ Zodat JIJ niet teveel betaalt. ✓ Onafhankelijk & Onpartijdig ✈ Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken!
Verandachalet 5 persoons
Vanaf€237

Rheeze, Nederland

De luxe veranda chalets staan verspreid over het park. Afhankelijk van het type beschikken deze chalets over 2 of 3 slaapkamers.  Er is altijd een speeltuintje in de buurt voor de (klein) kinderen.  Het interieur kan wisselen per accommodatie. Geschikt voor 2 volwassenen en 3 kinderen.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Comfort plus kampeerplaats hondenvrij
Vanaf€63

Rheeze, Nederland

Onze comfort+plaatsen liggen aan de buitenzijden van de velden specht, vlinder en arend. Veldje de Arend is hondervrij. De veldjes zijn ruim opgezet en gezellig ingericht. In het midden van elk kampeerveld bevindt zich een zandbak met enkele leuke speeltoestellen. Vanaf je kampeerplaats kan je dus altijd zich hebben op je spelende kinderen. Het sanitairgebouw is gevestigd te midden van al onze kampeervelden.M.i.v. 2024 kun je kiezen uit 8,10,12, 14 of 16 ampère elektra voor je kampeerplaats. Standaard is 8 ampère elektra. 6 Kwh verbruik per dag is inbegrepen.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Comfort kampeerplaats
Vanaf€63

Rheeze, Nederland

Onze comfortplaatsen waar honden mogen komen zijn gevestigd aan de buitenzijden van de velden bij en kikker. De veldjes zijn allemaal gezellig ingericht. In het midden van elk kampeerveld is een zandbak met leuke speeltoestellen te vinden. Vanaf je kampeerplaats kan je dus altijd een oogje op je kinderen houden. Het sanitairgebouw is gevestigd te midden van al onze kampeervelden.In 2024 kun je kiezen tussen een 8,10,12,14 of 16 ampère elektra aansluiting voor je kampeerplaats. 8 ampère is de standaard aansluiting.6 Kwh verbruik per dag is inbegrepen.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Comfort plus kampeerplaats
Vanaf€63

Rheeze, Nederland

Onze comfort+plaatsen waar honden zijn toegestaan liggen aan de buitenzijden van de velden specht en vlinder. De veldjes zijn ruim opgezet en gezellig ingericht. In het midden van elk kampeerveld bevindt zich een zandbak met enkele leuke speeltoestellen. Vanaf je kampeerplaats kan je dus altijd zich hebben op je spelende kinderen. Het sanitairgebouw is gevestigd te midden van al onze kampeervelden.In 2024 kun je kiezen tussen een 8,10,12,14 of 16 ampère elektra aansluiting voor je kampeerplaats. Standaard is er een 8 ampère aansluiting.6 Kwh verbruik per dag is inbegrepen.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Comfort kampeerplaats hondenvrij
Vanaf€63

Rheeze, Nederland

Onze comfortplaatsen zijn gevestigd aan de buitenzijden van de velden  bij, kikker en ree. Veldje de Ree is hondervrij. De veldjes zijn allemaal gezellig ingericht. In het midden van elk kampeerveld is een zandbak met leuke speeltoestellen te vinden. Vanaf je kampeerplaats kan je dus altijd een oogje op je kinderen houden. Het sanitairgebouw is gevestigd te midden van al onze kampeervelden.In 2024 kun je kiezen tussen een 8,10,12,14 of 16 ampère aansluiting voor je kampeerplaats. 8 ampère is de standaard aansluiting.6 Kwh verbruik per dag is inbegrepen.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Safaritent
Vanaf€231

Rheeze, Nederland

Sfeervolle basic safaritent met rustieke inrichting. In de tent bevindt zich een kitchenette met 4 pits kookgelegenheid,  koelkast, koffiezetapparaat (snelfilter), waterkoker, voldoende inventaris,  een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee stapelbedden. Geen eigen sanitair. Geschikt voor  2 volwassenen en 4kinderen.  Bevindt zich op een autovrij veldje.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Comfort safaritent
Vanaf€245

Rheeze, Nederland

Sfeervolle comfort safari tent met steigerhouten inrichting. In de tent bevindt zich een grote living met open keuken, badkamer, een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met 2 stapelbedden.Keuken is voorzien van koelkast, koffiezetapparaat (snelfilter), waterkoker en volledige inventaris.Geschikt voor 2 volwassenen en 4 kinderen.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Safaritent de luxe
Vanaf€255

Rheeze, Nederland

Luxe uitgevoerde safaritent met een bedstee, badkamer met regendouche, vaatwasser, 2e tv in ouderslaapkamer.De luxe safaritenten staan op een autovrij veldje met in het midden een speeltuin.Keuken is voorzien van koelkast met vriesvak, vaatwasser, koffiezetapparaat (snelfilter), waterkoker en volledige inventaris.De ouderslaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed. Op de ouderslaapkamer is ook ruimte om een campingbedje bij te plaatsen.De bedstee is geschikt voor twee personenDe tweede slaapkamer is voorzien van een stapelbed en een los eenpersoonsbed.Geschikt voor maximaal 4 volwassenen en 3 kinderen.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Comfort kampeerplaats met prive sanitair
Vanaf€87

Rheeze, Nederland

De kampeerplaatsen met privé sanitair zijn gevestigd aan de buitenzijden van de velden Slak en Uil. Dit zijn gezellig ingerichte autovrije veldjes met in het midden een zandbak met leuke speeltoestellen. Vanaf je kampeerplaats heb je dus altijd zicht op je spelende kinderen!De units zijn voorzien van wastafel, toilet en douche. Het interieur van de units kan verschillen qua materiaal en kleur.In 2024 kun je kiezen voor een 8,10,12,14 of 16 ampère elektra aansluiting voor je kampeerplaats. 8 ampère is de standaardaansluiting.6 Kwh verbruik per dag is inbegrepen.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Strandchalet
Vanaf€255

Rheeze, Nederland

Luxe uitgevoerde strandchalet geschikt voor 6 personen. De chalet heeft uitzicht op onze vis- en roeivijver met speelstrand. Uitgevoerd met badkamer, keuken met royale inventaris en vaatwasser, waterkoker, koffiezetapparaat (snelfilter) ,centrale verwarming, 2e TV in de ouderslaapkamerDe 2e slaapkamer beschikt over 2 eenpersoonsbedden naast elkaar.De 3e slaapkamer heeft een stapelbed.De ramen zijn voorzien van horren.De meubels in de chalets zijn gelijk; echter kan de plaatsing van de meubels in de chalets verschillend zijn. Wifi d.m.v. eigen router in het chalet.Geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Trekkerspod
Vanaf€142

Rheeze, Nederland

Sfeervolle tweepersoons trekkerspod. In de hut bevinden zich 2 eenpersoonsbedden voorzien van matras, dekbed en kussen.Het woongedeelte is voorzien van een klein keukenblokje met koud water, inventaris, waterkoker en koffiezetapparaat, tv en zitje voor 2 personen.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Verandalodge
Vanaf€237

Rheeze, Nederland

Moderne lodge met 3 slaapkamers; eenmaal ouderslaapkamer met tweepersoons bed, tweemaal slaapkamer met 2 bedden naast elkaar. Op de veranda staat een lounge set.Een van de enkele bedden is een onderschuifbed en kan makkelijk onder het andere bed geschoven worden waardoor er voldoende ruimte voor een campingbedje ontstaat.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Terraslodge
Vanaf€237

Rheeze, Nederland

Moderne lodge met 2 slaapkamers.Open keuken met vaatwasser, koelkast, kookgelegenheid, royale inventaris, waterkoker, koffiezetapparaat (snelfilter).Badkamer met douche, wastafel en toilet. De ouder slaapkamer is ruim genoeg om een kinderbedje bij te kunnen plaatsen. De tweede slaapkamer beschikt over een enkel bed en een stapelbed.De accommodatie is voorzien van centrale verwarming en geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen.Vanaf de veranda geniet u van de spelende kinderen in de speeltuin in het midden van het veldje.Het veldje met deze huuraccommodaties is autovrij!

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Verandachalet 6 persoons
Vanaf€237

Rheeze, Nederland

Sfeervol chalet met aangrenzende veranda, 3 slaapkamers.De veranda chalets staan verspreid over de camping. Er is altijd een speeltuintje vlakbij waar de (klein)kinderen heerlijk kunnen spelen.Geschikt voor 2 volwassenen en 4 kinderen.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Verandachalet 5 persoons
Vanaf€237

Rheeze, Nederland

De luxe veranda chalets staan verspreid over het park.  Afhankelijk van het type beschikken deze chalets over 2 of 3 slaapkamers.  Er is altijd een speeltuintje in de buurt voor de (klein) kinderen.  Het interieur kan wisselen per accommodatie. 

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Verandachalet 4 persoons
Vanaf€237

Rheeze, Nederland

Modern ingericht verandachalet voor 4 personen.Voorzien van centrale verwarming, complete keuken, badkamer en mooie veranda.Geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen.Je vindt de 4 persoons verandachalets op kavels 81, 159, 160,161Het interieur van de chalets kan verschillend zijn qua uitvoering.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Tenthouse
Vanaf€255

Rheeze, Nederland

Sfeervolle accommodatie met de luxe van een bungalow en sfeervolle details van een tent.Voorzien van open keuken met 4 pits kookgelegenheid, koelkast, vaatwasser , waterkoker, koffiezetapparaat (snelfilter), volledige inventaris.Badkamer met wastafel, douchecabine en toilet.Royale slaapkamers waarbij er in de 3e slaapkamer naast het stapelbed voldoende ruimte is voor het plaatsen van een campingbedje.cv in badkamer en living.Wifi d.m.v. eigen modem in de accommodatie.Geniet vanaf de veranda van de spelende (klein) kinderen in de speeltuin in het midden van dit autovrije veldje.Geschikt voor 2 volwassenen en maximaal 4 kinderen.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Naar filter
18 Vakanties