Beleef een 5-daagse singlereis in de Brabantse Kempen! Fiets door bossen en heide, ontdek dorpen en geniet van Brabantse gastvrijheid. Boek nu je avontuur!

Ontdek de Pracht van de Brabantse Kempen

De Brabantse Kempen, gelegen in het zuiden van Noord-Brabant, biedt een schilderachtig landschap dat perfect is voor fietsliefhebbers. Deze streek staat bekend om zijn charmante dorpen, uitgestrekte akkers, dichte bossen, kronkelende beken, uitgestrekte heidevelden en prachtige vennen. Tijdens deze 5-daagse singlereis krijg je de kans om het beste van dit gebied te ontdekken.

Jouw Verblijf in het Groene Hart

Je verblijft in een hotel dat midden in het groen ligt, waardoor je direct vanuit je accommodatie de mooiste fietstochten kunt maken. Het hotel is eenvoudig, met één ster, maar biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. De gastvrijheid en het persoonlijke contact maken je verblijf bijzonder aangenaam. Het hotel scoort een mooie 8.10, wat getuigt van tevreden gasten.

Vijf Mooie en Afwisselende Fietsroutes

Voor deze reis hebben we vijf prachtige fietsroutes uitgestippeld die je het beste van de omgeving laten zien. Iedere route is uniek en biedt een afwisselend decor van natuur en cultuur. Je zult langs pittoreske dorpjes fietsen, door dichte bossen rijden en genieten van de rust op de heidevelden.

Onderweg stoppen we regelmatig voor een kopje koffie of een lunch op een van de gezellige terrassen die je onderweg tegenkomt. Deze stops zijn niet alleen een moment van rust, maar ook een kans om de beroemde Brabantse bourgondische gastvrijheid te ervaren.

Verken de Geschiedenis van de Teuten en de Bokkenrijders

Tijdens deze fietsvakantie maak je niet alleen kennis met de prachtige natuur, maar ook met de rijke geschiedenis van de regio. Luister naar de verhalen over de Teuten, de rondreizende handelaars van weleer, en de Bokkenrijders, de beruchte roversbendes uit de 18e eeuw. Deze interessante verhalen brengen de historie van de Brabantse Kempen tot leven.

Praktische Informatie

  • Prijs: €477.00 per persoon
  • Accommodatie: Hotel met 1 ster
  • Beoordeling: 8.10
  • Vervoer: Eigen vervoer
  • Categorieën: Rondreis, Rondreis Nederland, Nederland kindvriendelijk
  • Land: Nederland
  • Regio: Noord Brabant
  • Stad: Tilburg
  • Advertiser: TUI.nl

Boeken: Klik hier om deze reis te boeken

Ervaar de Brabantse Kempen

Heb je zin in een actieve vakantie waarin je kunt genieten van de natuur, cultuur en gastvrijheid van Noord-Brabant? Ga dan mee met deze 5-daagse singlereis en ontdek de veelzijdigheid van de Brabantse Kempen. Pak je fiets, geniet van de mooie routes en maak kennis met een streek vol verrassingen en verhalen.

Beleef een onvergetelijke fietsvakantie in de Brabantse Kempen en ervaar zelf waarom deze regio zo geliefd is bij natuurliefhebbers en cultuurhistorici.