Wintersport Oostenrijk Zillertal 3000

Wintersport Mayrhofen: De Ultieme Gids

Wintersport Aanbiedingen

Bekijk 27 wintersport naar Mayrhofen, Oostenrijk.

bekijken

Uitzicht pistes Mayrhofen Oostenrijk wintersport

Mayrhofen ligt in het skigebied Zillertal 3000 en behoort tot de meest populaire wintersportbestemmingen van Oostenrijk. Met name voor gevorderden is er genoeg keuze in pistes. Zoek overdag de verschillende bergtoppen op en geniet ’s avonds van de gezellige après-ski. Het skigebied bij Mayrhofen kent een hoge sneeuwzekerheid. Op de Hintertuxer Gletscher kun je zelfs in hartje zomer nog de pistes verkennen. Met de Zillertal Superskipas kun je ook op avontuur in de andere skigebieden in het Zillertal. Skiën, snowboarden, winterwandelen, rodelen en langlaufen. Het kan allemaal uitstekend in Zillertal 3000.

Mayrhofen ligt op minder dan 1000 kilometer van Nederland en is prima bereikbaar met zowel de auto, de trein als het vliegtuig.

1. Zillertal 3000 op kaart, de kenmerken, pistekaart & dorpen

Het skigebied Zillertal 3000 ligt rondom het bekende Oostenrijkse dorp Mayrhofen. We spreken dan ook meestal over skigebied Mayrhofen. Zillertal 3000 omvat de skigebieden van Mayrhofen, Finkenberg, Lanersbach (Tux) en de Hintertuxer Gletscher. Als je de Hintertuxer Gletscher meerekent, is Zillertal 3000 het grootste skigebied in het Zillertal met 196 pistekilometers. De gletsjer is niet direct aangesloten op de rest van het skigebied. Hiervoor moet je een stukje met de skibus. Ook het deelgebied Ahorn bij Mayrhofen is niet direct aangesloten.

Je kunt in het skigebied van Mayrhofen (Zillertal 3000) kiezen voor verschillende skipassen. De meest eenvoudige is de 1-daagse Zillertal 3000 skipas. Hiermee heb je toegang tot skigebieden van Mayrhofen, Finkenberg en Lanersbach (Tux). Kinderen tot ongeveer 5 jaar skiën gratis. Vanaf 2 dagen krijg je automatisch een Zillertal Superskipas. Hiermee kun je terecht in alle skigebieden in het Zillertal.  Je kunt dan ook naar de Hintertuxer Gletscher. Of ga bijvoorbeeld een dag op avontuur in de Zillertal Arena of in het skigebied Hochzillertal-Hochfügen.

De meeste bussen en treinen tussen de skigebieden nemen je gratis mee op vertoon van de Zillertal Superskipas. De kenmerken van het Zillertal 3000 skigebied bij Mayrhofen zijn weergegeven in onderstaande tabel.

Mayrhofen (Zillertal 3000)

Mayrhofen (Zillertal 3000)Oostenrijk

Jouw voorkeuren100%
  40 km   63 km   33 km
Totaal kilometer pistes
136 km
Afstand vanaf utrecht
950 km
Reistijd vanaf vliegveld
60 min.
Laagste punt - Hoogste punt
630 tot 2.500 m
 • Beginners
 • Gevorderden
 • Sneeuwzekerheid hoogseizoen
 • Sneeuwzekerheid laagseizoen
 • Kindvriendelijkheid
 • Après-ski
skipas 6 dagen256 €lees gids
bekijk vakanties

Kenmerken skigebied Mayrhofen (Zillertal 3000)

Hoogste punt 2500 meter
Laagste punt 630 meter
Totaal kilometer pistes 136
Blauwe pistes 40 kilometer
Rode pistes 63 kilometer
Zwarte pistes 33 kilometer
Hoogste punt Hintertuxer Gletscher 3250 meter
Totaal kilometer pistes Hintertuxer gletsjer 60 (14 blauw, 35 rood, 11 zwart)
Totaal kilometer pistes Zillertal Superskipas 497 (153 blauw, 263 rood, 81 zwart)
Dorpen Mayrhofen, Finkenberg,

Hippach-Schwendau, Tux

Sneeuwzekerheid Hoog
Après-ski mogelijkheden Zeer goed
Kindvriendelijkheid Matig
Mogelijkheden voor beginners Matig
Mogelijkheden voor gevorderden Zeer goed
Kosten skipas (6 dagen) in 2018 € 256
Kosten Zillertal Superskipas (6 dagen) in 2018 € 249
Kosten skiles (4 dagen x 4 uur) € 150 – € 200
Kosten lunch op de piste € 5 – € 25
Beste reisperiode December t/m maart
Reistijd vanaf vliegveld Innsbruck 1 uur
Afstand tot Utrecht Ongeveer 950 kilometer
Pistekaarten Pistekaart

2. Mayrhofen, Finkenberg, Tux en Hippach-Schwendau

Apartments Zillertal 4P
Vanaf€935

Apartments Zillertal 4P

In het skigebied Zillertal 3000 vind je verschillende dorpen. Het meest bekende dorp is Mayrhofen. De andere dorpen zijn Finkenberg, Tux en Hippach-Schwendau. Mayrhofen is een gezellig dorp centraal in het skigebied. De Penkenbahn brengt je aan de ene kant naar boven het skigebied in. Mayrhofen ligt erg laag op een hoogte van 630 meter. Er is geen dalafdaling tot het dorp, dus je moet altijd terug met de gondel. Tijdens de wintermaanden ligt er niet altijd sneeuw in het dorp.

Apartments Zillertal 4P
Vanaf€935

Apartments Zillertal 4P

Aan de andere kant van Mayrhofen kun je ook de Ahornbahn pakken naar boven. Bij de Ahorn vind je aan aantal mooie pistes. Deze zijn echter niet aangesloten op de rest van het skigebied van Mayrhofen. Vanaf de Ahorn loopt er wel een zwarte dalafdaling terug naar het dorp.

Dalafdaling vanaf de Ahorn tot in Mayrhofen

Apartments Zillertal
Vanaf€1.213

Apartments Zillertal

Mayrhofen is geen traditioneel dorp, maar echt gericht op de massa. Je vindt hier veel hotels, appartementencomplexen en chalet. De bouwstijl is overigens best sfeervol. Het oude dorpskern is nog wel traditioneel. Er zijn diverse winkels, restaurants en après-ski gelegenheden te vinden in Mayrhofen. Tux is de verzamelnaam voor de dorpen in het Tuxertal: Vorderlanersbach, Lanersbach, Juns, Madseit en Hintertux. De dorpjes zijn authentiek, rustig en in de winter vaak bedekt met sneeuw.

Apartments Zillertal 4P
Vanaf€935

Apartments Zillertal 4P

Vanuit Lanersbach en Vorderlanersbach kun je direct de skilift pakken het skigebied in. Er lopen tevens dalafdalingen terug naar deze twee dorpen. Hintertux ligt het dichtst bij de Hintertuxer Gletscher. Vanuit Hintertux kun je de lift omhoog pakken richting de gletsjer en er is tevens een dalafdaling. Finkenberg ligt tussen Tux en Mayrhofen. Een moderne gondel brengt je omhoog naar het skigebied Zillertal 3000. Er is geen dalafdaling. Finkenberg is kleinschaliger, authentieker en een stuk rustiger dan Mayrhofen.

Hippach-Schwendau ligt tussen twee skigebieden in: het skigebied van Mayrhofen en het skigebied Zillertal Arena (Zell am Ziller). Je zit in Hippach-Schwendau ideaal als je graag beide skigebieden wilt verkennen. Aan de rand van het dorp Hippach bevindt zich de lift naar het skigebied Zillertal 3000. Meestal moet je wel de skibus of auto pakken naar deze lift. Zowel Hippach als Schwendau zijn authentiek en vrij rustig. Er zijn verschillende restaurants, winkeltjes en cafés te vinden in de dorpen.

In onderstaande tabel zijn de kenmerken van elk dorp opgenomen.

Dorp Hoogte (m) Dalafdaling Lift Sneeuw Prijs Authentiek dorp Après-ski Kind Bereikbaar
Mayrhofen 633 - + +/- +/- +/- ++ +/- +/-
Finkenberg 840 - + +/- +/- +/- +/- +/- +/-
Hippach-Schwendau 630 + + +/- + +/- +/- +/- +/-
Tux 1300 + + + +/- + + +/- +/-

3. Wintersportactiviteiten in het skigebied bij Mayrhofen

Pension Birkenhof
Vanaf€424

Pension Birkenhof

Het skigebied rondom Mayrhofen bestaat grofweg uit de deelgebieden Penken, Ahorn, Eggalm, Rastkogel, de Horberg en de Hintertuxer Gletscher. In de meeste deelgebieden vind je een verzameling van blauwe en rode pistes. Door het beperkte aantal dalafdalingen zijn de pistes over het algemeen vrij kort. Alleen bij de Ahorn en op de gletsjer vind je lange dalafdalingen. In het skigebied ligt de nadruk op rode en zwarte pistes. Beginners moeten daarom altijd goed zoeken naar eenvoudige afdalingen. Als je naar een ander deelgebied wilt, ontkom je vaak niet aan een pittige rode piste. Kortom, Mayrhofen (Zillertal 3000) is niet een ideaal skigebied voor beginners. De mooiste blauwe pistes vind je bij de Ahorn en de Rastkogel.

Haus Hoflacher Mayrhofen
Vanaf€872

Haus Hoflacher Mayrhofen

Rode en zwarte pistes genoeg rondom Mayrhofen. Voor gevorderden is er dus veel te beleven. Bij de Penken vind je bijvoorbeeld de roetzwarte Harakiri. Dit is de steilste geprepareerde piste van Oostenrijk met een hellingspercentage van 78%. De zwarte Devil’s Run vanaf de Horberg is ook een aanrader. Bij de Penken vind je ook een groot funpark voor de freestylers.

Penke Veel off-piste mogelijkheden zijn er niet. Je kunt alleen langs de pistes of onder sommige liften ongerepte sneeuw opzoeken. Na flinke sneeuwval biedt het Horbergtal wat opties voor freeriders.

Haus Hoflacher Mayrhofen
Vanaf€872

Haus Hoflacher Mayrhofen

Tochten maken kan uitstekend in het skigebied Zillertal 3000. De pistes en liften van de deelgebieden zijn goed op elkaar aangesloten. Vlakke stukken kom je nauwelijks tegen. Vanuit Mayrhofen kun je bijvoorbeeld via diverse liften en pistes helemaal naar Lanersbach skiën of boarden. Vanaf daar is het nog maar een klein stukje met de bus naar de gletsjer. Een bezoekje aan de Hintertuxer Gletscher is echt een aanrader. De sneeuw is hier uitstekend. De afdalingen zijn behoorlijk lang en lekker pittig.

Ook voor langlaufen, schaatsen, rodelen en winterwandelen kun je prima terecht in het skigebied Zillertal 3000 bij Mayrhofen. Of duik ’s middags het zwembad of een sauna in. Paragliding in de winter is een hele ervaring.   

Paragliden in Mayrhofen is een echte belevenis

4. Mayrhofen: niet heel kindvriendelijk

Haus Hoflacher Mayrhofen
Vanaf€872

Haus Hoflacher Mayrhofen

Het skigebied bij Mayrhofen is niet bij uitstek geschikt voor wintersport met kleine kinderen. Het skigebied kent namelijk veel rode en zwarte pistes en is met name gericht op gevorderde wintersporters. Bovendien moet je vanuit de meeste dorpen elke dag met de lift omhoog en naar beneden. Eenmaal boven zijn er verspreid door het skigebied genoeg kinderlanden en oefenweides te vinden. Op de Ahorn en Penken boven Mayrhofen vind je fijne kinderlanden. Vooral het kinderland op de Penken is erg groot. Door de beschutte ligging en beperkte hoogte (1800 meter) is het hier prima vertoeven voor de kleinsten.

Apartments Zillertal
Vanaf€1.213

Apartments Zillertal

In Wuppy’s Kinderland in Mayrhofen is er voor de kleintjes vanaf 3 maanden tot 5 jaar dagopvang. Oudere kinderen kunnen niet goed alleen op avontuur in het skigebied, behalve bij de Ahorn. De rest van het skigebied is te groot en veel pistes zijn te steil. 

5. Zillertal 3000: sneeuwzekerheid

Schmalzl
Vanaf€470

Schmalzl

De meeste dorpen in het skigebied van Mayrhofen (Zillertal 3000) liggen vrij laag. Alleen in de dorpen in het Tuxertal ligt gedurende bijna de gehele winter sneeuw. De pistes liggen gelukkig een stuk hoger en zijn dan ook behoorlijk sneeuwzeker. De ligging is gunstig en het gebied krijgt regelmatig te maken met flinke sneeuwval. Daar waar nodig worden sneeuwkanonnen ingezet.

Neuhaus Zillertal Resort
Vanaf€396

Neuhaus Zillertal Resort

Op de gletsjer is de sneeuwzekerheid het grootst. Sterker nog, je kunt hier het hele jaar door terecht om te skiën of snowboarden. Januari en februari zijn de meest sneeuwzekere maanden. Je kunt van half december tot half maar prima in het gebied terecht. Bij sneeuwvrije jaren ook nog tot eind april.

Zomerskiën op de Hintertux Gletscher

6. Après-ski in Mayrhofen

Chalet Helene
Vanaf€1.217

Chalet Helene

Mayrhofen staat bekend vanwege de gezellige après-ski. Als je wilt kun je tot in de late uurtjes feesten. Het publiek is over het algemeen vrij jong. De populairste après-ski tenten in Mayrhofen zijn Brück'n Stadl en de ICE bar direct onderaan de Penkenbahn. In verschillende discotheken gaat het nachtleven door tot de zon opkomt.

In Finkenberg is de après-ski een stuk minder bruisend dan in Mayrhofen. Er zijn een aantal gelegenheden waar je een drankje kunt drinken en kunt dansen. Ook vind je in het dorp een paar discotheken. In Hippach en Schwendau is niet zo heel veel te beleven op gebied van après-ski. De Yeti Bar bij het dalstation van de Horbergbahn is wel erg feestelijk en gezellig. En de Pink Panther is een populaire plek na het skiën. 

Bij vrijwel elk dalstation in Tux vind je après-ski tenten. Het kan hier behoorlijk bruisend zijn. Onderaan de Hintertuxer Gletscher is de Hohenhaus Tenne bijvoorbeeld gezellig. Net als de Hexenkessl in Vorderlanersbach.

7. Ski- en snowboardlessen in Mayrhofen en de andere dorpen

Hotel Manni
Vanaf€1.059

Hotel Manni

Ga je voor het eerst op wintersport? Dan is het verstandig om skilessen of snowboardlessen te regelen. Lessen zijn ook een goede keuze als je al enige ervaring hebt en de techniek nog beter wilt leren. Er zijn diverse skischolen in Mayrhofen en de andere dorpen van het skigebied Zillertal 3000.

Neuhaus Zillertal Resort
Vanaf€635

Neuhaus Zillertal Resort

Je kunt kiezen voor groepslessen of privélessen. Boeken kan ter plaatse, maar vaak ook vooraf vanuit Nederland. De tarieven voor groepslessen liggen tussen de € 150 en € 200 bij een tijdsbesteding van 4 dagen x 4 uur. Privélessen zijn vaak effectiever, maar wel een stuk duurder. Denk aan € 250 voor 4 lesuren. Prijzen voor kinderen en volwassenen zijn vergelijkbaar.

8. Goed eten in Mayrhofen

Schmalzl
Vanaf€470

Schmalzl

Lunchen op de pistes in Oostenrijk kan uitstekend in verschillende restaurantjes. En dat geldt zeker ook in het skigebied bij Mayrhofen. Je vindt bovenop de berg zowel traditionele berghutten als modernere restaurants. Pizza, een hamburger met friet, soep met brood, een grote salade, Tiroler gröstl of een flinke schnitzel. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Voor een lunch ben je gemiddeld tussen de 5 en 25 euro kwijt.  

De Scheekarr Hutte is een geliefd en populair bio-restaurant op de piste boven Mayrhofen. Je kunt hier trouwens ook overnachten. Niet goedkoop, maar wel een prachtige locatie. Je stapt vanuit jouw hotel direct de piste op! Op de Ahorn vind je een bijzonder iglodorp: White Lounge. Hier kun je prima eten en drinken. Zowel binnen in de iglo als buiten in een ligstoel in de zon. Zo zijn er nog meer uitstekende restaurants op de pistes bij Mayrhofen. De prijzen zijn gemiddeld voor Oostenrijkse begrippen.

9. Accommodaties, prijsniveau en drukte

Neuhaus Zillertal Resort
Vanaf€635

Neuhaus Zillertal Resort

Het skigebied Mayrhofen (Zillertal 3000) is erg populair. Desondanks zijn de prijzen prima voor Oostenrijkse begrippen. Er zijn in alle dorpen betaalbare accommodaties te vinden. Ook de prijzen voor de skipas en het eten en drinken in het gehele skigebied zijn normaal. Er zijn allerlei goede accommodaties om uit te kiezen. In het skigebied rondom Mayrhofen kun je overnachten in een hotel, pension, chalet of appartement. Ook bovenop de bergen vind je diverse accommodaties. Stap je meteen vanuit jouw appartement, chalet of hotel de piste van het skigebied bij Mayrhofen op.

Een bekend hotel direct onderaan de lift bij Mayrhofen is bijvoorbeeld Hotel Strass. Het hotel heeft zowel goedkope eenvoudige kamers als luxe hotelkamers. Onderin het hotel vind je aan de ene kant de ICE bar en aan de andere kant een uitgebreide wellness voor hotelgasten. De Brugger Dörfl chalets midden in Mayrhofen zijn een aanrader voor groepen. 

Neue Post.
Vanaf€101

Neue Post

Het skigebied Zillertal 3000 kan zeker tijdens vakanties erg druk zijn. Vanwege het ontbreken van een dalafdaling is het aan het einde van de dag meestal druk bij de gondel naar beneden. Ook ’s ochtends staat er dikwijls een wachtrij bij de gondel. De gondel is overigens wel modern, groot en snel. De wachtrijen lossen dus vrij snel op. Bovenaan de gondel ligt een groot restaurant met buitenterras. Je kunt dus prima nog even een drankje doen als de wachtrijen te lang zijn. 

10. Zillertal 3000: bereikbaarheid

Appartementen Neuhaus
Vanaf€399

Appartementen Neuhaus

Het skigebied Zillertal 3000 is vrij eenvoudig te bereiken. Zeker tot Hippach-Schwendau en Mayrhofen verloopt de reis meestal soepel. Alleen bij hevige sneeuwval en op wisseldagen kan het erg druk zijn. Tip: zorg dat je vroeg aankomt. Op de weg van Mayrhofen naar Finkenberg is het even flink klimmen. Het dal is behoorlijk smal en kan door de drukte goed dichtslibben. Hierdoor ben je vaak lang onderweg Finkenberg en de dorpen in het Tuxertal. Ook hier is vroeg aankomen het advies.

Penke Het kan in de winter flink sneeuwen in de omgeving van Mayrhofen. Zorg dan ook voor winterbanden en sneeuwkettingen. Winterbanden zijn in Duitsland en Oostenrijk zelfs verplicht bij winterse omstandigheden. Vergeet ook niet een vignet voor de snelweg.

Met de trein of het vliegtuig naar Zillertal 3000 is ook een mogelijkheid. Het vliegveld in Innsbruck ligt op een uur rijden vanaf Mayrhofen. Met de trein reis je naar Innsbruck en stapt over op de trein richting Mayrhofen. Ook in Hippach-Schwendau vind je een treinstation.

11. Wintersport Mayrhofen: aandachtspunten

 • Boek op tijd: Mayrhofen is een populaire wintersportbestemming. Wacht daarom niet te lang met boeken, anders zitten alle accommodaties al vol.
 • Reisverzekering: Wintersporten is niet geheel zonder risico’s. Ga goed voorbereid de piste op en regel een reisverzekering met wintersportdekking.  
 • Is de skipas inclusief: Bij sommige reisorganisaties is de skipas inbegrepen bij de prijs. Is dit niet het geval? Houd er dan rekening mee dat je nog een flink bedrag moet optellen bij de reissom.
 • Accommodatie: Denk goed na over jouw accommodatie wensen. Wat is jouw budget? Zoek je graag de luxe op van een sterrenhotel met saunacomplex en driegangendiner? Of zit je liever met de hele familie of een vriendengroep in een groot appartement midden in Mayrhofen? Een chalet bovenop de berg misschien, zodat je direct de piste opstapt? De gezelligheid van Mayrhofen of liever wat meer rust in Finkenberg?
 • Vergeet de volgende spullen niet: skipak, skibril, handschoenen, skipully’s, thermo-ondergoed, helm, zonnebril, skisokken of snowboardsokken, ski’s, skistokken en skischoenen of een snowboard en snowboardschoenen & stevige wandelschoenen of sneeuwschoenen.
 • Materiaal huren: Ski’s, stokken, skischoenen, een snowboard en snowboardschoenen zijn in alle dorpen te huur. Materiaal hoef je dus niet per se zelf aan te schaffen. De huurprijs bedraagt ongeveer 100 tot 150 euro per week per persoon

12. Boek een wintersport naar Zillertal 3000 (Mayrhofen)

Appartementen Neuhaus
Vanaf€399

Appartementen Neuhaus

Zillertal 3000 is een prachtig skigebied helemaal aan het uiteinde van het Zillertal. Met het gezellige dorp Mayrhofen en de sneeuwzekere Hintertuxer Gletscher is het een geliefde wintersportbestemming. Geniet ook van de vele pistes, de schitterende uitzichten, het heerlijke eten en de après-ski in het skigebied bij Mayrhofen! De omgeving is ook erg mooi in de andere jaargetijden.

Lees meer Wintersport gidsen...


Wintersport Aanbiedingen Mayrhofen, Oostenrijk

Hotel Garni Almhof
Vanaf€791

Mayrhofen, Oostenrijk

Tijdens uw verblijf in Garni Almhof bent u verzekerd van een scherp geprijsde wintersportvakantie in het altijd gezellige Mayrhofen. Gasten die u voor zijn gegaan zijn erg te spreken over de vriendelijke gastvrouw, de schone kamers en de authentieke Oostenrijkse sfeer. In de ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet met streekproducten voor u klaar, waarna er een dag vol prachtige afdalingen in Zillertal 3000 voor u op het programma staan. De kamers zijn eenvoudig ingericht, maar van alle gemakken voorzien. Vanaf uw balkon kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de besneeuwde bergwereld. Probeert u ook eens de sauna uit als u toe bent aan ontspanning, na een dag op de piste. Mayrhofen is een populaire plaats onder wintersportliefhebbers. De skibus met verbindingen naar alle populaire skigebieden van het Zillertal stopt op ca. 100 m van Hotel Birkenhof. Skigebieden Hippach, Finkenberg, Hintertux en Mayrhofen zelf zijn onderdeel van Zillertal 3000. In Mayrhofen zijn 2 gondelliften met een directe verbinding naar de piste. Na een actieve ski dag zijn er talloze bars en clubs waar u zich kunt uitleven in de après ski. In Mayrhofen is het altijd een groot feest tijdens de après ski! Op korte afstand vindt u diverse leuke restaurants, waaronder de gezellige Tiroler Stube (ca. 650 m), waar u terecht kunt voor een goede schnitzel of een gezellige fondue.- Skibushalte: op ca. 100 m- Centrum Mayrhofen: op ca. 450 m- Skilift Penkenbahn: op ca. 1,1 km- Ahornbahn cabinelift: ca. 2 kmMet de auto:- Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie.Met de pendelbus: - U wordt gebracht en opgehaald bij Hotel Neuhaus Zillertal Resort (ca. 500 m). Transfer van en naar uw accommodatie is niet inbegrepen. Met het vliegtui- Indien u deze accommodatie boekt met trein of vlucht is de transfer van het station of de luchthaven v.v. niet inbegrepen. U kunt deze extra bijboeken of op eigen gelegenheid verder reizen. U verblijft in Garni Almhof op basis van logies en ontbijt:- Uitgebreid ontbijtbuffetOveri- Huisdieren zijn niet toegestaan. De eenvoudig ingerichte, maar comfortabele kamers beschikken over:- Tv- Zithoek - Badkamer met bad of douche, toilet en föhn- Balkon met meubilair

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Appartementen Neuhaus
Vanaf€399

Mayrhofen, Oostenrijk

Appartementen Neuhaus beschikt over prachtige appartementen in Mayrhofen die bij het Hotel Alpendomizil Neuhaus horen. Mayrhofen staat bekend om zijn grote skigebied en gezellige après ski. Gasten van Appartementen Neuhaus kunnen gebruik maken van de faciliteiten van Neuhaus Zillertal Resort. In dit hotel is er een handige Skiberging aanwezig waar u na een dag op de piste uw skispullen op kunt bergen. Tevens is hier een skischoenverwarming aanwezig. Darnaast kunt u ontspannen in het welnesscenter met diverse sauna's, een zwembad en ontspanningsruimte. De kinderen hoeven zich in dit hotel ook niet te vervelen, er is namelijk een kinderspeelruimte aanwezig. Als u op basis van Logies en ontbijt of Halfpension verblijft in Appartementen Neuhaus dan wordt het ontbijt en/of diner voor u verzorgd in het restaurant van Neuhaus Zillertal Resort. Appartementen Neuhaus is gelegen aan de rand van het centrum van Mayrhofen. Mayrhofen heeft een levendig centrum, met een lange, gezellige hoofdstraat waar u winkels, restaurants, bars, en uiteraard diverse skiverhuurwinkels en skischolen kunt vinden. Met de skibus of het smalspoor-treintje "de Zillertalbahn" bent u zo in het skigebied Zillertal 3000. Hippach, Finkenberg, Hintertux en Mayrhofen zelf zijn onderdeel van Zillertal 3000. In Mayrhofen zijn 2 gondelliften met een directe verbinding naar de piste. Na een actieve ski dag zijn er talloze bars en clubs waar u zich kunt vermaken in de après ski. In Mayrhofen is het altijd een groot feest tijdens de après ski! - Ski bushalte: ca. 50 m- Zillertalbahn: ca. 50 m- Centrum Mayrhofen: ca. 100 m- Penkenbahn skilift: ca. 850 m - Ahornbahn cabinelift: ca. 1,7 kmMet de auto:- Gratis openbare parkeergelegenheid en tegen betaling parkeren in de privé parkeergarage mogelijk.Met de pendelbus:- U wordt gebracht en opgehaald bij Neuhaus Zillertal Resort (ca. 50 m). Transfer van en naar uw accommodatie is niet inbegrepen.Met het vliegtui- Indien u deze accommodatie met vlucht boekt is de transfer vanaf de luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. U kunt deze optioneel bijboeken.Met de trein:- U stapt uit op station Jenbach (ca. 33 km). Transfer naar uw accommodatie kunt u optioneel bijboeken. - U kunt ervoor kiezen om in appartementen Neuhaus te verblijven op basis van logies of halfpension verzorging. Indien u op basis van halfpension boekt dan kunt u voor het ontbijt en het dinerbuffet terecht in Neuhaus Zillertal Resort (ca. 50 m )- Bij reservering o.b.v. halfpension zijn het Kerst- (24/12) en Oudejaarsdiner inbegrepen Appartementen Neuhaus beschikt over comfortabele appartementen. Alle appartementen zijn voorzien van:- Woon-/slaapkamer met zithoek(je) tv- en kluisje- Kitchenette met koelkast, magnetron, vaatwasmachine en koffie- en theezetfaciliteiten- Badkamer met douche en toilet

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Buspendel wintersport retourreis Mayrhofen
Vanaf€208

Mayrhofen, Oostenrijk

Met onze Luxury Class pendelbus rijdt u comfortabel en snel naar de Oostenrijkse Alpen en retour. U stapt op vrijdagavond in de bus en komt zaterdagochtend uitgerust in Oostenrijk aan. Op zaterdagavond vertrekt de Luxury Class pendelbus weer terug naar Nederland, waar u dan op zondagochtend aankomt. Voor een week wintersport, is de totale reisduur uit en thuis dan 10 dagen.  U zoekt een comfortabele en betaalbare manier om uw wintersportbestemming te bereiken? Uitgerust aankomen na een nachtrit aan boord van een van onze luxe touringcars? De Jong Intra Vakanties heeft op het gebied van buspendelreizen een reputatie hoog te houden. Al meer dan 50 jaar organiseren wij reizen per touringcar naar winter- en zomerbestemmingen. Zoals gezegd: u reist comfortabel én voordelig. En voor kinderen tot 12 jaar hebben we een aantrekkelijke korting. Uiteraard hebben ze gewoon een eigen stoel.Onze Luxury Class touringcars zijn voorzien van alle gemakken: dubbele beglazing, stereo geluidsinstallatie, luchtvering, airconditioning, toilet, koelkast, koffie- en theezetfaciliteiten, stopcontacten en een tweede toegangsdeur. De Luxury Class bussen beschikken over stoelen met rugleuningen die tot 45º gekanteld kunnen worden. De afstand van uw rugleuning tot de volgende stoel bedraagt minimaal 92 cm en u heeft een verstelbare voetsteun. Voor alle buspendelreizen geldt een minimumdeelname per bestemming. Indien een buspendelreis niet kan worden uitgevoerd, als gevolg van te weinig deelnemers, dan informeren wij u uiterlijk 3 weken voor vertrek. 

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Neuhaus Zillertal Resort
Vanaf€635

Mayrhofen, Oostenrijk

Het skigebied Mayrhofen is een van de grootste aaneengesloten skigebieden van Oostenrijk. Vanuit het dorp heb je via de Ahornbahn en de Penkenbahn toegang tot een uitgebreid pistenetwerk. Het skigebied heeft iedereen wat te bieden en omdat bijna alle pistes hoger liggen dan 1.500 meter zijn de sneeuwcondities er prima. Vanaf de Penkenjoch is er helaas geen dalafdaling naar Mayrhofen. Vanaf de Ahorn is er wel een dal afdaling echter gaat deze halverwege over in een lange zwarte piste. Voor de ervaren skiërs zijn er uitdagende zwarte pistes en is er een funpark bij de beroemde Harakiri piste. De Harakiri piste is met 78% de steilste geprepareerde skipiste van Oostenrijk en staat in de top 7 van de meeste bizarre pistes ter wereld. Naast het mooie skigebied heeft Mayrhofen nog een groot voordeel, er is namelijk nog veel meer te beleven dan skiën. Zo kun je er bijvoorbeeld een filmpje kijken in de bioscoop, zwemmen, kegelen, fitnessen of schaatsen, je kunt het zo gek niet bedenken!

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Pension Birkenhof
Vanaf€424

Mayrhofen, Oostenrijk

Hotel Birkenhof is een kleinschalig hotel met een prettige sfeer in het populaire Mayrhofen. Mayrhofen staat bekend om zijn grote skigebied en gezellige après ski. In Hotel Birkenhof kunt u elke ochtend aanschuiven bij het ontbijt om de dag te beginnen met goede energie voor een actieve dag. Bij terugkomst van een dag op de piste kunt u uw skispullen opbergen in de skiberging met skischoenverwarming. Hotel Birkenhof is een aanrader in ons assortiment vanwege de goede ligging en de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding! Mayrhofen is een populaire plaats onder wintersportliefhebbers. De skibus met verbindingen naar alle populaire skigebieden van het Zillertal stopt op ca. 100 m van Hotel Birkenhof. Skigebieden Hippach, Finkenberg, Hintertux en Mayrhofen zelf zijn onderdeel van Zillertal 3000. In Mayrhofen zijn 2 gondelliften met een directe verbinding naar de piste. Na een actieve ski dag zijn er talloze bars en clubs waar u zich kunt uitleven in de après ski. In Mayrhofen is het altijd een groot feest tijdens de après ski! Op korte afstand vindt u diverse leuke restaurants, waaronder de gezellige Tiroler Stube (ca. 50 m), waar u terecht kunt voor een goede schnitzel of een gezellige fondue.- Station: ca. 100 m- Ski bushalte: ca. 100 m- Centrum Mayrhofen: ca. 500 m- Penkenbahn-skilift: ca. 900 m- Ahornbahn cabinelift: ca. 1,5 kmMet de auto:- Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie.Met de pendelbus:- U wordt gebracht en opgehaald bij Hotel Alpendomizil Neuhaus (ca. 300 m). Transfer van en naar uw accommodatie is niet inbegrepen. Met het vliegtui- Indien u deze accommodatie boekt met trein of vlucht is de transfer van het station of de luchthaven v.v. niet inbegrepen. U kunt deze extra bijboeken of op eigen gelegenheid verder reizen. - Uitgebreid ontbijt Comfortabele en nette kamers met:- Tv, kluisje en zithoek- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn- Balkon

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Chalet Helene
Vanaf€1.217

Mayrhofen, Oostenrijk

Chalet Helene heeft alles in zich voor een geslaagde wintersportvakantie. Want het Oostenrijkse Mayrhofen is een toplocatie voor sportieve gezelligheid. Met 245 kilometer skipistes op 630 tot 2500 meter, en het sneeuwzekere Zillertal als speelweide kunnen jonge, oudere, beginnende en geoefende wintersporters alle dagen los. Zin in een spannende uitdaging voor gevorderden? De Harakiri is de aller steilste afdaling van Oostenrijk. Als je geen zin meer hebt om te koken, eet je daarna in het oudste restaurant van Mayrhofen. Vanaf Wirtshaus Griena ben je na het eten zo weer thuis.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hotel Zillertalerhof
Vanaf€459

Mayrhofen, Oostenrijk

Mayrhofen, gelegen in het Zillertal, is een wintersportparadijs bij uitstek. Met snelle toegang tot de Penkenbahn en Ahornbahn gondels, biedt het skigebied uitstekende mogelijkheden voor skiën en snowboarden. De meeste pistes liggen boven de 1.500 meter, wat resulteert in geweldige sneeuwcondities van december tot april. Het skigebied is geschikt voor alle niveaus, met brede pistes, uitdagende off-piste mogelijkheden en een snowboardpark. Gastvrijheid en moderne voorzieningen zorgen voor een comfortabele ski-ervaring. Of je nu een doorgewinterde skiër bent of gewoon wilt genieten van de bergen, Mayrhofen biedt een onvergetelijke wintersportervaring in een prachtige omgeving.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Apartments Zillertal
Vanaf€1.213

Mayrhofen, Oostenrijk

Het in 2016 nieuw gebouwde vakantiehuis bevindt zich direct aan de verbinding tussen beide skiliften van de Penkenbaan en de Horbergbaan in Mayrhofen, zodat je in de kortst mogelijke tijd in de omliggende skigebieden bent. De skibus stopt praktisch vlak voor de deur. De appartementen zijn nieuw, modern, stijlvol en hoogwaardig ingericht, zodat je je echt thuis voelt. Je beschikt er over een grote woon-slaapkamer, keuken, twee slaapkamers, een badkamer en terras of balkon.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Apartments Zillertal
Vanaf€1.213

Mayrhofen, Oostenrijk

De appartementen in dit vakantiehuis zijn nieuw, modern, stijlvol en hoogwaardig ingericht. Je beschikt over een grote woon-slaapkamer, een keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een terras of balkon. Er kunnen 6 personen verblijven. Ideaal voor een groot gezin of samenreizende stellen.De skibushalte bevindt zich op 100 m. Het huis ligt ook vlak bij de skiliften van de Penkenbaan en de Horbergbaan in Mayrhofen, zodat je in de kortst mogelijke tijd in de skigebieden bent.De woning heeft een skiberging en skischoenverwarmers, zodat je spullen snel drogen.Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto's (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart verrekend. Bij vertoning van je reisbescheiden ontvang je 7% korting op skihuur bij Bründl in Mayrhofen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Schmalzl
Vanaf€470

Mayrhofen, Oostenrijk

Dit fijne appartement in het Oostenrijkse Mayrhofen is voorzien van een terras en een aantrekkelijk gemeubileerde tuin. Met 2 slaapkamers en plaats voor 6 personen is het ideaal voor gezinnen.Mayrhofen ligt 69 km ten oosten van Innsbruck. Het huis ligt tegen een berghelling aan en op 2 km van het centrum. Je kunt heerlijke wandelingen maken door het bos (eveneens 2 km) en de skibus vertrekt op slechts 100 m van de woning. Gezellige restaurants en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen vindt men op 1 km van het verblijf.De verzorgd ingerichte woning bevindt zich op de 1ste etage. De tuin is ingericht met sfeervol tuinmeubilair en er is parkeergelegenheid aanwezig bij de woning. De open keuken biedt je de kans om de dag te beginnen met een maaltijd naar keuze en je kunt de dag ontspannen afsluiten met een drankje op het balkon.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Neue Post.
Vanaf€101

Mayrhofen, Oostenrijk

Qua ligging scoort dit hotel een dikke 10. Neue Post ligt immers in het centrum van het gezellig Mayrhofen, waar de après-ski op je van alle kanten toelacht. Daarnaast bevinden de skiliften zich op een afstand van slechts 250 meter. Zodra je de deur uit bent, sta je dus binnen een mum van tijd op de skipistes van het Zillertal. 's Avonds na de heerlijke warme maaltijd neem je een duik in het fraaie zwembad van het hotel, waarna je de dag afsluit in de sauna of op je kamer waar je de beschikking hebt over wifi. Klinkt als een prima plek voor jouw wintersportvakantie, toch?

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hotel Elisabeth
Vanaf€556

Mayrhofen, Oostenrijk

Het luxe 4-sterren Elisabethhotel Premium Private Retreat is een droom hotel voor wintersporters die op zoek zijn naar wellness en luxe. In dit Adults only hotel geniet u van de uitgebreide wellness faciliteiten en een uitmuntende. Hier vindt u de perfecte balans tussen onbezorgd genieten en actief bezig zijn in de sneeuw. De luxe kamers en suites van Elisabethhotel Premium Private Retreat vallen goed in de smaak bij gasten, maar ook de centrale ligging in dé wintersportplaats Mayrhofen zorgen voor een onvergetelijke wintersportvakantie. U verblijft in dit luxe hotel op basis van halfpension. Elisabethhotel Premium Private Retreat bevindt zich op slechts 200 m van het centrum van Mayrhofen. Mayrhofen heeft een levendig centrum, met een lange, gezellige hoofdstraat waar u winkels, restaurants, bars, en uiteraard diverse skiverhuurwinkels en skischolen kunt vinden. Elisabethhotel Premium Private Retreat bevindt zich op loopafstand van de Penkenbahn en de skibus stopt op enkele meters van het hotel. Mayrhofen/Hippach/Finkenberg en Hintertux zijn niet met elkaar verbonden, tussen Tux en Hintertux rijdt een skibus. Na een actieve ski dag zijn er talloze bars en clubs waar u zich kunt vermaken in de après ski. In Mayrhofen is het altijd een groot feest tijdens de après ski! - Ski bushalte: ca. 50 m- Zillertalbahn: ca. 50 m- Centrum Mayrhofen: ca. 100 m- Penkenbahn skilift: ca. 850 m - Ahornbahn cabinelift: ca. 1,7 kmMet de auto:- Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie. Tegen betaling kunt u parkeren in de privé parkeergarage van uw accommodatie. Ter plaatse aanvragen en voldoen. Met de pendelbus:- U wordt gebracht en opgehaald bij Neuhaus Zillertal Resort, op ca. 400 m. Transfer van en naar uw accommodatie is niet inbegrepen. Met het vliegtui- Transfer van en naar uw accommodatie is niet inbegrepen. Deze kunt u in het boekingsproces optioneel bijboeken. U verblijft in Elisabethhotel Premium Private Retreat op basis van halfpension verzorging met o.a.:- Ontbijtbuffet- 5-gangendiner, inlc. saladebuffet- Cakebuffet (15:00-17:00)- 5-gangenkerstdiner (24/12)- 5-gangenoudejaarsdiner Alle kamers beschikken over de volgende voorzieningen:- Kluisje- Balkon- Minibar- Zitje- Telefoon- TV- Wifi- Badkamer met bad of douche, föhn, badjas en badslippers. - Apart toilet

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Haus Hoflacher Mayrhofen
Vanaf€872

Mayrhofen, Oostenrijk

Gezellig huis met twee comfortabele vakantieappartementen in de wijk Brandberg als ideaal startpunt voor een breed scala aan vakantieplezier. De skibushalte en het levendige stadscentrum zijn snel te bereiken. Hier vindt u Tiroolse traditie en verfijnde sfeer, kracht op de hellingen en ongerepte berglandschappen, pure actie en weldadige rust. Je woont rustig genoeg om te genieten van welverdiende ontspanning en toch op steenworp afstand van het grote après-ski aanbod. Geniet van een onvergetelijke vakantie midden in een trendy, modern skigebied. Meer over het nieuwe TUI vakantiehuis sneeuwgarantie label voor het winterseizoen 2019/2020 op onze winterpagina. Het Zillertal wordt smaller, de bergen komen dichterbij en de lucht trilt. Welkom in Mayrhofen (633 m boven zeeniveau), waarschijnlijk de meest actieve plaats in het Zillertal. Mensen wonen en ontmoeten elkaar hier om te skiën, après-ski en winkelen. De skibus rijdt hier binnen het dorp, aangezien de dalstations van de Penken en Ahornbahn in het centrum van het dorp liggen. Welkom in het skicircus!Activiteiten in de buurt: 159 kilometer aan pistes, waarvan 100% besneeuwd, wachten in het skigebied Mayrhofen(Penken - Ahorn) voor alle skiërs en snowboarders. Van eenvoudig, gemiddeld tot moeilijk, u krijgt een breed scala aan afdalingen aangeboden. De steilste helling is zonder twijfel de zwarte Harakiri met een stijgingspercentage tot 78%. Sfeervol in de 28 skihutten en talrijke sneeuwbars. In Mayrhofen is er ook een bekende skitour - de "Höhenmeter-Fresser-Runde", waar je een certificaat ontvangt na 13.000 hoogtemeters. In het dal beneden wachten de klassiekers van de après-ski zoals Brückenstadl, Yeti Bar en de legendarische Ice Bar op je

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Apartments Zillertal 4P
Vanaf€935

Mayrhofen, Oostenrijk

Het in 2016 nieuw gebouwde vakantiehuis bevindt zich direct aan de verbinding tussen beide skiliften van de Penkenbaan en de Horbergbaan in Mayrhofen, zodat je in de kortst mogelijke tijd in de omliggende skigebieden bent. De skibus stopt praktisch vlak voor de deur. De appartementen zijn nieuw, modern, stijlvol en hoogwaardig ingericht, zodat je je echt thuis voelt. Je beschikt er over een grote woon-slaapkamer, keuken, twee slaapkamers, een badkamer en terras of balkon.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Hotel Manni
Vanaf€1.059

Mayrhofen, Oostenrijk

Het luxe 4-sterrenhotel MANNI das Hotel is de perfecte uitvalsbasis voor uw wintersportavontuur in het geliefde Zillertal. Zillertal 3000 biedt u oneindig veel pistekilometers. Na een dag op de piste bent u in MANNI das Hotel aan het juiste adres om de batterij weer even op te laden. Kies voor een ontspannende massage of een bezoek aan de sauna in het wellnesscenter. Op het dak van het hotel treft u een verwarmd buitenzwembad, waar u kunt genieten van het fantastische uitzicht op de indrukwekkende bergwereld. Vakantiegangers die u voor zijn gegaan, zijn vooral te spreken over de goede service, de nette kamers en de uitgebreide faciliteiten. MANNI das Hotel ligt aan de gezellige hoofdstraat van Mayrhofen in het bruisende centrum. In het centrum van Mayrhofen treft u tal van gezellige restaurants, winkels, café's en après-skigelegenheden, de ideale plek om na een dag op de piste nog even wat te eten of om te après-skiën. Vanuit uw hotel bereikt u lopend binnen mum van tijd de Penkenbahn. - Centrum Mayrhofen: in het centrum- Skibushalte: naast het hotel- Penkenbahn: ca. 200 m- Ahornbahn: ca. 200 m- Skischool: ca. 200 m- Skiverhuur: in het hotelMet de auto: - Gratis (openbare) parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie. Tegen betaling kunt u parkeren in de parkeergarage van uw hotel. Ter plaatse aan te vragen en te betalen. Met de pendelbus:- U wordt gebracht en opgehaald bij Neuhaus Zillertal Resort, op ca. 500 m. Transfer van en naar uw accommodatie is niet inbegrepen. Met het vliegtui- Transfer van en naar uw accommodatie is niet inbegrepen. Deze kunt u in het boekingsproces optioneel bijboeken. U verblijft in MANNI Das Hotel op basis van logies en ontbijt:- Uitgebreid ontbijtbuffet Manni das hotel beschikt over luxe en comfortabel ingerichte kamers. Alle kamers zijn voorzien van:- Telefoon- Tv- Kluisje (gratis)- Gratis wifi- Badkamer met bad of douche, toilet, föhn, badjas (gratis), handdoeken- Leefruimte met bureau en zitruimte- Minibar (optioneel)- Balkon- Bedlinnen

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Apartments Zillertal 4P
Vanaf€935

Mayrhofen, Oostenrijk

De appartementen in dit vakantiehuis zijn nieuw, modern, stijlvol en hoogwaardig ingericht. Je beschikt over een grote woon-slaapkamer, een keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een terras of balkon. Er kunnen 6 personen verblijven en het is ideaal voor een groot gezin of samenreizende stellen.De skibushalte bevindt zich op 100 m. Het huis ligt ook vlak bij de skiliften van de Penkenbaan en de Horbergbaan in Mayrhofen, zodat je in de kortst mogelijke tijd in de skigebieden bent.De woning heeft een skiberging en skischoenverwarmers, zodat je spullen snel drogen.Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto's (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart verrekend. Bij vertoning van je reisbescheiden ontvang je 7% korting op skihuur bij Bründl in Mayrhofen.

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag
Neuhaus Zillertal Resort
Vanaf€396

Mayrhofen, Oostenrijk

Neuhaus Zillertal Resort (voorheen: hotel Alpendomizil Neuhaus) bestaat uit drie gebouwen, Landhaus (3*), St. Josef en het hoofdgebouw Neuhaus. Het is een schitterend 4-sterrenhotel en is gevestigd aan de rand van het centrum van Mayrhofen. Mayrhofen staat bekend om zijn grote skigebied en gezellige après ski. Neuhaus Zillertal Resort beschikt over een handige Skiberging waar u na een dag op de piste uw skispullen op kunt bergen. Er is hier tevens een skischoenverwarming aanwezig. U kunt bij Neuhaus Zillertal Resort ontspannen in het welnesscenter met diverse sauna's, een zwembad en ontspanningsruimte. De kinderen hoeven zich in dit hotel ook niet te vervelen, er is namelijk een kinderspeelruimte aanwezig. Het ontbijt en diner word voor u verzorgd in het restaurant, want u verblijft in Neuhaus Zillertal Resort op basis van Halfpension. In dit hotel kunt u dus genieten van een onbezorgde vakantie geschikt voor jong en oud. Neuhaus Zillertal Resort ligt aan de rand van het centrum van Mayrhofen. Mayrhofen heeft een levendig centrum, met een lange, gezellige hoofdstraat waar u winkels, restaurants, bars, en uiteraard diverse skiverhuurwinkels en skischolen kunt vinden. Met de skibus of het smalspoor-treintje "de Zillertalbahn" bent u zo in het skigebied Zillertal 3000. Hippach, Finkenberg, Hintertux en Mayrhofen zelf zijn onderdeel van Zillertal 3000. In Mayrhofen zijn 2 gondelliften met een directe verbinding naar de piste. Na een actieve ski dag zijn er talloze bars en clubs waar u zich kunt vermaken in de après ski. In Mayrhofen is het altijd een groot feest tijdens de après ski! - Ski bushalte: ca. 50 m- Zillertalbahn: ca. 50 m- Centrum Mayrhofen: ca. 100 m- Penkenbahn skilift: ca. 850 m - Ahornbahn cabinelift: ca. 1,7 kmMet de auto:- Gratis parkeergelegenheid bij het hotel, op basis van beschikbaarheid. Indien er geen plaats is kunt u ook parkeren in de privé parkeergarage van uw accommodatie, ca. € 7 per voertuig per nacht. Het is uitsluitend mogelijk om een parkeerplaats via het hotel te reserveren. Met de pendelbus:- U wordt gebracht en gehaald bij uw accommodatie. Met het vliegtui- Transfer van en naar uw accommodatie is niet inbegrepen. Deze kunt u in het boekingsproces optioneel bijboeken. U verblijft in Neuhaus Zillertal Resort op basis van halfpension verzorging met o.a.:- Uitgebreid ontbijtbuffet met koude en warme gerechten- 's Avonds 4-gangendiner - Dagelijks kaas- en saladebuffet- Meerdere keren per week voorgerechten- en dessertbuffet- Dagelijks een après skisnack- Kerst- (24/12) en Oudejaarsdiner Neuhaus Zillertal Resort beschikt over ruime kamers, welke voorzien zijn van:- TV- Radio- Kluisje- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn- Sommige kamers beschikken over een balkon of terras

BEKIJKEN
Gevonden: Vandaag

Wat zou jij verbeteren aan deze pagina?