Oostenrijk

Vakantie Oostenrijk: De Ultieme Gids

Vakantie Aanbiedingen

Bekijk 8000 vakanties naar Oostenrijk.

bekijken

Uitzicht Hallstat Oostenrijk

Pfandler
Vanaf€1.672

Pfandler

Oostenrijk is een prachtig vakantieland en bestaat voornamelijk uit bergen. Het grootste gedeelte van Oostenrijk (68%) is daarom ook onbewoonbaar. Grote bergen, gletsjers, meren en uitgestrekte bossen maken dit een zeer natuurrijk land. Hoewel Oostenrijk twee keer zo groot is als Nederland wonen er ongeveer 8 miljoen mensen.

Alpenwelt
Vanaf€1.166

Alpenwelt

Dankzij de uitgestrekte natuur is Oostenrijk zeer geschikt voor een actieve vakantie. Denk aan bergwandelingen, mountainbiken/wielrennen en wintersport. Het land is dankzij de vele mogelijkheden in zowel de zomer als winter een populair vakantiegebied. Wist je dat een zomervakantie in Oostenrijk erg goedkoop is?

1. Zomervakantie in Oostenrijk is erg goedkoop

Alpina
Vanaf€650

Alpina

Vooral in de zomer kun je erg goedkoop een vakantiewoning boeken. Tijdens de zomerperiode staan vakantiehuizen ten opzichte van de winterperiode wat vaker leeg. Waar je in het hoofdseizoen (voorjaarsvakantie) € 1500 per week betaalt, betaal je in de zomer maar een paar honderd euro per persoon voor 10-12 dagen.

Riederhof
Vanaf€684

Riederhof

In vergelijking met bijvoorbeeld Spanje ben je al snel €500 euro per persoon voor zes nachten kwijt. Dan zit je in een klein appartement opgepropt in een groot appartementencomplex. In Oostenrijk zit je in een prive chalet (vaak met sauna of jacuzzi) met enorm veel ruimte voor de helft van de prijs. Maar in de meeste gevallen zit het vervoer niet bij de prijs inbegrepen. Als je met de auto naar Oostenrijk gaat heb je wel volledige vrijheid. Je kunt makkelijk leuke uitstapjes plannen. Vergeet niet je navigatie mee te nemen want je kunt er snel verdwalen.

In Oostenrijk kun je ook prima (uit)eten. De prijzen zijn vergelijkbaar met Nederland. Bekijk onderaan deze pagina een overzicht van alle vakantieaanbieders naar Oostenrijk en ontdek zelf hoe goedkoop je bijna twee weken op vakantie kunt!

2. Ga je liever op wintersport naar Oostenrijk?

Weet jij nog niet welk land bij je past? Of heb je nog helemaal geen ervaring met wintersport? Ga naar onze wintersport vergelijker en vind het meest geschikte skigebied voor jou!

Skigebieden vergelijken

3. Klimaat Oostenrijk

Tauern Spa
Vanaf€388

Tauern Spa

Oostenrijk bestaat uit verschillende klimaten. In het hooggebergte (Tirol) heerst het hooggebergteklimaat en in de lagere gebieden een gematigd landklimaat. Oostenrijk heeft vrijwel geen invloed van de zee. Het weer kan daardoor erg grillig zijn. Het weer kan in korte tijd compleet omslaan.

Haus Felsneck
Vanaf€1.650

Haus Felsneck

Vooral in het hooggebergte kan het weer sterk verschillen. Wolken kunnen tussen bergen blijven hangen. Zo kan het klimaat aan de ene zijde erg verschillen van de andere zijde. Vooral donder en bliksem is tussen de bergen erg spectaculair. De bergen zorgen voor een echo waardoor de knallen nog harder lijken te gaan.

Sta je hoog genoeg dan kun je zelfs over het wolkendek heen kijken. Dit resulteert in prachtige unieke uitzichten:

Pfandler
Vanaf€1.672

Pfandler

Qua temperaturen is dit ongeveer vergelijkbaar met Nederland. Hoog zomer liggen de temperaturen tussen de 25 - 30 graden. In de winter is het vooral in het hooggebergte een stuk kouder. Let er wel op dat ook in de zomer het hoog in de bergen flink kouder is. Zorg er dus altijd voor dat je warme kleding meeneemt. Ook al is het 30 graden in het dal, het kan op een paar duizend meter hoogte zo koud zijn dat je een jas nodig hebt.

4. Autovakantie Oostenrijk navigatie tips

Google maps voorbeeld                                                                       
Als je van plan bent om met de auto naar Oostenrijk te gaan zijn er een paar dingen belangrijk. Zorg er ten eerste voor dat je auto in optimale staat verkeert. Zorg voor de juiste bandenspanning. Laat de auto desnoods nog even nakijken bij een garage. Heb je een kleine auto met weinig vermogen is het wellicht niet verstandig om de bergen in te gaan. Tijdens het reizen is het erg van belang om goed op de hoogte te zijn van werkzaamheden, files etc. Zorg dus voor een goede navigatie. Je kunt via je smartphone een van de beste navigaties gratis gebruiken: Google Maps.

Skylodge Alpine Homes
Vanaf€1.084

Skylodge Alpine Homes

Door Google Maps te gebruiken ben je ten allen tijden live op de hoogte van alles wat er onderweg gebeurt. De route zal automatisch aangepast worden naar de snelste route. Dit kan je letterlijk uren reistijd besparen. Je kunt de routebeschrijving uploaden naar je telefoon. Sluit vervolgens je telefoon aan in de auto en plaats deze op een telefoonhouder. Je kunt natuurlijk ook de route op je telefoon intoetsen.

5. Digitaal vignet Oostenrijk online kopen

Reiter
Vanaf€436

Reiter

Voordat je Oostenrijk binnenrijdt moet je een vignet kopen. Op alle snelwegen en autowegen in Oostenrijk is een vignet verplicht. Heb je geen vignet kun je worden aangehouden en krijg je een boete. Het vignet is verkrijgbaar bij vele tankstations en bij de grensovergang. Naarmate je de grens nadert hoe vaker het wordt aangegeven.

Je kunt ook een digitaal vignet kopen via asfinag.at. Let er wel op dat de digitale versie pas na 18 dagen actief is. Koop het digitale vignet dan ook ruim van te voren. Het grote nadeel van vignetten is dat je ze kunt kopen vanaf tien dagen.

Ga je maar zeven dagen op vakantie betaal je alsnog voor tien dagen. Ga je twee weken op vakantie moet je dus twee vignetten van tien dagen kopen.

 • Vignet 10 dagen (motorvoertuig tot 3500 kg, incl camper): € 9
 • Vignet 10 dagen motor: € 5,20
 • Vignet 2 maanden (motorvoertuig tot 3500 kg, incl camper): € 26,20
 • Vignet 2 maanden motor: € 13,10

6. De beste fietsvakantie tips voor Oostenrijk

Vital Gosau
Vanaf€2.350

Vital Gosau

Dankzij uitgestrekte bossen en enorme bergen is fietsen in Oostenrijk echt een aanrader. Vooral mountainbikers en wielrenners kunnen zich volledig uitleven in de natuur. Gelukkig zijn er voor de mensen die gewoon willen fietsen elektrische fietsen te huur. Dit is zeker een aanrader want de meeste bergen kom je anders niet omhoog.

Een van de mooiste beklimmingen is de hoogste berg in Oostenrijk, de Grossglockner. De Grossglockner is bijna 3800 meter hoog. Met de fiets kun je een hoogte van ongeveer 2500 meter bereiken. De beklimming is ongeveer 20 km als je begint in Fusch.

Bekijk hier de afdaling (+- 4min) van de Grossglockner op de fiets. Let ook op de snelheden die gehaald worden!

Skylodge Alpine Homes
Vanaf€1.084

Skylodge Alpine Homes

Uiteraard is het ook mogelijk om met de auto of motor omhoog te rijden. Met de auto of ander voertuig moet je tol betalen. Als je op de fiets gaat hoef je geen tol te betalen. Naast de Grossglockner staat Oostenrijk vol met bergen waar je prima kunt fietsen of mountainbiken. Mountainbikers kunnen zich uitleven in uitgestrekte bospaden. Mocht je gaan fietsen zorg dan altijd voor een helm en andere beveiliging.

Familienhotel Vent
Vanaf€856

Familienhotel Vent

Op sommige stukken kan het voorkomen dat je op een grotere weg fietst waar auto’s met redelijke snelheid voorbij komen. Neem ook altijd reservemateriaal mee zoals een extra binnenband. Sommige plekken zijn erg afgelegen en dan wil je niet met materiaalpech komen te zitten. In de grotere plaatsen zijn er altijd wel fietsenwinkels aanwezig waar je desnoods nieuw materiaal kunt kopen.

Alpenwelt
Vanaf€1.166

Alpenwelt

Denk ook aan een goed wind en regen jack. Vooral hoog in de bergen kan het soms flink koud zijn. Ondanks dat het beneden in het dal 25-30 graden is. Als je bergen wilt beklimmen met de fiets hou dan goed rekening met het verkeer. Vooral in de afdaling moet je goed opletten. Op de racefiets haal je al snel 60-70 km/u. Denk aan je veiligheid en neem geen overbodige risico’s. Met dergelijke snelheden komt een windjack goed van pas.

Geen idee welke bergen je allemaal kunt beklimmen? Kijk dan eens op Cyclingcols. Zoek een plaats in de buurt waar je de meeste beklimmingen kunt vinden. Let er op dat niet elke berg een geschikte fietsroute heeft. Veel wegen zijn bijvoorbeeld onverhard. Met een racefiets is dat geen aanrader. Een tip is om voornamelijk te zoeken rondom populaire wintersportgebieden. Denk hierbij aan Flachau of Zell am Ziller. Hier zijn vaak mooie fietsroutes te plannen. En met behulp van cyclingcols weet je precies hoeveel verschillende bergen je kunt beklimmen.

6.1. Een goede fietsnavigatie is onmisbaar

Wat goed van pas kan komen is een goede fietsnavigatie. Tegenwoordig kun je heel makkelijk complete routes uitstippelen en vervolgens inladen op je fietscomputer. Zo kun je nooit verdwalen. En het voordeel is dat je thuis op je gemak routes kunt uitzoeken. Routes kun je maken via o.a. RidewithGps. Zo ga je goed voorbereid op weg en kun je tijdens het fietsen maximaal genieten.

Een aanrader is de Wahoo Element Bolt. Deze fietscomputer is van alle gemakken voorzien. Wordt veel gebruikt door wielrenners. De navigatie is makkelijk te bedienen en biedt een duidelijk overzicht van de route.

7. De mooiste meren van Oostenrijk op kaart

Riederhof
Vanaf€684

Riederhof

Oostenrijk ligt vol met uitgestrekte meren. Met prachtige uitzichten en uitgebreide wandel en fietsroutes. Ondanks een gebrek aan zee kun je je in Oostenrijk ook prima vermaken in het water. Je kunt er zelfs zeilen, surfen en duiken. Een overzicht van de meest bekende meren in Oostenrijk:

7.1. Bodensee Oostenrijk op kaart

Tyrol
Vanaf€2.164

Tyrol

De Bodensee ligt in het noordoosten van Oostenrijk in de deelstaat Vorarlberg. De Bodensee grenst aan Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en is het meeste bekende en grootste meer van Oostenrijk. Hou je van watersporten dan is dit de place to be. Je kunt er zeilen, (kite)surfen en duiken.

In de Bodensee zijn tien eilanden te vinden. Elk eiland heeft een oppervlakte van minimaal 2000 m2. Op het eiland Mainau zijn diverse botanische inrichtingen en dierenverblijven gevestigd. Rondom de Bodensee zijn vele natuurreservaten te vinden.

7.2. Hallstätter See Oostenrijk op kaart

Haus Felsneck
Vanaf€1.650

Haus Felsneck

De Hallstätter See is een prachtig meer gelegen in de deelstaat Opper-Oostenrijk. De Hallstätter See ligt op ongeveer 70 km rijden vanaf Salzburg. Dit meer staat bekend om zijn vele bedreigde plantensoorten. Maar ook om de vele vogels, vissen en amfibieën. Rondom en op het meer zijn vele activiteiten aanwezig. Zo kun je een bootje huren en rondvaren op het meer. Maar er zijn ook uitgebreide wandelmogelijkheden. Vooral het uitzicht op de vele bergen is prachtig om te zien.

Tauern Spa
Vanaf€388

Tauern Spa

Het meer ligt in een populair gebied genaamd Salzkammergut. De naam is ontstaan doordat er vanaf de Romeinse tijd zout wordt gewonnen. Er vallen meerdere meren in dit gebied. Vlakbij het meer ligt het bekende Dachstein massief. Hier kun je prachtige wandeltochten maken met mooie uitzichten over het gebied. Je hebt in het Salzkammergut zoveel te doen dat je er meerdere dagen vooruit kunt trekken.

Laat je betoveren door dit prachtige gebied. Neem een kijkje bij misschien wel het mooiste dorp in heel Oostenrijk, Hallstatt. Update 2020: De inwoners van Hallstatt zijn alle toeristen meer dan zat. Er zijn aankondigingen geweest om de toeristenstroom flink in te perken of zelfs te stoppen. Ben je van plan om Hallstatt te bezoeken kijk dan goed of dit nog mogelijk is.

7.3. Mondsee Oostenrijk op kaart

Skylodge Alpine Homes
Vanaf€1.084

Skylodge Alpine Homes

De Mondsee ligt ongeveer 55 km boven de Hallstätter See en 27 km ten oosten van Salzburg. De Mondsee valt ook in het Salzkammergut. Het grootste gedeelte (80%) van de oevers bestaat uit natuurgebied. Ook de Mondsee ligt in een prachtige omgeving. Daarnaast ligt het meer redelijk centraal en kun je zo met auto naar nabijgelegen meren en plaatsen rijden.

Er zijn meerdere golfbanen te vinden rondom de Mondsee. Daarnaast zijn er ook vele camping mogelijkheden. Dankzij het prachtige uitzicht is de Mondsee zeker voor golf en camping liefhebbers een prima vakantiegebied.

7.4. Wolfgangsee Oostenrijk op kaart

Skylodge Alpine Homes
Vanaf€1.084

Skylodge Alpine Homes

Vlak onder de Mondsee ligt de Wolfgangsee. Vanuit St. Gilgen kun je de kabelbaan nemen die je naar de Zwölferhorn brengt. Hier heb je een prachtig uitzicht over het meer en de omgeving. Op de Zwölferhorn kun je vervolgens vele mooie wandelroutes maken. Ook bij de Wolfgangsee zijn er vele campings te vinden.  

7.5. Millstätter See Oostenrijk op kaart

Tauern Spa
Vanaf€388

Tauern Spa

De Millstätter See is ook een prachtig meer gelegen in het zuiden van Oostenrijk. Het meer ligt ongeveer 160 km ten zuiden van Salzburg in Karinthië.  Vooral in de zomer kan de temperatuur van het water oplopen tot wel 26 graden. Ideaal dus als je wilt zwemmen. Er zijn zelfs complete stranden te vinden. Je kunt er vele soorten boten huren (kano’s, waterskiën of zeilen). Ook zijn er vele wandel en fietsroutes te vinden. Uiteraard kun je ook bij dit meer genieten van de prachtige natuur en imposante bergformaties. Ook bij dit meer zijn er vele camping mogelijkheden.

Nockalm
Vanaf€1.252

Nockalm

Vlakbij dit meer ligt het Biosphärenpark Nockberge. Dit is een zeer mooi natuurgebied met vele bergtoppen en meren. Je kunt met de auto de Nockalmstrasse “beklimmen”. Deze prachtige route is ongeveer 35 km lang en bevat meer dan vijftig haarspeldbochten!

7.6. Wörthersee Oostenrijk op kaart

Glamping Village Kotschach
Vanaf€836

Glamping Village Kotschach

Op ongeveer 70 km ten oosten van de Millstätter See ligt de Wörthersee. Dit is het grootste meer van Karinthië. Ook in dit meer kan de temperatuur van het water oplopen tot wel 28 graden. De prachtige natuur nodigt uit voor vele wandelingen en fietstochten. Je kunt er uiteraard ook boten huren, parasailen, kajakken en zeilen. Ook dit meer is voorzien van vele zandstranden waar je heerlijk kunt genieten van het water en de omgeving.

Busreis Nassereith in Tirol
Vanaf€649

Busreis Nassereith in Tirol

In wörthersee staat ook de hoogste houten uitkijktoren ter wereld, de pyramidenkogel. De toren is 100 meter hoog. Je kunt zowel met de trap als met de lift naar boven. De trap bestaat uit 441 treden dus bedenk goed welke keuze je maakt. De toren bestaat uit verschillende plateaus. Heb je geen zin om helemaal naar beneden te lopen of op de lift te wachten? Stap dan in de langste glijbaan van Europa! Je kunt vanuit de pyramidenkogel namelijk ook naar beneden glijden. Deze glijbaan is maarliefst 120 meter lang.

Bij de pyramidenkogel is ook een speeltuin aanwezig voor kinderen. Mocht je in Karinthië op vakantie gaan moet je zeker de pyramidenkogel bezocht hebben.

7.7. Grüner See Oostenrijk op kaart

De Grüner See ligt in het midden van Oostenrijk op 216 km vanaf Salzburg. Het bijzondere van dit meer is dat het in de winter een park is waar je kunt wandelen. In de zomer stroomt het smeltwater van omliggende bergen het park in.

Het resultaat is een meer met kraakhelder smeltwater. Onder water kun je de wandelpaden en de omgeving bewonderen. Zwemmen is echt voor de die-hards want het smeltwater is ijskoud!

8. Grootste ijsgrot ter wereld: Eisriesenwelt

Dankzij de vele bergformaties zijn er in Oostenrijk ook veel grotten te bekennen. Zo ligt de grootste ijsgrot ter wereld in Werfen genaamd Eisriesenwelt. Bekijk onderstaande video voor een impressie van deze imposante ijsgrot.

Wil je een tour boeken kan het verstandig zijn om dit van te voren te regelen. Op de website van Eisreisenwelt staat een overzicht van de huidige prijzen.

Prijzen (2020):

Let op: bij onderstaande prijzen is een rit met de kabelbaan inbegrepen.

 • Volwassene: € 28,00
 • Voor kinderen tussen vijf en veertien jaar: € 15,00
 • Jongeren van vijftien tot achttien jaar betalen: € 19,00

Familieprijzen:

 • 1 volwassene + 1 kind:         € 40,00
 • 1 volwassene + 2 kinderen:         € 53,00
 • 1 volwassene + 3 of meer kinderen:     € 65,00
 • 2 volwassenen +1 kind        € 65,00
 • 2 volwassenen +2 kinderen        € 78,00
 • 2 volwassenen +3 of meer kinderen    € 90,00

Werfen ligt in de deelstaat Salzburgerland, op ongeveer 40 km ten zuiden van Salzburg.

9. Wintersport in Oostenrijk

Oostenrijk is het meest populaire wintersportgebied van Europa. Dat komt natuurlijk door de prachtige bergen, vriendelijke mensen en overheerlijke wienerschnitzels! Voor zowel beginners als experts zijn er vele mogelijkheden. Beginners kunnen zich vermaken in bijvoorbeeld Flachau, Ellmau en Brixental. Gevorderden kunnen terecht in Solden, Zillertal Arena en Ischgl.

Das Christine
Vanaf€724

Das Christine

Ben je van plan om je volgende zomervakantie te boeken in Oostenrijk neem dan zeker een kijkje in bovengenoemde plaatsen. Het voordeel van een wintersportgebied is dat er veel activiteiten in de buurt zijn. Denk aan skiliften die je de bergen in brengen, uitgebreide wandel en mountainbike paden en rodelbanen.

Pistes worden onderverdeeld in verschillende kleuren:

 • Blauwe piste (beginners)
 • Rode piste (gevorderde)
 • Zwarte piste (expert)
Landgasthof Almerwirt
Vanaf€982

Landgasthof Almerwirt

Hoewel over het algemeen overal dezelfde kleuren (hellingspercentages) worden gebruikt kunnen deze per ski gebied enorm verschillen. Zo kan het voorkomen dat in gebied A een rode piste qua gevoel een blauwe piste is. En in gebied B zijn blauwe pistes bijna rode pistes.

Landgasthof Almerwirt
Vanaf€982

Landgasthof Almerwirt

Alle spullen die benodigd zijn om te skieen of snowboard kun je ter plekke huren. De grootste kostenpost is de skipas. Afhankelijk van het gebied waar je zit betaal je al snel € 300-400 voor een week. Het is verstandig om zelf kleding en een skibril mee te nemen. Uiteraard kun je alles ter plekke kopen. Maar je betaalt vaak de hoofdprijs.

De belangrijkste zaken die je het beste zelf mee kunt nemen:

 • Een skibril (met dubbele glazen) en zonnebril
 • Een skibroek
 • Goede waterdichte handschoenen
 • Een ski/snowboard jas
 • Genoeg sokken en blarenpleisters
 • Thermoshirt
 • Een helm
 • Goed humeur
Glamping Village Kotschach
Vanaf€836

Glamping Village Kotschach

Belangrijk is om niet te hard van stapel te lopen. Voor echte beginners is de oefenpiste al steil genoeg. Het is dus onverstandig om naar uitgebreide gebieden te gaan als beginner. Je betaalt wel voor het hele skigebied. Maar als beginner kom je niet overal aan toe in een week.

10. Zomervakantie in Oostenrijk is goedkoop en genieten

Of je nu van de zomer houdt of van de winter, in Oostenrijk is er altijd wel iets te beleven. Het is geen land waar je de hele dag aan het strand ligt. Daarvoor kun je beter naar Spanje of Griekenland gaan. Hoewel er ook meren zijn met prima zandstranden. Oostenrijk nodigt uit om lekker de natuur in te gaan. Genieten van het prachtige uitzicht, beklimmen van gletsjers of uitgebreide bos wandelingen en fietstochten.

Hallstat Oostenrijk

Alpenwelt
Vanaf€1.166

Alpenwelt

Er zijn zoveel bezienswaardigheden te ontdekken en bergen te bewandelen dat je nooit uitgekeken raakt. In vrijwel alle gebieden hebt je fiets en wandelmogelijkheden. Oostenrijk is dan ook vooral populair bij mensen die actief willen zijn. Oostenrijk nodigt ook uit om met de auto op pad te gaan. Met de auto heb je meer vrijheid en kun je overal heen rijden. Vanaf Nederland is het ongeveer 1000 km rijden.

Landgasthof Almerwirt
Vanaf€982

Landgasthof Almerwirt

Uiteraard afhankelijk van waar je vertrekt en wat je eindbestemming is. Hoewel de wegen in Duitsland vaak te maken hebben met wegwerkzaamheden kun je dankzij Google Maps snel de optimale route vinden. Vooral de prachtige natuur en uitzonderlijke uitzichten zorgen er voor dat Oostenrijk een vakantieland is waar je blijft terugkomen. Waar in de kustgebieden van Spanje of Griekenland alles hetzelfde lijkt kijk je in Oostenrijk je ogen uit.

Das Christine
Vanaf€724

Das Christine

Natuurlijk draait niet alles om alleen het uitzicht. Ook het eten in Oostenrijk is prima te doen. Je kunt de prijzen vergelijken met Nederland. Uiteraard kun je ook zelf eten kopen in de vele SPAR winkels en lokale supermarkten die in de meeste dorpjes aanwezig zijn. Maar het grootste voordeel is wellicht de prijs. Vooral in de zomer kun je voor slechts een paar honderd euro enorme vakantie villa’s huren. In dat opzicht is Oostenrijk een van de goedkoopste zomervakantie bestemmingen ter wereld. Waar wacht je nog op!

Lees meer gidsen...


Top 6 Vakantie Aanbieders naar Oostenrijk

Vakanties van Chalet.nl in Oostenrijk
Vakanties van Interhome.nl in Oostenrijk
Vakanties van Snowtrex.nl in Oostenrijk
Vakanties van Summittravel.nl in Oostenrijk
Vakanties van Sunweb Winter in Oostenrijk
Vakanties van Villaforyou.com in Oostenrijk

Vakanties Aanbiedingen Oostenrijk

Vanaf€649

Nassereith, Oostenrijk

Al ruim 30 jaar worden groepen uitgenodigd door hotelier Herbert en zijn vrouw Gaby voor echte Oostenrijkse gezelligheid! Dat is niet voor niets, want een vakantie in Nassereith is als een vakantie bij vrienden. Deze reis biedt een combinatie van mooie excursies overdag en veel gezelligheid in de avonduren, waarbij de gastheer ons uitnodigt voor een drankje aan de bar of een dansje op de dansvloer.In het hart van Tirol kunt u genieten van alles wat de Alpen te bieden heeft. Wat te denken van de bloeiende almweiden die u om u heen ziet, of het smeltwater van de bergen wat u in de ravijnen naar beneden ziet komen. We maken vanuit Nassereith mooie excursies. Wat dacht u van het ongerepte Ötztal of de Kaunertaler Gletsjer? Ook zullen we de interessante stad Merano bezoeken in Noord-Italië. Ook brengen we een bezoek aan de kleinste stad van Oostenrijk, Rattenberg heeft slechts 400 inwoners en we brengen een bezoek aan de prachtige Achensee. U verblijft in het gastvrije Landhotel Seeblick dat zijn naam te danken heeft aan het idyllische meertje dat direct voor het sfeervolle hotel ligt. In het hotel kunt u uiteraard genieten van een heerlijk ontbijtbuffet 's ochtends en een diner 's avonds. Daarnaast organiseert de hotelier een uitgebreid avondprogramma. U kunt tijdens uw vakantie zelf bepalen of u hieraan mee doet. De kosten hiervoor betaalt u ook ter plaatse.Alle vertrekdata op deze reis zijn met een gegarandeerd vertrek.

BEKIJKEN
OAD.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€1.078

Oberperfuss, Oostenrijk

Beoordeling
8.8 / 10
Luxe niveau
3 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Oberperfuss? Hotel Krone is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 107 reizigers beoordelen Hotel Krone gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Krone, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Oostenrijk? Boek jouw vakantie naar Hotel Krone vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren
Vanaf€1.650

Solden, Oostenrijk

Beoordeling
9.3 / 10
Luxe niveau
3 / 5

Verblijven in een aangename accommodatie in Solden? Hotel Haus Felsneck is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 9 reizigers beoordelen Hotel Haus Felsneck gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Haus Felsneck, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Oostenrijk? Boek jouw vakantie naar Hotel Haus Felsneck vandaag nog!

BEKIJKEN
D-reizen.nl
Gevonden: Gisteren

Wat zou jij verbeteren aan deze pagina?