Vakantie Taroudant, Marokko

Le Palais Mandarine
Vanaf€105

Taroudant, Marokko

Deze prachtige villa vlakbij Taroudant wordt omgeven door een groene tuin met onder meer citrusbomen. De bloemrijke patio met zwembad is een heerlijke plek om je terug te trekken. De villa is van alle gemakken voorzien, wat Palais Mandarine een heerlijke uitvalsbasis maakt voor een ontspannen verblijf!

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Le Palais Oumensour
Vanaf€95

Taroudant, Marokko

Palais Oumensour is een pension met een unieke charme; een combinatie van elegantie en comfort. Deze schitterende accommodatie ligt binnen de oude stadsmuren van Taroudant met de souks op minder dan 200 meter afstand en vlakbij diverse levendige pleinen. Ontspan in één van de lounges, neem een duik in het zwembad en geniet van een persoonlijke service. Of kom tot rust in de jacuzzi of hamam van de spa. Als je ervoor kiest om in Palais Oumensour te dineren word je verrast met de lekkerste maaltijden.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Riad Tafilag
Vanaf€70

Taroudant, Marokko

Taroudant, ook wel klein Marrakech genoemd, trekt steeds meer toeristen en niet voor niets! Binnen de muren van Taroudant vind je deze sfeervolle riad. De riad is met liefde gerenoveerd en voorzien van hedendaags comfort gecombineerd met sfeervolle, traditionele Marokkaanse details. Perfect gelegen nabij Place Assarage en Place Talmoklate. Na de onderhandelingen in de drukke medina of op één van de pleinen is het heerlijk ontspannen in riad Tafilag. De riad bestaat uit bij elkaar gevoegde gebouwen, waardoor er op diverse plekken terrasjes zijn ontstaan. Hier kun je heerlijk tot rust komen. Het zeer gastvrije en vriendelijke personeel zorgt dat het je aan niks ontbreekt!

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Riad Tafilag

Taroudant, Marokko

Taroudant, ook wel klein Marrakech genoemd, trekt steeds meer toeristen en niet voor niets! Binnen de muren van Taroudant vind je deze sfeervolle riad. De riad is met liefde gerenoveerd en voorzien van hedendaags comfort gecombineerd met sfeervolle, traditionele Marokkaanse details. Perfect gelegen nabij Place Assarage en Place Talmoklate. Na de onderhandelingen in de drukke medina of op één van de pleinen is het heerlijk ontspannen in riad Tafilag. De riad bestaat uit bij elkaar gevoegde gebouwen, waardoor er op diverse plekken terrasjes zijn ontstaan. Hier kun je heerlijk tot rust komen. Het zeer gastvrije en vriendelijke personeel zorgt dat het je aan niks ontbreekt! Binnen de stadsmuren In de medina Vlakbij Place Assarag en Place Talmoklate Parkeren voor de deur is niet mogelijk. Je kunt op een bewaakt terrein ca. 300 meter verderop parkeren.

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Palais Oumensour

Taroudant, Marokko

Palais Oumensour is een pension met een unieke charme; een combinatie van elegantie en comfort. Deze schitterende accommodatie ligt binnen de oude stadsmuren van Taroudant met de souks op minder dan 200 meter afstand en vlakbij diverse levendige pleinen. Ontspan in één van de lounges, neem een duik in het zwembad en geniet van een persoonlijke service. Of kom tot rust in de jacuzzi of hamam van de spa. Als je ervoor kiest om in Palais Oumensour te dineren word je verrast met de lekkerste maaltijden. In de medina Ca. 5 minuten van het plein Ca. 200 meter van het centrum Ca. 600 meter van een bushalte

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Palais Mandarine

Taroudant, Marokko

Deze prachtige villa vlakbij Taroudant wordt omgeven door een groene tuin met onder meer citrusbomen. De bloemrijke patio met zwembad is een heerlijke plek om je terug te trekken. De villa is van alle gemakken voorzien, wat Palais Mandarine een heerlijke uitvalsbasis maakt voor een ontspannen verblijf! Ca. 3,5 km van de medina van Taroudant

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Riad Dar Maktoub
Vanaf€58

+49.1km Agadir, Marokko

Wil je vlakbij de fijne badplaats Agadir verblijven, maar hou je ook van rust? Kies dan voor een verblijf in Riad Dar Maktoub. Een prachtige, kleinschalige accommodatie op een kwartiertje rijden van Agadir. De riad ligt tegenover het prachtige natuurreservaat Souss Massa Draa en in de nabije omgeving bevinden zich diverse golfbanen. De mooi onderhouden tuin met zwembad bij de accommodatie vormt een oase van rust. Neem een duik in het zwembad en geniet van een drankje op het terras. Het vriendelijke personeel zorgt dat het je aan niks ontbreekt!

BEKIJKEN
Gevonden: Gisteren
Naar filter
6 Vakanties